Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Χτυπάμε και τα δυο Flora με τη ζάχαρη, το μέλι, μαχλέπι, αλάτι, λεμόνι ξύσμα και τη βανίλια, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά κ...
Απάντηση: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το ξύσμα, το μέλι, το μοσχοκάρυδο και τ...
Απάντηση: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το κάρδαμο, το μέλι, το αλάτι, το γιαού...
Απάντηση: Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγο να λιώσει καλά η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους και το γάλα και τα χτυπ...
Απάντηση: Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το καπνιστό τυρί Μετσόβου που μπαίνει στη ζύμη, το αλάτι, τα αυγά και τα χτυπάμε με το φτερό...
Απάντηση: Βάζουμε τις ζελατίνες σε μπολ με λίγο κρύο νερό. Ρίχνουμε τα μπισκότα σπασμένα στο μπλέντερ και τα θρυμματίζουμε σε σκόνη. Τα ρίχνουμε σε μπολ και...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Αλείφουμε με λίγο Flora τα φορμάκια, που θα χρησιμοποιήσουμε και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. (Αν θέλουμ...
Απάντηση: Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Αραιώνουμε το κορν...
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Το ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές. Όταν είναι σχεδόν έτοιμ...
Απάντηση: Βράζουμε τις παπαρδέλες σε λίγο αλάτι και 1 κουταλιά της σούπας Flora Soft για 5 – 8 λεπτά προσέχοντας να μην μας μαλακώσουν πολύ (αλ ντέντε), τις...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κουλουρακια λεμονιου

Απάντηση: Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν κατά καιρούς...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190-200 ˚C. Ρίχν...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε το Flora με τη ζάχαρη καλά, μέχρι να ασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Αλείφου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι και το αφήνουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αντί να το βάλεις στην ακμή και να πάει χαμένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν θέλεις βάζεις, αν δεν θέλεις δεν βάζεις. Περ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δοκίμασε βοτκα με bitter lemon.Λεμονάδα είναι α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Να προσπαθησεις να μν ριξεις πολυ!.. Η αν δν σα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τι παθατε ολοι με τα λεμονια?
Απάντηση: Δεν νομιζω να επηρεαζεται ο μεταβολισμος απλα α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εχω ακουσει οτι το γινεται,δε το εχω επιχειρησε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: ΒΑΣΗ 250 γρ. μπισκότ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν κατά καιρούς ακούσει από κάπου ή και έχουν εφαρμόσει τη μέθοδο της κατανάλωσης με το πρωινό ξύπνημα νερού με λίγες σταγόνες λεμόνι, ως τρόπο απώλειας βάρους. Δεν υπάρχει φυσικά κανένας λόγος και καμιά επιστημονική εξήγηση που να δείχνουν ότι το εν λόγω «μαντζούνι» βοηθάει στο να χάσoυμε βάρος, να κινητοποιήσουμε το λίπος μας και άλλα αντίστοιχα. Ως συνήθεια το μόνο που προσφέρει στην προσπάθεια απώλειας βάρους είναι το να αυξήσουμε τα υγρά που καθημεριν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190-200 ˚C. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ 250 γρ. Flora Soft με βούτυρο, το αλάτι, τη βανίλια, τη ζάχαρη, τη μαστίχα με τη ζάχαρη, το μαχλέπι, το ξύσμα πορτοκαλιού και το μέλι. Σε μια λεκάνη χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και στη συνέχεια τα χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Αλείφουμε ένα μεγάλο ταψί με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και στη συνέχεια, προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι στο μείγμα και ανακατεύουμε. Σταματάμε το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το μέλι, τη βανίλια, τη σόδα και το λευκό πιπέρι μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Τοποθετούμε το γάλα, το γιαούρτι και την αμμωνία σε ένα ποτήρι, τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η αμμωνία και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε το Flora με τη ζάχαρη καλά, μέχρι να ασπρίσει με ένα μιξερ. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το ξύσμα, το μέλι, το αλάτι και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Τοποθετουμε το γάλα, το γιαούρτι και την αμμωνία σε ένα ποτήρι, τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η αμμωνία και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε και τα δυο Flora με τη ζάχαρη, το μέλι, μαχλέπι, αλάτι, λεμόνι ξύσμα και τη βανίλια, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και μετά το γάλα. