Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ενα μικρο κοματι θα το ετρωγα παρακαλω!!...
Απάντηση: Και τα δυο! το ενα ειναι αλμυρο και το αλλο γλυκο! οποτε πρωτα η τυροπιτα και μετα η μηλοπιτα για γλυκο!...
Απάντηση: 4 ΜΕΤΡΙΑ ΜΗΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ 4 ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ 1,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ 1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΠΕΪΚΙΝ ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛ...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/gliko- tou- koutaliou- karpouzi.html...
Απάντηση: http://www.tlife.gr/ VideoGallery/FN/28- 13-677- 59.html ποσο δυσκολο ηταν αραγε να το βρεις?...
Απάντηση: Υλικα: ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ.σ. κανέλλα ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 5 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 3 βανίλιες 1...
Απάντηση: ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ...
Απάντηση: # 1 φυλλο σφολιατας # 3 μεγαλα μηλα # 5-6 κουταλιες ζαχαρη # 1/2 κουπας σταφιδες η καρυδια χοντροκομμενα # 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο # λι...
Απάντηση: εγω αυτη πουκανω ειναι ευκολη και γρηγορη. δεν ειναι με φυλλο σκεπαστη ομως.. 1-λοιπον καθαριζω και κοβω ροδελες τα μηλα (3 μηλα) βγαω με τη βοηθει...
Απάντηση: Νομίζω ότι χρειάζεσαι βαφές μαλλιών που δεν περιέχουν το συστατικό PPD οπότε πρέπει να καταφύγεις σε φυσικές βαφές. Για τις φυσικές βαφές μαλλιώ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μηλόπιτα βέφας

Απάντηση: η θεια μου την αποκαλει τριφτη:1 κουπα ζαχαρη,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 1 ταψι διαμέτρου περίπου 30...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 2 κούπες αλεύρι, 1 πακέτο βούτυρο σκληρό, 6...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι, στο Κολωνακι, Ηροδοτου 24
Απάντηση: υλικά και τρόπος παρασκευής
Απάντηση: Ένας απλός χυλός είναι η βάση για τις κρέπες. Α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε το Flora με τη ζάχαρη καλά, μέχρι να ασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προφιτερόλ με Σοκολάτα Συστατικά 1 λίτρο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σουπερ μαρκετ
Απάντηση: ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ!!!
Απάντηση: 3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βασικά και στα δύο ,εμένα μου πετυχαίνει και γί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: νομίζω ναι ψαξτο και στο google
Απάντηση: Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
η θεια μου την αποκαλει τριφτη:1 κουπα ζαχαρη, 1 βιταμ, 1 φαριναπ, 2 βανιλιες και μηλα οσο παρει ανακατευεις την ζαχαρη με το βιταμ και μολις αφρατεψει προσθετεις το αλευρι και τις βανιλιες και ανακατευεις. αφηνεις μεσα σε ενα μπολ με μια ζελατινη απο πανω στο ψυγειο μεχρι να σφυξει αφου το χωρησεις σε δυο μπαλες. βγαζεις και -εδω ειναι η διαφορετικοτητα-τριβεις ειτε με τα χερια ειτε με τον τριφτη για κασερι κι ετσι την μια ζυμη. κοβεις τα μηλα ή σε φετες ή σε κομματια και πασπαλιζεις με καν... Διαβάστε περισσότερα...
θα ηθελα την συνταγη για μηλοπιτα
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 1 ταψι διαμέτρου περίπου 30 εκ. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ.σ. κανέλλα ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 5 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 3 βανίλιες 1 1/2 κούπα αλευρι που φουσκώνει μόνο του. Πώς το κάνουμε: Βουτυρώνουμε το ταψί. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβομε σε φέτες και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτα σπιτική 1 κροκάδι αραιωμένο με λίγο νερό για τη γέμιση 1 κιλό μήλα τύπου Αμερικής 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 1/2 κούπα σταφίδα ξανθή 1/2 κούπα ζάχαρη 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/8 κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο 2 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά 3 κουταλιές λωμένο βούτυρο Ατομα: Γίνονται 16 μηλόπιτες Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα Χρόνος ψησίματος: 35 Εκτέλεση Καθαρίστε τα μήλα και κόψτε τα πρώτα σε όγδοα και ύστερα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα μικρο κοματι θα το ετρωγα παρακαλω!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και τα δυο! το ενα ειναι αλμυρο και το αλλο γλυκο! οποτε πρωτα η τυροπιτα και μετα η μηλοπιτα για γλυκο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
4 ΜΕΤΡΙΑ ΜΗΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ 4 ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ 1,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ 1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΠΕΪΚΙΝ ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΑ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ Η ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΕΪΚ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/gliko-tou- koutaliou-karpouzi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.tlife.gr/VideoGallery/FN/28-13-677- 59.html ποσο δυσκολο ηταν αραγε να το βρεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ.σ. κανέλλα ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 5 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 3 βανίλιες 1 1/2 κούπα αλευρι που φουσκώνει μόνο του. Εκτελεση: 1.Βουτυρώνουμε το ταψί. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβομε σε φέτες και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και την κανέλλα και περιχύνουμε με το μίγμα αυτό τα μήλα. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με τη ζαχαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΤΡΙΜΕΝΟ, 2 ΑΥΓΑ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΖΑΜΠΟΝ Ή ΠΑΡΙΖΑ Ή ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ(ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ) 1 ΜΕΓΑΛΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΦΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ! Διαβάστε περισσότερα...
