Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρο...
Απάντηση: Τα λιθρινια ,θα τα ψησεις στη σχαρα η στο φουρνο.Σε μια λαδοκολλα κομμενα σε φετες τα λαχανικα και τα βαζεις κι αυτα σε φουρνο με γριλ. Λαδολεμενο...
Απάντηση: Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα με κρεμμυδακι και ανιθο μονο,αλατακι- πιπερι...
Απάντηση: 1 γαλοπούλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 150 γρ. κιμά 2 κουταλιές βούτυρο 1/4 της κούπα αμύγδαλα 400 γρ. κάστανα σε κομματάκ...
Απάντηση: <a href="http:// www.sidages.gr/ συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/ μύδια-ατμού-με- άσπρο-κρασί">Μύδια ατμού με άσπρο κρασί </a>...
Απάντηση: Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%C...
Απάντηση: Κοίτα εδώ....... http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ category/kremes- pagota.html? start=70...
Απάντηση: Συστατικά 1 ταψί διαμέτρου 30 εκ. 1κ. φύλλο κρούστας 1κ. φέτα 1 κουτί γάλα εβαπορέ 5 αυγά λίγο πιπέρι 200γρ. βούτυρο Στα γρήγοραΚατ...
Απάντηση: Εκλεκτός μεζές για καλοφαγάδες τα σπαράγγια, αλλά και γνωστό φυτό από την αρχαιότητα. Απεικονίσεις του έχουν βρεθεί σε τοιχογραφίες στην αρχαία Αίγ...
Απάντηση: Υλικά 500 γρ. γίγαντες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σε ροδέλες 4 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες 100 γρ. λάχανο χοντροκομμέν...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κατσικακι ριγανατο

Απάντηση: Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http://www.sid...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: θα πρεπει να κανεισ μια σως απο μουσταρδα λεμον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βράζουμε τα ζυμαρικά μας με λίγο αλάτι και μία...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εδω θα βρεις http://www.facebook.com/groups/414...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οπως φτιαχνεις τη γνωστη σε ολους μας ομελετα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπλιαχ..εγω τρωω μονο με στρουθοκαμηλου..
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 300 ΓΡ.σπαγγέτι ( ή ο,τι άλλο μας περισσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 1Συστατικά:4 κούπες πράσινα λ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ωραιο φενεται :Ρ
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: οχι κανε το με το τριφτη ειναι απλο. πιασε προσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πολυ απλο... Παιρνεις τα κομματια απο το κοτοπο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα θερμοκήπια λειτουργούν από τη διαφορετική δι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν μιλάμε για χοιρινό Μπάμπω ενώ για κοτόπουλο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πιπερια τουρσι - http://www.sidages.gr/%CF%83%C...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά1 κιλό κολοκυθάκια φρυγανιά τριμμένη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν αγοράσαμε τις γαρίδες ολόκληρες τις καθαρίζο...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/katsikaki-foyrnoy-me- patates-kai-agkinares Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF% 84%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%AF%CF%86%CE%BD%CE% BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα πρεπει να κανεισ μια σως απο μουσταρδα λεμονι λιγο μελι χυμο πορτοκαλι και λαδι να τανακατεψεισ καλα και υστερα να κανεισ επαλλειψη το κρεας αν σαρεσει το σκορδο μπορεισ να τριπησεισ το κρεασ σου και να βαλεισ μερικεσ σκελιδεσ,αλλα να ξερεισ θα χει εντονη γευση... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα λιθρινια ,θα τα ψησεις στη σχαρα η στο φουρνο.Σε μια λαδοκολλα κομμενα σε φετες τα λαχανικα και τα βαζεις κι αυτα σε φουρνο με γριλ. Λαδολεμενο για τα ψαρια στο σερβιρισμα και βαλσαμικο για τα λαχνικα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα με κρεμμυδακι και ανιθο μονο,αλατακι-πιπερι. Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή για γαλοπούλα με κιμά;
Απάντηση:
1 γαλοπούλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 150 γρ. κιμά 2 κουταλιές βούτυρο 1/4 της κούπα αμύγδαλα 400 γρ. κάστανα σε κομματάκια 1/2 κούπα ρύζι Λίγες σταφίδες Λίγο κουκουνάρι 1/2 ποτήρι του κρασιού κονιάκ Χυμό λεμονιού Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
<a href="http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/μύδια-ατμού-με-άσπρο-κρασί">Μύδια ατμού με άσπρο κρασί </a> Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
ποια ειναι η καλυτερη συνταγη για παγωτο;
Απάντηση:
