Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε δυσκο κα σε καθε στροση θα ψεκαζης λιγω κονιακ οτι νανε 3/5/7 αστερον κα θα τα αφυσης να συτεψουν...
Απάντηση: οι χυλοπιτες φτιαχνονται πολυ ευκολα!παίρνουμε 250 γρ.μαλακο και άλλα 250 γρ.σκληρό αλεύρι.Προσθέτουμε 5 αυγα και ζυμώνουμε μια ζύμη σκληρή στη συ...
Απάντηση: δοκιμασε αυτη ειναι πολυ απλη αλλα τα κανει καλα τα φασολακια 1/2 κιλό φασόλια μικρά 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 κουταλιά ντοματοπελτέ ...
Απάντηση: Συνταγή μαγειρέματος για σουτζουκάκια σμυρναίικα - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5...
Απάντηση: σε 14 λεπτά!...
Απάντηση: Πρακτικά είναι το ίδιο : http:// www.sidages.gr/ συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/ σπετζοφαΐ-πηλίου...
Απάντηση: ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΝΑΤ Κ...
Απάντηση: Μια καλή συνταγή μαγειρικής για σπετζοφάϊ - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9...
Απάντηση: συνταγές για κολοκυθοκορφάδες γεμιστές - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%...
Απάντηση: Σουβλάκια και σιεφταλιά σε κυπριακή πίτα Σουβλάκια: 1 κιλό κρέας χοιρινό Αλάτι Πιπέρι Λίγη ρίγανη (προαιρετικά) Σαλάτα: Αγγουράκι Ντομά...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μαριναδα για κοτοπουλο σουβλας

Απάντηση: Σήμερα έχει φτιάξει γιουβαρλάκια(!) το γυναικάκ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/arni-sti-...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: http://www.toarkoudi.gr/Recipes/2005-10/ Pork+f...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ο μαγος της γευσης αλλα εχει κλεισει νομιζω..ωρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 1/2 κιλό αρνάκι από μπούτι κομμένο σε μικρές...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: λογικα σε ενα λογιστη..δεν θα ειναι κατι δυσκολο
Απάντηση: η καλύτερη συνταγή για σουτζουκάκια πολίτικα -...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ρολάκια με κιμά. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξίδι, εξ ορισμού, είναι το αποτέλεσμα της ζύμωσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοντοσούβλι στο τζάκι!!!!!
Απάντηση: Δες εδω: http://translate.google.gr/translate?...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το βράζεις,αλλά προσοχή να μην γίνει νιανιά. Ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: φασόλια ξερά 500 γρ καρότα 3 κομμένα σε ροδέλε...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Σήμερα έχει φτιάξει γιουβαρλάκια(!) το γυναικάκι μου! :E Δεν το αφήνεις για αύριο που πρέπει να μαγειρέψω εγώ; :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/arni-sti- soubla.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.toarkoudi.gr/Recipes/2005-10/ Pork+from+Elassona/fullstory.php?id=33111 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ο μαγος της γευσης αλλα εχει κλεισει νομιζω..ωραια σουβλακια κανει και η πιττα του παππου και ο κωστας..και εχουν πολλα υποκαταστηματα στην αθηνα,,αν μπεις στο google θα τα βρεις.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε δυσκο κα σε καθε στροση θα ψεκαζης λιγω κονιακ οτι νανε 3/5/7 αστερον κα θα τα αφυσης να συτεψουν κανα δυο ημερες και μετα ψυσημο αλλα μονο στα καρβουνα εχουν αποδοση και γευση [στα ηλεκτρηκα γκριλ δεν δοκυμασα για να ειμαι ηλικρινης]θα μοσχομυριζουν στο ψυσημο να ξερης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οι χυλοπιτες φτιαχνονται πολυ ευκολα!παίρνουμε 250 γρ.μαλακο και άλλα 250 γρ.σκληρό αλεύρι.Προσθέτουμε 5 αυγα και ζυμώνουμε μια ζύμη σκληρή στη συνέχεια ανοίγουμε φύλλο είτε με το χέρι ειτε με το ειδικό μηχάνημα .Το κόβουμε σε λωρίδες μακριές και στη κόβουμε τις χυλοπίττες στο μέγεθος που θέλουμε.Τις αφήνουμε τουλάχιστον μια΄΄ωρα να ξεραθούν λιγάκι πριν τις μαγειρέψουμε ,ή αλλίως τις αφήνουμε απλωμένες για μια μέρα να ξεραθούν πριν τις αποθηκεύσουμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δοκιμασε αυτη ειναι πολυ απλη αλλα τα κανει καλα τα φασολακια 1/2 κιλό φασόλια μικρά 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 κουταλιά ντοματοπελτέ 3 καρότα 1/2 νεροπότηρο λάδι Δυόσμοξερό Ρίγανη Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή μαγειρέματος για σουτζουκάκια σμυρναίικα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE% B1-%CF%83%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%90%CE% BA%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Πρακτικά είναι το ίδιο : http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/σπετζοφαΐ-πηλίου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΝΑΤ Κ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια καλή συνταγή μαγειρικής για σπετζοφάϊ - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CF%80%CE%B5%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%90-%CF%80%CE%B7%CE% BB%CE%AF%CE%BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές για κολοκυθοκορφάδες γεμιστές - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE% BF%CE%AF-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CF%85%CE% B8%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%AC%CE%B4%CE% B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα μια κυπριακη συνταγη ευκολη για σεφταλια
Απάντηση:
Σουβλάκια και σιεφταλιά σε κυπριακή πίτα Σουβλάκια: 1 κιλό κρέας χοιρινό Αλάτι Πιπέρι Λίγη ρίγανη (προαιρετικά) Σαλάτα: Αγγουράκι Ντομάτα Μαϊντανός Κρεμμύδι Ταλατούρι (τζατζίκι): 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 1 αγγουράκι τριμμένο και στραγγισμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη Δυόσμο ξερό Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι Σουβλάκια: Αφού πλύνουμε το κρέας, το κόβουμε σε κύβους και το περνούμε σε ξύλινα σουβλάκια ή σε μεταλλικές σμίλες (τα οποία έχουμε μουλιάσει για 1 ώρα σε νερό). Α... Διαβάστε περισσότερα...
