Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Το ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές. Όταν είναι σχεδόν έτοιμ...
Απάντηση: Η αληθεια είναι ότι τα φρούτα (μην ξεχνάμε) περιέχουν ζάχαρη,οπότε ναι,δεν κάνει τρως υπερβολικά πολλά.Μπορεις να φας μέχρι και 7 την ημέρα,αλλα φρ...
Απάντηση: κοιτα,την ανοιξη πηγαινα 1-2 φορες το μηνα.τωρα το καλοκαιρι δεν μπορω.γενικοτερα ομως και προ κρισεως πηγαινα τουλαχιστον μια φορα το μηνα.ειμαι μ...
Απάντηση: Για ριξε.μια.ματια στην xe.gr Μπορεί μα σε ρωτήσουν γιατι θες να φύγεις από την τωρινή σου δουλειά,οπότε έχε έτοιμη μια καλή απάντηση...
Απάντηση: Γιατί να αλλάξεις σαμπρέλες & δεν παίρνεις μπαλώματα; Ή ακόμα καλύτερα, γιατί δεν -φτιάχνεις- μπαλώματα από παλιά σαμπρέλα; Για λάστιχα δες σ...
Απάντηση: Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η ράγα της συρόμενης πόρτας; Αν και το ποιο πιθανό είναι ότι χρειάζονται αντικατάσταση τα ροδάκια. Μόνη σου δεν νομί...
Απάντηση: Στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους η διοίκηση της Σχολής καθορίζει το ύψος των διδάκτρων για την επόμενη χρονιά, ενώ κατά την ίδια περίοδο προσδιορίζ...
Απάντηση: Ειναι πολύ εξυπηρετικά αλλά πολύ ακριβα ακουσα.Τά ειδα σέ κάποιο κατάστημα στήν Κηφησιά μόλις δώ τήν διεύθυνση θά σέ ενημερώσω ,περνούσα μέ τό αμά...
Απάντηση: Parkour,τι μου θυμησες τωρα... :) ιδεα δεν εχω,για να λεει ο assassin,κατι θα ξερει.. :P...
Απάντηση: ναι μπορει ισως...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κινηματογραφος παλλας ροδος

Απάντηση: Βάζουμε τον κρόκο σε ένα ποτήρι με λίγο βραστό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160-170 ˚C. Αλε...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι μα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα ταψάκι αντικολλητικό ρίχνουμε τις φέτες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΝΟΜΙΖΩ ο λεκες απο ροδι δεν βγενει πουθενα..
Απάντηση: Η ροδιά (Punica granatum L.) θεωρείται το παλαι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Που εχει και τιμονι? Μηπως εννοεις πατινι? :p
Απάντηση: βεβεαι θα βαλεις και λιγο γκρι αλλα αυτο ειναι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: παρε τηλ κ ρωτα Δ.Ο.Υ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΠΑΛΛΗΝΗΣ &...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν ξέρω αν το καλοκαίρι έχει απευθείας, γενικά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: κτελ.ροδα.
Απάντηση: Για τη σάλτσα ροδιού: 1 φλ. χυμό ροδιού ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Βάζουμε τον κρόκο σε ένα ποτήρι με λίγο βραστό νερό και τον αφήνουμε να μουλιάσει. Ζεσταίνουμε σε μεγάλη κατσαρόλα το Flora Soft με βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με το ρύζι, μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι και να «γυαλίσει» το ρύζι. Τα «σβήνουμε» με το κρασί, περιμένουμε να εξατμιστεί λίγο το αλκοόλ και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε τον μουλιασμένο κρόκο και το ζεστό νερό ή ζωμό. Καρυκεύουμε και αλατοπιπερώνουμε καλά. Αφήνουμε το ρύζι να σιγοβράσει, μέχρι να μαλακώσει και να α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160-170 ˚C. Αλείφουμε τις φόρμες του κέικ με Flora Soft με βούτυρο, τις αλευρώνουμε και στη συνέχεια τις τινάζουμε καλά. Σε μια βαθιά λεκάνη ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο, τα αυγά τη βανίλια, χτυπάμε δυνατά και μόλις αφρατέψουν προσθέτουμε το αλάτι, ζάχαρη και τη βανίλια. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 2-3’ και συμπληρώνουμε με το ξύσμα από το λεμόνι ή το πορτοκάλι και την καννέλα. Ρίχνουμε το μισό αλεύρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα για να ομοιογενοποιη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι. Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, την τριμμένη αμυγδαλόψιχα, και τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε τρίβοντας την ζύμη μας. Προσθέτουμε τα αυγά το ένα μετά το άλλο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Κατόπιν προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι λίγο-λίγο συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Ζυμώνουμε ελαφρά τη ζύμη μας σε μπάλα, την τυλίγουμε με διάφανη μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και 30 λεπτά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα ταψάκι αντικολλητικό ρίχνουμε τις φέτες από τα ροδάκινα. Πουδράρουμε με 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και τα ψήνουμε έως ότου μαλακώσουν σε μέτρια θερμοκρασία στο φούρνο μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα της ζάχαρη και χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα με τους κρόκους των αυγών και το αλεύρι, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το ξύσμα του και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψουν και ασπρίσουν καλά τα υλικά μας. Στη συνέχεια χτυπάμε με σύρμα σε μία λεκάνη τα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Το ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαραίνουμε κι αυτό. Σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί περίπου το μισό, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το αλατοπίπερο και το θυμάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ώστε το φαγητό να σιγοβράζει, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να μαγειρευτεί. Ελέγχουμε τακτικά μήπως χρειαστεί νερό και επίσης, με προσοχή, αναπ... Διαβάστε περισσότερα...
