Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: λογικα γαλα η κρεμα γαλακτος...
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι Πως το κάνουμε: Χτυπάμε καλά τα...
Απάντηση: Υλικα: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 100γρ κουβερτούρα 150γρ βιτάμ 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη) 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο) 1 κούπα τριμ...
Απάντηση: Συστατικά Για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 φλ. αλεύρι 1 φλ. ζάχαρη 1 βανίλια 1/2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 2 κ.σ. νερό βρύσης λαδόκολα μερέντα ...
Απάντηση: Συστατικά 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 100γρ κουβερτούρα 150γρ βιτάμ 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη) 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο) 1...
Απάντηση: 1 ζαχαρουχο γαλα 2 κ.σ.φουντουκι τριμμενο χτυπημενο στο μπλεντερ 2 κ.σ.ζαχαρη αχνη 6 κ.σ.κακαο χωρις προσθηκη ζαχαρη Ανακατεψτε ολα τα υλικα σε...
Απάντηση: -Δαμασκηνα ξερα (χωρις κουκουτσι) -Κουβερτουρα(περιπου 500γρ) -Καρυδια -Κονιακ -Λαδοκολλα Καθαριζουμε τα καρυδια . Απο το προηγουμενο βραδυ...
Απάντηση: Αλεύρι αλάτι λάδι νερό αυγό και μηχανή ή ξύλινη βέργα...
Απάντηση: Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι και το αφήνουμε να βράσει. Βάζουμε σε άλλο σκεύος το Flora και το αφήνουμε να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Κατεβάζουμε τ...
Απάντηση: εξαρτατε υπαρχουν πολλα ηδη σοκολατας...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Με τι να λιωσω τη μερεντα

Απάντηση χρήστη: στο φουρνακι μικροκυματων! Διαβάστε περισσότερα...
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΡΥΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά συνταγής: Ψημένα ανάλατα φουντούκια: 1 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπατε 1 καλουπακι βιταμ μεχρι να ασπρισει . Ε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για μπισκότα φυστικοβούτυρου 135 βούτυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πωω τι μας κανεις καλοκαιριατικα :ρ
Απάντηση: Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τρίβουμε με τα χέρια μας το κέικ σαν ψίχουλα σε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σουπερ μαρκετ
Απάντηση: Εχει στον Σκλαβενιτη τον μεγαλο στην Χαλκηδονα.
Απάντηση: ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ!!! Η ΜΙΚΡΗ ΜΟ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160-170 ˚C. Αλε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια
Απάντηση: Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σοκολάτα <3
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι, βράζοντας όλα τα υ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: (για 4 μέτρια βάζα μαρμελάδα): 2 κιλά φ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
ΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΡΥΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ....ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά συνταγής: Ψημένα ανάλατα φουντούκια: 1 1/2 κούπα Σκούρα σοκολάτα: 300 γρ. Ζαχαρούχο γάλα: 1 κονσέρβα (395 γρ. περίπου) Φουντουκέλαιο ή ηλιέλαιο: 3 κουταλιές σούπας Αλάτι: 1/2 κουταλάκι Καυτό νερό: 5 - 6 κουταλιές σούπας Οδηγίες: 1. Αν τα φουντούκια έχουν φλούδια, τα τρίβετε για να φύγουν. Τα ζεσταίνετε ελαφρά στο φούρνο ή σε τηγάνι και τα βάζετε στο μπλέντερ ή σε κουζινομηχανή. Τ αχτυπάτε να γίνουν σαν αλοιφή (θα θυμίζουν στην όψη φυστικοβούτυρο). 2. Κόβετε την σοκολάτα κομμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπατε 1 καλουπακι βιταμ μεχρι να ασπρισει . Επειτα ρίχνετε 1 ζαχαρούχο γαλα , ένα αυγό, μια βανίλια σε σκόνη και κακάο πικρο σε σκόνη-τοσες κουταλιες αναλογα με το πόσο σκούρο το θελετε . Προαιρετικά ρίχνετε και φουντούκια σε σκόνη. Ειναι άλειμμα που μοιαζει με μερεντα . Βγαινει αρκετο και διατηρειται 4 μερες στο ψυγείο . Το κανω χρόνια αλλα ειναι τοσο νοστιμο που δεν προλαβαινει να μεινει πανω απο δυο μερες. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως να φτιαξετε σπιτικη μερεντα: 6 αυγα, 1 βιταμ, 1 ζαχαρη αχνη και 1 κακαο για γλυκα. χτυπαμε τα αυγα στο μιξερ, λιωνουμε το βιταμ και το προσθετουμε στα αυγα σιγα σιγα συνεχιζοντας το χτυπημα. επειτα ριχνουμε τη ζαχαρη αχνη και χτυπαμε μεχρι να σπασουν ολοι οι σβωλοι. τελος ριχνουμε το κακαο και χτυπαμε κατα τον ιδιο τροπο βουαλα!!! ποιος σκαρμουτσος και παπαρια μεντολες! Μιλτος τελεια και παυλα.- Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λογικα γαλα η κρεμα γαλακτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι Πως το κάνουμε: Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε. Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι. Μπορούμε να τη γεμίσουμε με ό,τι θέλουμε (μερέντα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 100γρ κουβερτούρα 150γρ βιτάμ 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη) 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο) 1 κούπα τριμμένο φουντούκι Εκτελεση: Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί. Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα... Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή για ρολό με μερέντα;
Απάντηση:
Συστατικά Για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 φλ. αλεύρι 1 φλ. ζάχαρη 1 βανίλια 1/2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 2 κ.σ. νερό βρύσης λαδόκολα μερέντα Οδηγίες Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το παντεσπάνι με το μίξερ για λίγα λεπτά Παίρνουμε ένα ταψί παραλληλόγραμο περίπου 50Χ25, το βουτυρώνουμε και βάζουμε από πάνω τη λαδόκολα, να κολλήσει στο ταψί. Ρίχνουμε το μείγμα και βάζουμε το ταψί στο φούρνο, αφού πρώτα τον προθερμάνουμε στους 180° (μόνο αντιστάσεις). Το αφήνουμε για 20' για ... Διαβάστε περισσότερα...
