Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// www.foodzine.gr/ syntages-cocktail τα παραπανω ειναι γνωστα στο παρισι...
Απάντηση: ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 190 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...
Απάντηση: Συνταγή κοκτέιλ μοχιτο - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA...
Απάντηση: Εγώ βρίσκω πολλά κοκτείλ αλλα και συνταγές μαγειρικής απο εδω : http:// www.sidages.gr...
Απάντηση: To ουζο δεν μου αρεσει. Αλλα μπυριτσα ναι.Ειδικα με παρεα!...
Απάντηση: Βέβαια αν έχει αλκοόλ το λικέρ μπορεί να μεθύσει. Το θέμα είναι θα αντέξει να πιεί τόσο πολύ ώστε να μεθύσει; Εγώ τα λικέρ τα βρίσκω αρκετά βαριά...
Απάντηση: Διαφορετική μονάδα μέτρησης βάρους.Το ένα μετράει στέρεα,το άλλο υγρά.Για την ιστορία πάντως και για να δώσω απάντηση,είναι 940 γραμμάρια το ένα λί...
Απάντηση: Στην εφορἰα έψαξες;Δεν τους βάζουν στα μπουκάλια των ποτών τους κλειδάριθμους...
Απάντηση: Μέχρι ενός σημείου το χρώμα προέρχεται απο το βαρέλι στο οποίο ωριμάζει το whiskey.Απο εκεί και πέρα αν ο παραγωγός θέλει πιο σκούρο χρώμα στο whis...
Απάντηση: 40 % αλλα για να μετργθει θελει ειδικο τροπο οχι απλα βαζεις ενα πυκνομετρο αλκοολης και μετρας οπως το κανουν οι νομιζουν πολλοι αλλα με αποσταξ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κοκτειλ

Απάντηση: Τα κοκτέιλ είναι αλκοολούχα μικτά ποτά τα οποία...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: http://lmgtfy.com/?q=%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84% C...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το γαλλικό σύστημα «Ονομασίας Προελεύσεως» (App...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν βγάζει κάποιο κόκκινο κρασί η Λήμνος.Το στα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με αλκοόλ.Όταν φτάσει στους βαθμούς που θέλετε,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπορείς να κοτάξεις σε κάποια σελίδα που περιέχ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν και η μαγειρική δεν είναι το ατού μου, σου π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι,οπωσδήποτε.Αλλά για καλύτερη ανακούφιση μέσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόκκινο,ελαφρώς ξηρό είναι.Στην ουσία είναι ένα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το μόνο που χρησιμοποιείται είναι η ψίχα του ζα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κανονικά απο 40% αλκοόλ και πάνω αλλά με τον φό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 48% αλκοόλ.
Απάντηση: Απαγορεύεται δια ροπάλου η κατανάλωση αλκοόλ απ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εξαρτάται ποιο εννοείς.Άν εννοείς λευκό κρασί τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στην σιρο
Απάντηση: Ανάλογα άν είναι λευκό ή σκούρο το ρούμι.Άν είν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αυτό δεν είναι απόλυτο,δεν αντέχουν όλα τα κρασ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Τζιν, βότκα, τεκίλα, ρούμι, λικέρ, brandy (κοινώς κονιάκ), ουίσκι και κανα campari θεωρώ πως πρέπει να είναι μέσα στα must όπως λες. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και που θα είσαι μπάρμαν. Π.χ. αν είσαι σε κανένα φοιτητοστέκι, το πιο πιθανό είναι τα περισσότερα απο αυτά να μην σου χρειαστούν κιόλας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα κοκτέιλ είναι αλκοολούχα μικτά ποτά τα οποία περιέχουν δύο ή περισσότερα συστατικά,εκ των οποίων τουλάχιστον το ένα πρέπει να είναι αλκοολούχο. Ο όρος κοκτέιλ χρησιμοποιούνταν αρχικά για να προσδιορίσει ένα μείγμα από οινοπνευματώδη ποτά, ζάχαρη, νερό και αρώματα. Πλέον χρησημοποιείται σχεδόν για κάθε μικτό ποτό που περιέχει αλκοόλ. Ένα κοκτέιλ σήμερα περιέχει συνήθως ένα ή περισσότερα είδη αλκοολούχων και ενός ή περισσοτέρων μη αλκοολούχων(mixers), όπως σόδα ή χυμό φρούτων. Πρόσθετα συ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://lmgtfy.com/?q=%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CF%84%CE%AD%CE%B9%CE%BB Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.foodzine.gr/syntages-cocktail τα παραπανω ειναι γνωστα στο παρισι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 190 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή κοκτέιλ μοχιτο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B1%CE%BC%CE% B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE% B7-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB-%CE%BC%CE% BF%CF%87%CE%B9%CF%84%CE%BF-mojito Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνω κοσμοπολιταν
Απάντηση:
Εγώ βρίσκω πολλά κοκτείλ αλλα και συνταγές μαγειρικής απο εδω : http://www.sidages.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
To ουζο δεν μου αρεσει. Αλλα μπυριτσα ναι.Ειδικα με παρεα! Διαβάστε περισσότερα...
