Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Θα χρειαστείς 2 σοκολάτες γάλακτος ΙΟΝ (200γρ. συνολικά), 1 ζαχαρούχο γάλα PANDA (380γρ), 250 γρ. μαργαρίνη τύπου βιτάμ (μαλακιά), 3 σφηνάκια λικέρ...
Απάντηση: Συνδυάστε γεύση με ένα υγιεινό γλύκισμα και στη νηστεία. Υλικά 2 φλιτζάνια καστανή ζάχαρη 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζάνι...
Απάντηση: Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Το κοκκίνισμα δεν φευγει εύκολα από όσα μου είπαν... Και εγώ ψάχνω... Εσύ έκανες τελικά τίποτα;;...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο, το baking powder και τη σόδα μαζί. Αφρατεύουμε στο μίξερ τo Flora Soft με...
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Βάζουμε στο μπολ του μίξε...
Απάντηση: Βάζουμε σε μπολ τη λιωμένη κουβερτούρα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο, προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Κοσκινίζ...
Απάντηση: Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας από τη ζάχαρη και ένα φλιτζάνι από το αλεύρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη ζύ...
Απάντηση: Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τις κουβερτούρες και τις σοκολάτες σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά. Χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά κα...
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το αλάτι για να βγει πιο αφράτη η ζύμη. Ρίχνουμε στον κάδο της κουζινομηχανής μας Flora με βούτυρο, προσθέτ...
Απάντηση: Βάζουμε σε μπολ τη λιωμένη κουβερτούρα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο, προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Κοσκινίζ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κορμος σοκολατας

Απάντηση: Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο νερό και τοποθετούμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: ½ βιτάμ σοφτ 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ Για το μπισκότο • 160 γρ. φουντού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα τηγάνι βράζουμε την κρέμα γάλακτος με το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα το κέικ. Προθερμαίνουμε τον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι: Σπάμε τα αβγά και χ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το νερό και τη ζάχαρη μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν εχω καποια αγαπημενη.παρολο που η σοκολατα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η ίδια και για το κακάο
Απάντηση: Καλοκαιριάτικα ζεστή σοκολάτα;Πως σου ήρθε; xD...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εγω βαζω σοκολατα σκονη, ζεστο νερο κ λιγες στα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κυρίως απο κακάο αλλά περιέχουν και άλλα συστατ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η θεια μου οταν ηταν εγkυος ετρωγε κοτοπουλο κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://lmgtfy.com/?q=%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF% C...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στο καφεκοπτειο του Λουμιδη σιγουφα θα βρης.

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο νερό και τοποθετούμε τη μεμβράνη στο εσωτερικό. Κατόπιν βάζουμε λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί για να λιώσει καλά και ανακατεύουμε. Παίρνουμε το Flora με βούτυρο και κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Στην αρχή ρίχνουμε τη μισή ποσότητα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει. Αφού λιώσει η σοκολάτα με το Flora, ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora με βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά. Το μίγμα θα αποκτήσει όμορφη υφή. Το βγάζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: ½ βιτάμ σοφτ 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου 3 κουτ. σούπας κακάο 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το βιτάμ με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες. Σερβίρεται κρύο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ Για το μπισκότο • 160 γρ. φουντούκια αλεσμένα • 6 ασπράδια αυγών • 3 κουταλιές κρυσταλλικής ζάχαρης • 160 γρ. ζάχαρη άχνη Για την κρέμα πραλίνας • 300 γρ. πραλίνα φουντουκιού • 200 γρ. κουβερτούρα με 55% κακάο • 500 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για το μπισκότο χτυπάτε στο μίξερ τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη σε μαρέγκα. Προσθέτετε την άχνη, τα φουντούκια και ανακατεύετε απαλά. Στρώνετε μια λαδόκολλα σ’ ένα ταψί και ρίχνετε το μίγμα σε λεπτή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρειάζομαι μια καλή και εύκολη αν είναι δυνατόν συνταγή για κορμό σοκολάτας
Απάντηση:
Θα χρειαστείς 2 σοκολάτες γάλακτος ΙΟΝ (200γρ. συνολικά), 1 ζαχαρούχο γάλα PANDA (380γρ), 250 γρ. μαργαρίνη τύπου βιτάμ (μαλακιά), 3 σφηνάκια λικέρ Sheridan, μπισκότα μαλακά (1 1/2 κουτί) τύπου Μιράντα,150 γρ. καρύδα Λιώνω σοκολάτες και μαργαρίνη σε μπεν μαρί. Προσθέτω το γάλα, το λικερ και τα μπισκότα κομμένα με το χέρι. Τέλος, προσθέτω καρύδα. Βάζω το μείγμα σε φόρμα του κεικ - την μακρόστενη, περιμένω να κρυώσει λίγο και βάζω στην καταψύξη. Πιο απλή δεν γίνεται! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνδυάστε γεύση με ένα υγιεινό γλύκισμα και στη νηστεία. Υλικά 2 φλιτζάνια καστανή ζάχαρη 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης 2 φλιτζάνι χλιαρό νερό 2 κ. σούπας κονιάκ 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 7 κ. σούπας κακάο 1 κ.γ. αλάτι 4 βανίλιες 3 κ.γ. baking powder Για το γλάσο: 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη 3 κ. σούπας κακάο 5 κ. γλυκού ελαιόλαδο 6 κ. σούπας νερό Εκτέλεση Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το αλεύρι, το baking powder, το κακάο, τις βανίλιες και ... Διαβάστε περισσότερα...
