Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ανάλογα τη θερμοκρασία. Νες ή φραπέ γλυκό με γάλα. Τελευταία δοκίμασα και φρέντο εσπρέσο γλυκό. Λέει... Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έγινε...
Απάντηση: Αυτό το περιστατικό δεν θα το λέγαμε και αφύσικο!Σίγουρα ομως η συχνή του χρήση βλάπτει την υγεία ατόμων σε νεαρή ηλικία. Γενικότερα ο καφές δεν ε...
Απάντηση: Εξαρταται.. Καφε σκουρο ή καφε ανοιχτο; καφε φυσικο ή καφε βαμμενο; θες κοκκινο ανοιχτο ή σκουρο κοκκινο; χοντρη ή λεπτη τριχα; δεν μας εχεις δωσε...
Απάντηση: Για συνταγες συγκεκριμένες δεν ξερω αλλα εδω εχει πολλες αν αυτο βοηθα http:// www.sintagespareas.g r/...
Απάντηση: Με τόσες τεχνικές ύλες που χρησιμοποιούν οι εταιρίες είναι αδύνατο να το καταλάβεις από το άρωμα ή τη γεύση. Εδώ στα καφεκοπτεία για χρόνια χρησιμο...
Απάντηση: Δε ξερω να σου απαντησω για τις αδειες κι ολα αυτα, πραμονο για τη μουσικη... θα προτεινα μουσικη, και παλια και καινουρια, αλλα να ειναι κλασικη r...
Απάντηση: Δες εδώ: http:// www.estiasi.com/%CF% 80%CF%81%CE%BF%CE% B9% CE%BF%CE%BD%CF%84% CE%B1-%CE%B1%CE%BD% CE%B1-%CE%B5% CF%80%CE%B9%CF%87% CE%B5%CE%B9%CF%81% C...
Απάντηση: καλυτερα να επισκεφτεις ενα δερματολογο...
Απάντηση: 1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας...
Απάντηση: Δεν χρειάζεται να έχει σπουδάσει κάποιος διοίκηση επιχειρήσεων για να ανοίξει καφετέρια.Έναρξη εργασίας θα κάνει στον ΟΑΕΕ και αυτό είναι όλο.Βέβαι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Καφες με την ελενη συνταγες αργυρως

Απάντηση: δεν ξέρω για εσπρέσσο αλλά ο καλύτερος καφές πο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για όσους ενδιαφέρονται για το βάρος τους είτε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλεον ο καφές μου φέρνει πολύ νευρικότητα και π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καλα κανεις.πλεον εχει γινει κατι σαν μοδα.βλεπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξέρω για εσπρέσσο αλλά ο καλύτερος καφές που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής είναι http://www.tchibo.de/kaffee-aus-100-arabica- bohnen-vollkommener-kaffeegenuss-bei-t-c4.html αυτός. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το πέρασμα από κακή ψυχολογία στη καλή ψυχολογία Προσωπικά σε εμένα δεν γίνεται ομαλά και ούτε με κάποιον τροπο όπως με γυμνάστικη μουσική κτλ Γίνεται πολυ απότομα με μια διαδικασία σκέψης που όταν φτάσω στο σημείο να ειμαι χάλια δεν έχω άλλη επιλογή από το να κάτσω για πολυ λίγη ωρα και να σκεφτώ και να ζύγισω τα πράγματα . Το δύσκολο ομως ειναι η απόφαση να το τελειώσω αυτό που νιώθω Εκεί ειναι η σοφια να ξέρεις ποτέ ακριβώς πρέπει να αποχωρήσεις .. Και στη συνέχεια κάνω πράγματα π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εαν πίνεις καφέ σε μεγάλη ποσότητα,ισως να επηρεάζεται αρνητικά η ψυχολογία σου, οπως είδα να γράφεις. Θεωρώ οτι πρέπει να τον ...ελαττώσεις αρχικά και αν δείς πως συνεχίζονται τα ιδια συμπτώματα τότε καλό θα είναι να τον αντικαταστήσεις με κάποιο υποκατάστατο του καφέ που κάλλιστα μπορείς να βρείς και στα σούπερ μάρκετ. Διαβάστε περισσότερα...
