Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// www.foodzine.gr/ syntages-cocktail τα παραπανω ειναι γνωστα στο παρισι...
Απάντηση: ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 190 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...
Απάντηση: Συνταγή κοκτέιλ μοχιτο - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA...
Απάντηση: Εγώ βρίσκω πολλά κοκτείλ αλλα και συνταγές μαγειρικής απο εδω : http:// www.sidages.gr...
Απάντηση: Για ποιό λόγο να θέλεις να βάλεις νερό στο κρασί;Άν είσαι παραγωγός και σου βγήκε δυνατό μπορείς να το νερώσεις ελάχιστα για να ρίξεις τους βαθμούς...
Απάντηση: Ανάλογα για τί μιλάμε,εμπορίου ή για σπιτική χρήση.Η ρακή του εμπορίου βγαίνει γύρω στο 40% αλκοόλ,ίσως και λίγο λιγότερο κοντά στο 35% για να κοστ...
Απάντηση: Το πιο γνωστό άναμα στην Κύπρο είναι το Βυζαντινό Νάμα της εταιρίας ΣΟΔΑΠ.Οπότε με λίγο ψάξιμο σε κάποια υπεραγορά θα το βρείτε.Εναλλακτικά μπορείτ...
Απάντηση: Jack Daniels, Jim Beam και Four Roses είναι μερικά απο τα bourbon,,,,Γενικότερ α τα bourbon ειναι ουισκυ της αμερικάνικης σχολής,,,έντονα σε άρωμα...
Απάντηση: Κάνω υποχωρήσεις ή/και παραχωρήσεις. Είμαι διαλλακτικός. Όταν διαφωνώ με κάποιον βρίσκουμε μια μέση λύση και δεν απαιτώ να γίνει το δικό μου...
Απάντηση: 1litro = VOLUME = M3 Density = KG/M3 Volume x Density = KG...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κοκτειλ

Απάντηση: Τα κοκτέιλ είναι αλκοολούχα μικτά ποτά τα οποία...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: http://lmgtfy.com/?q=%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84% C...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Άν μιλάμε για ένα μπουκάλι ουίσκι να το αγοράσε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οδηγίες 1.Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε προσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με απόσταξη.Αφού πάρουμε το κρασί μετά από όσο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εύκολα.Παίρνεις μία μεγάλη ποσότητα μήλων και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κρασί είναι το αλκοολούχο ποτό που παρασκευάζετ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 500 ml ρακή 5 κουταλιά της σούπας μέλι ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανάλογα.Άν είναι για κρύωμα τότε πίνεται χλιαρό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Α ωραία,τώρα αντιγράφονται και οι ερωτήσεις.Σε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με δύο τρόπους.Ο ένας είναι να βάλουμε σε ένα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανάλογα.Δεν αντέχουν στην παλαίωση όλες οι ποικ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απλά σαν μαύρο ρούμι το ζητάτε,δεν έχει κάποια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα αρχαία χρόνια,το κρασί δεν είχε την μορφή πο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: για να πινεις μαζι με τον γυρο?
Απάντηση: Μάλλον πρέπει να ζητήσετε απο κάποια μπυραρία ν...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Τζιν, βότκα, τεκίλα, ρούμι, λικέρ, brandy (κοινώς κονιάκ), ουίσκι και κανα campari θεωρώ πως πρέπει να είναι μέσα στα must όπως λες. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και που θα είσαι μπάρμαν. Π.χ. αν είσαι σε κανένα φοιτητοστέκι, το πιο πιθανό είναι τα περισσότερα απο αυτά να μην σου χρειαστούν κιόλας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα κοκτέιλ είναι αλκοολούχα μικτά ποτά τα οποία περιέχουν δύο ή περισσότερα συστατικά,εκ των οποίων τουλάχιστον το ένα πρέπει να είναι αλκοολούχο. Ο όρος κοκτέιλ χρησιμοποιούνταν αρχικά για να προσδιορίσει ένα μείγμα από οινοπνευματώδη ποτά, ζάχαρη, νερό και αρώματα. Πλέον χρησημοποιείται σχεδόν για κάθε μικτό ποτό που περιέχει αλκοόλ. Ένα κοκτέιλ σήμερα περιέχει συνήθως ένα ή περισσότερα είδη αλκοολούχων και ενός ή περισσοτέρων μη αλκοολούχων(mixers), όπως σόδα ή χυμό φρούτων. Πρόσθετα συ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://lmgtfy.com/?q=%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CF%84%CE%AD%CE%B9%CE%BB Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.foodzine.gr/syntages-cocktail τα παραπανω ειναι γνωστα στο παρισι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 190 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή κοκτέιλ μοχιτο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B1%CE%BC%CE% B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE% B7-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB-%CE%BC%CE% BF%CF%87%CE%B9%CF%84%CE%BF-mojito Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνω κοσμοπολιταν
