Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα!...
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γ...
Απάντηση: Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http:// sintagoulis.gr/tag/% CF%80%CE%B1%CE%B9% CE% B4%CE%B9%CE...
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!...
Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/ recipes...
Απάντηση: ναι...
Απάντηση: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ...
Απάντηση: Υλικα: 1 κιλό μελιτζάνες 1 κιλό πατάτες 125 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη ½ μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ 1 κιλό...
Απάντηση: ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜ...
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό απ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μουσακας αργυρως μπαρμπαριγου

Απάντηση: Πιστεύω θα χαλάσει.
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: μπες στο site της argiro.gr
Απάντηση: εχω μια ιδεα ακου να δεις τωρα τι εμπνευση σημε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι είναι το πλιγούρι Το πλιγούρι είναι ένα δημ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βάζουμε στο τηγάνι τα κρεμμύδια,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κιλό ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ( κομμένο σε μερίδες σερβιρίσμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες χωρίς να τις κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σε αυτη τη σχολη?πρεπει να διαθετει πολλα!απολυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 3 φλιτζάνια βρασμέν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπλιαχ..εγω τρωω μονο με στρουθοκαμηλου..
Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Πλένουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οπως φτιαχνεις τη γνωστη σε ολους μας ομελετα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παιρνουμε μετριες πατατες και τις πλενουμε καλα...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Πρώτον:όσο και να σκέφτεσαι ότι έφαγες,ΔΕ σταματάς να πεινάς αν δεν έχεις φάει..με αυτή τη λογική εγώ ας πούμε θα ήμουν ζάμπλουτη :Ρ Δεύτερον:με τον αέρα πώς να παχύνεις;ρε παιδιά τί ερωτήσεις είναι αυτές; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιστεύω θα χαλάσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχω μια ιδεα ακου να δεις τωρα τι εμπνευση σημερα κανε παστητσιο αλλα μεσα στον κυμα κοψε μελιτζανα και βαλε και πατατα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE% B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF% 85?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλό μελιτζάνες 1 κιλό πατάτες 125 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη ½ μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ 1 κιλό κιμά 350 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες 1-2 κ.σ. ντοματοπελτέ 125 γρ. ρετσίνα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 75 γρ. λάδι 1 κύβο βοδινό 4 ασπράδια αβγού 1 πρέζα κοκκινοπίπερο, μαύρο πιπέρι, αλάτι 2-4 σκελίδες σκόρδο αρώματα: 1 κ.σ. μαϊντανό, 1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο μπαχαρικά: 2 πρέζες ρίγανη, 1 πρέζα γαρύφαλλο, 1 πρέζα κανέλλα, 1 πρέζα κόλιανδρο, ... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε την τυροπιτα κουρου για να την φτιαξω
Απάντηση:
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1 ΑΒΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΥΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ 6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ 800ml ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΖΕΣΤΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΕΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ 2 ΑΒΓΑ ΔΙΑΛΥΜΑ ΑΒΓΟΥ (1 ΑΒΓΟ ΜΕ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ) ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
έχω ακούσει πως μειώνονται πολύ οι θερμίδες του αλλά πως φτιάχνετε?
Απάντηση:
Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία... ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να τον κάνουμε πιο ελαφρύ... Διάβασε την παρακάτω συνταγή που βρήκα από το madata.gr. Την έχω κάνει και εγώ και ομολογώ ότι βγήκε υπέροχο! Μουσακάς "διαίτης" 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ( από νουά) 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1 καρότο τριμμένο 1 κολοκυθάκι τριμμένο 2 ντομάτες τριμμένες 4-5 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε μακριές φέτες 3 κ.