Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ενταξει για τα μυρμηγκια...αλλα αυτο για το νερο μου φαινεται περιεργο δεν ξερω. κοιτα με την ζεστη θα διψαει πρεπει εκτος απο το φαγητο να του βα...
Απάντηση: Ο Γάλλος βιολόγος Ρενέ Κεντόν, περίπου τρεις δεκαετίες πριν, επεσήμανε τις ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας για τον οργανισμό και απέδειξε ότι το...
Απάντηση: Τους θερινούς μήνες η αυξημένη ηλιοφάνεια, η υπεριώδης ακτινοβολία και η ελάττωση των δακρύων λόγω της... αυξημένης θερμοκρασίας, έχουν σαν συνέπε...
Απάντηση: Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ. γαρίδες 20 - 30 μύδια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά καυτερή 1 1/2 φλιτζάνι λάδι ...
Απάντηση: Μερίδες 4 Χρόνος Μαγειρέματος: 25-30 λεπτά Υλικά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι (60γρ) πολύ ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι του...
Απάντηση: Χωρίζονται σε: Ψάρια θάλασσας Ψρια γλυκού νερού Οστρακοειδή Σύσταση κρέατός τους: Νερό 6-84% Πρωτεΐνες 15-24%...
Απάντηση: Απο όσο γνωρίζω δεν υπάρχει.Το θαλασσινό νερό γενικά δεν συνιστάται για παραγωγή ποτών.Οι πιο πολλοί παραγωγοί whiskey χρησιμοποιούν νερό απο φυσικ...
Απάντηση: Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%C...
Απάντηση: οχι...αλλα γτ το κανες αυτο...
Απάντηση: υλικα ( για τεσσερα ατομα ) : 250γρ. κρεμα γαλακτος 4 κουταλια της σουπας παρμιτζανο πετζανο τριμενο...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μακαροναδα με θαλασσινα

Απάντηση: Σε ψαράδικα, στην Ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι, σε...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: γλυκο γιατι τα ψαρια γλυκου νερου ειναι πιο μεγ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ειναι σωστο αυτο που σου απαντησαν μονο αν εχει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απο τις Πουτανες στη Ναπολι που ετρωγαν αυτου τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναί,αν είναι φύκια.
Απάντηση: Συστατικά1/2 φλ. φρέσκο βασιλικό 2 σκελίδες σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Όχι! Το θαλασσινό νερό θα ξεράνει τα λουλούδια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 πακέτο μακαρονια 250γρ. μανιτάρια φρέσκα κομ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια τριβελάκι 1/2...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ1 κιλό κρέας χοιρινό μπούτι4 ποτήρια κρασί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά (για 4 άτομα) 2 μεγάλες κόκκινες πιπεριέ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: tequilla sunrise είναι τέλειο και με κάνει να φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε με ένα βρεγμένο πανί τα μανιτάρια...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Η ταχύτητα του ήχου στον αέρα είναι 340μ. το δευτερόλεπτο και στο θαλασσινό νερό 1.480μ. το δευτερόλεπτο. Αν παραστησουμε με "ψ" το χρόνο σε δευτερόλεπτα. Α) Να εκφράσεις την απόσταση που εχει καλύψει ο ήχος μετά από μια υποθαλάσσια έκρηξη,χρησιμοποιώντας τη μεταβλητής "ψ" στον αέρα και στο νερό. Β) Να υπολογίσεις για ψ=2 και ψ=4 πόση απόσταση εχει διανύσει ο ήχος στον αέρα και στο νερό;
Απάντηση:
Αν Ψ ο χρόνος & Χ η απόσταση: Α) Για τον αέρα: Χ = Ψ * 340μ Για το νερό: Χ = Ψ * 1.480μ Β) Για τον αέρα & για Ψ = 2: Χ = Ψ * 340μ = 2 * 340μ = 680μ Για τον αέρα & για Ψ = 4: Χ = Ψ * 340μ = 4 * 340μ = 1.360μ Για το νερό & για Ψ = 2: Χ = Ψ * 1.480μ = 2 * 1.480μ = 2.960μ Για το νερό & για Ψ = 4: Χ = Ψ * 1.480μ = 4 * 1.480μ = 5.920μ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ψαράδικα, στην Ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι, σε μεγάλα Super Markets & γενικά όπου πουλάνε φρέσκα ψάρια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
