Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές που προσβάλλουν τα βλέφαρα των παιδιών είναι τα κριθαράκια και η βλεφαρίτιδα. Το κριθαράκι είναι ένα εξόγκωμα, γε...
Απάντηση: Τι είναι το κριθαράκι και πώς δημιουργείται; Η Κριθή (κριθαράκι) είναι μία μικροβιακή φλεγμονή, συνήθως από σταφυλόκοκκο, της ρίζας της βλεφαρίδας...
Απάντηση: 1 κουπα...
Απάντηση: Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσ...
Απάντηση: Αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να το μαλακώσεις και να υποχωρήσει ελαφρώς η φαγούρα με το χαμομήλι.Βουτάς ενα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα σε χλιαρό...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/tag/% CE%BA%CE%BF%CF%84% CF% 8C%CF%83%CE%BF%CF% 85%CF%80%CE%B1? stags=1&adv=1 http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kotos...
Απάντηση: Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολ...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κοτοσουπα με κριθαρακι

Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εκτέλεση Βράζουμε το χταπόδι σε κατσαρόλα με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βράζουμε 1 λίτρο νερό σε μια κατσαρόλα και δια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό.
Απάντηση: ξεφλουδιζης ενα σκορδο [μια σκελιδα δυλαδη] και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα για 4 άτομα 1 κοτοπουλο ή 8 μπουτακια 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόψε μια σκελίδα σκόρδο στη μέση και με το χυμό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το κριθαρακι ειναι ενα φραξιμο μιας μικρης αρτη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φραζει ενα τριχοειδες αγγειο με συνεπεια να 'φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κοτόπουλο Ρύζι ή φιδέ 1 μεσαίο κρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα θερμοκήπια λειτουργούν από τη διαφορετική δι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1 φλυτζάνι φάβα ½ μακαρόνι μακαρόνι 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Περνεισ τισ ντοματεσ τισ κοβεισ απο μεσα και βα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 3 κουταλιές ελαιόλαδο 5 κρεμμυδάκια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά Για Φασολάκια γιαχνί με σκόρδο 1 κιλό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 500 γραμ. πατάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 4...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/i- mamalig...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.Ρίχνουμε την σάλτσα,το ανάλογο νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.Στην συνέχεια, ρίχνουμε το κριθαράκι.Μόλις "τραβήξει" τα νερά του, σβήνουμε. Υλικά : 700 γραμμάρια κριθαράκι χονδρό 600-700 γραμμάρια μανιτάρια 3-4 κρυμμύδια 4 ποτήρια χυμός ντομάτας μαιντανός σκόρδο λάδι αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι."Σβήνουμε" με νερό.Γεμίζουμε τον ταβά (κατσαρόλα) μέχρι τη μέση και βάζουμε να κοχλάσει, αφού έχουμε ρίξει αλάτι,δαφνόφυλλα και κύμινο.Αφού κοχλάσει, ρίχνουμε και το κριθαράκι. Το αφήνουμε να φουσκώσει,ανακατεύουμε να "πιει'' τα υγρά και είναι έτοιμο. Σημείωση : Το φαγητό αυτό συνδιάζεται άριστα με ψαροκεφτέδες. Υλικά : 500 γραμμάρια κριθαράκι 2 δαφνόφυλλα κύμινο 2 κρεμμυδάκια 3-4 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Βράζουμε το χταπόδι σε κατσαρόλα με ένα φλιτζάνι κρασί λευκό. Δεν προσθέτουμε νερό γιατί θα βγάλει το χταπόδι. Όταν μαλακώσει το καθαρίζουμε από τις βεντούζες και το κόβουμε σε κομμάτια 2 εκατοστών. Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε την τομάτα και τα κομμάτια χταπόδι. Προσθέτουμε 1 κιλό νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Έπειτα τα αδειάζουμε σε ένα πήλινο και ρίχνουμε το κριθαράκι και μια κουταλιά χταποδόζουμο. Ψήνουμε για 15 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε 1 λίτρο νερό σε μια κατσαρόλα και διαλύουμε 2 ζωμούς κότας «Σπιτικός». Σε ένα άλλο βαθύ σκεύος ρίχνουμε τα 2/3 του Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να λιώσει, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε έως ότου το μίγμα ομογενοποιηθεί και ξανθύνει. Συμπληρώνουμε με το ζωμό που ετοιμάσαμε προηγουμένως και χτυπάμε με το σύρμα για να μη σβολιάσει η σούπα. Τέλος, ρίχνουμε μέσα το κοτόπουλο, καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και συμπληρώνουμε με την κρέμα γάλακτος και το υπόλοιπο Flora... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές που προσβάλλουν τα βλέφαρα των παιδιών είναι τα κριθαράκια και η βλεφαρίτιδα. Το κριθαράκι είναι ένα εξόγκωμα, γεμάτο με πύο, που σχηματίζεται στη ρίζα μιας βλεφαρίδας. Η βλεφαρίτιδα είναι η φλεγμονή της άκρης των βλεφάρων. ΚΡΙΘΑΡΑΚΙΑ Τα κριθαράκια είναι αποτελέσματα μόλυνσης, συνήθως από βακτήρια. Τα κύρια συμπτώματα που παρουσιάζουν τα κριθαράκια είναι: o Ένα κίτρινο κεφαλάκι με πύον στο βλέφαρο, στη ρίζα μίας βλεφαρίδας o ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι το κριθαράκι και πώς δημιουργείται; Η Κριθή (κριθαράκι) είναι μία μικροβιακή φλεγμονή, συνήθως από σταφυλόκοκκο, της ρίζας της βλεφαρίδας ή των γειτονικών μικροαδενών που την αρδεύουν (ποτίζουν). Δημιουργείται μικρό πυώδες απόστημα, με χαρακτηριστική «κορφούλα» στο έξω τμήμα του βλεφαρικού χείλους και είναι επώδυνο. Θεραπεία: Συνήθως αρκούν οι ζεστές κομπρέσσες και η εκρίζωση της βλεφαρίδας που έχει προσβληθεί με μια λαβίδα, σαν αυτές που υπάρχουν για τα φρύδια. Αυτό βοηθάει στην π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσθέτεις και λίγο κρασί ,αν δεν έχεις βέβαια παιδιά(μην τα μεθύσουμε κιόλας) ,ρίχνεις κι έναν κύβο μέσα και βουαλά ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να το μαλακώσεις και να υποχωρήσει ελαφρώς η φαγούρα με το χαμομήλι.Βουτάς ενα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα σε χλιαρό χαμομήλι και τρίβεις ελαφρά την ερεθισμένη περιοχή.Θα περάσει απο μόνο του σε 2 ημέρες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF% 8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1?stags=1&adv=1 http://www.sintagespareas.gr/sintages/ kotosoupa.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotosoupa- mirodati.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξεφλουδιζης ενα σκορδο [μια σκελιδα δυλαδη] και τριβης τοπικα το κρυθαρακη και το αφυνης εκυνο μαρετε και χανετε αν επιμενη κανε επαναλιψη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα για 4 άτομα 1 κοτοπουλο ή 8 μπουτακια 1 φλιτζανακι του καφε ρύζι γλασε ή κριθαράκι 2 καροτα 1 πατατα λίγο σέλινο 2 κολοκυθια (προεραιτικά) αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βραζεις το κοτοπουλο με αρκετο νεράκι μέχρι να βγαίνει απο το κόκκαλο. Το αφαιρείς και το μαδάς. Προσθέτεις στον ζωμό λίγο ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι. Βράζεις στο ζωμό τα λαχανικά σου με το ρύζι. Στο τέλος προσθέτεις και το κοτοπουλο. Αν θες στο τέλος την αυγοκοβεις (2 αυγά, 1 λεμόνι). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόψε μια σκελίδα σκόρδο στη μέση και με το χυμό του πέρασε το τμήμα της επιδερμίδας που έχει πληγεί/ Επανέλαβε μέχρι να περάσει 2 ή 3 μέρες. Προσοχή μην περάσει χυμός στο βλεννογόνο γιατί θα τσούξει αρκετά - χωρίς καμιά επιπλέον συνέπεια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το κριθαρακι ειναι ενα φραξιμο μιας μικρης αρτηριας ... θελει συνηθως ενα απαλο ζεστο χαμομηλι για να υποχωρησει ... μπορει να ξανασυμβει .Αν δεν υποχωρει και συμβαινει συχνα τοτε γινεται μια λεπτουλα επεμβαση . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φραζει ενα τριχοειδες αγγειο με συνεπεια να 'φοσκωνει' και να σχηματιζεται το κριθαρακι. Φευγει με ζεστο χαμομηλι και στην χειροτερη με επεμβαση . Διαβάστε περισσότερα...
