Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http://argiro.gr/ recipes/%CE%BB%CE% BF%CF%85%CE%BA% CE%BF%CF%85%CE%BC% CE%AC%CE%B4%CE%B5% CF%82...
Απάντηση: εμας μας στοιχισε για μια pl economy best αξιας 1970 ευρω, με μια καλη παραγγελια μιγματος για λουκουμαδες που καναμε μας την δωσανε με επιδοτηση 1...
Απάντηση: Λουκουμαδες γεμιστοι με σοκολατα: Υλικα: Για την γέμιση: 100γρ κουβερτούρα τεμαχισμένη 100γρ κρέμα γάλακτος Για τους λουκουμάδες: 500γρ γά...
Απάντηση: Τέλεια επιλογή γενικά! Και ειδικότερα για όσους νηστεύουν οι λουκουμάδες είναι πολύ καλή λύση για λαχταριστό επιδόρπιο. Το κατάστημα είναι π...
Απάντηση: με αλεύρι που φουσκωνει μόνο του...
Απάντηση: Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα...
Απάντηση: Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα...
Απάντηση: Μήπως λες κάτι τέτοιο: http:// www.rotise.gr/ erotisi/pasta- foyrnoy-mia- syntagh.html Αλλά αυτό δεν είναι γλυκό!...
Απάντηση: Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γαλακτομπούρεκο, εκείνο που ξέρω είναι οτι εγω το τρώω σε όποια θέση και αν ψήθηκε...
Απάντηση: Τσουρέκια Πασχαλινά… γιατί Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται! Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια .. διακοσμήστε με κόκκινα αυγ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Λουκουμαδες στο φουρνο

Απάντηση: Βασικά και στα δύο ,εμένα μου πετυχαίνει και γί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν τους πάρεις να τους φτιάξεις εσύ πάντως πιο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: 5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 κουταλιά μαγιά ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: από όσο ξέρω δεν γίνετε
Απάντηση: Συστατικά: (για 8-10 άτομα) 500 γρ. φύλλο για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: κρέμα πατισερί 240 ml γάλα 1 κ.γλ. βανίλια 2...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΡΥΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σε βιολογικα μαγαζια κ μινι μαρκετ.αν θελεις μπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλμυρά ,γλυκά τι ;
Απάντηση: Υλικα: 2 κουβερτουρες 2 κουπες φρεσκο γαλα 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπες στην αναζητησε συνταγη της παρεας θα βρεις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γιατί όχι.Πως αγοράζουμε συσκευασμένα προιόντα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Περιγραφή Μια εναλλακτική λύση για όσους δεν θ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά μαλακ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πιθανοτατα γιατι αφησες το σιροπι να βρασει πολυ
Απάντηση: τα 40γρ 120 θερμιδες περιπου, οι περισσοτερες σ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Βασικά και στα δύο ,εμένα μου πετυχαίνει και γίνεται νοστιμότατο . Απλά αν το βάλεις πάνω-κάτω ,βάλτο ακριβώς στην μέση του φούρνου . Αν το βάλεις στον αέρα ,βάλτο στο πρώτο "σκαλοπάτι" του φούρνου . Όχι τέρμα κάτω όμως ,γιατί θα σου καεί ο πάτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν τους πάρεις να τους φτιάξεις εσύ πάντως πιο φτηνοί θα βγουν :-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 κουταλιά μαγιά 1 φλιτζ. χλιαρό νερό για τη μαγιά χλιαρό νερό όσο πάρει για την ζύμη 1 κουταλάκι αλάτι λάδι για τηγάνισμα Σιρόπι: 2 φλιτζ. ζάχαρη 1 φλιτζ. μέλι 1 φλιτζ. νερό κανέλλα Κοσκινίζουμε το αλεύρι και του προσθέτουμε το αλάτι. Διαλύουμε την μαγιά στο νερό και περιμένουμε 10-15 λεπτά. Κάνουμε ένα λάκκο στη μέση του αλευριού και ρίχνουμε εκεί τη μαγιά. Ανακατεύουμε και σιγά-σιγά ρίχνουμε νερό μέχρι να γί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
