Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: εμας μας στοιχισε για μια pl economy best αξιας 1970 ευρω, με μια καλη παραγγελια μιγματος για λουκουμαδες που καναμε μας την δωσανε με επιδοτηση 1...
Απάντηση: Λουκουμαδες γεμιστοι με σοκολατα: Υλικα: Για την γέμιση: 100γρ κουβερτούρα τεμαχισμένη 100γρ κρέμα γάλακτος Για τους λουκουμάδες: 500γρ γά...
Απάντηση: Τέλεια επιλογή γενικά! Και ειδικότερα για όσους νηστεύουν οι λουκουμάδες είναι πολύ καλή λύση για λαχταριστό επιδόρπιο. Το κατάστημα είναι π...
Απάντηση: με αλεύρι που φουσκωνει μόνο του...
Απάντηση: Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα...
Απάντηση: Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα...
Απάντηση: το BOSS...
Απάντηση: σιγά μήν πας να πάρεις ειδικό σκεύος ! βάλε νερό σε ένα κατσαρολάκι,βάλτο στο μάτι της κουζίνας και μέσα σε αυτό ένα μικρότερο κατσαρολάκι με το υ...
Απάντηση: nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια...
Απάντηση: Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται! Σε χτύπησε η κρίση όπως όλους μας!!!...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ

Απάντηση: Αν τους πάρεις να τους φτιάξεις εσύ πάντως πιο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 κουταλιά μαγιά ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: από όσο ξέρω δεν γίνετε
Απάντηση: http://argiro.gr/recipes/%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μυθος ειναι εγω τρελενομαι για κανελα. Απο τα α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 480 γρ. ζάχαρη άχνη 320 γρ. αμύγδαλο σκόνη 20...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μια άλλη λύση είναι να φας αυτό και να φτιάξεις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φτιάχνεις τα κλασικά μελομακάρονα και τα περιχύ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το ανάλογο φρούτο, ζαχαρη ,νερό και ανάλογα το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 4 φλ. λάδι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. χυμό πορτοκαλι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 2 κουβερτουρες 2 κουπες φρεσκο γαλα 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τους επαγγελματίες υπάρχουν εταιρίες πρώτον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: λογικα αν το βαλεις σε ενα μπολακι η σε ενα ποτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: «Φουλ της σοκολάτας με τυρί» (Κέικ με φουντούκι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δες εδω μια συνταγη για κρητικους κουραμπιεδες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Le monde και Chef d oeuvre από ότι έχω ακούσει,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεκιναει απο 100 ευρω
Απάντηση: καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P
Απάντηση: Υλικά: • 250 γραμ. μέλι θυμαρίσιο • 250 γραμ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Αν τους πάρεις να τους φτιάξεις εσύ πάντως πιο φτηνοί θα βγουν :-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 κουταλιά μαγιά 1 φλιτζ. χλιαρό νερό για τη μαγιά χλιαρό νερό όσο πάρει για την ζύμη 1 κουταλάκι αλάτι λάδι για τηγάνισμα Σιρόπι: 2 φλιτζ. ζάχαρη 1 φλιτζ. μέλι 1 φλιτζ. νερό κανέλλα Κοσκινίζουμε το αλεύρι και του προσθέτουμε το αλάτι. Διαλύουμε την μαγιά στο νερό και περιμένουμε 10-15 λεπτά. Κάνουμε ένα λάκκο στη μέση του αλευριού και ρίχνουμε εκεί τη μαγιά. Ανακατεύουμε και σιγά-σιγά ρίχνουμε νερό μέχρι να γί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
