Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή!...
Απάντηση: Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκο...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά...
Απάντηση: Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kotopoulo- kokkinisto.html...
Απάντηση: συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε λεμόν...
Απάντηση: Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα που να μου...
Απάντηση: Ξερω να μαγειρευω τα παντα,αλλα πετυχαινω περισσοτερο,επειδη μου αρεσει και περισσοτερο το φρικασε,στιφαδο και Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι.Δεν εχω...
Απάντηση: 1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ(ΣΑΝ Τ...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ kreata/xoirino- krasato-5 ψάξε και βρες...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μαγειρευω σαλαχι

Απάντηση: Πατa google, βγάζει αναζητήσεις,κάνε την ερώτησ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το πνιγεις πρωτα
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σε κατσαρολα με πατατες
Απάντηση: συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http://www.sidag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη?
Απάντηση: Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ελα, θελεις να μιλησουμε;;
Απάντηση: το νουα μπορει να μαγειρευτει και σε κομματια β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μην τους ακους.ουτε εγω, θα μαθουμε μαζι. ας ξε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Yλικά 10 πατάτες μικρές προς μέτριες, κομμένες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ ΖΕΑΣ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ Μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μία πολύ εύκολη συνταγή για πεντανόστιμη και αφ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: κοψε τα κολοκυθακια απο πριν ριξε αλατι ανακατε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 500 γρ. τυρί ένταμ 1 αυγό 1 φλιτζανά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους 750...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 1/2 κούπα αποφλοιωμένα αμύγδαλα ή λευκο...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Πατa google, βγάζει αναζητήσεις,κάνε την ερώτηση,πατα την ερώτηση..και θα σου βγάλει....σαιτς με φαγκρι.κάνε το ίδιο για οποία συνταγή θελεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το πνιγεις πρωτα Διαβάστε περισσότερα...
Εγω εμαθα απο μικρη, μαγειρευω απο τα 12 μου χρονια! :)
Απάντηση:
ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσιακη κουζινα της μαμας. ομως παντρευτηκα στα 16 μου τον τελειο ανθρωπο και ημαστε αυτοκολλητακια 36 ολοκληρα χρονια.αρχισα με βιβλια μαγειρικης ,και προσπαθησα παρα πολυ,με αποτυχιες,και,επιτυχιες.η κουζινα θελει αγαπη και θεληση μεγαλη,και ολα θα πανε καλα...τωρα μαγειρευουμε μαζι με το αυτοκολλητακι μου τα καλυτερα gourme πιατα και οχι μονο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε κατσαρολα με πατατες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες αλάτι άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτελεση: Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό. 2. Ωστόσο βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο, τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδο για 2-3 λεπτά . Ρίχνετε τις ντομάτες με τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε και σι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά κόκκινη κομματάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τσιγαρίζω στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και εν συνεχεία το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Του προσθέτω μουστάρδα, πιπεριά, ρίγανη , νερό (3) ποτήρια και αλατοπίπερο. Κλείνω την κατσαρόλα χαμηλώνοντας τη φωτιά. Όταν έχουν περάσει 20 λεπτά χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά και όταν έχουν περάσει 45 λεπτά (από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo- kokkinisto.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε λεμόνι αρκετό, λίγο λάδι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και κάνετε με το μαχαίρι σχισμές και βάζετε μέσα τις φετούλες του σκόρδου. Σκεπάζετε και αφήνετε στο ψυγείο όσο περισσότερο μπορείτε (κάποτε το είχα αφήσει όλο το βράδυ). Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180, συμπληρώνετε λίγο νεράκι, σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 10-15. Αφαιρείτε το αλουμινόχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα που να μου μαγειρευει κιολας ετσι μονο θα σωθω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξερω να μαγειρευω τα παντα,αλλα πετυχαινω περισσοτερο,επειδη μου αρεσει και περισσοτερο το φρικασε,στιφαδο και Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι.Δεν εχω δοκιμασει να κανω κατι περιεργο,μονο τα παραδοσιακα φαγητα που τα εμαθα απο τη μαμα μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ(ΣΑΝ ΤΑΨΙ) ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΑΠΤΙΣ ΠΡΟΣΜΥΞΕΙΣ. 2)ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ (15 ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ) 3)ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΕΙΣ ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΥΡΟ.. 4)ΒΑΖΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΚΑΛΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΡΟ,ΛΑΔΙ,ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΑΘΑ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/xoirino-krasato-5 ψάξε και βρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%8D%CF% 81%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF% 8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σούπας λευκό ξηρό κρασί Μυριστικά της αρεσκείας σας: Εμείς συνιστούμε: ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο [από μισό κ. γλυκού το καθένα], μαϊντανό, άνιθο [μια κ.σούπας και τα δυό μαζί] και γλυκειά πάπρικα [μισό κ. γλυκού] Αλάτι και πιπέρι Οδηγίες 1.Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά και στεγνώνουμε σε μια πετσέτα το οψάριον. 2.Το χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι κατά μήκος μέχρι την ουρά, ν ανοίξει ελαφρά. 3.Το τοποθετ... Διαβάστε περισσότερα...
μαυειρευω
Απάντηση:
ελα, θελεις να μιλησουμε;; Διαβάστε περισσότερα...
