Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ένα είδος ασθένειας που προκαλείται από σκουλίκι...
Απάντηση: Τι ακριβως. Μπορεις να το τριμαρεις στα πλαγια για να παρει σχημα η και να κλαδεψεις τις κορυφες γιατι αλλιως θα παρει δρομο και θα μεγαλωσει ατσαλα...
Απάντηση: Τα μανταρίνια καλλιεργούνται σε χώρες, όπως η Ισπανία και η Ελλάδα κυρίως στην Κρήτη και την Χίο...
Απάντηση: βαζεις ενα κουκουτσι απο βερυκοκο στο χωμα, το ποτιζεις και σε λιγους μηνες θα εχει φητροσει...
Απάντηση: τον φυτεβουμε τελουσ 10 μινα η ιανουαριοσ με φεβρουαριο με βαθοσ 1/5 με 2 εκατοστα κε σε αποστασι 50/60 εκατοστα το ενα με το αλλο...σε καθε τριπου...
Απάντηση: Απαιτήσεις σε νερό: Το καρπούζι αποτελείται κατά 90% από νερό, οπότε η επάρκεια νερού είναι καθοριστική κατά την ανάπτυξη του φυτού και του καρπού...
Απάντηση: Οργανισμός που την προκαλεί: Colletotrichum coccodes Αυτός ο ατελής μύκητας εδάφους εμφανίζεται σχεδόν σε όλα τα εδάφη στην Ευρώπη. Ο μύκητας μπο...
Απάντηση: Η υποστύλωση των φυτών γίνεται με καλάμια και πασσάλους στις αναρριχώμενες ποικιλίες.Τα καλάμια δένονται στην κορυφή τους συνήθως ανά τέσσερα ώστε...
Απάντηση: Οργανισμός που την προκαλεί: Fusarium oxysporum form. spec. solani Ο μύκητας ζει στο έδαφος και μπορεί να μολύνει όλα τα μέρη του φυτού πατάτας πο...
Απάντηση: Το λεμόνι είναι ο καρπός του υβριδικού δέντρου που ονομάζεται λεμονιά (επιστ. Κιτρέα η λεμονέα, Citrus × limon) και ανήκει στην οικογένεια των Ρυτο...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Λειλαντ βαμβακιαση

Απάντηση: ραντιζουμε για βαμβακια μολις δεση τον καρπο
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Οχι. Η βαμβακίαση ή βαμβακάδα πιο σωστά οφείλετ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απο 0,70 έως 1 μ.
Απάντηση: παιζουν πολλα σημασια απο το εδαφοσ τη λιπανση...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τη πρεπει να ξερο για τιν καλιεργια αλοης ht...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στα ξινοδεντρα εγω αχω βρι καλιτερο το κομπλεσα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: απλα παρε ενα ποτηρακι και βαλε βαμβακι και ριξ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το ούζο Το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε κυρίως χ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξυπνας ενα πρωι χωρις να σε καταλαβει κανεις κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στην Oλλανδία το 90% της παραγωγής προέρχεται α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πρέπει να διαλέγουμε τις πιο μεγάλες και λευκές...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θα βγει προκηρυξη μεσα στον γεναρη.υπομονη.ακομ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πότε μπολιάζουμε την νεραντζιά για να γίνει πορ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΒΡΟΥΧΟΣ Είναι ένα μικρό σκαθάρι που προσβάλει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το χειμώνα (Δεκέμβριο - Ιανουάριο), όχι όμως αυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στην υδροκαληεργια δεν βάζουμε κάποιο συγκεκριμ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
ραντιζουμε για βαμβακια μολις δεση τον καρπο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Οχι. Η βαμβακίαση ή βαμβακάδα πιο σωστά οφείλεται σε εντομολογική προσβολή.Τα σκευάσματα χαλκού προστατεύουν τα δέντρα από μυκητολογικές παθήσεις.Για την καταπολέμηση της χρησιμοποιησε θερινό πολτό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι ειναι η βαμβακιαση των πευκων;
