Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να το μαλακώσεις και να υποχωρήσει ελαφρώς η φαγούρα με το χαμομήλι.Βουτάς ενα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα σε χλιαρό...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/tag/% CE%BA%CE%BF%CF%84% CF% 8C%CF%83%CE%BF%CF% 85%CF%80%CE%B1? stags=1&adv=1 http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kotos...
Απάντηση: Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολ...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
Απάντηση: ξεφλουδιζης ενα σκορδο [μια σκελιδα δυλαδη] και τριβης τοπικα το κρυθαρακη και το αφυνης εκυνο μαρετε και χανετε αν επιμενη κανε επαναλιψη...
Απάντηση: Υλικα για 4 άτομα 1 κοτοπουλο ή 8 μπουτακια 1 φλιτζανακι του καφε ρύζι γλασε ή κριθαράκι 2 καροτα 1 πατατα λίγο σέλινο 2 κολοκυθια (προεραιτ...
Απάντηση: Κόψε μια σκελίδα σκόρδο στη μέση και με το χυμό του πέρασε το τμήμα της επιδερμίδας που έχει πληγεί/ Επανέλαβε μέχρι να περάσει 2 ή 3 μέρες. Προσοχ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κοτοσουπα με κριθαρακι

Απάντηση: Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές που προσβάλλουν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι είναι το κριθαράκι και πώς δημιουργείται; Η...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το κριθαρακι ειναι ενα φραξιμο μιας μικρης αρτη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φραζει ενα τριχοειδες αγγειο με συνεπεια να 'φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κοτόπουλο Ρύζι ή φιδέ 1 μεσαίο κρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες 2 Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπριζολα σουβλας και άλλα - http://www.syntagh.gr
Απάντηση: κυριακη με ρυζι δεν νομιζω :)
Απάντηση: Στην σελιδα του φεΐσμπουκ, μπορεις να την ρωτησ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοτοπουλο με φετα και μαιντανο: Υλικα: 1 κιλό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπλιαξ!!!
Απάντηση: Γλυκιά η αλμυρή;
Απάντηση: http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελλη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1. Βάζουμε το γάλα να βράσει με το 1/2 φλιτζάνι...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές που προσβάλλουν τα βλέφαρα των παιδιών είναι τα κριθαράκια και η βλεφαρίτιδα. Το κριθαράκι είναι ένα εξόγκωμα, γεμάτο με πύο, που σχηματίζεται στη ρίζα μιας βλεφαρίδας. Η βλεφαρίτιδα είναι η φλεγμονή της άκρης των βλεφάρων. ΚΡΙΘΑΡΑΚΙΑ Τα κριθαράκια είναι αποτελέσματα μόλυνσης, συνήθως από βακτήρια. Τα κύρια συμπτώματα που παρουσιάζουν τα κριθαράκια είναι: o Ένα κίτρινο κεφαλάκι με πύον στο βλέφαρο, στη ρίζα μίας βλεφαρίδας o ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι το κριθαράκι και πώς δημιουργείται; Η Κριθή (κριθαράκι) είναι μία μικροβιακή φλεγμονή, συνήθως από σταφυλόκοκκο, της ρίζας της βλεφαρίδας ή των γειτονικών μικροαδενών που την αρδεύουν (ποτίζουν). Δημιουργείται μικρό πυώδες απόστημα, με χαρακτηριστική «κορφούλα» στο έξω τμήμα του βλεφαρικού χείλους και είναι επώδυνο. Θεραπεία: Συνήθως αρκούν οι ζεστές κομπρέσσες και η εκρίζωση της βλεφαρίδας που έχει προσβληθεί με μια λαβίδα, σαν αυτές που υπάρχουν για τα φρύδια. Αυτό βοηθάει στην π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσθέτεις και λίγο κρασί ,αν δεν έχεις βέβαια παιδιά(μην τα μεθύσουμε κιόλας) ,ρίχνεις κι έναν κύβο μέσα και βουαλά ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να το μαλακώσεις και να υποχωρήσει ελαφρώς η φαγούρα με το χαμομήλι.Βουτάς ενα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα σε χλιαρό χαμομήλι και τρίβεις ελαφρά την ερεθισμένη περιοχή.Θα περάσει απο μόνο του σε 2 ημέρες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF% 8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1?stags=1&adv=1 http://www.sintagespareas.gr/sintages/ kotosoupa.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotosoupa- mirodati.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξεφλουδιζης ενα σκορδο [μια σκελιδα δυλαδη] και τριβης τοπικα το κρυθαρακη και το αφυνης εκυνο μαρετε και χανετε αν επιμενη κανε επαναλιψη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα για 4 άτομα 1 κοτοπουλο ή 8 μπουτακια 1 φλιτζανακι του καφε ρύζι γλασε ή κριθαράκι 2 καροτα 1 πατατα λίγο σέλινο 2 κολοκυθια (προεραιτικά) αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βραζεις το κοτοπουλο με αρκετο νεράκι μέχρι να βγαίνει απο το κόκκαλο. Το αφαιρείς και το μαδάς. Προσθέτεις στον ζωμό λίγο ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι. Βράζεις στο ζωμό τα λαχανικά σου με το ρύζι. Στο τέλος προσθέτεις και το κοτοπουλο. Αν θες στο τέλος την αυγοκοβεις (2 αυγά, 1 λεμόνι). