Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Αλμυρά ,γλυκά τι ;...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/gliko- tou- koutaliou- karpouzi.html...
Απάντηση: http:// asteratikouzina.blog spot.com/2010/07/ blog- post_17.html...
Απάντηση: Υλικα: 1 πακέτο αλέυρι φαρινα απ 1 ποτηρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1κ.γ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού, τριμένα κίτρινα τυριά 1 αυγό Εκτελεσ...
Απάντηση: ενα ποτηρι καλαμποκελαιο ενα ποτηρι κρασι λευκο ενα ποτηρι ζαχαρη ενα ποτηρι σουσαμι μια βανιλιαενα κουταλακι μπεκιν παουντερκαι αλευρι ναγινει ζυμ...
Απάντηση: ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ...
Απάντηση: Τα αγοραζεις απ το super market!!!...
Απάντηση: ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Συστατικά • 1 ποτήρι λάδι • 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι • 1 ποτήρι νερό • 1 βανίλια • 1 κουταλάκι σόδα διαλυμένο στο χυμό...
Απάντηση: τελεια!!!...
Απάντηση: ποσες;;;;;...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κουλουρακια βεφας

Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Τη...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Υπέροχα, αφράτα, μυρωδάτα Πασχαλινά Κουλουράκια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι εννοεί ο ποιητής δεν καταλαβαίνω .......
Απάντηση: Συνταγη για κουλουρακια βουτυρου - 1/2 κιλό ζά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Νομίζω ότι χρειάζεσαι βαφές μαλλιών που δεν περ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πολύ καλή επιλογή! Να δοκιμάσετε σίγουρα. Το κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα το κέικ. Προθερμαίνουμε τον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: με μετρο αδερφε γιατι το προβειο ειναι πολυ λιπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπορείς να βάλεις φρουκτόζη αντί για ζάχαρη!!
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το αλάτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προτιμώ την μαύρη όταν(σπάνια)τρώω σοκολάτα.Άν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα 3/4 φλ. αλεύρι 3/4 φλ. καστανή ζάχαρη ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά (για τη ζύμη): * 1 κιλό αλεύρι (για όλες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φτιάχνεις τα κλασικά μελομακάρονα και τα περιχύ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θα πας στο πρωινο μου και θα διαλεξεις την ενοτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170-180 ˚C. Σε έ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπέροχα, αφράτα, μυρωδάτα Πασχαλινά Κουλουράκια! Εκτέλεση:45′ λεπτά Ψήσιμο: 20′ λεπτά 120-130 κομμάτια Τα υλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλυτζάνια ζάχαρη 1 φλυτζάνι γάλα 250 gr. βούτυρο 4 αυγά 3 κουταλιές της σούπας λικέρ μαστίχα 2 κοφτές κουταλιές της σούπας αμμωνία ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 4 βανίλιες Χυμό ενός πορτοκαλιού Ξύσμα ενός πορτοκαλιού για την επάλειψη 2 κρόκους αυγών Εκτέλεση Συνταγής Στο μίξερ χτυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι εννοεί ο ποιητής δεν καταλαβαίνω ....... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλμυρά ,γλυκά τι ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/gliko-tou- koutaliou-karpouzi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://asteratikouzina.blogspot.com/2010/07/blog- post_17.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο αλέυρι φαρινα απ 1 ποτηρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1κ.γ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού, τριμένα κίτρινα τυριά 1 αυγό Εκτελεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αυγό, η ζύμη μας πρέπει να είναι τόσο μαλακή όσο να πλάθεται εύκολα Κάνουμε τα κουλουράκια μας σε διάφορα σχήματα και τα βάζουμε στο ταψί μας όπου έχουμε ήδη στρώσει χαρτί ψησίματος, τα αλοίφουμε με το αυγό και τα βάζουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Καλή όρεξη! Μυστικα: Μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα ποτηρι καλαμποκελαιο ενα ποτηρι κρασι λευκο ενα ποτηρι ζαχαρη ενα ποτηρι σουσαμι μια βανιλιαενα κουταλακι μπεκιν παουντερκαι αλευρι ναγινει ζυμη πολυ μαλακη καλη επιτυχια ειναι τελεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΤΡΙΜΕΝΟ, 2 ΑΥΓΑ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΖΑΜΠΟΝ Ή ΠΑΡΙΖΑ Ή ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ(ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ) 1 ΜΕΓΑΛΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΦΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αγοραζεις απ το super market!