Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές που προσβάλλουν τα βλέφαρα των παιδιών είναι τα κριθαράκια και η βλεφαρίτιδα. Το κριθαράκι είναι ένα εξόγκωμα, γε...
Απάντηση: Τι είναι το κριθαράκι και πώς δημιουργείται; Η Κριθή (κριθαράκι) είναι μία μικροβιακή φλεγμονή, συνήθως από σταφυλόκοκκο, της ρίζας της βλεφαρίδας...
Απάντηση: 1 κουπα...
Απάντηση: Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσ...
Απάντηση: Αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να το μαλακώσεις και να υποχωρήσει ελαφρώς η φαγούρα με το χαμομήλι.Βουτάς ενα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα σε χλιαρό...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/tag/% CE%BA%CE%BF%CF%84% CF% 8C%CF%83%CE%BF%CF% 85%CF%80%CE%B1? stags=1&adv=1 http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kotos...
Απάντηση: Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολ...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κοτοσουπα με κριθαρακι

Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εκτέλεση Βράζουμε το χταπόδι σε κατσαρόλα με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βράζουμε 1 λίτρο νερό σε μια κατσαρόλα και δια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό.
Απάντηση: ξεφλουδιζης ενα σκορδο [μια σκελιδα δυλαδη] και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα για 4 άτομα 1 κοτοπουλο ή 8 μπουτακια 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόψε μια σκελίδα σκόρδο στη μέση και με το χυμό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το κριθαρακι ειναι ενα φραξιμο μιας μικρης αρτη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φραζει ενα τριχοειδες αγγειο με συνεπεια να 'φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κοτόπουλο Ρύζι ή φιδέ 1 μεσαίο κρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα παντα για σαλτσες υπαρχουν εδω , επιλεγεις κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπορείς να ψήσεις το κοτόπουλο σε ψησταριά και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ζητας απο τον κρεοπολη σου να σου ξεκοκκαλισει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/ methismen...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.chefdoeuvre.gr/web/?p=32 http://www...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα 200 γρ. μακαρόνια βίδες βρασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάλε μέσα ότι σου κάνει κέφι και σου αρέσει και...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.Ρίχνουμε την σάλτσα,το ανάλογο νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.Στην συνέχεια, ρίχνουμε το κριθαράκι.Μόλις "τραβήξει" τα νερά του, σβήνουμε. Υλικά : 700 γραμμάρια κριθαράκι χονδρό 600-700 γραμμάρια μανιτάρια 3-4 κρυμμύδια 4 ποτήρια χυμός ντομάτας μαιντανός σκόρδο λάδι αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι."Σβήνουμε" με νερό.Γεμίζουμε τον ταβά (κατσαρόλα) μέχρι τη μέση και βάζουμε να κοχλάσει, αφού έχουμε ρίξει αλάτι,δαφνόφυλλα και κύμινο.Αφού κοχλάσει, ρίχνουμε και το κριθαράκι. Το αφήνουμε να φουσκώσει,ανακατεύουμε να "πιει'' τα υγρά και είναι έτοιμο. Σημείωση : Το φαγητό αυτό συνδιάζεται άριστα με ψαροκεφτέδες. Υλικά : 500 γραμμάρια κριθαράκι 2 δαφνόφυλλα κύμινο 2 κρεμμυδάκια 3-4 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Βράζουμε το χταπόδι σε κατσαρόλα με ένα φλιτζάνι κρασί λευκό. Δεν προσθέτουμε νερό γιατί θα βγάλει το χταπόδι. Όταν μαλακώσει το καθαρίζουμε από τις βεντούζες και το κόβουμε σε κομμάτια 2 εκατοστών. Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε την τομάτα και τα κομμάτια χταπόδι. Προσθέτουμε 1 κιλό νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Έπειτα τα αδειάζουμε σε ένα πήλινο και ρίχνουμε το κριθαράκι και μια κουταλιά χταποδόζουμο. Ψήνουμε για 15 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε 1 λίτρο νερό σε μια κατσαρόλα και διαλύουμε 2 ζωμούς κότας «Σπιτικός». Σε ένα άλλο βαθύ σκεύος ρίχνουμε τα 2/3 του Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να λιώσει, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε έως ότου το μίγμα ομογενοποιηθεί και ξανθύνει. Συμπληρώνουμε με το ζωμό που ετοιμάσαμε προηγουμένως και χτυπάμε με το σύρμα για να μη σβολιάσει η σούπα. Τέλος, ρίχνουμε μέσα το κοτόπουλο, καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και συμπληρώνουμε με την κρέμα γάλακτος και το υπόλοιπο Flora... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές που προσβάλλουν τα βλέφαρα των παιδιών είναι τα κριθαράκια και η βλεφαρίτιδα. Το κριθαράκι είναι ένα εξόγκωμα, γεμάτο με πύο, που σχηματίζεται στη ρίζα μιας βλεφαρίδας. Η βλεφαρίτιδα είναι η φλεγμονή της άκρης των βλεφάρων. ΚΡΙΘΑΡΑΚΙΑ Τα κριθαράκια είναι αποτελέσματα μόλυνσης, συνήθως από βακτήρια. Τα κύρια συμπτώματα που παρουσιάζουν τα κριθαράκια είναι: o Ένα κίτρινο κεφαλάκι με πύον στο βλέφαρο, στη ρίζα μίας βλεφαρίδας o ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι το κριθαράκι και πώς δημιουργείται; Η Κριθή (κριθαράκι) είναι μία μικροβιακή φλεγμονή, συνήθως από σταφυλόκοκκο, της ρίζας της βλεφαρίδας ή των γειτονικών μικροαδενών που την αρδεύουν (ποτίζουν). Δημιουργείται μικρό πυώδες απόστημα, με χαρακτηριστική «κορφούλα» στο έξω τμήμα του βλεφαρικού χείλους και είναι επώδυνο. Θεραπεία: Συνήθως αρκούν οι ζεστές κομπρέσσες και η εκρίζωση της βλεφαρίδας που έχει προσβληθεί με μια λαβίδα, σαν αυτές που υπάρχουν για τα φρύδια. Αυτό βοηθάει στην π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσθέτεις και λίγο κρασί ,αν δεν έχεις βέβαια παιδιά(μην τα μεθύσουμε κιόλας) ,ρίχνεις κι έναν κύβο μέσα και βουαλά ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να το μαλακώσεις και να υποχωρήσει ελαφρώς η φαγούρα με το χαμομήλι.Βουτάς ενα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα σε χλιαρό χαμομήλι και τρίβεις ελαφρά την ερεθισμένη περιοχή.Θα περάσει απο μόνο του σε 2 ημέρες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF% 8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1?stags=1&adv=1 http://www.sintagespareas.gr/sintages/ kotosoupa.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotosoupa- mirodati.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξεφλουδιζης ενα σκορδο [μια σκελιδα δυλαδη] και τριβης τοπικα το κρυθαρακη και το αφυνης εκυνο μαρετε και χανετε αν επιμενη κανε επαναλιψη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα για 4 άτομα 1 κοτοπουλο ή 8 μπουτακια 1 φλιτζανακι του καφε ρύζι γλασε ή κριθαράκι 2 καροτα 1 πατατα λίγο σέλινο 2 κολοκυθια (προεραιτικά) αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βραζεις το κοτοπουλο με αρκετο νεράκι μέχρι να βγαίνει απο το κόκκαλο. Το αφαιρείς και το μαδάς. Προσθέτεις στον ζωμό λίγο ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι. Βράζεις στο ζωμό τα λαχανικά σου με το ρύζι. Στο τέλος προσθέτεις και το κοτοπουλο. Αν θες στο τέλος την αυγοκοβεις (2 αυγά, 1 λεμόνι). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόψε μια σκελίδα σκόρδο στη μέση και με το χυμό του πέρασε το τμήμα της επιδερμίδας που έχει πληγεί/ Επανέλαβε μέχρι να περάσει 2 ή 3 μέρες. Προσοχή μην περάσει χυμός στο βλεννογόνο γιατί θα τσούξει αρκετά - χωρίς καμιά επιπλέον συνέπεια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το κριθαρακι ειναι ενα φραξιμο μιας μικρης αρτηριας ... θελει συνηθως ενα απαλο ζεστο χαμομηλι για να υποχωρησει ... μπορει να ξανασυμβει .Αν δεν υποχωρει και συμβαινει συχνα τοτε γινεται μια λεπτουλα επεμβαση . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φραζει ενα τριχοειδες αγγειο με συνεπεια να 'φοσκωνει' και να σχηματιζεται το κριθαρακι. Φευγει με ζεστο χαμομηλι και στην χειροτερη με επεμβαση . Διαβάστε περισσότερα...
