Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να το μαλακώσεις και να υποχωρήσει ελαφρώς η φαγούρα με το χαμομήλι.Βουτάς ενα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα σε χλιαρό...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/tag/% CE%BA%CE%BF%CF%84% CF% 8C%CF%83%CE%BF%CF% 85%CF%80%CE%B1? stags=1&adv=1 http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kotos...
Απάντηση: Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολ...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
Απάντηση: ξεφλουδιζης ενα σκορδο [μια σκελιδα δυλαδη] και τριβης τοπικα το κρυθαρακη και το αφυνης εκυνο μαρετε και χανετε αν επιμενη κανε επαναλιψη...
Απάντηση: Υλικα για 4 άτομα 1 κοτοπουλο ή 8 μπουτακια 1 φλιτζανακι του καφε ρύζι γλασε ή κριθαράκι 2 καροτα 1 πατατα λίγο σέλινο 2 κολοκυθια (προεραιτ...
Απάντηση: Κόψε μια σκελίδα σκόρδο στη μέση και με το χυμό του πέρασε το τμήμα της επιδερμίδας που έχει πληγεί/ Επανέλαβε μέχρι να περάσει 2 ή 3 μέρες. Προσοχ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κοτοσουπα με κριθαρακι

Απάντηση: Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές που προσβάλλουν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι είναι το κριθαράκι και πώς δημιουργείται; Η...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το κριθαρακι ειναι ενα φραξιμο μιας μικρης αρτη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φραζει ενα τριχοειδες αγγειο με συνεπεια να 'φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κοτόπουλο Ρύζι ή φιδέ 1 μεσαίο κρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γιουβαρλακια κοκκινιστα 1/2 κιλο κιμα 1 μεγ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σαλάτα του Καίσαρα Υλικά για την σαλάτα Μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στην πολη μου αυτο το φαγητο ειναι το παραδοσια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ποιος είναι αυτός?
Απάντηση: 1 γαλοπούλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ
Απάντηση: Περιγραφή συνταγής Γνωστοί και ως φαλαφελ, οι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συνδυάζοντας την κάθε σάλτσα σας με το κατάλληλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι
Απάντηση: 7 φύλλα κρούστας 5 μεγάλα αυγά 200 ml κρέμα γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένεις τα πράσα, βάζεις νερό στην κατσαρόλα, ρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: απο ρεβίθια
Απάντηση: 1 κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 αυγ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές που προσβάλλουν τα βλέφαρα των παιδιών είναι τα κριθαράκια και η βλεφαρίτιδα. Το κριθαράκι είναι ένα εξόγκωμα, γεμάτο με πύο, που σχηματίζεται στη ρίζα μιας βλεφαρίδας. Η βλεφαρίτιδα είναι η φλεγμονή της άκρης των βλεφάρων. ΚΡΙΘΑΡΑΚΙΑ Τα κριθαράκια είναι αποτελέσματα μόλυνσης, συνήθως από βακτήρια. Τα κύρια συμπτώματα που παρουσιάζουν τα κριθαράκια είναι: o Ένα κίτρινο κεφαλάκι με πύον στο βλέφαρο, στη ρίζα μίας βλεφαρίδας o ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι το κριθαράκι και πώς δημιουργείται; Η Κριθή (κριθαράκι) είναι μία μικροβιακή φλεγμονή, συνήθως από σταφυλόκοκκο, της ρίζας της βλεφαρίδας ή των γειτονικών μικροαδενών που την αρδεύουν (ποτίζουν). Δημιουργείται μικρό πυώδες απόστημα, με χαρακτηριστική «κορφούλα» στο έξω τμήμα του βλεφαρικού χείλους και είναι επώδυνο. Θεραπεία: Συνήθως αρκούν οι ζεστές κομπρέσσες και η εκρίζωση της βλεφαρίδας που έχει προσβληθεί με μια λαβίδα, σαν αυτές που υπάρχουν για τα φρύδια. Αυτό βοηθάει στην π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσθέτεις και λίγο κρασί ,αν δεν έχεις βέβαια παιδιά(μην τα μεθύσουμε κιόλας) ,ρίχνεις κι έναν κύβο μέσα και βουαλά ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να το μαλακώσεις και να υποχωρήσει ελαφρώς η φαγούρα με το χαμομήλι.Βουτάς ενα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα σε χλιαρό χαμομήλι και τρίβεις ελαφρά την ερεθισμένη περιοχή.