μόνο ρολο μαγειρεύεται το νουα
Απάντηση:
το νουα μπορει να μαγειρευτει και σε κομματια βεβαια Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να μάθω να μαγειρεύω; Εννοώ τεχνικές μαγειρικής όχι συγκεκριμένες συνταγές! Δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα!
Απάντηση:
Μην τους ακους.ουτε εγω, θα μαθουμε μαζι. ας ξεκινησουμε απο τις απλες συνταγες γλυκων και τις μακαροναδες και καποια μερα θα τους φτιαξουμε ενα παστιτσιο και αλλα τετοια να μαθουν να μιλανε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Yλικά 10 πατάτες μικρές προς μέτριες, κομμένες στα δύο 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 3 κλωνάρια δεντρολίβανο φρέσκο 10 σκελίδες σκόρδο ακαθάριστες αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο Eκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200oC. Στρώνουμε σε ένα ταψί τις πατάτες και τις ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Tις σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε για μισή ώρα. Tις ξεσκεπάζουμε, τις ανακατεύουμε και τις ξαναβάζουμε στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ ΖΕΑΣ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 1% (0.7)!! ΤΙ ΚΙΛΟ 3 ΕΥΡΩ.2422023363 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια συνταγή για μακαρονάδα που να έχει μέσα χταπόδι, μύδια, σολομό κλπ;
Απάντηση:
Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ. γαρίδες 20 - 30 μύδια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά καυτερή 1 1/2 φλιτζάνι λάδι 2 κουτάκια τοματοπολτό 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 πακέτο μακαρόνια 5 κουταλιές βούτυρο 2 κ. σούπας κοφτές αλάτι 2 κ. γλυκού πιπέρι Εκτέλεση συνταγής Καθαρίζουμε τα μύδια πολύ καλά από τα "μαλλιά". Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Αφού έχουνε ανοίξει χωρίζουμε τη σά... Διαβάστε περισσότερα...
δωστε μου μια ευκολη συνταγη για ωραια σοκολατόπιτα
Απάντηση:
Μία πολύ εύκολη συνταγή για πεντανόστιμη και αφράτη σοκολατόπιτα χωρίς αυγά!! Συστατικά 3 φλυτζάνια τσαγιού φαρίνα κόκκινη 1 κουταλάκι γλυκού σόδα 2 βανίλιες 10 κουταλιές σούπας σπορέλαιο 2 κουταλιές σούπας καρύδια ξύσμα από 2 πορτοκάλια χυμό απο δύο πορτοκάλια 2 φλυτζάνια τσαγιού νερό 2 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη 2 κουταλιές σούπας ξύδι 6 κουταλιές σούπας κακάο Κρέμα για την επικάλυψη Οδηγίες 1.Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά. 2.Απλώνουμε το μείγμα σε βουτυρω... Διαβάστε περισσότερα...
Συνέχεια όταν τιγανιζω κολοκυθακια μαύριζουξ....τι να κάνω ώστε να είναι ευπαρουσίαστα;;;
Απάντηση:
κοψε τα κολοκυθακια απο πριν ριξε αλατι ανακατεψε τα και αφησε τα να μαλακωσουνε λιγο να φυγουνε τα υγρα μετα τα αλευρωνεις και τα τηγανιζεις σε καυτο λαδι.για καλυτερα αποτελεσματα οταν τα αλευρωσεις βουτηξε τα ενα προς ενα σε νερο και μετα στο λαδι για να τηγανιστουνε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γρ. τυρί ένταμ 1 αυγό 1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο 1 φλιτζανάκι αλεύρι Λίγο μοσχοκάρυδο Λάδι για το τηγάνισμα Αλάτι Πιπέρι Ετοιμασία 1. Τρίβουμε το ένταμ από την χοντρή μεριά του τρίφτη, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά. 2. Πλάθουμε την ζύμη μας σε μπαστουνάκια (αν κολλάει η ζύμη στα χέρια μας βάζουμε λίγο αλεύρι) και τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά. 3. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και σερβίρουμε αμέσως. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους 750 γρ. τυρί φέτα 4 αυγά 4-5 ώριμες ντομάτες Λάδι για τηγάνισμα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Εκτέλεση Πλένουμε τις πιπεριές, τις ανοίγουμε, βγάζουμε τους σπόρους και τις τηγανίζουμε ελαφρά. Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε σε αυτά το τυρί τριμμένο και τις 3 ντομάτες, αφού τις περάσουμε από το ρεντέ. Γεμίζουμε με το μείγμα τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι η σε ταψάκι. Χύνουμε επάνω τους τις υπόλοιπες ντομάτες ψιλοκομμένες και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 1/2 κούπα αποφλοιωμένα αμύγδαλα ή λευκούς σπόρους σουσαμιού 2 κουτ. της σούπας διατροφική μαγιά 1 κουτ. του γλυκού ανοιχτόχρωμο μίσο 1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε τα αμύγδαλα ή το σουσάμι στο μούλτι μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε καλά. Αποθηκεύουμε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς και στο ψυγείο. Πριν το χρησιμοποιήσουμε ανακινούμε το δοχείο. Κρατάει στο ψυγείο για ένα μήνα και παραπάνω. Μπορείτε αν θέλετε να το καταψύξετε. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 141 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.