Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι (κατά προτίμηση ελιά) 2 ώριμες ντομάτες 2 πιπεριές 1 κρεμμύδι 3 μέτριες πατάτες 2-3 λιαστές ντομάτ...
Απάντηση: μοσχάρι σε μερίδες 1 κιλό (ελιά) κριθαράκι 500 γρ. κρεμμύδι τριμμένο 1 σκόρδο 1 σκ. λευκό κρασί 1 κούπα ντομάτες τριμμένες 2 κούπες φρέσκια ρ...
Απάντηση: Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα...
Απάντηση: Κοίτα εδώ http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ bruschetta- mproysketa-me- ntomata.html...
Απάντηση: Συστατικά12 καθαρισμένα μέτρια καλαμαράκια 1 κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 σκελίδες σκόρδο 12 κ.γ. ρύζι Καρολίνα 100 ml. λευκό κρασί 1 κο...
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αφαιρούμε τα κοτσανάκια από τους ανθούς, τους πλένουμε και τους αφήνουμε σε τρυπητό για να στραγγίξουν.Τσιγαρίζ ουμε στο λάδι τα κρεμμ...
Απάντηση: μισή ώρα τουλάχιστον...
Απάντηση: Χρησιμοποιούμε ένα ανοιγμένο μπούτι, το τοποθετούμε σε ένα μπολ για να το μαρινάρουμε, με μέλι, ξύσμα λεμονιού, φρέσκο χυμό λεμονιού, τριμμένο σκ...
Απάντηση: η νοστιμότερη συνταγή για μπρόκολο είναι μάλλον και η πιο απλή - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%...
Απάντηση: Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι, το κρεμμύδι, τα αρωματικά, 1 κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο λιωμένο, το λεμόνι, αλάτι και π...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μοσχαρακι στρογγανωφ

Απάντηση: Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με τη σφραγίδα του Ηλία Μαμαλάκη, μία συνταγή γ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: 12 οι άσπρες και 13 οι παρδαλές.
Απάντηση: Υλικα: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους λίγο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 Φρέσκο Καλαμάρι βάρους περίπου 500 γραμμαρίων...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΛΙΘΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Υλικά: •1 1/2 κιλό λιθρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εγω στην πρωτη φαση εχω φαει κοτοπουλο με κρεμα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΣΝΙΤΣΕΛ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ: ΥΛΙΚΑ: 4 σνίτσελ κοτόπο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 10 αγκινάρες 6-8 μικρά ξηρά κρεμμύδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εδώ είναι μια πολύ καλή που έχω δοκιμάσει http:...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 150γρ. μανιτάρια πορτσίνι 2 κρεμμύδια ψ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πουλανε στα κρεοπωλεια αψητα, ή παιρνεις ενα ξυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε 1 ωρα ειναι ετοιμα.Δοκιμασε τα βεβαια πριν τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πέστροφα στο κάρβουνο, στον ατμό, πλακί και άλλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λαγανα: Υλικα: 20 γρ. μαγιά νωπή ή 2 κ.γ. μαγ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4-6 μερίδες: 250 γραμμάρια έγχ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους 750...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε φαρδύ τηγάνι με πυρίμαχη λαβή ρίχνουμε τις β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ελληνικά Χόρτα. Πως τα διαλέγουμε, πλένουμε κατ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Knorr βοδινό σε 1.700 ml νερό, μαζί με το μοσχαράκι, σουρώνουμε και φιλτράρουμε τον ζωμό και στη συνέχεια τον αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ξεψαχνίζουμε το βρασμένο μοσχαράκι και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη, σε ζεστό περιβάλλον. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ. Το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα από το Flora και το 1/4 από το ξεψαχνισμένο βραστό μοσχαράκι. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με τη σφραγίδα του Ηλία Μαμαλάκη, μία συνταγή για 4 έως 5 άτομα. Ετοιμάστε την! Υλικά για 4-5 άτομα 1 κιλό μοσχαράκι από κιλότο κομμένο σε μερίδες 1 νεροπότηρο κυβάκια ανανά από κονσέρβα 1 νεροπότηρο χυμό από τον ανανά της κονσέρβας 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 1 κουτ. σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο τζίντζερ 2 κλαράκια λεμονόχορτο 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο 3 κουτ. σούπας σόγια σος 3 κουτ. σούπας κέτσαπ 1 κουτ. σούπας λευκό ξύδι 1 κοφτή κουτ σούπας κορν φλάουρ Για το ρύζι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
12 οι άσπρες και 13 οι παρδαλές. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους λίγο λάδι 1 ποτηράκι κρασί σάλτσα ντομάτας (1 κουτί) 1 κρεμμύδι 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες (προαιρετικά) 1 κομμάτι κανέλας 3-4 γαρύφαλλα αλάτι, πιπέρι 1 δάφνη 1 κ.σ. καρίνο (μείγμα μπαχαρικών) (προαιρετικά) Εκτελεση: Κόβετε το κρεμμυδάκι σε λεπτές φέτες. Βάζετε σε μεγάλη κατσαρόλα λίγο λάδι και ρίχνετε το κρεμμύδι να μαραθεί λίγο. Μετά προσθέτετε τους κύβους του μοσχαριού και τους γυρίζετε να πάρουν χρώμα από παντού. Σβήνετε με το κρα... Διαβάστε περισσότερα...
