Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι (κατά προτίμηση ελιά) 2 ώριμες ντομάτες 2 πιπεριές 1 κρεμμύδι 3 μέτριες πατάτες 2-3 λιαστές ντομάτ...
Απάντηση: μοσχάρι σε μερίδες 1 κιλό (ελιά) κριθαράκι 500 γρ. κρεμμύδι τριμμένο 1 σκόρδο 1 σκ. λευκό κρασί 1 κούπα ντομάτες τριμμένες 2 κούπες φρέσκια ρ...
Απάντηση: πατα το στο google ολο και κατι θα σου βγαλει...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. νερό Λίγη γλυκόζη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 600 γρ. κρέμα γάλακτος 600 γρ. σοκολάτα κουβερτούρ...
Απάντηση: 1/2 κούπας καφέ σιναπόσποροι 1/4 κούπας κίτρινοι σιναπόσποροι 1 κούπα νερό 1 1/4 κούπα ξίδι 1 κούπα μουστάρδα σκόνη (μουλιάζουμε για 20 λεπτά σ...
Απάντηση: Πανω στο πακετο γραφει ποση ωρα μπορεις να τα βρασεις, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο, εγω τα βραζω λιγο μου αρεσουν αλτεντε!...
Απάντηση: Θεωρω πως σαν αποτελεσμα ειναι πολυ καλυτερο να φτιαξεις μονος/η την σαλτσα και οχι με ετοιμη κρεμα γαλακτος. Θα χρειαστεις δυο κατσαρολακια, στο ε...
Απάντηση: Υλικά για 4-5 άτομα 1 κιλό φρέσκο αρακά 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια καθαρισμένα 1 φλιτζ. τσαγιού άνηθο 3 κουτ. σούπας ψ...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ zymarika/freska- tortelinia- me-tyri-kai- sparaggia Βραζουν 20 λεπτα περιπου...
Απάντηση: Κόβουμε το εντρεκότ σε φαρδιές φέτες και στη συνέχεια κόβουμε την κάθε φέτα σε λεπτές λωρίδες. Το καρυκεύουμε και το ψήνουμε στη σχάρα μας. Παράλλ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μοσχαρακι στρογγανωφ

Απάντηση: Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με τη σφραγίδα του Ηλία Μαμαλάκη, μία συνταγή γ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: 12 οι άσπρες και 13 οι παρδαλές.
Απάντηση: Υλικα: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους λίγο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1 φλ.σογιέλαιο 2 αυγά 1 φακελ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ρίχνουμε το μπρόκολο, τις πιπεριές και τα καρό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε, π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τρώω ό,τι τρώω όλον τον χρόνο. Ναι, μεταξύ αυτώ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με κοκορα η και με κοτοπουλο κοκκινιστα, το ιδι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σου έχω δυο πολύ καλές συναγές για τορτελίνια α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 3 στήθη κοτόπουλο με την πέτσα τους (τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συστατικά 650γρ. γαύρο ξίδι (όσο χρειάζεται) ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κιλό σουπιές φιλέτο χωρίς τα πλοκάμια 3 κρεμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 500 γρ. τυρί ένταμ 1 αυγό 1 φλιτζανά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 4 400 γρ. στήθος γαλοπούλας β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το φουρνο τον αναψες;
Απάντηση: Περιγραφή Αφράτα και πεντανόστιμα Συστατικά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκό...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Knorr βοδινό σε 1.700 ml νερό, μαζί με το μοσχαράκι, σουρώνουμε και φιλτράρουμε τον ζωμό και στη συνέχεια τον αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ξεψαχνίζουμε το βρασμένο μοσχαράκι και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη, σε ζεστό περιβάλλον. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ. Το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα από το Flora και το 1/4 από το ξεψαχνισμένο βραστό μοσχαράκι. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με τη σφραγίδα του Ηλία Μαμαλάκη, μία συνταγή για 4 έως 5 άτομα. Ετοιμάστε την! Υλικά για 4-5 άτομα 1 κιλό μοσχαράκι από κιλότο κομμένο σε μερίδες 1 νεροπότηρο κυβάκια ανανά από κονσέρβα 1 νεροπότηρο χυμό από τον ανανά της κονσέρβας 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 1 κουτ. σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο τζίντζερ 2 κλαράκια λεμονόχορτο 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο 3 κουτ. σούπας σόγια σος 3 κουτ. σούπας κέτσαπ 1 κουτ. σούπας λευκό ξύδι 1 κοφτή κουτ σούπας κορν φλάουρ Για το ρύζι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
12 οι άσπρες και 13 οι παρδαλές. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους λίγο λάδι 1 ποτηράκι κρασί σάλτσα ντομάτας (1 κουτί) 1 κρεμμύδι 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες (προαιρετικά) 1 κομμάτι κανέλας 3-4 γαρύφαλλα αλάτι, πιπέρι 1 δάφνη 1 κ.σ. καρίνο (μείγμα μπαχαρικών) (προαιρετικά) Εκτελεση: Κόβετε το κρεμμυδάκι σε λεπτές φέτες. Βάζετε σε μεγάλη κατσαρόλα λίγο λάδι και ρίχνετε το κρεμμύδι να μαραθεί λίγο. Μετά προσθέτετε τους κύβους του μοσχαριού και τους γυρίζετε να πάρουν χρώμα από παντού. Σβήνετε με το κρα... Διαβάστε περισσότερα...
