Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικα: Για τα μπιφτέκια1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος2 κρεμμύδια τριμμένα2 ντομάτες τριμμένες 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο2 κ.σ. ξίδι2 κ.σ. ελαιόλ...
Απάντηση: ΝΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΤΑ!...
Απάντηση: Τα αγοραζεις απ το super market!!!...
Απάντηση: Συστατικά 1 με 1,5 κιλό πράσα 1 μεγάλο ματσάκι σέλινο 1 ποτήρι λάδι περίπου 3 με 4 μέτριες ντομάτες ξεφλουδισμένες λίγη σάλτσα pummaro αλάτι ...
Απάντηση: Αν και οι συνταγές δεν είναι το φόρτε μου, ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω... Θα χρειαστείς: 500 γρ. χοιρινός κιμάς 250 γρ. πράσα 3 αυγά πολύ...
Απάντηση: κεικ λαβα...
Απάντηση: Αν το φαγητό μας είναι αλμυρό, προσθέτουμε ένα κύβο ζάχαρης, ή μία πατάτα, ή μία φέτα ψωμί...
Απάντηση: Υλικά 10-12 φύλλα χωριάτικα για πίτα 1/2 κιλό ελιές χωρίς το κουκούτσι τους 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 5 κρεμμυδάκια φρέσκα 3 πράσα μεγάλα 2...
Απάντηση: Δοκίμασε αυτή την συνταγή... :) http:// www.enter2life.gr/ index.php? option=com_content&v iew=article&id=5024: 2011-06- 07-13-32-57&cat...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 1/2 κιλό γίγαντες (μουλιασμένοι) 1 Ματσάκι μαιντανό 2 Ντομάτες 1 κουτί κόν κασέ 2 κ.σ. ζάχαρη 1κ.σ. πελτέ φρυγανιά τριμμένη Ελαιόλαδ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κεφτεδακια σμυρνεικα

Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/ soutzouk...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Οχι! Μονο σε λειες επιφανειες χωρις σκονη μπορ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: κυμα κανει να φεαι,δε κανει ομως το υπερβολικο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκέλαιο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εριγραφή Μια εξαιρετική εναλλακτική στην κλα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 250 γραμμάρια φαρφάλλε (φιογκάκια) ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεπλένουμε τα κομμάτια του λαγού με άφθονο νερό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Έχοντας δικό μου αλεύρι αποφάσισα στις διακοπές...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 2 κιλά γουρουνόπουλο (μπούτι ή χεράκι με σπάλα)...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 3 κουταλιές ελαιόλαδο 5 κρεμμυδάκια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι.Όχι ιδιαίτερα τα πικάντικα όμως.
Απάντηση: Για τη γέμιση Κόβουμε το στήθος της γαλοπούλας...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πολυ ωραιο Τιναρα και επικαιρο φακελωμα παντου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεπλένουμε το ανοιγμένο αρνίσιο μπούτι καλά και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://syntages.matia.gr/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ Φασόλια Πρεσπών σε πήλινο 350 γραμ. φασό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πώς ασπρίζουμε τα αμύδγαλα Η διαδικασία λοιπό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα, βάλτε το χταπόδι...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/ soutzoukakia.html Τα λεγομενα σουτζουκακια..... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ασε εδω τα κεφτεδακια κ με τα υπολοιπα μπορεις να περασεις χαχα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οχι! Μονο σε λειες επιφανειες χωρις σκονη μπορει να παρει αποτυπωματα η σημανση! Ετσι σου λεει η μαμα οταν κλεβεις τα κεφτεδακια της; !!! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κυμα κανει να φεαι,δε κανει ομως το υπερβολικο αλατι κ πιπερι...γενικα απολα τρωνε αλλα προσοχη με αλατια,πιπερια,σαλτσες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: Για τα μπιφτέκια1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος2 κρεμμύδια τριμμένα2 ντομάτες τριμμένες 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο2 κ.σ. ξίδι2 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.σ. ρίγανη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέριΓια τις πατάτες φούρνου8 πατάτες1 κ.σ. μουστάρδα1 κ.