Μπορεί κάποιος να μεθύσει πίνοντας λικέρ;
Απάντηση:
Βέβαια αν έχει αλκοόλ το λικέρ μπορεί να μεθύσει. Το θέμα είναι θα αντέξει να πιεί τόσο πολύ ώστε να μεθύσει; Εγώ τα λικέρ τα βρίσκω αρκετά βαριά.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαφορετική μονάδα μέτρησης βάρους.Το ένα μετράει στέρεα,το άλλο υγρά.Για την ιστορία πάντως και για να δώσω απάντηση,είναι 940 γραμμάρια το ένα λίτρο.Ελπιζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην εφορἰα έψαξες;Δεν τους βάζουν στα μπουκάλια των ποτών τους κλειδάριθμους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μέχρι ενός σημείου το χρώμα προέρχεται απο το βαρέλι στο οποίο ωριμάζει το whiskey.Απο εκεί και πέρα αν ο παραγωγός θέλει πιο σκούρο χρώμα στο whiskey προσθέτει καραμελόχρωμα.Όλα τα whiskey περιέχουν καραμελόχρωμα για να σκουρύνει το χρώμα τους.Απλά άλλα έχουν περισσότερο,άλλα περιέχουν λιγότερο.Το μόνο whiskey που δεν περιέχει καραμελόχρωμα είναι το -6 που έβγαλε κάποια στιγμή η εταιρία J&B.Το whiskey αυτὀ μοιάζει με vodka επειδή είναι αχρωμάτιστο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
40 % αλλα για να μετργθει θελει ειδικο τροπο οχι απλα βαζεις ενα πυκνομετρο αλκοολης και μετρας οπως το κανουν οι νομιζουν πολλοι αλλα με αποσταξη και μετα μετρηση Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γαλλικό σύστημα «Ονομασίας Προελεύσεως» (Appellation Controlee) που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1932, αποτέλεσε το πρότυπο όχι μόνο για συναφείς νομοθετικές ρυθμίσεις στην Ευρώπη, αλλά και δυνητικό πρότυπο για τον υπόλοιπο κόσμο. Σε μέρη όπως η Αυστραλία ή η Καλιφόρνια, συζητούσαν επί μακρόν για τους λόγους που θα έπρεπε ή όχι να θεσμοθετηθούν σχετικοί κανόνες, έχοντας πάντα το γαλλικό σύστημα σαν σημείο αναφοράς. Κατά την γαλλική νομοθεσία έχουν θεσπιστεί τέσσερις σειρές οίνων, των οποίων οι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν βγάζει κάποιο κόκκινο κρασί η Λήμνος.Το σταφύλι που ευδοκιμεί σε αυτή την περιοχή και το βοηθάνε οι κλιματικές συνθήκες και το χώμα είναι το Μοσχάτο Αλεξανδρείας το οποίο ως γνωστόν παράγει λευκό έντονα αρωματικό κρασί.Τουλάχιστον στο εμπόριο δεν υπάρχει κάποιο κόκκινο απο τη Λήμνο το οποίο να γνωρίζω εκτός αν πρόκειται για μικρό παραγωγό οπότε αλλάζει το θέμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με αλκοόλ.Όταν φτάσει στους βαθμούς που θέλετε,θα ρίξετε αλκοόλ για να σταματήσουν τα ζάχαρα τη ζύμωση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορείς να κοτάξεις σε κάποια σελίδα που περιέχει πρατήρια ποτών.Εκεί θα βρείς προμηθευτές αν και νομίζω οτι διαθέτουν προς διανομή οι αδελφοί Χάλαρη.Πρέπει να ξέρεις όμως οτι είναι ευαίσθητη μπύρα,πρέπει να μεταφέρεται με φορτηγό-ψυγείο και επίσης δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής επειδή είναι βιολογική.Ελπίζω να σε κατατόπισα. Διαβάστε περισσότερα...
