Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Τον Εχεις κακομαθει!! χαχα Λοιπον ακου τι θα κανεις: θα του βαλεις ξηρα τροφη ή κονσερβα(οτι θες εσυ)...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ!! (ακομα και αν δεν το τρω...
Απάντηση: τον εχεις καλομάθει γιαυτο....εσυ βάλε του στο μπολάκι του ξηρά τροφή και άφησέ τον... να δεις που σε μια εβδομάδα θα κανει τούμπες αμα την βλέπει...
Απάντηση: Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http:// www.syntagh.gr...
Απάντηση: μπριζολα σουβλας και άλλα - http:// www.syntagh.gr...
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 800 γραμμάρια μοσχαρίσια ουρά με κόκαλο 2 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύ...
Απάντηση: Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρι 1 κούπα...
Απάντηση: ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ(ΚΡΕΜΥΔΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΣΕΛΙΝΟ) ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ...
Απάντηση: 3 μπιφτεκια και κουνουπιδι εφαγες μονο?...
Απάντηση: η λιστερια το εκανε αυτο οχι η μπριτζολα Μια είδηση που σοκάρει. Ένας 46χρονος πατέρας δύο παιδιών κόντεψε να πεθάνει αφού είχε φάει μπριζόλα. Π...
Απάντηση: http://greekcook.gr/ syntages/ splina_mosxarisia_ge misti εγω οχι αλλα δες εδω...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μοσχαρισια μπριζολα

Απάντηση: Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Το μοσχαρίσιο συκώτι είναι μια εξαιρετική θρεπτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπιφτεκια μοσχαρισια συνταγη - http://www.sidag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτεΠλένουμε πολύ καλά τα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σως μπορντελεζ εχεις δοκιμασει; Υλικά: 1 κι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η ΑΠΟ ΑΡΑΚΑ Η ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟ
Απάντηση: Γλυκιά η αλμυρή;
Απάντηση: http://sintagoulis.gr/tag/%CE%B1+%CE%BB%CE%B1+%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες 2 Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εγώ κανελόνια έχω κάνει την εξής συνταγή: 250γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θέλω την συνταγή για πατάτες άννας με φρέσκα κρ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
οχι του παγκαλου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,θα την μαριναρεις με λιγο ελαιολαδο,αλατι,πιπερι,δενδρολιβανο και ενα ποτηρι του κρασιου μαυροδαφνη για καμια ωριτσα αντε δυο,επειτα θα το ψησεις για μιση ωριτσα στους 180 βαθμους.Καλη ορεξη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Το μοσχαρίσιο συκώτι είναι μια εξαιρετική θρεπτική τροφή. Μια μερίδα συκώτι μπορεί να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες σε πολλές βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα καθημερινά. Περιέχει ... φυλλικό οξύ, ψευδάργυρο, βιταμίνη Α, Β2, Β12, Β6, χαλκό, πρωτεΐνη, νιασίνη, φώσφορο, σελήνιο και σίδηρο. Το συκώτι αν και είναι πλούσιο σε χοληστερόλη, η συγκέντρωση τόσων πολλές ευεργετικών συστατικών το καθιστά μια υγιεινή τροφή. Τα οφέλη από την κατανάλωση του συκωτιού: Τα υψηλά επίπεδα ομοκυστεΐνης σχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τον Εχεις κακομαθει!! χαχα Λοιπον ακου τι θα κανεις: θα του βαλεις ξηρα τροφη ή κονσερβα(οτι θες εσυ)...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ!! (ακομα και αν δεν το τρωει).... οταν του βαζεις το φαγητο θα του λες "φαε" ή "πηγαινε" και θα του δειχνεις το μπολ του με το φαγητο του! μην στενοχωριεσαι αν δεν το τρωει ολο για 2-3 μερες......