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόψε μια σκελίδα σκόρδο στη μέση και με το χυμό του πέρασε το τμήμα της επιδερμίδας που έχει πληγεί/ Επανέλαβε μέχρι να περάσει 2 ή 3 μέρες. Προσοχή μην περάσει χυμός στο βλεννογόνο γιατί θα τσούξει αρκετά - χωρίς καμιά επιπλέον συνέπεια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το κριθαρακι ειναι ενα φραξιμο μιας μικρης αρτηριας ... θελει συνηθως ενα απαλο ζεστο χαμομηλι για να υποχωρησει ... μπορει να ξανασυμβει .Αν δεν υποχωρει και συμβαινει συχνα τοτε γινεται μια λεπτουλα επεμβαση . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φραζει ενα τριχοειδες αγγειο με συνεπεια να 'φοσκωνει' και να σχηματιζεται το κριθαρακι. Φευγει με ζεστο χαμομηλι και στην χειροτερη με επεμβαση . Διαβάστε περισσότερα...
Η πιο νόστιμη συνταγή για κοτόσουπα με άνηθο;
Απάντηση:
1 κοτόπουλο Ρύζι ή φιδέ 1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φύλλο δάφνης Ανηθο Λεμόνι Αλάτι Πιπέρι Ετοιμασία 1. Βάζουμε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με νερό και μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το κρεμμύδι και το φύλλο δάφνης. 2. Μόλις γίνει το κοτόπουλο, το βγάζουμε από την κατσαρόλα, το κόβουμε σε μπουκίτσες και το ρίχνουμε πάλι στην κατσαρόλα μαζί με το ρύζι. 3. Λίγο πριν να γίνει το ρύζι προσθέτουμε τον άνηθο και το λεμόνι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες 2 Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά 80γρ κόκκινη πιπεριά σε πολύ λεπτές φέτες 150γρ ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού πιπεριά τσίλι ή πράσινη ψιλοκομμένη 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι 2 κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο ή 1 κουταλάκι του γλυκού ξερό 2 φιλέτα πέρκα, από 150γρ το ένα, φρέσκα ή κατεψυγμένα Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190ο C Κόβουμε 2 κομμάτια λαδόκολλας για να τυλίξουμε το κάθε φιλέτο Β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πιθανών να θέλουν αλλαγή τα μπεκ, η ο ρυθμιστής πίεσης.... πρέπει να ρωτήσεις κάποιον ειδικό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπριζολα σουβλας και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κυριακη με ρυζι δεν νομιζω :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην σελιδα του φεΐσμπουκ, μπορεις να την ρωτησεις απευθειας αν θες. Nikh Taousanh Merkourh Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοτοπουλο με φετα και μαιντανο: Υλικα: 1 κιλό κοτόπουλο 200 γρ. φέτα 1 κρεμύδι (μεγάλο) 1 ματσάκι μαιντανό κρασί (1 κρασοπότηρο) λάδι (1 νεροπότηρο) νερό (1 νεροπότηρο) πιπερι Εκτελεση: Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και το βάζουμε στην κατσαρόλα με λάδι. Το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντάς το συνέχεια να κάνει κρούστα. Ρίχνουμε το κρεμύδι αφού το έχουμε ψιλοκόψει. Τα τσιγαρίζουμε λίγα λεπτά και ρίχνουμε λίγο κρασί χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να ψηθούν για 10... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
Γλυκιά η αλμυρή; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή για φιλέτο κοτόπουλου - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF% 8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF% 80%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF% 84%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/μύδια-ατμού-με-άσπρο-κρασί Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Βάζουμε το γάλα να βράσει με το 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, το βούτυρο και τη φλούδα. Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει. 2. Μόλις δέσει το μείγμα, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τις βανίλιες και τα ρίχνουμε μέσα όσο αυτό είναι ακόμη ζεστό, ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα. 3. Σε βουτυρωμένο ταψί 30 εκ. αδειάζουμε το μείγμα (αφού έχουμε αφαιρέσει τη φλούδα) και ψήνουμε στους 170oC... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 36 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.