Θα περάσει απο μόνο του σε 2 ημέρες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF% 8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1?stags=1&adv=1 http://www.sintagespareas.gr/sintages/ kotosoupa.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotosoupa- mirodati.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξεφλουδιζης ενα σκορδο [μια σκελιδα δυλαδη] και τριβης τοπικα το κρυθαρακη και το αφυνης εκυνο μαρετε και χανετε αν επιμενη κανε επαναλιψη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα για 4 άτομα 1 κοτοπουλο ή 8 μπουτακια 1 φλιτζανακι του καφε ρύζι γλασε ή κριθαράκι 2 καροτα 1 πατατα λίγο σέλινο 2 κολοκυθια (προεραιτικά) αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βραζεις το κοτοπουλο με αρκετο νεράκι μέχρι να βγαίνει απο το κόκκαλο. Το αφαιρείς και το μαδάς. Προσθέτεις στον ζωμό λίγο ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι. Βράζεις στο ζωμό τα λαχανικά σου με το ρύζι. Στο τέλος προσθέτεις και το κοτοπουλο. Αν θες στο τέλος την αυγοκοβεις (2 αυγά, 1 λεμόνι). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόψε μια σκελίδα σκόρδο στη μέση και με το χυμό του πέρασε το τμήμα της επιδερμίδας που έχει πληγεί/ Επανέλαβε μέχρι να περάσει 2 ή 3 μέρες. Προσοχή μην περάσει χυμός στο βλεννογόνο γιατί θα τσούξει αρκετά - χωρίς καμιά επιπλέον συνέπεια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το κριθαρακι ειναι ενα φραξιμο μιας μικρης αρτηριας ... θελει συνηθως ενα απαλο ζεστο χαμομηλι για να υποχωρησει ... μπορει να ξανασυμβει .Αν δεν υποχωρει και συμβαινει συχνα τοτε γινεται μια λεπτουλα επεμβαση . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φραζει ενα τριχοειδες αγγειο με συνεπεια να 'φοσκωνει' και να σχηματιζεται το κριθαρακι. Φευγει με ζεστο χαμομηλι και στην χειροτερη με επεμβαση . Διαβάστε περισσότερα...
Η πιο νόστιμη συνταγή για κοτόσουπα με άνηθο;
Απάντηση:
1 κοτόπουλο Ρύζι ή φιδέ 1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φύλλο δάφνης Ανηθο Λεμόνι Αλάτι Πιπέρι Ετοιμασία 1. Βάζουμε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με νερό και μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το κρεμμύδι και το φύλλο δάφνης. 2. Μόλις γίνει το κοτόπουλο, το βγάζουμε από την κατσαρόλα, το κόβουμε σε μπουκίτσες και το ρίχνουμε πάλι στην κατσαρόλα μαζί με το ρύζι. 3. Λίγο πριν να γίνει το ρύζι προσθέτουμε τον άνηθο και το λεμόνι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιουβαρλακια κοκκινιστα 1/2 κιλο κιμα 1 μεγαλο κρεμμυδι 2 αυγα μαιντανο 1 ποτηρι κρασιου ρυζι (καρολινα) 3-4 ντοματες μεγαλες ωριμες η'1 κουτι ντοματακια (κονκασε) 1 1/2 λεμονι τον χυμο αλατι-πιπερι λαδι βαζουμε σε μια λεκανιτσα τον κιμα,κοβουμε στο μουλτι το κρεμμυδι και το ριχνουμε μεσα.βαζουμε το 1 αυγο,τον ψιλοκομμενο μαιντανο,το ρυζι,αλατακι πιπερακι,το λαδι και ζυμωνουμε τον κιμα. τον πλαθουμε στρογγυλα μπαλακια, κι αφου εχουμε βαλει την κατσαρολα μας στην φωτια με λιγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλάτα του Καίσαρα Υλικά για την σαλάτα Μαρούλι Ντομάτες Κοτόπουλο στήθος Μπέικον Κρουτόνια Υλικά για το σος 1 λεμόνι 4 κουταλιές μαγιονέζα 2 κουταλιές μουστάρδα Παρμεζάνα τριμμένη Αλάτι Πιπέρι Σκόρδο ψιλοκομμένο Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι και τις ντομάτες. Στην συνέχεια βράζουμε το στήθος κοτόπουλου και το κόβουμε μικρά κομματάκια. Τσιγαρίζουμε το μπέικον και το κόβουμε μικρές λωρίδες. Βάζουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μπολ και περιχύνουμε την σα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στην πολη μου αυτο το φαγητο ειναι το παραδοσιακο 1 φορα το χρονο 26 ιουλιου .το καλυτερο ψητο γινεται απο χοιρινη πανσετα πολυ απλα.αλατοπιπερωνεις και τυλιγεις με λαδοχαρτο 2 φορες σφιχτα.το τοποθετουμε σε ταψι ,και ψηνουμε σε μετριο φουρνο 3-4 ωρες...αν θελεις την πετσα ξεροψημενη αφαιρεις τη λαδοκολα και συνεχιζεις ακομη λιγο το ψησημο,η καλυτερα στο γκριλ...καλη ορεξη Διαβάστε περισσότερα...