συνταγη για μοσχαρακι εξοχικο στη γαστρα
Απάντηση:
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι (κατά προτίμηση ελιά) 2 ώριμες ντομάτες 2 πιπεριές 1 κρεμμύδι 3 μέτριες πατάτες 2-3 λιαστές ντομάτες(και λίγο απ΄το λαδάκι τους) 1/3 φλιτζάνι λαδί 1 λεμόνι(το ξύσμα και τον χυμό του) 1 κουταλάκι μουστάρδα αλάτι-πιπέρι 2 δαφνόφυλλα 300 α κεφαλογραβιέρα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βαλτέ το μοσχάρι πρώτο-πρώτο στη γάστρα, αλατοπιπερώστε το και από πάνω στρώστε κομμένα σε ροδέλες τα λαχανικά, ενδιάμεσα να αλατοπιπερώνετε ελαφρώς. Αφού βάλετε όλα τα λαχανι... Διαβάστε περισσότερα...
Το μοσχάρι να γίνει πολύ μαλακό
Απάντηση:
μοσχάρι σε μερίδες 1 κιλό (ελιά) κριθαράκι 500 γρ. κρεμμύδι τριμμένο 1 σκόρδο 1 σκ. λευκό κρασί 1 κούπα ντομάτες τριμμένες 2 κούπες φρέσκια ρίγανη μπαχάρι ελαιόλαδο αλατοπίπερο Πλύντε καλά το κρέας και βράστε το για 15 λεπτά. Σουρώστε και στραγγίστε το. Βάλτε το σε γάστρα ή σε ένα πυρέξ. Περιχύστε με το λάδι , το κρασί και καλύψτε το με νερό. Αφήστε το να βράσει καλά στην γάστρα για 40 λεπτά . Κατόπιν βάλτε την ντομάτα , το σκόρδο, το μπαχάρι, την φρέσκια ρίγανη και το κρεμμύδι κα... Διαβάστε περισσότερα...
5 ΚΙΛΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ
Απάντηση:
Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοίτα εδώ http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ bruschetta-mproysketa-me-ntomata.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά12 καθαρισμένα μέτρια καλαμαράκια 1 κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 σκελίδες σκόρδο 12 κ.γ. ρύζι Καρολίνα 100 ml. λευκό κρασί 1 κουταλιά ταμπάσκο 1 κουταλιά μαιντανό 1 κουταλιά άνηθο 1/2 λίτρο ζωμό λαχανικών 2 κ.σ. πολτό ή μια κονσέρβα έτοιμη σάλτσα Λάδι Αλάτι,πιπέρι Οδηγίες1.Πλύνετε τα καλαμαράκια, χωρίστε το σώμα από τα πλοκάμια και αφήστε το σώμα ολόκληρο. Αφαιρέστε τα πτερύγια. Ψιλοκόψτε τα κρεμμυδάκια,τα πτερύγια,το μαιντανό και τον άνηθο και λιώστε το σκόρδο. 2.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αφαιρούμε τα κοτσανάκια από τους ανθούς, τους πλένουμε και τους αφήνουμε σε τρυπητό για να στραγγίξουν.Τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κρεμμυδάκια και μετά ρίχνουμε τον άνηθο, τον μαιντανό, το ρύζι και ανάλογο νερό.Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά για 8 λεπτά.Κατεβάζουμε το ρύζι απο τη φωτιά και ρίχνουμε λεμόνι.Γεμίζουμε τους ανθούς μ'αυτό το μείγμα ως τη μέση και τους κλείνουμε προσεκτικά, διπλώνοντας τις άκρες σταυρωτά. Τους βάζουμε σε ρηχή κατσαρόλα, προσθέτουμε λίγο λάδι, λεμόνι κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μισή ώρα τουλάχιστον Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρησιμοποιούμε ένα ανοιγμένο μπούτι, το τοποθετούμε σε ένα μπολ για να το μαρινάρουμε, με μέλι, ξύσμα λεμονιού, φρέσκο χυμό λεμονιού, τριμμένο σκόρδο και knorr εξτρα γεύση ζωμό λαχανικών. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε να μαριναριστεί για δέκα λεπτά. Στον πάγκο της κουζίνας τοποθετούμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και από πάνω ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. Αλείφουμε το αντικολλητικό χαρτί με Flora που έχουμε λιώσει προηγουμένως, προσθέτουμε πιπέρι και λίγο αλάτι, παίρνουμε το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η νοστιμότερη συνταγή για μπρόκολο είναι μάλλον και η πιο απλή - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CF%81%CF% 8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF% 83%CF%84%CF%8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι, το κρεμμύδι, τα αρωματικά, 1 κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο λιωμένο, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε μικρά κομμάτια από το μίγμα και φτιάχνουμε μπαλάκια. Προσθέτουμε όλα τα υλικά για το ζωμό σε μεγάλη κατσαρόλα καθώς και το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Αφήνουμε τον ζωμό να βράσει για 5 λεπτά περίπου και στη συνέχεια προσθέτουμε τα γιουβαρλάκια. (Αν ο ζωμός δεν τα σκεπάζει, προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά). Ετοιμάζο... Διαβάστε περισσότερα...
