Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Κατεβασε λιγο την τιμη... κριση εχουμε, τα ενοικια εχουν πεσει παρα πολυ. Για να το βαζεις εδω σημαινει οτι εχεις δοκιμασει στην "χρυση ευκαι...
Απάντηση: βαλε κρυο απο το ψυγει βηταμ πανω στο σημειο και αστο οσο περισσοτερη ωρα μπορεις... τραβαει το καψιμο με τη φουσκαλα και μαλακωνει το σημειο και δ...
Απάντηση: Εύκολα.Παίρνετε ένα κουτάκι Coca Cola και το αδειάζετε στην κατσαρόλα.Βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνετε να βράσει για λίγη ώρα το αναψυκτι...
Απάντηση: Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσ...
Απάντηση: Αν καεί το φαγητό, καθάρισε τον μαύρο πάτο της κατσαρόλας χρησιμοποιώντας λευκό ξίδι. Αφήνεις το σκεύος να μουλιάσει με ζεστό νερό και μπόλικο ξίδι...
Απάντηση: Απο όσο ξέρω η coca cola βοηθάει.Την βάζετε στην κατσαρόλα και τη βάζετε στη φωτιά να ζεσταθεί.Θα βγάλει το πιο πολύ καμμένο σιρόπι και δεν χρειάζε...
Απάντηση: θες για ρύζι ? το κοτσύφι,πέταξε ... :(...
Απάντηση: γιατι μαυριζουνε απο κατω; μαλλον επειδη καιγονται απο την φλογα γι αυτο μαυριζου\ν...
Απάντηση: Αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να το μαλακώσεις και να υποχωρήσει ελαφρώς η φαγούρα με το χαμομήλι.Βουτάς ενα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα σε χλιαρό...
Απάντηση: Μπορεις να το κανεις λεμονατο-λαδοριγανη που ειναι καταπληκτικο με πατατες.Επισηςε κοκκινιστο με μακαρονια ή ρυζι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κριθαρακι στην κατσαρολα

Απάντηση: Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές που προσβάλλουν...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Τι είναι το κριθαράκι και πώς δημιουργείται; Η...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: την γεμιζεις με ζεστο νερο με ξυδι, την αφηνεις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν καθαρίζει, την έκαψες την κατσαρόλα! :D
Απάντηση: Νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις λεμόνι ξύδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό.
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό.
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό.
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό.
Απάντηση: ξεφλουδιζης ενα σκορδο [μια σκελιδα δυλαδη] και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόψε μια σκελίδα σκόρδο στη μέση και με το χυμό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το κριθαρακι ειναι ενα φραξιμο μιας μικρης αρτη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φραζει ενα τριχοειδες αγγειο με συνεπεια να 'φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 2 κιλά αρνάκι μπούτι καθαρισμένο 2 κλωνάρια φρ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Αστακοί, καβούρια και λοιπά καρκινοειδή υποφέρουν όταν βράζουν ζωντανά μέσα στην κατσαρόλα. Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας που μελετά το νευρικό σύστημα των ειδών αυτών και δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Experimental Biology. Τα καρκινοειδή και πολλοί ακόμα οργανισμοί διαθέτουν ειδικούς υποδοχείς (αισθητήρες πόνου, αλγοϋποδοχείς) που αντιλαμβάνονται τα επικίνδυνα ερεθίσματα και ενεργοποιούν ένα ταχύτατο ανακλαστικό αποφυγής. Η μελέτη έδειξε πως τα είδη αυτά διαθέτουν μια μ...
