Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχ...
Απάντηση: ενα μικρο κοματι θα το ετρωγα παρακαλω!!...
Απάντηση: Και τα δυο! το ενα ειναι αλμυρο και το αλλο γλυκο! οποτε πρωτα η τυροπιτα και μετα η μηλοπιτα για γλυκο!...
Απάντηση: 4 ΜΕΤΡΙΑ ΜΗΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ 4 ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ 1,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ 1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΠΕΪΚΙΝ ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛ...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/gliko- tou- koutaliou- karpouzi.html...
Απάντηση: http://www.tlife.gr/ VideoGallery/FN/28- 13-677- 59.html ποσο δυσκολο ηταν αραγε να το βρεις?...
Απάντηση: Υλικα: ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ.σ. κανέλλα ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 5 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 3 βανίλιες 1...
Απάντηση: ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ...
Απάντηση: # 1 φυλλο σφολιατας # 3 μεγαλα μηλα # 5-6 κουταλιες ζαχαρη # 1/2 κουπας σταφιδες η καρυδια χοντροκομμενα # 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο # λι...
Απάντηση: εγω αυτη πουκανω ειναι ευκολη και γρηγορη. δεν ειναι με φυλλο σκεπαστη ομως.. 1-λοιπον καθαριζω και κοβω ροδελες τα μηλα (3 μηλα) βγαω με τη βοηθει...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μηλοπιτα βεφα

Απάντηση: η θεια μου την αποκαλει τριφτη:1 κουπα ζαχαρη,...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 1 ταψι διαμέτρου περίπου 30...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Νομίζω ότι χρειάζεσαι βαφές μαλλιών που δεν περ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 2 κούπες αλεύρι, 1 πακέτο βούτυρο σκληρό, 6...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μυθος ειναι εγω τρελενομαι για κανελα. Απο τα α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απίστευτο !!!Μόλις μπήκα στο ρώτησε και είδα τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 1/2 κιλό γάλα 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φτιάχνεις τα κλασικά μελομακάρονα και τα περιχύ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ειναι πιθανον. Ο γιατρος σου μπορει να το επιβε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εχεις βαλλει λιγοτερο αλευρι-φαρινα απο οσο πρε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το σουπερ μαρκετ
Απάντηση: Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα όπως Pr...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 φλ ζάχαρη (της επιλογής σας) 1/4 φλ νερό (α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ σουπερ αλευρι ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: με λιγο νισεστε η με περισσοτερο βρασιμο
Απάντηση: Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράου...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
ζεί ακόμα αυτή? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η θεια μου την αποκαλει τριφτη:1 κουπα ζαχαρη, 1 βιταμ, 1 φαριναπ, 2 βανιλιες και μηλα οσο παρει ανακατευεις την ζαχαρη με το βιταμ και μολις αφρατεψει προσθετεις το αλευρι και τις βανιλιες και ανακατευεις. αφηνεις μεσα σε ενα μπολ με μια ζελατινη απο πανω στο ψυγειο μεχρι να σφυξει αφου το χωρησεις σε δυο μπαλες. βγαζεις και -εδω ειναι η διαφορετικοτητα-τριβεις ειτε με τα χερια ειτε με τον τριφτη για κασερι κι ετσι την μια ζυμη. κοβεις τα μηλα ή σε φετες ή σε κομματια και πασπαλιζεις με καν... Διαβάστε περισσότερα...
θα ηθελα την συνταγη για μηλοπιτα
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 1 ταψι διαμέτρου περίπου 30 εκ. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ.σ. κανέλλα ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 5 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 3 βανίλιες 1 1/2 κούπα αλευρι που φουσκώνει μόνο του. Πώς το κάνουμε: Βουτυρώνουμε το ταψί. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβομε σε φέτες και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτα σπιτική 1 κροκάδι αραιωμένο με λίγο νερό για τη γέμιση 1 κιλό μήλα τύπου Αμερικής 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 1/2 κούπα σταφίδα ξανθή 1/2 κούπα ζάχαρη 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/8 κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο 2 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά 3 κουταλιές λωμένο βούτυρο Ατομα: Γίνονται 16 μηλόπιτες Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα Χρόνος ψησίματος: 35 Εκτέλεση Καθαρίστε τα μήλα και κόψτε τα πρώτα σε όγδοα και ύστερα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα μικρο κοματι θα το ετρωγα παρακαλω!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και τα δυο! το ενα ειναι αλμυρο και το αλλο γλυκο! οποτε πρωτα η τυροπιτα και μετα η μηλοπιτα για γλυκο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
4 ΜΕΤΡΙΑ ΜΗΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ 4 ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ 1,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ 1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΠΕΪΚΙΝ ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΑ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ Η ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΕΪΚ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/gliko-tou- koutaliou-karpouzi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.tlife.gr/VideoGallery/FN/28-13-677- 59.html ποσο δυσκολο ηταν αραγε να το βρεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ.σ. κανέλλα ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 5 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 3 βανίλιες 1 1/2 κούπα αλευρι που φουσκώνει μόνο του. Εκτελεση: 1.Βουτυρώνουμε το ταψί. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβομε σε φέτες και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και την κανέλλα και περιχύνουμε με το μίγμα αυτό τα μήλα. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με τη ζαχαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΤΡΙΜΕΝΟ, 2 ΑΥΓΑ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΖΑΜΠΟΝ Ή ΠΑΡΙΖΑ Ή ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ(ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ) 1 ΜΕΓΑΛΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΦΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ! Διαβάστε περισσότερα...
