Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Έκανες πλύση στομάχου δηλαδή; ;p Μπα, δεν παθαίνεις τίποτα, το πολύ-πολύ να λειτουργήσει σαν καθαρτικό! ;D Μόνο μακροχρόνια κατάποση σαπουνιού μπ...
Απάντηση: Κατεβασε λιγο την τιμη... κριση εχουμε, τα ενοικια εχουν πεσει παρα πολυ. Για να το βαζεις εδω σημαινει οτι εχεις δοκιμασει στην "χρυση ευκαι...
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο ...
Απάντηση: Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρι 1 κούπα...
Απάντηση: 2 κιλά κρέας 250 γρ βούτυρο Για τη σάλτσα 1 κεφάλι σκόρδο 5 κουταλιές της σούπας αλεύρι 600 ml ξύδι 70 ml άσπρο κρασί αρετσίνωτο νερό 5 φύλ...
Απάντηση: Υλικά για το ρολό 1,5 – 2 κιλά χοιρινό σε ένα κομμάτι, κατάλληλο για ρολό 4 μήλα φιρίκια 50 γρ. καρυδόψυχα αλάτι, πιπέρι 1,5 φλ. τσαγιού χυμό...
Απάντηση: βαλε κρυο απο το ψυγει βηταμ πανω στο σημειο και αστο οσο περισσοτερη ωρα μπορεις... τραβαει το καψιμο με τη φουσκαλα και μαλακωνει το σημειο και δ...
Απάντηση: Τωρα γιατι εισαι κακο κοριτσι; Τετοια ωρα λενε τετοια πραγματα; :) Ευτυχως σημερα θα φαω μακαρονια με κιμα !!!!!!!! Πολυ ωραια η συνταγη...
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΆ 1 νουά γύρω στο 1,2 κιλά 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 2 νεροπότηρο λευκό αρωματικό κρασί 1 κουτ γλυκού κόκκους...
Απάντηση: Εύκολα.Παίρνετε ένα κουτάκι Coca Cola και το αδειάζετε στην κατσαρόλα.Βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνετε να βράσει για λίγη ώρα το αναψυκτι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κριθαρακι με σαλτσα στην κατσαρολα

Απάντηση: Για τη σάλτσα ροδιού: 1 φλ. χυμό ροδιού ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές που προσβάλλουν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι είναι το κριθαράκι και πώς δημιουργείται; Η...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εγώ πάλι τα τρώω με τζατζίκι ή με πάπρικα !
Απάντηση: Αν καεί το φαγητό, καθάρισε τον μαύρο πάτο της...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θες για ρύζι ? το κοτσύφι,πέταξε ... :(
Απάντηση: Να την αφησεις στη φωτια για να πιει το ζουμι κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: γιατι μαυριζουνε απο κατω; μαλλον επειδη καιγον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να το μαλακώσεις και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://sintagoulis.gr/tag/%CE%B1+%CE%BB%CE%B1+%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπορεις να το κανεις λεμονατο-λαδοριγανη που ει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://syntages.matia.gr/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: την γεμιζεις με ζεστο νερο με ξυδι, την αφηνεις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σουτζουκακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σάλτσα κόκκινη για μακαρόνια - http://www.sidag...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Αστακοί, καβούρια και λοιπά καρκινοειδή υποφέρουν όταν βράζουν ζωντανά μέσα στην κατσαρόλα. Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας που μελετά το νευρικό σύστημα των ειδών αυτών και δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Experimental Biology. Τα καρκινοειδή και πολλοί ακόμα οργανισμοί διαθέτουν ειδικούς υποδοχείς (αισθητήρες πόνου, αλγοϋποδοχείς) που αντιλαμβάνονται τα επικίνδυνα ερεθίσματα και ενεργοποιούν ένα ταχύτατο ανακλαστικό αποφυγής. Η μελέτη έδειξε πως τα είδη αυτά διαθέτουν μια μ...