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ για 5 λεπτά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στρώνουμε λαμαρίνες με λαδόχαρτο ψησίματος. Πλάθουμε κουλουράκια στο σχήμα που θέλουμε και τα αραδιάζουμε στη σειρά στη λαμαρίνα. Τα αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό και τα ψήνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το ξύσμα, το μέλι, το μοσχοκάρυδο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Τοποθετούμε το γάλα, το γιαούρτι και την αμμωνία σε ένα ποτήρι, τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η αμμωνία και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το κάρδαμο, το μέλι, το αλάτι, το γιαούρτι και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο και το μπέικιν πάουντερ πολύ καλά και τα ανακατεύουμε απαλά με το χέρι με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγο να λιώσει καλά η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους και το γάλα και τα χτυπάμε ξανά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά. Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα του φρούτου, εάν βάλουμε. Ανακατεύουμε με τα χέρια ή με τον γάντζο του μίξερ, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά και να πετύχουμε μια μαλακή αλλά εύπλαστη ζύμη. Σκεπάζουμε τη ζύμη με καθαρή πετσέτα κουζίνας κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το καπνιστό τυρί Μετσόβου που μπαίνει στη ζύμη, το αλάτι, τα αυγά και τα χτυπάμε με το φτερό του μίξερ. Αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα και μετά σε δυνατή ταχύτητα για 5΄ περίπου. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το μισό αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το πιπέρι και συνεχίζουμε το χτύπημα, προσθέτοντας το υπόλοιπο αλεύρι που μας έχει περισσέψει. Σιγά - σιγά συνεχίζουμε το ζύμωμα έως ότου γίνει μία μαλακή και λεία ζύμη. Εάν κολλά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τις ζελατίνες σε μπολ με λίγο κρύο νερό. Ρίχνουμε τα μπισκότα σπασμένα στο μπλέντερ και τα θρυμματίζουμε σε σκόνη. Τα ρίχνουμε σε μπολ και τα αναμιγνύουμε με το Flora Soft με βούτυρο. Παίρνουμε ένα τσέρκι ή μια φόρμα με αποσπώμενο πάτο και αφού στρώσουμε μια λαδόκολλα, απλώνουμε από πάνω το μίγμα των μπισκότων. Το πιέζουμε με την ανάποδη πλευρά ενός κουταλιού ώστε να είναι ισόπαχο σε όλη την επιφάνεια. Τοποθετούμε το τσέρκι στο ψυγείο και το αφήνουμε να σφίξει καλά η βάση μας. Στο μετ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Αλείφουμε με λίγο Flora τα φορμάκια, που θα χρησιμοποιήσουμε και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. (Αν θέλουμε χρησιμοποιούμε ειδικά χαρτάκια – θήκες). Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια και το αλάτι. Ρίχνουμε το Flora με τη ζάχαρη στο μπολ του μίξερ και τα χτυπάμε για λίγο, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε τα ασπράδια, το ξινόγαλο, τον παπαρουνόσπορο (εάν βάλουμε) και τον χυμό λεμονιού και τα χτυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Αραιώνουμε το κορν φλάουρ σε 1 ½ κουτ. σούπας νερό, το προσθέτουμε στο σκεύος και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 3-5 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα. Παράλληλα καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κέλυφος και κρατάμε το κεφάλι και την ουρά τους. Χαράσουμε τη ράχη τους με μία οδοντογλυφίδα και αφαιρούμε το εντεράκι τους. Μαρινάρουμε τις καθαρισμένες γαρίδες για 10 λεπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Το ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαραίνουμε κι αυτό. Σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί περίπου το μισό, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το αλατοπίπερο και το θυμάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ώστε το φαγητό να σιγοβράζει, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να μαγειρευτεί. Ελέγχουμε τακτικά μήπως χρειαστεί νερό και επίσης, με προσοχή, αναπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις παπαρδέλες σε λίγο αλάτι και 1 κουταλιά της σούπας Flora Soft για 5 – 8 λεπτά προσέχοντας να μην μας μαλακώσουν πολύ (αλ ντέντε), τις σουρώνουμε και κρατάμε λίγο νερό από τον βρασμό τους. Σε φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και στην συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε ώσπου να χρυσίσει. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα λαχανικά και το φασκόμηλο, καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού. Συμπληρώνουμε με λίγο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μια φόρμα του κέικ με τρύπα και την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να φουσκώσει το μίγμα. Προσθέτουμε τα αυγά, τη βανίλια, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και τέλος, το αλεύρι ανακατεύοντας διαρκώς στη μεσαία ταχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι και το αφήνουμε να βράσει. Βάζουμε σε άλλο σκεύος το Flora και το αφήνουμε να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα με το Flora από τη φωτιά και προσθέτουμε το αλεύρι και τα 60 γρ. από τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε με σύρμα, μέχρι να γίνει το μίγμα σαν αλοιφή. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το καυτό γάλα και ανακατεύουμε δυνατά. Βάζουμε ξανά την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί, ανακατεύοντας διαρκώς, μέχρι να γίνουν μια παχύρρευσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα βάλεις σόδα με λεμόνι πανω στους λεκέδες, θα το αφήσεις για λίγο στον ήλιο και μετα θα το πλύνεις κανονικά... Διαβάστε περισσότερα...
εχει βαλει κανεις με ακμη στο προσωπο του μελι και λεμονι ανακατεμενα? ειδε καμια διαφορα?
