Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: στα γλυκά προτιμάται το ηλιέλαιο ως πιο ελαφρύ στη γεύση και στη μυρωδιά, ωστόσο πιο υγειινό είναι το ελαιόλαδο, αν το αντέχεις και δε σου έρχεται...
Απάντηση: Μελομακάρονα.Δεν μου αρέσουν οι κουραμπιέδες.Να σας παρακαλέσω όλους σας να το λήξετε το θέμα εδώ μέρες που είναι.Δεν έχει νόημα να ανταλλάζετε βαρ...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ melomakarona- nostima-kai- grigora.html η πιο νόστιμη και εύκολη συνταγή για μελομακάρονα...
Απάντηση: με χοντρό σιμιγδάλι...
Απάντηση: Πέθανε ο Μανώλης Ρασούλης...
Απάντηση: Φτιάχνεις τα κλασικά μελομακάρονα και τα περιχύνεις με σοκολάτα...
Απάντηση: Συστατικά 3,5 φλυτζάνια τσαγιού καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι του καφέ κονιάκ 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού χυμό πορ...
Απάντηση: ναι γιατι αλλιως θα γινουνε ζυμη...
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό απ...
Απάντηση: τα μελομακαρονα για να γίνουν τραγανά πρεπει το σιροπι που θα τα σιροπιάσουμε να το εχουμε φτιάξει με σκέτο μελι που θα το ζεστάνουμε λιγο να λιώσε...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μελομακαρονα με σιμιγδαλι

Απάντηση: ζυμη:1+1\2 ποτ λαδι,1 ποτ ζαχαρη,,3/4 ποτηριου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι, βράζοντας όλα τα υ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/cl/179/%CE%B...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: οι γνωμες διιστανται...αλλοι λενε οτι στα μελομ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απο ότι εμαθα πριν λιγες μερες πρεπει να ναναι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 4 φλ. λάδι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. χυμό πορτοκαλι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: παρε μια παστα κ ριξε ζαχαρη..τι ειμαστε η βεφα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καποιος να μας πει που να ξερει???που να ρωτησο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ το Flora, μαζί με το τυρί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: από όσο ξέρω δεν γίνετε
Απάντηση: λογικα αν το βαλεις σε ενα μπολακι η σε ενα ποτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/rabani- ti...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπατε 1 καλουπακι βιταμ μεχρι να ασπρισει . Ε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για μπισκότα φυστικοβούτυρου 135 βούτυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1/4 λιτρο νερό πόσα γραμμαρια ειναι
Απάντηση: Με φύλλο?μπλιαξ ακούγεται τρομακτικό,σαν κρουασ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
ζυμη:1+1\2 ποτ λαδι,1 ποτ ζαχαρη,,3/4 ποτηριου χυμος πορτοκαλι,3 ποτ αλευρι ,1ποτ σιμιγδαλι ψιλο,1 κουταλακι τ γλυκου σοδα μαγειρικη, ξυσμα απο1 πορτοκαλι,,γαρυφαλλο κ κανελα προερετικα...ΣΙΡΟΠΙ¨.... 2 ποτ ζαχαρη ,2 ποτ μελι ,2 ποτ νερο....και 1 ποτ καρυδια για το πασπαλισμα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι, βράζοντας όλα τα υλικά μαζί σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να γίνει ένα μέτριο σιρόπι. Ετοιμάζουμε τη γέμιση, αναμιγνύοντας όλα τα υλικά της μέσα σε μπολ. Ανακατεύουμε με το χέρι μέσα σε μια λεκανίτσα το λάδι μαζί με το Flora Soft με βούτυρο, τη ζάχαρη, τον χυμό πορτοκαλιού και το κονιάκ. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και στη συνέχεια το αλεύρι λίγο-λίγο ώσπου να πετύχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Παίρνουμε μικρές ποσότητες από τη ζύμη και πλάθουμε στην αρχή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/cl/179/%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF% 81%CE%B5%CE%BA%CE%BF/?ingminus=366 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα βάζεις λάδι λίγο παραπάνω από εκεί που έχει για νερό και είσαι εντάξει. Το 1 λίτρο νερό είναι 1000 γραμμάρια ενώ το 1 λίτρο λάδι είναι 920 γραμμάρια. Στις δόσεις τα γραμάρια είναι λιγότερα από 1000 άρα έχει μικρή διαφορά και καλύπτεσαι με τον τρόπο που σου είπα στην αρχή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στα γλυκά προτιμάται το ηλιέλαιο ως πιο ελαφρύ στη γεύση και στη μυρωδιά, ωστόσο πιο υγειινό είναι το ελαιόλαδο, αν το αντέχεις και δε σου έρχεται βαρύ το χρησιμοποιείς άνετα και στα γλυκά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μελομακάρονα.Δεν μου αρέσουν οι κουραμπιέδες.Να σας παρακαλέσω όλους σας να το λήξετε το θέμα εδώ μέρες που είναι.Δεν έχει νόημα να ανταλλάζετε βαριές κουβέντες επειδή κάποιος επέλεξε κάποιον άλλο δρόμο.Δεν υποστηρίζω αυτή την επιλογή αλλά απο την άλλη είναι δικαίωμα του να κάνει ότι θέλει στη ζωή του.