Απάντηση:
10 λόγοι για να μην φάτε αστακούς 1. Οι αστακοί έχουν δικαιώματα Η PETA πιστεύει, ότι πρέπει να σεβόμαστε τα δικαίωματα όλων των ζώων, άσχετα αν τα ζώα έχουν κάποια ωφέλεια στον άνθρωπο ή ισχύουν σαν εκλεκτή τροφή. Οπως ακριβώς και εμείς, και αυτά υποφέρουν και θέλουν να ζήσουν την ζωή τους, μια ελεύθερη και ασφαλή ζωή . Γιαυτό δεν έχουμε το δικαίωμα, να ψαρεύουμε αστακούς προς τροφή, να τους βασανίζουμε και να τους σκοτώνουμε. 2. Το βράσιμο πονάει...ισχύει επίσης και για τους αστακο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη σάλτσα ροδιού: 1 φλ. χυμό ροδιού 2 κ.σ ούζο 50 γρ. ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το χυμό και τη ζάχαρη για 5 λεπτά μέχρι να δέσει ελαφρώς. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το ούζο. Η σάλτσα αυτή διατηρείται στο ψυγείο για χρόνια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές που προσβάλλουν τα βλέφαρα των παιδιών είναι τα κριθαράκια και η βλεφαρίτιδα. Το κριθαράκι είναι ένα εξόγκωμα, γεμάτο με πύο, που σχηματίζεται στη ρίζα μιας βλεφαρίδας. Η βλεφαρίτιδα είναι η φλεγμονή της άκρης των βλεφάρων. ΚΡΙΘΑΡΑΚΙΑ Τα κριθαράκια είναι αποτελέσματα μόλυνσης, συνήθως από βακτήρια. Τα κύρια συμπτώματα που παρουσιάζουν τα κριθαράκια είναι: o Ένα κίτρινο κεφαλάκι με πύον στο βλέφαρο, στη ρίζα μίας βλεφαρίδας o ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι το κριθαράκι και πώς δημιουργείται; Η Κριθή (κριθαράκι) είναι μία μικροβιακή φλεγμονή, συνήθως από σταφυλόκοκκο, της ρίζας της βλεφαρίδας ή των γειτονικών μικροαδενών που την αρδεύουν (ποτίζουν). Δημιουργείται μικρό πυώδες απόστημα, με χαρακτηριστική «κορφούλα» στο έξω τμήμα του βλεφαρικού χείλους και είναι επώδυνο. Θεραπεία: Συνήθως αρκούν οι ζεστές κομπρέσσες και η εκρίζωση της βλεφαρίδας που έχει προσβληθεί με μια λαβίδα, σαν αυτές που υπάρχουν για τα φρύδια. Αυτό βοηθάει στην π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έκανες πλύση στομάχου δηλαδή; ;p Μπα, δεν παθαίνεις τίποτα, το πολύ-πολύ να λειτουργήσει σαν καθαρτικό! ;D Μόνο μακροχρόνια κατάποση σαπουνιού μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην πανίδα του πεπτικού συστήματος & να έχεις προβλήματα στην πέψη. Κατά τ άλλα, για την ποσότητα που αναφέρεις, το μόνο κακό είναι η χαλασμένη γεύση του ποπκόρν... ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατεβασε λιγο την τιμη... κριση εχουμε, τα ενοικια εχουν πεσει παρα πολυ. Για να το βαζεις εδω σημαινει οτι εχεις δοκιμασει στην "χρυση ευκαιρια", ισως και αλλου και δεν καταφερες να το νοικιασεις, ο λογος ειναι οτι ειναι ακριβο για την σημερινη εποχη. Δεν ξερω βεβαια σε τι κατασταση ειναι το σπιτι, μπορει να ειναι νεοδμητο, τοτε καλα το νοικιαζεις, αλλα αν οχι κατεβα πιο κατω. Για 2άρι ειναι λιγο ακριβο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 4 κλωναράκια σέλερι 4 καρότα 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 1 φλιτζάνι λευκό κρασί αλάτι πιπέρι Για τον πουρέ φασολιών: 4 φλιτζάνια φασόλια μέτρια Φαρσάλων βρασμένα 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα 1 φλιτζάνι χλιαρός ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου ελαιόλαδο ξίδι αλάτι ψιλοκομμένος μαϊνταν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρι 1 κούπα ροκφόρ κομμένο κομματάκια 1 κούπα ανθότυρο 1 κούπα ζωμού λαχανικών αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν όλο το νερό τους. Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπωλ, ραντίζουμε με λάδι και αλατοπίπερο και τις αφήνουμε για 5-10 λεπτά. Κατηγοριοποίηση συνταγής Είδος Κουζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 κιλά κρέας 250 γρ βούτυρο Για τη σάλτσα 1 κεφάλι σκόρδο 5 κουταλιές της σούπας αλεύρι 600 ml ξύδι 70 ml άσπρο κρασί αρετσίνωτο νερό 5 φύλλα δάφνη 1 κλαδάκι δεντρολίβανο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε μερίδες , το σοτάρουμε με λίγο βούτυρο σε μια κατσαρόλα ώσπου να κοκκινίσει και το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά με ελάχιστο νερό μέχρι να ψηθεί, καλά ρίχνοντας κατά διαστήματα βούτυρο. Μόλις γίνει το κρέας το βάζουμε σε μια πιατέλα. Το βούτυρο το ρίχνουμε σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για το ρολό 1,5 – 2 κιλά χοιρινό σε ένα κομμάτι, κατάλληλο για ρολό 4 μήλα φιρίκια 50 γρ. καρυδόψυχα αλάτι, πιπέρι 1,5 φλ. τσαγιού χυμός μήλου 4 κουτ. βούτυρο βαμβακερός σπάγγος και αλουμινόχαρτο για τη σάλτσα 2 ρόδια (μόνο τα σπόρια) 1 μικρό ξερόκρεμμύδι 2 κουτ. βούτυρο τους χυμούς από το ταψί που ψήθηκε το ρολό επιπλέον 2 κουτ. σπασμένη καρυδόψυχα Εκτέλεση Ανοίγετε το κρέας σε ένα παραλληλόγραμο (ή ζητάτε από τον κρεοπώλη σας να το ετοιμάσει). Το αλατοπιπερώνετε καλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαλε κρυο απο το ψυγει βηταμ πανω στο σημειο και αστο οσο περισσοτερη ωρα μπορεις... τραβαει το καψιμο με τη φουσκαλα και μαλακωνει το σημειο και δε θα σου αφησει και σημαδι... αλλιως βαλε κρυο γιαουρτι ή παγακια και σε καμια περιπτωση μη σπασεις τη φουσκαλα γιατι θα σε τσουζει πολυ Διαβάστε περισσότερα...
Τι λέτε να την δοκιμάσουμε? http://www.tovima.gr/vimagourmet/recipes/article/? aid=460105.Την ανακάλυψα πρίν λίγο σε αυτό το σάιτ.
