Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Και εγώ που έχω ντοματιές,δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τους καρπούς και δεν βάζω και τίποτε φάρμακα,απλά τις ποτίζω και όσο για το ύψος,δεν έχουν φτάσ...
Απάντηση: Ναι μου αρέσει.Αλλά τις περισσότερες φορές επειδή η μαμά μου μαγείρευε πάντα το βράδυ έ μου έγινε συνήθεια!!!Κακό το ξέρω αλλά το έχω συνηθίσει...ό...
Απάντηση: σε θερμοκηπιο ειναι?...
Απάντηση: δε πιστευω στους ονειροκροτες..κατα πασα πιθανοτητα εχει να κανει με το υποσυνείδητο σου! μαλλον κατι θα σκεφτηκες κατι θα ειπες και το ειδες στον...
Απάντηση: Ναι καλύτερα με χαλκό γιατί η τιμή του αργυρου και του χρυσού έχει αυξηθεί πολύ,στα σκευάσματα σε γεωπονικα προϊόντα, απλά κοίτα στις οδηγίες να λέ...
Απάντηση: Η ντομάτα είναι καρπός του φυτού Solanum lycopersicum το οποίο ανήκει στην οικογένεια των Σολανωδών (Solanaceae). Αν και είναι στενά συνδεδεμένη με...
Απάντηση: Οι τομάτες όπως και όλοι οι καρποί που κόβονται απο τα φυτά συνεχίζουν τις λειτουργίες που είχαν και πάνω στο φυτό(αναπνοή, διαπνοή, κλπ). Ετσι σιγ...
Απάντηση: Το κλάδεμα της αμπέλου γίνεται, κατά κανόνα, κάθε έτος και απαιτεί ο κλαδευτής πέρα από τη δεξιοτεχνία, να σκέφτεται και να κρίνει πριν από οποιαδ...
Απάντηση: Τους σπόρους της ντομάτας τους φυτεύουμε το Μάρτιο και τον Απρίλιο ενώ μπορούμε να τους φυτεψουμε και νωρίτερα το Φεβρουάριο αν διατηρήσουμε τα γλα...
Απάντηση: Για τη μεταμόσχευση στον κήπο σας, η μέση θερμοκρασία του εδάφους θα πρέπει να είναι περίπου από 15-18 C διαφορετικά τα φυτά θα γίνουν κίτρινα ή κο...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κλαδεμα ντοματας

Απάντηση: Κόβεις ώστε ο κορμός να έχει μια νοητή συνέχεια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΤΕΥΤΕΙ Η ΝΤΟΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Στην ντομάτα υπάρχουν διάφορα συστήματα, ανάλογ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κωβουμε τα λεμαργα που βγαινουν αναμεσα στο κορ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μέσω της παρατήρησης μαθαίνεις να φροντίζεις το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σπέρνουμε το σπόρο της ντομάτας σε μικρά κυπελά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σπόρους ντομάτας μπορείτε να προμηθευτείτε ακόμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η απόσταση φύτευσης στις σειρές μεταξύ των φυτώ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η μάρανση και η πτώση των λουλουδιών αντιμετωπί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η ντομάτα καλλιεργείται μαζί με σκόρδο, κατιφέ,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορες ποικιλίες ντομά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υπάρχουν πολλές ποικιλίες βιολογικής ντομάτας α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: οι σπόροι σας μπορεί να χρειαστούν από 4-5 μέρε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Όταν οι ντοματιές σας μεγαλώσουν και έρθει ο Μά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σπείρε τε τους σπόρους 6 εβδομάδες πριν από την...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Νότια Ελλάδα : μέσα Ιανουαρίου - μέσα Φεβρουαρί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 1 φλιτζάνι βρασμένα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η σωστή εποχή για κλάδεμα τριανταφυλλιάς Η π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα πρέπει να γίνεται αραίωμα άνθεων και καρπών...