συνταγη για μοσχαρακι εξοχικο στη γαστρα
Απάντηση:
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι (κατά προτίμηση ελιά) 2 ώριμες ντομάτες 2 πιπεριές 1 κρεμμύδι 3 μέτριες πατάτες 2-3 λιαστές ντομάτες(και λίγο απ΄το λαδάκι τους) 1/3 φλιτζάνι λαδί 1 λεμόνι(το ξύσμα και τον χυμό του) 1 κουταλάκι μουστάρδα αλάτι-πιπέρι 2 δαφνόφυλλα 300 α κεφαλογραβιέρα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βαλτέ το μοσχάρι πρώτο-πρώτο στη γάστρα, αλατοπιπερώστε το και από πάνω στρώστε κομμένα σε ροδέλες τα λαχανικά, ενδιάμεσα να αλατοπιπερώνετε ελαφρώς. Αφού βάλετε όλα τα λαχανι... Διαβάστε περισσότερα...
Το μοσχάρι να γίνει πολύ μαλακό
Απάντηση:
μοσχάρι σε μερίδες 1 κιλό (ελιά) κριθαράκι 500 γρ. κρεμμύδι τριμμένο 1 σκόρδο 1 σκ. λευκό κρασί 1 κούπα ντομάτες τριμμένες 2 κούπες φρέσκια ρίγανη μπαχάρι ελαιόλαδο αλατοπίπερο Πλύντε καλά το κρέας και βράστε το για 15 λεπτά. Σουρώστε και στραγγίστε το. Βάλτε το σε γάστρα ή σε ένα πυρέξ. Περιχύστε με το λάδι , το κρασί και καλύψτε το με νερό. Αφήστε το να βράσει καλά στην γάστρα για 40 λεπτά . Κατόπιν βάλτε την ντομάτα , το σκόρδο, το μπαχάρι, την φρέσκια ρίγανη και το κρεμμύδι κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πατα το στο google ολο και κατι θα σου βγαλει Διαβάστε περισσότερα...
σοκολατα με καραμελα και ουισκι
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. νερό Λίγη γλυκόζη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 600 γρ. κρέμα γάλακτος 600 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 50-56% κακάο 100-150 γρ. ουίσκι mail to Εκτυπώστε το Αρθρο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: Σε μία μικρή κατσαρόλα ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το νερό και τη γλυκόζη. Aφήνουμε να βράσει και να πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα. Tην αδειάζουμε αμέσως σε μία αντικολλητική λαδόκολλα ή σε σιλπ πατ. Aφήνουμε να κρυώσει μέχρι ν' αρχίσει να ξεκολλάει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/2 κούπας καφέ σιναπόσποροι 1/4 κούπας κίτρινοι σιναπόσποροι 1 κούπα νερό 1 1/4 κούπα ξίδι 1 κούπα μουστάρδα σκόνη (μουλιάζουμε για 20 λεπτά σε 1 κούπα νερό) 2 κουταλιές ζάχαρη 2 κουταλάκια αλάτι Εκτέλεση Σε ένα γυάλινο δοχείο βάζουμε τους σπόρους μουστάρδας με το νερό και το ξίδι φροντίζοντας έτσι ώστε να καλύπτονται πλήρως. Αφήνουμε για δύο μέρες να φουσκώσουν. Στη συνέχεια, μεταφέρουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα δυνατό μπλέντερ και αλέθουμε το μείγμα μέχρι να γίνει κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πανω στο πακετο γραφει ποση ωρα μπορεις να τα βρασεις, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο, εγω τα βραζω λιγο μου αρεσουν αλτεντε! Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα την συνταγή σας για μακαρόνια με άσπρη σάλτσα, μανιτάρια και μπέικον
Απάντηση:
Θεωρω πως σαν αποτελεσμα ειναι πολυ καλυτερο να φτιαξεις μονος/η την σαλτσα και οχι με ετοιμη κρεμα γαλακτος. Θα χρειαστεις δυο κατσαρολακια, στο ενα τσιγαρισε το μπεικον και τα μανιταρια ωστε να ειναι σχεδον ετοιμα να φαγωθουν, στο αλλο βαλε αρκετο βουτυρο να λιωσει και μετα ριξε αλευρι να τσιγαριστει ( καλο θα ναι να υπαρχει μια αναλογια 1-1 στο αλευρι με το βουτυρο) ανακατευοντας συνεχως. Οταν δεις πως το αλευρι εχει γινει ενα με το βουτυρο, κατι σαν ζυμη, ριξε αργα αργα χλιαρο φρεσκο γαλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4-5 άτομα 1 κιλό φρέσκο αρακά 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια καθαρισμένα 1 φλιτζ. τσαγιού άνηθο 3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ξεσποριασμένες χυμό από 1 λεμόνι αλάτι, πιπέρι Κόβουμε το ξερό κρεμμύδι σε σπιρτόξυλα. Τα βάζουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι σε λεπτές ροδέλες. Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρούς κύβους. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε καλά. Ρίχν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/zymarika/freska-tortelinia- me-tyri-kai-sparaggia Βραζουν 20 λεπτα περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το εντρεκότ σε φαρδιές φέτες και στη συνέχεια κόβουμε την κάθε φέτα σε λεπτές λωρίδες. Το καρυκεύουμε και το ψήνουμε στη σχάρα μας. Παράλληλα σε φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το κρεμμύδι, το θυμάρι και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε σε δυνατή θερμοκρασία. Σβήνουμε με το κρασί, συμπληρώνουμε ½ ποτήρι νερό καυτό, σκεπάζουμε με το καπάκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα. Όταν τα φιλέ μινιόν από το εντρεκότ μας έχουν ψηθεί, τα βάζουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά. Προσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 φλ.σογιέλαιο 2 αυγά 1 φακελ. μαγιά ξηρή 1 φλ. γάλα χλιαρό 1 κ.γ αλάτι 1 κ.γ ζάχαρη αλεύρι όσο πάρει Στα γρήγοραΚατηγορίαΖύμεςΔιατροφήΧορτοφαγικήΟδηγίες 1.Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα 2.Ρίχνουμε το λάδι, το αλάτι, τα αυγά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε 3.Τέλος το αλεύρι ώσπου να γίνει μια σφιχτή και ελαστική ζύμη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε το μπρόκολο, τις πιπεριές και τα καρότα σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει. Τα αφήνουμε 7' για να μαλακώσουν λίγο. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε σουρωτήρι. Τα βάζουμε σε μακρόστενο πυρέξ, το οποίο έχουμε λαδώσει ελαφρά και σκορπίζουμε επάνω τους τις λωρίδες ζαμπόν, περιχύνοντας το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Για τη μπεσαμέλ, ζεσταίνουμε το γάλα και σε ένα μπολάκι διαλύουμε με λίγο νερό το κορν φλάουρ. Το ρίχνουμε λ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε, πλένουμε τα κρεμμύδια και με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι λαχανικών τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Στρώνουμε ένα αλουμινόχαρτο στο πάγκο εργασίας, τα βάζουμε μέσα, προσθέτουμε το αλεύρι και και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και προσθέτουμε το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι για να πάρει άρωμα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε σε δυνατή φωτιά στην αρχή και εν συνεχεία σε μέτρια, για 6-7 λεπτά. Αποσύρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρώω ό,τι τρώω όλον τον χρόνο. Ναι, μεταξύ αυτών & σαλάτες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα φρέσκια ρίγανη ή μαντζουράνα. Καλύτερα να μη χρησιμοποιήσουμε ξερά αρωματικά, γιατί μπορεί να πικρίσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με κοκορα η και με κοτοπουλο κοκκινιστα, το ιδιο ειναι για εμενα αν με ρωτας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σου έχω δυο πολύ καλές συναγές για τορτελίνια αλά κρεμ: Συνταγή 1: Τορτελίνια αλα κρεμ με μανιτάρια Υλικά 2 πακέτα τορτελίνια 10 φέτες μπέικον 1 κουτί μανιτάρια κομμένα 1 μεγάλο κουτί κρέμα γάλακτος 200 γρ. ένταμ τριμμένο 200 γρ. γκούντα ή ρεγκάτο τριμμένο 2 κουταλιές βούτυρο Ετοιμασία Βράζουμε τα τορτελίνια και αφού τα στραγγίξουμε τα βάζουμε στο φούρνο σ'ενα πυρέξ. Τσιγαρίζουμε το μπέικον και τα μανιτάρια με το βούτυρο και τα βάζουμε και αυτά στο πυρέξ. Επειτα, ρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 3 στήθη κοτόπουλο με την πέτσα τους (τους έχεις αφαιρέσει το κόκαλο και τα χεις χτυπήσει με το σφυράκι της κουζίνας ή ένα γουδοχέρι να πλατύνουν) εναλλακτικά 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο 2 κουταλιές μουστάρδα 3 ή 4 φέτες ζαμπόν 200 γρ. γραβιέρα σε κομματάκια 3 φέτες μπέηκον 1 αυγό βραστό ψιλοκομμένο ή πιπεριιές γλυκές αλατοπίπερο κατά βούληση (αν βάλεις όμως πολύ αλμυρό τυρί μετρίασε το αλάτι σου) (με όλα τα υλικά μπορείς να κάνεις αλλαγές ανάλογα τις προτιμήσεις σας) Εκτέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συστατικά 650γρ. γαύρο ξίδι (όσο χρειάζεται) χυμό από 2-3 λεμόνια 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 φλ. άγριο μάραθο ψιλοκομμένο ή ξυσμένη μαραθόριζα ανακατεμένη με 2 κ.