Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: εχω παρει μια φορα 15 ζωντανα μυδια περιπου,4 ζωντανες γυαλιστερες οστρακα απο ενα τραπεζι και μια φορα ενα μυδι απο μεζεδοοπωλειο...
Απάντηση: ενταξει για τα μυρμηγκια...αλλα αυτο για το νερο μου φαινεται περιεργο δεν ξερω. κοιτα με την ζεστη θα διψαει πρεπει εκτος απο το φαγητο να του βα...
Απάντηση: Ο Γάλλος βιολόγος Ρενέ Κεντόν, περίπου τρεις δεκαετίες πριν, επεσήμανε τις ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας για τον οργανισμό και απέδειξε ότι το...
Απάντηση: Τους θερινούς μήνες η αυξημένη ηλιοφάνεια, η υπεριώδης ακτινοβολία και η ελάττωση των δακρύων λόγω της... αυξημένης θερμοκρασίας, έχουν σαν συνέπε...
Απάντηση: Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ. γαρίδες 20 - 30 μύδια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά καυτερή 1 1/2 φλιτζάνι λάδι ...
Απάντηση: Μερίδες 4 Χρόνος Μαγειρέματος: 25-30 λεπτά Υλικά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι (60γρ) πολύ ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι του...
Απάντηση: Χωρίζονται σε: Ψάρια θάλασσας Ψρια γλυκού νερού Οστρακοειδή Σύσταση κρέατός τους: Νερό 6-84% Πρωτεΐνες 15-24%...
Απάντηση: Απο όσο γνωρίζω δεν υπάρχει.Το θαλασσινό νερό γενικά δεν συνιστάται για παραγωγή ποτών.Οι πιο πολλοί παραγωγοί whiskey χρησιμοποιούν νερό απο φυσικ...
Απάντηση: Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%C...
Απάντηση: οχι...αλλα γτ το κανες αυτο...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μακαροναδα με θαλασσινα

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Σε ψαράδικα, στην Ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι, σε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: υλικα ( για τεσσερα ατομα ) : 250γρ. κρεμα γαλα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: γλυκο γιατι τα ψαρια γλυκου νερου ειναι πιο μεγ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ειναι σωστο αυτο που σου απαντησαν μονο αν εχει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απο τις Πουτανες στη Ναπολι που ετρωγαν αυτου τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναί,αν είναι φύκια.
Απάντηση: Συστατικά1/2 φλ. φρέσκο βασιλικό 2 σκελίδες σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Όχι! Το θαλασσινό νερό θα ξεράνει τα λουλούδια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 πακέτο μακαρονια 250γρ. μανιτάρια φρέσκα κομ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια τριβελάκι 1/2...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 3 φλιτζάνια βρασμέν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες 2 Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γεμιστά με τυρί γαλοπούλα και τυρί κρέμα Συστα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 800 γρ. στήθος γαλοπούλας 1 ματσάκι φρέσκο εστ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Πρώτον:όσο και να σκέφτεσαι ότι έφαγες,ΔΕ σταματάς να πεινάς αν δεν έχεις φάει..με αυτή τη λογική εγώ ας πούμε θα ήμουν ζάμπλουτη :Ρ Δεύτερον:με τον αέρα πώς να παχύνεις;ρε παιδιά τί ερωτήσεις είναι αυτές; Διαβάστε περισσότερα...
