Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές ροδέλες. Τις βάζουμε σε τρυπητό και τις αλατίζουμε. Τις αφήνουμε 1/2 ώρα περίπου, τις ξ...
Απάντηση: Ξεπλένουμε τις σουπιές, τις κόβουμε σε λωρίδες και τις προβράζουμε. Βράζουμε το κοφτό μακαρονάκι. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μας...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C. Βράζουμε τις πέννες και τις στραγγίζουμε. Τρίβουμε τα τυριά και ψιλοκόβουμε το μπέικον και την πιπερι...
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο, φροντίζοντας να πάρει χρώμα απ΄ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε...
Απάντηση: Βάζουμε σε μπολ τον κιμά, προσθέτουμε το αυγό, την πιπεριά, τη γραβιέρα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και 1 κουταλιά Flora Soft με βούτυρο. Αλατοπιπερώ...
Απάντηση: Για τη γέμιση Κόβουμε το στήθος της γαλοπούλας σε μικρούς κύβους και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Πλένουμε τα κολοκύθια και αφαιρούμε από μέσα τ...
Απάντηση: Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ...
Απάντηση: Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λ...
Απάντηση: κατι εχω ακουσει...ανταυγιες θες να κανεις σωστα ?...
Απάντηση: Ορίστε: http:// www.argiro.gr/ Recipes :)...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μακαρονια με κιμα αργυρω

Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε κατσαρό...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο της γέμιση...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 3 πακετα ειναι για κανονικες μεριδες.εαν παλι ε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπα δεν πιστευω να παθεις κατι, αλλά να ξερεις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κάπου μέσα στο 1ο μισό του 19ου αιώνα απ΄ τον K...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ουφ...να σας δειξω ενα συντομο αρθο που διαβασα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με κοκορα η και με κοτοπουλο κοκκινιστα, το ιδι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στον Σκλαβενιτη στην Χαλκηδονα
Απάντηση: αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπες στο site της argiro.gr

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τον κιμά, μέχρι να πάρει χρώμα, ανακατεύοντας συχνά για να μην σβολιάσει. Σβήνουμε με το κρασί και αφού πάρει μια -δυο βράσεις, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέτουμε τα κάστανα, το γιαούρτι, τις σταφίδες, την κρέμα γάλακτος, το ένα αυγό ελαφρά χτυπημένο, τον μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε. Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora soft με βούτυρο και την αλευρώνουμε. Ανοίγουμε τα φύλλα κρούστας στον πάγκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο της γέμισης σε φαρδιά κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το καρότο (εάν βάλουμε) και τον κιμά. Ανακατεύουμε, μέχρι να αλλάξει χρώμα ο κιμάς. Σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε για λίγο, να εξατμιστεί το αλκοόλ. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε την καννέλα (εάν βάλουμε) και προσθέτουμε το κονκασέ. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τον κιμά να σιγοβράσει, για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να πιει τα υγρά του. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζόντια φέτα σαν καπάκι από την πάνω πλευρά τους. Αφαιρούμε την ψίχα τους και τα τοποθετούμε σε μεγάλο ταψί. Πετάμε τα σποράκια από την ψίχα που έχουν οι πιπεριές και οι τομάτες (συλλέγοντας τον ζωμό τους σε μπολ). Τρίβουμε την ψίχα των λαχανικών στη χοντρή πλευρά του τρίφτη ή τα πολτοποιούμε στο μύλο των λαχανικών. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον κιμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές ροδέλες. Τις βάζουμε σε τρυπητό και τις αλατίζουμε. Τις αφήνουμε 1/2 ώρα περίπου, τις ξεπλένουμε με μπόλικο νεράκι και τις στύβουμε. Ρίχνουμε 2-3 κουταλιές Flora σε βαθύ τηγάνι και τις τηγανίζουμε για λίγο, να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές, χωρίς να μαλακώσουν πολύ. Τις βγάζουμε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας και τις αφήνουμε να στραγγίσουν. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα του κιμά: Zεσταίνουμε το υπόλοιπο flora και σοτάρουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τις σουπιές, τις κόβουμε σε λωρίδες και τις προβράζουμε. Βράζουμε το κοφτό μακαρονάκι. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μας και τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. Όταν οι σουπιές είναι έτοιμες τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά μας και συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου μαγειρευτούν καλά και μαλακώσουν. Εάν δέσει η σάλτσα απότομα προσθέτουμε λίγο από το ζουμί που έβρασαν οι σουπιές. Στραγγίζουμε το κοφτό μακαρονάκι και μέσα στο ίδιο σκεύος που το βρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C. Βράζουμε τις πέννες και τις στραγγίζουμε. Τρίβουμε τα τυριά και ψιλοκόβουμε το μπέικον και την πιπεριά. Χτυπάμε τα αυγά με το αλεύρι, την παρμεζάνα και την κρέμα γάλακτος στο μπλέντερ. Αλείφουμε ένα μεγάλο ταψί με Flora Soft με βούτυρο και τοποθετούμε μέσα σε αυτό το φύλλο σφολιάτας προσεκτικά, ώστε τα πλαϊνά του ταψιού να είναι καλυμμένα με σφολιάτα. Τρυπάμε με ένα πιρούνι τη σφολιάτα σε όλη της την επιφάνεια. Σοτάρουμε το μπέικον και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο, φροντίζοντας να πάρει χρώμα απ΄ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά περίπου. Τα “σβήνουμε” με το κρασί, περιμένουμε 5 λεπτά και προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις φρέσκες τομάτες ψιλοκομμένες ή τα τοματάκια κονκασέ, λίγο ζεστό νερό, το μαϊντανό εάν θέλουμε και αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε σε μπολ τον κιμά, προσθέτουμε το αυγό, την πιπεριά, τη γραβιέρα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και 1 κουταλιά Flora Soft με βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε το μίγμα, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά. Στη συνέχεια, χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι έναν σταυρό στα φιλέτα, από τη χοντρή τους πλευρά και ανοίγουμε στο κέντρο τους μια τρύπα σαν τούνελ. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα γεμίζουμε με το μίγμα του κιμά. Κλείνουμε το άνοιγμα με οδοντογλυφίδες, για να μη βγει η γέμιση και τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη γέμιση Κόβουμε το στήθος της γαλοπούλας σε μικρούς κύβους και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Πλένουμε τα κολοκύθια και αφαιρούμε από μέσα την ψίχα τους. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά της γέμισης και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας. Γεμίζουμε τα κολοκύθια και τα βάζουμε σε ένα βαθύ σκεύος σταυρωτά. Διαλύουμε τους σπιτικούς ζωμούς σε περίπου 1 λίτρο καυτό νερό και τους ρίχνουμε στη συνέχεια μέσα στο σκεύος με τα κολοκύθια. Βράζουμε τα κολοκύθια έως ότου μαλακώσουν και μαγειρευτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λεωφορείο ειναι 5 ευρώ (το μειωμένο 2.5 ευρώ) και το κοντινότερο εξπρές για αεροδρόμιο ειναι μάλλον της δάφνης (Χ97). (βέβαια για να πάρεις το εξπρές της δάφνης θα χρειαστεί να πάρεις από Αργυρουπολη το μετρό προς Δάφνη (άρα +1.4 το εισιτήριο- εκτός αν δικαιούσαι μειωμένο 0.70, οποτε συνολικά παει 6.40 ή 3.20 σε περίπτωση μειωμένου) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι εχω ακουσει...ανταυγιες θες να κανεις σωστα ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3 πακετα ειναι για κανονικες μεριδες.εαν παλι ειστε φαγανοι ε τοτε βαλε και 4 για να χορτασετε καλα.γιατι ετσι κι αλλιως το μακαρονι χωνευεται γρηγορα και μετα απο 2-3 ωριτσες ξαναπεινας.αντε καλη ορεξη! Διαβάστε περισσότερα...