Δεν μας πέφτει λόγος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/ melomakarona-nostima-kai-grigora.html η πιο νόστιμη και εύκολη συνταγή για μελομακάρονα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με χοντρό σιμιγδάλι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέθανε ο Μανώλης Ρασούλης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φτιάχνεις τα κλασικά μελομακάρονα και τα περιχύνεις με σοκολάτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 3,5 φλυτζάνια τσαγιού καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι του καφέ κονιάκ 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκαλιού ξύσμα απο 1 πορτοκάλι 1 κουταλιά του γλυκού σόδα 2 κουταλιές του γλυκού αμμωνία 1 κουταλιά κοφτή της σούπας κανέλλα 1 κουταλιά κοφτή της σούπας γαρύφαλλο 1 φλυτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 8 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις Διακόσμηση Μπόλικο ψιλοκομμένο καρύδι Οδηγίες 1.Σε λεκάνη ρίχνουμε το λάδι, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι γιατι αλλιως θα γινουνε ζυμη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα μελομακαρονα για να γίνουν τραγανά πρεπει το σιροπι που θα τα σιροπιάσουμε να το εχουμε φτιάξει με σκέτο μελι που θα το ζεστάνουμε λιγο να λιώσει και αν θέλουμε βαζουμε και λιγο νερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οι γνωμες διιστανται...αλλοι λενε οτι στα μελομακαρονα πρεπει να τα ριξεις στο σιροπι κατευθειαν με το που βγουν απο το φουρνο αλλοι λενε οτι πρεπει να κρυωσουν και μετα τα σιροπιασεις.εγω τα βαζω κατευθειαν μετα το ξεφουρνισμα.οταν τα ψηνεις θεωρω οτι απο τη μια πλευρα κανεις νυχιες με τα δαχτυλα σου γιατι απο εκει ρουφανε το σιροπι.τωρα για το ποσο σιροπιαστα τα θες αυτο ειναι στο χερι σου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο ότι εμαθα πριν λιγες μερες πρεπει να ναναι τα μελομακαρονα καυτα και το σιροπι κρυο. εγω εκανα το αντιθετο. τα βουτας στο σιροπι για 2 λεπτα και ειναι ετοιμα.δε χρειαζετε πιο πολυ να μη λασπωσουν Διαβάστε περισσότερα...
ποια ειναι η καλυτερη συνταγη για μελομακαρονα;
Απάντηση:
4 φλ. λάδι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. χυμό πορτοκαλιού 1 φλ. αλυσίβα 1 φλ. καφέ κονιάκ 1 κ.γ. κανέλα 2 κ.γ. μαγειρική σόδα 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού 2 κιλά αλεύρι Για το σιρόπι 2 φλ. μέλι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό Για το γαρνίρισμα 1/2 κιλό καρύδια ψιλοκοπανισμένα 1 κ.γ. κανέλα 1 κ.σ. ζάχαρη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρε μια παστα κ ριξε ζαχαρη..τι ειμαστε η βεφα η ο μαμαλακης?? τσελεμεντες ξερεις τι σημαινει?? χωσου στη δουλεια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καποιος να μας πει που να ξερει???που να ρωτησουμε εστω?? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη. 2.Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα 3.Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω) 4.Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά) 5.Ψήνω στους 180 βαθμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ το Flora, μαζί με το τυρί και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι, το μπέικιν και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Ζυμώνουμε και πλάθουμε μια μπάλα με τη ζύμη. Την τυλίγουμε με πλαστική μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο, τουλάχιστον για 2 ώρες. Στη συνέχεια, παίρνουμε μικρές ποσότητες από τη ζύμη, πλάθουμε και ανοίγουμε σε μικρά πιτάκια. Βάζουμε στο καθένα 1/4 κουταλάκι μαρμελάδα και τα τοποθετούμε σε ταψί ή λαμαρίνα αλειμμένο με λίγο Flo... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
από όσο ξέρω δεν γίνετε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λογικα αν το βαλεις σε ενα μπολακι η σε ενα ποτηρι και το σκεπασεις αεροστεγος θα ειναι καλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/rabani-tis- mamas.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπατε 1 καλουπακι βιταμ μεχρι να ασπρισει . Επειτα ρίχνετε 1 ζαχαρούχο γαλα , ένα αυγό, μια βανίλια σε σκόνη και κακάο πικρο σε σκόνη-τοσες κουταλιες αναλογα με το πόσο σκούρο το θελετε . Προαιρετικά ρίχνετε και φουντούκια σε σκόνη. Ειναι άλειμμα που μοιαζει με μερεντα . Βγαινει αρκετο και διατηρειται 4 μερες στο ψυγείο . Το κανω χρόνια αλλα ειναι τοσο νοστιμο που δεν προλαβαινει να μεινει πανω απο δυο μερες. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιαχνω μπισκοτα με φυστικοβουτυρο;
Απάντηση:
Υλικά για μπισκότα φυστικοβούτυρου 135 βούτυρο 135 φυστικοβούτυρο 90 ζαχαρη 90 μαυρη ζαχαρη 1 αυγό 180 αλευρι 3 μπεικιν παουντερ Εκτελεση Χτυπαμε βούτυρο και αλάτι. Προσθέτουμε ζάχαρη και χτυπάμε μεχρι να αφρατεψουν. Προσθέτουμε αυγό. Βγάζουμε τον κάδο απο το μίξερ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα με μια κουτάλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/4 λιτρο νερό πόσα γραμμαρια ειναι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με φύλλο?μπλιαξ ακούγεται τρομακτικό,σαν κρουασάν με σοκολάτα θαναι. Διαβάστε περισσότερα...
ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ?
Απάντηση:
Η μάρκα είναι Kitchen Aid Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΑΝΦΟΡΤΕ ΓΛΥΚΟ Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.