πως μπωρο να φτιαξω μια μερεντα? εχετε καποια συνταγη μερεντας να μου δωσετε?
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 100γρ κουβερτούρα 150γρ βιτάμ 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη) 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο) 1 κούπα τριμμένο φουντούκι Οδηγίες 1.Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί. 2.Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα... 3.Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ. 4.Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο. Λίγα μυστικά ακ... Διαβάστε περισσότερα...
τη.συνταγη.τησ.μερεντασ
Απάντηση:
1 ζαχαρουχο γαλα 2 κ.σ.φουντουκι τριμμενο χτυπημενο στο μπλεντερ 2 κ.σ.ζαχαρη αχνη 6 κ.σ.κακαο χωρις προσθηκη ζαχαρη Ανακατεψτε ολα τα υλικα σε ενα μπωλ & χτυπηστετα στο μιξερ Βαλτε την κρεμα σε βαζακια & διατηρειτε στο ψυγειο. καλη επυτυχια!!!!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
-Δαμασκηνα ξερα (χωρις κουκουτσι) -Κουβερτουρα(περιπου 500γρ) -Καρυδια -Κονιακ -Λαδοκολλα Καθαριζουμε τα καρυδια . Απο το προηγουμενο βραδυ βαζουμε σε ενα μπωλ τα δαμασκηνα τα ραντιζουμε με λιγο κονιακ,σκεπαζουμε με μεμβρανη και τα αφηνουμε ολο το βραδυ να ρουφηξουν το κονιακ.Στη συνεχεια μεσα σε καθε δαμασκηνο βαζουμε ενα κομματι καρυδι.Λιωνουμε την κουβερτουρα σε μπεν-μαρι προσθετοντας και 1-2 κουταλιες λαδι για να μεινει γυαλιστερη. Βουταμε ενα ενα δαμασκηνο στην κουβερτουρα κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλεύρι αλάτι λάδι νερό αυγό και μηχανή ή ξύλινη βέργα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι και το αφήνουμε να βράσει. Βάζουμε σε άλλο σκεύος το Flora και το αφήνουμε να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα με το Flora από τη φωτιά και προσθέτουμε το αλεύρι και τα 60 γρ. από τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε με σύρμα, μέχρι να γίνει το μίγμα σαν αλοιφή. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το καυτό γάλα και ανακατεύουμε δυνατά. Βάζουμε ξανά την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί, ανακατεύοντας διαρκώς, μέχρι να γίνουν μια παχύρρευσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εξαρτατε υπαρχουν πολλα ηδη σοκολατας Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιαχνω μπισκοτα με φυστικοβουτυρο;
Απάντηση:
Υλικά για μπισκότα φυστικοβούτυρου 135 βούτυρο 135 φυστικοβούτυρο 90 ζαχαρη 90 μαυρη ζαχαρη 1 αυγό 180 αλευρι 3 μπεικιν παουντερ Εκτελεση Χτυπαμε βούτυρο και αλάτι. Προσθέτουμε ζάχαρη και χτυπάμε μεχρι να αφρατεψουν. Προσθέτουμε αυγό. Βγάζουμε τον κάδο απο το μίξερ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα με μια κουτάλα. Διαβάστε περισσότερα...
http://www.glykes-alchimies.gr/?p=4578 Νομίζω με παγωτό θα είναι τέλειαα! :3 Υπάρχουν και λεμονοπιτες που είναι με κρέμα και απο κάτω βάση μπισκότο αλλά αυτές που η συστησή τους είναι σαν κεικ είναι καλύτερες.