Απάντηση:
Τωρα γιατι εισαι κακο κοριτσι; Τετοια ωρα λενε τετοια πραγματα; :) Ευτυχως σημερα θα φαω μακαρονια με κιμα !!!!!!!! Πολυ ωραια η συνταγη............. :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΆ 1 νουά γύρω στο 1,2 κιλά 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 2 νεροπότηρο λευκό αρωματικό κρασί 1 κουτ γλυκού κόκκους από μαύρο πιπέρι 1 κλαράκι κανέλα 4-5 γαρίφαλα 1 κουτ γλυκού γλυκιά πάπρικα 2 φύλλα δάφνης 2 μικρά κρεμμυδάκια καθαρισμένα 1 μεγάλο καρότο κομμένο σε ροδέλες 1 κουτ γλυκού θυμάρι Αλάτι, πιπέρι ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΊΡΙΣΜΑ 250 γραμ χειροποίητα μακαρόνια ή χυλοπίτες 2 κουτ σούπας φρέσκο βούτυρο για τα μακαρόνια 3 κουτ σούπας ελαιόλαδο για το κρέα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εύκολα.Παίρνετε ένα κουτάκι Coca Cola και το αδειάζετε στην κατσαρόλα.Βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνετε να βράσει για λίγη ώρα το αναψυκτικό.Στη συνέχεια αδειάζετε το αναψυκτικό και αφήνετε την κατσαρόλα να μουλιάσει με νερό και σαπούνι για να μαλακώσει και το υπόλοιπο καμμένο υπόλειμμα φαγητού που δεν βγήκε και θα καθαρίσει πολύ πιο εύκολα απο ότν αν τρίβατε με τις ώρες.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσθέτεις και λίγο κρασί ,αν δεν έχεις βέβαια παιδιά(μην τα μεθύσουμε κιόλας) ,ρίχνεις κι έναν κύβο μέσα και βουαλά ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ πάλι τα τρώω με τζατζίκι ή με πάπρικα ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν καεί το φαγητό, καθάρισε τον μαύρο πάτο της κατσαρόλας χρησιμοποιώντας λευκό ξίδι. Αφήνεις το σκεύος να μουλιάσει με ζεστό νερό και μπόλικο ξίδι όλο το βράδυ, κατόπιν ξύνεις με ξύλινη σπάτουλα για να απομακρυνθούν τα καμένα κομμάτια και τέλος το πλένεις με συνηθισμένο υγρό πιάτων. Πιο γρήγορος τρόπος; Γεμίζεις την κατσαρόλα με ζεστό νερό και ρίχνεις μέσα μια ταμπλέτα απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων. Μόλις διαλυθεί η ταμπλέτα, καθαρίζεις χωρίς κόπο. Μια λύση επίσης για όσους/ες διαθέτουν τζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο όσο ξέρω η coca cola βοηθάει.Την βάζετε στην κατσαρόλα και τη βάζετε στη φωτιά να ζεσταθεί.Θα βγάλει το πιο πολύ καμμένο σιρόπι και δεν χρειάζεται ξύσιμο.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θες για ρύζι ? το κοτσύφι,πέταξε ... :( Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να την αφησεις στη φωτια για να πιει το ζουμι και να δεσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι μαυριζουνε απο κατω; μαλλον επειδη καιγονται απο την φλογα γι αυτο μαυριζου\ν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να το μαλακώσεις και να υποχωρήσει ελαφρώς η φαγούρα με το χαμομήλι.Βουτάς ενα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα σε χλιαρό χαμομήλι και τρίβεις ελαφρά την ερεθισμένη περιοχή.Θα περάσει απο μόνο του σε 2 ημέρες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/poylerika/snitsel- kotopoyloy-me-omi-saltsa http://www.greekmasa.gr/index.php? option=com_content&task=view&id=2532&Itemid=49 http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/221105/ snitsel-kotopoulou-me-omi-saltsa/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CE%B1+%CE%BB%CE%B1+%CE% BA%CF%81%CE%B5%CE%BC?stags=1&adv=1 Εδω εχει συνταγες φαγητων α λα κρεμ..Α λα κρεμ εννοουμε παντα τη κρεμα γαλακτος που πεφτει πανω απο τη φαγητα,δεν την φτιαχνουμε την αγοραζουμε ετοιμη και την ριχνουμε.Στην ουσια ειναι γαλα παχυρευστο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορεις να το κανεις λεμονατο-λαδοριγανη που ειναι καταπληκτικο με πατατες.Επισηςε κοκκινιστο με μακαρονια ή ρυζι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://syntages.matia.gr/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%84% CF%83%CE%B5%CF%82/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%84%CF%83% CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AD% CE%B6-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1% CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1.html κοιταξτε και εδω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
την γεμιζεις με ζεστο νερο με ξυδι, την αφηνεις να μουλιασει κ ξεκινας με συρμα...αν δν καθαριζει προσθεσε κ λιγη σοδα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σουτζουκακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE% B1-%CF%83%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%90%CE% BA%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σάλτσα κόκκινη για μακαρόνια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF% 84%CF%83%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF% 84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BA%CE%B1%CF% 83%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.