Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: μοσχάρι σε μερίδες 1 κιλό (ελιά) κριθαράκι 500 γρ. κρεμμύδι τριμμένο 1 σκόρδο 1 σκ. λευκό κρασί 1 κούπα ντομάτες τριμμένες 2 κούπες φρέσκια ρ...
Απάντηση: 1 κιλό σουπιές φιλέτο χωρίς τα πλοκάμια 3 κρεμμύδια 2 πράσινες πιπεριές 1 κίτρινη πιπεριά 1 ντομάτα μεγάλη Χυμό ντομάτας Ελαιόλαδο 1/4 κεφαλ...
Απάντηση: Συστατικά:1 μεγάλο αγγούρι ψιλοκομμένο1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι1/3 κούπας φρέσκος άνηθος1...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ poylerika/snitsel- kotopoyloy-me-omi- saltsa http:// www.greekmasa.gr/ index.php? option=com_content&t ask=view&id=253...
Απάντηση: Οταν ειναι για φαγητο μεσα στο φουρνο την ριχνεις πριν το βαλεις στο φουρνο.Αν ειναι στην κατσαρολα τη ριχνεςι προς το τελειωμα...
Απάντηση: Συστατικά * 300 γρ. κιμάς χοιρινός και μοσχαρίσιος άπαχος * 1 μικρό κρυμμύδι ψιλοκομμένο * 2 κ.γ. χυμός λάιμ * 1/2 κ.γ. κάρδαμο...
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα 600 γραμ μαυρομάτικα φασόλια 400 γραμ ξερά κρεμμύδια καθαρισμένα και τριμμένα στον τρίφτη 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 2 σκελί...
Απάντηση: το μεγαλυτερο μεγεθος που υπαρχει....αναλογα το μαγαζι 16αρα ή 25αρα!πρεπει να εχει οπωσδηποτε μπεικον,ζαμπον και υστερα ειτε συνεχιζουμε με μανιτα...
Απάντηση: Δες εδώ: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/mpesamel- gia-pastitsio.html :)...
Απάντηση: Τωρα γιατι εισαι κακο κοριτσι; Τετοια ωρα λενε τετοια πραγματα; :) Ευτυχως σημερα θα φαω μακαρονια με κιμα !!!!!!!! Πολυ ωραια η συνταγη...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μοσχαρακι στρογγανωφ

Απάντηση: Με τη σφραγίδα του Ηλία Μαμαλάκη, μία συνταγή γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 12 οι άσπρες και 13 οι παρδαλές.
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Υλικα: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους λίγο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι (κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ: 2 φλιτζάνια κομμένα κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: μισό κιλό μοσχαράκι 2 λεμόνια αλάτι ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 Φρέσκο Καλαμάρι βάρους περίπου 500 γραμμαρίων...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1/2 κιλό μπακαλιάρο παστό 3/4 της κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: EΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ;
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα 2 κιλά μπούτι 250 γρ. βού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παίρνουμε 1/2 κιλό προζύμι από το φούρνο της γε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αστακομακαροναδα για 2 ατομα: ΥΛΙΚΑ: 1 αστα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http://www.syntag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια γίγαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ορισμένες τροφές, που τις θεωρούμε απόλυτα γκου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.g...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.cookle.gr/Κάντε κλικ εδώ και γράψτε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παρουσίαση Χρόνος προετοιμασίας10 λεπτάΧρόνος...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Με τη σφραγίδα του Ηλία Μαμαλάκη, μία συνταγή για 4 έως 5 άτομα. Ετοιμάστε την! Υλικά για 4-5 άτομα 1 κιλό μοσχαράκι από κιλότο κομμένο σε μερίδες 1 νεροπότηρο κυβάκια ανανά από κονσέρβα 1 νεροπότηρο χυμό από τον ανανά της κονσέρβας 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 1 κουτ. σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο τζίντζερ 2 κλαράκια λεμονόχορτο 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο 3 κουτ. σούπας σόγια σος 3 κουτ. σούπας κέτσαπ 1 κουτ. σούπας λευκό ξύδι 1 κοφτή κουτ σούπας κορν φλάουρ Για το ρύζι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
12 οι άσπρες και 13 οι παρδαλές. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους λίγο λάδι 1 ποτηράκι κρασί σάλτσα ντομάτας (1 κουτί) 1 κρεμμύδι 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες (προαιρετικά) 1 κομμάτι κανέλας 3-4 γαρύφαλλα αλάτι, πιπέρι 1 δάφνη 1 κ.σ. καρίνο (μείγμα μπαχαρικών) (προαιρετικά) Εκτελεση: Κόβετε το κρεμμυδάκι σε λεπτές φέτες. Βάζετε σε μεγάλη κατσαρόλα λίγο λάδι και ρίχνετε το κρεμμύδι να μαραθεί λίγο. Μετά προσθέτετε τους κύβους του μοσχαριού και τους γυρίζετε να πάρουν χρώμα από παντού. Σβήνετε με το κρα... Διαβάστε περισσότερα...