σ. ρίγανη2 λεμόνια (χυμός)½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο2 φλ. τσαγιού νερό αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτελεση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες ή σε χοντρές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό. Τις αν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΝΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΤΑ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αγοραζεις απ το super market!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 με 1,5 κιλό πράσα 1 μεγάλο ματσάκι σέλινο 1 ποτήρι λάδι περίπου 3 με 4 μέτριες ντομάτες ξεφλουδισμένες λίγη σάλτσα pummaro αλάτι πιπέρι (νερό όσο χρειασθεί) Για τα κεφτεδάκια: 700 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 300 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο 1 αβγό 3 κουταλιές σούπας λάδι 3 κουταλιές σούπας άσπρο κρασί 3 κουταλιές σούπας γάλα φρέσκο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μανταϊνό λίγο αλάτι Οδηγίες 1. Πλένουμε καλά τα πράσα και το σέλινο και τα κόβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Χρειάζομαι μια νόστιμη συνταγή για χοιρινά κεφτεδάκια με πράσο
Απάντηση:
Αν και οι συνταγές δεν είναι το φόρτε μου, ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω... Θα χρειαστείς: 500 γρ. χοιρινός κιμάς 250 γρ. πράσα 3 αυγά πολύ φρέσκα 3 φέτες μουσκεμένο ψωμί 1 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι πιπέρι 1/2 κουταλάκι κυμινο Λίγη πάπρικα Φρέσκο βούτυρο γάλακτος 1 ποτήρι νερό Το χυμό ενός λεμονιού 1. Ψιλοκόβουμε τα πράσα και ετοιμάζουμε το μείγμα του κιμά μαζί με τα δύο από τα αυγά, το μουσκεμένο και καλά στυμμένο ψωμί και τα μπαχαρικά. 2. Λαδώνουμε κατά προτίμηση ... Διαβάστε περισσότερα...
Ποιά συνταγή ακολουθείτε για κεφτεδάκια με σάλτσα από σκόρδο;
Απάντηση:
Απάντηση:
Αν το φαγητό μας είναι αλμυρό, προσθέτουμε ένα κύβο ζάχαρης, ή μία πατάτα, ή μία φέτα ψωμί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 10-12 φύλλα χωριάτικα για πίτα 1/2 κιλό ελιές χωρίς το κουκούτσι τους 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 5 κρεμμυδάκια φρέσκα 3 πράσα μεγάλα 2 ώριμες ντομάτες 250 γρ. φέτα 1 κουταλάκι πιπέρι άσπρο Λάδι για τα φύλλα Ετοιμασία Κόβουμε τις ελιές στα 8 (όχι στο multi). Κόβουμε το κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια, το πράσο και τη ντομάτα και τα σοτάρουμε με λίγο λάδι για να μαραθούν. Βάζουμε τα προηγούμενα υλικά μαζί με τη φέτα τριμμένη με τα χέρια και το πιπέρι σε ένα μπολ και τα ανακατ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δοκίμασε αυτή την συνταγή... :) http://www.enter2life.gr/index.php? option=com_content&view=article&id=5024:2011-06- 07-13-32-57&catid=138:2011-05-19-22-56- 43&Itemid=205 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 1/2 κιλό γίγαντες (μουλιασμένοι) 1 Ματσάκι μαιντανό 2 Ντομάτες 1 κουτί κόν κασέ 2 κ.σ. ζάχαρη 1κ.σ. πελτέ φρυγανιά τριμμένη Ελαιόλαδο αλάτι 1 πιπερίτσα ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βαζουμε στην χύτρα τους μουλιασμένους γίγαντες για περίπου 20 λεπτά. Χτυπάμε στο multi το κον κασε με τις ντομάτες και το πελτέ και 2 κ.σ. ζάχαρη. Στην Γάστρα ή σε πήλινο αδειάζουμε τους γίγαντες το κοκτέιλ ντομάτας, τον ψιλοκομμένο μαιντανό, το λάδι, την πιπερίτσα ολόκληρη (για να την αφαιρέσουμε μετά) και α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκέλαιου 1.5 κιλό πατάτες μακρόστενες μετρίου μεγέθους 1.5 φλιτζάνι τσαγιού παξιμάδι τριμμένο Αλάτι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε στη μέση και τις τοποθετούμε έτσι, ώστε η επίπεδη πλευρά τους να ακουμπάει στο ταψί. Παίρνουμε ένα μυτερό και κοφτερό μαχαίρι και χαράζουμε σταυρωτά από πάνω μέχρι κάτω κάθε πατάτα. Τις περιχύνουμε με το καλαμποκέλαιο, τις πασπαλίζουμε με αλάτι και τριμμένο παξιμάδι και τις ψήνουμε σε μέτριο φούρνο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εριγραφή Μια εξαιρετική εναλλακτική στην κλασική συνταγή πέστο με βασιλικό. Είναι προτιμότερο να κάνετε αρκετά βάζα, για να έχετε απόθεμα! υλικά (4 Μερίδες) 250 ml ελαιόλαδο 200 γραμμάρια φρέσκο σκόρδο 50 γραμμάρια φρέσκο βασιλικό 100 γραμμάρια τυρί Πεκορίνο 200 γραμμάρια κουκουνάρι αλάτι και πιπέρι προετοιμασία Πλύνετε, στεγνώστε και ψιλοκόψτε το σκόρδο και το βασιλικό. Στη συνέχεια, αναμίξτε με ελαιόλαδο. Τρίψτε το τυρί Πεκορίνο πολύ λεπτά και προσθέστε το στο λάδι. Σε ένα ζ... Διαβάστε περισσότερα...