θέλω μια συνταγή για μηλόπιτα που να έχει σφολιάτα, να είναι εύκολη και να είναι και πολύ τραγανή ειδικά στις άκρες και να μην έχει και πολύ ζάχαρη επίσης.
Απάντηση:
# 1 φυλλο σφολιατας # 3 μεγαλα μηλα # 5-6 κουταλιες ζαχαρη # 1/2 κουπας σταφιδες η καρυδια χοντροκομμενα # 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο # λιγο νερο #1 κ.γλ κανελα και λιγο μοσχοκαρυδο Βαζουμε την ζαχαρη σε ενα τηγανι με το νερο να γινει καραμελα, οταν γινει ριχνουμε μια κουταλια βουτυρο. Κοβουμε τα μηλα σε κυβους και τα ριχνουμε στο τηγανι με την καραμελα. Ανακατευουμε για 4-5 λεπτα. Η γεμιση ειναι ετοιμη, το απλωνουμε στην σφολιατα και την κλεινουμε. Λιωνουμε το βουτυρο και π... Διαβάστε περισσότερα...
ξερετε καμια καλη συνταγη για μηλοπιτα ;
Απάντηση:
εγω αυτη πουκανω ειναι ευκολη και γρηγορη. δεν ειναι με φυλλο σκεπαστη ομως.. 1-λοιπον καθαριζω και κοβω ροδελες τα μηλα (3 μηλα) βγαω με τη βοηθεια του εργαλειου που καθαριζουμε τα κολοκυθακια το κοτσανι απο μεσα προσεχοντας να μη σπασω το μηλο. κανω ενα μειγμα τυπου κεικ στο μιξερ με 2 φλιτζ φαριναπ, 1 φλιτζ ζαχαρη, 25 γρ βουτηρο, 3 αυγα, λιγο γαλα να αφρατεψει. (αν σου εχει περισεψει κανενα κομματι μηλο μπορεις να το κοψεις μικρο και να τα ριξεις μεσα στη ζυμη αφου τη χτυπησεις στο μιξερ.... Διαβάστε περισσότερα...
λόγω αλλεργίας από τις βαφές μαλλιών που έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς, ακόμα βαφές όπως του KORRE, ψάχνω να βρω αν υπάρχει βεφή μαλλιών χωρίς χημικές ή τοξικές ουσίες. Ας είναι μόνο από νερό και ας φεύγει η βαφή στο λούσιμο.
Απάντηση:
Νομίζω ότι χρειάζεσαι βαφές μαλλιών που δεν περιέχουν το συστατικό PPD οπότε πρέπει να καταφύγεις σε φυσικές βαφές. Για τις φυσικές βαφές μαλλιών: Οι φυσικές χρωστικές που έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην βαφή μαλλιών είναι η χέννα, το χαμομήλι και το ίντιγκο. Χέννα: Σκόνη κόκκινου ή καφέ χρώματος, παράγεται από αποξηραμένα φύλλα φυτών της οικογένειας lawsonia. Η σύσταση της χέννας μοιάζει πολύ με αυτήν του φλοιού της τρίχας με αποτέλεσμα να προσκολλάται στην επιφάνεια της χωρίς ... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια συνταγή για σπιτική μηλόπιτα!