Η ταχύτητα του ήχου στον αέρα είναι 340μ. το δευτερόλεπτο και στο θαλασσινό νερό 1.480μ. το δευτερόλεπτο. Αν παραστησουμε με "ψ" το χρόνο σε δευτερόλεπτα. Α) Να εκφράσεις την απόσταση που εχει καλύψει ο ήχος μετά από μια υποθαλάσσια έκρηξη,χρησιμοποιώντας τη μεταβλητής "ψ" στον αέρα και στο νερό. Β) Να υπολογίσεις για ψ=2 και ψ=4 πόση απόσταση εχει διανύσει ο ήχος στον αέρα και στο νερό;
Απάντηση:
Αν Ψ ο χρόνος & Χ η απόσταση: Α) Για τον αέρα: Χ = Ψ * 340μ Για το νερό: Χ = Ψ * 1.480μ Β) Για τον αέρα & για Ψ = 2: Χ = Ψ * 340μ = 2 * 340μ = 680μ Για τον αέρα & για Ψ = 4: Χ = Ψ * 340μ = 4 * 340μ = 1.360μ Για το νερό & για Ψ = 2: Χ = Ψ * 1.480μ = 2 * 1.480μ = 2.960μ Για το νερό & για Ψ = 4: Χ = Ψ * 1.480μ = 4 * 1.480μ = 5.920μ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ψαράδικα, στην Ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι, σε μεγάλα Super Markets & γενικά όπου πουλάνε φρέσκα ψάρια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
εχω παρει μια φορα 15 ζωντανα μυδια περιπου,4 ζωντανες γυαλιστερες οστρακα απο ενα τραπεζι και μια φορα ενα μυδι απο μεζεδοοπωλειο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενταξει για τα μυρμηγκια...αλλα αυτο για το νερο μου φαινεται περιεργο δεν ξερω. κοιτα με την ζεστη θα διψαει πρεπει εκτος απο το φαγητο να του βαζεις και νερο και να του το αλλαζεις.ισως για αυτο το κανει δεν ξερω.βεβαια θα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα:p Να του βαζεις νερακι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο Γάλλος βιολόγος Ρενέ Κεντόν, περίπου τρεις δεκαετίες πριν, επεσήμανε τις ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας για τον οργανισμό και απέδειξε ότι το θαλασσινό νερό έχει ίδια σύσταση με το πλάσμα του αίματος, παίζοντας ... σημαντικό ρόλο στην ομορφιά και την υγεία του οργανισμού. Το γεγονός οτι υπάρχουν ειδικά κέντρα «θαλασσοθεραπείας» για χρόνιες παθήσεις, είναι τρανταχτή απόδειξη του σημαντικού ρόλου που παίζει η θάλασσα στην υγεία μας. Με ποιο τρόπο όμως βοηθάει τον οργανισμό και το δέρμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τους θερινούς μήνες η αυξημένη ηλιοφάνεια, η υπεριώδης ακτινοβολία και η ελάττωση των δακρύων λόγω της... αυξημένης θερμοκρασίας, έχουν σαν συνέπεια να εμφανίζονται διάφορα οφθαλμολογικά προβλήματα όπως: επιπεφυκίτιδα, κερατίτιδα, δερματίτιδα βλεφάρων, φωτοτραυματισμός κ.α. Ακόμη, είναι συχνές οι μολύνσεις των ματιών από τις ακάθαρτες πισίνες ή τη θάλασσα, από την κακή συντήρηση των φακών επαφής, από τα βρώμικα χέρια κ.α. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο χωρίς αντηλιακή προστασία, π... Διαβάστε περισσότερα...
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια συνταγή για μακαρονάδα που να έχει μέσα χταπόδι, μύδια, σολομό κλπ;
Απάντηση:
Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ. γαρίδες 20 - 30 μύδια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά καυτερή 1 1/2 φλιτζάνι λάδι 2 κουτάκια τοματοπολτό 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 πακέτο μακαρόνια 5 κουταλιές βούτυρο 2 κ. σούπας κοφτές αλάτι 2 κ. γλυκού πιπέρι Εκτέλεση συνταγής Καθαρίζουμε τα μύδια πολύ καλά από τα "μαλλιά". Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Αφού έχουνε ανοίξει χωρίζουμε τη σά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες 4 Χρόνος Μαγειρέματος: 25-30 λεπτά Υλικά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι (60γρ) πολύ ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη (κουρκουμάς) 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 250γρ κοντόκοκκο ρύζι 50ml (1/5 του φλιτζανιού) ξηρό λευκό κρασί 2 κουταλάκια του γλυκού κομμένο άνηθο 500ml (2 φλιτζάνια) ζωμό ψαριού 200γρ φιλέτο λευκών ψαριών κομμένα σε μπουκιές 250γρ μύδια καθαρισμένα 80γρ καλαμπόκι 250γρ μαγειρεμένες γαρίδες, καθαρισμένες αλλά χωρίς να... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χωρίζονται σε: Ψάρια θάλασσας Ψρια γλυκού νερού Οστρακοειδή Σύσταση κρέατός τους: Νερό 6-84% Πρωτεΐνες 15-24% Λίπος 0,1-22% Βιταμίνες: Α, Β, D. Τα θαλασσινά χωρίζονται σε 5 κατηγορίες, ανάλογα με το ποσοστό πρωτεϊνών και λίπους που περιέχουν: Προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λίπος και υψηλής σε πρωτεΐνες: π.χ. ψάρια ανοιχτής θαλάσσης (βακαλάος). Προϊόντα μέτριας περιεκτικότητας σε λίπος και υψηλής σε πρωτείνες: π.χ. σολωμός... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο όσο γνωρίζω δεν υπάρχει.Το θαλασσινό νερό γενικά δεν συνιστάται για παραγωγή ποτών.Οι πιο πολλοί παραγωγοί whiskey χρησιμοποιούν νερό απο φυσικές πηγές για να είναι όσο πιο αγνό γίνεται.Σε πολλά νησιά της Σκωτίας όμως η τύρφη που χρησιμοποιείται για το στέγνωμα της βύνης βρέχεται απο θαλασσινό νερό οπότε και θα περάσει μια κάποια γεύση στο τελικό προιόν.Για αυτόν τον λόγο τα whiskey τα οποία παράγονται σε νησιά έχουν μια ιδιαίτερη γεύση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι...αλλα γτ το κανες αυτο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικα ( για τεσσερα ατομα ) : 250γρ. κρεμα γαλακτος 4 κουταλια της σουπας παρμιτζανο πετζανο τριμενο 1 κροκος αυγου αλατι και πιπερι 400γρ μακαρονια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε ενα μπολ προσθετουμε τον κροκο αυγου και την κρεμα γαλακτος και τα ανακατευουμε , μετα προσθετουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γλυκο γιατι τα ψαρια γλυκου νερου ειναι πιο μεγαλα απο το θαλασσινο.για θαλασσινο 50 λιτρα αρκουν και βαζεις μεσα ψαρια κλοουν,γκραμα,πεταλιδες,αχοινους, ενω στο γλυκο θες πολλα λιτρα για να βαλεις χρυσοψαρα ή σκαλαρια με δισκους Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι σωστο αυτο που σου απαντησαν μονο αν εχεις μοναδα αφαλατωσης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο τις Πουτανες στη Ναπολι που ετρωγαν αυτου του ειδους τα ζυμαρικά.Υπάρχει στο βικιπαιδεια μπορεις να το ψαξεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναί,αν είναι φύκια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα να πας σενα διατροφολογο Διαβάστε περισσότερα...
ποσ φιαχνετε η μακαροναδα με βασιλικο πεστο.τα υλικα?
Απάντηση:
Συστατικά1/2 φλ. φρέσκο βασιλικό 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλ. καρύδια ή κουκουνάρια 1/2 φλ. ελαιόλαδο αλάτι Οδηγίες1.Βάζουμε το βασιλικό, το σκόρδο και τα καρύδια ή τα κουκουνάρια στο μπλέντερ. 2.Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα. Πρέπει να είναι σχετικά πηχτό, σαν πάστα. 3.Μπορούμε να προσθέσουμε αν θέλουμε και τριμμένο τυρί. Λίγα μυστικά ακόμαΕάν φτιάξουμε μεγαλύτερη ποσότητα, τότε τη φυλάμε σε βαζάκια, ρίχνοντας από πάνω ελαιόλαδο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το θαλασσινό νερό στους πόλους έχει περισσότερο αλάτι από ότι στους τροπικούς! Διαβάστε περισσότερα...
