Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές που προσβάλλουν τα βλέφαρα των παιδιών είναι τα κριθαράκια και η βλεφαρίτιδα. Το κριθαράκι είναι ένα εξόγκωμα, γε...
Απάντηση: Τι είναι το κριθαράκι και πώς δημιουργείται; Η Κριθή (κριθαράκι) είναι μία μικροβιακή φλεγμονή, συνήθως από σταφυλόκοκκο, της ρίζας της βλεφαρίδας...
Απάντηση: 1 κουπα...
Απάντηση: Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσ...
Απάντηση: Αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να το μαλακώσεις και να υποχωρήσει ελαφρώς η φαγούρα με το χαμομήλι.Βουτάς ενα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα σε χλιαρό...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/tag/% CE%BA%CE%BF%CF%84% CF% 8C%CF%83%CE%BF%CF% 85%CF%80%CE%B1? stags=1&adv=1 http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kotos...
Απάντηση: Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολ...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κοτοσουπα με κριθαρακι

Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εκτέλεση Βράζουμε το χταπόδι σε κατσαρόλα με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βράζουμε 1 λίτρο νερό σε μια κατσαρόλα και δια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό.
Απάντηση: ξεφλουδιζης ενα σκορδο [μια σκελιδα δυλαδη] και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα για 4 άτομα 1 κοτοπουλο ή 8 μπουτακια 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόψε μια σκελίδα σκόρδο στη μέση και με το χυμό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το κριθαρακι ειναι ενα φραξιμο μιας μικρης αρτη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φραζει ενα τριχοειδες αγγειο με συνεπεια να 'φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κοτόπουλο Ρύζι ή φιδέ 1 μεσαίο κρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συνταγή για σουπιές σαγανάκι - http://www.sidag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τα ντολμαδάκια Ανοίγουμε, ξεπλένουμε κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πηλιορειτικο ποσε
Απάντηση: Εγώ την φτιάχνω ως εξής: Βάζω σε ενα μπολάκι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για το παστιτσιο : 500γρ. μοσχαρίσιο κιμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα κομμένα λαχανικά μας...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.Ρίχνουμε την σάλτσα,το ανάλογο νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.Στην συνέχεια, ρίχνουμε το κριθαράκι.Μόλις "τραβήξει" τα νερά του, σβήνουμε. Υλικά : 700 γραμμάρια κριθαράκι χονδρό 600-700 γραμμάρια μανιτάρια 3-4 κρυμμύδια 4 ποτήρια χυμός ντομάτας μαιντανός σκόρδο λάδι αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι."Σβήνουμε" με νερό.Γεμίζουμε τον ταβά (κατσαρόλα) μέχρι τη μέση και βάζουμε να κοχλάσει, αφού έχουμε ρίξει αλάτι,δαφνόφυλλα και κύμινο.Αφού κοχλάσει, ρίχνουμε και το κριθαράκι. Το αφήνουμε να φουσκώσει,ανακατεύουμε να "πιει'' τα υγρά και είναι έτοιμο. Σημείωση : Το φαγητό αυτό συνδιάζεται άριστα με ψαροκεφτέδες. Υλικά : 500 γραμμάρια κριθαράκι 2 δαφνόφυλλα κύμινο 2 κρεμμυδάκια 3-4 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Βράζουμε το χταπόδι σε κατσαρόλα με ένα φλιτζάνι κρασί λευκό. Δεν προσθέτουμε νερό γιατί θα βγάλει το χταπόδι. Όταν μαλακώσει το καθαρίζουμε από τις βεντούζες και το κόβουμε σε κομμάτια 2 εκατοστών. Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε την τομάτα και τα κομμάτια χταπόδι. Προσθέτουμε 1 κιλό νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Έπειτα τα αδειάζουμε σε ένα πήλινο και ρίχνουμε το κριθαράκι και μια κουταλιά χταποδόζουμο. Ψήνουμε για 15 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε 1 λίτρο νερό σε μια κατσαρόλα και διαλύουμε 2 ζωμούς κότας «Σπιτικός». Σε ένα άλλο βαθύ σκεύος ρίχνουμε τα 2/3 του Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να λιώσει, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε έως ότου το μίγμα ομογενοποιηθεί και ξανθύνει. Συμπληρώνουμε με το ζωμό που ετοιμάσαμε προηγουμένως και χτυπάμε με το σύρμα για να μη σβολιάσει η σούπα. Τέλος, ρίχνουμε μέσα το κοτόπουλο, καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και συμπληρώνουμε με την κρέμα γάλακτος και το υπόλοιπο Flora... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές που προσβάλλουν τα βλέφαρα των παιδιών είναι τα κριθαράκια και η βλεφαρίτιδα. Το κριθαράκι είναι ένα εξόγκωμα, γεμάτο με πύο, που σχηματίζεται στη ρίζα μιας βλεφαρίδας. Η βλεφαρίτιδα είναι η φλεγμονή της άκρης των βλεφάρων. ΚΡΙΘΑΡΑΚΙΑ Τα κριθαράκια είναι αποτελέσματα μόλυνσης, συνήθως από βακτήρια. Τα κύρια συμπτώματα που παρουσιάζουν τα κριθαράκια είναι: o Ένα κίτρινο κεφαλάκι με πύον στο βλέφαρο, στη ρίζα μίας βλεφαρίδας o ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι το κριθαράκι και πώς δημιουργείται; Η Κριθή (κριθαράκι) είναι μία μικροβιακή φλεγμονή, συνήθως από σταφυλόκοκκο, της ρίζας της βλεφαρίδας ή των γειτονικών μικροαδενών που την αρδεύουν (ποτίζουν). Δημιουργείται μικρό πυώδες απόστημα, με χαρακτηριστική «κορφούλα» στο έξω τμήμα του βλεφαρικού χείλους και είναι επώδυνο. Θεραπεία: Συνήθως αρκούν οι ζεστές κομπρέσσες και η εκρίζωση της βλεφαρίδας που έχει προσβληθεί με μια λαβίδα, σαν αυτές που υπάρχουν για τα φρύδια. Αυτό βοηθάει στην π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσθέτεις και λίγο κρασί ,αν δεν έχεις βέβαια παιδιά(μην τα μεθύσουμε κιόλας) ,ρίχνεις κι έναν κύβο μέσα και βουαλά ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να το μαλακώσεις και να υποχωρήσει ελαφρώς η φαγούρα με το χαμομήλι.Βουτάς ενα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα σε χλιαρό χαμομήλι και τρίβεις ελαφρά την ερεθισμένη περιοχή.Θα περάσει απο μόνο του σε 2 ημέρες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF% 8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1?stags=1&adv=1 http://www.sintagespareas.gr/sintages/ kotosoupa.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotosoupa- mirodati.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξεφλουδιζης ενα σκορδο [μια σκελιδα δυλαδη] και τριβης τοπικα το κρυθαρακη και το αφυνης εκυνο μαρετε και χανετε αν επιμενη κανε επαναλιψη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα για 4 άτομα 1 κοτοπουλο ή 8 μπουτακια 1 φλιτζανακι του καφε ρύζι γλασε ή κριθαράκι 2 καροτα 1 πατατα λίγο σέλινο 2 κολοκυθια (προεραιτικά) αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βραζεις το κοτοπουλο με αρκετο νεράκι μέχρι να βγαίνει απο το κόκκαλο. Το αφαιρείς και το μαδάς. Προσθέτεις στον ζωμό λίγο ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι. Βράζεις στο ζωμό τα λαχανικά σου με το ρύζι. Στο τέλος προσθέτεις και το κοτοπουλο. Αν θες στο τέλος την αυγοκοβεις (2 αυγά, 1 λεμόνι). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόψε μια σκελίδα σκόρδο στη μέση και με το χυμό του πέρασε το τμήμα της επιδερμίδας που έχει πληγεί/ Επανέλαβε μέχρι να περάσει 2 ή 3 μέρες. Προσοχή μην περάσει χυμός στο βλεννογόνο γιατί θα τσούξει αρκετά - χωρίς καμιά επιπλέον συνέπεια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το κριθαρακι ειναι ενα φραξιμο μιας μικρης αρτηριας ... θελει συνηθως ενα απαλο ζεστο χαμομηλι για να υποχωρησει ... μπορει να ξανασυμβει .Αν δεν υποχωρει και συμβαινει συχνα τοτε γινεται μια λεπτουλα επεμβαση . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φραζει ενα τριχοειδες αγγειο με συνεπεια να 'φοσκωνει' και να σχηματιζεται το κριθαρακι. Φευγει με ζεστο χαμομηλι και στην χειροτερη με επεμβαση . Διαβάστε περισσότερα...