συνταγη για μοσχαρακι εξοχικο στη γαστρα
Απάντηση:
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι (κατά προτίμηση ελιά) 2 ώριμες ντομάτες 2 πιπεριές 1 κρεμμύδι 3 μέτριες πατάτες 2-3 λιαστές ντομάτες(και λίγο απ΄το λαδάκι τους) 1/3 φλιτζάνι λαδί 1 λεμόνι(το ξύσμα και τον χυμό του) 1 κουταλάκι μουστάρδα αλάτι-πιπέρι 2 δαφνόφυλλα 300 α κεφαλογραβιέρα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βαλτέ το μοσχάρι πρώτο-πρώτο στη γάστρα, αλατοπιπερώστε το και από πάνω στρώστε κομμένα σε ροδέλες τα λαχανικά, ενδιάμεσα να αλατοπιπερώνετε ελαφρώς. Αφού βάλετε όλα τα λαχανι... Διαβάστε περισσότερα...
Το μοσχάρι να γίνει πολύ μαλακό
Απάντηση:
μοσχάρι σε μερίδες 1 κιλό (ελιά) κριθαράκι 500 γρ. κρεμμύδι τριμμένο 1 σκόρδο 1 σκ. λευκό κρασί 1 κούπα ντομάτες τριμμένες 2 κούπες φρέσκια ρίγανη μπαχάρι ελαιόλαδο αλατοπίπερο Πλύντε καλά το κρέας και βράστε το για 15 λεπτά. Σουρώστε και στραγγίστε το. Βάλτε το σε γάστρα ή σε ένα πυρέξ. Περιχύστε με το λάδι , το κρασί και καλύψτε το με νερό. Αφήστε το να βράσει καλά στην γάστρα για 40 λεπτά . Κατόπιν βάλτε την ντομάτα , το σκόρδο, το μπαχάρι, την φρέσκια ρίγανη και το κρεμμύδι κα... Διαβάστε περισσότερα...
Τι υλικά χρειάζομαι για σουπιές σαγανάκι;
Απάντηση:
1 κιλό σουπιές φιλέτο χωρίς τα πλοκάμια 3 κρεμμύδια 2 πράσινες πιπεριές 1 κίτρινη πιπεριά 1 ντομάτα μεγάλη Χυμό ντομάτας Ελαιόλαδο 1/4 κεφαλοτύρι Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση: Βράζουμε τις σουπιές μέχρι να μαλακώσουν, τις στραγγίζουμε, τις κόβουμε σε δάχτυλα και τις τοποθετούμε σε πυρέξ. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές χοντροκομμένες, τον χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και λάδι και ανακατεύομε. Στην συνέχεια στρώνουμε από πάνω την ντομάτα κομμένη σε ροδέλες και ψήνουμε στους 18... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά:1 μεγάλο αγγούρι ψιλοκομμένο1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι1/3 κούπας φρέσκος άνηθος1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στα τέσσερα1 κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη1 κουταλιά γυκού αλάτι¼ κούπας μπαλσάμικο1 αβοκάντο ψιλοκομμένο Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 111 kcalΠρωτεΐνη: 4,8 γρ.Υδατάνθρακες: 9,8 γρ.Λίπος: 1,8 γρ.Φυτικές Ίνες: 3,5 γρ. Οδηγίες:Σε ένα μπωλ αναμείξτε όλα τα συστατικά εκτός από το μπαλσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/poylerika/snitsel- kotopoyloy-me-omi-saltsa http://www.greekmasa.gr/index.php? option=com_content&task=view&id=2532&Itemid=49 http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/221105/ snitsel-kotopoulou-me-omi-saltsa/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οταν ειναι για φαγητο μεσα στο φουρνο την ριχνεις πριν το βαλεις στο φουρνο.Αν ειναι στην κατσαρολα τη ριχνεςι προς το τελειωμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 300 γρ. κιμάς χοιρινός και μοσχαρίσιος άπαχος * 1 μικρό κρυμμύδι ψιλοκομμένο * 2 κ.γ. χυμός λάιμ * 1/2 κ.γ. κάρδαμο τριμμένο * 1/2 κ.γ. κανέλα * 1/2 κ.γ. κορίανδρος τριμμένος * 1 ασπράδι αβγού * 1/2 φλ. ψωμί τριμμένο * 1 κ.σ. μαιντανός ψιλοκομμένος Οδηγίες 1. Ανακατέψτε τον κιμά με όλα τα υλικά. Πλάστε μακρόστενα μπιφτεκάκια και ψήστε. 2. Μπορείτε να τα ψήσετε στο γκριλ ή στη σχάρα ή και στο φούρνο. Λίγα μυστικά ακόμα Με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα 600 γραμ μαυρομάτικα φασόλια 400 γραμ ξερά κρεμμύδια καθαρισμένα και τριμμένα στον τρίφτη 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 φλιτζ τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 φλιτζ τσαγιού κοτσανάκι σέλινο ψιλοκομμένα 1 νεροπότηρο χυμό ντομάτας 1 κουτ γλυκού πάπρικα Αλάτι, πιπέρι Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε μέσα ταυτόχρονα τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Τα ανακατεύετε και τα σοτάρετε για περίπου 5 λεπτά. Ρίχνετε μέσα τα μα... Διαβάστε περισσότερα...
