Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: λογικα γαλα η κρεμα γαλακτος...
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι Πως το κάνουμε: Χτυπάμε καλά τα...
Απάντηση: Υλικα: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 100γρ κουβερτούρα 150γρ βιτάμ 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη) 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο) 1 κούπα τριμ...
Απάντηση: Συστατικά Για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 φλ. αλεύρι 1 φλ. ζάχαρη 1 βανίλια 1/2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 2 κ.σ. νερό βρύσης λαδόκολα μερέντα ...
Απάντηση: Συστατικά 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 100γρ κουβερτούρα 150γρ βιτάμ 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη) 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο) 1...
Απάντηση: 1 ζαχαρουχο γαλα 2 κ.σ.φουντουκι τριμμενο χτυπημενο στο μπλεντερ 2 κ.σ.ζαχαρη αχνη 6 κ.σ.κακαο χωρις προσθηκη ζαχαρη Ανακατεψτε ολα τα υλικα σε...
Απάντηση: υλικα · 1 πακετο μπισκοτα τυπου πτι μπερ · 4 μηλα · 1 κουπα τριμμενο ινδοκαρυδο · 3 κουταλιες της σουπας αχνη ζαχαρη · 1 φακελο πουτιγκα με...
Απάντηση: ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ http:// www.chefonair.gr/ index.php? option=com_content&v iew=article&id=180: baresvromis&catid=64 :swe...
Απάντηση: Χτυπάμε το Flora, το μέλι και την ζάχαρη άχνη στο μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τους κρόκους έναν-έναν, το αυγό και στη συνέχεια τη βαν...
Απάντηση: αχου βαλε μου λιγο!!!:)...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Με τι να λιωσω τη μερεντα

Απάντηση χρήστη: στο φουρνακι μικροκυματων! Διαβάστε περισσότερα...
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΡΥΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά συνταγής: Ψημένα ανάλατα φουντούκια: 1 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπατε 1 καλουπακι βιταμ μεχρι να ασπρισει . Ε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Λοιπόν για σπιτικό π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τον περίφημο Χαλβά Δραπετσώνας σε όλα τα είδη τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μέλι, τη μελάσα, τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ναι..μπορεις να το αντικαταστησεις με αμυλο(κορ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε το σουσάμι σε λαμαρίνα ή μεγάλο ταψί στ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μια κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια. οποτε 200...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 4 φλ. λάδι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. χυμό πορτοκαλι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά Για Το Κέικ: 100 γρ. Ζάχαρη 100 γρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: «Φουλ της σοκολάτας με τυρί» (Κέικ με φουντούκι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εξαρταται τι υλικο καθως καθε υλικο εχει και δι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C. Τοπο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σιγά μήν πας να πάρεις ειδικό σκεύος ! βάλε νε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
ΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΡΥΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ....ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά συνταγής: Ψημένα ανάλατα φουντούκια: 1 1/2 κούπα Σκούρα σοκολάτα: 300 γρ. Ζαχαρούχο γάλα: 1 κονσέρβα (395 γρ. περίπου) Φουντουκέλαιο ή ηλιέλαιο: 3 κουταλιές σούπας Αλάτι: 1/2 κουταλάκι Καυτό νερό: 5 - 6 κουταλιές σούπας Οδηγίες: 1. Αν τα φουντούκια έχουν φλούδια, τα τρίβετε για να φύγουν. Τα ζεσταίνετε ελαφρά στο φούρνο ή σε τηγάνι και τα βάζετε στο μπλέντερ ή σε κουζινομηχανή. Τ αχτυπάτε να γίνουν σαν αλοιφή (θα θυμίζουν στην όψη φυστικοβούτυρο). 2. Κόβετε την σοκολάτα κομμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπατε 1 καλουπακι βιταμ μεχρι να ασπρισει . Επειτα ρίχνετε 1 ζαχαρούχο γαλα , ένα αυγό, μια βανίλια σε σκόνη και κακάο πικρο σε σκόνη-τοσες κουταλιες αναλογα με το πόσο σκούρο το θελετε . Προαιρετικά ρίχνετε και φουντούκια σε σκόνη. Ειναι άλειμμα που μοιαζει με μερεντα . Βγαινει αρκετο και διατηρειται 4 μερες στο ψυγείο . Το κανω χρόνια αλλα ειναι τοσο νοστιμο που δεν προλαβαινει να μεινει πανω απο δυο μερες. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως να φτιαξετε σπιτικη μερεντα: 6 αυγα, 1 βιταμ, 1 ζαχαρη αχνη και 1 κακαο για γλυκα. χτυπαμε τα αυγα στο μιξερ, λιωνουμε το βιταμ και το προσθετουμε στα αυγα σιγα σιγα συνεχιζοντας το χτυπημα. επειτα ριχνουμε τη ζαχαρη αχνη και χτυπαμε μεχρι να σπασουν ολοι οι σβωλοι. τελος ριχνουμε το κακαο και χτυπαμε κατα τον ιδιο τροπο βουαλα!!! ποιος σκαρμουτσος και παπαρια μεντολες! Μιλτος τελεια και παυλα.- Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λογικα γαλα η κρεμα γαλακτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι Πως το κάνουμε: Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε. Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι. Μπορούμε να τη γεμίσουμε με ό,τι θέλουμε (μερέντα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 100γρ κουβερτούρα 150γρ βιτάμ 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη) 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο) 1 κούπα τριμμένο φουντούκι Εκτελεση: Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί. Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα... Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή για ρολό με μερέντα;
Απάντηση:
Συστατικά Για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 φλ. αλεύρι 1 φλ. ζάχαρη 1 βανίλια 1/2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 2 κ.σ. νερό βρύσης λαδόκολα μερέντα Οδηγίες Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το παντεσπάνι με το μίξερ για λίγα λεπτά Παίρνουμε ένα ταψί παραλληλόγραμο περίπου 50Χ25, το βουτυρώνουμε και βάζουμε από πάνω τη λαδόκολα, να κολλήσει στο ταψί. Ρίχνουμε το μείγμα και βάζουμε το ταψί στο φούρνο, αφού πρώτα τον προθερμάνουμε στους 180° (μόνο αντιστάσεις). Το αφήνουμε για 20' για ... Διαβάστε περισσότερα...
πως μπωρο να φτιαξω μια μερεντα? εχετε καποια συνταγη μερεντας να μου δωσετε?
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 100γρ κουβερτούρα 150γρ βιτάμ 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη) 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο) 1 κούπα τριμμένο φουντούκι Οδηγίες 1.Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί. 2.Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα... 3.Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ. 4.Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο. Λίγα μυστικά ακ... Διαβάστε περισσότερα...