την διαδικασια ψησιματος
Απάντηση:
1 Φρέσκο Καλαμάρι βάρους περίπου 500 γραμμαρίων 100 Γραμμάρια Φέτα 100 Γραμμάρια Κεφαλογραβιέρα Μία πιπεριά πορτοκαλί ή κίτρινη βιολογικής καλλιέργειας Ένα σφηνοπότηρο ούζο Μία κουταλιά της σούπας λάδι ελιάς Μία μικρή ντομάτα ζουμερή, αρωματική και «ψημένη» (όχι άγουρη) Μία κουταλιά του γλυκού ζάχαρη, λευκή Μαϊντανός φρέσκος Αλάτι και Πιπέρι Πλένουμε καλά το καλαμάρι μέσα και έξω, σχίζοντας την εσοχή κάτω από το κεφάλι χωρίς ωστόσο να το κόψουμε τελείως. Κόβουμε την ντομάτα, τη φέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΛΙΘΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Υλικά: •1 1/2 κιλό λιθρίνια (ή μπαρμπούνια) •3 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες •7 σκελίδες σκόρδο κομμένα σε φέτες •1 λεμόνι •5 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες (κόκκινες, πράσινες) •1/2 κούπα άσπρο κρασί αρετσίνωτο •Μαϊντανό •Μπαχάρι σε κόκκους •Πιπέρι σε κόκκους •3 γαρύφαλλα •1 1/2 κούπα λάδι •Αλάτι •Πιπέρι Περιγραφή: 1. Καθαρίζουμε τα ψάρια, τα πλένουμε και τα αφήνουμε σε ένα τρυπητό να στραγγίσουν. 2. Σε ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω στην πρωτη φαση εχω φαει κοτοπουλο με κρεμα γαλακτοσ 3% λιπαρα γιατι βλεπω οτι επιτρεπεται σε καποιεσ κατω απο 5% λιπαρα τα γαλακτοκομηκα κανω λαθοσ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΝΙΤΣΕΛ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ: ΥΛΙΚΑ: 4 σνίτσελ κοτόπουλο 6-7 μεγάλες πατάτες 1 πακέτο φρυγανιές 1 αβγό ελαιόλαδο 4 κ.σ. μουστάρδα χυμό από ένα λεμόνι κεφαλοτύρι αλάτι πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες και τις τοποθετούμε στο ταψί. Πλένουμε τα σνίτσελ καλά. Στο multi θρυμματίζουμε τις φρυγανιές. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με λίγο ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα από τη μουστάρδα και το χυμό από λεμόνι, αλάτι, πιπέρι. Παίρνουμε τα σνίτσελ και τα βουτάμε ένα ένα στο μείγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 10 αγκινάρες 6-8 μικρά ξηρά κρεμμύδια 1 μάτσο άνηθος 3-4 καρότα 6-8 μικρές πατάτες 2-3 λεμόνια 2-3 κουταλιές της σούπας ταχίνι Αλάτι Εκτέλεση : Βράζουμε τις αγκινάρες αλλά δεν ρίχνουμε αλάτι. Όταν βράσουν χτυπούμε το ταχίνι με το λεμόνι. Ρίχνουμε στα δοχείο λίγο- λίγο ζωμό από τις αγκινάρες. Όταν το ταχίνι αραιώσει το ρίχνουμε σιγά σιγά στην κατσαρόλα. Αφού πάρει μερικές βράσεις το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εδώ είναι μια πολύ καλή που έχω δοκιμάσει http://www.sidages.gr/syntages/spanakopita Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 150γρ. μανιτάρια πορτσίνι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κουτ. σούπας θυμάρι 1 κουταλιά γλυκού δενδρολίβανο 75γρ βούτυρο 200γρ. κάστανα κομμένα σε λεπτές φέτες Ελαιόλαδο 4 κύβους ζωμό κρέατος διαλυμένο σε 1,5 λίτρο ζεστό νερό 1 κουτ. γλυκού εστραγκόν 1 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένος μαϊντανός 200γρ. γλυκό κρασί Εκτέλεση 1. Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι βάλτε το βούτυρο να κάψει, και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια, το θυμάρι, το σκόρδο και το δενδρολίβανο, μέχρι ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πουλανε στα κρεοπωλεια αψητα, ή παιρνεις ενα ξυλο του παιρνας μικρα κομματια χοιρινου ή κοτοπουλου βαζεις οτι αλλο θες και το ψηνεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε 1 ωρα ειναι ετοιμα.