Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις μπριζόλες, τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τις βάζουμε σε μπολ. Τις περιχύνουμε με τη μπύρα, τη μία κουταλιά από το Flora...
Απάντηση: Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι 1 κουταλι...
Απάντηση: Καλό!...
Απάντηση: Το μοσχαρίσιο συκώτι είναι μια εξαιρετική θρεπτική τροφή. Μια μερίδα συκώτι μπορεί να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες σε πολλές βιταμίνες που χρειάζε...
Απάντηση: Τον Εχεις κακομαθει!! χαχα Λοιπον ακου τι θα κανεις: θα του βαλεις ξηρα τροφη ή κονσερβα(οτι θες εσυ)...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ!! (ακομα και αν δεν το τρω...
Απάντηση: τον εχεις καλομάθει γιαυτο....εσυ βάλε του στο μπολάκι του ξηρά τροφή και άφησέ τον... να δεις που σε μια εβδομάδα θα κανει τούμπες αμα την βλέπει...
Απάντηση: Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http:// www.syntagh.gr...
Απάντηση: μπριζολα σουβλας και άλλα - http:// www.syntagh.gr...
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 800 γραμμάρια μοσχαρίσια ουρά με κόκαλο 2 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύ...
Απάντηση: Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρι 1 κούπα...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μοσχαρισια μπριζολα

Απάντηση: Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και τις μαρι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 3 μπιφτεκια και κουνουπιδι εφαγες μονο?
Απάντηση: η λιστερια το εκανε αυτο οχι η μπριτζολα Μια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://greekcook.gr/syntages/ splina_mosxarisia...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπιφτεκια μοσχαρισια συνταγη - http://www.sidag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτεΠλένουμε πολύ καλά τα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σως μπορντελεζ εχεις δοκιμασει; Υλικά: 1 κι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε το κοτόπουλο σε κατσαρόλα με μπόλικο ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΣυστατικάΚιμάς :700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
οχι του παγκαλου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,θα την μαριναρεις με λιγο ελαιολαδο,αλατι,πιπερι,δενδρολιβανο και ενα ποτηρι του κρασιου μαυροδαφνη για καμια ωριτσα αντε δυο,επειτα θα το ψησεις για μιση ωριτσα στους 180 βαθμους.Καλη ορεξη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και περνάμε τους κύβους σε ξύλινα ή σε μεταλλικά σουβλάκια, εναλλάξ με τα λαχανικά. Ρίχνουμε σε ένα φαρδύ αντικολλητικό μαντεμένιο τηγάνι 2 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε τα σουβλάκια. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το Flora Soft με βούτυρο και την παρμεζάνα και βράζουμε όλα τα υλικά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία μέχρι να δέσουν. Όταν τα σουβλάκια ψηθούν τα περιχύνουμε με τη σάλτσα. Σερβίρουμε με ζυμαρικά ή πατάτες τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και τις μαρινάρουμε με το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού, κόκκους από πιπέρι και μπαχάρι, μερικά φυλλαράκια από δενδρολίβανο και το κρασί, για 8 ώρες. Όταν έχουν μαριναριστεί οι μπριζόλες, σε ένα σκεύος βράζουμε το κουσκουσέ και, όταν βράσει, το στραγγίζουμε καλά και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη μέσα στο ίδιο σκεύος. Σε ένα καυτό τηγάνι ρίχνουμε το Flora, καρυκεύουμε και αλευρώνουμε μία-μία τις μπριζόλες και τις σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν και να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες, τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τις βάζουμε σε μπολ. Τις περιχύνουμε με τη μπύρα, τη μία κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο, το μέλι και τη μουστάρδα διαλυμένη στο χυμό λεμονιού. Τις πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, το ξύσμα λεμονιού, το σκόρδο και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύουμε να πάει παντού το μίγμα, σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τις μπριζόλες στο ψυγείο να μαριναριστούν για τουλάχιστον μία ώρα. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ταψί. Κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι 1 κουταλιά της σούπας Flora και σοτάρουμε τα μοσχαρίσια οσομπούκο γυρίζοντάς τα προσεκτικά και από τις 2 πλευρές, μέχρι το κρέας τους να αρχίζει να θωρακίζεται. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε μέσα στη γάστρα. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε και τα λαχανικά μας και τα καρυκεύουμε με λίγο πιπέρι και αλάτι. Καθώς τα σοτάρουμε, προσθέτουμε λίγο ακόμα Flora για επιπλέον ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Το μοσχαρίσιο συκώτι είναι μια εξαιρετική θρεπτική τροφή. Μια μερίδα συκώτι μπορεί να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες σε πολλές βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα καθημερινά. Περιέχει ... φυλλικό οξύ, ψευδάργυρο, βιταμίνη Α, Β2, Β12, Β6, χαλκό, πρωτεΐνη, νιασίνη, φώσφορο, σελήνιο και σίδηρο. Το συκώτι αν και είναι πλούσιο σε χοληστερόλη, η συγκέντρωση τόσων πολλές ευεργετικών συστατικών το καθιστά μια υγιεινή τροφή. Τα οφέλη από την κατανάλωση του συκωτιού: Τα υψηλά επίπεδα ομοκυστεΐνης σχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τον Εχεις κακομαθει!! χαχα Λοιπον ακου τι θα κανεις: θα του βαλεις ξηρα τροφη ή κονσερβα(οτι θες εσυ)...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ!! (ακομα και αν δεν το τρωει).... οταν του βαζεις το φαγητο θα του λες "φαε" ή "πηγαινε" και θα του δειχνεις το μπολ του με το φαγητο του! μην στενοχωριεσαι αν δεν το τρωει ολο για 2-3 μερες......θα συνηθισει καποια στιγμη οτι ΠΡΕΠΕΙ να τρωει απο που του βαζεις εσυ!!! αν ομως δεν τρωει για πολλες μερες καλο ειναι να συμβουλευεις τον κτηνιατρο που τον ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τον εχεις καλομάθει γιαυτο....εσυ βάλε του στο μπολάκι του ξηρά τροφή και άφησέ τον... να δεις που σε μια εβδομάδα θα κανει τούμπες αμα την βλέπει. και άφθονο φρέσκο νερο να εχει πάντα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπριζολα σουβλας και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 800 γραμμάρια μοσχαρίσια ουρά με κόκαλο 2 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 1 μεγάλη πατάτα λίγο σέλερι ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζετε τα λαχανικά και τα κόβετε σε μικρότερα κομμάτια. Βάζετε τα κομμάτια του κρέατος στην κατσαρόλα με 1 ½ λίτρο νερό και τα βράζετε χωρίς να τα αλατίσετε για 50 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Μετά ρίχνετε στην κατσαρόλα τα λ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρι 1 κούπα ροκφόρ κομμένο κομματάκια 1 κούπα ανθότυρο 1 κούπα ζωμού λαχανικών αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν όλο το νερό τους. Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπωλ, ραντίζουμε με λάδι και αλατοπίπερο και τις αφήνουμε για 5-10 λεπτά. Κατηγοριοποίηση συνταγής Είδος Κουζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ(ΚΡΕΜΥΔΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΣΕΛΙΝΟ) ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ Διαβάστε περισσότερα...
εφαγα για μεσημεριανο 3 μπιφτεκια.. αλλα δεν ηταν απ τα μεγαλα που τρωμε ε3ω μικρουτσικα... χωρις πατατες η κατι τετοιο ...με κουνουπιδι τα εφαγα...και απο οτι βλεπω στισ θερμιδες ειναι πολυυυ??? :OO
Απάντηση:
3 μπιφτεκια και κουνουπιδι εφαγες μονο? Διαβάστε περισσότερα...
