Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// asteratikouzina.blog spot.com/2010/07/ blog- post_17.html...
Απάντηση: Υλικα: 1 πακέτο αλέυρι φαρινα απ 1 ποτηρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1κ.γ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού, τριμένα κίτρινα τυριά 1 αυγό Εκτελεσ...
Απάντηση: ενα ποτηρι καλαμποκελαιο ενα ποτηρι κρασι λευκο ενα ποτηρι ζαχαρη ενα ποτηρι σουσαμι μια βανιλιαενα κουταλακι μπεκιν παουντερκαι αλευρι ναγινει ζυμ...
Απάντηση: Τα αγοραζεις απ το super market!!!...
Απάντηση: ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Συστατικά • 1 ποτήρι λάδι • 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι • 1 ποτήρι νερό • 1 βανίλια • 1 κουταλάκι σόδα διαλυμένο στο χυμό...
Απάντηση: τελεια!!!...
Απάντηση: ποσες;;;;;...
Απάντηση: Συνταγη για κουλουρακια βουτυρου - 1/2 κιλό ζάχαρη - 1/2 κιλό βούτυρο - 2 κιλά αλεύρι - 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού - Ξύσμα 2 πορτοκαλιών - 1 α...
Απάντηση: 225 βούτυρο 365 μαυρης σοκολάτας 7 αλάτι 2 αυγά 330 αλευρι 180 ψιλοκομμένα φουντούκια 360 δάκρυα σοκολάτας Χτυπαμε βούτυρο και αλάτι. Προσ...
Απάντηση: ΝΑΙ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κουλουρακια

Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υπέροχα, αφράτα, μυρωδάτα Πασχαλινά Κουλουράκια...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Τι εννοεί ο ποιητής δεν καταλαβαίνω .......
Απάντηση: Αλμυρά ,γλυκά τι ;
Απάντηση: εναμιση
Απάντηση: Κοριτσακι μου τι εχεις παθει αποψε?????
Απάντηση: Λέγεται ότι οι Κινέζοι εφηύραν το παγωτό το 200...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πορτοκάλι γλυκό Γίνονται 32 κομμάτιαΧρόνος προ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πολύ καλή επιλογή! Να δοκιμάσετε σίγουρα. Το κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: με αλευρι,νερο,μαγια,αλατι.
Απάντηση: αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δες αυτην απο την γιωτης Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αυτη εδω ειναι για καιμακι 2 φλιτζάν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σωτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά αλεύρι σκληρό ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ή το πετας ή το βραζεις λιγο για να λυωσει το ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το απόσταγμα από το βράσιμο σταφυλιών ή σύκων...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπέροχα, αφράτα, μυρωδάτα Πασχαλινά Κουλουράκια! Εκτέλεση:45′ λεπτά Ψήσιμο: 20′ λεπτά 120-130 κομμάτια Τα υλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλυτζάνια ζάχαρη 1 φλυτζάνι γάλα 250 gr. βούτυρο 4 αυγά 3 κουταλιές της σούπας λικέρ μαστίχα 2 κοφτές κουταλιές της σούπας αμμωνία ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 4 βανίλιες Χυμό ενός πορτοκαλιού Ξύσμα ενός πορτοκαλιού για την επάλειψη 2 κρόκους αυγών Εκτέλεση Συνταγής Στο μίξερ χτυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι εννοεί ο ποιητής δεν καταλαβαίνω ....... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλμυρά ,γλυκά τι ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://asteratikouzina.blogspot.com/2010/07/blog- post_17.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο αλέυρι φαρινα απ 1 ποτηρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1κ.γ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού, τριμένα κίτρινα τυριά 1 αυγό Εκτελεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αυγό, η ζύμη μας πρέπει να είναι τόσο μαλακή όσο να πλάθεται εύκολα Κάνουμε τα κουλουράκια μας σε διάφορα σχήματα και τα βάζουμε στο ταψί μας όπου έχουμε ήδη στρώσει χαρτί ψησίματος, τα αλοίφουμε με το αυγό και τα βάζουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Καλή όρεξη! Μυστικα: Μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα ποτηρι καλαμποκελαιο ενα ποτηρι κρασι λευκο ενα ποτηρι ζαχαρη ενα ποτηρι σουσαμι μια βανιλιαενα κουταλακι μπεκιν παουντερκαι αλευρι ναγινει ζυμη πολυ μαλακη καλη επιτυχια ειναι τελεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αγοραζεις απ το super market!