από όσο ξέρω δεν γίνετε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://argiro.gr/recipes/%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA% CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εμας μας στοιχισε για μια pl economy best αξιας 1970 ευρω, με μια καλη παραγγελια μιγματος για λουκουμαδες που καναμε μας την δωσανε με επιδοτηση 1480 ευρω. αξιζε τα λεφτα της και το μιγμα δυναμιτης μας εμαθε γρηγορα ολη η αγια παρακευη και η πλατεια της ποια μοσχοβολαει με τους καλυτερους λουκουμαδες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λουκουμαδες γεμιστοι με σοκολατα: Υλικα: Για την γέμιση: 100γρ κουβερτούρα τεμαχισμένη 100γρ κρέμα γάλακτος Για τους λουκουμάδες: 500γρ γάλα πλήρες 20γρ φρέσκια μαγιά μπύρας 30γρ ζάχαρη 5γρ αλάτι 520γρ αλεύρι αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα μέλι για το σερβίρισμα Εκτελεση: Για την κρέμα: Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε πάνω στην κουβερτούρα Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα Τοποθετούμε την κρέμα στο ψυγείο και την αφήνουμε να κρυώσει καλά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τέλεια επιλογή γενικά! Και ειδικότερα για όσους νηστεύουν οι λουκουμάδες είναι πολύ καλή λύση για λαχταριστό επιδόρπιο. Το κατάστημα είναι πολύ παλιό και εγγύηση για ποιότητα και γεύση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με αλεύρι που φουσκωνει μόνο του Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα λίγη κανέλα Σιρόπι: 640 γρ. ζάχαρη 320 γρ. νερό 1-2 κ.σ. μέλι λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού 1 φλούδα λεμονιού Οδηγίες1.Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη νερουλή, χωρίς σβόλους. Τη βάζουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει. 2.Κόβουμε τη ζύμη με το χέρι ή με κουτά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα λίγη κανέλα Σιρόπι: 640 γρ. ζάχαρη 320 γρ. νερό 1-2 κ.σ. μέλι λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού 1 φλούδα λεμονιού Στα γρήγοραΚατηγορίαΓλυκά ζύμηςΔιατροφήVeganΧορτοφαγικήΝηστίσιμαΝηστίσιμαΣερ βίρει6Οδηγίες1.Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη νερουλή, χωρίς σβόλους.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μήπως λες κάτι τέτοιο: http://www.rotise.gr/erotisi/pasta-foyrnoy-mia- syntagh.html Αλλά αυτό δεν είναι γλυκό! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γαλακτομπούρεκο, εκείνο που ξέρω είναι οτι εγω το τρώω σε όποια θέση και αν ψήθηκε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τσουρέκια Πασχαλινά… γιατί Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται! Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια .. διακοσμήστε με κόκκινα αυγά, τυλίξτε τα με ωραίες κορδέλες και χαρίστε τα μαζί με την αγάπη σας! Tα υλικά για δύο μεγάλα τσουρέκια για το προζύμι 125 gr. αλεύρι Robin Hood 50 gr. μαγιά νωπή ή 8 gr. μαγιά σκόνη 150 gr. χλιαρό νερό 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη για τη ζύμη 175 gr. ζάχαρη 2 μεγάλα αυγά 150 gr. γάλα 80 gr. βούτυρο 500 gr. αλεύρι Robin Hoo... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά: (για 8-10 άτομα) 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι 1 φλιτζάνι καρυδόψιχα, κοπανισμένη 1 φλιτζάνι φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο (χαλεπιανά) 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη 300γρ. βούτυρο γάλακτος 1/4 φλιτζανιού ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κανέλλα ¼ φλιτζανιού φιστίκι Αιγίνης για πασπάλισμα Σιρόπι: 4 φλιτζάνια νερό 6,5 φλιτζάνια ζάχαρη φλούδα λεμονιού 2-3 σταγόνες χυμό λεμονιού 2 ξυλάκια κανέλλα 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι ΟΔΗΓΙΕΣ: Παίρνουμε το φύλου για το κανταίφι με τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κρέμα πατισερί 240 ml γάλα 1 κ.