Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Κοίταξε, το λεμόνι με τα οξέα που περιέχει μπορεί να ανοίξει τα μαλλιά σου ούτως η άλλως, αλλά σε συνδυασμό με τον ήλιο, θα έχεις πολύ καλύτερα απο...
Απάντηση: από οτι διάβασα είσαι καστανόξανθη... θα ανοίξει το χρώμα, αλλά όχι πολύ, μη το φοβάσαι αυτό... απλά να θυμηθείς, αν βάλεις κ λεμόνι, να λουστείς...
Απάντηση: Να προσπαθησεις να μν ριξεις πολυ!.. Η αν δν σαρεσει βαλε αλλο!! φαγητο...
Απάντηση: Γιατι να πιεις καθαρτικη λεμοναδα; Θα περιμενεις να ενεργηθεις και θα τα πας για εξεταση! Θα κανεις και εξετασεις αιματος, οπως και πνευμονολογικ...
Απάντηση: τι παθατε ολοι με τα λεμονια?...
Απάντηση: Δεν νομιζω να επηρεαζεται ο μεταβολισμος απλα απο μια τροφη. Οχι σε μεγαλο βαθμο παντως. Ο μεταβολισμος ειναι η πρεπει να ειναι σταθερος, αλιμονο α...
Απάντηση: παντοσ μια φιλη μ το σπιτι τσ το εχει βαμενο κιτρινο και πορτοκαλι και ειναι super ;)...
Απάντηση: εχω ακουσει οτι το γινεται,δε το εχω επιχειρησει.μπορεις να βαλεις ξανθυντικη κρεμα ή λεηζερ...
Απάντηση: παντζαρι κ μπισκοτο;;περιεργο http:// cookingandart- marion.blogspot.gr/ 2011/05/ blog-post_24.html...
Απάντηση: Το βιταμ είναι,γιατί είναι μαργαρίνη,με βάση το λάδι! Οτιδήποτε έχει ζωικο λίπος,δεν είναι νηστισιμο! Α,και το φυστικοβουτυρο είναι νηστισιμο! :D...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κεικ νηστισιμο με λεμονι

Απάντηση:
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: αντί να το βάλεις στην ακμή και να πάει χαμένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δοκίμασε βοτκα με bitter lemon.Λεμονάδα είναι α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: ΒΑΣΗ 250 γρ. μπισκότ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αυτό το κάνουν στην φυλακή απ,ότι ξέρω! γιατί ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βασικά και στα δύο ,εμένα μου πετυχαίνει και γί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εγώ ούτε την βράζω ,ούτε τίποτα τέτοιο . Την κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:180 γρ. πένες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αλευρωνουμε η λαδωνουμε ελαφρα την φορμα πριν β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν υπάρχει κουζίνα στον… κόσμο, στην οποία το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το λεμόνι αποτελεί μια μικρή διατροφική έκπληξη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λεμόνι: Μια διατροφική έκπληξη για τον οργανισμό

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
θα βάλεις σόδα με λεμόνι πανω στους λεκέδες, θα το αφήσεις για λίγο στον ήλιο και μετα θα το πλύνεις κανονικά... Διαβάστε περισσότερα...
εχει βαλει κανεις με ακμη στο προσωπο του μελι και λεμονι ανακατεμενα? ειδε καμια διαφορα?
Απάντηση:
αντί να το βάλεις στην ακμή και να πάει χαμένο πιες το το πρωί... και θα δεις ενέργεια που σου δίνει... οχι μεγάλη ποσότητα... ενα κουταλάκι του γλυκού και απο τα δυο σε μισό ποτήρι νερό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δοκίμασε βοτκα με bitter lemon.Λεμονάδα είναι αλλά δεν έχει καθόλου ζάχαρη.Κάνει πιο έντονη τη γεύση της βοτκας.Αλλά πάντα με μέτρο.Ειδικά όταν ανακατέψεις αλκοολούχο με αναψυκτικό ανθρακούχο,θα κάνεις κεφάλι αρκετά γρήγορα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοίταξε, το λεμόνι με τα οξέα που περιέχει μπορεί να ανοίξει τα μαλλιά σου ούτως η άλλως, αλλά σε συνδυασμό με τον ήλιο, θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Εξαρτάται και πόσο πολύ θες να τα ανοίξεις... :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
από οτι διάβασα είσαι καστανόξανθη... θα ανοίξει το χρώμα, αλλά όχι πολύ, μη το φοβάσαι αυτό... απλά να θυμηθείς, αν βάλεις κ λεμόνι, να λουστείς μετά και να κάνεις μια καλή ενυδατική μάσκα στα μαλλάκια σου, γτ τ λεμόνι κ ο ήλιος τα αφυδατώνουν τα μαλλιά σου... και να ξέρεις πως το αποτέλεσμα όντως δε θα είναι ομοιόμορφο... κάποιες τούφες θα ανοίξουν πιο πολύ κ άλλες λιγότερο (μη φανταστείς ακραία πράγματα) γτ άλλες τούφες είναι πιο ταλαιπωρημένες κ άλλες λιγότερο, άλλες τούφες τις βλέπει π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να προσπαθησεις να μν ριξεις πολυ!.. Η αν δν σαρεσει βαλε αλλο!! φαγητο.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατι να πιεις καθαρτικη λεμοναδα; Θα περιμενεις να ενεργηθεις και θα τα πας για εξεταση! Θα κανεις και εξετασεις αιματος, οπως και πνευμονολογικες για τυχων φυματιωση! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι παθατε ολοι με τα λεμονια? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν νομιζω να επηρεαζεται ο μεταβολισμος απλα απο μια τροφη. Οχι σε μεγαλο βαθμο παντως. Ο μεταβολισμος ειναι η πρεπει να ειναι σταθερος, αλιμονο αν μεταβαλλοταν με καθε τροφη! Φανταζεσαι τι θα γινοταν με το ποικιλο διαιτολογιο που εχει σημερα ο ανθρωπος; :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παντοσ μια φιλη μ το σπιτι τσ το εχει βαμενο κιτρινο και πορτοκαλι και ειναι super ;) Διαβάστε περισσότερα...