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Κόβεις ώστε ο κορμός να έχει μια νοητή συνέχεια προς τα επάνω.Αυτό γίνεται για να μην απλώνει το φυτό δεξιά αριστερά και γίνει θαμνοειδές, διότι εάν γίνει αυτό τότε το φύλλωμα καταναλώνει πολλούς περισσότερους πόρους σε σχέση με την παραγωγή. Η ντομάτα έχει την τάση να γίνει θάμνος. Βγάζει λοιπόν κάποια βλασταράκια ή και παρακλάδια, τα οποία ξεκινούν από τον βασικό κορμό αλλά φυτρώνουν μεταξύ κλαδιού και κορμού. Αυτά τα κόβουμε. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ!!!, δ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΤΕΥΤΕΙ Η ΝΤΟΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΚΟΒΟΥΜΑ ΤΑ ΠΟΙΟ ΧΑΜΙΛΑ ΚΛΑΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΡΙΖΑ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ Η ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣΤΑΣ Η ΜΕ ΕΝΑ ΨΑΛΙΔΙ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην ντομάτα υπάρχουν διάφορα συστήματα, ανάλογα με το τι θέλει και τι χρειάζεται ο καθένας. Γενικά στη θερμοκηπιακη ντομάτα που είναι μονοστελεχη, (εχει δηλαδή ένα κορμό μονο), αφαιρούμε όλους τους βλαστούς που βγαίνουν απο τις μασχάλες των φύλλων (μασχάλη = εκει που ενώνονται τα φύλλα με τον κορμό της ντομάτας). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κωβουμε τα λεμαργα που βγαινουν αναμεσα στο κορμο της ντοματιας και στη ριζα του φυλλου-κλαδιου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και εγώ που έχω ντοματιές,δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τους καρπούς και δεν βάζω και τίποτε φάρμακα,απλά τις ποτίζω και όσο για το ύψος,δεν έχουν φτάσει ποτέ πάνω από 1,50μ.Έχω και μία γνωστή στο Διακοπτό,η οποία εμπορεύεται τα λαχανικά που παράγει και αφήνει τις ντομάτες να φτάσουν σε ύψος 2,00μ,χωρίς να τις κλαδεύει.Δεν ξέρω κατά πόσο σε διαφώτησα,αλλά καλή επιτυχία και καλή σοδειά...! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι μου αρέσει.Αλλά τις περισσότερες φορές επειδή η μαμά μου μαγείρευε πάντα το βράδυ έ μου έγινε συνήθεια!!!Κακό το ξέρω αλλά το έχω συνηθίσει...όταν όμως βαριέμαι να μαγειρέψω είναι η καλύτερη επιλογή!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε θερμοκηπιο ειναι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δε πιστευω στους ονειροκροτες..κατα πασα πιθανοτητα εχει να κανει με το υποσυνείδητο σου! μαλλον κατι θα σκεφτηκες κατι θα ειπες και το ειδες στον υπνο σου! εκτος αν εισαι απο αυτους που βλεπουν το μελλον σε ονειρα :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι καλύτερα με χαλκό γιατί η τιμή του αργυρου και του χρυσού έχει αυξηθεί πολύ,στα σκευάσματα σε γεωπονικα προϊόντα, απλά κοίτα στις οδηγίες να λέει πόση δοσολογία πρέπει να βάζεις γιατί αμα το παρακανεις θα κιτρινισουν τα φύλλα των φυτών,και μη ξεχάσεις να το αραιωσεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ντομάτα είναι καρπός του φυτού Solanum lycopersicum το οποίο ανήκει στην οικογένεια των Σολανωδών (Solanaceae). Αν και είναι στενά συνδεδεμένη με την ιταλική κουζίνα στην πραγματικότητα κατάγεται από την Κεντρική