Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: δεν ξερω να την φτιαχνω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πεντανοιστιμη!!! μπες στο google και κατι θα βρεις,σιγουρα!...
Απάντηση: βεβαια η στεβια ειναι υποκαταστατο της ζαχαρης και πολυ καλη σε ολα τα γλυκα .αντεχει εως 200c βαθμους στο ψησιμο.οποτε ναι μπορεις...
Απάντηση: βαλ της λίγο νερό και ξαναβράστη μέχρι να πίξει ελαφρός...
Απάντηση: Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα όπως Praktiker, Alex Pak και τα σχετικά και σε καταστήματα υαλικών, ειδών κουζίνας και άλλα τέτοια π.χ Παρο...
Απάντηση: nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια...
Απάντηση: Σκεύη και εργαλεία • 1 μεγάλη κατσαρόλα • 1 μαχαίρι • 1 τάβλα κοπής • 1 ξύλινη κουτάλα • Βαζάκια Θα χρειαστείτε • 2 κιλά μανταρίνια ή κλημ...
Απάντηση: Υλικα: Για την ζυμη: 13 γρ. ξερή μαγιά 1/3 κούπας ζάχαρη 3 3/4 κούπας αλεύρι 2 κ.τ.σ. μαργαρίνη 1 κ.τ.γ. αλάτι 1 κούπα γάλα Για την προετ...
Απάντηση: Υπάρχουν στα μεγάλα σουπερ μάρκετ, σε μεγέθη για να διαλέξεις!...
Απάντηση: ...
Απάντηση: πορτοκάλι γλυκό Γίνονται 32 κομμάτιαΧρόνος προετοιμασίας 24 ώρεςΧρόνος μαγειρέματος 45 4 μεγάλα χοντρόφλουδα πορτοκάλια1 κιλό ζάχαρη2 1 / 2 ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μαρμελαδα πορτοκαλι

Απάντηση: αγριο μυρτιλο παει παρα πολυ στο τσηζκεηκ
Απάντηση: πρεπει να την εχεις στην φωτια μεχρι να δεις οτ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εγω φτιαχνω καιρο μαρμελαδες.Σημασια εχειη ωρα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μαρμελάδα δαμάσκηνο Γίνεται 2 κιλάΧρόνος προετ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 500 γρ. μαρμελάδα της επιλόγής σας 2 κουτ. σού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πως φτιαχνω μαρμελαδα φραουλα χωρις ζαχαρη?
Απάντηση: ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Απάντηση: Υλικά: (για 4 μέτρια βάζα μαρμελάδα): 2 κιλά φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια
Απάντηση: Υλικά: ½ βιτάμ σοφτ 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στο kathimerini.gr (πηγή ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ) μπορεις ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπορεί γτ έβαλες το δαχτυλάκι σου στο βάζο με τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Διαλεγουμε καμια 20ρια φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κου...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
αγριο μυρτιλο παει παρα πολυ στο τσηζκεηκ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρεπει να την εχεις στην φωτια μεχρι να δεις οτι οταν παρεις λιγο με το κουταλι και σταζει να κανει μια γραμμουλα σαν κλωστη τοτε θα ειναι ετοιμη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω φτιαχνω καιρο μαρμελαδες.Σημασια εχειη ωρα βρασιματος.Αν το μεγιστο ειναι το 9 στο ματι σου,να βραζεις στο 6 περιπου για 1.3 ωρα τουλαχιστον.Και καθε τοσο ανακατευεις γ να μην κολλησει.Και να ξερεις πως οταν κρυωσει η μαρμελαδα πηζει κι αλλο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/marmelada- apo-kremmidia-ala-gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουταλιού παντζάρι αλλά δεν μου άρεσε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω να την φτιαχνω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πεντανοιστιμη!!! μπες στο google και κατι θα βρεις,σιγουρα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βεβαια η στεβια ειναι υποκαταστατο της ζαχαρης και πολυ καλη σε ολα τα γλυκα .αντεχει εως 200c βαθμους στο ψησιμο.