Απάντηση:
2 κούπες αλεύρι, 1 πακέτο βούτυρο σκληρό, 6 κουταλιές γάλα, 10 μήλα γκόλντεν, ½ κούπα μαύρη ζάχαρη ψημένη στο φούρνο, ½ κούπα λευκή ζάχαρη, ½ κουταλιά κανέλλα, 1 κρόκος αυγού Χτυπάω το αλεύρι με το βούτυρο. Ύστερα προσθέτω λίγο λίγο το γάλα. Έπειτα χωρίζω την ζύμη σε 2 μέρη. Ανοίγω το φύλλο πάχος περίπου 1 πόντο και το στρώνω σ΄ ένα ταψάκι. Ύστερα ανακατεύω τις 2 ζάχαρες και πασπαλίζω το φύλλο. Κόβω τα μήλα σε χοντρές φέτες. Πασπαλίζω με την υπόλοιπη ζάχαρη, την κανέλλα και τοποθετώ και τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μυθος ειναι εγω τρελενομαι για κανελα. Απο τα αγαπημενα μου αρωματικα!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απίστευτο !!!Μόλις μπήκα στο ρώτησε και είδα την ερώτησή σου και εξεπλάγην γιατί πριν λίγα λεπτά σκεφτόμουν να πάω σε ΙΕΚ σε τμήμα ζαχαροπλαστικής !!!Ουάουυυυ !!! Γιατί μάλλον ταιριάζουν με τη γλύκα του αληθινού έρωτα ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 1/2 κιλό γάλα 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδάλι 1 ποτήρι κρασιού ζάχαρη 3 αυγά και 2 κροκάδια 125 γρ. βούτυρο φρέσκο 1/2 κιλό φύλλο Αρωμα βανίλιας ή λεμονιού ή πορτοκαλιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φτιάχνεις τα κλασικά μελομακάρονα και τα περιχύνεις με σοκολάτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι πιθανον. Ο γιατρος σου μπορει να το επιβεβαιωσει με μια απλη εξεταση για αλλεργιες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχεις βαλλει λιγοτερο αλευρι-φαρινα απο οσο πρεπει και εγω το παθαινα στην αρχη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα όπως Praktiker, Alex Pak και τα σχετικά και σε καταστήματα υαλικών, ειδών κουζίνας και άλλα τέτοια π.χ Παρουσίαση, Vicko... Παντού μπορείς να βρείς!! Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα να φτιαξω σπιτικη καραμελα πως γινεται;
Απάντηση:
1 φλ ζάχαρη (της επιλογής σας) 1/4 φλ νερό (αναλογία 4 προς 1. ήτοι, για κάθε 1 φλ. νερό χρειάζεστε 4 φλ ζάχαρη.) θερμόμετρο για σιρόπι μια γαβάθα παγάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ σε μέτρια φωτιά, ανακατεύτε τη ζάχαρη να διαλυθεί καλά στο νερό. τη βράζετε ώσπου το θερμόμετρο* να δείξει 370-375°F 190°C βαθμούς. σταματήστε το ανακάτεμα και παρακολουθείτε. μόλις πάρει μπρούτζινο χρώμα η καραμελέ είναι έτοιμη, βυθίστε το σκεύος σε μια γαβάθα νερό με παγάκια (για να διακόψετε το βράσιμο), και την... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ σουπερ αλευρι 122,5 γρ γαλα 75 γρ ζαχαρη 1 αυγο 1 κ.σ. βουτηρο γαλακτος 10 γρ μαγια φρεσκια 1/2 κ.γ. μαστιχα σκονη 1/2 κ.γ. μαχλεπι 1/2 κ.γ. βανιλια 1/2 κ.γ. αλατι 1/2 κ.γ. ξυσμα πορτοκαλιου 1.Αν εχετε αρτοπαρασκευαστη βαζετε ολα τα υλικα μεσα σε αυτον και επιλεγετε το προγραμμα ζυμωματος μονο περιπου 1 ωρα 45 λεπτα. 2.Αν δεν εχετε το ζυμωνετε οπως γνωριζετε και το αφηνετε να ξεκουραστει κανα μισαωρο μεχρι να... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο Carrefour είχα δει κάποια στιγμή οτι είχαν χρώμα ζαχαροπλαστικής.Σε gel ήταν εκείνο που πούλαγαν,δεν ξέρω αν είχαν και σε σκόνη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με λιγο νισεστε η με περισσοτερο βρασιμο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του) 1 φάκελο ζελατίνη (10γρ.) Παρασκευή Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες. Τις περνάμε από μπλέντερ να διαλυθούν εντελώς. Βάζουμε τη ζελατίνη να διαλυθεί σε 3 κουταλιές της σούπας νερό. Βάζουμε τον πολτό τους σε κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τη στέβια και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε κα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 36 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.