ειναι τοσο κακο;
Απάντηση:
Η αληθεια είναι ότι τα φρούτα (μην ξεχνάμε) περιέχουν ζάχαρη,οπότε ναι,δεν κάνει τρως υπερβολικά πολλά.Μπορεις να φας μέχρι και 7 την ημέρα,αλλα φρόντισε να ειναι διαφορετικα. Πμ 2 ροδάκινα,1 μήλο,1 μπανάνα κτλ κτλ... Επίσης θα ήταν καλό να έτρωγες και λαχανικά (μια σαλάτα θα ηταν οτι πρέπει). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοιτα,την ανοιξη πηγαινα 1-2 φορες το μηνα.τωρα το καλοκαιρι δεν μπορω.γενικοτερα ομως και προ κρισεως πηγαινα τουλαχιστον μια φορα το μηνα.ειμαι μεγαλςο φαν του κινηματογραφου και αυτο δεν μπορει να αλλαξει ουτε και με τηλεοραση 500 ιντσων,που λεει ο λογος Διαβάστε περισσότερα...
Είμαι 20 ετών. Έχω τελειώσει Προσχολική Αγωγή στο Ι.Ε.Κ Πάτερ της Θεσσαλονίκης και τώρα εργάζομαι στο Costa Lindia της Λάρδου. Θα με ενδιέφερε να δουλέψω σε παιδότοπο ή σε κάποια καφετέρια στη Ρόδο, ή σε κάποια άλλη περιοχή του νησιού. Μέτρια γνώση αγγλικής γλώσσας.
Απάντηση:
Για ριξε.μια.ματια στην xe.gr Μπορεί μα σε ρωτήσουν γιατι θες να φύγεις από την τωρινή σου δουλειά,οπότε έχε έτοιμη μια καλή απάντηση Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί να αλλάξεις σαμπρέλες & δεν παίρνεις μπαλώματα; Ή ακόμα καλύτερα, γιατί δεν -φτιάχνεις- μπαλώματα από παλιά σαμπρέλα; Για λάστιχα δες στα Praktiker, έχουν κάτι φτηνά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η ράγα της συρόμενης πόρτας; Αν και το ποιο πιθανό είναι ότι χρειάζονται αντικατάσταση τα ροδάκια. Μόνη σου δεν νομίζω ότι μπορείς ,μάλλον πρέπει να πεις σε αλουμινά να κάνει την δουλειά. Δεν ξέρω και ποιο είναι το μέγεθος την πόρτας αλλά θα πρέπει να την βγάλεις πιστεύω για να κάνεις αυτή την δουλειά και είναι λίγο δύσκολο. :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους η διοίκηση της Σχολής καθορίζει το ύψος των διδάκτρων για την επόμενη χρονιά, ενώ κατά την ίδια περίοδο προσδιορίζονται και οι σημαντικές εκπτώσεις που ισχύουν για τις καλοκαιρινές προεγγραφές Πληροφορίες : Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Λυκούργου Σταυράκου Τμήματα Ελευθέρων Σπουδών Γραφεία: Πατησίων 65, Τ.Κ. 104 33, Αθήνα (Πεδίον Άρεως) Τηλέφωνα: 210 8230124 - 210 8237648, FAX: 210 82 11 651 info@stavrakos.edu.gr Studios: Αριστοτέλους 65 Αθήνα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι πολύ εξυπηρετικά αλλά πολύ ακριβα ακουσα.Τά ειδα σέ κάποιο κατάστημα στήν Κηφησιά μόλις δώ τήν διεύθυνση θά σέ ενημερώσω ,περνούσα μέ τό αμάξι μου καί δεν μπόρεσα νά σταματήσω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Parkour,τι μου θυμησες τωρα... :) ιδεα δεν εχω,για να λεει ο assassin,κατι θα ξερει.. :P Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα να μάθω αν δηλαδή ο βαθμός των Αγγλικών συμψηφίζεται με τα άλλα μαθήματα για τον τελικό βαθμό ή είναι απο μόνος του αναγκαίος να είναι πάνω απο 10?? Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει ας απαντήσει... Ευχαριστώ!
