Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο...
Απάντηση: αλευρι, αλατι, μπυρα...
Απάντηση: 135γρ βουτυρο, 135γρ φυστικοβουτυρο, 90γρ ζαχαρη, 90γρ μαυρη ζαχαρη, 1αυγο 2γρ αλάτι 180γρ αλεύρι 3γρ μπέικεν πάουντερ, ψυνουμε 170c για 6-7 λεπτά...
Απάντηση: συνταγη για γυρο...
Απάντηση: Μμμμμμ κερνας????...
Απάντηση: λοιπον ακου....φτιαξε μια ομελετα,και προσθεσε τυρι...
Απάντηση: Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια 1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκεμένο και...
Απάντηση: εγω εκανα την πιτσα του ακη προσφατα και μου βγηκε πολυ πιο νοστιμη απο αυτη που εφτιαχνα μεχρι τωρα!παρα πολυ νοστιμη!http:// www.youtube.com/ watc...
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 250 γρ μύδια 150 γρ καλαμπόκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο ...
Απάντηση: Τρυπάμε τις μελιτζάνες με πιρούνι, τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στο γκριλ έως ότου μαλακώσουν καλά. Παράλληλα σε ένα φαρδύ τηγάν...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κουρκουτι ακης πετρετζικης

Απάντηση: Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Η βάση είναι νερ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Δες στς συνταγες στ σαιτ τ μεγκα
Απάντηση: Για τις γλώσσες: Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χορταρι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απαιτήσεις σε νερό:Το καρπούζι αποτελείται κατά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ειναι ο ελαφρα συμπηκνωμενος χυμος τοματας. Απ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 2 κιλά πατάτες 1 κιλό τυρί γκούντ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σουβλακια με πολυ κρεμυδι παντα
Απάντηση: Υλικά : 5 λαυράκια 4-5 μέτριες τομάτες 1 κιλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το μισό Flora Soft με β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βασικα πραματα. Κρεατικα σε κατσαρολα και φουρν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά Για Φασολάκια γιαχνί με σκόρδο 1 κιλό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/tzatziki-...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1/2 κιλό κιμά χοιρινό και 1/2 κιλό μοσχαρίσιο ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόβουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά σε κυβάκι...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kourkouti- gia-mpakaliaro-tou-aki-petretziki.html δες εδω αλλα με 260γρ αλευρι,και οχι 800γρ! καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Η βάση είναι νερό και αλεύρι όπου ανακατεύεις, σιγά σιγά το αλεύρι για να μη σβολιάζει, μέχρις ότου το μίγμα δεν είναι ούτε ιδιαίτερα πηχτό ούτε όμως κι εντελώς υδαρές. Αντί για νερό, για να είναι το κουρκούτι σου πιο αφράτο μπορείς να βάλεις γάλα και μετά σιγά σιγά το αλεύρι. Απ εκεί και πέρα αυτοσχεδιάζεις... Μπορεις να βάλεις λίγο ξηρό δυόσμο για μυρωδιά, ξύσμα / ή χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού... Δεν είναι καμιά σπουδάια σοφία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες στς συνταγες στ σαιτ τ μεγκα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο ουτε πολυ ρευστο..λιγο αλατι λιγη ζαχαρη..αφησε το μιγμα κανα μισαωρο και στη συνεχεια βουτηξε μεσα τα καλαμαρακια ενα ενα πριν τα ριξεις στο τηγανι..δε χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα απο κουρκουτι γιατι δε θα ψηθουν καλα.. ριξτα σε καυτο λαδι..μολις αρχισει να παιρνει χρωμα χαμηλωσε λιγο τη φωτια και αφησε τα να ψηθουν κανα 5λεπτο..δε θελουν πολυ ωρα... Διαβάστε περισσότερα...
καλαμαρακια με κουρκουτι για τηγανισμα
Απάντηση:
αλευρι, αλατι, μπυρα Διαβάστε περισσότερα...