θέλω μια συνταγή για μηλόπιτα που να έχει σφολιάτα, να είναι εύκολη και να είναι και πολύ τραγανή ειδικά στις άκρες και να μην έχει και πολύ ζάχαρη επίσης.
Απάντηση:
# 1 φυλλο σφολιατας # 3 μεγαλα μηλα # 5-6 κουταλιες ζαχαρη # 1/2 κουπας σταφιδες η καρυδια χοντροκομμενα # 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο # λιγο νερο #1 κ.γλ κανελα και λιγο μοσχοκαρυδο Βαζουμε την ζαχαρη σε ενα τηγανι με το νερο να γινει καραμελα, οταν γινει ριχνουμε μια κουταλια βουτυρο. Κοβουμε τα μηλα σε κυβους και τα ριχνουμε στο τηγανι με την καραμελα. Ανακατευουμε για 4-5 λεπτα. Η γεμιση ειναι ετοιμη, το απλωνουμε στην σφολιατα και την κλεινουμε. Λιωνουμε το βουτυρο και π... Διαβάστε περισσότερα...
ξερετε καμια καλη συνταγη για μηλοπιτα ;
Απάντηση:
εγω αυτη πουκανω ειναι ευκολη και γρηγορη. δεν ειναι με φυλλο σκεπαστη ομως.. 1-λοιπον καθαριζω και κοβω ροδελες τα μηλα (3 μηλα) βγαω με τη βοηθεια του εργαλειου που καθαριζουμε τα κολοκυθακια το κοτσανι απο μεσα προσεχοντας να μη σπασω το μηλο. κανω ενα μειγμα τυπου κεικ στο μιξερ με 2 φλιτζ φαριναπ, 1 φλιτζ ζαχαρη, 25 γρ βουτηρο, 3 αυγα, λιγο γαλα να αφρατεψει. (αν σου εχει περισεψει κανενα κομματι μηλο μπορεις να το κοψεις μικρο και να τα ριξεις μεσα στη ζυμη αφου τη χτυπησεις στο μιξερ.... Διαβάστε περισσότερα...
λόγω αλλεργίας από τις βαφές μαλλιών που έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς, ακόμα βαφές όπως του KORRE, ψάχνω να βρω αν υπάρχει βεφή μαλλιών χωρίς χημικές ή τοξικές ουσίες. Ας είναι μόνο από νερό και ας φεύγει η βαφή στο λούσιμο.
Απάντηση:
Νομίζω ότι χρειάζεσαι βαφές μαλλιών που δεν περιέχουν το συστατικό PPD οπότε πρέπει να καταφύγεις σε φυσικές βαφές. Για τις φυσικές βαφές μαλλιών: Οι φυσικές χρωστικές που έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην βαφή μαλλιών είναι η χέννα, το χαμομήλι και το ίντιγκο. Χέννα: Σκόνη κόκκινου ή καφέ χρώματος, παράγεται από αποξηραμένα φύλλα φυτών της οικογένειας lawsonia. Η σύσταση της χέννας μοιάζει πολύ με αυτήν του φλοιού της τρίχας με αποτέλεσμα να προσκολλάται στην επιφάνεια της χωρίς ... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια συνταγή για σπιτική μηλόπιτα!