και Νότια Αμερική και έχει ταξιδέψει από πολλούς πολιτισμούς με διάφορα ονόματα όπως χρυσό μήλο, ροδάκινο του λύκου και μήλο της αγάπης. Ανεξάρτητα από το όνομα της, η ντομάτα είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές, γευστικό και ευπροσάρμοστο τρόφιμο το οποίο συναντάται σε χιλιάδες ποικιλί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι τομάτες όπως και όλοι οι καρποί που κόβονται απο τα φυτά συνεχίζουν τις λειτουργίες που είχαν και πάνω στο φυτό(αναπνοή, διαπνοή, κλπ). Ετσι σιγά σιγά γερνάνε και πεθαίνουν. Αν παρέμεναν στο φυτό θα συνέβαινε το ίδιο και θα έπεφταν τελικά στο έδαφος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το κλάδεμα της αμπέλου γίνεται, κατά κανόνα, κάθε έτος και απαιτεί ο κλαδευτής πέρα από τη δεξιοτεχνία, να σκέφτεται και να κρίνει πριν από οποιαδήποτε ενέργειά του. Αυτό είναι απαραίτητο για: α. Να ισορροπήσει την παραγωγή με τη βλάστηση σε συνδυασμό με την ηλικία και την ευρωστία του πρέμνου στη μελετώμενη περιοχή. β. Να ρυθμίσει την παραγωγή έτσι ώστε να μην υπάρχει μεγάλη διακύμανση. μεταξύ των ετών, όπως συμβαίνει στα ακλάδευτα πρέμνα. γ. Να βελτιώσει την ποιότητα της παραγωγής (περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τους σπόρους της ντομάτας τους φυτεύουμε το Μάρτιο και τον Απρίλιο ενώ μπορούμε να τους φυτεψουμε και νωρίτερα το Φεβρουάριο αν διατηρήσουμε τα γλαστράκια σε κάποιο θερμό ηλιόλουστο μέρος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη μεταμόσχευση στον κήπο σας, η μέση θερμοκρασία του εδάφους θα πρέπει να είναι περίπου από 15-18 C διαφορετικά τα φυτά θα γίνουν κίτρινα ή κοντά και θα έχουν αργή καρποφορία. Οι ντομάτες πρέπει να μεταμοσχευθούν στις τελικές θέσεις τους στο έδαφος, όταν είναι περίπου 15 εκατοστά. Οι ντομάτες έχουν δύο χωριστές περιοχές ριζών. Η πάνω περιοχή είναι ειδικευμένη για να απορροφάει τις θρεπτικές ουσίες από το νερό. Τα χαμηλότερα μέρη των ριζών απορροφούν το νερό αλλά είναι λιγότερο ικανά να... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μέσω της παρατήρησης μαθαίνεις να φροντίζεις το φυτό της ντοματιάς και κυρίως να το μεγαλώνεις χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων. Αν είναι να χρησιμοποιήσετε χημικά καλύτερα να αγοράσετε ένα κιλό ντομάτες από το μανάβη. Τώρα όσο αφορά τον όρο “βιολογική ντομάτα“ θα μου επιτρέψετε να έχω κάποιους ενδοιασμούς και να προτιμήσω τον όρο “φυσική ντομάτα“. Στις βιολογικές καλλιέργειες ντομάτας χρησιμοποιούν “και” διάφορα επιτρεπόμενα από την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σκευά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπέρνουμε το σπόρο της ντομάτας σε μικρά κυπελάκια. Αυτά μπορεί να είναι κανονικά μικρά γλαστράκια που κρατήσατε από φυτά που αγοράσατε παλαιότερα, κυπελάκια από χάρτινες συσκευασίες γάλακτος, πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσης ή ακόμα καλύτερα από φτιαγμένα με παλιές εφημερίδες γλαστράκια. Μη φυτέψετε τους σπόρους βαθιά, 1 εκατοστό αρκεί και είναι προτιμότερο να αγοράσετε χώμα από κάποιο φυτώριο για να ξεκινήσετε τους σπόρους σας. Φυτέψτε σε κάθε γλαστράκι 4 -5 σπόρους για να είστε σίγουροι ότι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπόρους ντομάτας μπορείτε να προμηθευτείτε ακόμα και από σουπερμάρκετ αλλά είναι προτιμότερο να επιλέξετε πιστοποιημένους βιολογικούς σπόρους ή αν έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε σπόρους από κάποιους γνωστούς σας που γνωρίζετε ότι καλλιεργούν με φυσικό τρόπο παραδοσιακές ποικιλίες ντομάτας και όχι υβρίδια. Επίσης θα μπορούσατε να κρατήσετε μόνοι σας σπόρο από κάποια ντομάτα που αγοράσατε από λαϊκές αγορές με βιολογικά προϊόντα το καλοκαίρι ή ακόμα και να ζητήσετε λίγο σπόρο από τον βιοκαλλιερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η απόσταση φύτευσης στις σειρές μεταξύ των φυτών θα πρέπει να είναι από 60 έως 90 cm.Μπορείτε να φυτέψετε την ντομάτα μέχρι απόσταση 45 cm και κυρίως στα παρτέρια, να ξέρετε όμως ότι οι ντοματιές απωθούνται μεταξύ τους, για αυτό είναι καλό να τηρούνται οι αποστάσεις. Η απόσταση μεταξύ των σειρών πρέπει να είναι 90-120 cm. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η μάρανση και η πτώση των λουλουδιών αντιμετωπίζονται εξασφαλίζοντας επαρκές επίπεδο προστασίας του εδάφους σε ασβέστιο, και σταθερή υγρασία. Ο φώσφορος είναι απαραίτητος στα πρώτα στάδια της καλλιέργειας και ιδιαίτερα στην εποχή του σχηματισμού των άνθεων. Το κάλιο είναι απαραίτητο στο δέσιμο και στην αύξηση του μεγέθους των καρπών. Η πτώση, η κακή ποιότητα των καρπών και η χαμηλή παραγωγή, είναι αποτέλεσμα της ανεπάρκειας καλίου. Το κάλιο παίζει ακόμα σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση των ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ντομάτα καλλιεργείται μαζί με σκόρδο, κατιφέ, κρεμμύδι, μαϊντανό, σχοινόπρασο, καπουτσίνο, καρότο, τσουκνίδα, βασιλικό, μέντα, μελλισόχορτο. Η καλλιέργεια σκόρδου ανάμεσα στις ντομάτες τις προστατεύει από τον τετράνυχο, ο κατιφές από έντομα και νηματώδεις του εδάφους, ενώ η τσουκνίδα η μέντα και το μελλισόχορτο καλυτερεύει την ποιότητά της. Ο βασιλικός απωθεί τις μύγες, τα κουνούπια και τα σκουλήκια των καρπών, τις βοηθάει στις ασθένειες και συμβάλει στην ανάπτυξή τους. Οι ντομάτες δεν έχου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορες ποικιλίες ντομάτας. Οι περισσότερες από αυτές προέρχονται από σχετικά νέες και μεταλλαγμένες ποικιλίες. Σκοπός της κάθε μετάλλαξης είναι η δημιουργία ποικιλιών με μεγάλο και καλοσχηματισμένο καρπό και ομοιόμορφο χρώμα, χωρίς στίγματα και με μεγάλη αντοχή στο χρόνο και στη μεταφορά προς τα καταστήματα και τα ράφια των σούπερ μάρκετ. Οργανικές και μεταλλαγμένες ποικιλίες ντομάτας Οι μεταλλάξεις αυτές όμως δεν έγιναν χωρίς να θυσιαστεί κάτι. Αυτό το κάτι είναι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν πολλές ποικιλίες βιολογικής ντομάτας ανά τον κόσμο και στην Ελλάδα μόλις τα τελευταία 5 χρόνια έχουν γίνει γνωστές στο πλατύ κοινό. Κάποιες από τις ποικιλίες έχουν πιστοποιηθεί από διάφορους οργανισμούς ως βιολογικές (οργανικές). Βιολογική ντομάτα - Καλλιέργεια Εκτός από τις γνωστές σε εμάς κόκκινες ντομάτες (μεγάλες για φαγητό ή μικρές για σάλτσα) υπάρχουν ποικιλίες ντομάτας με κίτρινο, ανοιχτό πράσινο, σκούρο πράσινο, μωβ, πορτοκαλί, κιτρινοπράσινο και ροζ χρώμα! Κάποιες από τι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οι σπόροι σας μπορεί να χρειαστούν από 4-5 μέρες μέχρι και ενάμησι μήνα μέχρι να φυτρώσουν αν τους σπείρατε νωρίς και οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Γενικότερα