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Συστατικά • 1 ποτήρι λάδι • 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι • 1 ποτήρι νερό • 1 βανίλια • 1 κουταλάκι σόδα διαλυμένο στο χυμό • 1/2 φακελάκι baking powder ανακατεμένο με το αλεύρι • ξύσμα από 1 πορτοκάλι • 1 1/2 με 2 ποτήρια ζάχαρη • λίγο κονιάκ ή cointreau • αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όσο πάρει • σουσάμι Οδηγίες 1. Σε μπωλ ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και το σουσάμι 2. Ανακατεύουμε 3. Σιγά σιγά ρίχνουμε όσο αλεύρι πάρει, να γίνει ζύμη μαλακή 4.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Πως φτιάχνω κουλουράκια βουτυρου;
Απάντηση:
Συνταγη για κουλουρακια βουτυρου - 1/2 κιλό ζάχαρη - 1/2 κιλό βούτυρο - 2 κιλά αλεύρι - 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού - Ξύσμα 2 πορτοκαλιών - 1 αυγό χτυπημένο - 2 βανίλιες - 1 κοφτό κουταλάκι σόδα - 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ - 1 κρόκο αυγού χτυπημένο Εκτέλεση - Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. - Χτυπάμε καλά το βούτυρο με την ζάχαρη, προσθέτουμε το χτυπημένο αυγό, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, την σόδα, τις βανίλιες και λίγο-λίγο το αλεύρι συνεχίζοντας το χτ... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα μια συνταγη για μπισκοτα με μαυρη σοκολατα που να ειναι και ευκολη γιατι δεν ξερω καλα
Απάντηση:
225 βούτυρο 365 μαυρης σοκολάτας 7 αλάτι 2 αυγά 330 αλευρι 180 ψιλοκομμένα φουντούκια 360 δάκρυα σοκολάτας Χτυπαμε βούτυρο και αλάτι. Προσθέτουμε ζάχαρη και χτυπάμε μεχρι να αφρατεψουν. Προσθέτουμε αυγό. Βγάζουμε τον κάδο απο το μίξερ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα με μια κουτάλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
υλικα 2 πακετα γεμιστα παπαδοπουλου φραουλα 1 κρεμα ζαχαροπλαστικης σοκολατα σιροπι η τοπινγκ φραουλα νιφαδες σοκολατας μιση πλακα βιταμ θρυμματιζουμε τα μπισκοτα στο μουλτι και τα στρωνουμε, περιχυνουμε με το λιωμενο βιταμ για την βαση, φτιαχνουμε την κρεμα και τη στρωνουμε, αφηνουμε λιγο να κρυωσει και βαζω το τοπινγκ και τις νιφαδες............... παραλλαγη γινεται και με βαση μπισκοτα σοκολατας, κρεμα βανιλια, μπανανες κομμενες σε φετες ενδιαμεσα κ ζελε μπανανας κ πανω απο την κ...
Απάντηση:
Κοριτσακι μου τι εχεις παθει αποψε????? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφού -κρυώσει- το γλυκό & δέσει ρίχνεις το σιρόπι -ζεστό-. Αλλιώς θα "παπαριάσει". Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λέγεται ότι οι Κινέζοι εφηύραν το παγωτό το 2000 π.Χ. και ότι ο Μάρκο Πόλο έφερε την ιδέα στην Ευρώπη το 13ο αιώνα. Σύμφωνα όμως με το Canal Museum του Λονδίνου, αυτό είναι περισσότερο μύθος παρά ιστορικό γεγόνος που βασίζεται σε αποδείξεις. Η Κίνα, πάντως, δικαιούται να υπερηφανεύεται ότι όντως ανακάλυψε το παγωτό όπως το ξέρουμε με τη σημερινή του μορφή, τον 1ο μ.