Απάντηση:
ναι μπορει ισως Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΝΟΜΙΖΩ ο λεκες απο ροδι δεν βγενει πουθενα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε μια εβδομαδα δεν θα εχει βγαλει? δεν ξερω απο κηπουρικη αν και στο παρελθον ειχα φυτεψει και πριν καμια εβδομαδα μια ντοματια.λογικα σε καμια εβδομαδα θα εχει βγαλει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ροδιά (Punica granatum L.) θεωρείται το παλαιότερο καλλιεργούμενο καρποφόρο δένδρο, κατάγεται από την Περσία και η καλλιέργεια της εμφανίζεται στην Ελλάδα από τα αρχαία χρόνια. Παρόλα αυτά η συστηματική καλλιέργεια της ροδιάς στην Ελλάδα βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, αλλά τα τελευταία χρόνια πολλοί παραγωγοί έχουν προβεί σε νέες φυτεύσεις δέντρων ροδιάς κυρίως της ποικιλίας wonderful. Καλλιεργείται κυρίως σε εύκρατες περιοχές, τόσο σε χαμηλό όσο και σε υψηλό υψόμετρο ενώ η δυνατότητα επέκτα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εξαρταται απο το κεφαλαιο που θα διαθεσεις....ποσα διαθετης? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Που εχει και τιμονι? Μηπως εννοεις πατινι? :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
"Τραβηγμένη απ΄ τα μαλλιά"; :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βεβεαι θα βαλεις και λιγο γκρι αλλα αυτο ειναι καθαρα θεμα σκιασμου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρε τηλ κ ρωτα Δ.Ο.Υ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΠΑΛΛΗΝΗΣ & ΚΟΡΩΠΙΟΥ)Κ.Α.: 1312 Εθνικής Αντιστάσεως 43 T.K. 153 02 Παλλήνη Προϊστάμενος 210 66.66.917 Υποδιευθυντής Φορολογίας 213 2106408 Υποδιευθυντής Ελέγχου 213 2106420 Επόπτης Ελέγχου 213 2106424 Eλεγχος 213 2106422 έως 2106423 Εισόδημα 213 2106421 Φ.Π.Α. 213 2106418 Αυτοκίνητα 213 2106417 Μητρώο 213 2106425 Κεφάλαιο 213 2106406 Eσόδα 213 2106414 έως 2106415 Έξοδα 213 2106407 Δικαστικό 213 2106413 K.B.Σ. 213 2106419 Ταμείο 213 2106416 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξέρω αν το καλοκαίρι έχει απευθείας, γενικά υπάρχει ένα δρομολόγιο που περνάει από πειραιά, από αρκετά από τα δωδεκάνησα και κρήτη. και επειδή σταματάει σε αρκετά νησάκια, πχ από κρήτη για ρόδο κάνει κανένα 12ωρο. αν κάνω λάθος, ή έχει αλλάξει κάτι, διορθώστε με! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ενα κομπολοι στον μπαμπα σου, και κατι για το σπιτι σαν σουβενιρ για την μαμα σου, ή απο ενα μαντιλι αυτα τα Κρητικα που βαζουν στους ωμους!!!! Δεν ξερω τιμες, αλλα σιγουρα μπορεις να βρεις καποια οικονομικα! :-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν σου τις πω τωρα..τι να τις κανεις..? μαλλον τωρα θα εχεις τελειωσει το σχολειο..χαχα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
...πρέπει να κινηματογραφησουν τη ταράτσα πρώτα και μετά να προστεθεί. μέσω green screen αν όχι που το βρίσκουν αυτό που προσθέτουν. Ευχαριστω
Απάντηση:
Όχι βέβαια. Αυτό το νόημα έχει η "green screen", να μπορούν να προσθέσουν αργότερα ό,τι & όπως θέλουν. Για ποιον λόγο να το έχουν τραβήξει από πριν, αφού δεν είναι στατικό στοιχείο αλλά δυναμικό; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη σάλτσα ροδιού: 1 φλ. χυμό ροδιού 2 κ.σ ούζο 50 γρ. ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το χυμό και τη ζάχαρη για 5 λεπτά μέχρι να δέσει ελαφρώς. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το ούζο. Η σάλτσα αυτή διατηρείται στο ψυγείο για χρόνια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι η τριανταφυλλιά η δαμασκηνή, κάνει το ακριβότερο ροδέλαιο αλλά είναι μεγάλη ιστορία το ροδέλαιο. Θέλει αποστακτήρα γιατί αν μεταφερθούν τα τριαντάφυλλα πάνω από 120 χιλιόμετρα χάνουν άρωμα και ποιότητα, θέλει 3-5 τόνους ροδοπέταλα για να πάρεις ένα λίτρο ροδέλαιο!!! και γενικά είναι καλλιέργεια που θέλει συνεταιρισμό για να μπορείς να πάρεις αποδόσεις. Υπάρχει συνεταιρισμός παραγωγών στην Αιανή Κοζάνης. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για αρωματικά φυτά στείλε στο e-mail: Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.