εχω παρει μια φορα 15 ζωντανα μυδια περιπου,4 ζωντανες γυαλιστερες οστρακα απο ενα τραπεζι και μια φορα ενα μυδι απο μεζεδοοπωλειο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενταξει για τα μυρμηγκια...αλλα αυτο για το νερο μου φαινεται περιεργο δεν ξερω. κοιτα με την ζεστη θα διψαει πρεπει εκτος απο το φαγητο να του βαζεις και νερο και να του το αλλαζεις.ισως για αυτο το κανει δεν ξερω.βεβαια θα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα:p Να του βαζεις νερακι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο Γάλλος βιολόγος Ρενέ Κεντόν, περίπου τρεις δεκαετίες πριν, επεσήμανε τις ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας για τον οργανισμό και απέδειξε ότι το θαλασσινό νερό έχει ίδια σύσταση με το πλάσμα του αίματος, παίζοντας ... σημαντικό ρόλο στην ομορφιά και την υγεία του οργανισμού. Το γεγονός οτι υπάρχουν ειδικά κέντρα «θαλασσοθεραπείας» για χρόνιες παθήσεις, είναι τρανταχτή απόδειξη του σημαντικού ρόλου που παίζει η θάλασσα στην υγεία μας. Με ποιο τρόπο όμως βοηθάει τον οργανισμό και το δέρμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τους θερινούς μήνες η αυξημένη ηλιοφάνεια, η υπεριώδης ακτινοβολία και η ελάττωση των δακρύων λόγω της... αυξημένης θερμοκρασίας, έχουν σαν συνέπεια να εμφανίζονται διάφορα οφθαλμολογικά προβλήματα όπως: επιπεφυκίτιδα, κερατίτιδα, δερματίτιδα βλεφάρων, φωτοτραυματισμός κ.α. Ακόμη, είναι συχνές οι μολύνσεις των ματιών από τις ακάθαρτες πισίνες ή τη θάλασσα, από την κακή συντήρηση των φακών επαφής, από τα βρώμικα χέρια κ.α. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο χωρίς αντηλιακή προστασία, π... Διαβάστε περισσότερα...
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια συνταγή για μακαρονάδα που να έχει μέσα χταπόδι, μύδια, σολομό κλπ;
Απάντηση:
Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ. γαρίδες 20 - 30 μύδια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά καυτερή 1 1/2 φλιτζάνι λάδι 2 κουτάκια τοματοπολτό 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 πακέτο μακαρόνια 5 κουταλιές βούτυρο 2 κ. σούπας κοφτές αλάτι 2 κ. γλυκού πιπέρι Εκτέλεση συνταγής Καθαρίζουμε τα μύδια πολύ καλά από τα "μαλλιά". Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Αφού έχουνε ανοίξει χωρίζουμε τη σά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες 4 Χρόνος Μαγειρέματος: 25-30 λεπτά Υλικά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι (60γρ) πολύ ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη (κουρκουμάς) 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 250γρ κοντόκοκκο ρύζι 50ml (1/5 του φλιτζανιού) ξηρό λευκό κρασί 2 κουταλάκια του γλυκού κομμένο άνηθο 500ml (2 φλιτζάνια) ζωμό ψαριού 200γρ φιλέτο λευκών ψαριών κομμένα σε μπουκιές 250γρ μύδια καθαρισμένα 80γρ καλαμπόκι 250γρ μαγειρεμένες γαρίδες, καθαρισμένες αλλά χωρίς να... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χωρίζονται σε: Ψάρια θάλασσας Ψρια γλυκού νερού Οστρακοειδή Σύσταση κρέατός τους: Νερό 6-84% Πρωτεΐνες 15-24% Λίπος 0,1-22% Βιταμίνες: Α, Β, D. Τα θαλασσινά χωρίζονται σε 5 κατηγορίες, ανάλογα με το ποσοστό πρωτεϊνών και λίπους που περιέχουν: Προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λίπος και υψηλής σε πρωτεΐνες: π.χ. ψάρια ανοιχτής θαλάσσης (βακαλάος). Προϊόντα μέτριας περιεκτικότητας σε λίπος και υψηλής σε πρωτείνες: π.χ. σολωμός... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο όσο γνωρίζω δεν υπάρχει.Το θαλασσινό νερό γενικά δεν συνιστάται για παραγωγή ποτών.Οι πιο πολλοί παραγωγοί whiskey χρησιμοποιούν νερό απο φυσικές πηγές για να είναι όσο πιο αγνό γίνεται.Σε πολλά νησιά της Σκωτίας όμως η τύρφη που χρησιμοποιείται για το στέγνωμα της βύνης βρέχεται απο θαλασσινό νερό οπότε και θα περάσει μια κάποια γεύση στο τελικό προιόν.Για αυτόν τον λόγο τα whiskey τα οποία παράγονται σε νησιά έχουν μια ιδιαίτερη γεύση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι...αλλα γτ το κανες αυτο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικα ( για τεσσερα ατομα ) : 250γρ. κρεμα γαλακτος 4 κουταλια της σουπας παρμιτζανο πετζανο τριμενο 1 κροκος αυγου αλατι και πιπερι 400γρ μακαρονια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε ενα μπολ προσθετουμε τον κροκο αυγου και την κρεμα γαλακτος και τα ανακατευουμε , μετα προσθετουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γλυκο γιατι τα ψαρια γλυκου νερου ειναι πιο μεγαλα απο το θαλασσινο.για θαλασσινο 50 λιτρα αρκουν και βαζεις μεσα ψαρια κλοουν,γκραμα,πεταλιδες,αχοινους, ενω στο γλυκο θες πολλα λιτρα για να βαλεις χρυσοψαρα ή σκαλαρια με δισκους Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι σωστο αυτο που σου απαντησαν μονο αν εχεις μοναδα αφαλατωσης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο τις Πουτανες στη Ναπολι που ετρωγαν αυτου του ειδους τα ζυμαρικά.Υπάρχει στο βικιπαιδεια μπορεις να το ψαξεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναί,αν είναι φύκια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα να πας σενα διατροφολογο Διαβάστε περισσότερα...
