Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 κουταλιά μαγιά 1 φλιτζ. χλιαρό νερό για τη μαγιά χλιαρό νερό όσο πάρει για την ζύμη 1 κουταλάκι αλάτι ...
Απάντηση: από όσο ξέρω δεν γίνετε...
Απάντηση: http://argiro.gr/ recipes/%CE%BB%CE% BF%CF%85%CE%BA% CE%BF%CF%85%CE%BC% CE%AC%CE%B4%CE%B5% CF%82...
Απάντηση: εμας μας στοιχισε για μια pl economy best αξιας 1970 ευρω, με μια καλη παραγγελια μιγματος για λουκουμαδες που καναμε μας την δωσανε με επιδοτηση 1...
Απάντηση: Λουκουμαδες γεμιστοι με σοκολατα: Υλικα: Για την γέμιση: 100γρ κουβερτούρα τεμαχισμένη 100γρ κρέμα γάλακτος Για τους λουκουμάδες: 500γρ γά...
Απάντηση: Τέλεια επιλογή γενικά! Και ειδικότερα για όσους νηστεύουν οι λουκουμάδες είναι πολύ καλή λύση για λαχταριστό επιδόρπιο. Το κατάστημα είναι π...
Απάντηση: με αλεύρι που φουσκωνει μόνο του...
Απάντηση: Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα...
Απάντηση: Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα...
Απάντηση: Μήπως λες κάτι τέτοιο: http:// www.rotise.gr/ erotisi/pasta- foyrnoy-mia- syntagh.html Αλλά αυτό δεν είναι γλυκό!...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Λουκουμαδες στο φουρνο

Απάντηση: Όταν έφτιαχνα πριν από χρόνια κεικ,δεν χρησιμοπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παίρνουμε το χοιρινό μπούτι, ρίχνουμε το πιπέρ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Βασικά και στα δύο ,εμένα μου πετυχαίνει και γί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λουκουμάδες Αιγαίον! Οι καλύτεροι της Αθήνας. Κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: κρετόρε θα βρείτε σε όλα τα μεγάλα μαρκετ στα ρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 2204 ΛΙΒΡΕΣ=1000 ΧΙΛΙΟΓΡΑΜΜΑ
Απάντηση: Θα χρειαστείς 2 σοκολάτες γάλακτος ΙΟΝ (200γρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πιθανοτατα γιατι αφησες το σιροπι να βρασει πολυ
Απάντηση: Θα χρειαστείς 40 σουδάκια μικρά, 1 1/2 κούπα γά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα www.bagat...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παλιά όταν ζούσε η γιαγιά μου στην Κύπρο μου άρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πανευκολη και εγγυημενη! 1 ποτηρι γαλα ,1 ποτηρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε το λιωμένο Flora...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο νερό και τοποθετούμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: <Μπαγκατζούνης Μπαχαρικά> Σας γνωστοποι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αν το έχεις σκεπάσει με ζελατίνα (πως το λένε α...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Όταν έφτιαχνα πριν από χρόνια κεικ,δεν χρησιμοποιούσα τον ανεμιστήρα του φούρνου.Έβαζα την θερμότητα πάνω-κατω και ψηνόταν ομοιόμορφα το κεικ.Συν το ότι χρειαζόταν λιγότερο χρόνο στο ψήσιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παίρνουμε το χοιρινό μπούτι, ρίχνουμε το πιπέρι, το αλάτι και στη συνέχεια, παίρνουμε το μαχαίρι μας και δημιουργούμε τρύπες για να βάλουμε το σκόρδο. Το χοιρινό μπούτι πρέπει να είναι ξεκοκκαλισμένο. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι στις τρύπες που έχουμε τοποθετήσει το σκόρδο και αλείφουμε το εσωτερικό μέρος του κρέατος με μουστάρδα για να πάρει γεύση. Στο ταψί βάζουμε το χοιρινό μπούτι, σφίγγοντας ελαφρά το κρέας προς τα μέσα για να πάρει ωραίο σχήμα και με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε ευθείες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βασικά και στα δύο ,εμένα μου πετυχαίνει και γίνεται νοστιμότατο . Απλά αν το βάλεις πάνω-κάτω ,βάλτο ακριβώς στην μέση του φούρνου . Αν το βάλεις στον αέρα ,βάλτο στο πρώτο "σκαλοπάτι" του φούρνου . Όχι τέρμα κάτω όμως ,γιατί θα σου καεί ο πάτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λουκουμάδες Αιγαίον! Οι καλύτεροι της Αθήνας. Και μάλλιστα υπάρχουν και σε κατεψυγμένη μορφή για να τους φτιάξεις μόνος στο σπίτι. Εκτός από το κατάστημα εγώ τους βρίσκω και στον Βερόπουλο. Τους ετοιμάζω στο λεπτό και είναι πολύ επιτυχημένοι! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 κουταλιά μαγιά 1 φλιτζ. χλιαρό νερό για τη μαγιά χλιαρό νερό όσο πάρει για την ζύμη 1 κουταλάκι αλάτι λάδι για τηγάνισμα Σιρόπι: 2 φλιτζ. ζάχαρη 1 φλιτζ. μέλι 1 φλιτζ. νερό κανέλλα Κοσκινίζουμε το αλεύρι και του προσθέτουμε το αλάτι. Διαλύουμε την μαγιά στο νερό και περιμένουμε 10-15 λεπτά. Κάνουμε ένα λάκκο στη μέση του αλευριού και ρίχνουμε εκεί τη μαγιά. Ανακατεύουμε και σιγά-σιγά ρίχνουμε νερό μέχρι να γί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
από όσο ξέρω δεν γίνετε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://argiro.gr/recipes/%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA% CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εμας μας στοιχισε για μια pl economy best αξιας 1970 ευρω, με μια καλη παραγγελια μιγματος για λουκουμαδες που καναμε μας την δωσανε με επιδοτηση 1480 ευρω. αξιζε τα λεφτα της και το μιγμα δυναμιτης μας εμαθε γρηγορα ολη η αγια παρακευη και η πλατεια της ποια μοσχοβολαει με τους καλυτερους λουκουμαδες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λουκουμαδες γεμιστοι με σοκολατα: Υλικα: Για την γέμιση: 100γρ κουβερτούρα τεμαχισμένη 100γρ κρέμα γάλακτος Για τους λουκουμάδες: 500γρ γάλα πλήρες 20γρ φρέσκια μαγιά μπύρας 30γρ ζάχαρη 5γρ αλάτι 520γρ αλεύρι αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα μέλι για το σερβίρισμα Εκτελεση: Για την κρέμα: Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε πάνω στην κουβερτούρα Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα Τοποθετούμε την κρέμα στο ψυγείο και την αφήνουμε να κρυώσει καλά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τέλεια επιλογή γενικά! Και ειδικότερα για όσους νηστεύουν οι λουκουμάδες είναι πολύ καλή λύση για λαχταριστό επιδόρπιο. Το κατάστημα είναι πολύ παλιό και εγγύηση για ποιότητα και γεύση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με αλεύρι που φουσκωνει μόνο του Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα λίγη κανέλα Σιρόπι: 640 γρ. ζάχαρη 320 γρ. νερό 1-2 κ.σ. μέλι λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού 1 φλούδα λεμονιού Οδηγίες1.Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη νερουλή, χωρίς σβόλους. Τη βάζουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει. 2.Κόβουμε τη ζύμη με το χέρι ή με κουτά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα λίγη κανέλα Σιρόπι: 640 γρ. ζάχαρη 320 γρ. νερό 1-2 κ.σ. μέλι λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού 1 φλούδα λεμονιού Στα γρήγοραΚατηγορίαΓλυκά ζύμηςΔιατροφήVeganΧορτοφαγικήΝηστίσιμαΝηστίσιμαΣερ βίρει6Οδηγίες1.Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη νερουλή, χωρίς σβόλους.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μήπως λες κάτι τέτοιο: http://www.rotise.gr/erotisi/pasta-foyrnoy-mia- syntagh.html Αλλά αυτό δεν είναι γλυκό! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γαλακτομπούρεκο, εκείνο που ξέρω είναι οτι εγω το τρώω σε όποια θέση και αν ψήθηκε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κρετόρε θα βρείτε σε όλα τα μεγάλα μαρκετ στα ράφια με τα υλικά για γλυκά που είναι συνήθως κοντά στα αλεύρια ή στα βιολογικά προιόντα είναι σε πράσινη συσκευασία Διαβάστε περισσότερα...
όταν θα βάλω 1 κιλό πόσες λίβρες είναι
Απάντηση:
2204 ΛΙΒΡΕΣ=1000 ΧΙΛΙΟΓΡΑΜΜΑ Διαβάστε περισσότερα...