Απάντηση:
Πωω τι μας κανεις καλοκαιριατικα :ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο και το λικέρ και τα ζυμώνουμε μεταξύ τους. Τοποθετούμε ένα μέτριο τσέρκι επάνω σε μία λαδόκολλα την οποία την έχουμε βάλει μέσα σε ένα ρηχό ταψάκι. Βάζουμε και πιέζουμε τη ζύμη των μπισκότων μέσα στο τσέρκι και δημιουργούμε μία βάση. Βγάζουμε με το σκουπ μπάλες από τη συσκευασία του παγωτού βανίλιας και γεμίζουμε το τσέρκι. Βάζουμε το ταψάκι με την τούρτα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρίβουμε με τα χέρια μας το κέικ σαν ψίχουλα σε ένα μεγάλο μπολ. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε μέσα την τριμμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά. Ρίχνουμε το μίγμα στο μπολ με το κέικ. Προσθέτουμε το Flora λιωμένο, το ποτό και τους ξηρούς καρπούς. Ανακατεύουμε μέχρι να ενοποιηθούν καλά τα υλικά και να πετύχουμε ένα εύπλαστο μίγμα. Φτιάχνουμε μικρά τρουφάκια και τα απλώνουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολα. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 20 περίπου λεπτά να σφίξει το μίγμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχει στον Σκλαβενιτη τον μεγαλο στην Χαλκηδονα. Διαβάστε περισσότερα...
Γίνεται να φτιαχτούν μπισκότα χωρίς να χρησιμοποιηθεί αυγό;
Απάντηση:
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ!!! Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΕ ΓΑΛΑ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160-170 ˚C. Αλείφουμε τις φόρμες του κέικ με Flora Soft με βούτυρο, τις αλευρώνουμε και στη συνέχεια τις τινάζουμε καλά. Σε μια βαθιά λεκάνη ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο, τα αυγά τη βανίλια, χτυπάμε δυνατά και μόλις αφρατέψουν προσθέτουμε το αλάτι, ζάχαρη και τη βανίλια. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 2-3’ και συμπληρώνουμε με το ξύσμα από το λεμόνι ή το πορτοκάλι και την καννέλα. Ρίχνουμε το μισό αλεύρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα για να ομοιογενοποιη... Διαβάστε περισσότερα...
τι ωρα ανοιγουν τα max perry
Απάντηση:
οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκι 1 κύβο νωπής μαγιάς 50 ml χλιαρό νερό 100 ml χλιαρό γάλα 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο, χλιαρό 150 γραμμ. ζάχαρη 2 αυγά χτυπημένα, σε θερμοκρασία δωματίου 2 πορτοκάλια (βιολογικά και ακέρωτα)(το ξύσμα) 1 κ.γλ. μαχλέπι σε σκόνη 1 κ.γλ. κακουλέ σε σκόνη 1/2 κ.γλ μαστίχα σε σκόνη Για τη γέμιση: 6 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού 200 γρ. κουβερτούρα τριμμένη Εκτέλεση Θρυμματίζουμε τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
κουραμπιεδες αργυρως
Απάντηση:
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι, βράζοντας όλα τα υλικά μαζί σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να γίνει ένα μέτριο σιρόπι. Ετοιμάζουμε τη γέμιση, αναμιγνύοντας όλα τα υλικά της μέσα σε μπολ. Ανακατεύουμε με το χέρι μέσα σε μια λεκανίτσα το λάδι μαζί με το Flora Soft με βούτυρο, τη ζάχαρη, τον χυμό πορτοκαλιού και το κονιάκ. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και στη συνέχεια το αλεύρι λίγο-λίγο ώσπου να πετύχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Παίρνουμε μικρές ποσότητες από τη ζύμη και πλάθουμε στην αρχή ... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνουμε σπιτική μαρμελάδα φράουλα;
Απάντηση:
Υλικά: (για 4 μέτρια βάζα μαρμελάδα): 2 κιλά φράουλες 3/4 κιλού ζάχαρη χυμό ενός λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τις φράουλες, βγάζουμε το κοτσανάκι τους και τις ρίχνουμε στο τρυπητό για να μη κρατήσουν νερό Τις κόβουμε κομματάκια με το μαχαίρι και τις ρίχνουμε σε κατσαρόλα πλατιά : μία στρώση φράουλα - μία στρώση ζάχαρη - ξανά φράουλα και ζάχαρη (μισή ώρα περίπου - πόσο γρήγοροι είστε;) Αφήνουμε λίγο να ποτίσει η ζάχαρη και βάζουμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά (3) Μόλις αρ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 55 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.