Απάντηση:
10 λόγοι για να μην φάτε αστακούς 1. Οι αστακοί έχουν δικαιώματα Η PETA πιστεύει, ότι πρέπει να σεβόμαστε τα δικαίωματα όλων των ζώων, άσχετα αν τα ζώα έχουν κάποια ωφέλεια στον άνθρωπο ή ισχύουν σαν εκλεκτή τροφή. Οπως ακριβώς και εμείς, και αυτά υποφέρουν και θέλουν να ζήσουν την ζωή τους, μια ελεύθερη και ασφαλή ζωή . Γιαυτό δεν έχουμε το δικαίωμα, να ψαρεύουμε αστακούς προς τροφή, να τους βασανίζουμε και να τους σκοτώνουμε. 2. Το βράσιμο πονάει...ισχύει επίσης και για τους αστακο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές που προσβάλλουν τα βλέφαρα των παιδιών είναι τα κριθαράκια και η βλεφαρίτιδα. Το κριθαράκι είναι ένα εξόγκωμα, γεμάτο με πύο, που σχηματίζεται στη ρίζα μιας βλεφαρίδας. Η βλεφαρίτιδα είναι η φλεγμονή της άκρης των βλεφάρων. ΚΡΙΘΑΡΑΚΙΑ Τα κριθαράκια είναι αποτελέσματα μόλυνσης, συνήθως από βακτήρια. Τα κύρια συμπτώματα που παρουσιάζουν τα κριθαράκια είναι: o Ένα κίτρινο κεφαλάκι με πύον στο βλέφαρο, στη ρίζα μίας βλεφαρίδας o ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι το κριθαράκι και πώς δημιουργείται; Η Κριθή (κριθαράκι) είναι μία μικροβιακή φλεγμονή, συνήθως από σταφυλόκοκκο, της ρίζας της βλεφαρίδας ή των γειτονικών μικροαδενών που την αρδεύουν (ποτίζουν). Δημιουργείται μικρό πυώδες απόστημα, με χαρακτηριστική «κορφούλα» στο έξω τμήμα του βλεφαρικού χείλους και είναι επώδυνο. Θεραπεία: Συνήθως αρκούν οι ζεστές κομπρέσσες και η εκρίζωση της βλεφαρίδας που έχει προσβληθεί με μια λαβίδα, σαν αυτές που υπάρχουν για τα φρύδια. Αυτό βοηθάει στην π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έκανες πλύση στομάχου δηλαδή; ;p Μπα, δεν παθαίνεις τίποτα, το πολύ-πολύ να λειτουργήσει σαν καθαρτικό! ;D Μόνο μακροχρόνια κατάποση σαπουνιού μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην πανίδα του πεπτικού συστήματος & να έχεις προβλήματα στην πέψη. Κατά τ άλλα, για την ποσότητα που αναφέρεις, το μόνο κακό είναι η χαλασμένη γεύση του ποπκόρν... ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατεβασε λιγο την τιμη... κριση εχουμε, τα ενοικια εχουν πεσει παρα πολυ. Για να το βαζεις εδω σημαινει οτι εχεις δοκιμασει στην "χρυση ευκαιρια", ισως και αλλου και δεν καταφερες να το νοικιασεις, ο λογος ειναι οτι ειναι ακριβο για την σημερινη εποχη. Δεν ξερω βεβαια σε τι κατασταση ειναι το σπιτι, μπορει να ειναι νεοδμητο, τοτε καλα το νοικιαζεις, αλλα αν οχι κατεβα πιο κατω. Για 2άρι ειναι λιγο ακριβο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαλε κρυο απο το ψυγει βηταμ πανω στο σημειο και αστο οσο περισσοτερη ωρα μπορεις... τραβαει το καψιμο με τη φουσκαλα και μαλακωνει το σημειο και δε θα σου αφησει και σημαδι... αλλιως βαλε κρυο γιαουρτι ή παγακια και σε καμια περιπτωση μη σπασεις τη φουσκαλα γιατι θα σε τσουζει πολυ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εύκολα.Παίρνετε ένα κουτάκι Coca Cola και το αδειάζετε στην κατσαρόλα.Βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνετε να βράσει για λίγη ώρα το αναψυκτικό.Στη συνέχεια αδειάζετε το αναψυκτικό και αφήνετε την κατσαρόλα να μουλιάσει με νερό και σαπούνι για να μαλακώσει και το υπόλοιπο καμμένο υπόλειμμα φαγητού που δεν βγήκε και θα καθαρίσει πολύ πιο εύκολα απο ότν αν τρίβατε με τις ώρες.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσθέτεις και λίγο κρασί ,αν δεν έχεις βέβαια παιδιά(μην τα μεθύσουμε κιόλας) ,ρίχνεις κι έναν κύβο μέσα και βουαλά ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν καεί το φαγητό, καθάρισε τον μαύρο πάτο της κατσαρόλας χρησιμοποιώντας λευκό ξίδι. Αφήνεις το σκεύος να μουλιάσει με ζεστό νερό και μπόλικο ξίδι όλο το βράδυ, κατόπιν ξύνεις με ξύλινη σπάτουλα για να απομακρυνθούν τα καμένα κομμάτια και τέλος το πλένεις με συνηθισμένο υγρό πιάτων. Πιο γρήγορος τρόπος; Γεμίζεις την κατσαρόλα με ζεστό νερό και ρίχνεις μέσα μια ταμπλέτα απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων. Μόλις διαλυθεί η ταμπλέτα, καθαρίζεις χωρίς κόπο. Μια λύση επίσης για όσους/ες διαθέτουν τζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο όσο ξέρω η coca cola βοηθάει.