Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα!...
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γ...
Απάντηση: Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http:// sintagoulis.gr/tag/% CF%80%CE%B1%CE%B9% CE% B4%CE%B9%CE...
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!...
Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/ recipes...
Απάντηση: ναι...
Απάντηση: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ...
Απάντηση: Υλικα: 1 κιλό μελιτζάνες 1 κιλό πατάτες 125 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη ½ μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ 1 κιλό...
Απάντηση: ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜ...
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό απ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μουσακας αργυρως μπαρμπαριγου

Απάντηση: Πιστεύω θα χαλάσει.
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: μπες στο site της argiro.gr
Απάντηση: εχω μια ιδεα ακου να δεις τωρα τι εμπνευση σημε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: historyofgreekfood.grΣταφιδινη
Απάντηση: τις βαζεις στην καταψυξη
Απάντηση: Περιγραφή συνταγής Δροσερή πρωτοτυπη γευση, γε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ακολούθησε την εξής συνταγή για ψητά λαχανικά σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ tyro...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: Για τη γέμιση: 1 σκελίδα σκόρδο, ψ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ (για 4-6 άτομα) 500 γρ. στήθος κοτόπου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δυο καλαμάρια φρέσκα (350 εως 400 γραμ. το καθέ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δες εδω: http://www.megatv.com/proinomou/defaul...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα: 200 γρ ρεβίθια μικρόσ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Πρώτον:όσο και να σκέφτεσαι ότι έφαγες,ΔΕ σταματάς να πεινάς αν δεν έχεις φάει..με αυτή τη λογική εγώ ας πούμε θα ήμουν ζάμπλουτη :Ρ Δεύτερον:με τον αέρα πώς να παχύνεις;ρε παιδιά τί ερωτήσεις είναι αυτές; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιστεύω θα χαλάσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχω μια ιδεα ακου να δεις τωρα τι εμπνευση σημερα κανε παστητσιο αλλα μεσα στον κυμα κοψε μελιτζανα και βαλε και πατατα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE% B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF% 85?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλό μελιτζάνες 1 κιλό πατάτες 125 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη ½ μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ 1 κιλό κιμά 350 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες 1-2 κ.σ. ντοματοπελτέ 125 γρ. ρετσίνα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 75 γρ. λάδι 1 κύβο βοδινό 4 ασπράδια αβγού 1 πρέζα κοκκινοπίπερο, μαύρο πιπέρι, αλάτι 2-4 σκελίδες σκόρδο αρώματα: 1 κ.σ. μαϊντανό, 1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο μπαχαρικά: 2 πρέζες ρίγανη, 1 πρέζα γαρύφαλλο, 1 πρέζα κανέλλα, 1 πρέζα κόλιανδρο, ... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε την τυροπιτα κουρου για να την φτιαξω
Απάντηση:
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1 ΑΒΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΥΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ 6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ 800ml ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΖΕΣΤΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΕΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ 2 ΑΒΓΑ ΔΙΑΛΥΜΑ ΑΒΓΟΥ (1 ΑΒΓΟ ΜΕ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ) ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
έχω ακούσει πως μειώνονται πολύ οι θερμίδες του αλλά πως φτιάχνετε?
Απάντηση:
Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία... ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να τον κάνουμε πιο ελαφρύ... Διάβασε την παρακάτω συνταγή που βρήκα από το madata.gr. Την έχω κάνει και εγώ και ομολογώ ότι βγήκε υπέροχο! Μουσακάς "διαίτης" 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ( από νουά) 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1 καρότο τριμμένο 1 κολοκυθάκι τριμμένο 2 ντομάτες τριμμένες 4-5 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε μακριές φέτες 3 κ.σ ελαιόλαδο Μαϊντανός, κανέλα, αλάτι, πιπέρι Για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
historyofgreekfood.grΣταφιδινη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ χοιρινο σε κυβους 1 κιλο κολοκασι 1/2 ματσακι σελινο 3 κρεμυδια ψιλοκομενα 3 ωριμεσ ντοματες ψιλοκομενες λιγο χυμο λεμονιου λιγο ελαιολαδο αλατι πιπερι καθαριζουμε το κολοκασι απο τη φλουδα του. το κοβουμε μπιγοντας την μυτη του μαχαιριου για να κοπει σε ακανονιστα κοματια. το τσιγαριζουμε στην κατσαρολα με το ελαιολαδο προσθετουμε το σελινο και το κρεμυδι. αφου σοταριστουν λιγο, προσθετουμε την ντοματα.αλατι πιπερι, ανακατευουμε καλα ,προσθετουμε το αναλογο νερο και αφη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τις βαζεις στην καταψυξη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Δροσερή πρωτοτυπη γευση, γεμάτη ωφέλιμα συστατικά 5′. Μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή. Συστατικά συνταγής 1 φλ. χυμό λεμόνι 3 φλ. χυμό πορτοκάλι 2 κουταλιες ζαχαρη Οδηγίες συνταγής Στιβουμε το λεμονι και τα πορτοκαλια σε μεταλικο στιφτη ( παντοτε σε μεταλικο τα οξινα), προσθετουμε την ζαχαρη ανακατευουμε καλα σε μεταλικο σεικερ ή μεταλικο κατσαρολακι, ριχνουμε τον παγο και ειμαστε ετοιμοι. Πρόταση σερβιρίσματος Σε κρυστάλλινη κανάτα, γεμάτη παγάκια και όσο το... Διαβάστε περισσότερα...