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Συστατικά • 1 ποτήρι λάδι • 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι • 1 ποτήρι νερό • 1 βανίλια • 1 κουταλάκι σόδα διαλυμένο στο χυμό • 1/2 φακελάκι baking powder ανακατεμένο με το αλεύρι • ξύσμα από 1 πορτοκάλι • 1 1/2 με 2 ποτήρια ζάχαρη • λίγο κονιάκ ή cointreau • αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όσο πάρει • σουσάμι Οδηγίες 1. Σε μπωλ ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και το σουσάμι 2. Ανακατεύουμε 3. Σιγά σιγά ρίχνουμε όσο αλεύρι πάρει, να γίνει ζύμη μαλακή 4.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Πως φτιάχνω κουλουράκια βουτυρου;
Απάντηση:
Συνταγη για κουλουρακια βουτυρου - 1/2 κιλό ζάχαρη - 1/2 κιλό βούτυρο - 2 κιλά αλεύρι - 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού - Ξύσμα 2 πορτοκαλιών - 1 αυγό χτυπημένο - 2 βανίλιες - 1 κοφτό κουταλάκι σόδα - 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ - 1 κρόκο αυγού χτυπημένο Εκτέλεση - Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. - Χτυπάμε καλά το βούτυρο με την ζάχαρη, προσθέτουμε το χτυπημένο αυγό, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, την σόδα, τις βανίλιες και λίγο-λίγο το αλεύρι συνεχίζοντας το χτ... Διαβάστε περισσότερα...
λόγω αλλεργίας από τις βαφές μαλλιών που έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς, ακόμα βαφές όπως του KORRE, ψάχνω να βρω αν υπάρχει βεφή μαλλιών χωρίς χημικές ή τοξικές ουσίες. Ας είναι μόνο από νερό και ας φεύγει η βαφή στο λούσιμο.
Απάντηση:
Νομίζω ότι χρειάζεσαι βαφές μαλλιών που δεν περιέχουν το συστατικό PPD οπότε πρέπει να καταφύγεις σε φυσικές βαφές. Για τις φυσικές βαφές μαλλιών: Οι φυσικές χρωστικές που έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην βαφή μαλλιών είναι η χέννα, το χαμομήλι και το ίντιγκο. Χέννα: Σκόνη κόκκινου ή καφέ χρώματος, παράγεται από αποξηραμένα φύλλα φυτών της οικογένειας lawsonia. Η σύσταση της χέννας μοιάζει πολύ με αυτήν του φλοιού της τρίχας με αποτέλεσμα να προσκολλάται στην επιφάνεια της χωρίς ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να ειναι πιο πηχτη ισως θα μπορουσες αντιγια γαλα κ ζαχαρη να χρησιμοποιησεις ζαχαρουχο! σαν γευση ειναι υπεροχο,αλλα σε θερμιδες,οσες χρειαζεται ο οργανισμος ημερησιως... :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολύ καλή επιλογή! Να δοκιμάσετε σίγουρα. Το κατάστημα είναι από τα παλιότερα της Αθήνας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα το κέικ. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170Ο C βαθμούς. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora soft με βούτυρο και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Ρίχνουμε το Flora soft με βούτυρο το μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά και το άρωμα βανίλιας. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γάλα και λίγο - λίγο το αλεύρι ανακατεμένο. Μόλις το μίγμα ομοιογενοποιηθεί, το αδειάζουμε σε στρογγυλό ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με μετρο αδερφε γιατι το προβειο ειναι πολυ λιπαρο και παχαινει πολυ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορείς να βάλεις φρουκτόζη αντί για ζάχαρη!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το αλάτι για να βγει πιο αφράτη η ζύμη. Ρίχνουμε στον κάδο της κουζινομηχανής μας Flora με βούτυρο, προσθέτουμε τη ζάχαρη και αφρατεύουμε το μίγμα μέχρι να ασπρίσει σε δυνατή ταχύτητα. Ανοίγουμε και βγάζουμε το σύρμα. Στη συνέχεια τοποθετούμε τον γάντζο, κλείνουμε, τοποθετούμε τον πολυκόφτη πάνω από την κουζινομηχανή μας και ξεκινάμε να τρίβουμε τα αμύγδαλα ρίχνοντάς τα λίγα λίγα. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά, σιγά. Ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα και με ... Διαβάστε περισσότερα...