θελω να κανω και εγω μια ερωτηση εβαψα τα μαλλια μ σοκολατι γ να κανω μετα απο καιρο ανταυειες...ομως τα μαλλια μ κοκκινιζουν..πως θα φυγει αυτο το κοκκινισμα χωρις να τα βαψω
Απάντηση:
Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Το κοκκίνισμα δεν φευγει εύκολα από όσα μου είπαν... Και εγώ ψάχνω... Εσύ έκανες τελικά τίποτα;; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο, το baking powder και τη σόδα μαζί. Αφρατεύουμε στο μίξερ τo Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη για 3 λεπτά, προσθέτουμε το ένα αυγό και μετά από 3 λεπτά χτύπημα προσθέτουμε και το άλλο αυγό. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα ρίχνουμε τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο και τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, το κακάο, το baking powder και τη σόδα. Τέλος, προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας. Βουτυρώνουμε φόρμες muffins με Fl... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να «αφρατέψει» το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια και το γάλα και ανακατεύουμε, μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα. Κατεβάζουμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα και αρχίζουμε να ρίχνουμε στο μπολ το αλεύρι. Ανακατεύουμε, μέχρι ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε σε μπολ τη λιωμένη κουβερτούρα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο, προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο, τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς. Με ένα κουτάλι κόβουμε μικρά κομμάτια ζύμης και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 °C για 15-18 λεπτά. Tea Tip Η καλύτερη συντροφιά για τα χειμωνιάτικα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας από τη ζάχαρη και ένα φλιτζάνι από το αλεύρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει στον φούρνο, τον οποίο ρυθμίζουμε στους 50 °C. Στο μεταξύ, χτυπάμε στο μίξερ το Flora με την υπόλοιπη ζάχαρη, μέχρι να φουσκώσει το μείγμα. Προσθέτουμε τη μαστίχα, τον χυμό και το ξύσμα του φρούτου, το μαχλέπι και τα χτυπάμε για λίγο ακόμη. Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε εκεί τη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τις κουβερτούρες και τις σοκολάτες σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά. Χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά και προσθέτουμε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας. Στο τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και τις βανίλιες. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ ή ατομικά φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 15’. Εάν τα βάλουμε σε ατομικά φορμάκια, ψήνουμε για 10’. Αφήνουμε το σουφλέ να παγώσει στη φόρμα. Όταν το κόψουμε, η σοκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το αλάτι για να βγει πιο αφράτη η ζύμη. Ρίχνουμε στον κάδο της κουζινομηχανής μας Flora με βούτυρο, προσθέτουμε τη ζάχαρη και αφρατεύουμε το μίγμα μέχρι να ασπρίσει σε δυνατή ταχύτητα. Ανοίγουμε και βγάζουμε το σύρμα. Στη συνέχεια τοποθετούμε τον γάντζο, κλείνουμε, τοποθετούμε τον πολυκόφτη πάνω από την κουζινομηχανή μας και ξεκινάμε να τρίβουμε τα αμύγδαλα ρίχνοντάς τα λίγα λίγα. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά, σιγά. Ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα και με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε σε μπολ τη λιωμένη κουβερτούρα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο, προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο, τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς. Με ένα κουτάλι κόβουμε μικρά κομμάτια ζύμης και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 °C για 15-18 λεπτά. Tea Tip Η καλύτερη συντροφιά για τα χειμωνιάτικα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα τηγάνι βράζουμε την κρέμα γάλακτος με το γάλα. Κόβουμε την απαραίτητη ποσότητα από το Flora με βούτυρο και την προσθέτουμε μέσα στο μίγμα. Ανακατεύουμε ελαφρά για να λιώσει το Flora και προσθέτουμε την τριμμένη σοκολάτα κουβερτούρα, ανακατεύοντας πάλι μέχρι να λιώσει καλά η σοκολάτα. Προσθέτουμε πάπρικα (μπορείτε και καυτερή πάπρικα αν το προτιμάτε), λίγο μοσχοκάρυδο, κανέλλα και τριμμένο κάρδαμο. Ανακατεύουμε τη σοκολάτα με τα μπαχαρικά ώστε να βγουν τα αρώματά τους. Καλύπτουμε με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα το κέικ. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170Ο C βαθμούς. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora soft με βούτυρο και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Ρίχνουμε το Flora soft με βούτυρο το μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά και το άρωμα βανίλιας. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γάλα και λίγο - λίγο το αλεύρι ανακατεμένο. Μόλις το μίγμα ομοιογενοποιηθεί, το αδειάζουμε σε στρογγυλό ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το κάρδαμο, το μέλι, το αλάτι, το γιαούρτι και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο και το μπέικιν πάουντερ πολύ καλά και τα ανακατεύουμε απαλά με το χέρι με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι: Σπάμε τα αβγά και χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με 1-2 κουταλιές ζάχαρη. Χτυπάμε χωριστά τους κρόκους με την υπόλοιπη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε το αλεύρι και το Flora Soft με βούτυρο στο μίγμα των κρόκων. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μαρέγκα ανακατεύοντας απαλά. Στρώνουμε ένα μακρόστενο ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και αδειάζουμε μέσα το μίγμα. Το ψήνουμε στους 220°C για 10 λεπτά περίπου. Όταν β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το νερό και τη ζάχαρη μαζί με το λεμόνι, το ξύλο κανέλας και βράζουμε για 15-20 λεπτά ώστε να φτιάξουμε ένα σιρόπι, όχι πολύ σφικτό αλλά και ούτε πολύ αραιό. Σε ένα άλλο σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο. Tο αφήνουμε να θερμανθεί καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το χονδρό σιμιγδάλι και το καβουρδίζουμε. Όταν το σιμιγδάλι πάρει καστανό χρώμα, προσθέτουμε το σιρόπι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να φουσκώσει το σιμιγδάλι και να δέσει. Το αφήνουμε να κρυώσε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν εχω καποια αγαπημενη.παρολο που η σοκολατα μου αρεσει παρα πολυ σπανια αγοραζω.παλια που ημου μικρος μου αρεσε πολυ η λευκη.αργοτερα ειχα φαει κολημα με μια ΙΟΝ νομιζω που ειχε μεσα γεμιση φραουλα,ενω μου αρεσε πολυ και μια που ειχε μεσα και μπισκοτο. επισης κλασσικα μου αρεσει πολυ και η σοκολατα με ρυζι ή αμυγδαλα. και η υγειας μου αρεσει. γενικα ολες μου αρεσουν! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ίδια και για το κακάο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλοκαιριάτικα ζεστή σοκολάτα;Πως σου ήρθε; xD Και εγώ ήπια χθες το βράδυ κρύωνα. :p Λοιπόν...στο σουπερμάρκετ έχει ένα σορό πάρε μία θες την αναλογία νερού/γάλακτος και πόση σοκολάτα πρέπει να βάλεις και φτιάξε. :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω βαζω σοκολατα σκονη, ζεστο νερο κ λιγες σταγονες γαλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κυρίως απο κακάο αλλά περιέχουν και άλλα συστατικά.Ζάχαρη,κακαόμαζα κάποιες λιπαρές ουσίες κ.α Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η σίγουρη λύση ειναι το εντομοκτόνο.... αλλα για δοκίμασε να ψεκάσεις με λίγο ξίδι ενα τμήμα του κορμού... πολλά ζωύφια τα εξολοθρεύει. Διαβάστε περισσότερα...
http://img.pr0gramm.com/2014/03/8nfwmg4.jpg
Απάντηση:
Σαν κάτι ψυχεδελικό μοιάζει κρίνοντας και από το μανητάρι στο κέντρο σίγουρα όχι κάτι το συνωμοσιολογικό ή κάτι άλλο παρόμοιο με Illuminati και τέτοιες βλακείες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η θεια μου οταν ηταν εγkυος ετρωγε κοτοπουλο και στο καπακι επινε ενα μιλκσεικ ;p Αμα εχεις ορεξη γιατι να πειραζει! Διαβάστε περισσότερα...
Ξερει κανεις καμια καλη συνταγη σοκολατινας;;; (sorry αν σας ανοιξα την ορεξη)
Απάντηση:
http://lmgtfy.com/?q=%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE% BB%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1+%CF%83%CF%85%CE% BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B7 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο καφεκοπτειο του Λουμιδη σιγουφα θα βρης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο οδοντίατρος μου έχει πει πως πολλές φορές λόγω του άγχους κάποια άτομα μπορεί να σφίγγουν τα δόντια τους στον ύπνο τους. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει μόνο κάποιος άλλος την ώρα που κοιμάσαι. Εγώ το κάνω σίγουρα, γιατι κάποιες φορές που ξυπνάω, νιώθω ακόμα ότι το σαγόνι μου σφίγγει και εκείνη την ώρα χαλαρώνει και πονάει. Ίσως λοιπόν να κάνεις και εσύ το ίδιο. Αλλιώς, μπορεί να οφείλεται στη φύση της σοκολάτας, να έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που πιέζουν τα δόντια σου ακριβώς σε σημείο ακ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 110 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.