Χ. αιώνα. Πριν από αυτό, έφτιαχναν κάτι σαν παγωμένο «ρυζόγαλο», ένα επιδόρπιο από ελαφρώς βρασμένο ρύζι, γάλα και μυρωδικά π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια και μετα στο συνταγεσ τησ παρεασ στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πορτοκάλι γλυκό Γίνονται 32 κομμάτιαΧρόνος προετοιμασίας 24 ώρεςΧρόνος μαγειρέματος 45 4 μεγάλα χοντρόφλουδα πορτοκάλια1 κιλό ζάχαρη2 1 / 2 κούπας νερό1 κουταλιά χυμό λεμονιού1/2 κούπας γλυκόζη Ξύστε ελαφρά τα πορτοκάλια ολοτρόγυρα με λεπτότρίφτη. Πλύντε τα και βάλτε τα σε νερό που να τασκεπάζει. Βράστε τα, ώσπου να μαλακώσουν και ναξεπικρίσουν, αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές. Προσθέστεπάντα ζεστό νερό, κάθε φορά που το αλλάζετε. Ξεπλύντετα με μπόλικο κρύο νερό και κόψτε τα σε τέταρτα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολύ καλή επιλογή! Να δοκιμάσετε σίγουρα. Το κατάστημα είναι από τα παλιότερα της Αθήνας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με αλευρι,νερο,μαγια,αλατι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500 γρ φύλλο κανταΐφι 125 γρ βιταμ λιωμένο 1 κουτί σαντιγί μόρφατ τρούφα ή ξηρούς καρπούς για το γαρνίρισμα για το σιρόπι 1 κούπα του νες καφέ νερό 1 κούπα του νες καφέ ζάχαρη 1 φλούδα από 1 λεμόνι για την κρέμα 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού σιμιγδάλι ψιλό 4 κρόκους αβγών 1 βούτυρο Κερκύρας 125 gr. 4 βανίλιες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες αυτην απο την γιωτης Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνεται από σοκολάτα υψηλής ποιότητας που λιώνει τέλεια, έχει βελούδινη υφή και πλούσιο άρωμα, προσφέροντας υπέροχο αποτέλεσμα και γεύση ακόμα και στις πιο απαιτητικές σοκολατένιες δημιουργίες σας. Την κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ θα τη βρείτε σε συσκευασία των 100 γρ., ενώ είναι χωρισμένη σε κομμάτια των 20 γρ. για να σας διευκολύνει. Κυκλοφορεί σε τριπλή συσκευασία με προσφορά -0,30€. Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ είναι φτιαγμένη με αγνά υλικά και είναι... Διαβάστε περισσότερα...
πως να φτιαξω παγωτο ευκολα;
Απάντηση:
αυτη εδω ειναι για καιμακι 2 φλιτζάνια τσαγιού κρέμα γάλακτος 2 φλιτζάνια γάλα 3/4 φλιτζάνια ζάχαρη 2 κουταλάκια σαλέπι 1/2 κουταλάκι μαστίχα Χίου κοπανισμένη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σωτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά τα μήλα, το Flora Soft, τη ζάχαρη και την κανέλα για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα. Ανακατεύουμε τα μπισκότα με τους ξηρούς καρπούς. Ζεσταίνουμε το σιρόπι καραμέλας στο φούρνο μικροκυμάτων για 1’. Μοιράζουμε τα μήλα σε 4 πιάτα ή μπολ. Πασπαλίζουμε με το μείγμα μπισκότων και ξηρών καρπών. Προσθέτουμε 1 μπάλα Carte D’Or Crème de Vanille σε κάθε πιάτο. Περιχύνουμε με το σιρόπι καραμέλα και σερβίρουμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά αλεύρι σκληρό 6 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 160 γρ. βούτυρο λιωμένο 3 φακελάκια ξερή μαγιά 1/2 λίτρο ζεστό γάλα (πλήρες) 1 φακελάκι αλεσμένο μαχλέπι το ξύσμα από 2 πορτοκάλια 1 φακελάκι κοπανισμένη μαστίχα 500γρ. κοσκινισμένη άχνη ζάχαρη κροκάδι αραιωμένο με νερό για το άλειμμα σουσάμι Πώς το κάνουμε: Σε λεκάνη χτυπήστε τα αβγά με την άχνη για 3 λεπτά Στο ζεσταμένο γάλα λιώστε τη μαγιά & προσθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκι 1 κύβο νωπής μαγιάς 50 ml χλιαρό νερό 100 ml χλιαρό γάλα 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο, χλιαρό 150 γραμμ. ζάχαρη 2 αυγά χτυπημένα, σε θερμοκρασία δωματίου 2 πορτοκάλια (βιολογικά και ακέρωτα)(το ξύσμα) 1 κ.γλ. μαχλέπι σε σκόνη 1 κ.γλ. κακουλέ σε σκόνη 1/2 κ.γλ μαστίχα σε σκόνη Για τη γέμιση: 6 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού 200 γρ. κουβερτούρα τριμμένη Εκτέλεση Θρυμματίζουμε τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ή το πετας ή το βραζεις λιγο για να λυωσει το ζαχαρωμα το ιδιο κανεις με το μελι και την μαρμελλαδα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το απόσταγμα από το βράσιμο σταφυλιών ή σύκων. Βράζουμε δηλαδή σταφύλια ή σύκα με ζάχαρη και νερό και το απόσταγμά τους (σιρόπι) λέγεται πετιμέζι. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 145 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.