Χρειάζομαι μια καλή και εύκολη αν είναι δυνατόν συνταγή για κορμό σοκολάτας
Απάντηση:
Θα χρειαστείς 2 σοκολάτες γάλακτος ΙΟΝ (200γρ. συνολικά), 1 ζαχαρούχο γάλα PANDA (380γρ), 250 γρ. μαργαρίνη τύπου βιτάμ (μαλακιά), 3 σφηνάκια λικέρ Sheridan, μπισκότα μαλακά (1 1/2 κουτί) τύπου Μιράντα,150 γρ. καρύδα Λιώνω σοκολάτες και μαργαρίνη σε μπεν μαρί. Προσθέτω το γάλα, το λικερ και τα μπισκότα κομμένα με το χέρι. Τέλος, προσθέτω καρύδα. Βάζω το μείγμα σε φόρμα του κεικ - την μακρόστενη, περιμένω να κρυώσει λίγο και βάζω στην καταψύξη. Πιο απλή δεν γίνεται! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πιθανοτατα γιατι αφησες το σιροπι να βρασει πολυ Διαβάστε περισσότερα...
Μια καλή συνταγή για προφιτερόλ παρακαλώ με λεπτομέρειες γιατί δε τα καταφέρνω και πολύ καλά στα γλυκά!
Απάντηση:
Θα χρειαστείς 40 σουδάκια μικρά, 1 1/2 κούπα γάλα, 4 κουταλιές κορν φλάουρ, 1/2 κούπα ζάχαρη, 5 κροκάδια, 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια, 500 γρ. σαντιγύ. Ο χρόνος προετοιμασίας είναι 45 λεπτά. Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τα κροκάδια. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας ζωηρά και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά ή σε μπεν μαρί, να πήξει. Ρίξτε την κουβερτούρα σε κομματάκια μέσα στην κρέμα κι ανακατέψτε τη να λιώσει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα www.bagatzounis.com απο όπου μπορείτε να το παραγγείλετε. Τηλέφωνο 2461 0 36902, φαξ 2461 0 31544 , info@bagatzounis.com Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παλιά όταν ζούσε η γιαγιά μου στην Κύπρο μου άρεσε το γλυκό καρυδάκι που έφτιαχνε όπως επίσης και η μαρμελάδα μήλο μιας και είχαν πολλές μηλιές.Ωραίες γεύσεις,ακόμα τις έχω στο μυαλό μου.Πάνε χρόνια που σταμάτησα τα γλυκά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πετα το και φτιαξε καινουριο με σωστο σιρωπι αυτη τη φορα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πανευκολη και εγγυημενη! 1 ποτηρι γαλα ,1 ποτηρι καλαμποκελαιο ,1 κ.γ μπεικιν και αλευρι οσο παρει (συνηθως 3,5 ποτηρια) . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και τα τριμμένα μπισκότα βανίλιας και ζυμώνουμε καλά. Σε ένα ρηχό ταψάκι τοποθετούμε μία λαδόκολλα και επάνω της βάζουμε ένα τσέρκι με διάμετρο 26-28 εκατοστά και ύψος 6-8 εκατοστά. Ρίχνουμε τη ζύμη της βάσης μέσα στο τσέρκι, την πιέζουμε και την απλώνουμε καλά μέσα στο τσέρκι και στα πλαϊνά. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και την κρέμα τυριού μαζί με το κακάο και τη ζάχαρη άχνη και αρωματίζουμε με το λικέρ Καλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο νερό και τοποθετούμε τη μεμβράνη στο εσωτερικό. Κατόπιν βάζουμε λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί για να λιώσει καλά και ανακατεύουμε. Παίρνουμε το Flora με βούτυρο και κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Στην αρχή ρίχνουμε τη μισή ποσότητα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει. Αφού λιώσει η σοκολάτα με το Flora, ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora με βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά. Το μίγμα θα αποκτήσει όμορφη υφή. Το βγάζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
<Μπαγκατζούνης Μπαχαρικά> Σας γνωστοποιούμε ότι έχουμε παραλάβει αυτούσια ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΥΛΑΝΗΣ. Μπορείτε να μας καλείτε στο 2461 0 36902, fax 2461 0 31544 & Email: info@bagatzounis.com Διαβάστε περισσότερα...
πόσες μέρες μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο το φρουι ζελέ?ξέρει κανείς?στη συσκευασία δε γράφει κάτι
Απάντηση:
αν το έχεις σκεπάσει με ζελατίνα (πως το λένε αυτό το διαφανές) κρατάει και μια εβδομάδα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://faghta-giagias.blogspot.com/2013/04/blog- post_10.html Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 32 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.