Απάντηση:
Ένα είδος ασθένειας που προκαλείται από σκουλίκι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι ακριβως. Μπορεις να το τριμαρεις στα πλαγια για να παρει σχημα η και να κλαδεψεις τις κορυφες γιατι αλλιως θα παρει δρομο και θα μεγαλωσει ατσαλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα μανταρίνια καλλιεργούνται σε χώρες, όπως η Ισπανία και η Ελλάδα κυρίως στην Κρήτη και την Χίο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαζεις ενα κουκουτσι απο βερυκοκο στο χωμα, το ποτιζεις και σε λιγους μηνες θα εχει φητροσει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τον φυτεβουμε τελουσ 10 μινα η ιανουαριοσ με φεβρουαριο με βαθοσ 1/5 με 2 εκατοστα κε σε αποστασι 50/60 εκατοστα το ενα με το αλλο...σε καθε τριπουλα θα βαλουμε 3/4 σπορακια κε οταν φιτροσουν θα τα αρεοσουμε κε θα αφισουμε το πιο δινατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απαιτήσεις σε νερό: Το καρπούζι αποτελείται κατά 90% από νερό, οπότε η επάρκεια νερού είναι καθοριστική κατά την ανάπτυξη του φυτού και του καρπού. Έλλειψη νερού μπορεί να προκαλέσει κενά στον αγρό και μείωση της φυλλικής επιφάνειας και κυρίως της σοδειάς. Η επάρκεια νερού είναι σημαντική κατά τη βλαστική ανάπτυξη αλλά τελείως καθοριστική κατά την περίοδο της ανθοφορίας και της ανάπτυξης του καρπού. Η συχνότητα και η διάρκεια της άρδευσης εξαρτάται κυρίως από τις καιρικές συνθήκες, τον τύπο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οργανισμός που την προκαλεί: Colletotrichum coccodes Αυτός ο ατελής μύκητας εδάφους εμφανίζεται σχεδόν σε όλα τα εδάφη στην Ευρώπη. Ο μύκητας μπορεί να προκαλέσει σοβαρές απώλειες στην παραγωγή σε ζεστά έτη επειδή είναι μια ασθένεια που προκαλεί χαρακτηριστική αδυναμία στα φυτά. Εύρος ξενιστών: Πατάτα, σπάνια άλλα φυτά. Εμφάνιση και σημασία: Αυτός ο μύκητας εδάφους εμφανίζεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, αλλά συνήθως προκαλεί μεγάλες ζημιές στις θερμές περιοχές. Ο μύκητας προτιμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η υποστύλωση των φυτών γίνεται με καλάμια και πασσάλους στις αναρριχώμενες ποικιλίες.Τα καλάμια δένονται στην κορυφή τους συνήθως ανά τέσσερα ώστε να στερεώνονται καλύτερα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οργανισμός που την προκαλεί: Fusarium oxysporum form. spec. solani Ο μύκητας ζει στο έδαφος και μπορεί να μολύνει όλα τα μέρη του φυτού πατάτας που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Το παθογόνο είναι ένας ατελής μύκητας, ο οποίος δεν έχει αναπαραγωγικές υφές. Τα κονίδια και τα χλαμιδοσπόρια του μύκητα εμφανίζονται συχνά στο έδαφος. Εύρος ξενιστών: Κυρίως η πατάτα, και πολύ σπάνια άλλα σολανώδη φυτά. Εμφάνιση και σημασία: Το παθογόνο εμφανίζεται σχεδόν σε όλα τα εδάφη και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λεμόνι είναι ο καρπός του υβριδικού δέντρου που ονομάζεται λεμονιά (επιστ. Κιτρέα η λεμονέα, Citrus × limon) και ανήκει στην οικογένεια των Ρυτοειδών (Rutaceae) (= εσπεριδοειδών (Hesperidaceae)). Ο καρπός αυτός χρησιμοποιείται κυρίως για τον χυμό του, παρόλο που χρησιμοποιούνται επίσης το πιο σαρκώδες μέρος του καρπού και ο φλοιός του, ιδιαίτερα στη μαγειρική. Ο χυμός του λεμονιού περιέχει περίπου 5% κιτρικό οξύ, το οποίο δίνει στα λεμόνια τη χαρακτηριστική ξινή τους γεύση και pH από 2 μέχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παιζουν πολλα σημασια απο το εδαφοσ τη λιπανση την προευλευση της ντοματας......και γενικα οτι σπερνεισ θεριζεισ Διαβάστε περισσότερα...