τι μεγεθος και με τι υλικα;
Απάντηση:
το μεγαλυτερο μεγεθος που υπαρχει....αναλογα το μαγαζι 16αρα ή 25αρα!πρεπει να εχει οπωσδηποτε μπεικον,ζαμπον και υστερα ειτε συνεχιζουμε με μανιταρια και πιπερια ειτε με μανιταρια,κρεμα γαλακτος,ντοματα και ανθοτυρο:DDDDDDDD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες εδώ: http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpesamel- gia-pastitsio.html :) Διαβάστε περισσότερα...
Τι λέτε να την δοκιμάσουμε? http://www.tovima.gr/vimagourmet/recipes/article/? aid=460105.Την ανακάλυψα πρίν λίγο σε αυτό το σάιτ.
Απάντηση:
Τωρα γιατι εισαι κακο κοριτσι; Τετοια ωρα λενε τετοια πραγματα; :) Ευτυχως σημερα θα φαω μακαρονια με κιμα !!!!!!!! Πολυ ωραια η συνταγη............. :) Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνω ομελετα φουρνου
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ: 2 φλιτζάνια κομμένα κρέας ή πουλερικό 2-3 κ.σ ελαιόλαδο 10-12 αυγά 1 μεγάλη ντομάτα σε κυβάκια 1 πιπεριά κέρατο σε κυβάκια 1 μέτριο ξερό λευκό κρεμμύδι σε κυβάκια 3 φρέσκα κρεμμυδάκια το λευκό και λίγο από το πράσινο μέρος τους 1 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα και κασέρι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 1 μέτρια πατάτα βρασμένη και πατημένη με το πιρούνι Ελάχιστο αλάτι, διότι έχει τα τυριά πιπέρι φρεσκοτριμμένο, κύμινο, μοσχοκάρυδο Σωτάρουμε ελαφρά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: μισό κιλό μοσχαράκι 2 λεμόνια αλάτι πιπέρι 1 κρεμμύδι μεγάλο λάδι 4 - 5 πατάτες μέτριες ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ζεματάμε για λίγο το μοσχαράκι. Επειτα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το μοσχαράκι το πιπέρι και το αλάτι . Μετά προσθέτουμε τα λεμόνια τις πατάτες κομμένες και ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν οι πατάτες. Κλείνουμε τη χύτρα και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά. Μετά ανοίγουμε το καπάκι και το αφήνουμε άλλα 5 λεπτά περίπου να δέσει η σάλτσα. Διαβάστε περισσότερα...