http://www.otherside.gr/2011/06/emeine-paralytos- afou-efage-dyo-mprizoles/
Απάντηση:
η λιστερια το εκανε αυτο οχι η μπριτζολα Μια είδηση που σοκάρει. Ένας 46χρονος πατέρας δύο παιδιών κόντεψε να πεθάνει αφού είχε φάει μπριζόλα. Πως περιγράφει ο ίδιος τα όσα έζησε. Πρόκειται για τον 46χρονο Ντάρεν Ασχαλ, από το Chorley του Lancashire. Έμεινε για 5 μήνες στο νοσοκομείο σχεδόν σε κώμα. Πλέον δεν μπορεί να περπατήσει ενώ έχει δυσκολίες ακόμη και στην επικοινωνία του με τους άλλους. Όμως οι γιατροί του λένε πως είναι τυχερός που ζει μετά από λιστέρια και μηνιγγίτιδα που του πα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/ splina_mosxarisia_gemisti εγω οχι αλλα δες εδω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπιφτεκια μοσχαρισια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΣΕΙ ΤΟ ΞΕΡΙΣ??????????? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτεΠλένουμε πολύ καλά τα μάγουλα και τα αφήνουμε σε λεκανάκι με νερό ξύδι και αλάτι για μισή ώρα. Τα βγάζουμε, τα ξεπλενουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Λαδώνουμε με λαδι ελιάς πολύ καλά μία λαδοκολα. Τοποθετούμε τα μάγουλα επάνω στο χαρτί και αλατοπιπερώνουμε ¨ΓΕΝΑΙΑ¨. Κλείνουμε καλά την λαδοκολλα και την τοποθετούμε σε δεύτερη καλά δεμένη με σπάγκο. Την βάζουμε σε ταψάκι και στο ζεστό μας φούρνο ολοταχώς, αλλά: ή στους 180 βαθμούς για περιπ. 3 ώρίτσες ή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωριατικο κοκκινο κρασι.. το αφηνεις να τραβηξει λιγο και ειναι ετοιμες. Διαβάστε περισσότερα...
Μήπως γνωρίζετε καμία σως συνοδευτική για μοσχάρι βραστό με καρότο και πράσσο?
Απάντηση:
Σως μπορντελεζ εχεις δοκιμασει; Υλικά: 1 κιλό φιλέτο ή κιλότο 6 κουταλιές λάδι 2 κουταλιές βούτυρο 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελιδες σκόρδο 1 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Κόβετε σε μερίδες το κρέας και το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνετε το λάδι μαζί με το βούτυρο και σοτάρετε το κρέας από όλες τις πλευρές. Το βγάζετε και το μεταφέρετε σε ταψί. Σοτάρετε στο λάδι τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και το σκόρδο λιωμένο και τα σβήνετε με το κρ... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνετε χοιρινά μπριζολάκια με σως βύσσινο;
Απάντηση:
2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρίφαλλο σκόνη 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού (στην πορεία μάλλον θα χρειαστεί κι άλλο) Μισό πορτοκάλι σε ψιλές φέτες Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Άμα το φας, ναι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
kane me add sto. panagioths_@hotmail.com exo arketes sintages me <kima> aples kai paralagis;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το κοτόπουλο σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό ώστε να το σκεπάζει. Το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να βράσει και προσθέτουμε τον ζωμό, το καρότο, το κρεμμύδι και το σέλερι. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το κοτόπουλο να σιγοβράσει για 45 περίπου λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. (Εάν το κοτόπουλο είναι χωριάτικο θέλει περισσότερο χρόνο). Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, βγάζουμε το κοτόπουλο, το ξεψαχνίζουμε και το διατηρούμε σε σκεύος ζεστό. Στραγγίζουμε τον ζωμό που έβρασε το κοτόπουλο και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι ειναι αυτο? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣυστατικάΚιμάς :700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες 1 μεσαία πράσινη πιπεριά 1 ποτήρι περίπου λάδι 1,5 κρασοπότηρο κρασί λευκό 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι κανέλλα (σκόνη) γαρύφαλλο (σκόνη) μοσχοκάρυδο (σκόνη) νερό Μακαρόνια: μακαρονια Νο 3 βούτυρο Μπεσαμέλ : 130 με 150 γραμ. κορν φλάουρ 1,5 περίπου λίτρο γάλα φρέσκο 2 αυγά ολόκληρα 2 πλούσιες κουταλιές της σούπας βούτυρο αλάτι κανέλλα (σκόνη)... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 150 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.