Στη σημερινή εκπομπή του μεγα προσφέρθηκαν μπισκότα κουκις στο πάνελ, από τον Ακη Πετρετζίκη. Θα ήθελα σας παρακαλώ αυτή τη συνταγή
Απάντηση:
135γρ βουτυρο, 135γρ φυστικοβουτυρο, 90γρ ζαχαρη, 90γρ μαυρη ζαχαρη, 1αυγο 2γρ αλάτι 180γρ αλεύρι 3γρ μπέικεν πάουντερ, ψυνουμε 170c για 6-7 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγη για γυρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μμμμμμ κερνας???? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λοιπον ακου....φτιαξε μια ομελετα,και προσθεσε τυρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια 1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 3 σκελίδες σκόρδο Ξύδι ή χυμός λεμονιού Αλάτι Εκτέλεση : Αν έχουμε μπλέντερ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί να χτυπηθούν, πρώτα σε σιγανή και έπειτα στη μεσαία ταχύτητα. Αν δεν έχουμε μπλέντερ, κάνουμε τη σκορδαλιά κατά τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή στο γουδί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω εκανα την πιτσα του ακη προσφατα και μου βγηκε πολυ πιο νοστιμη απο αυτη που εφτιαχνα μεχρι τωρα!παρα πολυ νοστιμη!http://www.youtube.com/watch?v=Eniogkill- A&feature=player_embedded Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 250 γρ μύδια 150 γρ καλαμπόκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 100 ml λευκό κρασί 100 γρ. πράσινες και κόκκινες πιπεριές 2 κούπες ρύζι άγριο ελαφρώς βρασμένο 40 ml ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (¼ συνταγής): Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 328 kcal Πρωτεΐνη: 14,8 γρ. Υδατάνθρακες: 52 γρ. Λίπος: 12,3 γρ. Εκτέλεση: Πλένουμε τα μύδια καλά και τα στραγγίζουμε. Σε μια κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρυπάμε τις μελιτζάνες με πιρούνι, τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στο γκριλ έως ότου μαλακώσουν καλά. Παράλληλα σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμύδι, τον βασιλικό και το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά σε χαμηλή θερμοκρασία. Βγάζουμε το εξωτερικό περίβλημα από τα λουκάνικα και ρίχνουμε τον κιμά τους στο τηγάνι μας. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα προσθέτοντας τα ψιλοκομμένα τοματάκια και τον πελτέ μαζί με λίγο νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5-7 λεπτά ακόμα. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τις γλώσσες: Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες και στη συνέχεια τις βουλιάζουμε μία - μία στα αυγά που έχουμε χτυπήσει. Στη συνέχεια τις πανάρουμε στην τριμμένη φρυγανιά από τις δύο πλευρές, πιέζοντας καλά για να καλυφθεί όλη η επιφάνεια τους και τις κρατάμε στην άκρη για λίγο. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και περιμένουμε να λιώσει και να ζεσταθεί καλά. Τηγανίζουμε τις γλώσσες σε δυνατή θερμοκρασία και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα και όταν είναι έτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χορταρικά. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα σε μια κατσαρόλα με το λάδι. Ύστερα προσθέτω και τα διάφορα μυρωδικά ψιλοκομμένα. Τα σοτάρω και τέλος ολοκληρώνω με το σπανάκι και τα χόρτα ψιλοκομμένα. Όταν σοταριστούν όλα τα υλικά μου, προσθέτω νερό και αφού πάρει μια βράση, αλατοπιπερώνω & προσθέτω το χυμό απο το λεμόνι. Το φαγητό είναι έτοιμο όταν έχουν εξατμιστεί όλα τα υγρά του. ΥΛΙΚΑ : 500 γρ. σπανάκι 3 πράσα 1 κιλό διάφορα άγρια χόρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απαιτήσεις σε νερό:Το καρπούζι αποτελείται κατά 90% από νερό, οπότε η επάρκεια νερού είναι καθοριστική κατά την ανάπτυξη του φυτού και του καρπού. Έλλειψη νερού μπορεί να προκαλέσει κενά στον αγρό και μείωση της φυλλικής επιφάνειας και κυρίως της σοδειάς. Η επάρκεια νερού είναι σημαντική κατά τη βλαστική ανάπτυξη αλλά τελείως καθοριστική κατά την περίοδο της ανθοφορίας και της ανάπτυξης του καρπού. Η συχνότητα και η διάρκεια της άρδευσης εξαρτάται κυρίως από τις καιρικές συνθήκες, τον τύπο το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι ο ελαφρα συμπηκνωμενος χυμος τοματας. Απλα η μαρκα ειναι Pumaro Υπαρχει σε αλλες ονομασιες , και μαρκες βεβαια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 2 κιλά πατάτες 1 κιλό τυρί γκούντα τριμμένο 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 300-500 γρ. κρέμα γάλακτος αλάτι - πιπέρι Εκτέλεση Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες, τις τηγανίζουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν. Το ίδιο κάνουμε και με τα κρεμμύδια, τα οποία αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί. Στρώνουμε σ' ένα πυρέξ λίγες πατάτες, ώστε να καλυφθεί ο πάτος. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με ένα μέρος από το τριμμένο τυρί και καλύπτουμε με λίγο από το κρεμμύδι. Επαναλαμβά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζεις και πιπεριες αν θες και τα ψηνεις στο γκριλ με λιγο νερακι να μην κολλησουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σουβλακια με πολυ κρεμυδι παντα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 5 λαυράκια 4-5 μέτριες τομάτες 1 κιλό πατάτες 1 ματσάκι μαϊντανός 10 σκελίδες σκόρδο 4 φύλλα δάφνης Λεμόνι Λάδι Αλάτι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε τα λαβράκια. Απλώνουμε τα ψάρια και κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις αλατίζουμε. Τις τοποθετούμε ανάμεσα στα ψάρια ώστε να γεμίσει το ταψί. Απλώνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την τομάτα, την δάφνη, το πιπέρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο και ρίχνουμε λάδι. Ρίχνουμε και λίγο νερό για να βράσουν οι πατάτες. Βγάζουμε από τον φούρνο ότα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο και το λιώνουμε μέχρι να θερμανθεί καλά. Ρίχνουμε μέσα τα νιόκι και καρυκεύουμε με δενδρολίβανο και αλατοπίπερο. Σοτάρουμε έως ότου πάρουν χρώμα και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Όταν τα μανιτάρια μαλακώσουν και πάρουν χρώμα, ρίχνουμε τα μαγειρεμένα νιόκι και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά σε σιγανή θερμοκρασία. Σερβίρουμε τα νιό... Διαβάστε περισσότερα...
αν ναι , τί ;
Απάντηση:
Βασικα πραματα. Κρεατικα σε κατσαρολα και φουρνο, φασολακια, αρακα, ζυμαρικα, πατατες στο τηγανι κ αλλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά Για Φασολάκια γιαχνί με σκόρδο 1 κιλό καταψυγμένα στρογγυλά φασολάκια 1 μικρό κρεμμύδι 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 μικρό καρότο 3-4 σκελίδες σκόρδο 1 κύβο λαχανικών λάδι, αλάτι, χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι Για το σερβίρισμα Προετοιμασία Η προετοιμασία: Ετοιμάστε 750 ml ζωμό με τον κύβο. Καθαρίστε το κρεμμύδι χωρίς να το κόψετε. Ξύστε και ψιλοκόψτε το καρότο, ψιλοκόψτε το μαϊντανό και το σκόρδο. Για τα φασολάκια: Ζεματίστε τα ρίχνοντάς τα σε καυτό νερό με το κρεμμύδι. Στρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tzatziki- spitiko.html http://www.syntagesmefantasia.gr/index.php/ saltses-sos/19-tzatziki http://www.sintagesgiagias.info/sintagi/blog- post_4491-html/ Διαβάστε περισσότερα...
Πώς μπορώ να μαγειρέψω χοιρινό κιμά;
Απάντηση:
1/2 κιλό κιμά χοιρινό και 1/2 κιλό μοσχαρίσιο 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μαϊντανός 5-6 κρεμμύδια ξερά 1/2 ματσάκι δυόσμο 4-5 ντομάτες μεγάλες 4-5 πατατες μέγαλες λάδι αλάτι πιπέρι ένα χυμό ντομάτας Βάζουμε στον κυμά τα κρεμμύδια και όλα τα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι. Τον ζυμώνουμε και τον στρώνουμε σε ένα ορθογώνιο ταψάκι αφού το έχουμε λαδώσει. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και τις ντομάτες, τοποθετούμε τις πατάτες πάνω από τον κιμά και α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γραφει επανω στο πακετο με τα μακαρονια απο ποση μεχρι ποση ωρα μπορεις να τα βρασεις, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο στον καθενα, εγω τα θελω αλτέντε και γιαυτο δεν τα βραζω πολυ. Μολις αρχισει να βραζει το νερο τα ριχνεις μεσα και τα ανακατευεις λιγο στην αρχη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά σε κυβάκια. Ζεσταίνουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο σε κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα και ρίχνουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, τις πιπεριές και τα καρότα. Σοτάρουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια. Τα σοτάρουμε όλα μαζί, μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά. Ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο κ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 40 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.