Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Τι εννοεί ο ποιητής δεν καταλαβαίνω...
Απάντηση: Αλμυρά ,γλυκά τι ;...
Απάντηση: η τουσ μαθητεσ του ιησου η τον μυστικο δειπνο η την αναγεννηση τησ ζωης...
Απάντηση: Για δες αυτό: http:// www.pennieshops.gr/ el/%CE%A0%CE%91%CE% A3% CE%A7%CE%91%CE%9B% CE%99%CE%9D%CE%91/- c-135? &page=1&sort=6a& έχει πολύ...
Απάντηση: Βάψιμο αβγών – Γαλάζιο, Μπλε χρώμα Βράστε τα αυγά σας, σε μια κατσαρόλα, μαζί με κόκκινο λάχανο, νερό και ξύδι. • Βάψιμο αβγών – Κίτρινο χρώμ...
Απάντηση: http:// asteratikouzina.blog spot.com/2010/07/ blog- post_17.html...
Απάντηση: Υλικα: 1 πακέτο αλέυρι φαρινα απ 1 ποτηρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1κ.γ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού, τριμένα κίτρινα τυριά 1 αυγό Εκτελεσ...
Απάντηση: ενα ποτηρι καλαμποκελαιο ενα ποτηρι κρασι λευκο ενα ποτηρι ζαχαρη ενα ποτηρι σουσαμι μια βανιλιαενα κουταλακι μπεκιν παουντερκαι αλευρι ναγινει ζυμ...
Απάντηση: Τα αγοραζεις απ το super market!!!...
Απάντηση: ποια ειναι τα πασχαλινα εθιμα της Αγγλιας...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κουλουρακια πασχαλινα

Απάντηση: Υπέροχα, αφράτα, μυρωδάτα Πασχαλινά Κουλουράκια...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τσουρέκια Πασχαλινά… γιατί Πάσχα χωρίς τσουρέκι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παίρνουμε το αρνί, αν είναι δυνατόν, από τοπικό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπορεις να βρασεις τα αυγα απο το βραδυ και να...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΠΑΣΧΑ:Στην Γερμανία το Πάσχα όλα περιστρέφονται...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Συστατικά • 1 ποτήρι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Όνειρο Signe στο 1ο επίπεδο στο Mediterranean C...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τελεια!!!
Απάντηση: ποσες;;;;;
Απάντηση: Συνταγη για κουλουρακια βουτυρου - 1/2 κιλό ζά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σοκολάτα <3
Απάντηση: Τον περίφημο Χαλβά Δραπετσώνας σε όλα τα είδη τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μην στεναχοριεσε βαλε το βαζω μεσα σε μια κατσα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα μαζί με τη βανίλια...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Υπέροχα, αφράτα, μυρωδάτα Πασχαλινά Κουλουράκια! Εκτέλεση:45′ λεπτά Ψήσιμο: 20′ λεπτά 120-130 κομμάτια Τα υλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλυτζάνια ζάχαρη 1 φλυτζάνι γάλα 250 gr. βούτυρο 4 αυγά 3 κουταλιές της σούπας λικέρ μαστίχα 2 κοφτές κουταλιές της σούπας αμμωνία ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 4 βανίλιες Χυμό ενός πορτοκαλιού Ξύσμα ενός πορτοκαλιού για την επάλειψη 2 κρόκους αυγών Εκτέλεση Συνταγής Στο μίξερ χτυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γειά σου Ελένη. Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω στην ερώτησή σου, αλλά ήθελα να σου πω ότι δεν είναι φρόνιμο να δημοσιεύεις προσωπικά σου στοιχεία στο ίντερνετ, ούτε από μόνη σου ούτε κατ΄ απαίτηση κάποιου. Μην τα δίνεις ποτέ πουθενά γιατί υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι που μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν για να σε εκμεταλλευτούν, άτομα που στοχεύουν κυρίως σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή έχουν κάποιο πρόβλημα. Καλή τύχη με το θέμα σου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τσουρέκια Πασχαλινά… γιατί Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται! Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια .. διακοσμήστε με κόκκινα αυγά, τυλίξτε τα με ωραίες κορδέλες και χαρίστε τα μαζί με την αγάπη σας! Tα υλικά για δύο μεγάλα τσουρέκια για το προζύμι 125 gr. αλεύρι Robin Hood 50 gr. μαγιά νωπή ή 8 gr. μαγιά σκόνη 150 gr. χλιαρό νερό 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη για τη ζύμη 175 gr. ζάχαρη 2 μεγάλα αυγά 150 gr. γάλα 80 gr. βούτυρο 500 gr. αλεύρι Robin Hoo... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι εννοεί ο ποιητής δεν καταλαβαίνω ....... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλμυρά ,γλυκά τι ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η τουσ μαθητεσ του ιησου η τον μυστικο δειπνο η την αναγεννηση τησ ζωης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για δες αυτό: http://www.pennieshops.gr/el/%CE%A0%CE%91%CE%A3% CE%A7%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%9D%CE%91/-c-135? &page=1&sort=6a& έχει πολύ καλές τιμές στα πασχαλινά είδη και γενικά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάψιμο αβγών – Γαλάζιο, Μπλε χρώμα Βράστε τα αυγά σας, σε μια κατσαρόλα, μαζί με κόκκινο λάχανο, νερό και ξύδι. • Βάψιμο αβγών – Κίτρινο χρώμα Τυλίξτε τα αυγά σας σε ξερά φλούδια κρεμμυδιών και στερεώστε τα βάζοντας τα μέσα σε κάλτσα νάιλον και δένοντας τα με κόμπο. Βραστέ τα με νερό και το ανάλογο ξύδι • Βάψιμο αβγών – Πράσινο χρώμα Βράστε 1 κιλό σπανάκι σε τρία λίτρα νερό. Στο ζωμό που θα μείνει, θα βράσουμε τα αυγά μας προσθέτοντας το ανάλογο ξύδι • Βάψιμο αβγών - Κόκκινο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://asteratikouzina.blogspot.com/2010/07/blog- post_17.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο αλέυρι φαρινα απ 1 ποτηρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1κ.γ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού, τριμένα κίτρινα τυριά 1 αυγό Εκτελεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αυγό, η ζύμη μας πρέπει να είναι τόσο μαλακή όσο να πλάθεται εύκολα Κάνουμε τα κουλουράκια μας σε διάφορα σχήματα και τα βάζουμε στο ταψί μας όπου έχουμε ήδη στρώσει χαρτί ψησίματος, τα αλοίφουμε με το αυγό και τα βάζουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Καλή όρεξη! Μυστικα: Μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα ποτηρι καλαμποκελαιο ενα ποτηρι κρασι λευκο ενα ποτηρι ζαχαρη ενα ποτηρι σουσαμι μια βανιλιαενα κουταλακι μπεκιν παουντερκαι αλευρι ναγινει ζυμη πολυ μαλακη καλη επιτυχια ειναι τελεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αγοραζεις απ το super market!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποια ειναι τα πασχαλινα εθιμα της Αγγλιας Διαβάστε περισσότερα...
Παρακαλώ μοιραστείτε τις εμπειρίες σας για να έχουμε το καλύτερο και νοστιμότερο αποτέλεσμα! http://www.youtube.com/watch?v=LlLkiKk8dmA http://www.youtube.com/watch?v=Ekn3qZaZ9c4
Απάντηση:
Παίρνουμε το αρνί, αν είναι δυνατόν, από τοπικό κτηνοτρόφο ή βλάχο. Φροντίζουμε, αν το πάρουμε από κρεοπώλη, να έχει τις απαραίτητες σφραγίδες επάνω και να είναι ντόπιο. Αφού έχουμε πάει το σφάγιο σπίτι, βγάζουμε τη συκωταριά τραβώντας τη από το λάρυγγα, αφού κόψουμε κάποια υμένια. Μετά κόβουμε κάποιες τρίχες που έχει το αρνί ή π.χ. τη σφραγίδα κ.τ.λ. Μετά το αρνί πρέπει να πλυθεί καλά. Καλό είναι αν μπορούμε να το κρεμάσουμε από ένα τσιγκέλι. Το αρνί αφού πλυθεί καλά, ιδίως στο εσωτερικό,... Διαβάστε περισσότερα...
βαψιμο πασχαλινων αυγων ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος?
