Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http://argiro.gr/ recipes/%CE%BB%CE% BF%CF%85%CE%BA% CE%BF%CF%85%CE%BC% CE%AC%CE%B4%CE%B5% CF%82...
Απάντηση: εμας μας στοιχισε για μια pl economy best αξιας 1970 ευρω, με μια καλη παραγγελια μιγματος για λουκουμαδες που καναμε μας την δωσανε με επιδοτηση 1...
Απάντηση: Λουκουμαδες γεμιστοι με σοκολατα: Υλικα: Για την γέμιση: 100γρ κουβερτούρα τεμαχισμένη 100γρ κρέμα γάλακτος Για τους λουκουμάδες: 500γρ γά...
Απάντηση: Τέλεια επιλογή γενικά! Και ειδικότερα για όσους νηστεύουν οι λουκουμάδες είναι πολύ καλή λύση για λαχταριστό επιδόρπιο. Το κατάστημα είναι π...
Απάντηση: με αλεύρι που φουσκωνει μόνο του...
Απάντηση: Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα...
Απάντηση: Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα...
Απάντηση: Μήπως λες κάτι τέτοιο: http:// www.rotise.gr/ erotisi/pasta- foyrnoy-mia- syntagh.html Αλλά αυτό δεν είναι γλυκό!...
Απάντηση: Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γαλακτομπούρεκο, εκείνο που ξέρω είναι οτι εγω το τρώω σε όποια θέση και αν ψήθηκε...
Απάντηση: http://www.enet.gr/? i=news.el.article&id =201721 http:// www.polylofos.gr/ index.php/syntages/ 46- 2008-12-11-00-16-45 http:// www.sintagespar...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Λουκουμαδες στο φουρνο

Απάντηση: Βασικά και στα δύο ,εμένα μου πετυχαίνει και γί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν τους πάρεις να τους φτιάξεις εσύ πάντως πιο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: 5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 κουταλιά μαγιά ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: από όσο ξέρω δεν γίνετε
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/apotelesmata- anaz...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το λεμόνι είναι ένα από τα αγαπημένα μου υλικά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το κρετόρε είναι φυτική σαντιγύ και χρησιμοποιε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τους επαγγελματίες υπάρχουν εταιρίες πρώτον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ναι , θα ηθελα μια,ευχαριστω
Απάντηση: συνταγές μαγειρικής - Μακράν καλύτερα τρουφάκια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: «Φουλ της σοκολάτας με τυρί» (Κέικ με φουντούκι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: βαλ της λίγο νερό και ξαναβράστη μέχρι να πίξει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν πέρνει τίποτα πλέον... το τρως όπως είναι.
Απάντηση: 1) Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο 2) Γλυκό λεμόνι 3)...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπορεί να το ζητάει ο οργανισμός σου... κ γω ότ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Βασικά και στα δύο ,εμένα μου πετυχαίνει και γίνεται νοστιμότατο . Απλά αν το βάλεις πάνω-κάτω ,βάλτο ακριβώς στην μέση του φούρνου . Αν το βάλεις στον αέρα ,βάλτο στο πρώτο "σκαλοπάτι" του φούρνου . Όχι τέρμα κάτω όμως ,γιατί θα σου καεί ο πάτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν τους πάρεις να τους φτιάξεις εσύ πάντως πιο φτηνοί θα βγουν :-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 κουταλιά μαγιά 1 φλιτζ. χλιαρό νερό για τη μαγιά χλιαρό νερό όσο πάρει για την ζύμη 1 κουταλάκι αλάτι λάδι για τηγάνισμα Σιρόπι: 2 φλιτζ. ζάχαρη 1 φλιτζ. μέλι 1 φλιτζ. νερό κανέλλα Κοσκινίζουμε το αλεύρι και του προσθέτουμε το αλάτι. Διαλύουμε την μαγιά στο νερό και περιμένουμε 10-15 λεπτά. Κάνουμε ένα λάκκο στη μέση του αλευριού και ρίχνουμε εκεί τη μαγιά. Ανακατεύουμε και σιγά-σιγά ρίχνουμε νερό μέχρι να γί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
