Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΜΜΜΜΜΜ...
Απάντηση: Από τον Chef Γιώργο Λέκκα Για 4 άτομα Προετοιμασία: 20΄ Μαγείρεμα: 1 ώρα + 40΄ Υλικά 500 γρ. φασόλια γίγαντες 250 γρ. λουκάνικο χωριάτικο, κο...
Απάντηση: μ,μ,νμ,...
Απάντηση: τεστ...
Απάντηση: Τα αποξηραμένα φρούτα είναι υγιεινά τρόφιμα και μια καλή επιλογή για ενέργεια (θερμίδες), φυτικές ίνες ενώ φυσικά δεν περιέχουν καθόλου λίπος. Τα α...
Απάντηση: Απο 20 μέχρι 35 λεπτά περίπου...
Απάντηση: Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%C...
Απάντηση: Το όνομα της μπανάνας προέρχεται από την αραβική λέξη banan, που σημαίνει δάκτυλο. Ευδοκιμεί κυρίως σε τροπικό κλίμα, ενώ η συλλογή της γίνεται ενώ...
Απάντηση: Πολυ απλο... Παιρνεις τα κομματια απο το κοτοπουλο, και τα μαριναρεις για να ειναι πιο νοστιμα (περιπου 3-5 ωρες) Μεσα σε ζωμο απο λαχανικα (το βρι...
Απάντηση: Δοκίμασε αυτή την συνταγή... :) http:// www.enter2life.gr/ index.php? option=com_content&v iew=article&id=5024: 2011-06- 07-13-32-57&cat...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΓΙΑ ΓΥΡΟ

Απάντηση: Σωστη αναλογια κρεατος-λιπους(40-60),το κρεας ο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ποσ το φτιαχνουμε
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συγνωμη αλλα δεν ξερω να φτιαχνω καλαμαρακια με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 αυγ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τι ψαρι ειναι?
Απάντηση: Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν θέλουν πολύ βράσιμο οι γαρίδες, γιατί σκληρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ο βιολογικός κύκλος του σιταριού έχει τα παρακά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/ methismen...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εε...μμμ...απο λαδι + λεμονι....χτυπημενο ειτε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η μουστάρδα φτιάχνεται κυρίως από του σπόρους τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βαζεις νερο στην κατσαρολα και αφου βρασει ριχν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μπούτι χοιρινό σκόρδο καρότο αλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για ένα ταψί μεγάλο του φούρνου 33 x 40 εκ ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1 ταψί διαμέτρου 30 εκ. 1κ. φύλλο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συνταγές μαγειρικής - κουνουπίδι κοκκινιστό - h...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Σωστη αναλογια κρεατος-λιπους(40-60),το κρεας οποσδηποτε απο πλατη,αργο ψησιμο,μπαχαρια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσ το φτιαχνουμε Διαβάστε περισσότερα...
σοκολατα με καραμελα και ουισκι
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. νερό Λίγη γλυκόζη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 600 γρ. κρέμα γάλακτος 600 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 50-56% κακάο 100-150 γρ. ουίσκι mail to Εκτυπώστε το Αρθρο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: Σε μία μικρή κατσαρόλα ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το νερό και τη γλυκόζη. Aφήνουμε να βράσει και να πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα. Tην αδειάζουμε αμέσως σε μία αντικολλητική λαδόκολλα ή σε σιλπ πατ. Aφήνουμε να κρυώσει μέχρι ν' αρχίσει να ξεκολλάει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συγνωμη αλλα δεν ξερω να φτιαχνω καλαμαρακια με ντοματα αλλα ξερω μια αλλη συνταγη πολυ καλη με καλαμαρακια.Η συνταγη λεγετε καλαμαρακια με σαλτσα.[ΥΛΙΚΑ]για σαλτσα μαρμελαδα επιλογης σου,σκορδο και μαιντανο.ΥΛΙΚΑ[για καλαμαρακια]αλευρι[εξαρτατε απο την ποσοτητα],καλαμαρακια και λαδι για ψυσιμο.ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σαλτσας Γεμιζουμε το μπολ με μαρμελαδα.Καθαριζουμε τα σκορδα τα τριβουμε και τα βαζουμε στο μπολ.Ψυλοκοβουμε το μαιντανο και το βαζουμε το μπολ ανακατευουμε καλα και το αφυνουμε να κατσει.ΕΚΤΕ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΜΜΜΜΜ...................................... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από τον Chef Γιώργο Λέκκα Για 4 άτομα Προετοιμασία: 20΄ Μαγείρεμα: 1 ώρα + 40΄ Υλικά 500 γρ. φασόλια γίγαντες 250 γρ. λουκάνικο χωριάτικο, κομμένο σε ροδέλες 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 ξυλαράκι κανέλας 1/2 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.σ βασιλικό αποξηραμένο ή 2 κ.σ φρέσκο βασιλικό 1/2 κουτ. γλυκού αποξηραμένο θυμάρι 300 γρ. ντοματοπολτό φρέσκο 1 κ.σ πελτέ ντομάτας 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 400 γρ. τυρί κασκαβάλι τριμμένο ή άλλο γλυκό τυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ
Απάντηση:
Απάντηση:
Τα αποξηραμένα φρούτα είναι υγιεινά τρόφιμα και μια καλή επιλογή για ενέργεια (θερμίδες), φυτικές ίνες ενώ φυσικά δεν περιέχουν καθόλου λίπος. Τα αποξηραμένα φρούτα «σε βάρος» έχουν περισσότερες θερμίδες από τα αντίστοιχο φρέσκα φρούτα, και παρόλο που περιέχουν περισσότερες θερμίδες, περιέχουν επίσης και άλλες θρεπτικές ουσίες σε μεγαλύτερη ποσότητα. Για παράδειγμα αν και τα φρέσκα σταφύλια δεν είναι μια ιδιαίτερα καλή πηγή σιδήρου, οι σταφίδες, που είναι αποξηραμένα σταφύλια, είναι πλούσιες ... Διαβάστε περισσότερα...