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια συνταγή για μακαρονάδα που να έχει μέσα χταπόδι, μύδια, σολομό κλπ;
Απάντηση:
Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ. γαρίδες 20 - 30 μύδια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά καυτερή 1 1/2 φλιτζάνι λάδι 2 κουτάκια τοματοπολτό 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 πακέτο μακαρόνια 5 κουταλιές βούτυρο 2 κ. σούπας κοφτές αλάτι 2 κ. γλυκού πιπέρι Εκτέλεση συνταγής Καθαρίζουμε τα μύδια πολύ καλά από τα "μαλλιά". Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Αφού έχουνε ανοίξει χωρίζουμε τη σά... Διαβάστε περισσότερα...
Απο τότε που ήμουν μικρός μου άρεσε να τρώω ωμά μακαρόνια. Υπάρχει περίπτωση να πάθω κάποιο πρόβλημα υγείας αν συνεχίσω?
Απάντηση:
Μπα δεν πιστευω να παθεις κατι, αλλά να ξερεις οτι τα ζυμαρικα εχουν και αυγο μεσα, υπαρχει και η σαλμονελα (παθογονα βακτηριδια) που τα βρισκουμε συνηθως σε ωμα αυγα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχει και το λογοπαίγνιο με το φύλλο και το φίλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πω!τι μου θυμισες!περυσι στην τριημερη που πηγαμε,την ωρα που κοιμοταν ενας,ειχα την ιδεα να του βαλουμε οδοντοκρεμα στο προσωπο.το κανουμε μια φορα,δεν καταλαβαινει τιποτα.το ξανακανουμε ξυπναει για λιγο και υστερα ξανακοιμαται.για να μην στα πολυλογω αφου το καναμε 4-5 φορες το καταλαβε και αρχισε τα βρισιδια ενω εμεις γελαγαμε και την επομενη μερα ειχε στο μαλλι του ασπρες τριχες! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάπου μέσα στο 1ο μισό του 19ου αιώνα απ΄ τον Karl Wilhelm Friedrich Christian Ludwig (Karl Drais για συντομία). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εμφανισιακα μαρεσει πολυ! Τα τραγουδια του δεν ξερω! Δεν ακουω ελληνικα... Μπορει ομως να εχω ακουσει καποιο τραγουδι του χωρις να ξερω πως ειναι εκεινου και να μου αρεσε. :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απ ότι είδα στη Σουηδία υπάρχουν δέντρα που βγάζουν μακαρόνια τύπου Σπαγγέτι. Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω; Ευδοκιμούν στην Ελλάδα; Σχετικό βίντεο με τα Σουηδικά μακαρονοδεντρα http://www.youtube.com/watch?v=ZdQqh9jvB6w
Απάντηση:
ουφ...να σας δειξω ενα συντομο αρθο που διαβασα:Την Πρωταπριλια του 1957,ο βρετανικος τηλεοπτικος σταθμος BBC εδειξε τους Ελβετους να κοβουν μακαρονια απο καποια δεντρα.Οι τηλεθεατες δεν καταλαβαν οτι ηταν φαρσα και εσπευσαν να τηλεφωνησουν στον σταθμο για να μαθουν που διατιθενται τα μακαρονοδεντρα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ελπιζω να μην αργησα...υπαρχει πανεπιστημιακη σχολη στη Στεμνιτσα, ενα χωριο κοντα στη Τριπολη, ψαξε τη σελιδα της σχολης στο internet, κανουν καλη δουλεια νομιζω εκει, και μετα τα ι.ε.κ. mokume στην Αθηνα. Αν θες κατι πραγματικα καλο, θα πρεπει να πας εξωτερικο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με κοκορα η και με κοτοπουλο κοκκινιστα, το ιδιο ειναι για εμενα αν με ρωτας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στον Σκλαβενιτη στην Χαλκηδονα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συσσωρευμένη ενέργεια..τρως τρως και δε κινείσαι..και λίπος δημιουργείται έτσι και θα θέλεις πάντα να φας κάτι!Η λύση:γυμνάσου! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο σκευος που θα τα ζεστανεις βαζεις λιγο νερακι περιπου να καλυφτει ο πατος του σκευους. Η μπορεις να κανεις μια σαλτσα ειτε καρμποναρα η απο ντοματα και να τα βαλεις στο φουρνο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 31 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.