γλ. βανίλια 2 κροκάδια αβγών 30 γρ. άχνη ζάχαρη 25 γρ. κορν φλάουρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΡΥΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ....ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκι 1 κύβο νωπής μαγιάς 50 ml χλιαρό νερό 100 ml χλιαρό γάλα 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο, χλιαρό 150 γραμμ. ζάχαρη 2 αυγά χτυπημένα, σε θερμοκρασία δωματίου 2 πορτοκάλια (βιολογικά και ακέρωτα)(το ξύσμα) 1 κ.γλ. μαχλέπι σε σκόνη 1 κ.γλ. κακουλέ σε σκόνη 1/2 κ.γλ μαστίχα σε σκόνη Για τη γέμιση: 6 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού 200 γρ. κουβερτούρα τριμμένη Εκτέλεση Θρυμματίζουμε τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε βιολογικα μαγαζια κ μινι μαρκετ.αν θελεις μπορω να προτεινω τα μαγαζια κ να κερδισω κ εγω κατι,εποικοινωνησε στο giwtisxar@hotmail.com Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλμυρά ,γλυκά τι ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 2 κουβερτουρες 2 κουπες φρεσκο γαλα 1 κουτι γαλα εβαπορε (νουνου) 3 βανιλιες 1 κουπα ζάχαρη 3 αυγα 1 σακουλακι μικρα κομματακια κουβερτουρας Εκτελεση: Λιωνω τις κουβερτουρες σε χαμηλη φωτια και ριχνω και το εβαπορε ανακατευοντας μεχρι να γινουν ενα. Ξεχωριστα χτυπαω στο μιξερ τα αυγα το γαλα την ζαχαρη και τις βανιλιες και επιτα ριχνω το μιγμα με την σοκολατα και συνεχιζω το χτυπημα. Βαζω το υλικο σε ενα μπολ και το βαζω για μιση ωρα στο ψυγειο μετα το μισαωρο το βγαζω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το ειπες στο γαλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στην αναζητησε συνταγη της παρεας θα βρεις ευκολεσ και νοστιμες συνταγες για τα παντα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι.Πως αγοράζουμε συσκευασμένα προιόντα όπως λόγου χάρη τη μπογάτσα και την ψήνουμε εμείς? Διαβάστε περισσότερα...
αν είναι δυνατον να αποφύγω τα τηγανιτά και υπάρχει κάποια συνταγή γ ντόνατς ψημένα στο φούρνο, θα το προτιμούσα
Απάντηση:
Περιγραφή Μια εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν με τίποτα το τηγάνι! Συστατικά2 πακέτα ξηρή μαγιά 1/3 φλ. χλιαρό νερό 1 1/2 φλ. γάλα 1/3 φλ. μαργαρίνη 1/4 φλ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 2 αβγά 4 1/2 φλ. αλεύρι 1/2 φλ. λιωμένο βούτυρο 1 φλ. ζάχαρη ανακατεμένη με 1 κ.γ. κανέλα Οδηγίες1.Ρίξτε τη μαγιά στο χλιαρό νερό σε ένα μικρό μπολ και αφήστε τη να διαλυθεί για 5 λεπτά. 2.Βάλτε το γάλα και τη μαργαρίνη σε ένα μικρό κατσαρολάκι και ζεστάνετε μέχρι να λιώσει το ... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια συνταγή για παραδοσιακούς κρητικούς κουραμπιέδες
Απάντηση:
ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά μαλακό αλεύρι 1 κιλό βούτυρο 300 γρ. ζάχαρη άχνη 300 γρ. αμυγδαλόψιχα 1 ποτηράκι κονιάκ 1 κουταλάκι σόδα Ανθόνερο Εκτέλεση: Ασπρίζουμε το βούτυρο, δουλεύοντας το για περίπου μισή ώρα με το χέρι Ρίχνουμε τη ζάχαρη, το κονιάκ, τα αμύγδαλα καβουρδισμένα και κοπανισμένα και, τέλος, το αλεύρι και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το χέρι τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα Πλάθουμε τους κουραμπιέδες, τους τοποθετούμε σε λαμαρίνα και του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πιθανοτατα γιατι αφησες το σιροπι να βρασει πολυ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα 40γρ 120 θερμιδες περιπου, οι περισσοτερες συσκευασιες γραφουν πανω πλεον. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.