Σε πόση ώρα μπορώ να φτιάξω κολοκυθάκια τηγανητά;
Απάντηση:
Απο 20 μέχρι 35 λεπτά περίπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το όνομα της μπανάνας προέρχεται από την αραβική λέξη banan, που σημαίνει δάκτυλο. Ευδοκιμεί κυρίως σε τροπικό κλίμα, ενώ η συλλογή της γίνεται ενώ έχει ακόμα χρώμα πράσινο καθώς το φρούτο συνεχίζει να ωριμάζει πολύ γρήγορα μετά την κοπή του. Πρωτοεμφανίστηκε στην περιοχή της Μαλαισίας και ο Μέγας Αλέξανδρος έφερε το φρούτο στην Ευρώπη. Στην Αμερική ξεκίνησε να καταναλώνεται ευρέως μόλις το 19ο αιώνα. Η μπανάνα λόγω της υψηλής περιεκτικότητας της σε υδατάνθρακες και της υψηλής θερμιδική... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολυ απλο... Παιρνεις τα κομματια απο το κοτοπουλο, και τα μαριναρεις για να ειναι πιο νοστιμα (περιπου 3-5 ωρες) Μεσα σε ζωμο απο λαχανικα (το βρισκεις στα σουπερμαρκετ) σε χυμο απο λεμονι, σε ριγανη, αλατι, πιπερι και για εξτρα νοστιμια, βαζεις στο μειγμα λιγο μουσταρδα... Υστερα τα βγαζεις, τους ριχνεις λιγο αλατι και τα ψηνεις σε χαμηλη φωτια στα καρβουνα....Στο τελος μπορεις να φτιαξεις το εξης σως: Ανακατευεις ενα φλιτζανι ξυδι μπαλσαμικο με δυο κουταλιες τις σουπας μελι (και αν θελε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δοκίμασε αυτή την συνταγή... :) http://www.enter2life.gr/index.php? option=com_content&view=article&id=5024:2011-06- 07-13-32-57&catid=138:2011-05-19-22-56- 43&Itemid=205 Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή μαγειρικής για κουνουπιδοκεφτέδες;
Απάντηση:
1 κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 αυγά 2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά 1 φλιτζάνια αλεύρι 1/2 φλιτζάνι γάλα Μαιντανό Πιπέρι Αλάτι Ελαιόλαδο για τηγάνισμα Διαβάστε περισσότερα...
ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να ψησεις ψαρια?
