Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα!...
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γ...
Απάντηση: Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http:// sintagoulis.gr/tag/% CF%80%CE%B1%CE%B9% CE% B4%CE%B9%CE...
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!...
Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/ recipes...
Απάντηση: ναι...
Απάντηση: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ...
Απάντηση: Υλικα: 1 κιλό μελιτζάνες 1 κιλό πατάτες 125 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη ½ μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ 1 κιλό...
Απάντηση: ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜ...
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό απ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μουσακας αργυρως μπαρμπαριγου

Απάντηση: Πιστεύω θα χαλάσει.
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: μπες στο site της argiro.gr
Απάντηση: εχω μια ιδεα ακου να δεις τωρα τι εμπνευση σημε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ.ΛΑΧΑΝΟ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το μισό Flora Soft με β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό μικρά χταπόδια 2 σκελίδες σκ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΣΝΙΤΣΕΛ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ: ΥΛΙΚΑ: 4 σνίτσελ κοτόπο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά που θα χρειαστείς: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 10 αγκινάρες 6-8 μικρά ξηρά κρεμμύδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Νοστιμη κοτοπιττα συνταγη - http://www.sidages...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν και οι συνταγές δεν είναι το φόρτε μου, ελπί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ελληνικά Χόρτα. Πως τα διαλέγουμε, πλένουμε κατ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 2 κιλά κρέας 250 γρ βούτυρο Για τη σάλτσα 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξελεπιάζουμε τον ροφό,αφαιρούμε τα εντόσθια και...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Πρώτον:όσο και να σκέφτεσαι ότι έφαγες,ΔΕ σταματάς να πεινάς αν δεν έχεις φάει..με αυτή τη λογική εγώ ας πούμε θα ήμουν ζάμπλουτη :Ρ Δεύτερον:με τον αέρα πώς να παχύνεις;ρε παιδιά τί ερωτήσεις είναι αυτές; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιστεύω θα χαλάσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχω μια ιδεα ακου να δεις τωρα τι εμπνευση σημερα κανε παστητσιο αλλα μεσα στον κυμα κοψε μελιτζανα και βαλε και πατατα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE% B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF% 85?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλό μελιτζάνες 1 κιλό πατάτες 125 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη ½ μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ 1 κιλό κιμά 350 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες 1-2 κ.σ. ντοματοπελτέ 125 γρ. ρετσίνα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 75 γρ. λάδι 1 κύβο βοδινό 4 ασπράδια αβγού 1 πρέζα κοκκινοπίπερο, μαύρο πιπέρι, αλάτι 2-4 σκελίδες σκόρδο αρώματα: 1 κ.σ. μαϊντανό, 1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο μπαχαρικά: 2 πρέζες ρίγανη, 1 πρέζα γαρύφαλλο, 1 πρέζα κανέλλα, 1 πρέζα κόλιανδρο, ... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε την τυροπιτα κουρου για να την φτιαξω
Απάντηση:
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1 ΑΒΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΥΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ 6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ 800ml ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΖΕΣΤΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΕΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ 2 ΑΒΓΑ ΔΙΑΛΥΜΑ ΑΒΓΟΥ (1 ΑΒΓΟ ΜΕ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ) ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
έχω ακούσει πως μειώνονται πολύ οι θερμίδες του αλλά πως φτιάχνετε?
Απάντηση:
Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία... ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να τον κάνουμε πιο ελαφρύ... Διάβασε την παρακάτω συνταγή που βρήκα από το madata.gr. Την έχω κάνει και εγώ και ομολογώ ότι βγήκε υπέροχο! Μουσακάς "διαίτης" 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ( από νουά) 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1 καρότο τριμμένο 1 κολοκυθάκι τριμμένο 2 ντομάτες τριμμένες 4-5 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε μακριές φέτες 3 κ.σ ελαιόλαδο Μαϊντανός, κανέλα, αλάτι, πιπέρι Για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ.ΛΑΧΑΝΟ ΓΙΑΧΝΙ 1 λάχανο άσπρο 1- 2 κόκκινες καυτερές πιπερίτσες 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 1/2 κ.σ. πάστα τομάτας 4 κ.σ. λάδι 1 φύλλο δάφνης αλάτι, πιπερι.. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ::::: Πλένουμε πολύ καλά το λάχανο σε τρεχούμενο νερό. Το κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και αυτά σε λεπτές φετούλες σχεδόν όπως το κόβουμε για σα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο και το λιώνουμε μέχρι να θερμανθεί καλά. Ρίχνουμε μέσα τα νιόκι και καρυκεύουμε με δενδρολίβανο και αλατοπίπερο. Σοτάρουμε έως ότου πάρουν χρώμα και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Όταν τα μανιτάρια μαλακώσουν και πάρουν χρώμα, ρίχνουμε τα μαγειρεμένα νιόκι και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά σε σιγανή θερμοκρασία. Σερβίρουμε τα νιό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό μικρά χταπόδια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο ½ φλιτζάνι της σούπας ντοματοπελτέ Αλάτι ,πιπέρι ,ξίδι Ρύζι (προαιρετικά) Εκτέλεση : Βράζουμε τα χταποδάκια και κρατάμε το ζουμί τους. Τα ψιλοκόβουμε. Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε λίγο ζουμί από τα χταπόδια και προσθέτουμε τον άνηθο, τον ντοματοπελτέ διαλυμένο σε ελάχιστο νερό, το αλάτι και το πιπέρι. Αφού πάρει μια-δύο βράσεις, προσθέτουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΝΙΤΣΕΛ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ: ΥΛΙΚΑ: 4 σνίτσελ κοτόπουλο 6-7 μεγάλες πατάτες 1 πακέτο φρυγανιές 1 αβγό ελαιόλαδο 4 κ.σ. μουστάρδα χυμό από ένα λεμόνι κεφαλοτύρι αλάτι πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες και τις τοποθετούμε στο ταψί. Πλένουμε τα σνίτσελ καλά. Στο multi θρυμματίζουμε τις φρυγανιές. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με λίγο ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα από τη μουστάρδα και το χυμό από λεμόνι, αλάτι, πιπέρι. Παίρνουμε τα σνίτσελ και τα βουτάμε ένα ένα στο μείγ... Διαβάστε περισσότερα...