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΡΤΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ. ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ, SUPER MARKET KAI HYPER MARKET, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΜΑΛΤΙΤΟΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, ΑΣ ΜΕ ΣΩΣΕΙ.
Απάντηση:
στον λουμιδη http://loumidis.wordpress.com/2011/09/16/%CE%BD% CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81% CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B1-valrhona-%CF%87%CF% 89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B6%CE%AC%CF%87%CE%B1%CF% 81%CE%B7-light/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προτιμώ την μαύρη όταν(σπάνια)τρώω σοκολάτα.Άν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των δύο,θα έλεγα η γάλακτος,η λευκή είναι πολύ γλυκιά για τα γούστα μου. Διαβάστε περισσότερα...
ξερετε καμια καλη συνταγη για μηλοπιτα ;
Απάντηση:
Υλικα 3/4 φλ. αλεύρι 3/4 φλ. καστανή ζάχαρη 2 αυγα 1 1/2 κ. μπέικιν πάουτερ 1 1/2 κ. βανίλια 1/2 κ. αλάτι 2 κ. κανέλλα 2 μήλα 3/4 φλ. καρύδια ή αμύγδαλα Διαδικασια Προθερμένουμε το φούρνο στους 180°c Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κύβους. Ανακατεύουμε το αλεύρι τη ζάχαρη τη βανίλια το αλάτι την κανέλα και το μπέικιν πάουτερ μεχρι να γίνουν ένα. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε με μεγαλη κουτάλα μέχρι να γινουν μια ομοιόμορφη μάζα, Τέλος προσθέτουμε τα μήλα και τα κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πως τα κανεις;
Απάντηση:
Υλικά (για τη ζύμη): * 1 κιλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) * 3 φλυτζάνια τσαγιού φυτίνη (μία φορά προσπάθησα με φρέσκο βούτυρο και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα) * μισό φλυτζάνι σπορέλαιο * μισό φλυτζάνι γάλα * μισό λεμόνι * λίγη σόδα (στην άκρη του κουταλιού) Υλικά (για τη γέμιση): * 3 φλυτζάνια καρύδια χοντροαλεσμένα * 2 κουταλιές κανέλα * 1 κουταλιά γαρύφαλο Υλικά (για το σιρόπι): * ενάμιση κιλό ζάχαρη * 5 ποτήρια νερό * λίγο λεμόνι Εκτέλεση: * Σε μιά λεκάνη ρίχνετε το αλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φτιάχνεις τα κλασικά μελομακάρονα και τα περιχύνεις με σοκολάτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα πας στο πρωινο μου και θα διαλεξεις την ενοτητα "συνταγες" εκει θα την βρεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170-180 ˚C. Σε ένα σκεύος μαγειρεύουμε τα υλικά έως ότου μαραθούν τα μήλα και τραβήξουν κατά πολύ τα υγρά τους και προσθέτουμε το αραιωμένο κορν φλάουρ. Αλείφουμε ένα ταψάκι τάρτας με Flora Soft με βούτυρο, το αλευρώνουμε ελαφρά και τοποθετούμε μέσα τη ζύμη της τάρτας, την οποία τρυπάμε με πιρούνι. Προσθέτουμε το μαγειρεμένο μίγμα των μήλων. Τη ζύμη που μας περισσεύει την πλάθουμε ξανά, ανοίγουμε φύλλο, κλείνουμε τη μηλόπιτα και πιέζουμε τις άκρες της για να μην... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 41 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.