Απάντηση:
2 κούπες αλεύρι, 1 πακέτο βούτυρο σκληρό, 6 κουταλιές γάλα, 10 μήλα γκόλντεν, ½ κούπα μαύρη ζάχαρη ψημένη στο φούρνο, ½ κούπα λευκή ζάχαρη, ½ κουταλιά κανέλλα, 1 κρόκος αυγού Χτυπάω το αλεύρι με το βούτυρο. Ύστερα προσθέτω λίγο λίγο το γάλα. Έπειτα χωρίζω την ζύμη σε 2 μέρη. Ανοίγω το φύλλο πάχος περίπου 1 πόντο και το στρώνω σ΄ ένα ταψάκι. Ύστερα ανακατεύω τις 2 ζάχαρες και πασπαλίζω το φύλλο. Κόβω τα μήλα σε χοντρές φέτες. Πασπαλίζω με την υπόλοιπη ζάχαρη, την κανέλλα και τοποθετώ και τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι, στο Κολωνακι, Ηροδοτου 24 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικά και τρόπος παρασκευής Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας απλός χυλός είναι η βάση για τις κρέπες. Αλλά είναι ο τρόπος που μαγειρεύονται και η διαφορετική γέμιση που μπαίνει στο καθένα απ' αυτά που τα κάνει να ξεχωρίζουν μεταξύ τους. Οι κρέπες πρέπει να είναι πολύ λεπτές, έτσι ώστε να τυλίγονται εύκολα σε ρολό, με μια αλμυρή ή γλυκιά γέμιση. Η ετοιμασία του χυλού για τις κρέπες είναι εύκολη, αλλά το τηγάνισμά τους πολύ πιο δύσκολο. Για τις κρέπες θα χρειαστείτε ένα τηγάνι διαμέτρου 15 εκατοστών ή ένα ειδικό τηγανάκι για κρέπες που είναι λίγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε το Flora με τη ζάχαρη καλά, μέχρι να ασπρίσει με ένα μιξερ. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το ξύσμα, το μέλι, το αλάτι και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Τοποθετουμε το γάλα, το γιαούρτι και την αμμωνία σε ένα ποτήρι, τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η αμμωνία και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προφιτερόλ με Σοκολάτα Συστατικά 1 λίτρο γαλα 100 γρμ. αλευρι [για ολες τις χρησεις] 300 γρμ. σοκολατα κουβερτουρα 1 κουτι κρεμμα γαλακτος ή σιροπι σουδάκια κρέμα πατισερί σαντιγύ Φτιάχνει 7-8 μπολακια Οδηγίες 1. Βραζουμε το γαλα μαζι με το αλευρι, ανακατευοντας συνεχεια. 2. Μολις βρασει και πηξει καπως, κλεινουμε τη φωτια και ριχνουμε μεσα την κουβερτουρα για να λιωσει. 3. Ανακατευουμε να παρει το χρωμα της σοκολατας και το αφηνουμε να κρυωσει. 4. Ριχνο... Διαβάστε περισσότερα...
Εμ...λέω να κάνω η μηλόπιτα με παγωτό ή κεικ.Τι προτιμάτε; Τι θέλετε να σας φτιάξω; :p
Απάντηση:
Απάντηση:
σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
ετσι να παρω καμια ιδεα γιατι θα παω για γλυκα σε λιγο χαχααχα
Απάντηση:
ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες ζάχαρη 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα γάλα 2 βανίλιες 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. κακάο Εκτέλεση Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι ν ασπρίσουν. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και χτυπάμε να εσωματωθούν καλά στο μείγμα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τις βανίλιες και το αλάτι. Ρίχνουμε στο μείγμα το αλεύρι με το γάλα, εναλλάξ, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.Βάζουμε τα 3/4 του μείγματος... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βασικά και στα δύο ,εμένα μου πετυχαίνει και γίνεται νοστιμότατο . Απλά αν το βάλεις πάνω-κάτω ,βάλτο ακριβώς στην μέση του φούρνου . Αν το βάλεις στον αέρα ,βάλτο στο πρώτο "σκαλοπάτι" του φούρνου . Όχι τέρμα κάτω όμως ,γιατί θα σου καεί ο πάτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ όλα μαζί τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε τα φύλλα στον πάγκο μας και κρατάμε στην άκρη 3 φύλλα. Απλώνουμε άλλα 3 φύλλα στο ταψί αλειμμένα καλά με Flora. Πασπαλίζουμε το τελευταίο φύλλο με λίγη ποσότητα από τη γέμιση και σκεπάζουμε με άλλο φύλλο. Ξαναρίχνουμε λίγη από τη γέμιση και συνεχίζουμε τη διαδικασία, μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και η γέμιση. Σε κάποιες από τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω ναι ψαξτο και στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα λίγη κανέλα Σιρόπι: 640 γρ. ζάχαρη 320 γρ. νερό 1-2 κ.σ. μέλι λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού 1 φλούδα λεμονιού Στα γρήγοραΚατηγορίαΓλυκά ζύμηςΔιατροφήVeganΧορτοφαγικήΝηστίσιμαΝηστίσιμαΣερ βίρει6Οδηγίες1.Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη νερουλή, χωρίς σβόλους.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500 γρ φύλλο κανταΐφι 125 γρ βιταμ λιωμένο 1 κουτί σαντιγί μόρφατ τρούφα ή ξηρούς καρπούς για το γαρνίρισμα για το σιρόπι 1 κούπα του νες καφέ νερό 1 κούπα του νες καφέ ζάχαρη 1 φλούδα από 1 λεμόνι για την κρέμα 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού σιμιγδάλι ψιλό 4 κρόκους αβγών 1 βούτυρο Κερκύρας 125 gr. 4 βανίλιες Διαβάστε περισσότερα...
αλευρι σε μωβ πακετο
Απάντηση:
Ρώτησε τους 148 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.