Η πιο νόστιμη συνταγή για κοτόσουπα με άνηθο;
Απάντηση:
1 κοτόπουλο Ρύζι ή φιδέ 1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φύλλο δάφνης Ανηθο Λεμόνι Αλάτι Πιπέρι Ετοιμασία 1. Βάζουμε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με νερό και μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το κρεμμύδι και το φύλλο δάφνης. 2. Μόλις γίνει το κοτόπουλο, το βγάζουμε από την κατσαρόλα, το κόβουμε σε μπουκίτσες και το ρίχνουμε πάλι στην κατσαρόλα μαζί με το ρύζι. 3. Λίγο πριν να γίνει το ρύζι προσθέτουμε τον άνηθο και το λεμόνι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα θερμοκήπια λειτουργούν από τη διαφορετική διαφάνεια του γυαλιού στην ηλιακή και θερμική ακτινοβολία. Το γυαλί είναι διαφανές στα περισσότερα από τα μήκη κύματος της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά είναι παχύ στα πολύ πιό μακροχρόνια (θερμικές υπέρυθρες ακτίνες) μήκη κύματος που απελευθερώνονται από τις εγκαταστάσεις και το χώμα μέσα στο θερμοκήπιο. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι σε θέση να εισαγάγει το θερμοκήπιο, όπου απορροφάται από τις εγκαταστάσεις και τους θερμαίνει επάνω. Τα πιό μακροχρόνια θ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 φλυτζάνι φάβα ½ μακαρόνι μακαρόνι 1 ντομάτα 2 καρότα 1 κρεμμύδι κομμένο στη μέση 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ¾ φλ. Λεμόνι ½ φλ. ελαιόλαδο Αλάτι Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα μέτριου μεγέθους βράζουμε νερό (το νερό να φτάνει μέχρι τη μέση της κατσαρόλας) και προσθέτουμε τη φάβα και τα λαχανικά εκτός από το ψιλοκομμένο κρεμμύδι . Αφήνουμε να βράσει και να ψηθεί για 1 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό και αλέθουμε με το μπλέντερ τα υλικά να πολτοποιηθούν. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνουμε τοματες γεμιστες με ρυζι?8
Απάντηση:
Περνεισ τισ ντοματεσ τισ κοβεισ απο μεσα και βαζεις μεσα ριζι και ματα τισ βαζεισ στον φουρνο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 3 κουταλιές ελαιόλαδο 5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα 1/2 φλ. αρακάς 1 τριμμένο καρότο 2 φλ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουτάκι μπύρα 1 μικρή βρασμένη πατάτα αλάτι πιπέρι δυόσμος, ρίγανη (προαιρετικά) Οδηγίες 1.Ζεσταίνετε τις 2 κουταλιές λάδι και σωτάρετε τον αρακά, τα κρεμμυδάκια και το καρότο 2.Βάζετε το αλεύρι με τη μπύρα σε μπωλ κι ανακατεύετε να γίνουν χυλός 3.Στο χυλό προσθέστε τα σωταρισμένα λαχανικά, την πατάτα και τα μπαχαρικά με τα μυρωδικά 4.Ζυμώνε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά Για Φασολάκια γιαχνί με σκόρδο 1 κιλό καταψυγμένα στρογγυλά φασολάκια 1 μικρό κρεμμύδι 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 μικρό καρότο 3-4 σκελίδες σκόρδο 1 κύβο λαχανικών λάδι, αλάτι, χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι Για το σερβίρισμα Προετοιμασία Η προετοιμασία: Ετοιμάστε 750 ml ζωμό με τον κύβο. Καθαρίστε το κρεμμύδι χωρίς να το κόψετε. Ξύστε και ψιλοκόψτε το καρότο, ψιλοκόψτε το μαϊντανό και το σκόρδο. Για τα φασολάκια: Ζεματίστε τα ρίχνοντάς τα σε καυτό νερό με το κρεμμύδι. Στρ... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα να μου προτείνετε μία απλή, εύκολη κ με λίγα υλικά συνταγή για μία νόστιμη καρμπονάρα.
Απάντηση:
Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη -2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας βούτυρο -αλάτι, πιπέρι Eκτέλεση Bράζουμε αρκετό νερό σε κατσαρόλα και ρίχνουμε 1 κουταλάκι αλάτι. Bράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Παράλληλα, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και προσθέτουμε το μπέικον. Σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 500 γραμ. πατάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 4 λωρίδες μπέικον αλάτι λάδι για τηγάνισμα Εκτέλεση: Καθαρίζουμε, κόβουμε τις πατάτες και τις αλατίζουμε. Κόβουμε τα κρεμμύδια και το μπέικον σε κομματάκια. Βάζουμε το λάδι σε τηγανάκι και το βάζουμε στην φωτιά. Ρίχνουμε της πατάτες στο λάδι και αφού έχουν μισοτηγανιστεί ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το μπέικον. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/i-mamaligka- tis-k-basilikis.html http://greekcook.gr/syntages/ mamaligka_paradosiako_balkaniko_fagito Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι..η ιδια ειναι..τ μονα υλικα π αλλαζουν ειναι στη γεμιση... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 27 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.