Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Το ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές. Όταν είναι σχεδόν έτοιμ...
Απάντηση: Βράζουμε τις παπαρδέλες σε λίγο αλάτι και 1 κουταλιά της σούπας Flora Soft για 5 – 8 λεπτά προσέχοντας να μην μας μαλακώσουν πολύ (αλ ντέντε), τις...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μια φόρμα του κέικ με τρύπα και την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Κ...
Απάντηση: Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι και το αφήνουμε να βράσει. Βάζουμε σε άλλο σκεύος το Flora και το αφήνουμε να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Κατεβάζουμε τ...
Απάντηση: θα βάλεις σόδα με λεμόνι πανω στους λεκέδες, θα το αφήσεις για λίγο στον ήλιο και μετα θα το πλύνεις κανονικά...
Απάντηση: αντί να το βάλεις στην ακμή και να πάει χαμένο πιες το το πρωί... και θα δεις ενέργεια που σου δίνει... οχι μεγάλη ποσότητα... ενα κουταλάκι του γλ...
Απάντηση: Αν θέλεις βάζεις, αν δεν θέλεις δεν βάζεις. Περί ορέξεως... :p Θα συμφωνήσω ότι καλύτερα είναι να μην βάλεις στους άλλους & να τους αφήσεις ν...
Απάντηση: Μάλλον έχει παραδώσει το πνεύμα. Ζήτα τη γνώμη ενός τεχνικού...
Απάντηση: Δοκίμασε βοτκα με bitter lemon.Λεμονάδα είναι αλλά δεν έχει καθόλου ζάχαρη.Κάνει πιο έντονη τη γεύση της βοτκας.Αλλά πάντα με μέτρο.Ειδικά όταν ανα...
Απάντηση: Το κάνω και εγώ μερικές φορές όταν τα παίρνω εξαιρετικά πάρα πολύ άγρια. Οι φίλοι μου λένε πως νιώθουν κάτι να τους τρυπάει, γυρνάνε και βλέπουνε ε...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Λεμονια ιδιοτητες

Απάντηση: Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε τις ζελατίνες σε μπολ με λίγο κρύο νερό...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Αλείφου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι η Β5 βοηθά στην...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φολικό οξύ(Β9) Χρήση: ελάττωση των επιπέδων...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μαγνήσιο Χρήση: ανακούφιση από τον πόνο και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σελήνιο Χρήση: ανακούφιση από τον πόνο, δυσκ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το σπαράγγι είναι ένα άγριο χόρτο και άρχισε να...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Να προσπαθησεις να μν ριξεις πολυ!.. Η αν δν σα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τι παθατε ολοι με τα λεμονια?
Απάντηση: Δεν νομιζω να επηρεαζεται ο μεταβολισμος απλα α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εχω ακουσει οτι το γινεται,δε το εχω επιχειρησε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: ΒΑΣΗ 250 γρ. μπισκότ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Σας το μεταφέρω απλά. Όσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν. Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα… Οι ωφελιμότητες του λεμονιού. Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό; Διότι υπάρχουν οργανισμοί που εν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τις ζελατίνες σε μπολ με λίγο κρύο νερό. Ρίχνουμε τα μπισκότα σπασμένα στο μπλέντερ και τα θρυμματίζουμε σε σκόνη. Τα ρίχνουμε σε μπολ και τα αναμιγνύουμε με το Flora Soft με βούτυρο. Παίρνουμε ένα τσέρκι ή μια φόρμα με αποσπώμενο πάτο και αφού στρώσουμε μια λαδόκολλα, απλώνουμε από πάνω το μίγμα των μπισκότων. Το πιέζουμε με την ανάποδη πλευρά ενός κουταλιού ώστε να είναι ισόπαχο σε όλη την επιφάνεια. Τοποθετούμε το τσέρκι στο ψυγείο και το αφήνουμε να σφίξει καλά η βάση μας. Στο μετ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Αλείφουμε με λίγο Flora τα φορμάκια, που θα χρησιμοποιήσουμε και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. (Αν θέλουμε χρησιμοποιούμε ειδικά χαρτάκια – θήκες). Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια και το αλάτι. Ρίχνουμε το Flora με τη ζάχαρη στο μπολ του μίξερ και τα χτυπάμε για λίγο, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε τα ασπράδια, το ξινόγαλο, τον παπαρουνόσπορο (εάν βάλουμε) και τον χυμό λεμονιού και τα χτυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Αραιώνουμε το κορν φλάουρ σε 1 ½ κουτ. σούπας νερό, το προσθέτουμε στο σκεύος και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 3-5 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα. Παράλληλα καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κέλυφος και κρατάμε το κεφάλι και την ουρά τους. Χαράσουμε τη ράχη τους με μία οδοντογλυφίδα και αφαιρούμε το εντεράκι τους. Μαρινάρουμε τις καθαρισμένες γαρίδες για 10 λεπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Το ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαραίνουμε κι αυτό. Σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί περίπου το μισό, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το αλατοπίπερο και το θυμάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ώστε το φαγητό να σιγοβράζει, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να μαγειρευτεί. Ελέγχουμε τακτικά μήπως χρειαστεί νερό και επίσης, με προσοχή, αναπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις παπαρδέλες σε λίγο αλάτι και 1 κουταλιά της σούπας Flora Soft για 5 – 8 λεπτά προσέχοντας να μην μας μαλακώσουν πολύ (αλ ντέντε), τις σουρώνουμε και κρατάμε λίγο νερό από τον βρασμό τους. Σε φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και στην συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε ώσπου να χρυσίσει. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα λαχανικά και το φασκόμηλο, καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού. Συμπληρώνουμε με λίγο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μια φόρμα του κέικ με τρύπα και την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να φουσκώσει το μίγμα. Προσθέτουμε τα αυγά, τη βανίλια, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και τέλος, το αλεύρι ανακατεύοντας διαρκώς στη μεσαία ταχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι και το αφήνουμε να βράσει. Βάζουμε σε άλλο σκεύος το Flora και το αφήνουμε να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα με το Flora από τη φωτιά και προσθέτουμε το αλεύρι και τα 60 γρ. από τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε με σύρμα, μέχρι να γίνει το μίγμα σαν αλοιφή. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το καυτό γάλα και ανακατεύουμε δυνατά. Βάζουμε ξανά την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί, ανακατεύοντας διαρκώς, μέχρι να γίνουν μια παχύρρευσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα βάλεις σόδα με λεμόνι πανω στους λεκέδες, θα το αφήσεις για λίγο στον ήλιο και μετα θα το πλύνεις κανονικά... Διαβάστε περισσότερα...
εχει βαλει κανεις με ακμη στο προσωπο του μελι και λεμονι ανακατεμενα? ειδε καμια διαφορα?
Απάντηση:
αντί να το βάλεις στην ακμή και να πάει χαμένο πιες το το πρωί... και θα δεις ενέργεια που σου δίνει... οχι μεγάλη ποσότητα... ενα κουταλάκι του γλυκού και απο τα δυο σε μισό ποτήρι νερό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλεις βάζεις, αν δεν θέλεις δεν βάζεις. Περί ορέξεως... :p Θα συμφωνήσω ότι καλύτερα είναι να μην βάλεις στους άλλους & να τους αφήσεις να βάλουν εκείνοι αν θέλουν. Προσωπικά λεμόνι δεν βάζω σχεδόν πουθενά, μόνο σε μύδια & τέτοια. Στο σπανακόρυζο βάζω φέτα, την κομματιάζω & την ανακατεύω & γίνεται σαν σπανακόπιτα. :p) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μάλλον έχει παραδώσει το πνεύμα. Ζήτα τη γνώμη ενός τεχνικού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δοκίμασε βοτκα με bitter lemon.Λεμονάδα είναι αλλά δεν έχει καθόλου ζάχαρη.Κάνει πιο έντονη τη γεύση της βοτκας.Αλλά πάντα με μέτρο.Ειδικά όταν ανακατέψεις αλκοολούχο με αναψυκτικό ανθρακούχο,θα κάνεις κεφάλι αρκετά γρήγορα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το κάνω και εγώ μερικές φορές όταν τα παίρνω εξαιρετικά πάρα πολύ άγρια. Οι φίλοι μου λένε πως νιώθουν κάτι να τους τρυπάει, γυρνάνε και βλέπουνε εμένα να τους κοιτάω με το δολοφονικό μου βλέμμα. Για πονοκεφάλους, εγκεφαλικά και καρδιακές προσβολές δεν έχουν πει κάτι. Φαίνεται ο τύπος έχει το Σατανά μέσα του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι η Β5 βοηθά στην πρωϊνή δυσκαμψία και στον πόνο της Ρευματοειδους Αρθριτιδας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φολικό οξύ(Β9) Χρήση: ελάττωση των επιπέδων ομοκυστεΐνης που διαπιστώθηκε ότι σχετίζονται με αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιοπάθεια. Αντιρροπεί τις ανεπιθύμητες ενέργειες της μεθοτρεξάτης. Επιστημονικά δεδομένα: μία μελέτη έδειξε ότι το φολικό οξύ συγχορηγούμενο με βιταμίνες του συμπλέγματος Β ελαττώνει τα επίπεδα της ομοκυστεΐνης, τα οποία είναι υψηλά σε ασθενείς με ΣΕΛ. Δοσολογία: για την αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων ενεργειών της μεθοτρεξάτης η συνήθης δόση είναι 1 mg εβδομαδια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαγνήσιο Χρήση: ανακούφιση από τον πόνο και τη φλεγμονή. Ανακούφιση από τα συμπτώματα της ινομυαλγίας και από το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης. Επιστημονικά δεδομένα: μια μελέτη με χρησιμοποίηση ομάδας ελέγχου έδειξε ότι ένα συνδυασμένι προϊόν από μαγνήσιο και μαλικό οξύ, ανακούφισε από τον πόνο και κινητοποίησε ενεργειακά 24 γυναίκες με ινομυαλγία. Δοσολογία: παρέχεται σε διάφορες μορφές και συνήθως σε συνδυασμό με μαλικό οξύ για την θεραπεία της ινομυαλγίας. Συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σελήνιο Χρήση: ανακούφιση από τον πόνο, δυσκαμψία και φλεγμονή στη Ρευματοειδη Αρθριτιδα. Επιστημονικά δεδομένα: μια μελέτη σε ανθρώπουςγια τη Ρευματοειδη Αρθριτιδα έδειξε ελάττωση των ευαίσθητων αρθρώσεων της δυσκαμψίας και της υμενίτιδας μετά από έξι μήνες. Η ομάδα μελέτης αυτή όμως χρησιμοποίησε και συμπληρώματα διατροφής, που περιείχαν ιχθυέλαια. Δεν υπαρχουν μελέτες σε άνθρωπο που να δείχνουν ότι τα συμπληρώματα σεληνίου από μόνα τους μπορούν να βελτιώσουν τα συμπτώματα της Ρευματοειδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το σπαράγγι είναι ένα άγριο χόρτο και άρχισε να καλλιεργείται στην Ελλάδα από το 1960. Το βρίσκουμε την άνοιξη (Μάρτιο – Μάιο). Περιέχει 90-95% νερό. Ανάλογα με το χρώμα τους διακρίνονται σε... άσπρα, ιώδη και πράσινα. Σχετικές πληροφορίες δίνει στο www.Life2day.gr η Γιούλη Φραγκιαδουλάκη-Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Bsc-Επιστημονική Υπεύθυνη ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Ηράκλειο Κρήτης -Ιδρυτικό Μέλος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας. Μερικές από τις ιδιότητες του σπαραγγιού είναι: •... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοίταξε, το λεμόνι με τα οξέα που περιέχει μπορεί να ανοίξει τα μαλλιά σου ούτως η άλλως, αλλά σε συνδυασμό με τον ήλιο, θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Εξαρτάται και πόσο πολύ θες να τα ανοίξεις... :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
από οτι διάβασα είσαι καστανόξανθη... θα ανοίξει το χρώμα, αλλά όχι πολύ, μη το φοβάσαι αυτό... απλά να θυμηθείς, αν βάλεις κ λεμόνι, να λουστείς μετά και να κάνεις μια καλή ενυδατική μάσκα στα μαλλάκια σου, γτ τ λεμόνι κ ο ήλιος τα αφυδατώνουν τα μαλλιά σου... και να ξέρεις πως το αποτέλεσμα όντως δε θα είναι ομοιόμορφο... κάποιες τούφες θα ανοίξουν πιο πολύ κ άλλες λιγότερο (μη φανταστείς ακραία πράγματα) γτ άλλες τούφες είναι πιο ταλαιπωρημένες κ άλλες λιγότερο, άλλες τούφες τις βλέπει π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να προσπαθησεις να μν ριξεις πολυ!.. Η αν δν σαρεσει βαλε αλλο!! φαγητο.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατι να πιεις καθαρτικη λεμοναδα; Θα περιμενεις να ενεργηθεις και θα τα πας για εξεταση! Θα κανεις και εξετασεις αιματος, οπως και πνευμονολογικες για τυχων φυματιωση! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι παθατε ολοι με τα λεμονια? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν νομιζω να επηρεαζεται ο μεταβολισμος απλα απο μια τροφη. Οχι σε μεγαλο βαθμο παντως. Ο μεταβολισμος ειναι η πρεπει να ειναι σταθερος, αλιμονο αν μεταβαλλοταν με καθε τροφη! Φανταζεσαι τι θα γινοταν με το ποικιλο διαιτολογιο που εχει σημερα ο ανθρωπος; :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παντοσ μια φιλη μ το σπιτι τσ το εχει βαμενο κιτρινο και πορτοκαλι και ειναι super ;) Διαβάστε περισσότερα...
θέλω να το δοκιμασω στις τριχες των χεριων μου για αυτο οποιος 3ερει ας γραψει λεπτομερειες!ευχαριστω
Απάντηση:
εχω ακουσει οτι το γινεται,δε το εχω επιχειρησει.μπορεις να βαλεις ξανθυντικη κρεμα ή λεηζερ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποιες ιδιοτητες; Πετρες ειναι και μεταλλα, ο ανθρωπος τους εδωσε αξια αναλογα με το ποσο σπανια, λαμπερα και χρωματιστα ειναι. Εκτος βεβαια αν ειναι κρυπτονιτης... κατι ηξερε ο superman...! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: ΒΑΣΗ 250 γρ. μπισκότα digestive ή πτι μπερ 50 γρ. τριμμένους ξηρούς καρπούς 100 γρ. βούτυρο (όχι μαργαρίνη) λιωμένο 2 κουτ.σουπ. ζάχαρη 2 κρόκους αυγών 1 βανίλια ξύσμα απο ένα λεμόνι ΓΕΜΙΣΗ 200 γρ. μερέντα ή νουτέλα 1 ζαχαρούχο γάλα 3 κρόκους αυγων 2 βανίλιες χυμό απο 1-2 λεμόνια (κατα προτίμηση) ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ 1 σοκολάτα γάλακτος τριμμένη ή σε φλύδες Πώς το κάνουμε: Τρίψτε τα ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 106 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.