σ ελαιόλαδο Μαϊντανός, κανέλα, αλάτι, πιπέρι Για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι το πλιγούρι Το πλιγούρι είναι ένα δημητριακό με το οποίο μπορείτε να αντικαταστήσετε το ρύζι και τα μακαρόνια. Μέχρι πρόσφατα δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ και δεν ήξερα τι είναι ακριβώς. Το πλιγούρι ή αλλιώς χόντρος είναι το αλεσμένο, για την ακρίβεια το σπασμένο σιτάρι. Το χρησιμοποιούσαν παλαιότερα για να φτιάξουν τραχανά με αυτό βράζοντάς το με γάλα. Παλιότερα επειδή δεν υπήρχε εύκολα ρύζι το χρησιμοποιούσαν κυρίως αντί αυτού. Θα έλεγα ότι σε όλα σχεδόν τα φαγητά που μαγειρεύο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βάζουμε στο τηγάνι τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τις ντοματες να σωταριστούν, για λίγο, με το λάδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις μπανάνες , το κάρυ, το αλάτι και ανακατεύουμε ελαφρώς. Κτυπάμε επαρκώς τα αυγά και περιχύνουμε το μείγμα που έχουμε ήδη φτιάξει.Αφήνουμε να τηγανιστεί η ομελέττα έως ότου ροδίσει. Υλικά : 6 αυγά 2 μπανάνες σε ροδέλλες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 φλιτζάνια ντομάτες σε κυβάκια 2 πράσινες πιπεριές σε ροδέλες 4 κουτάλια λάδι 1 κουταλάκι τρίμμέν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια 1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 3 σκελίδες σκόρδο Ξύδι ή χυμός λεμονιού Αλάτι Εκτέλεση : Αν έχουμε μπλέντερ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί να χτυπηθούν, πρώτα σε σιγανή και έπειτα στη μεσαία ταχύτητα. Αν δεν έχουμε μπλέντερ, κάνουμε τη σκορδαλιά κατά τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή στο γουδί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ( κομμένο σε μερίδες σερβιρίσματος ) 1 φλιτζανάκι ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse 1 κουταλάκι ΡΙΓΑΝΗ 1 σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ 1 ΚΥΒΟΙ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ KNORR "ΣΚΟΡΔΟ & ΚΡΕΜΜΥΔΙ" 1 κιλό ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ( μικρά καθαρισμένα ) ½ φλιτζάνι ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΟ Εκτέλεση: 1. Σοτάρετε το κοτόπουλο με 2 κουταλιές από το Βιτάμ Culinesse σε κατσαρόλα. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε το σκόρδο, ρίχνετε 1 ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι και τη ρίγανη. Αφήνετε το κοτόπουλο να σιγο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες χωρίς να τις καθαρίσουμε, τις καρυκεύουμε εξωτερικά με αλάτι, τις τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο για 60΄. Χονδροτρίβουμε τα πιπέρια όλα μαζί, τα βάζουμε σε ένα πιάτο μεγάλο και πανάρουμε και από τις δύο πλευρές τις μπριζόλες. Λιώνουμε σε 500 ml καυτό νερό τους σπιτικούς ζωμούς και κρατάμε το ζωμό στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Μόλις μαραθεί ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε αυτη τη σχολη?πρεπει να διαθετει πολλα!απολυτηριο λυκειου διπλωμα αυτοκινητου ,να ξερει τουλαχιστον 3 ξενες γλωσσες συν κομπιουτερ(ecdl),να ξερει καποια πολεμικη τεχνη οπωσδηποτε και να εχει υψος πανω 170,!αν τα εχεις ολα αυτα μπορει και να σε δεχτουν!καλη επιτυχια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 3 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια μέτρια Φαρσάλων 2 ξερά κρεμμύδια 3 πράσα 1 φλιτζάνι ντοματάκια κονκασέ 4 μεγάλες πατάτες 1 φλιτζ. άγρια αποξηραμένα μανιτάρια Πίνδου 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τα μανιτάρια σε 1 ½ φλιτζάνι χλιαρό νερό. Τα αφήνετε για 30 λεπτά και τα στραγγίζετε. Ψιλοκόβετε τα μανιτάρια και κρατάτε το νερό που τα μουσκέψατε για να το προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπλιαχ..εγω τρωω μονο με στρουθοκαμηλου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Πλένουμε το κρέας, το στεγνώνουμε και το δένουμε με σπάγκο. Το αλατοπιπέρωνουμε καλά και το βάζουμε σε ταψί ή πυρέξ. Διαλύσουμε το μέλι στο κονιάκ και αλείφουμε με το μίγμα το κρέας. Μοιράζουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο και τα φυλλαράκια του φασκόμηλου σε διάφορα σημεία του σκεύους. Περιχύνουμε με το μισό κρασί και ψήνουμε το φαγητό μας για 1 ώρα, περιχύνοντάς το συχνά με το ζωμό του. Στη μέση περίπου του ψησίματος, προσθέτουμε λίγο νερό και το υπόλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οπως φτιαχνεις τη γνωστη σε ολους μας ομελετα με αυγα,ριξε και μελιτζανες,αφου τις εχεις τηγανισει πιο πριν.Σε μια ομελετα ριχνεις ο,τι θελεις,ντοματα,ζαμπον,τυρι,πιπερια,λουκανικο,πατατ α,κολοκυθακια,μπεικον κ.τ.λ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κούπες πράσινα λαχανικά2 κουταλιές σούπας σέληνο ψιλοκομμένο100 γρ. κανιστός σολομός3 κουταλιές σούπας άνηθος¼ κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα lightΑλάτι και πιπερι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 230 kcalΠρωτεΐνη: 13 γρ.Υδατάνθρακες: 8 γρ.Λίπος: 18 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Παιρνουμε μετριες πατατες και τις πλενουμε καλα με αφθονο νερο ωστε να φυγουν τα χωματα και τις τοποθετουμε σε μια απορροφητικη πετσετα να στραγγισουν τα πολλα νερα και στη συνεχεια τυλιγουμε μια μια τις πατατες σε αλουμινοχαρτο.Το τζακι πρεπει να εχει αρκετει καρβουνια.Τραβαμε στην ακρη τα καρβουνα και τοποθετουμε τις πατατες.Τις σκεπαζουμε ολες με τα καρβουνα και τισ ψηνουμε για 3 τεταρτα περιπου. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 143 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.