από όσο ξέρω δεν γίνετε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://argiro.gr/recipes/%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA% CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εμας μας στοιχισε για μια pl economy best αξιας 1970 ευρω, με μια καλη παραγγελια μιγματος για λουκουμαδες που καναμε μας την δωσανε με επιδοτηση 1480 ευρω. αξιζε τα λεφτα της και το μιγμα δυναμιτης μας εμαθε γρηγορα ολη η αγια παρακευη και η πλατεια της ποια μοσχοβολαει με τους καλυτερους λουκουμαδες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λουκουμαδες γεμιστοι με σοκολατα: Υλικα: Για την γέμιση: 100γρ κουβερτούρα τεμαχισμένη 100γρ κρέμα γάλακτος Για τους λουκουμάδες: 500γρ γάλα πλήρες 20γρ φρέσκια μαγιά μπύρας 30γρ ζάχαρη 5γρ αλάτι 520γρ αλεύρι αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα μέλι για το σερβίρισμα Εκτελεση: Για την κρέμα: Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε πάνω στην κουβερτούρα Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα Τοποθετούμε την κρέμα στο ψυγείο και την αφήνουμε να κρυώσει καλά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τέλεια επιλογή γενικά! Και ειδικότερα για όσους νηστεύουν οι λουκουμάδες είναι πολύ καλή λύση για λαχταριστό επιδόρπιο. Το κατάστημα είναι πολύ παλιό και εγγύηση για ποιότητα και γεύση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με αλεύρι που φουσκωνει μόνο του Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα λίγη κανέλα Σιρόπι: 640 γρ. ζάχαρη 320 γρ. νερό 1-2 κ.σ. μέλι λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού 1 φλούδα λεμονιού Οδηγίες1.Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη νερουλή, χωρίς σβόλους. Τη βάζουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει. 2.Κόβουμε τη ζύμη με το χέρι ή με κουτά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα λίγη κανέλα Σιρόπι: 640 γρ. ζάχαρη 320 γρ. νερό 1-2 κ.σ. μέλι λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού 1 φλούδα λεμονιού Στα γρήγοραΚατηγορίαΓλυκά ζύμηςΔιατροφήVeganΧορτοφαγικήΝηστίσιμαΝηστίσιμαΣερ βίρει6Οδηγίες1.Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη νερουλή, χωρίς σβόλους.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
σιγά μήν πας να πάρεις ειδικό σκεύος ! βάλε νερό σε ένα κατσαρολάκι,βάλτο στο μάτι της κουζίνας και μέσα σε αυτό ένα μικρότερο κατσαρολάκι με το υλικό που θέλεις να λειώσει (πχ σοκολάτα κουβερτούρα). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται! Σε χτύπησε η κρίση όπως όλους μας!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μυθος ειναι εγω τρελενομαι για κανελα. Απο τα αγαπημενα μου αρωματικα!!! Διαβάστε περισσότερα...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ
Απάντηση:
480 γρ. ζάχαρη άχνη 320 γρ. αμύγδαλο σκόνη 200 γρ. αλεύρι 4 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 560 γρ. ασπράδι αυγού (περίπου από 16 αυγά) 520 γρ. βούτυρο λιωμένο Lurpak 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα ξύσμα από δύο πορτοκάλια Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα βάζουμε σ’ ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο τσέρκι 28 ή 30 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για μισή ώρα και στους 160οC για 30΄ ακόμη. Αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Χρόνος προε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια άλλη λύση είναι να φας αυτό και να φτιάξεις το καινούριο όπως το θέλεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φτιάχνεις τα κλασικά μελομακάρονα και τα περιχύνεις με σοκολάτα. Διαβάστε περισσότερα...
τι χρειαζεται για να μπορω να φτιαχνω γλυκα κουταλιου
Απάντηση:
Το ανάλογο φρούτο, ζαχαρη ,νερό και ανάλογα το φρούτο ,βανίλια,κανέλα,γαρύφαλλο κ.α. Διαβάστε περισσότερα...