Εγω φραπεδακι μετριο με γαλα :D σαλονικιος ειμαι τι να γινει,πρεπει να κραταμε τη παραδοση.. :p
Απάντηση:
Ανάλογα τη θερμοκρασία. Νες ή φραπέ γλυκό με γάλα. Τελευταία δοκίμασα και φρέντο εσπρέσο γλυκό. Λέει... Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έγινε της μόδας να κράζουν όσους πίνουν φραπέ. Ανακάλυψη των Ελλήνων είναι, για αυτό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτό το περιστατικό δεν θα το λέγαμε και αφύσικο!Σίγουρα ομως η συχνή του χρήση βλάπτει την υγεία ατόμων σε νεαρή ηλικία. Γενικότερα ο καφές δεν ενδείκνυται σε νεαρά ατομα,θα ελεγα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εξαρταται.. Καφε σκουρο ή καφε ανοιχτο; καφε φυσικο ή καφε βαμμενο; θες κοκκινο ανοιχτο ή σκουρο κοκκινο; χοντρη ή λεπτη τριχα; δεν μας εχεις δωσει αρκετες πληροφοριες... Αν εχεις καστανα σκουρα μαλλια κ θες κοκκινο φωτεινο στις ακρες θες ντεκαπαζ.. Αν εχεις καστανα ανοιχτα μαλλια κ θες κοκκινο μεσαιο στις ακρες θα πετυχει κ χωρις ντεκαπαζ... Απλα το κοκκινο ξερναει ευκολα κ θελει φροντιδα.. Κατα πασα πιθανοντητα χωρις ντεκαπαζ θα πετυχεις ενα σκουρο καστανοκοκκινο... Εξαρταται βεβαια κ α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για συνταγες συγκεκριμένες δεν ξερω αλλα εδω εχει πολλες αν αυτο βοηθα http://www.sintagespareas.gr/ Διαβάστε περισσότερα...
Πως θα καταλάβω εάν ο καφές είναι καλής ποιότητας?
Απάντηση:
Με τόσες τεχνικές ύλες που χρησιμοποιούν οι εταιρίες είναι αδύνατο να το καταλάβεις από το άρωμα ή τη γεύση. Εδώ στα καφεκοπτεία για χρόνια χρησιμοποιούν τεχνητό άρωμα φρεσκοκομμενου καφέ. Γενικά μιλώντας ο ελληνικός και οι καφέδες που αφήνουν "κατακάθι" όπως ο εσπρεσσο ή ο γαλλικός θεωρούνται καλύτεροι από τους χημικούς τύπου φραπέ. Ο καφές είναι γενικά παρεξηγημένος αφού ειναι αντιοξειδωτικός και κάνει καλό σε λογική ποσότητα και εφόσον δεν του προσθέτεις ζάχαρη, κρέμες και ... Διαβάστε περισσότερα...
Σε λίγους μήνες με τον κολλητό μου θα ανοίξουμε μαγαζί με φαγητό, καφέ & ποτά. Έχω κάνει ήδη πολλά σχέδια, έχω οραματιστεί τον χώρο για το πως θα είναι μέσα & έχω φτιάξει κάτοψη της διακόσμησης & τι εξοπλισμό θα χρειαστεί. Σημειωτέον ότι το μαγαζί θα λειτουργεί επί 24ώρου Βάσεως. Θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει πάνω κάτω τι άδειες χρειάζεται, τι ποτά & κοκτέιλ είναι σε ζήτηση, τι είδους μουσική θα ταίριαζε (κυρίως να προσελκύει νέους). Αν έχει κανείς κάποια ιδέα παρα...