Δοκιμασε τα βεβαια πριν τα κατεβασεις απο τη φωτια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέστροφα στο κάρβουνο, στον ατμό, πλακί και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λαγανα: Υλικα: 20 γρ. μαγιά νωπή ή 2 κ.γ. μαγιά σε σκόνη 1/2 φλ. ζεστό νερό (40°) 1 κιλό αλεύρι χωριάτικο ή μαλακό 1 κ.σ. αλάτι 2 κ.σ. λάδι ή βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη λίγο σουσάμι Εκτελεση: Διαλύστε τη μαγιά στο ζεστό νερό, ρίξτε λίγο από το αλεύρι, να γίνει πηχτός χυλός, σκεπάστε τον με πλαστική μεμβράνη κι αφήστε τον σε ζεστό μέρος 12 ώρες. Κοσκινίστε σε λεκανίτσα το αλεύρι με το αλάτι και κάντε στο κέντρο ένα λάκκο. Ρίξτε μέσα τη ζάχαρη, το λάδι, τη μαγιά και 2 κούπες χ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4-6 μερίδες: 250 γραμμάρια έγχρωμοι γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 1 μεγάλη φλάσκα μελιτζάνα 2 πράσινες πιπεριές 4 ντομάτες 2 μεγάλα χωριάτικα λουκάνικα 300 γραμμάρια συνολικά) 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 1 κουταλιά του γλυκού βασιλικός 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια. Κόβε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους 750 γρ. τυρί φέτα 4 αυγά 4-5 ώριμες ντομάτες Λάδι για τηγάνισμα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Εκτέλεση Πλένουμε τις πιπεριές, τις ανοίγουμε, βγάζουμε τους σπόρους και τις τηγανίζουμε ελαφρά. Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε σε αυτά το τυρί τριμμένο και τις 3 ντομάτες, αφού τις περάσουμε από το ρεντέ. Γεμίζουμε με το μείγμα τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι η σε ταψάκι. Χύνουμε επάνω τους τις υπόλοιπες ντομάτες ψιλοκομμένες και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε φαρδύ τηγάνι με πυρίμαχη λαβή ρίχνουμε τις βραστές πατάτες και τις σοτάρουμε με το Flora Soft μέχρι να πάρουν χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το καπνιστό χοιρινό, την ψιλοκομμένη τομάτα και τον μαϊντανό, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και συνεχίζουμε να σοτάρουμε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία για 2-3 λεπτά ακόμα. Περιχύνουμε τα σοταρισμένα υλικά μας με τα χτυπημένα αυγά και το τριμμένο τυρί, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε να ψηθεί ελαφρά ο πάτος της Fritata μας. Στη συνέχεια αποσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ελληνικά Χόρτα. Πως τα διαλέγουμε, πλένουμε καταναλώνουμε.Ελληνικά Χόρτα. Τροφή υψηλής ποιότητας, αλλά ξέρετε πως τα διαλέγουμε, πλένουμε και καταναλώνουμε; Ιδου ένας μικρός οδηγός με μυστικά και συμβουλές για την επιλογή της αρίστης ποιότητας και τη διατηρηση των λιπαρών οξέων και βιταμινών: Πως τα διαλέγετε όταν τα αγοράζετε. Ακόμη και αν τα καλλιεργείτε σε μπαλκόνι ή κήπο πρέπει να ξέρετε πως θα τα διαλέξετε γιατί η ποιότητα διαφέρει και δεν είναι όλα κατάλληλα για κατανάλωση: -Ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 41 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.