Πάντα αναρωτιόμουν πως μπορώ να φτιάξω σπιτική μερέντα; Είναι εύκολο;
Απάντηση:
Υλικά που θα χρειαστείς: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (ότι μάρκα θέλουμε), 125γρ κουβερτούρα, 150γρ βιτάμ, 4 κουτ .σούπας κακάο (κοσκινισμένο), 1 κούπα τριμμένο φουντούκι Είναι πολύ απλό: Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Σε ένα άλλο μπωλ,ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με το κακάο. Και έπειτα προσθέτουμε το μίγμα της λιωμένης σοκολάτας με το βούτυρο... Αφού έχει γίνει ενιαίο το μίγμα μας,προσθέτουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε στο μπωλ που θα το φυλάξουμε. Το αφή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 10 αγκινάρες 6-8 μικρά ξηρά κρεμμύδια 1 μάτσο άνηθος 3-4 καρότα 6-8 μικρές πατάτες 2-3 λεμόνια 2-3 κουταλιές της σούπας ταχίνι Αλάτι Εκτέλεση : Βράζουμε τις αγκινάρες αλλά δεν ρίχνουμε αλάτι. Όταν βράσουν χτυπούμε το ταχίνι με το λεμόνι. Ρίχνουμε στα δοχείο λίγο- λίγο ζωμό από τις αγκινάρες. Όταν το ταχίνι αραιώσει το ρίχνουμε σιγά σιγά στην κατσαρόλα. Αφού πάρει μερικές βράσεις το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νοστιμη κοτοπιττα συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF% 8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρειάζομαι μια νόστιμη συνταγή για χοιρινά κεφτεδάκια με πράσο
Απάντηση:
Αν και οι συνταγές δεν είναι το φόρτε μου, ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω... Θα χρειαστείς: 500 γρ. χοιρινός κιμάς 250 γρ. πράσα 3 αυγά πολύ φρέσκα 3 φέτες μουσκεμένο ψωμί 1 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι πιπέρι 1/2 κουταλάκι κυμινο Λίγη πάπρικα Φρέσκο βούτυρο γάλακτος 1 ποτήρι νερό Το χυμό ενός λεμονιού 1. Ψιλοκόβουμε τα πράσα και ετοιμάζουμε το μείγμα του κιμά μαζί με τα δύο από τα αυγά, το μουσκεμένο και καλά στυμμένο ψωμί και τα μπαχαρικά. 2. Λαδώνουμε κατά προτίμηση ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ελληνικά Χόρτα. Πως τα διαλέγουμε, πλένουμε καταναλώνουμε.Ελληνικά Χόρτα. Τροφή υψηλής ποιότητας, αλλά ξέρετε πως τα διαλέγουμε, πλένουμε και καταναλώνουμε; Ιδου ένας μικρός οδηγός με μυστικά και συμβουλές για την επιλογή της αρίστης ποιότητας και τη διατηρηση των λιπαρών οξέων και βιταμινών: Πως τα διαλέγετε όταν τα αγοράζετε. Ακόμη και αν τα καλλιεργείτε σε μπαλκόνι ή κήπο πρέπει να ξέρετε πως θα τα διαλέξετε γιατί η ποιότητα διαφέρει και δεν είναι όλα κατάλληλα για κατανάλωση: -Ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χυμο (τον αγαπημενο της ) ή καφε καποιο φρουτο ψωμι με μαρμελαδα/μελι/philadelphia /κλπ ομελετα (αν της αρεσει) διαλεξε ο,τι πιστευεις πως ταιριαζει στα γουστα της ;-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 κιλά κρέας 250 γρ βούτυρο Για τη σάλτσα 1 κεφάλι σκόρδο 5 κουταλιές της σούπας αλεύρι 600 ml ξύδι 70 ml άσπρο κρασί αρετσίνωτο νερό 5 φύλλα δάφνη 1 κλαδάκι δεντρολίβανο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε μερίδες , το σοτάρουμε με λίγο βούτυρο σε μια κατσαρόλα ώσπου να κοκκινίσει και το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά με ελάχιστο νερό μέχρι να ψηθεί, καλά ρίχνοντας κατά διαστήματα βούτυρο. Μόλις γίνει το κρέας το βάζουμε σε μια πιατέλα. Το βούτυρο το ρίχνουμε σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξελεπιάζουμε τον ροφό,αφαιρούμε τα εντόσθια και τα βράγχια και κόβουμε σε φέτες,πάχους πέντε ή έξι εκατοστών.Πλένουμε καλά τα κομμάτια και αφαιρούμε με προσοχή όλα τα αίματα,ξαναπλένουμε και τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι,για να στραγγίσουν. Τα αλατίζουμε κατόπιν με χονδρό αλάτι.Το ψάρι μας πρέπει να παραμείνει στο αλάτι επί τρεις ή τέσσερις ώρες τουλάχιστον ή να το ετοιμάσουμε απο την προηγούμενη ημέρα.Στη δεύτερη περιπτωση,φυλάγουμε τον ροφό μας στο ψυγείο (μαζί με το σουρωτήρι) βάζοντας ένα σ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 142 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.