θέλω να το δοκιμασω στις τριχες των χεριων μου για αυτο οποιος 3ερει ας γραψει λεπτομερειες!ευχαριστω
Απάντηση:
εχω ακουσει οτι το γινεται,δε το εχω επιχειρησει.μπορεις να βαλεις ξανθυντικη κρεμα ή λεηζερ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παντζαρι κ μπισκοτο;;περιεργο http://cookingandart-marion.blogspot.gr/2011/05/ blog-post_24.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το βιταμ είναι,γιατί είναι μαργαρίνη,με βάση το λάδι! Οτιδήποτε έχει ζωικο λίπος,δεν είναι νηστισιμο! Α,και το φυστικοβουτυρο είναι νηστισιμο! :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: ΒΑΣΗ 250 γρ. μπισκότα digestive ή πτι μπερ 50 γρ. τριμμένους ξηρούς καρπούς 100 γρ. βούτυρο (όχι μαργαρίνη) λιωμένο 2 κουτ.σουπ. ζάχαρη 2 κρόκους αυγών 1 βανίλια ξύσμα απο ένα λεμόνι ΓΕΜΙΣΗ 200 γρ. μερέντα ή νουτέλα 1 ζαχαρούχο γάλα 3 κρόκους αυγων 2 βανίλιες χυμό απο 1-2 λεμόνια (κατα προτίμηση) ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ 1 σοκολάτα γάλακτος τριμμένη ή σε φλύδες Πώς το κάνουμε: Τρίψτε τα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτα με το λεμονι τα βλεπω μαλακιες..αν γινει η στραβη δε σε σωζουν αυτα..θα αδιαθετησεις αλλα να προσεχεις με αυτα τα θεματα..αφου δεν τελειωσε η πιθανοτητα να εισαι ειναι μικρη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο τη μια μερα καθηστερηση δεν μπορεις να κρινεις αν εισαι εγγυος η οχι. μερικες φορες πριν την περιοδο η κοιλια ποναει σαν να εχει περιοδο.και μετα ερχεται κανονικα. αφου δεν τελειωσε μεσα σου οι πιθανοτητες για εγκυμοσυνη ειναι λιγες... βεβαια σε πολυ σπανιες περιπτωσεις μπορεις να υπαρχει συλληψη απο τα προσπεραμτικα υγρα. για αυτο καλο θα ηταν θα κανεις ενα τεστ. να σε ρωτησω το λεμονι που επινες που κολλαει και το αναφερεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτό το κάνουν στην φυλακή απ,ότι ξέρω! γιατί να το κάνεις αυτό;; φυσικά και θα αφήσει σημάδι. αφού θα πρέπει να ανοίξεις το σημείο με μαχαίρι(για να μπει μέσα το λεμόνι)! μην το κάνεις γιατί πρώτον δεν ξέρουμε τι αποτελέσματα θα έχει(φαντάσου να μην φύγει, και να έχεις και σημάδι από πληγή μετά!) και δεύτερον είναι επικίνδυνο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες ζάχαρη 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα γάλα 2 βανίλιες 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. κακάο Εκτέλεση Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι ν ασπρίσουν. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και χτυπάμε να εσωματωθούν καλά στο μείγμα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τις βανίλιες και το αλάτι. Ρίχνουμε στο μείγμα το αλεύρι με το γάλα, εναλλάξ, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.Βάζουμε τα 3/4 του μείγματος... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί δεν ρωτάει σε πρατήρια ζαχαροπλαστικής & φούρνους; (Σε εργαστήρια χλωμό το βλέπω.) Μπορεί να φτιάξει μικρά κεκάκια & να τους τα πάει σαν δωρεάν δείγμα γνωριμίας. Με το να βρεις ιδιώτες στο ίντερνετ δεν θα κερδίσεις & τίποτα, το πολύ πολύ να πουλήσεις μερικά κομμάτια (αν είσαι τυχερή). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βασικά και στα δύο ,εμένα μου πετυχαίνει και γίνεται νοστιμότατο . Απλά αν το βάλεις πάνω-κάτω ,βάλτο ακριβώς στην μέση του φούρνου . Αν το βάλεις στον αέρα ,βάλτο στο πρώτο "σκαλοπάτι" του φούρνου . Όχι τέρμα κάτω όμως ,γιατί θα σου καεί ο πάτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ ούτε την βράζω ,ούτε τίποτα τέτοιο . Την κάνω πολύ πολύ απλή . Στίβω λεμόνια ώστε να γεμίσουν 2 το πολύ 2 1/2 δάχτυλα το ποτήρι (2 δάχτυλα οριζοντίως έτσι ; όχι καθέτως) και το υπόλοιπο το γεμίζω με νερό . Κι επειδή όπως καταλαβαίνεις είναι ξινή ,προσωπικά προσθέτω ζαχαρίνες και ποτέ ζάχαρη και τα ανακατεύω με ένα κουτάλι και τατα ! Έτοιμη ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παλιά είχα δοκιμάσει αμέτρητες σπιτικές συνταγές για φυσική λεύκανση των δοντιών!Η καλύτερη είναι να παίρνεις λεμόνι(βιολογικό κατά προτίμηση)ανακατεμένο με ιωδιούχο αλάτι(σαν το αλάτι αλλά έχει και ιώδιο σαν το θαλασσινό νερό που κάνει και καλό στο σμάλτο των δοντιών)και να τα ακανατεύεις μεταξύ τους μετά τα βάζεις πάνω στην οδοντόβουρτσα και βουρσίζεις κανονικά πριν τα πλύνεις και μετά τα πλένεις κανονικά.1 φορά την εβδομάδα γίνεται χωρίς φυσικά αρνητικά αποτελέσματα(αλλιώς τώρα δε θα είχα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι 4 αυγά 2 κουταλάκια μπέικιν ξύσμα δύο λεμονιών 1 φλυντζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα 7 κουταλιές γάλα ΣΙΡΟΠΙ 1 φλυντζάνι ζάχαρη 2 φλυντζάνια νερό χυμό ενός λεμονιού Ετοιμάζετε το σιρόπι. Βράζετε όλα τα υλικά για 5-6 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει. Προθερμένετε το φούρνο στους 160. Βουτηρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί στρογγυλό Νο. 22. Σε ένα μπώλ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:180 γρ. πένες βρασμένες½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο½ κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη¼ κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη1 τομάτα ψιλοκομμένη2/3 κούπας φρέσκα ψιλοκομμένα μανιτάρια¾ κούπας low fat Italian dressing Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 183 kcalΠρωτεΐνη: 5,5 γρ.Υδατάνθρακες: 38,5 γρ.Λίπος: 1 γρ.Φυτικές Ίνες: 2,4 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλευρωνουμε η λαδωνουμε ελαφρα την φορμα πριν βαλουμε μεσα το κεικ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν υπάρχει κουζίνα στον… κόσμο, στην οποία το λεμόνι να μην αποτελεί βασικό συστατικό, το οικείο σε όλους μας κίτρινο εσπεριδοειδές, που είναι δημοφιλές σε όλο τον πλανήτη. Ποια είναι όμως η επίδραση της κατανάλωσης λεμονιού στον ανθρώπινο οργανισμό; Τα λεμόνια είναι όξινα στη γεύση, αλλά δημιουργούν αλκαλικές βάσεις στον οργανισμό μας. Στην πραγματικότητα, είναι από τα τρόφιμα με τη μεγαλύτερη αλκαλική επίδραση, που βοηθούν πολύ στη δημιουργία ισορροπίας σε καταστάσεις αύξησης της ποσότη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λεμόνι αποτελεί μια μικρή διατροφική έκπληξη, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα εσπεριδοειδή στον κόσμο. Είναι απολύτως απαραίτητο για να ...νοστιμίζει τα φαγητά και πολύτιμο σε θρεπτικά συστατικά, αφού είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, B1, B3, B6, κάλιο, μαγνήσιο φώσφορο κ.α. Το λεμόνι αποτελεί λοιπόν έναν καλό σύμμαχο για τον οργανισμό, αφού προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία: Έχει αντιπυρετική και αντιβακτηριακή δράση. Είναι ιδανικό για την καταπολέμηση διαφόρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λεμόνι: Μια διατροφική έκπληξη για τον οργανισμό Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 133 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.