Απάντηση:
Εγώ βρίσκω πολλά κοκτείλ αλλα και συνταγές μαγειρικής απο εδω : http://www.sidages.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για ποιό λόγο να θέλεις να βάλεις νερό στο κρασί;Άν είσαι παραγωγός και σου βγήκε δυνατό μπορείς να το νερώσεις ελάχιστα για να ρίξεις τους βαθμούς του.Άν είναι για κατανάλωση στο σπίτι δεν χρειάζεται να βάλεις νερό εκτός και αν είναι πολύ βαρύ το κρασί που πίνεις.Σε κάθε περίπτωση όπως αρέσκεται ο καθένας,αυτά είναι γούστα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα για τί μιλάμε,εμπορίου ή για σπιτική χρήση.Η ρακή του εμπορίου βγαίνει γύρω στο 40% αλκοόλ,ίσως και λίγο λιγότερο κοντά στο 35% για να κοστίζει και πιο φτηνά λόγω του ποσοστιαίου ειδικού φόρου κατανάλωσης.Η σπιτική ρακή μπορεί να είναι απο 30% αλκοόλ εως όσο δυνατό θέλει να το κάνει κάποιος,δεν υπάρχει περιορισμός.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το πιο γνωστό άναμα στην Κύπρο είναι το Βυζαντινό Νάμα της εταιρίας ΣΟΔΑΠ.Οπότε με λίγο ψάξιμο σε κάποια υπεραγορά θα το βρείτε.Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Κουμανδαρία(στην ουσία το Βυζαντινό Νάμα είναι Κουμανδαρία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Jack Daniels, Jim Beam και Four Roses είναι μερικά απο τα bourbon,,,,Γενικότερα τα bourbon ειναι ουισκυ της αμερικάνικης σχολής,,,έντονα σε άρωμα γλυκά και δυνατά σε γεύση...μπορείς να προσθέσεις και το Southern Comfort αλλά οι περισσότεροι το θεωρούν πιο πολύ σαν λικερ παρά σαν ουισκύ....εξαρτάται πως το βλέπεις... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάνω υποχωρήσεις ή/και παραχωρήσεις. Είμαι διαλλακτικός. Όταν διαφωνώ με κάποιον βρίσκουμε μια μέση λύση και δεν απαιτώ να γίνει το δικό μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1litro = VOLUME = M3 Density = KG/M3 Volume x Density = KG Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Άν μιλάμε για ένα μπουκάλι ουίσκι να το αγοράσεις απο κάβα και με δεδομένο οτι το κράτος εισπράτει απο το κάθε μπουκάλι 12 ευρώ τοτε μια τιμή απο 18 ευρώ και πάνω για ένα απλό ουίσκι θεωρείται φυσιολογική.Για ουίσκι 12 ετών υπολόγισε απο 30 ευρώ και πανω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όλες οι μπύρες του εμπορίου έχουν συνήθως τον ίδιο χρόνο ζωής από την ημερομηνία παρασκευής τους. Μήπως απλά είδες κάποια μπύρα που είχε παραχθεί παλαιότερα και απλώς πλησιάζει η ημερομηνία λήξης της; (Εκτός και αν γράφουν πάνω ημερομηνία παραγωγής -που δεν νομίζω αλλά δεν το αποκλείω κιόλας) Διαβάστε περισσότερα...
Γειά παίδες !! Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε ... Ως ένας από τους λάτρεις του ποτού αυτού θέλω να δοκιμάσω όλες τις πιθανές εκδοχές και παραλλαγές του ...
Απάντηση:
Οδηγίες 1.Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε προσεχτικά το ρακί κι έπειτα το κατεβάζουμε από την φωτιά. 2.Κατόπιν, ρίχνουμε μέσα ανακατεύοντας το μέλι με λίγη κανέλα. 3.Σερβίρεται ζεστό και είναι το καλύτερο φάρμακο για κρυολογήματα. Αλλα και Ρακί γνήσιο, όσα σφηνάκια θέλουμε μέλι,1/2 κουταλακι γλυκού ανά σφηνάκι 1 ξυλάκι κανέλας ή αν προτιμαμε τριμμένη Τοσα γαρυφαλλάκια όσα και τα σφηνάκια ΕκτέλεσηΒάζουμε σε κατσαρόλα το ρακί και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά πολύ προσεκτικά για να μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με απόσταξη.Αφού πάρουμε το κρασί μετά από όσο καιρό ζύμωσης χρειάζεται,το βάζουμε στο καζάνι απόσταξης και το βράζουμε.Το αποτέλεσμα θα είναι τσίπουρο.Ενδεχομένως να παραμείνει λίγη από την γεύση του κρασιού στο τελικό αποτέλεσμα σε αντίθεση με το να αποστάξουμε από την αρχή τα σταφύλια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εύκολα.Παίρνεις μία μεγάλη ποσότητα μήλων και τα πας στο πιεστήριο.Απο εκεί θα πάρεις το χυμό των μήλων τον οποίο θα τοποθετήσεις σε μία ανοξείδωτη δεξαμενή για να γίνει η ζύμωση.Τώρα επειδή η κάθε ποικιλία μήλων εχει και διαφορετικό χρόνο ζύμωσης υπολόγισε σε περίπου 3 μήνες να είναι έτοιμο.Μετά το φιλτράρεις και έτοιμος ο μηλίτης.Όλα αυτά πολύ περιληπτικά.Ελπίζω να σε βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Από τι αποτελείται και πως φτιάχνεται το κρασί;