Η πιο νόστιμη συνταγή για κοτόσουπα με άνηθο;
Απάντηση:
1 κοτόπουλο Ρύζι ή φιδέ 1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φύλλο δάφνης Ανηθο Λεμόνι Αλάτι Πιπέρι Ετοιμασία 1. Βάζουμε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με νερό και μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το κρεμμύδι και το φύλλο δάφνης. 2. Μόλις γίνει το κοτόπουλο, το βγάζουμε από την κατσαρόλα, το κόβουμε σε μπουκίτσες και το ρίχνουμε πάλι στην κατσαρόλα μαζί με το ρύζι. 3. Λίγο πριν να γίνει το ρύζι προσθέτουμε τον άνηθο και το λεμόνι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή για σουπιές σαγανάκι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 80%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE% AC%CE%BA%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τα ντολμαδάκια Ανοίγουμε, ξεπλένουμε και στεγνώνουμε τα αμπελόφυλλα. Σε μια λεκάνη ρίχνουμε τον κιμά, το ρύζι μαζί με τα ψιλοκομμένα λαχανικά, τον μαϊντανό και το ανάλογο αλατοπίπερο. Ζυμώνουμε το μείγμα των υλικών ελαφρά, συμπληρώνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και στη συνέχεια ζυμώνουμε ξανά έως ότου η ζύμη γίνει εύπλαστη και πάρει γυαλιστερή υφή. Τον βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά για να σφίξει ο κιμάς και να μαλακώσει ελαφρά το ρύζι από την υγρασία των υλικών. Τοπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πηλιορειτικο ποσε Διαβάστε περισσότερα...
σαλτσα που ειναι σαν σιροπι και χρησιμοποιηται στις σαλατες
Απάντηση:
Εγώ την φτιάχνω ως εξής: Βάζω σε ενα μπολάκι περίπου 1 κουταλιά του γλυκού μέλι και την ζεσταίνω λίιγο στο μικροκυμάτων-χωρίς να καει-για να ενώνεται καλυτερα, εγω χρισημοποιώ μέλι ελάτης που είναι παχύρευσο γιαυτο. Αν θές το ζεσταίνεις δεν είναι απαραίτητο. Μετα ρίχνω ξύδι μπαλσάμικο (το καλύτερο θεωρώ οτι είναι το Καλαμάτας) περίπου μια κουταλιά του γλυκου, μπορει και λίγο παραπάνω, το βλεπω στην γευση, να μην καλύπτει την γλύκα του μελιού. Ανακατεύοντας με ένα πιρούνι-όπως χτυπάμε τα αυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για το παστιτσιο : 500γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300γρ. τυρί τριμμένο (κεφαλογραβιέρα προτείνω) 1 πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο (αυτά με την τρύπα στη μέση :-)) 1,5 λίτρο γάλα φρέσκο 5 κουταλιές κορν φλάου λίγο ξύδι 1 κουταλιά φυτίνη λίγο λάδι 2 αυγά 80 γρ. πουμαρό αλάτι Παρασκευή της συνταγής για παστίτσιο : Αρχικά βράζουμε τα μακαρόνια για παστιτσιο με λίγο αλάτι για περίπου 8 λεπτά. Αφού βράσουνε να σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με το ασπράδι από 2 αυγά. Φυλάμε σε ενα δοχεί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά κόκκινη κομματάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τσιγαρίζω στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και εν συνεχεία το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Του προσθέτω μουστάρδα, πιπεριά, ρίγανη , νερό (3) ποτήρια και αλατοπίπερο. Κλείνω την κατσαρόλα χαμηλώνοντας τη φωτιά. Όταν έχουν περάσει 20 λεπτά χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά και όταν έχουν περάσει 45 λεπτά (από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα κομμένα λαχανικά μας μαζί με το κοτόπουλο και τον σπιτικό ζωμό. Προσθέτουμε 1 ποτήρι του κρασιού καυτό νερό και βράζουμε μέχρι να σωθούν τα περισσότερα υγρά. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, σοτάρουμε ελαφρά όλα τα υλικά και προσθέτουμε στο τέλος το Flora Soft ανακατεύοντας για να γυαλίσουμε και να δέσουμε τη σάλτσα μας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Knorr βοδινό σε 1.700 ml νερό, μαζί με το μοσχαράκι, σουρώνουμε και φιλτράρουμε τον ζωμό και στη συνέχεια τον αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ξεψαχνίζουμε το βρασμένο μοσχαράκι και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη, σε ζεστό περιβάλλον. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ. Το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα από το Flora και το 1/4 από το ξεψαχνισμένο βραστό μοσχαράκι. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 133 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.