εχο πεντε στρτεματα γησ θελο να ξερο αν μπορο να ασχοληθο με την καλιεργια αλοης
Απάντηση:
τη πρεπει να ξερο για τιν καλιεργια αλοης http://www.rotise.gr/erotisi/ti-prepei-na-xero- gia-tin-kaliergia- alois.html#AnswerBottom#ixzz1I0s509PQ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στα ξινοδεντρα εγω αχω βρι καλιτερο το κομπλεσαλ το βαζο 3 φορεσ το χρονο αν ειναι μεγαλα απο 2 κιλα στο δεντρο αν ειναι μικρα απο ενα και οταν τα κοβο χρισιμοποιο και λιγο παραπανο αζοτο για να τα βοιθισο προσοχι το πολι λιπασμα κανι ζιμια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ψαξε σε φυτορια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απλα παρε ενα ποτηρακι και βαλε βαμβακι και ριξε λιγο νερακι και μετα σπορακια φακης εχε το στον ηλιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ούζο Το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε κυρίως χάρη στους μικρασιάτες πρόσφυγες αποσταγματοποιούς. Ιδιαίτερες πατρίδες του θεωρούνται η Λέσβος και η ­Χίος, αλλά μακρόχρονη παράδοση έχει και η Βόρεια Ελλάδα. Από το 1989, το ούζο αποτελεί αναγνωρισμένο εθνικό προϊόν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ονομασία «ούζο», δηλαδή, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί για άλλα ευρωπαϊκά ποτά. Τι μπαίνει στο καζάνι; Αν και υπάρχουν πολλές «συνταγές» -εξού και τα ούζα με διαφορετικό άρωμα και γεύση-, τα βασικά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξυπνας ενα πρωι χωρις να σε καταλαβει κανεις και πας στον κηπο και.... το φυτευεις...! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για μενα το καλυτρο ειναι το 11-15-15 παντα Ελληνικα λιπασματα χρεισημοπιουμε παιζει ρολο και τη χωμα εχεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην Oλλανδία το 90% της παραγωγής προέρχεται αποκλειστικά από υδροπονικές καλλιέργειες, ενώ στη χώρα μας -που διαθέτει ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξή της, όπως η παρατεταμένη ηλιοφάνεια- το αντίστοιχο ποσοστό βρίσκεται «υπό το μηδέν». Oπως εξηγούν στην «H» παραγωγικοί φορείς η συγκεκριμένη μέθοδος που αναπτύσσεται σε θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις παραμένει... απενεργοποιημένη κυρίως λόγω του υψηλού κόστους που απαιτεί η αρχική επένδυση. Eπιπρόσθετα, πολλοί παραγωγοί δεν αποτολμούν το πρώτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρέπει να διαλέγουμε τις πιο μεγάλες και λευκές χήνες. Το κοτέτσι τους το φτιάχνουμε σε μέρος που να έχει άφθονη βοσκή και νερό. Τους δίνουμε για τροφή όλα τα όσπρια εκτός από ρόβι καθώς και φύλλα από μαρούλι. Δεν τις αφήνουμε όμως να τρώνε αγριάδα γιατί άμα φάνε δεν μπορούν να χωνέψουν. Οι χήνες γεννούν 3 ως 12 φορές το χρόνο. Καμιά φορά δε και περισσότερα. Βάζουμε δε και τα αυγά τους στις κότες να τα κλωσήσουν. Τα κλωσοπούλια της χήνας τις δέκα πρώτες ημέρες πρέπει να μένουν μέσα. Όταν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα βγει προκηρυξη μεσα στον γεναρη.υπομονη.ακομη δε βγηκαν τα περσινα αποτελεσματα.τα χαρτια τα στελνεις ταχυδρομικα συστημενα. Διαβάστε περισσότερα...
και με ποιον τρόπο
Απάντηση:
Πότε μπολιάζουμε την νεραντζιά για να γίνει πορτοκαλιά http://www.rotise.gr/erotisi/pote-mpoliazoyme-tin- nerantzia-gia-na-ginei- portokalia.html#AnswerBottom#ixzz1GqfuMC63 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΒΡΟΥΧΟΣ Είναι ένα μικρό σκαθάρι που προσβάλει τους σπόρους των διαφόρων οσπρίων. Οι βρούχοι είναι διαφόρων ειδών και κάθε όσπριο έχει ιδιαίτερο είδος βρούχου. Ο βρούχος των κουκιών είναι 7 χιλιοστά μακρύς, μαύρος με 4 τριγωνικές γυαλιστερές βούλες στα πάνω του φτερά. Ο βρούχος της φακής είναι μικρότερος, μαύρος με ένα άσπρο χνούδι με 2 μαύρες βούλες στην άκρη της κοιλιάς. Ο βρούχος του μπιζελιού είναι έως 5 χιλιοστά, μαύρος με άσπρες βούλες. Ανάλογοι είναι οι βρούχοι των φασολιών, του βίκου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χειμώνα (Δεκέμβριο - Ιανουάριο), όχι όμως αυστηρό κλάδεμα. Γενικά στα εσπεριδοειδή κλαδεύουμε αμέσως μετά την συγκομιδή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρώτα στο σακουλάκι και αφού μεγαλώσει το μεταφυτεύεις στο χώμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στην υδροκαληεργια δεν βάζουμε κάποιο συγκεκριμένο λίπασμα. Το λίπασμα καθορίζεται σύμφωνα με της ανάγκες του φυτού κ της καιρικες συνθήκες που επικρατούν κ σε ποιο στάδιο βρίσκεται η καλλιέργεια. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 26 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.