θα συνηθισει καποια στιγμη οτι ΠΡΕΠΕΙ να τρωει απο που του βαζεις εσυ!!! αν ομως δεν τρωει για πολλες μερες καλο ειναι να συμβουλευεις τον κτηνιατρο που τον ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τον εχεις καλομάθει γιαυτο....εσυ βάλε του στο μπολάκι του ξηρά τροφή και άφησέ τον... να δεις που σε μια εβδομάδα θα κανει τούμπες αμα την βλέπει. και άφθονο φρέσκο νερο να εχει πάντα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπριζολα σουβλας και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 800 γραμμάρια μοσχαρίσια ουρά με κόκαλο 2 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 1 μεγάλη πατάτα λίγο σέλερι ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζετε τα λαχανικά και τα κόβετε σε μικρότερα κομμάτια. Βάζετε τα κομμάτια του κρέατος στην κατσαρόλα με 1 ½ λίτρο νερό και τα βράζετε χωρίς να τα αλατίσετε για 50 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Μετά ρίχνετε στην κατσαρόλα τα λ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρι 1 κούπα ροκφόρ κομμένο κομματάκια 1 κούπα ανθότυρο 1 κούπα ζωμού λαχανικών αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν όλο το νερό τους. Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπωλ, ραντίζουμε με λάδι και αλατοπίπερο και τις αφήνουμε για 5-10 λεπτά. Κατηγοριοποίηση συνταγής Είδος Κουζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ(ΚΡΕΜΥΔΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΣΕΛΙΝΟ) ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ Διαβάστε περισσότερα...
εφαγα για μεσημεριανο 3 μπιφτεκια.. αλλα δεν ηταν απ τα μεγαλα που τρωμε ε3ω μικρουτσικα... χωρις πατατες η κατι τετοιο ...με κουνουπιδι τα εφαγα...και απο οτι βλεπω στισ θερμιδες ειναι πολυυυ??? :OO
Απάντηση:
3 μπιφτεκια και κουνουπιδι εφαγες μονο? Διαβάστε περισσότερα...
http://www.otherside.gr/2011/06/emeine-paralytos- afou-efage-dyo-mprizoles/
Απάντηση:
η λιστερια το εκανε αυτο οχι η μπριτζολα Μια είδηση που σοκάρει. Ένας 46χρονος πατέρας δύο παιδιών κόντεψε να πεθάνει αφού είχε φάει μπριζόλα. Πως περιγράφει ο ίδιος τα όσα έζησε. Πρόκειται για τον 46χρονο Ντάρεν Ασχαλ, από το Chorley του Lancashire. Έμεινε για 5 μήνες στο νοσοκομείο σχεδόν σε κώμα. Πλέον δεν μπορεί να περπατήσει ενώ έχει δυσκολίες ακόμη και στην επικοινωνία του με τους άλλους. Όμως οι γιατροί του λένε πως είναι τυχερός που ζει μετά από λιστέρια και μηνιγγίτιδα που του πα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/ splina_mosxarisia_gemisti εγω οχι αλλα δες εδω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπιφτεκια μοσχαρισια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΣΕΙ ΤΟ ΞΕΡΙΣ??????????? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτεΠλένουμε πολύ καλά τα μάγουλα και τα αφήνουμε σε λεκανάκι με νερό ξύδι και αλάτι για μισή ώρα. Τα βγάζουμε, τα ξεπλενουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Λαδώνουμε με λαδι ελιάς πολύ καλά μία λαδοκολα. Τοποθετούμε τα μάγουλα επάνω στο χαρτί και αλατοπιπερώνουμε ¨ΓΕΝΑΙΑ¨. Κλείνουμε καλά την λαδοκολλα και την τοποθετούμε σε δεύτερη καλά δεμένη με σπάγκο. Την βάζουμε σε ταψάκι και στο ζεστό μας φούρνο ολοταχώς, αλλά: ή στους 180 βαθμούς για περιπ. 3 ώρίτσες ή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωριατικο κοκκινο κρασι.. το αφηνεις να τραβηξει λιγο και ειναι ετοιμες. Διαβάστε περισσότερα...
Μήπως γνωρίζετε καμία σως συνοδευτική για μοσχάρι βραστό με καρότο και πράσσο?