ποσ φιαχνετε η μακαροναδα με βασιλικο πεστο.τα υλικα?
Απάντηση:
Συστατικά1/2 φλ. φρέσκο βασιλικό 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλ. καρύδια ή κουκουνάρια 1/2 φλ. ελαιόλαδο αλάτι Οδηγίες1.Βάζουμε το βασιλικό, το σκόρδο και τα καρύδια ή τα κουκουνάρια στο μπλέντερ. 2.Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα. Πρέπει να είναι σχετικά πηχτό, σαν πάστα. 3.Μπορούμε να προσθέσουμε αν θέλουμε και τριμμένο τυρί. Λίγα μυστικά ακόμαΕάν φτιάξουμε μεγαλύτερη ποσότητα, τότε τη φυλάμε σε βαζάκια, ρίχνοντας από πάνω ελαιόλαδο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το θαλασσινό νερό στους πόλους έχει περισσότερο αλάτι από ότι στους τροπικούς! Διαβάστε περισσότερα...
Μπορώ να χρησιμοποιήσω θαλασσινό νερό για να ποτίζω τις γλάστρες μου;
Απάντηση:
Όχι! Το θαλασσινό νερό θα ξεράνει τα λουλούδια σου! Η υψηλή περιεκτικότητα σε άλατα εμποδίζει και την απορρόφηση του νερού από το φυτά! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 πακέτο μακαρονια 250γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες 3-4 σκόρδα λίγο βούτυρο για το τσιγάρισμα μαϊντανός αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Ποιά είναι η καλύτερη συνταγή για μακαρονάδα που εχετε κανεί;
Απάντηση:
Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια τριβελάκι 1/2 κιλό ρεγκάτο τριμμένο 1/2 κιλό ένταμ τριμμένο 1 μεγάλη κονσέρβα ψιλοκομμένα μανιτάρια 1 κρέμα γάλακτος λίγο φρέσκο γάλα 10 φέτες χοιρινή ωμοπλάτη ψιλοκομμένη 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε. Σε ένα πυρέξ στρώνουμε λίγο από τα τυριά, την ωμοπλάτη και το μπέικον. Βάζουμε μια στρώση μακαρόνια (τα μισά) και ρίχνουμε από πάνω τους τη μισή ποσότητα από τα τριμμένα τυριά, την ωμοπλάτη, τα μανιτάρια κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ1 κιλό κρέας χοιρινό μπούτι4 ποτήρια κρασί κόκκινο πικροδάφνη1 κιλό πατάτες μικρέςΛίγο κόλιανδροΛίγα φύλλα δάφνηςΑλάτι-πιπέριΕΚΤΕΛΕΣΗΚόβουμε σε κομμάτια το κρέας,τα χτυπάμε λίγο να πλατύνουν και τα τοποθετούμεσε μια πιατέλα.Ρίχνουμε το κρασί,τον κόλιανδρο και τα φήνουμε να μαριναριστούν για 5 ώρες.... Διάβασε τη συνταγή στο syntagies.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για 4 άτομα) 2 μεγάλες κόκκινες πιπεριές, κομμένες στη μέση κατά μήκος 1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε 4 φέτες 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, κομμένη κατά μήκος σε 8 λεπτές φέτες 2 φιλέτα τόνου κομμένα στη μέση (προαιρετικά) ½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη τριμμένη 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/8 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Καλύψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
tequilla sunrise είναι τέλειο και με κάνει να φαίνομαι sexy Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε με ένα βρεγμένο πανί τα μανιτάρια και μετά λιώνουμε τη μισή ποσότητα από αυτά στο μπλέντερ και κόβουμε σε φέτες την άλλη μισή. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τη μισή ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να θερμανθεί καλά και σοτάρουμε τις φέτες και τα τρίμματα των μανιταριών και το τριμμένο κρεμμύδι. Σβήνουμε με το λευκό κρασί, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία, ανακατεύουμε κατά περιόδους και κλείνουμε με καπάκι έως ότου τα μανιτάρια μαλακώσουν. Συμπληρώνουμε με το καυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι..η ιδια ειναι..τ μονα υλικα π αλλαζουν ειναι στη γεμιση... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 32 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.