σ. μαραθόσπορο φρεσκοαλεσμένο παρθένο ελαιόλαδο (όσο χρειάζεται) οδηγίες Βρέχουμε με ξύδι το γαύρο και αφήνουμε για 2-3 λεπτά. Πιάνουμε το κεφάλι του γαύρου και με το δάκτυλο προσεκτικά ξεκολλάμε τη ραχοκοκαλιά, προχωρώντας προς την κοιλιά για αφαιρέσουμε τα εντόσθια μαζί με το κεφάλι. 1. Ανοίγουμε στη μέση το... Διαβάστε περισσότερα...
Τι υλικά χρειάζομαι για σουπιές σαγανάκι;
Απάντηση:
1 κιλό σουπιές φιλέτο χωρίς τα πλοκάμια 3 κρεμμύδια 2 πράσινες πιπεριές 1 κίτρινη πιπεριά 1 ντομάτα μεγάλη Χυμό ντομάτας Ελαιόλαδο 1/4 κεφαλοτύρι Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση: Βράζουμε τις σουπιές μέχρι να μαλακώσουν, τις στραγγίζουμε, τις κόβουμε σε δάχτυλα και τις τοποθετούμε σε πυρέξ. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές χοντροκομμένες, τον χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και λάδι και ανακατεύομε. Στην συνέχεια στρώνουμε από πάνω την ντομάτα κομμένη σε ροδέλες και ψήνουμε στους 18... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γρ. τυρί ένταμ 1 αυγό 1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο 1 φλιτζανάκι αλεύρι Λίγο μοσχοκάρυδο Λάδι για το τηγάνισμα Αλάτι Πιπέρι Ετοιμασία 1. Τρίβουμε το ένταμ από την χοντρή μεριά του τρίφτη, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά. 2. Πλάθουμε την ζύμη μας σε μπαστουνάκια (αν κολλάει η ζύμη στα χέρια μας βάζουμε λίγο αλεύρι) και τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά. 3. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και σερβίρουμε αμέσως. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4 400 γρ. στήθος γαλοπούλας βρασμένο1 μικρό αγγούρι1 μέτρια τομάτα3 κούπες πράσινη σαλάτα120 γραμ φέτα light8 ελιέςΒινεγκρέτ σως:2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο (ή 1 κουταλάκι ξερό) βασιλικό½ κουταλιά γλυκού ζάχαρη1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού2 κουταλιές σούπας ξύδι βαλσάμικο2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο ΑλάτιΠιπέριΔιατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα: Μερίδα: ¼ συντα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το φουρνο τον αναψες; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή Αφράτα και πεντανόστιμα ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΚιμάδεςΜέθοδοςΤηγανιούΔυσκολίαΕύκο λοΦτιάχνει12 μπιφτέκια 1 kg κιμά κοτόπουλο 8 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές ξύδι 2 αυγά 1 ντομάτα τριμμένη 2 κουταλιές δυόσμο αλάτι, πιπέρι λίγο ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Πλάθετε όλα τα υλικά μαζί. 2.Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι και αφήστε το να κάψει πολύ καλά. 3.Πλάθετε τα μπιφτέκια αφού έχετε βάλει στα χέρια σας λάδι. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας λάδι 1 μεγάλο κουτί αποφλοιωμένα ντοματάκια Χυμός 1 λεμονιού 1 κουταλιά της σούπας γούστερ σως ½-1 κουταλιά της σούπας κόκκινο καυτερό πιπέρι 3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ Αλάτι Εκτέλεση Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σκόρδα και τα σοτάρουμε στο λάδι. Βγάζουμε τους σπόρους από τις ντομάτες, τις πολτοποιούμε και ρίχνουμε το χυμό τους στα κρεμμύδια. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, τη γούστερ σω... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 31 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.