Απάντηση:
Σως μπορντελεζ εχεις δοκιμασει; Υλικά: 1 κιλό φιλέτο ή κιλότο 6 κουταλιές λάδι 2 κουταλιές βούτυρο 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελιδες σκόρδο 1 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Κόβετε σε μερίδες το κρέας και το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνετε το λάδι μαζί με το βούτυρο και σοτάρετε το κρέας από όλες τις πλευρές. Το βγάζετε και το μεταφέρετε σε ταψί. Σοτάρετε στο λάδι τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και το σκόρδο λιωμένο και τα σβήνετε με το κρ... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνετε χοιρινά μπριζολάκια με σως βύσσινο;
Απάντηση:
2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρίφαλλο σκόνη 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού (στην πορεία μάλλον θα χρειαστεί κι άλλο) Μισό πορτοκάλι σε ψιλές φέτες Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Άμα το φας, ναι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ΑΠΟ ΑΡΑΚΑ Η ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκιά η αλμυρή; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CE%B1+%CE%BB%CE%B1+%CE% BA%CF%81%CE%B5%CE%BC?stags=1&adv=1 Εδω εχει συνταγες φαγητων α λα κρεμ..Α λα κρεμ εννοουμε παντα τη κρεμα γαλακτος που πεφτει πανω απο τη φαγητα,δεν την φτιαχνουμε την αγοραζουμε ετοιμη και την ριχνουμε.Στην ουσια ειναι γαλα παχυρευστο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο και κρατάτε το μίγμα στην άκρη. Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες, αφήνοντας τις ουρίτσες στη θέση τους. Διαλύετε το κορν φλάουερ στο νερό σε ένα μπολ και ανακατεύετε μέσα τη σόγια σος, τον κρόκο και το σησαμέλαιο. Προσθέτετε τις γαρίδες και τις ανακατεύετε καλά για να πιάσουν μίγμα πανιού. Ζεσταίνετε μπόλικο λάδι σε ένα καυτό γουόκ (ή μεγάλο βαθύ τηγάνι), βάζετε μέσα τις μισές γαρίδες, τις ψήνετε για 1 λεπτό μέχρι να κουλουριαστούν και να γίνουν ροζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες 2 Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά 80γρ κόκκινη πιπεριά σε πολύ λεπτές φέτες 150γρ ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού πιπεριά τσίλι ή πράσινη ψιλοκομμένη 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι 2 κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο ή 1 κουταλάκι του γλυκού ξερό 2 φιλέτα πέρκα, από 150γρ το ένα, φρέσκα ή κατεψυγμένα Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190ο C Κόβουμε 2 κομμάτια λαδόκολλας για να τυλίξουμε το κάθε φιλέτο Β... Διαβάστε περισσότερα...
Ψάχνω μια καλή συνταγή για κανελόνια με κιμά μέσα... Έφαγα πρόσφατα σε ένα εστιατόριο και είχε κάτι σα ροζ/κόκκινη σάλτσα πολύ αραιή και μέσα είχαν κιμά και πολύ πολύ μικρά κομματάκια τυριού... από τότε ψάχνω απεγνωσμένα!
Απάντηση:
Εγώ κανελόνια έχω κάνει την εξής συνταγή: 250γρ κανελόνια 250γρ μοσχαρίσιο κιμά 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 ξυλάκι κανελας 1 φλιτζάνι τριμμένο ρεγκάτο 1/2 φλ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 ψιλοκομμένη ντομάτα αλατοπίπερο Εκτέλεση: Σοτάρω στο λάδι το κρεμμύδι και τον κιμά το σβήνω με κρασί, προσθέτω κανέλα, αλατοπίπερο, ντομάτα και αφήνω να σιγοβράσει σκεπασμένο για κάνα μισάωρο. όταν πιεί το ζουμί του και ψιλοκρυώσει ανακατεύω με τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
θέλω την συνταγή για πατάτες άννας με φρέσκα κρέμα και τυρί Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 141 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.