οποτε ναι μπορεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαλ της λίγο νερό και ξαναβράστη μέχρι να πίξει ελαφρός Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα όπως Praktiker, Alex Pak και τα σχετικά και σε καταστήματα υαλικών, ειδών κουζίνας και άλλα τέτοια π.χ Παρουσίαση, Vicko... Παντού μπορείς να βρείς!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σκεύη και εργαλεία • 1 μεγάλη κατσαρόλα • 1 μαχαίρι • 1 τάβλα κοπής • 1 ξύλινη κουτάλα • Βαζάκια Θα χρειαστείτε • 2 κιλά μανταρίνια ή κλημεντίνες • 2 κιλά ζάχαρη • 1 λεμόνι (το χυμό του) Πώς θα την παρασκευάσετε 1. Πλένετε σχολαστικά τα μανταρίνια, αφαιρείτε το κοτσανάκι τους και τα κόβετε στα τέσσερα (με το φλούδι). 2 .Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνετε μέσα τα φρούτα, τα αφήνετε να πάρουν 1-2 βράσεις και τα σουρώνετε. 3. Ξαναγεμίζετε την κατσαρόλα με νερό κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: Για την ζυμη: 13 γρ. ξερή μαγιά 1/3 κούπας ζάχαρη 3 3/4 κούπας αλεύρι 2 κ.τ.σ. μαργαρίνη 1 κ.τ.γ. αλάτι 1 κούπα γάλα Για την προετοιμασία: 1/2 κιλό μαργαρίνη 2 κ.τ.σ. αλεύρι μαρμελάδα Εκτελεση: Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε ώστε να δημιουργηθεί μια ζύμη ελαστική που δεν θα κολλάει. Αν είναι πολύ στεγνή προσθέτουμε μια κ.τ.σ. νερό. Την σκεπάζουμε με μια πετσέτα και την αφήνουμε για 30 να φουσκώσει. Ύστερα σκεπάζουμε το μπολ με μια μεμβράνη και το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν στα μεγάλα σουπερ μάρκετ, σε μεγέθη για να διαλέξεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πορτοκάλι γλυκό Γίνονται 32 κομμάτιαΧρόνος προετοιμασίας 24 ώρεςΧρόνος μαγειρέματος 45 4 μεγάλα χοντρόφλουδα πορτοκάλια1 κιλό ζάχαρη2 1 / 2 κούπας νερό1 κουταλιά χυμό λεμονιού1/2 κούπας γλυκόζη Ξύστε ελαφρά τα πορτοκάλια ολοτρόγυρα με λεπτότρίφτη. Πλύντε τα και βάλτε τα σε νερό που να τασκεπάζει. Βράστε τα, ώσπου να μαλακώσουν και ναξεπικρίσουν, αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές. Προσθέστεπάντα ζεστό νερό, κάθε φορά που το αλλάζετε. Ξεπλύντετα με μπόλικο κρύο νερό και κόψτε τα σε τέταρτα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μαρμελάδα δαμάσκηνο Γίνεται 2 κιλάΧρόνος προετοιμασίας 30Χρόνος μαγειρέματος 55 2 κιλά δαμάσκηνα αγουρωπά1 1 / 2 κούπας νερό1 κιλό ζάχαρη λίγη εσάνς πικραμυγδάλου ή μερικά καθαρισμένα κουκούτσια για άρωμα Πλύντε καλά, στραγγίστε και κόψτε τα δαμάσκηνα στημέση. Αφαιρέστε τα κουκούτσια και πετάξτε τα. Ανθέλετε, κρατήστε μερικά, καθαρίστε τα και ρίξτε τα μαζίμε τα δαμάσκηνα σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Τα κουκούτσια θα δώσουν στη μαρμελάδα ένα ξεχωριστό άρωμα.Προσθέστε το νερό και σιγοβράσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ. μαρμελάδα της επιλόγής σας 2 κουτ. σούπας νερό Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως φτιαχνω μαρμελαδα φραουλα χωρις ζαχαρη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνουμε σπιτική μαρμελάδα φράουλα;
Απάντηση:
Υλικά: (για 4 μέτρια βάζα μαρμελάδα): 2 κιλά φράουλες 3/4 κιλού ζάχαρη χυμό ενός λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τις φράουλες, βγάζουμε το κοτσανάκι τους και τις ρίχνουμε στο τρυπητό για να μη κρατήσουν νερό Τις κόβουμε κομματάκια με το μαχαίρι και τις ρίχνουμε σε κατσαρόλα πλατιά : μία στρώση φράουλα - μία στρώση ζάχαρη - ξανά φράουλα και ζάχαρη (μισή ώρα περίπου - πόσο γρήγοροι είστε;) Αφήνουμε λίγο να ποτίσει η ζάχαρη και βάζουμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά (3) Μόλις αρ... Διαβάστε περισσότερα...