Τι μεζεδάκια μπορώ να φτιάξω που να ταιριάζουν με την μπύρα;
Απάντηση:
Αν και η μαγειρική δεν είναι το ατού μου, σου προτείνω σαλάμι αέρος (must) με φέτα ή τυρί κρέμα και κριτσίνια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι,οπωσδήποτε.Αλλά για καλύτερη ανακούφιση μέσω ρεψίματος θα συνιστούσα ένα μπουκαλάκι Σουρωτή σε θερμοκρασία δωματίου.Ότι καλύτερο για τη χώνεψη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόκκινο,ελαφρώς ξηρό είναι.Στην ουσία είναι ένα βήμα προτού γίνει ξύδι γι αυτό και η μόνη του χρήση είναι στην μαγειρική.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκούτσια... κοβουμε σε φετες και στη συνεχεις το λιωνουμε με τα χερια, Βράζουμε το χυμό αφού το σουρώσουμε, προσθέτουμε μπολικη ζάχαρη (αναλογα με το ποσο γλυκο το θελουμε,το καρπουζι ειναι απο μονο του αρκετα γλυκο)... Φτάχνουμε έτσι ένα ωραίο Συρόπι με άρωμα Καρπούζι το οποίο στην συνέχεια το προσθέτουμε (αφού κρυώσει) σε κάποιο Άοσμο Αλκοολούχο ποτό... όπως την ΚΡΗΤΙΚΗ ΡΑΚΙ και έχουμε ένα ωραιότατο Λικεράκι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μόνο που χρησιμοποιείται είναι η ψίχα του ζαχαροκάλαμου η οποία στύβεται και στη συνέχεια το υγρό που παίρνουμε αποστάζεται για να πάρουμε το ρούμι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κανονικά απο 40% αλκοόλ και πάνω αλλά με τον φόρο κατανάλωσης που μας έβαλε το κράτος μερικές βότκες εισάγονται με 38%αλκοόλ για να πληρώνει ο εισαγωγέας μικρότερο φόρο στο κράτος.Μερικές φτάνουν μέχρι και το 50%αλκοόλ όπως είναι η μπλε Smirnoff και η μαύρη Stolichnaya.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απαγορεύεται δια ροπάλου η κατανάλωση αλκοόλ απο ένα άτομο με ένα νεφρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εξαρτάται ποιο εννοείς.Άν εννοείς λευκό κρασί το πιο πιθανό είναι να εννοείς το Moscato dAsti.Άν εννοείς κόκκινο κρασί τότε μάλλον εννοείς το Brachetto.Βέβαια σε κόκκινο υπάρχει και το Scarlatto το οποἰο γλυκίζει παραπάνω απο το Brachetto. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ανάλογα άν είναι λευκό ή σκούρο το ρούμι.Άν είναι λευκό μπορείς να το πιείς σκέτο,με πάγο,με coca cola,ή ακόμα μπορείς να φτιάξεις ένα σωρό cocktail με βάση το ρούμι.Το σκούρο ρούμι απο την άλλη επειδή πολλά απο αυτά έχουν υποστεί παλαίωση θα έπρεπε να καταναλώνονται σκέτα.Έχουν πάρει απο το βαρέλι οπου παλαιώθηκαν μια ιδιαίτερη γεύση οπότε είναι κρίμα να την χαλάσεις με κάποιο αναψυκτικό.Αλλά στην τελική το πίνεις όπως εσύ θέλεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτό δεν είναι απόλυτο,δεν αντέχουν όλα τα κρασιά σε παλαίωση.Απλά ορισμένες ποικιλίες σταφυλιού αντέχουν(συνήθως κόκκινα) την μακρόχρονη παλαίωση οπου οι μύκητες που περιέχονται στο κρασί συνεχίζουν την ζύμωση για αρκετά χρόνια ακόμα μετά την εμφιάλωση.Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα πιο εύγεστο κρασί αφού έχει ωριμάσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 138 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.