από όσο ξέρω δεν γίνετε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://argiro.gr/recipes/%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA% CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εμας μας στοιχισε για μια pl economy best αξιας 1970 ευρω, με μια καλη παραγγελια μιγματος για λουκουμαδες που καναμε μας την δωσανε με επιδοτηση 1480 ευρω. αξιζε τα λεφτα της και το μιγμα δυναμιτης μας εμαθε γρηγορα ολη η αγια παρακευη και η πλατεια της ποια μοσχοβολαει με τους καλυτερους λουκουμαδες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λουκουμαδες γεμιστοι με σοκολατα: Υλικα: Για την γέμιση: 100γρ κουβερτούρα τεμαχισμένη 100γρ κρέμα γάλακτος Για τους λουκουμάδες: 500γρ γάλα πλήρες 20γρ φρέσκια μαγιά μπύρας 30γρ ζάχαρη 5γρ αλάτι 520γρ αλεύρι αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα μέλι για το σερβίρισμα Εκτελεση: Για την κρέμα: Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε πάνω στην κουβερτούρα Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα Τοποθετούμε την κρέμα στο ψυγείο και την αφήνουμε να κρυώσει καλά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τέλεια επιλογή γενικά! Και ειδικότερα για όσους νηστεύουν οι λουκουμάδες είναι πολύ καλή λύση για λαχταριστό επιδόρπιο. Το κατάστημα είναι πολύ παλιό και εγγύηση για ποιότητα και γεύση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με αλεύρι που φουσκωνει μόνο του Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα λίγη κανέλα Σιρόπι: 640 γρ. ζάχαρη 320 γρ. νερό 1-2 κ.σ. μέλι λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού 1 φλούδα λεμονιού Οδηγίες1.Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη νερουλή, χωρίς σβόλους. Τη βάζουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει. 2.Κόβουμε τη ζύμη με το χέρι ή με κουτά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα λίγη κανέλα Σιρόπι: 640 γρ. ζάχαρη 320 γρ. νερό 1-2 κ.σ. μέλι λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού 1 φλούδα λεμονιού Στα γρήγοραΚατηγορίαΓλυκά ζύμηςΔιατροφήVeganΧορτοφαγικήΝηστίσιμαΝηστίσιμαΣερ βίρει6Οδηγίες1.Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη νερουλή, χωρίς σβόλους.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μήπως λες κάτι τέτοιο: http://www.rotise.gr/erotisi/pasta-foyrnoy-mia- syntagh.html Αλλά αυτό δεν είναι γλυκό! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γαλακτομπούρεκο, εκείνο που ξέρω είναι οτι εγω το τρώω σε όποια θέση και αν ψήθηκε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=201721 http://www.polylofos.gr/index.php/syntages/46- 2008-12-11-00-16-45 http://www.sintagespareas.gr/sintages/tarta-me- ksera-sika-kai-grabiera-naksou.html http://cookaffair.wordpress.com/2011/09/08/%CF%84% CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%8D% CE%BA%CE%B1/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/apotelesmata- anazitisis?q=%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%82 περισσότερες από μια προτάσεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λεμόνι