τη.συνταγη.τησ.μερεντασ
Απάντηση:
1 ζαχαρουχο γαλα 2 κ.σ.φουντουκι τριμμενο χτυπημενο στο μπλεντερ 2 κ.σ.ζαχαρη αχνη 6 κ.σ.κακαο χωρις προσθηκη ζαχαρη Ανακατεψτε ολα τα υλικα σε ενα μπωλ & χτυπηστετα στο μιξερ Βαλτε την κρεμα σε βαζακια & διατηρειτε στο ψυγειο. καλη επυτυχια!!!!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Ατομικο προφιτερολ με βαση απο μπισκοτα (οτι ειδους)
Απάντηση:
υλικα · 1 πακετο μπισκοτα τυπου πτι μπερ · 4 μηλα · 1 κουπα τριμμενο ινδοκαρυδο · 3 κουταλιες της σουπας αχνη ζαχαρη · 1 φακελο πουτιγκα με γευση σοκολατα · 2 ½ ποτηρια γαλα · 2 κουταλιες ζαχαρη · 50γρ σοκολατα κουβερτουρα · σαντιγι για το γαρνιρισμα εκτελεση φτιαχνουμε την πουτιγκα με το γαλα, τη ζαχαρη και τη σοκολατα συμφωνα με τις οδηγιες στη συσκευασια. μολις πηξει, ακουμπαμε στην επιφανεια της ενα κομματι μεμβρανη για να μην κανει πετσα και την αφηνουμε να κρυωσει λιγο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ http://www.chefonair.gr/index.php? option=com_content&view=article&id=180: baresvromis&catid=64:sweets&Itemid=100 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε το Flora, το μέλι και την ζάχαρη άχνη στο μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τους κρόκους έναν-έναν, το αυγό και στη συνέχεια τη βανίλια και το ρούμι. Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε κορν φλάουρ, αλάτι, αλεύρι και μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο μίγμα με το Flora Soft με βούτυρο. Τα χτυπάμε να γίνουν ένα και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Ανοίγουμε τη ζύμη σε 0,5 εκατοστά πάχος και κόβουμε με κουπ πατ για μπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχου βαλε μου λιγο!!!:) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί δεν ρωτάει σε πρατήρια ζαχαροπλαστικής & φούρνους; (Σε εργαστήρια χλωμό το βλέπω.) Μπορεί να φτιάξει μικρά κεκάκια & να τους τα πάει σαν δωρεάν δείγμα γνωριμίας. Με το να βρεις ιδιώτες στο ίντερνετ δεν θα κερδίσεις & τίποτα, το πολύ πολύ να πουλήσεις μερικά κομμάτια (αν είσαι τυχερή). Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπέρα, σκέφτομαι να δοκιμάσω επιτέλους να φτιάξω ένα σπιτικό προφιτερόλ, θα ήθελα μια καλή και εύκολη συνταγή για προφιτερόλ
Απάντηση:
Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Λοιπόν για σπιτικό προφιτερόλ θα χρειαστείς: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλάκια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κρόκους 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια 400 γρ. σαντιγύ 1. Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τους κρόκους. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά να πήξει. 2. Κρατήστε σε ένα μπολάκι λίγη απ' την κρέμα για να γεμίσετε τα σου αργότερα. 3... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το μέλι, τη βανίλια, τη σόδα και το λευκό πιπέρι μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Τοποθετούμε το γάλα, το γιαούρτι και την αμμωνία σε ένα ποτήρι, τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η αμμωνία και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τον περίφημο Χαλβά Δραπετσώνας σε όλα τα είδη του (απλό, κακάο, αμύγδαλο, διαίτης κτλ) καθώς και πάρα πολλά αγνά και βιολογικά τρόφιμα, βρήκα στην ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στην Πάτρα στην Οδό ΕΡΜΟΥ 90 (απεναντι από Αστυνομικο Μέγαρο Πατρών.) Τηλέφωνο 2610223869 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μέλι, τη μελάσα, τη μαύρη ζάχαρη και το Flora Soft με βούτυρο και ζεσταίνουμε ελαφρά ανακατεύοντας συνέχεια. Αφήνουμε το μίγμα μας για 10 λεπτά να κρυώσει και το αδειάζουμε στο μπολ του μίξερ. Προσθέτουμε το κακάο, το αλεύρι, το baking powder, το μίγμα μπαχαρικών και το αυγό και ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Τυλίγουμε τη ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Ανοίγουμε φύλλο πάχους 2 εκ. σε αλευρωμένη επιφάνεια, κόβο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι..μπορεις να το αντικαταστησεις με αμυλο(κορν φλαουερ) ή ρυζαλευρο.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το σουσάμι σε λαμαρίνα ή μεγάλο ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και το ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία, ώσπου να πάρει ξανθό χρώμα. Όσο είναι ακόμη ζεστό, το βάζουμε στο γουδί και το χτυπάμε να σπάσει. Κάνουμε το ίδιο και με την καρυδόψιχα. Τα ρίχνουμε σε ένα βαθύ μπολ και τα ανακατεύουμε με την καννέλα, το γαρύφαλλο και τη ζάχαρη. Αλείφουμε με λίγο Flora το ταψί και απλώνουμε 3-4 φύλλα, αλειμμένα ένα-ένα με λίγο Flora. Πασπαλίζουμε την επιφάνειά τους με λίγη ποσότητα από τη γέμιση. Σκεπάζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μια κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια. οποτε 200 γραμμαρια αλευρι ειναι δυο κουπες οχι ομως τελειως "γεματες" Διαβάστε περισσότερα...