Απάντηση:
Δε ξερω να σου απαντησω για τις αδειες κι ολα αυτα, πραμονο για τη μουσικη... θα προτεινα μουσικη, και παλια και καινουρια, αλλα να ειναι κλασικη rock... πχ. Red Hot Chili Peppers, Joan Jett, Toto, Scorpions, Evanescense, Green Day κι ολα τα κλασικα rock συγκροτηματα ή τραγουδιστες... φυσικα για να μην υπαρχει μονοτονια και παιζει μονο rock, θα μπορουσατε να βαζετε που και που κανα rap πχ Eminem, Pitbull (περισσοτερο, οταν θα λειτουργει ως μπαρ)... Επιπλεον, η Ελληνικη εντεχνη μουσικη τραβ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες εδώ: http://www.estiasi.com/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B9% CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1-%CE%B5% CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CF%83% CE%B7/%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%B1% CF%81 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα να επισκεφτεις ενα δερματολογο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας Διαβάστε περισσότερα...
Οταν κάποιος εχει τελειώσει πληροφορική στο λύκειο μπορει να ανοίξει καφετέρια η πρεπει να παει διαχείριση επιχειρήσεων ?
Απάντηση:
Δεν χρειάζεται να έχει σπουδάσει κάποιος διοίκηση επιχειρήσεων για να ανοίξει καφετέρια.Έναρξη εργασίας θα κάνει στον ΟΑΕΕ και αυτό είναι όλο.Βέβαια χρειάζεται ένα σωρό χαρτιά και άδειες(υγειονομικό,πυροσβεστική και άλλα πολλά,αθάνατη γραφειοκρατία).Και λεφτά κυρίως χρειάζεται.Πολλά λεφτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γραφτα καλυτερα στις λεπτομερειες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκχύλισμα βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαραροπλαστικής νομίζω. :p Αν θες άλλη μυρωδιά μπορείς να βάλεις 1-2 σταγόνες απο αιθέρια έλαια. Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα να μου προτείνετε μία απλή, εύκολη κ με λίγα υλικά συνταγή για μία νόστιμη καρμπονάρα.
Απάντηση:
Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη -2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας βούτυρο -αλάτι, πιπέρι Eκτέλεση Bράζουμε αρκετό νερό σε κατσαρόλα και ρίχνουμε 1 κουταλάκι αλάτι. Bράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Παράλληλα, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και προσθέτουμε το μπέικον. Σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για όσους ενδιαφέρονται για το βάρος τους είτε έχουν είτε δεν έχουν παραπάνω κιλά, μια συχνή ερώτηση που δέχεται ένας διαιτολόγος είναι το αν ο καφές παχαίνει. Η απάντηση είναι πως ο καφές δεν παχαίνει αλλά οι θερμίδες που τελικά παίρνουμε από τον καφέ μας εξαρτώνται από τη ζάχαρη και το επιπλέον γάλα που χρησιμοποιείται. Μία κουταλιά λοιπόν καφέ έχει μηδενικές θερμίδες. Η ζάχαρη που βάζουμε μας αποδίδει περίπου είκοσι θερμίδες ανά κουταλιά του γλυκού, ενώ το γάλα που θα προσθέσουμε μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ. Το μπιφτέκι είναι γαλοπούλας και άρα χαμηλών λιπαρών, το κατίκι είναι από τα πιο light τυριά, ενώ τα πολλά λαχανικά μιλάνε από μόνα τους. Συστατικά ½ κιλό κιμάς γαλοπούλα (στήθος) ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη 1 κ. σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο ½ κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο 1 ½ κ. σ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο 3 κ. σ. φρυγανιά τριμμένη 2 κ. σ νερό 4 ψωμιά για μπέργκερ 2 κ. σ. Κατίκι Δομοκού 4 μαρουλόφυλλα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλεον ο καφές μου φέρνει πολύ νευρικότητα και πινω μονο εναν την ημέρα κι αυτον απο συνήθεια καθημερινή, πινω συνήθως φραπέ ο εσπρέσσο μου φέρνει εκτός απο νευρικότητα και πολύ αϋπνία,δεν μου έρχεται νυστα αν δεν πιω,όταν ήμουν φοιτήτρια και διάβαζα στις εξεταστικές επινα περιπου 5 την ημέρα,τον εναν απο αυτους το βράδυ για να με κρατάει ξύπνια να διαβάσω αλλά μετα απο κάνα τέταρτο με έπιανε ο ύπνος Διαβάστε περισσότερα...