είναι ένα από τα αγαπημένα μου υλικά. Φτιάξτε το γλυκό του κουταλιού και θα με θυμηθείτε! Μόνο φροντίστε, να χρησιμοποιήσετε λεμόνια βιολογικά και ακέρωτα. Υλικά: - 8 μεγάλα χοντρόφλουδα λεμόνια (ακέρωτα, βιολογικά) - 1 κιλό ζάχαρη - 1½ ποτήρι νερό - ½ λεμόνι (το χυμό) Εκτέλεση: Διαλέγουμε χοντρόφλουδα λεμόνια, χωρίς χτυπήματα και σημάδια. Τα πλένουμε και τα ξύνουμε ελαφρά εξωτερικά. Τα χαράζουμε στα τέσσερα κι αφαιρούμε τη φλούδα. Τώρα έχουμε 32 κομμάτια (τέταρτα) φλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το κρετόρε είναι φυτική σαντιγύ και χρησιμοποιείτε σε συνταγές για τούρτες συνήθως Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Για τους επαγγελματίες υπάρχουν εταιρίες πρώτον υλών όπου προμηθεύοντες Της ύλες παγωτού , ενδεικτικά χιάζονται γάλα ,ζάχαρη, δεκστρόζη, κρέμα γάλακτος και βάση παγωτού όπου περιέχει πηκτικές ύλες , μετά προσθέτουν της γεύσης που θέλουν να βγάλουν ,αναδεύουν και βάζουν όλο το μίγμα στην παγωτομηχανη και σε 10 λεπτά το παγωτό είναι έτυμο ,τοποθετείτε στης βασκετες και διακοσμούν με της Λεγόμενες ριπλες η βεριεγκατο . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι , θα ηθελα μια,ευχαριστω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές μαγειρικής - Μακράν καλύτερα τρουφάκια απο morfat ή οτιδήποτε άλλο.. εδώ: http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF% 85%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
γιατι δεν μου ψηνετε εσωτερικα και δεν φουσκωνει το κεικ φουντουκι
Απάντηση:
«Φουλ της σοκολάτας με τυρί» (Κέικ με φουντούκια, γέμιση μασκαρπόνε και επικάλυψη κουβερτούρας) ΥΛΙΚΑ Για πέντε άτομα: • 125 γρ. κουβερτούρα • ½ κούπας μαργαρίνη • ¼ κούπας γάλα • 1/3 κούπας ζάχαρη άσπρη • 1/3 κούπας ζάχαρη καστανή • 1 βανίλια • 1 κ.σ. λικέρ • 2 αυγά • ¾ κούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του • 1 κούπα χοντροαλεσμένα φουντούκια Για τη λευκή γέμιση • 400 γρ. τυρί μασκαρπόνε • 6 κ.σ. ζάχαρη άχνη • 2 βανίλιες Για την επικάλυψη • ¼ κούπας βούτυρο λιωμέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαλ της λίγο νερό και ξαναβράστη μέχρι να πίξει ελαφρός Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αααχχχχ.....γιατί να μη μπορουμε να φαμε σοκολατα χωρις περιορισμους??? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν πέρνει τίποτα πλέον... το τρως όπως είναι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1) Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο 2) Γλυκό λεμόνι 3) Καζάν ντι πι 4) Ραβανί 5) Κέικ λεμονιού 6) Σάμαλι 7) Τουλούμπες Σε ενδιαφέρει κάποιο από αυτά ? Διαβάστε περισσότερα...
κουραμπιεδες αργυρως
Απάντηση:
Από μικρός σοκολάτα έτρωγα με το σταγονόμετρο ή και καθόλου. Από τότε όμως που έφυγα για σπουδές έχω φάει τόνους, μιλάμε έχω αδειάσει το σούπερ μάρκετ. Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά, εμένα ένα σοκολατάκι με κρατούσε ένα μήνα τουλάχιστον...
Απάντηση:
Μπορεί να το ζητάει ο οργανισμός σου... κ γω όταν ήμουν φαντάρος υπήρχαν περίοδοι όπου έτρωγα λες κ ήμουν 100 κιλά άνθρωπος! έτρωγα από το πρωί μέχρι το βράδυ! κ πάλι πεινούσα την νύχτα! κ αυτό το ζητούσε απλά ο οργανισμός μου! Τπτ δεν είναι θα σου περάσει! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φατην μωρέ σιγά... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 84 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.