Μπορώ να χρησιμοποιήσω θαλασσινό νερό για να ποτίζω τις γλάστρες μου;
Απάντηση:
Όχι! Το θαλασσινό νερό θα ξεράνει τα λουλούδια σου! Η υψηλή περιεκτικότητα σε άλατα εμποδίζει και την απορρόφηση του νερού από το φυτά! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 πακέτο μακαρονια 250γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες 3-4 σκόρδα λίγο βούτυρο για το τσιγάρισμα μαϊντανός αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Ποιά είναι η καλύτερη συνταγή για μακαρονάδα που εχετε κανεί;
Απάντηση:
Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια τριβελάκι 1/2 κιλό ρεγκάτο τριμμένο 1/2 κιλό ένταμ τριμμένο 1 μεγάλη κονσέρβα ψιλοκομμένα μανιτάρια 1 κρέμα γάλακτος λίγο φρέσκο γάλα 10 φέτες χοιρινή ωμοπλάτη ψιλοκομμένη 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε. Σε ένα πυρέξ στρώνουμε λίγο από τα τυριά, την ωμοπλάτη και το μπέικον. Βάζουμε μια στρώση μακαρόνια (τα μισά) και ρίχνουμε από πάνω τους τη μισή ποσότητα από τα τριμμένα τυριά, την ωμοπλάτη, τα μανιτάρια κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 3 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια μέτρια Φαρσάλων 2 ξερά κρεμμύδια 3 πράσα 1 φλιτζάνι ντοματάκια κονκασέ 4 μεγάλες πατάτες 1 φλιτζ. άγρια αποξηραμένα μανιτάρια Πίνδου 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τα μανιτάρια σε 1 ½ φλιτζάνι χλιαρό νερό. Τα αφήνετε για 30 λεπτά και τα στραγγίζετε. Ψιλοκόβετε τα μανιτάρια και κρατάτε το νερό που τα μουσκέψατε για να το προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες 2 Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά 80γρ κόκκινη πιπεριά σε πολύ λεπτές φέτες 150γρ ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού πιπεριά τσίλι ή πράσινη ψιλοκομμένη 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι 2 κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο ή 1 κουταλάκι του γλυκού ξερό 2 φιλέτα πέρκα, από 150γρ το ένα, φρέσκα ή κατεψυγμένα Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190ο C Κόβουμε 2 κομμάτια λαδόκολλας για να τυλίξουμε το κάθε φιλέτο Β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γεμιστά με τυρί γαλοπούλα και τυρί κρέμα Συστατικά 4 σνίτσελ 10 φέτες τυρί 10 φέτες γαλοπούλα βραστή ή καπνιστή τυρί κρέμα (προσθέτουμε όσο θέλουμε κατά βούληση, περίπου 3 κ.σ.) Για το πανάρισμα: αυγά τριμένη φρυγανιά αλεύρι και μυρωδικιά (αλάτι, πιπέρι κλπ) Στα γρήγοραΚατηγορίαΧοιρινόΕποχιακάΓια μπουφέΜέθοδοςΤηγανιούΣερβίρει2 άτομαΟδηγίες 1.Κόβουμε τα σνίτσελ σε μικρές μερίδες ή τα αφήνουμε ως έχουν και τσιγαρίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι όσο γίνεται χωρίς λάδι- αν θέλου... Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγες για φιλετο γαλοπουλας
Απάντηση:
800 γρ. στήθος γαλοπούλας 1 ματσάκι φρέσκο εστραγκόν ή 1 κουτ. σούπας ξερό 3 κουτ. σούπας μουστάρδα με κόκκους 2/3 φλ. γάλα με λίγα λιπαρά αλάτι, πιπέρι 2 φλ. ρύζι μπασμάτι 4 1/2 φλ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε σε μικρές λωρίδες το κρέας και το σοτάρουμε σε ένα κατσαρολάκι με 2 κουτ λάδι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και συμπληρώνουμε λίγο νερό για να βράσει και να μαλακώσει. Ο χρόνος εξαρτάται από το μέγεθος που το κόβουμε, όσο πιο μικρά είναι τα κομματάκια τόσο πιο γρήγορα μαγειρεύεται... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες τομάτες και σε χαμηλή θερμοκρασία τις μαγειρεύουμε έως ότου αρχίσουν τα υγρά τους να μειώνονται. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το θυμάρι, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και συμπληρώνουμε με το Flora Soft με βούτυρο. Όταν η σάλτσα μας αρχίζει να δένει, σπάμε τα αυγά μέσα και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν. Εάν θέλουμε τα ανακατεύουμε για να δέσει γρηγορότερα ο καγιανάς μας. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 60 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.