Ειμαι 17 όπου νανε θα γίνω 18 και δεν εχω βάλει στο στόμα μου καφέ ! Όλοι μου οι φίλοι πίνουν κάποιοι ειναι 14/15 και πίνουν ενώ εγω δεν εχω βάλει στο στόμα μου δεν ξέρω γιατι! Ειναι λογικό ? πως το βρίσκετε ? ενώ οι γονείς πίνουν απο τα 16
Απάντηση:
καλα κανεις.πλεον εχει γινει κατι σαν μοδα.βλεπεις τους μισους με ενα πλαστικο ποτηρι με καφε στο χερι.και εγω ειμαι 17 και εχω πιει ολοκληρο ποτηρι με καφε 2-3 φορες μονο.εξαλλου εχω ακουσει οτι τα παιδια δεν πρεπει να πινουν καφεδες,γιατι πειραζουν στα νευρα.βεβαια τι οριο εννοουν με τη λεξη παιδια δεν ξερω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
και εσυ κορινθο!!!!απο οτι βλεπω στις καφετεριες κια σε καφετεριες κλαμπ δεν εχω δει κανενα χαρτι για υπαληλο μονο στην βονταοφον ζητανε για τα διαφημιαστικα.Που μενεις στην κορινθο κεντρο πωσειδωνια καλαμια ή συνικισμο??? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε για 10΄ να μαριναριστούν. Τις ξαναπλένουμε και τις στραγγίζουμε καλά. Στη συνέχεια σε μία φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Ρίχνουμε τις μπάμιες στην κατσαρόλα, τις σοτάρουμε στο Flora Soft και στη συνέχεια τις ρίχνουμε στο ταψί που τις είχαμε μαρινάρει νωρίτερα. Προσθέτουμε στο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε μέσα τα πρώτα 4 φύλλα αλείφοντάς τα ένα-ένα με Flora Soft με βούτυρο. Στη συνέχεια, αρχίζουμε να πασπαλίζουμε με λίγη γέμιση και να στρώνουμε και να αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο τα φύλλα έως το 7ο φύλλο. Από το 8ο μέχρι το 11ο φύλλο, που είναι το κέντρο του μπακλαβά, πασπαλίζουμε με περισσότερη γέμιση. Από το 12ο και μέχρι το 14ο φύλλο πασπαλίζουμε το καθένα με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Προσθέτουμε στο τέλος το ποτό και τα αμύγδαλα. Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε δίνοντας το σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα με την λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μόλις τους βγάλουμε από τον φούρνο τους ραντίζουμε με ανθόνερο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις χοντροκόβουμε και τις περνάμε από τον μύλο των λαχανικών. Αφήνουμε τον πουρέ να κρυώσει καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το Flora, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, τα τυριά, τον μαϊντανό και ζυμώνουμε το μίγμα. Δοκιμάζουμε τη γεύση και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει και μετά πλάθουμε στρογγυλούς κεφτέδες. Αν τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε τα αυγά, τον χυμό πορτοκαλιών, το Flora soft με βούτυρο, το αλάτι και τη σόδα. Τα ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη σφιχτή που θα πλάθεται και θα ανοίγει σε φύλλο, τη ραντίζουμε με λίγο νερό και τη ζυμώνουμε πάλι μέχρι να μαλακώσει. Την ανοίγουμε, πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, με τη βοήθεια ενός πλάστη, σε φύλλα μικρά ή μεγάλα, και τα κόβουμε σε λωρίδες με την ειδική ροδίτσα. Τις τυλίγουμε σαν ρολά ή τις δένουμε σαν φιόγκους και τις ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα. Σε όλο αυτό το διάστημα ανακατεύουμε διαρκώς με ξύλινη κουτάλα, για να μη κολλήσει η κρέμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει λίγο. Ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 41 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.