Απάντηση:
αντί να το βάλεις στην ακμή και να πάει χαμένο πιες το το πρωί... και θα δεις ενέργεια που σου δίνει... οχι μεγάλη ποσότητα... ενα κουταλάκι του γλυκού και απο τα δυο σε μισό ποτήρι νερό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλεις βάζεις, αν δεν θέλεις δεν βάζεις. Περί ορέξεως... :p Θα συμφωνήσω ότι καλύτερα είναι να μην βάλεις στους άλλους & να τους αφήσεις να βάλουν εκείνοι αν θέλουν. Προσωπικά λεμόνι δεν βάζω σχεδόν πουθενά, μόνο σε μύδια & τέτοια. Στο σπανακόρυζο βάζω φέτα, την κομματιάζω & την ανακατεύω & γίνεται σαν σπανακόπιτα. :p) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δοκίμασε βοτκα με bitter lemon.Λεμονάδα είναι αλλά δεν έχει καθόλου ζάχαρη.Κάνει πιο έντονη τη γεύση της βοτκας.Αλλά πάντα με μέτρο.Ειδικά όταν ανακατέψεις αλκοολούχο με αναψυκτικό ανθρακούχο,θα κάνεις κεφάλι αρκετά γρήγορα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοίταξε, το λεμόνι με τα οξέα που περιέχει μπορεί να ανοίξει τα μαλλιά σου ούτως η άλλως, αλλά σε συνδυασμό με τον ήλιο, θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Εξαρτάται και πόσο πολύ θες να τα ανοίξεις... :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
από οτι διάβασα είσαι καστανόξανθη... θα ανοίξει το χρώμα, αλλά όχι πολύ, μη το φοβάσαι αυτό... απλά να θυμηθείς, αν βάλεις κ λεμόνι, να λουστείς μετά και να κάνεις μια καλή ενυδατική μάσκα στα μαλλάκια σου, γτ τ λεμόνι κ ο ήλιος τα αφυδατώνουν τα μαλλιά σου... και να ξέρεις πως το αποτέλεσμα όντως δε θα είναι ομοιόμορφο... κάποιες τούφες θα ανοίξουν πιο πολύ κ άλλες λιγότερο (μη φανταστείς ακραία πράγματα) γτ άλλες τούφες είναι πιο ταλαιπωρημένες κ άλλες λιγότερο, άλλες τούφες τις βλέπει π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να προσπαθησεις να μν ριξεις πολυ!.. Η αν δν σαρεσει βαλε αλλο!! φαγητο.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατι να πιεις καθαρτικη λεμοναδα; Θα περιμενεις να ενεργηθεις και θα τα πας για εξεταση! Θα κανεις και εξετασεις αιματος, οπως και πνευμονολογικες για τυχων φυματιωση! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι παθατε ολοι με τα λεμονια? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν νομιζω να επηρεαζεται ο μεταβολισμος απλα απο μια τροφη. Οχι σε μεγαλο βαθμο παντως. Ο μεταβολισμος ειναι η πρεπει να ειναι σταθερος, αλιμονο αν μεταβαλλοταν με καθε τροφη! Φανταζεσαι τι θα γινοταν με το ποικιλο διαιτολογιο που εχει σημερα ο ανθρωπος; :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παντοσ μια φιλη μ το σπιτι τσ το εχει βαμενο κιτρινο και πορτοκαλι και ειναι super ;) Διαβάστε περισσότερα...
θέλω να το δοκιμασω στις τριχες των χεριων μου για αυτο οποιος 3ερει ας γραψει λεπτομερειες!ευχαριστω
Απάντηση:
εχω ακουσει οτι το γινεται,δε το εχω επιχειρησει.μπορεις να βαλεις ξανθυντικη κρεμα ή λεηζερ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: ΒΑΣΗ 250 γρ. μπισκότα digestive ή πτι μπερ 50 γρ. τριμμένους ξηρούς καρπούς 100 γρ. βούτυρο (όχι μαργαρίνη) λιωμένο 2 κουτ.σουπ. ζάχαρη 2 κρόκους αυγών 1 βανίλια ξύσμα απο ένα λεμόνι ΓΕΜΙΣΗ 200 γρ. μερέντα ή νουτέλα 1 ζαχαρούχο γάλα 3 κρόκους αυγων 2 βανίλιες χυμό απο 1-2 λεμόνια (κατα προτίμηση) ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ 1 σοκολάτα γάλακτος τριμμένη ή σε φλύδες Πώς το κάνουμε: Τρίψτε τα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτα με το λεμονι τα βλεπω μαλακιες..αν γινει η στραβη δε σε σωζουν αυτα..θα αδιαθετησεις αλλα να προσεχεις με αυτα τα θεματα..αφου δεν τελειωσε η πιθανοτητα να εισαι ειναι μικρη. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 20 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.