η διαιτα μου περιεχει σαλατες και εμενα δεν μου αρεσουν. πως μπορω να φτιαξω ψητα λαχανικα με λιγο λαδι και τι καρυκευματα πρεπει να βαλω ετσι ωστε να ειναι νοστιμα? Υπάρχει τρόπος να τα φιλοκόχω μετα και να τα φτιαξω σαλατα με κατι αλλο ωμο?
Απάντηση:
Ακολούθησε την εξής συνταγή για ψητά λαχανικά στο φούρνο. Είναι χορταστική, με ελάχιστο λάδι και αρκετά νόστιμη. Υλικά (για περίπου 4 μερίδες) 200 γρ. μικρές καθαρισμένες πατάτες 2 μέτρια κρεμμύδια 300 γρ. μανιτάρια 200 γρ. μικρές ντομάτες 4 κ.σ. ελαιόλαδο, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι (προαιρετικά κόκκινες πιπεριές, μελιτζάνες και κολοκυθάκια). Κόψε τις πατάτες και τις ντομάτες, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια σε φέτες και προθέρμανε το φούρνο στους 150°C. Άλειψε με 2 κ. σούπας ελαιό... Διαβάστε περισσότερα...
τυροπιτα με φυλλο κρουστας
Απάντηση:
http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ tyropitta-me-kantace90fi.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ tyropita.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ kantace90fityropita.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/pita- eykolh-me-fyllota-pontiaka.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ kaseropita-eykolh.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας, ένα φαγητό παραδοσιακό, κλασικό και κυρίως πολύ νόστιμο. Η προετοιμασία του θέλει, δεν θέλει πέντε λεπτά. Και το καλύτερο; Αρέσει πολύ στις γυναίκες, έστω κι αν υπάρχει η λέξη σκόρδο στη συνταγή. Βασικά ψημένο και ανακατεμένο με πολύ δεντρολίβανο, ακυρώνεται η έντονη μυρωδιά και δίνει μόνο γεύση. Πάμε, όμως να το δούμε στην πράξη: Ζητάτε από το χασάπη να σας δώσει άκοπες μπριζόλες χοιρινού, ένα ενιαίο πλευρό. Ζητάτε ανάλογα με τα πόσα άτομα είστ... Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιάχνονται;
Απάντηση:
Υλικά: Για τη γέμιση: 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 κουταλιά δενδρολίβανο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 πράσα, ψιλοκομμένα 5 μεγάλα λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 2 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κούπα λευκό κρασί 85 γραμμάρια φέτα με λίγα λιπαρά ½ κούπα γάλα, με λίγα λιπαρά ½ κουταλάκι σινάπι Εκτέλεση για τη γέμιση: Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε το σκόρδο, το δενδρολ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ (για 4-6 άτομα) 500 γρ. στήθος κοτόπουλο, δίχως κόκαλο και πέτσα Το χυμό από 1/2 λεμόνι 1/2 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, και λίγο ακόμα για να αλείψετε 1 κουτ. γλυκού μπαχάρι Αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο, όσο θέλετε 4 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα 1 κουτ. σούπας σουμάκι, και λίγο ακόμα για το τέλος 1/4 φλιτζ. κουκουνάρι καβουρδισμένο ελαφρά 2 πίτες αραβικές Φύλλα μαρούλι ή τρυφερά κλωνάρια μαϊντανό (προαιρετικά) Κόψτε το κρέας του κοτόπουλου σε μακριές λε... Διαβάστε περισσότερα...
όχι γεμιστο
Απάντηση:
Δυο καλαμάρια φρέσκα (350 εως 400 γραμ. το καθένα) Διακόσια γραμ. φέτα σκληρή Δυο ντομάτες μέτριες Δυο πιπεριές πράσινες Πιπέρι Ρίγανη (τριμμένη & ξερή ) Ένα αγγούρι Μαϊντανό Λάδι Λεμόνι Πλένετε και καθαρίζετε τα καλαμαράκια και τα αφήνετε να στραγγίσουν. Παίρνεται τώρα ένα μπολ και μέσα ψιλοκόβετε σε κύβους τις ντομάτες, τη φέτα, τις πιπεριές , προσθέτετε το πιπέρι και τη ρίγανη και ανακατεύετε . Κατόπιν γεμίζετε με το μείγμα τη σακούλα των καλαμαριών και σφραγίζετε το άνοιγμα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.mpaxarika-aggeletos.gr/images/ mix_kotopoulo2.jpg..δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω: http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=24417 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα: 200 γρ ρεβίθια μικρόσπερμα Γρεβενών 200 γρ φασόλια πλακέ Μεγαλόσπερμα Πρεσπών ή Καστοριάς 200 γρ ξερά κουκιά (εναλλακτικά μπορούμε να βάλουμε φασόλια μπαρμπούνια) 200 γρ σκληρό σιτάρι ή σπυριά σιτάρι 200 γρ φακές ψιλές Καστοριάς 5 λεμόνια 200 ml παρθένο ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι άνηθο αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Τα μόνα όσπρια που βράζουν χωρίς να τα μουλιάσουμε είναι οι φακές. Και ας μη ξεχνάμε πως το νερό ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 136 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.