την διαδικασια ψησιματος
Απάντηση:
1 Φρέσκο Καλαμάρι βάρους περίπου 500 γραμμαρίων 100 Γραμμάρια Φέτα 100 Γραμμάρια Κεφαλογραβιέρα Μία πιπεριά πορτοκαλί ή κίτρινη βιολογικής καλλιέργειας Ένα σφηνοπότηρο ούζο Μία κουταλιά της σούπας λάδι ελιάς Μία μικρή ντομάτα ζουμερή, αρωματική και «ψημένη» (όχι άγουρη) Μία κουταλιά του γλυκού ζάχαρη, λευκή Μαϊντανός φρέσκος Αλάτι και Πιπέρι Πλένουμε καλά το καλαμάρι μέσα και έξω, σχίζοντας την εσοχή κάτω από το κεφάλι χωρίς ωστόσο να το κόψουμε τελείως. Κόβουμε την ντομάτα, τη φέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/2 κιλό μπακαλιάρο παστό 3/4 της κούπας λάδι 4 πιπεριές ψιλοκομμένες (κόκκινες και πράσινες) 7 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Ανηθο ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζανάκι του καφέ άσπρο κρασί 250 γραμμάρια τριμμένη κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι 150 γραμμάρια γκούντα ή έμενταλ τριμμένο Μερικές σταγόνες ταμπάσκο σως 300 γραμμάρια ζυμάρι ψωμιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
EΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα 2 κιλά μπούτι 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη αλάτι πιπέρι Για τη μαρινάδα λίγα κλωνάρια σέλινο λίγα κλωνάρια μαιντανό 1 καρότο κομμένο σε φέτες 1 κρεμμύδι καθαρισμένο 1 πράσο κομμένο σε φέτες ξύδι νερό Εκτέλεση 1. Σε μια λεκάνη βάζουμε το σέλινο, το μαϊντανό, το καρότο, το κρεμμύδι, το πράσο και το κρέας αφού το έχουμε πλύνει καλά. 2. Ρίχνουμε ξύδι και νερό σε ίδια αναλογία μέχρι να σκεπαστεί το κρέας και το αφήνουμε για 24 ώρες. 3. Βγάζουμε το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παίρνουμε 1/2 κιλό προζύμι από το φούρνο της γειτονιάς μας καθώς και αλεύρι χωριάτικο. Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη. Κάνουμε στη μέση λακκούβα. Ρίχνουμε μέσα το προζύμι και το ελαιόλαδο. Διαλύουμε το αλάτι στο νερό και το ρίχνουμε στη λεκάνη. Ζυμώνουμε καλά τη ζύμη, να μαζευτεί σε μπάλα και να καθαρίσουν τα τοιχώματα της λεκάνης. Σκεπάζουμε καλά τη λεκάνη και αφήνουμε να διπλασιαστεί η ζύμη, περίπου 1 ώρα και 30΄. Αδειάζουμε τη φουσκωμένη ζύμη σε λαδωμένο ταψί νο 30-32. Τη σκεπάζουμε και την α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αστακομακαροναδα για 2 ατομα: ΥΛΙΚΑ: 1 αστακός 800 - 1000γρ 2 ώριμες τομάτες 1 πιπεριά 1 ματσάκι μάραθος 3 κρεμμύδια μέτρια 2 σκελίδες σκόρδο λίγο ελαιόλαδο 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι μακαρόνια Νο 10 250 - 300γρ Ψιλοκόβουμε τις τομάτες, την πιπεριά και το μάραθο, λιώνουμε στο multi τα κρεμμύδια και το σκόρδο και κόβουμε τον αστακό σε 4-6 ροδέλες, ανάλογα με το μέγεθός του. Κατόπιν, βάζουμε το λάδι σε μια χαμηλή κατσαρόλα και ρίχνουμε όλα τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 2 αβγά 2 φλιτζάνια γαλέτα 1 χούφτα φρέσκο θυμάρι από 1 κουταλιά του γλυκού κύμινο και πάπρικα λάδι για τηγάνισμα αλάτι 1 λεμόνι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τους γίγαντες από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη ημέρα τους βράζετε σε νερό χωρίς αλάτι για 1 ώρα. Οταν μαλακώσουν, τους κατεβάζετε από τη φωτιά και τους στραγγίζετε. Αφήνετε να κρυώσουν πριν τους πανάρετε. Χτυπάτε τα αβγά με το θυμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορισμένες τροφές, που τις θεωρούμε απόλυτα γκουρμέ σήμερα, συχνά ακριβές, είναι τροφές που έφτιαχναν οι παλιοί, όταν δεν είχαν τρόπο άλλο συντήρησης (παστά ψάρια και κρέατα, λιαστές ντομάτες κλπ). Τα τελευταία χρόνια, η λιαστή ντομάτα έχει γίνει μόδα σε πολλά πιάτα, τόσο για τη νοστιμιά της, αλλά και για την πάρα πολύ μεγάλη περιεκτικότητά της σε λυκοπένιο, αιτία που την συμπεριλαμβάνει στις υγιεινότερες μεσογειακές τροφές. Οι παλιοί λοιπόν, που δεν είχαν τρόπο να συντηρήσουν σε κατάψυξη ντομ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE% B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF% 85?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.cookle.gr/Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παρουσίαση Χρόνος προετοιμασίας10 λεπτάΧρόνος μαγειρέματος50 λεπτάΣυνολικός χρόνος1 ώρα Μερίδες:4 Υλικά 4 πατάτες για φούρνο 1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες 4 φέτες μπέικον από μπούτι, χωρίς δέρμα 120 γρ PHILADELPHIA Light 1 κουτ.σούπ. ημι-αποβουτυρωμένο γάλα μαύρο πιπέρι για γεύση Εκτέλεση 1. Τρυπήστε τις πατάτες και τοποθετήστε τις σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, για 50 λεπτά έως ότου ψηθούν (δοκιμάστε τρυπώντας με ένα πιρούνι). 2. Κόψτε το μπέικον σε λωρίδες και σοτάρετε σε τηγ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 34 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.