ποια ειναι η καλυτερη συνταγη για μελομακαρονα;
Απάντηση:
4 φλ. λάδι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. χυμό πορτοκαλιού 1 φλ. αλυσίβα 1 φλ. καφέ κονιάκ 1 κ.γ. κανέλα 2 κ.γ. μαγειρική σόδα 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού 2 κιλά αλεύρι Για το σιρόπι 2 φλ. μέλι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό Για το γαρνίρισμα 1/2 κιλό καρύδια ψιλοκοπανισμένα 1 κ.γ. κανέλα 1 κ.σ. ζάχαρη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 2 κουβερτουρες 2 κουπες φρεσκο γαλα 1 κουτι γαλα εβαπορε (νουνου) 3 βανιλιες 1 κουπα ζάχαρη 3 αυγα 1 σακουλακι μικρα κομματακια κουβερτουρας Εκτελεση: Λιωνω τις κουβερτουρες σε χαμηλη φωτια και ριχνω και το εβαπορε ανακατευοντας μεχρι να γινουν ενα. Ξεχωριστα χτυπαω στο μιξερ τα αυγα το γαλα την ζαχαρη και τις βανιλιες και επιτα ριχνω το μιγμα με την σοκολατα και συνεχιζω το χτυπημα. Βαζω το υλικο σε ενα μπολ και το βαζω για μιση ωρα στο ψυγειο μετα το μισαωρο το βγαζω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη. 2.Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα 3.Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω) 4.Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά) 5.Ψήνω στους 180 βαθμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τους επαγγελματίες υπάρχουν εταιρίες πρώτον υλών όπου προμηθεύοντες Της ύλες παγωτού , ενδεικτικά χιάζονται γάλα ,ζάχαρη, δεκστρόζη, κρέμα γάλακτος και βάση παγωτού όπου περιέχει πηκτικές ύλες , μετά προσθέτουν της γεύσης που θέλουν να βγάλουν ,αναδεύουν και βάζουν όλο το μίγμα στην παγωτομηχανη και σε 10 λεπτά το παγωτό είναι έτυμο ,τοποθετείτε στης βασκετες και διακοσμούν με της Λεγόμενες ριπλες η βεριεγκατο . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λογικα αν το βαλεις σε ενα μπολακι η σε ενα ποτηρι και το σκεπασεις αεροστεγος θα ειναι καλα Διαβάστε περισσότερα...
γιατι δεν μου ψηνετε εσωτερικα και δεν φουσκωνει το κεικ φουντουκι
Απάντηση:
«Φουλ της σοκολάτας με τυρί» (Κέικ με φουντούκια, γέμιση μασκαρπόνε και επικάλυψη κουβερτούρας) ΥΛΙΚΑ Για πέντε άτομα: • 125 γρ. κουβερτούρα • ½ κούπας μαργαρίνη • ¼ κούπας γάλα • 1/3 κούπας ζάχαρη άσπρη • 1/3 κούπας ζάχαρη καστανή • 1 βανίλια • 1 κ.σ. λικέρ • 2 αυγά • ¾ κούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του • 1 κούπα χοντροαλεσμένα φουντούκια Για τη λευκή γέμιση • 400 γρ. τυρί μασκαρπόνε • 6 κ.σ. ζάχαρη άχνη • 2 βανίλιες Για την επικάλυψη • ¼ κούπας βούτυρο λιωμέ... Διαβάστε περισσότερα...
συνταγη για κουραμπιεδες;
Απάντηση:
δες εδω μια συνταγη για κρητικους κουραμπιεδες http://www.rotise.gr/erotisi/syntagh-gia- kritikoys-koyrampiedes.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Le monde και Chef d oeuvre από ότι έχω ακούσει, χωρίς όμως να βάζω το χέρι μου στη φωτιά... Εξαρτάται βέβαια και τι ακριβώς θέλεις, τα δίδακτρα παίζουν ρόλο στην επιλογή σου; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεκιναει απο 100 ευρω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: • 250 γραμ. μέλι θυμαρίσιο • 250 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 2 αβγά • 125 γραμ. βούτυρο λιωμένο Διαδικασία: Χτυπάμε το βούτυρο με το μέλι στο μίξερ, μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά. Σταματάμε το χτύπημα, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Χρησιμοποιώντας ένα κορνέ ή δύο κουταλάκια, φτιάχνουμε μικρά μπισκότα πάνω σε μία λαδόκολλα. Τα ψήνουμε για 12 λεπτά, προσέχοντας να μη σκουρύνουν πολύ γι... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 146 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.