πως μπορώ να φτιάξω Φαρφάλλε με μανιτάρια και Πέστο με Κόλιαντρο;
Απάντηση:
Υλικά: 250 γραμμάρια φαρφάλλε (φιογκάκια) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 4 μέτρια μανιτάρια λευκά, κομμένα σε φέτες 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο Μια χούφτα κάσιους, κομμένα 1 – 2 κοτσανάκια ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη 1 κλαράκι θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο 1 κλαράκι δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 2 – 3 κουταλιές πέστο Κόλιαντρου Εκτέλεση: Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο, γύρω στα 15 λε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τα κομμάτια του λαγού με άφθονο νερό και με ξύδι και τον αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Στη συνέχεια τον τοποθετούμε μέσα στη γάστρα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το Flora Soft με βούτυρο και τον αφήνουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 24 ώρες. Αφού ο λαγός μαριναριστεί, βάζουμε τη μεταλλική μας γάστρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170° και τον σιγομαγειρεύουμε για 2 ώρες. Κατά διαστήματα ξεσκεπάζουμε το καπάκι της γάστρας και ρίχνουμε με ένα κουτάλι στον λαγό σάλτσα μέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχοντας δικό μου αλεύρι αποφάσισα στις διακοπές μου να φτιάξω ότι ζυμαρικό μπορούσα να φανταστώ, ξεκίνησα λοιπόν από το πιο απλό και παραδοσιακό ζυμαρικό της Ελλάδος, τον τραχανά. Ο τραχανάς έχει θρέψει πολλά παιδιά και σχεδόν όλους τους Έλληνες τα παλιότερα χρόνια. Αυτό υποθέτω πως γινόταν, γιατί ήταν πολύ εύκολος και γρήγορος στην παρασκευή του στο σπίτι και ταυτόχρονα ήταν πολύ θρεπτικός, νόστιμος και εύκολος στο μαγείρεμα, για αυτό και κάθε σπίτι έφτιαχνε τον δικό του τραχανά. Εγώ δεν τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλησπέρα σας θα ήθελα μια συνταγή για γουρουνόπουλο ψητό
Απάντηση:
2 κιλά γουρουνόπουλο (μπούτι ή χεράκι με σπάλα) ½ ποτήρι ελαιόλαδο λεμονόφυλλα φρέσκα 2 λεμόνια (τον χυμό τους) αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο Eκτέλεση Πλένουμε καλά το κρέας και το χαράζουμε σε διάφορα σημεία. Στις σχισμές αυτές, μπήγουμε άφθονο αλατοπίπερο, λεμόνι και λεμονόφυλλα. Στρώνουμε τα λεμονόφυλλα σε ένα ταψί που να χωράει ίσα ίσα το κρέας, αλατίζουμε το γουρουνόπουλο και το τοποθετούμε με την πέτσα του προς τα κάτω. Ψήνουμε στους 180°C για 3 ώρες και στη συνέχεια γυρνάμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 3 κουταλιές ελαιόλαδο 5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα 1/2 φλ. αρακάς 1 τριμμένο καρότο 2 φλ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουτάκι μπύρα 1 μικρή βρασμένη πατάτα αλάτι πιπέρι δυόσμος, ρίγανη (προαιρετικά) Οδηγίες 1.Ζεσταίνετε τις 2 κουταλιές λάδι και σωτάρετε τον αρακά, τα κρεμμυδάκια και το καρότο 2.Βάζετε το αλεύρι με τη μπύρα σε μπωλ κι ανακατεύετε να γίνουν χυλός 3.Στο χυλό προσθέστε τα σωταρισμένα λαχανικά, την πατάτα και τα μπαχαρικά με τα μυρωδικά 4.Ζυμώνε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι.Όχι ιδιαίτερα τα πικάντικα όμως. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη γέμιση Κόβουμε το στήθος της γαλοπούλας σε μικρούς κύβους και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Πλένουμε τα κολοκύθια και αφαιρούμε από μέσα την ψίχα τους. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά της γέμισης και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας. Γεμίζουμε τα κολοκύθια και τα βάζουμε σε ένα βαθύ σκεύος σταυρωτά. Διαλύουμε τους σπιτικούς ζωμούς σε περίπου 1 λίτρο καυτό νερό και τους ρίχνουμε στη συνέχεια μέσα στο σκεύος με τα κολοκύθια. Βράζουμε τα κολοκύθια έως ότου μαλακώσουν και μαγειρευτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απίστευτο, αλλά μην γελάτε καθόλου, σε λίγο καιρό θα γίνει και...αυτό... Ο Πανούσης άλλωστε είναι μπροστά απο την εποχή του, και προφητικός, όλα όσα σατύριζε 2 δεκαετίες πριν, σήμερα είναι πραγματικότητα!!! http://www.youtube.com/watch?v=Z7tUp4xRymQ
Απάντηση:
πολυ ωραιο Τιναρα και επικαιρο φακελωμα παντου θα γνωριζουνε τα παντα για εσενα και δεν θα μπορεις να κρυψεις τιποτα.ο Πανουσης και ο Χαρυ Κλυν ειναι υπερβολικα επικαιροι και προφητικοι θα ελεγα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε το ανοιγμένο αρνίσιο μπούτι καλά και στη συνέχεια το τοποθετούμε μέσα σε ένα ταψί. Το καρυκεύουμε με τα μυρωδικά μας και το αλατοπίπερο και στη συνέχεια το μαρινάρουμε με το χυμό λεμονιού και το κρασί για περίπου 15 λεπτά. Βγάζουμε το αρνάκι από το ταψί μας και το βάζουμε σε καθαρό τραπέζι ή ένα μεγάλο ξύλο μαγειρικής. Το γεμίζουμε κατά μήκος με τη βαρελίσια φέτα, το φυστίκι Αιγίνης και τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Το διπλώνουμε καλά σε ρολό και το δένουμε με σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://syntages.matia.gr/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%84% CF%83%CE%B5%CF%82/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%84%CF%83% CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AD% CE%B6-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1% CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1.html κοιταξτε και εδω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ Φασόλια Πρεσπών σε πήλινο 350 γραμ. φασόλια Πρεσπών 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ½ φλιτζάνι καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 φλιτζάνια σέλινο ψιλοκομμένο 3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 2 φύλλα δάφνης Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφήνετε τα φασόλια στο νερό για 4-5 ώρες το πολύ. Βράζετε για 10 λεπτά μαζί με τα φύλλα δάφνης. Αφήνετε τα φασόλια να ξεκου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πώς ασπρίζουμε τα αμύδγαλα Η διαδικασία λοιπόν είναι πολύ εύκολη. Βάζουμε τα αμύγδαλα σε μπρίκι ή μικρό κατσαρολάκι με νερό να τα καλύψει. Τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά να βράσουν και μόλις κοχλάσουν είναι έτοιμα. Τα βάζουμε σε κρύο νερό ή τα αφήνουμε να κρυώσουν εάν δεν βιαζόμαστε. Τα στραγγίζουμε καλά και πιάνοντας το αμύγδαλο με τον αντίχειρα και τον δείχτη το πιέζουμε και αμέσως ξεφλουδίζονται. Πώς καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα Για να τα καβουρδίσουμε θα τα βάλουμε σε ταψάκι και σε προ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα, βάλτε το χταπόδι και το ξίδι. Ρίξτε μπόλικο νερό να το σκεπάζει και βράστε το 1 ώρα. Σε μια άλλη κατσαρόλα, βάλτε τις φακές με τα κρεμμύδια. Ρίξτε 3 κούπες νερό και βράστε 30′. Στραγγίστε το χταπόδι και αφήστε το να κρυώσει. Αφαιρέστε τη γλοιώδη πέτσα του και κόψτε το σε κομμάτια. Αδειάστε τις φακές, μαζί με το ζουμί που έβρασαν, σε πυράντοχο σκεύος. Τοποθετήστε επάνω στις φακές τα κομμάτια του χταποδιού. Ρίξτε το ρύζι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τη ντομάτα, τις πιπερ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.