τι ωρα ανοιγουν τα max perry
Απάντηση:
οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: ½ βιτάμ σοφτ 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου 3 κουτ. σούπας κακάο 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το βιτάμ με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες. Σερβίρεται κρύο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο kathimerini.gr (πηγή ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ) μπορεις να βρεις μια πολύ ωραία (αυθεντική) συνταγή τιραμισου από το Στέλιο Παρλιάρο. Η δικιά μου εκδοχή είναι πιο γρήγορη & πρόχειρη (Επίσης είναι χωρίς αυγά επειδή δεν εμπιστευομαι ευκολα τα ωμά αυγά!) ΥΛΙΚΑ: 1φακελάκι σαντυγί γιώτης + 1κουτί γάλα εβαπορέ βλάχας + 1κουτί τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια + 300 γρ. έτοιμα σαβαγιάρ + 2 κουτ. σούπας στιγμιαίος καφές εσπρέσο + λίγο κονιάκ + λίγο κακάο για πασπάλισμα - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: χτυπάμε στο μίξερ τη σαντυγί ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορεί γτ έβαλες το δαχτυλάκι σου στο βάζο με το γλυκό :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Διαλεγουμε καμια 20ρια φραουλε που δεν ειναι πολυ ωριμες και τις πλενουμε καλα και τις καθαριζουμε.Τις κοβουμε σε πολυ λεπτες φετες και τις τοποθετουμε σε ενα ταψακι με λαδοκολα.τις ψηνουμε για 1μιση ωρα στους 80 βαθμους μεχρι να αφυδατωθουν.Τις αφηνουμε να κρυωσουν και τις βαζουμε σε ενα μεταλικο κουτι που σφραγιζει καλα.Διατηρουνται για πολυ καιρο αρκει να μην σεριζονται.Με αυτες μπορουμε να γαρνιρουμε τα γλυκα μας,να τις φαμε με γιαουρτι,η μαζι με τα δημητριακα μας η... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
8 μπισκοτα???:p σε διαιτα κιολας ε? :p θα μπορουσε να φαει δυο :) λοιπον...το θεμα δεν ειναι να μετανιωσει τωρα για αυτη την ατασταλια που εκανε...οκ απολαυσε τα μπισκοτακια:p αλλα αυτο σημαινει οτι τις επομενες μερες θα προσεξει πολυ!γενικα τι τρωει και αν γυμναζεται κιολας θα ειναι ακομα καλυτερα. χανεις αρκετες θερμιδες με το τρεξιμο και το κολυμπι :) θα χασει τις θερμιδες που πηρε και παραπανω! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ (ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΟ) 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ 2 ΦΛΥΤΖΑΝΕΣ ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ 1 ΒΑΝΙΛΙΑ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΦΤΗ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΦΛΥΤΖΑΝΕΣ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ(2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΛΙΣ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χαχαχαχα χΔ λολ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΑΝΦΟΡΤΕ ΓΛΥΚΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Οδηγίες 1.Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. 2.Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 39 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.