Απάντηση:
Κρασί είναι το αλκοολούχο ποτό που παρασκευάζεται από τη ζύμωση του χυμού των σταφυλιών. Τα κρασιά τα οποία παρασκευάζονται από άλλα φρούτα πάντα φέρουν την αντίστοιχη ονομασία. Η χημική σύσταση του κρασιού είναι περίπου 87.7% νερό, 11% αλκοόλ, 1% οξέα, και 0.2% τανίνες. Υπάρχουν διάφορα βήματα επεξεργασίας κατά την παραγωγή του κρασιού τα οποία περιγράφονται σε συντομία παρακάτω. Αρχικά, τα σταφύλια αφήνονται να ωριμάσουν στον αμπελώνα έως ότου επιτύχουν την κατάλληλη περιεκτικότητα σε ζάχα... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιαχνεται το ρακομελο;
Απάντηση:
Υλικά 500 ml ρακή 5 κουταλιά της σούπας μέλι 1 ξύλο κανέλα 5 γαρίφαλα (όχι λουλούδια) Εκτέλεση Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά τη ρακή με προσοχή να μην βράσει (αν ζεσταθεί πολύ και πιτσιλίσει υπάρχει κίνδυνος να αναφλεγεί το οινόπνευμά του). Όταν αρχίσει και ζεσταίνεται ρίχνεται το μέλι, την κανέλα και τα γαρύφαλα. Ανακατεύεται καλά, μέχρι να πάρει μία πρώτη βράση και στη συνέχεια το βγάζεται από τη φωτιά. Σημείωση: Πίνεται ζεστό σε σφηνάκια χαμηλά στην αρχή γρήγορα και μετά σιγά σιγά.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα.Άν είναι για κρύωμα τότε πίνεται χλιαρό προς ζεστό ποτέ όμως βραστό.Άν είναι για κατανάλωση με παρέα ή χωρίς μπορείτε να το πιείτε κρύο όχι όμως απο κατάψυξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Α ωραία,τώρα αντιγράφονται και οι ερωτήσεις.Σε ενημερωμένες κάβες,ίσως και στον Βασιλόπουλο.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με δύο τρόπους.Ο ένας είναι να βάλουμε σε ένα μπρίκι την επιθυμητή ποσότητα ρακή και αφού τοποθετήσουμε στη φωτιά το σκεύος να προσθέσουμε μία με δύο(αν θέλετε και παραπάνω δεν πειράζει)κουταλιές μέλι και ανακατεύουμε.Προτού βράσει το μείγμα και αφού έχει διαλυθεί το μέλι μέσα στη ρακή,απομακρύνουμε απο τη φωτιά και αφού κρυώσει μπορούμε να το σερβίρουμε.Ο δεύτερος τρόπος είναι πιο φυσικός αλλά πρέπει να φτιάξουμε ποσότητα.Βάζουμε σε ένα καζάνι όση ποσότητα ρακή θέλουμε και προσθέτουμε αρκετό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα.Δεν αντέχουν στην παλαίωση όλες οι ποικιλίες.Είθισται πάντως ερυθρά κρασιά τα οποία έχουν ωριμάσει για τουλάχιστον 12 μήνες σε βαρέλι να αντέχουν περισότερη παλαίωση.Το πόσο εξαρτάται απο την ποικιλία και το που έχουν αποθηκευθεί.Πάντως και λευκά κρασιά που έχουν ωριμάσει σε βαρέλι αντέχουν στην παλαίωση.Βέβαια σαφώς λιγότερο απο τα ερυθρά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απλά σαν μαύρο ρούμι το ζητάτε,δεν έχει κάποια διαφορετική ονομασία.Τώρα αν θέλετε μερικές μάρκες να αναφέρουμε ενδεικτικά το Captain Morgan,Havana Club (5 και 7 ετών) ,Goslings,Myers,Diplomatico,Legendario,Varadero και πολλά άλλα.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αρχαία χρόνια,το κρασί δεν είχε την μορφή που ξέρουμε σήμερα.Ήταν πολύ πηχτό και ο μόνος τρόπος να καταναλωθεί ήταν με το να αραιωθεί με νερό.Στην σημερινή εποχή αυτή η φράση εννοεί να κάνεις κάποια υποχώρηση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για να πινεις μαζι με τον γυρο? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι.γενικα το ποτο δεν ειναι καλο.αν θες να κανεις καλο στον οργανισμο σου πιες κρασι αντι ουισκι που κανει κ καλο.αλλα με μετρο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μάλλον πρέπει να ζητήσετε απο κάποια μπυραρία να αγοράσετε.Συνήθως έχουν απόθεμα.Διαφορετικά μπορείτε να κοιτάξετε στα καταστήματα Makro.Απο όσο γνωρίζω εισάγουν διάφορα είδη ποτηριών και μάλλον θα έχουν και απο Paulaner. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 135 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.