Απάντηση:
τι ψαρι ειναι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψει, συνήθως το πετάτε στα σκουπίδια ή το ταΐζετε στα πουλιά, σωστά; Λάθος... Το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από βασικό υλικό για μπιφτέκια και κεφτέδες, μπορεί να μετατραπεί σε ωραιότατα σπιτικά κρουτόν για σούπες και σαλάτες! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κόψετε σε μικρά τετραγωνάκια, να τα απλώσετε σε ένα ταψί ραντίζοντάς τα με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και να τα ψήσετε. Χίλιες φορές πιο νόστιμα από τα αγοραστά και σίγουρα πιο υγιεινά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Δεν θέλουν πολύ βράσιμο οι γαρίδες, γιατί σκληραίνουν. 3 λεπτα δυνατη φωτια ειναι καλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο βιολογικός κύκλος του σιταριού έχει τα παρακάτω στάδια: Βλάστηση, εμφάνιση φυταρίου και δημιουργία φύλλων, αδέλφωμα, διαφοροποίηση στάχυ, ανάπτυξη στάχυ και βλαστού, έκπτυξη στάχυ και άνθηση, γέμισμα σπόρου και ωρίμανση. Βλάστηση, εμφάνιση φυταρίου και δημιουργία φύλλων:Ο σπόρος δεν μπορεί να βλαστήσει αμέσως μετά την ωρίμανση του. Πρέπει να περάσει πρώτα από το στάδιο του λήθαργου κατά το οποίο υφίσταται πολλές αλλαγές. Αν ο σπόρος δεν μαζευτεί σε πλήρη ωριμότητα ή αν διατηρηθεί σε χαμηλέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/methismena- fasolakia-me-loukanika.html οπου λεει λουκανικα βαλε ζιγουρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εε...μμμ...απο λαδι + λεμονι....χτυπημενο ειτε στο σεικερ ,ειτε στη φραπεδιερα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η μουστάρδα φτιάχνεται κυρίως από του σπόρους του μαύρου σιναπιού (brassica nigra) του καφέ ή του λευκού. Οι σπόροι του μαύρου σιναπιού είναι οι πιο δυνατοί σε γεύση. Μπορείτε να βρείτε πολλές παρόμοιες συνταγές σε παλιά βιβλία μαγειρικής που υπάρχουν στην ιστοδελίδα στη βιβλιοθήκη. Συνταγή για μουστάρδα από σπόρους μαύρου σιναπιού Για να φτιάξετε τη κίτρινη πάστα που καλείται έτοιμη μουστάρδα, τοποθετήστε σε ένα τηγάνι ή ταψί αλεύρι και ζεστάνετε το, ανακατεύοντάς το κάθε τόσο μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαζεις νερο στην κατσαρολα και αφου βρασει ριχνεις το ρυζι και οταν θα εχει βρασει(μετα απο 15 λεπτα περιπου) το σουρωνεις στο σουρωτηρι,το ξαναβαζεις στην κατσαρολα και ριχνεις βιταμ μαγειρικης για να μην λασπωσει και κολλησει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μπούτι χοιρινό σκόρδο καρότο αλάτι πιπέρι ρίγανη ΟΔΗΓΙΕΣ Περνουμε το μπουτι το πλενουμε καλα και το βαζουμε στη γαστρα. Το πασπαλιζουμε με μπολικο πιπερι και ριγανη. Τρυπαμε το κρεας με ενα μαχαιρι παντου και σε καθε τρυπα βαζουμε καμμματια απο σκορδο και καροτο. Δε βαζουμε καθολου νερο ουτε λαδι γιατι βγαζει το ρεας τα δικατου υγρα και λυπος. Το ψηνουμε στους 180 βαθμους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για ένα ταψί μεγάλο του φούρνου 33 x 40 εκ ή για 2 στρογγυλές πίτσες, για ταψιά διαμέτρου 30 εκ. Υλικά: Ζύμη για Πίτσα (Βλέπετε συνταγή εδώ) Σάλτσα Μαρινάρα (Βλέπετε συνταγή εδώ) 5 μανιτάρια λευκά 2 πιπεριές τουρσί, αφού αφαιρέσουμε τα σπόρια 2 αγκινάρες, φρέσκες ή κατεψυγμένες 1 κούπα διάφορες πιπεριές γλυκές 1/2 κούπα ελιές, χωρίς το κουκούτσι 2 κολοκυθάκια ή μελιτζάνες 2 μεγάλα κρεμμύδια, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέσω συγκεκριμένης διατροφής το πλεονάζον λίπος απο τη περιφέρεια τους, τα λεγόμενα “ψωμάκια”. Θα πρέπει να διευκρινισθεί, ότι μία τέτοιου είδους διατροφή, φυσικά και δεν υπάρχει. Διατροφή, σημαίνει να ακολουθηθεί ένα υγιεινό μοντέλο διατροφικού πλάνου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε διαιτώμενου, όχι όμως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σώματος του. Δεν νοείται με μία συγκεκριμένη διατροφή, ότι θα χαθεί αποκλειστικά το σωματικό λίπος από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 ταψί διαμέτρου 30 εκ. 1κ. φύλλο κρούστας 1κ. φέτα 1 κουτί γάλα εβαπορέ 5 αυγά λίγο πιπέρι 200γρ. βούτυρο Στα γρήγοραΚατηγορίαΠίτες με τυρίΔιατροφήΠλούσια σε ασβέστιοΠλούσια σε ενέργειαΔυσκολίαΕύκολοΣερβίρει15 άτομαΟδηγίες 1.Βουτυρώνουμε το ταψί. 2.Λιώνουμε το βούτυρο. 3.Απλώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί βουτυρώνοντάς τα ένα- ένα. 4.Θρυματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. 5.Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί με τα φύλλα και από πάνω απλώνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές μαγειρικής - κουνουπίδι κοκκινιστό - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF% 8C Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 35 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.