ποια ειναι η καλυτερη συνταγη για μελομακαρονα;
Απάντηση:
4 φλ. λάδι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. χυμό πορτοκαλιού 1 φλ. αλυσίβα 1 φλ. καφέ κονιάκ 1 κ.γ. κανέλα 2 κ.γ. μαγειρική σόδα 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού 2 κιλά αλεύρι Για το σιρόπι 2 φλ. μέλι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό Για το γαρνίρισμα 1/2 κιλό καρύδια ψιλοκοπανισμένα 1 κ.γ. κανέλα 1 κ.σ. ζάχαρη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά Για Το Κέικ: 100 γρ. Ζάχαρη 100 γρ. Αλεύρι 4 αβγά 1 κάψουλα άρωμα βανίλιας Για Την Κρέμα: 1 κιλό κάστανα βρασμένα και ξεφλουδισμένα ή κονσέρβα ή γλυκό του κουταλιού. 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 350 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα 150 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 500 ml κρέμα γάλακτος 35% 2 φλιτζάνια (400 γρ.) γάλα 3,5% Για το σιρόπι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. Νερό Και Για Το Γαρνίρισμα: 100 γρ κάστανο (θα το αφαιρέσουμε από αυτό τ... Διαβάστε περισσότερα...
γιατι δεν μου ψηνετε εσωτερικα και δεν φουσκωνει το κεικ φουντουκι
Απάντηση:
«Φουλ της σοκολάτας με τυρί» (Κέικ με φουντούκια, γέμιση μασκαρπόνε και επικάλυψη κουβερτούρας) ΥΛΙΚΑ Για πέντε άτομα: • 125 γρ. κουβερτούρα • ½ κούπας μαργαρίνη • ¼ κούπας γάλα • 1/3 κούπας ζάχαρη άσπρη • 1/3 κούπας ζάχαρη καστανή • 1 βανίλια • 1 κ.σ. λικέρ • 2 αυγά • ¾ κούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του • 1 κούπα χοντροαλεσμένα φουντούκια Για τη λευκή γέμιση • 400 γρ. τυρί μασκαρπόνε • 6 κ.σ. ζάχαρη άχνη • 2 βανίλιες Για την επικάλυψη • ¼ κούπας βούτυρο λιωμέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εξαρταται τι υλικο καθως καθε υλικο εχει και διαφορετικη πυκνοτητα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C. Τοποθετούμε 12 χάρτινες θήκες για muffin σε 12 αλουμινένια φορμάκια, τα οποία προηγουμένως έχουμε αλείψει με Flora Soft με βούτυρο. Κοσκινίζουμε και τα δύο αλεύρια μαζί. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, τα αυγά και το Flora Soft με βούτυρο και ανακατεύουμε με το μίξερ έως ότου ομογενοποιηθούν και αφρατέψουν. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το καρότο, το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού και το γάλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σιγά μήν πας να πάρεις ειδικό σκεύος ! βάλε νερό σε ένα κατσαρολάκι,βάλτο στο μάτι της κουζίνας και μέσα σε αυτό ένα μικρότερο κατσαρολάκι με το υλικό που θέλεις να λειώσει (πχ σοκολάτα κουβερτούρα). Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιαχνω κρουασαν;
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη. 2.Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα 3.Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω) 4.Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά) 5.Ψήνω στους 180 βα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 112 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.