πως θα φτιαξω κοτοπουλο στον ατμομαγειρα
Απάντηση:
Ποιος είναι αυτός? Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή για γαλοπούλα με κιμά;
Απάντηση:
1 γαλοπούλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 150 γρ. κιμά 2 κουταλιές βούτυρο 1/4 της κούπα αμύγδαλα 400 γρ. κάστανα σε κομματάκια 1/2 κούπα ρύζι Λίγες σταφίδες Λίγο κουκουνάρι 1/2 ποτήρι του κρασιού κονιάκ Χυμό λεμονιού Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Γνωστοί και ως φαλαφελ, οι κεφτέδες από ρεβίθια είναι πιο υγιεινοί από το κρέας, πιο νόστιμοι και με σαφώς μικρότερο κόστος. Συστατικά συνταγής 1/2 κιλο ρεβίθια αποφλοιωμένα (θα γίνουν περίπου 12 κεφτέδες) 2 κρεμμύδια 2 σκελ. σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό 2 κουτ. γλ. κύμινο τριμμένο 2 κουτ. γλ. κολιανδρο τριμμένο, εναλλακτικά, μισο ματσάκι φρέσκο κολιανδρο 1/2 κουτ. γλ. μπεϊκιν παουντερ 1/2 κουτ. γλ. αλάτι 1/4 κουτ. γλ. πιπέρι λάδι για τηγάνισμα (ηλιέλαιο) Οδη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνδυάζοντας την κάθε σάλτσα σας με το κατάλληλο σχήμα ζυμαρικών, μπορείτε να κάντε πραγματικά τη διαφορά στη γεύση του πιάτου σας. Ποιος το φανταζόταν… Υπάρχουν αρκετά είδη ζυμαρικών για να κάνετε την καλύτερη επιλογή και οι γαστρονομικές πιθανότητες που απλώνονται μπροστά σας είναι περισσότερες απ’ όσες νομίζετε… Οι Ιταλοί είναι μακαρονάδες και δεν το κρύβουν. Για αυτό άλλωστε, έχουν δημιουργήσει και μια μεγάλη ποικιλία από ζυμαρικά, που με τη σωστή χρήση και τους κατάλληλους συνδυασμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
7 φύλλα κρούστας 5 μεγάλα αυγά 200 ml κρέμα γάλακτος ή γάλα ή ένα κεσεδάκι γιαούρτι 500 γρ κασέρι ή διάφορα κίτρινα τυριά που λιώνουν, τριμμένα φρεσκοτριμμένο πιπεράκι βούτυρο για το άλειμμα των φύλλων Εκτέλεση: Χτυπάμε καλά με μίξερ χειρός τα αυγά με την κρέμα γάλακτος ή το γάλα ή το γιαούρτι. Προσθέτουμε τα τυριά τριμμένα, πασπαλίζουμε με πιπεράκι και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με δαχτυλίδι. Παίρνουμε ένα φύλλο κρούστας, το αλείφουμε με βούτυρο κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένεις τα πράσα, βάζεις νερό στην κατσαρόλα, ρίχνεις τα πράσα μέσα & τα βράζεις... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή μαγειρικής για κουνουπιδοκεφτέδες;
Απάντηση:
1 κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 αυγά 2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά 1 φλιτζάνια αλεύρι 1/2 φλιτζάνι γάλα Μαιντανό Πιπέρι Αλάτι Ελαιόλαδο για τηγάνισμα Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 145 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.