οι σπόροι ντομάτας χρειάζονται θερμοκρασίες μεταξύ 10°C και 30°C για να φυτρώσουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν οι ντοματιές σας μεγαλώσουν και έρθει ο Μάης είναι ώρα να τις μεταφυτέψε πια σε μια μεγάλη βαθιά γλάστρα (όχι σε ζαρτινιέρα). Φυτεύουμε τη ντοματιά μας βαθιά στη γλάστρα σκεπάζοντας τα πρώτα φύλλα έτσι ώστε να αναπτυχθούν περισσότερες πλευρικές ρίζες. Η γλάστρα σας θα πρέπει να χωράει τουλάχιστον 20 λίτρα χώμα, φυσικά όσο μεγαλύτερη γλάστρα χρησιμοποιήσετε τόσο πιο ευτυχισμένη θα είναι η ντοματιά σας. Το ίδιο ισχύει φυσικά και αν επιλέξετε να αγοράσετε έτοιμα φυτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπείρε τε τους σπόρους 6 εβδομάδες πριν από την τελευταία ημερομηνία παγετού στην περιοχή σας. Φυτέψτε το σπόρο 1-1.5 cm βαθιά σε κομπόστα για σπόρους και διατηρήστε τη θερμοκρασία μεταξύ 24-29 C για την καλύτερη βλαστικότητα. Οι ντοματιές χρειάζονται 12-14 ώρες φωτός την ημέρα για μην γίνουν ψιλόλιχνες. Όταν στα φυτά έχουν παραχθεί τέσσερα φύλλα, μεταμοσχεύστε τα φυτά σε μεγαλύτερες γλάστρες για την προώθηση της ανάπτυξης της ρίζας. Μετά τη μεταμόσχευση, κρατήστε τα φυτά σε χαμηλότερη θερμ... Διαβάστε περισσότερα...
Πια ειναι η Καλητερη εποχη για Κλαδεμα Κλιματος?
Απάντηση:
Νότια Ελλάδα : μέσα Ιανουαρίου - μέσα Φεβρουαρίου Βόρεια Ελλάδα : μέσα Φεβρουαρίου - μέσα Μαρτίου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 1 φλιτζάνι βρασμένα ρεβίθια μικρόσπερμα Γρεβενών 1 φλιτζάνι βρασμένες φακές Καστοριάς 1 φλιτζάνι βρασμένα φασόλια 1 φλιτζάνι βρασμένα φασόλια μπαρμπούνια Καστοριάς 1 ματσάκι τρυφερή ρόκα 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός 6 λιαστές ντομάτες σε λάδι 12 ελιές καλαμών 2 καρότα 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας ξίδι 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη αλάτι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 4 κλωναράκια σέλερι 4 καρότα 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 1 φλιτζάνι λευκό κρασί αλάτι πιπέρι Για τον πουρέ φασολιών: 4 φλιτζάνια φασόλια μέτρια Φαρσάλων βρασμένα 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα 1 φλιτζάνι χλιαρός ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου ελαιόλαδο ξίδι αλάτι ψιλοκομμένος μαϊνταν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η σωστή εποχή για κλάδεμα τριανταφυλλιάς Η πλέον κατάλληλη εποχή για να κλαδέψουμε τις τριανταφυλλιές μας, είναι ο χειμώνας μετά τις πολλές παγωνιές και πριν ξεκινήσει η βλάστηση. Συνήθως μέσα Ιανουαρίου άλλα ανάλογα τον καιρό μπορεί να γίνει και Φεβρουάριο. Στα τέλη Ιουλίου – αρχές Αυγούστου θα κάνουμε ένα δεύτερο ελαφρύ κλάδεμα, με σκοπό τη διόρθωση του σχήματος του φυτού και για να ενισχύσουμε την ανθοφορία το Φθινόπωρο. Κλαδεύουμε μόνο τις περσινές τριανταφυλλιές, που έχουν ήδη αναπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα πρέπει να γίνεται αραίωμα άνθεων και καρπών για να βελτιωθεί η ποιότητα των καρπών. Το αραίωμα των ανθέων γίνεται συνήθως το Νοέμβριο κόβοντας όλη την ανθοταξία. Μετά τη συγκομιδή των καρπών (Απρίλιο - Ιούνιο) κλαδεύομαι όλους τους βλαστούς που είχαν καρποφορία. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 40 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.