Την βάζετε στην κατσαρόλα και τη βάζετε στη φωτιά να ζεσταθεί.Θα βγάλει το πιο πολύ καμμένο σιρόπι και δεν χρειάζεται ξύσιμο.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θες για ρύζι ? το κοτσύφι,πέταξε ... :( Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι μαυριζουνε απο κατω; μαλλον επειδη καιγονται απο την φλογα γι αυτο μαυριζου\ν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να το μαλακώσεις και να υποχωρήσει ελαφρώς η φαγούρα με το χαμομήλι.Βουτάς ενα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα σε χλιαρό χαμομήλι και τρίβεις ελαφρά την ερεθισμένη περιοχή.Θα περάσει απο μόνο του σε 2 ημέρες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορεις να το κανεις λεμονατο-λαδοριγανη που ειναι καταπληκτικο με πατατες.Επισηςε κοκκινιστο με μακαρονια ή ρυζι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
την γεμιζεις με ζεστο νερο με ξυδι, την αφηνεις να μουλιασει κ ξεκινας με συρμα...αν δν καθαριζει προσθεσε κ λιγη σοδα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν καθαρίζει, την έκαψες την κατσαρόλα! :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις λεμόνι ξύδι και σόδα και πρέπει να το αφήσεις να μουλιάσεις και μετά να το τρίψεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλαμαρια ολόκληρα καθαρισμένα * 5 μέτριες πατάτες * χυμός από ενα λεμόνι * λίγο αλάτι * πιπέρι * κρεμμυδάκι φρέσκο * μαιντανός * άνιθος * λαδι 1. Πλένουμε και κόβουμε τα καλαμάρια σε κομμάτια οχι απαραίτητα σε λωρίδες 2. Τσιγαρίζουμε στο λάδι, σε ρηχή κατσαρόλα, το κρεμμυδάκι, μαιντανό, άνιθο, μετα το καλαμάρι 3. Το αφήνουμε 5 λεπτά να βρασει-τσιγαριστεί και μετα προσθέτουμε λίγο νεράκι να σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξεφλουδιζης ενα σκορδο [μια σκελιδα δυλαδη] και τριβης τοπικα το κρυθαρακη και το αφυνης εκυνο μαρετε και χανετε αν επιμενη κανε επαναλιψη Διαβάστε περισσότερα...
που εχει γινει με σπορελαιο οχι με βουτυρο κ χωρις σταφίδες
Απάντηση:
Απάντηση:
Κόψε μια σκελίδα σκόρδο στη μέση και με το χυμό του πέρασε το τμήμα της επιδερμίδας που έχει πληγεί/ Επανέλαβε μέχρι να περάσει 2 ή 3 μέρες. Προσοχή μην περάσει χυμός στο βλεννογόνο γιατί θα τσούξει αρκετά - χωρίς καμιά επιπλέον συνέπεια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το κριθαρακι ειναι ενα φραξιμο μιας μικρης αρτηριας ... θελει συνηθως ενα απαλο ζεστο χαμομηλι για να υποχωρησει ... μπορει να ξανασυμβει .Αν δεν υποχωρει και συμβαινει συχνα τοτε γινεται μια λεπτουλα επεμβαση . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φραζει ενα τριχοειδες αγγειο με συνεπεια να 'φοσκωνει' και να σχηματιζεται το κριθαρακι. Φευγει με ζεστο χαμομηλι και στην χειροτερη με επεμβαση . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοστοσ επενδισησ ολα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 κιλά αρνάκι μπούτι καθαρισμένο 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, χοντροκομμένο 8 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 20 γρ βούτυρο που έχει μαλακώσει 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι, αλεσμένο Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά. Χρόνος μαγειρέματος 1 ώρα και 30 λεπτά. 1. Τρυπάτε το αρνάκι παντού με κοφτερό μαχαίρι και το βάζετε σε μεγάλο ταψί. Βάζετε μέσα στις τομές δεντρολίβανο και αλείφετε το αρνάκι με βούτυρο και πιπέρι. 2. Ψήνετε το αρνάκι στον φούρνο ή σε καλυμμένη ψηστιέρα, χρησιμοποιώντας έμμεση φ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 146 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.