Η πιο νόστιμη συνταγή για κοτόσουπα με άνηθο;
Απάντηση:
1 κοτόπουλο Ρύζι ή φιδέ 1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φύλλο δάφνης Ανηθο Λεμόνι Αλάτι Πιπέρι Ετοιμασία 1. Βάζουμε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με νερό και μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το κρεμμύδι και το φύλλο δάφνης. 2. Μόλις γίνει το κοτόπουλο, το βγάζουμε από την κατσαρόλα, το κόβουμε σε μπουκίτσες και το ρίχνουμε πάλι στην κατσαρόλα μαζί με το ρύζι. 3. Λίγο πριν να γίνει το ρύζι προσθέτουμε τον άνηθο και το λεμόνι. Διαβάστε περισσότερα...
Πώς γίνεται η σάλτσα ψητού που θα χρησιμοποιηθεί για τα μακαρόνια, αφού έχω ήδη ψήσει το χοιρινό μπούτι;
Απάντηση:
Τα παντα για σαλτσες υπαρχουν εδω , επιλεγεις και απλα δημιουργεις. http://www.inout.gr/NewPagesHtml/saltses.html Διαβάστε περισσότερα...
πειτε μερικες καλες συνταγες για κοτοπουλο
Απάντηση:
μπορείς να ψήσεις το κοτόπουλο σε ψησταριά και να το σβήσεις με λευκό κρασί (ή μπορείς να θωρακίσεις με λευκό κρασί το κοτόπουλο στην κατσαρόλα) και μπορείς να το συνοδεύσεις με μία ελαφρυά σάλτσα από γιαούρτι, κουκουνάρι ψιλοκομμένο, χυμό πορτοκάλι και δυόσμο(προαιρετικά) και 1/2 κ.γ. κορν φλάουρ για να δέσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζητας απο τον κρεοπολη σου να σου ξεκοκκαλισει ενα ολοκληρο κοτοπουλο χωρις να το κοψει σε τεμαχια,ή θα παρεις φιλετα απο στηθος και μπουτι.Απλωνεις το κοτοπουλο σε μια επιφανεια ή τα φιλετα,να ακουμπαει λιγακι το ενα πανω στο αλλο αφου τα εχεις χτυπησει ελαφρως με σφυρακι κουζινας για να ανοιξουν.Βαζεις ο,τι θελεις για να κανεις τη γεμιση οπως κασερι,μπεικον,πιπερια,λιαστη ντοματα,μουσταρδα ή τελος παντων ο,τι προτιμας εσυ.Τωρα,αν εχεις το ειδικο χωνι και το φιλέ για να κανεις το ρολο η διαδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/methismena- fasolakia-me-loukanika.html οπου λεει λουκανικα βαλε ζιγουρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.chefdoeuvre.gr/web/?p=32 http://www.sintagespareas.gr/sintages/salata- caesars-tou-kaisara.html http://www.star.gr//mageiriki/64324/ http://www.foodland.gr/recipes/sintages- mageirikis-5-12/salates/salata_ceasar_s.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για 6 άτομα): Για το ριζότο: 300 γρ. ρύζι για ριζότο (καρολίνα ή αρμπόριο) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. τσαγιού γλυκό σαμιώτικο κρασί 1½ lt ζωμός ψαριού 1 κουτ. γλυκού κοφτό μείγμα μπαχαρικών ραζ ελ χανούτ (ras el hanout - στα καλά μπαχαράδικα, όπως για παράδειγμα: το Μπαχάρ, ο Αρκευθος, το Ελιξίριον) ή 1 κουτ. γλυκού από λίγο κύμινο, κόλιανδρο και μπαχάρι σε σκόνη αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα 200 γρ. μακαρόνια βίδες βρασμένα και στραγγισμένα (αν θέλετε ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολήσουν μεταξύ τους) 450 γρ. κατεψυγμένα λαχανικά (αρακά, καρότα, καλαμπόκι) 400 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους 2-3 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 100 γρ. μαγιονέζα 1 γιαούρτι στραγγιστό 1 λεμόνι (το χυμο) 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο και 2 μαϊντανό 2 αυγά βραστά 2 μέτριες ντομάτες κομμένες σε κύβους/φέτες ή μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/patates- giaxni.html είναι η συνταγή που χρησιμοποιώ και είναι πολύ νόστιμη.η συγκεκριμμένη σελίδα με έχει σώσει καθώς έχει πολύ απλές συνταγές και ευκολα κατανοητές.καλή επιτυχία!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάλε μέσα ότι σου κάνει κέφι και σου αρέσει και θα έχεις τη σπεσιαλ ομελέτα που ζητάς. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.