Απάντηση:
μπορεις να βρασεις τα αυγα απο το βραδυ και να τα βαλεις σε νερο με αλατι για να μην σπανε και μετα να πληνεις καλα και να βαλεις σε μια λεκανη ζεστο χλιαρο νερο με την βαφη μεσα ξυδι και να τα ανακατεψεις ολα μαζι. Μετα βαλε τα αυγα μεσα για 6 7 λεπτα και τα βγαζεις και οταν στεγνοσουν μπορεις να τους βαλεις λιγο λαδι για να ειναι γυαλιστερα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΩΡΑΡΙΟ JUMBO17/4/11 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΑΣΧΑ:Στην Γερμανία το Πάσχα όλα περιστρέφονται γύρω από το αυγό. Ειδικά τα παιδιά χαίρονται το Πάσχα, γιατί τη συγκεκριμένη ημέρα ο πασχαλινός λαγός κρύβει τα χρωματιστά αυγά προκειμένου στη συνέχεια να τα αναζητήσουν. Μία άλλη παράδοση της περιοχής είναι η πασχαλινή ιππασία. Την Κυριακή του Πάσχα διαδραματίζονται περίεργες σκηνές: Σε διαμερίσματα, σπίτια και κήπους μικρά παιδιά τρέχουν ενθουσιασμένα πάνω-κάτω, σπρώχνουν έπιπλα, κοιτάνε κάτω από τα μαξιλάρια των καναπέδων ή ψάχνουν πίσω από ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Συστατικά • 1 ποτήρι λάδι • 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι • 1 ποτήρι νερό • 1 βανίλια • 1 κουταλάκι σόδα διαλυμένο στο χυμό • 1/2 φακελάκι baking powder ανακατεμένο με το αλεύρι • ξύσμα από 1 πορτοκάλι • 1 1/2 με 2 ποτήρια ζάχαρη • λίγο κονιάκ ή cointreau • αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όσο πάρει • σουσάμι Οδηγίες 1. Σε μπωλ ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και το σουσάμι 2. Ανακατεύουμε 3. Σιγά σιγά ρίχνουμε όσο αλεύρι πάρει, να γίνει ζύμη μαλακή 4.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όνειρο Signe στο 1ο επίπεδο στο Mediterranean Cosmos! 2000 σχέδια Πασχαλινές Λαμπάδες στις χαμηλότερες τιμές στο μεγαλύτερο κατάστημα ειδών δώρου και διακόσμησης στην Θεσσαλονίκη. http://www.onirosigne.gr/ Follow us on Facebook! http://www.facebook.com/onirosigne Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Πως φτιάχνω κουλουράκια βουτυρου;
Απάντηση:
Συνταγη για κουλουρακια βουτυρου - 1/2 κιλό ζάχαρη - 1/2 κιλό βούτυρο - 2 κιλά αλεύρι - 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού - Ξύσμα 2 πορτοκαλιών - 1 αυγό χτυπημένο - 2 βανίλιες - 1 κοφτό κουταλάκι σόδα - 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ - 1 κρόκο αυγού χτυπημένο Εκτέλεση - Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. - Χτυπάμε καλά το βούτυρο με την ζάχαρη, προσθέτουμε το χτυπημένο αυγό, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, την σόδα, τις βανίλιες και λίγο-λίγο το αλεύρι συνεχίζοντας το χτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Τον περίφημο Χαλβά Δραπετσώνας σε όλα τα είδη του (απλό, κακάο, αμύγδαλο, διαίτης κτλ) καθώς και πάρα πολλά αγνά και βιολογικά τρόφιμα, βρήκα στην ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στην Πάτρα στην Οδό ΕΡΜΟΥ 90 (απεναντι από Αστυνομικο Μέγαρο Πατρών.) Τηλέφωνο 2610223869 Διαβάστε περισσότερα...
εχω ενα βαζο μελι μεσα στο ντουλαπι τοανοιξα ειναι ζαχαρωμενο γιατι
Απάντηση:
μην στεναχοριεσε βαλε το βαζω μεσα σε μια κατσαρολα με νερο ζεστανετο οχι να βραση το νεροκαι αστο ζαχαρονη πολες φορες οταν ειναι παχη καθαρο μελη αλλες γιατη βαζουν ζαχαρη αλλες αν βαλης το ιδιο κουταλακη μεσα και αλλες περιπτοσης αν παρι αερα αν ειναι στον ηλιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά (ελαφρά χτυπημένα), το κάρδαμο και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε το μίγμα της μαγιάς και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να πετύχουμε μια αφράτη και εύπλαστη ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια (αν χρειαστεί μπορεί να προσθέσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα μαζί με τη βανίλια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, να πάρουν βράση. Στο μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα με το γάλα από τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο βραστό γάλα στο μίγμα των αυγών. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μίγμα στην κατσαρόλα. Ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να βράσει, ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη σπάτουλα. Μόλις η κρέμα πήξει αποσύρουμε την κατσαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 45 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.