Νόστιμη σπιτική συνταγή για αρνάκι κλέφτικο;
Απάντηση:
1 1/2 κιλό αρνάκι από μπούτι κομμένο σε μικρές μερίδες 1 κιλό γιαούρτι σακούλας 1 ματσάκι μάραθο 2 κουταλιές δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκελίδες σκόρδο Ελαιόλαδο Θυμάρι Θρούμπι Πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπιτικό χαλούμι Περιγραφή Ειναι πιο ευκολο απο οτι ακουγεται Τι χρειαζόμαστε: 1-1,5 λιτρο γαλα φρεσκο πιτια ~1/2 κουταλακι του γλυκου αλατι δυοσμο ξερο Στα γρήγορα Κατηγορία Με τυρί Διατροφή Πλούσια σε ενέργεια Χορτοφαγική Κουζίνα Κυπριακή Πως το κάνουμε: Σε μια κατσαρολα βαζω το γαλα. Το ζεσταίνω (χωρίς να βράσει). Το αποσύρω από την εστία και ριχνω μεσα την πιτια, αφηνω να κατσει 30 και ανακατευω Με το α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λογικα σε ενα λογιστη..δεν θα ειναι κατι δυσκολο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η καλύτερη συνταγή για σουτζουκάκια πολίτικα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE% B1-%CF%83%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%90%CE% BA%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρεµµυδόπιτα -------------------------------------------------- ------------------------------ Υλικά Υλικά για τη γέµιση 1 κιλό φρέσκα ή ξερά κρεµµύδια 5 αυγά 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι 1 φλιτζάνι τυρίΥλικά για το φύλλο1 φλιτζανάκι νερό 1 φλιτζανάκι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο λίγο αλάτι, λίγη µαγιά ½ κιλό αλεύρι (6 μερίδες) Εκτέλεση: Λιώνουµε τη µαγιά στο ζεστό νερό, προσθέτουµε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το αλεύρι και κάνουµε ζύµη. Αφήνουµε τη ζύµη σκεπασµένη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρολάκια με κιμά. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλο κιμά χοιρινό 1/2 δέσμη μαιντανό ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο αλάτι πιπέρι κανέλα (προεραιτικά) 1 πακέτο πάννα (μπολια) Πως το κάνουμε: Πλένουμε καλά την πάννα και την ανοίγουμε λίγη λίγη. Ζυμώνετε καλά όλα τα υλικά μαζί. Πλάθουμε μακρόστενα ρολάκια με τη ζύμη και τα τοποθετούμε ένα ένα στην πάννα (μπολια). Τα τυλίγουμε με τον ίδιο τρόπο π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελω αδια για καφενιο Διαβάστε περισσότερα...
τι ειναι και ποιο το pH του?
Απάντηση:
Ξίδι, εξ ορισμού, είναι το αποτέλεσμα της ζύμωσης από βακτήρια του οξικού οξέος σε αλκοόλη. Τα βακτήρια που κάνουν αυτή τη δουλειά καλούνται οξοβακτηρίδια. Με την οξική ζύμωση τα οξοβακτηρίδια παρέχουν το ένζυμο (αλκοολοξειδάση) και έτσι το οξυγόνο του αέρα μετατρέπει την αιθυλική αλκοόλη σε οξικό οξύ. Το ξύδι με άλλα λόγια είναι ένα αραιό διάλυμα του οξικού οξέως. Μερικά κρασιά χαλάνε (ξιδιάζουν) από μόνα τους, ειδικά αν δεν έχουν αποστείρωση, αν μας πάρει αέρα το βαρέλι αλλά και με τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοντοσούβλι στο τζάκι!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Βάψιμο αβγών – Γαλάζιο, Μπλε χρώμα Βράστε τα αυγά σας, σε μια κατσαρόλα, μαζί με κόκκινο λάχανο, νερό και ξύδι. • Βάψιμο αβγών – Κίτρινο χρώμα Τυλίξτε τα αυγά σας σε ξερά φλούδια κρεμμυδιών και στερεώστε τα βάζοντας τα μέσα σε κάλτσα νάιλον και δένοντας τα με κόμπο. Βραστέ τα με νερό και το ανάλογο ξύδι • Βάψιμο αβγών – Πράσινο χρώμα Βράστε 1 κιλό σπανάκι σε τρία λίτρα νερό. Στο ζωμό που θα μείνει, θα βράσουμε τα αυγά μας προσθέτοντας το ανάλογο ξύδι • Βάψιμο αβγών - Κόκκινο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες εδω: http://translate.google.gr/translate? hl=el&langpair=en%7Cel&u=http:// www.jobsinberlin.eu/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το βράζεις,αλλά προσοχή να μην γίνει νιανιά. Να κρατάει το φύλλο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φασόλια ξερά 500 γρ καρότα 3 κομμένα σε ροδέλες χοντρές κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα ντοματάκια κονσέρβας: 400 γρ. ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σέλινο 3 κλωνάρια αλάτι λίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένο καυτερή πιπερίτσα Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 25 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.