Κοίτα εδώ....... http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ category/kremes-pagota.html?start=70 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 ταψί διαμέτρου 30 εκ. 1κ. φύλλο κρούστας 1κ. φέτα 1 κουτί γάλα εβαπορέ 5 αυγά λίγο πιπέρι 200γρ. βούτυρο Στα γρήγοραΚατηγορίαΠίτες με τυρίΔιατροφήΠλούσια σε ασβέστιοΠλούσια σε ενέργειαΔυσκολίαΕύκολοΣερβίρει15 άτομαΟδηγίες 1.Βουτυρώνουμε το ταψί. 2.Λιώνουμε το βούτυρο. 3.Απλώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί βουτυρώνοντάς τα ένα- ένα. 4.Θρυματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. 5.Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί με τα φύλλα και από πάνω απλώνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκλεκτός μεζές για καλοφαγάδες τα σπαράγγια, αλλά και γνωστό φυτό από την αρχαιότητα. Απεικονίσεις του έχουν βρεθεί σε τοιχογραφίες στην αρχαία Αίγυπτο. Με ιστορία λοιπόν πάνω από 4000 χρόνια ήταν γνωστό φάρμακο τον καιρό εκείνο για τον πονόδοντο, τα τσιμπήματα εντόμων αλλά και για προβλήματα καρδιάς. Σήμερα τα σπαράγγια καλλιεργούνται σε χώρες με εύκρατο κλίμα. Υπάρχουν πάνω από 150 είδη αλλά μόνο τα 20 είναι βρώσιμα. Στην Ελλάδα καλλιεργούνται πλέον σχεδόν παντού. Ωφέλιμα για την υγεία, τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γρ. γίγαντες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σε ροδέλες 4 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες 100 γρ. λάχανο χοντροκομμένο 2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο ½ φλιτζάνι συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 1 κύβο λαχανικών διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι ζεστό νερό Αλάτι πιπέρι 4 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες 1 κουταλάκι ζάχαρη Εκτέλεση Βράζουμε για 30 λεπτά τους γίγαντες και τους στραγγίζουμε. Σοτάρουμε στο λάδι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όλες οι συνταγές: http://www.alphatv.gr/Microsites/Kati-psinetai/ KatiPsinetaiRecipies.aspx Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας με λίγο αλάτι και μία κουταλιά σούπας Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να λιώσει και προσθέτουμε το μπέικον αφήνοντας το να σοταριστεί καλά, να πάρει χρώμα και να βγάλει τα αρώματά του. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά μας και το σκόρδο, χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και συνεχίζουμε να σοτάρουμε έως ότου μαλακώσουν τα λαχανικά μας. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να μειωθούν τα υγρά μέσα στο σκεύο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδω θα βρεις http://www.facebook.com/groups/414846478563059/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οπως φτιαχνεις τη γνωστη σε ολους μας ομελετα με αυγα,ριξε και μελιτζανες,αφου τις εχεις τηγανισει πιο πριν.Σε μια ομελετα ριχνεις ο,τι θελεις,ντοματα,ζαμπον,τυρι,πιπερια,λουκανικο,πατατ α,κολοκυθακια,μπεικον κ.τ.λ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπλιαχ..εγω τρωω μονο με στρουθοκαμηλου.. Διαβάστε περισσότερα...
Πείτε μου μια σπιτική συνταγή για μακαρονόπιτα
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 300 ΓΡ.σπαγγέτι ( ή ο,τι άλλο μας περισσεύει) 200 γρ.φέτα τριμμένη 6 κ.σούπας πεκορίνο 3 κ.σούπας λάδι 3 αυγά 500 γρ. φρέσκο γάλα 4 κ.σούπας αλεύρι που φουσκώνει τριμμένη φρυγανιά αλατι-πιπέρι Λαδώνουμε ένα ταψί για πίτες.Πασπαλίζουμε με φρυγανιά. Στρώνουμε τα μακαρόνια,ρίχνουμε από πάνω τη φέτα και 4κ.σούπας πεκορίνο.Ανακατεύουμε ελαφρά. Χτυπάμε το γάλα με τ'αυγά το αλεύρι,το λάδι και αλατοπιπερώνουμε. Περιχύνουμε το περιεχόμενο του ταψιού και φροντίζουμε να καλύπτονται ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 1Συστατικά:4 κούπες πράσινα λαχανικά (μαρούλι, λάχανο, κινέζικο λάχανο, φινόκιο, iceberg)6 τοματίνια3 καρύδια 1 κουταλιά σούπας σταφίδες¼ κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 κουταλιές σούπας φέτα¼ αβοκάντο (κομμένο σε κύβους) Dressing:½ κουταλιά γλυκού μέλι1 κουταλιά γλυκού μπαλσάμικο1 κουταλιά γλυκού χυμός πορτοκάλι1 κουταλιά γλυκού ελαιόλαδο Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ολόκληρη η συνταγήΘερμίδες: 289 kcalΠρωτεΐνη: 10 γρ.Υδατάνθρακες: 31 γρ.Λίπος: 17 γρ.Φυτ... Διαβάστε περισσότερα...
Τα πιο νόστιμα νηστίσιμα σουτζουκάκια που θα δοκιμάσετε ποτέ! Εκτέλεση 1. Από το προηγούμενο βράδυ μουσκεύουμε τα ρεβίθια σε μπόλικο νερό, μαζί με τη σόδα. Την επομένη, τα στραγγίζουμε και τα αλέθουμε στο μίξερ. 2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε πολύ καλά. 3. Πλάθουμε με το μείγμα μακρόστενα σουτζουκάκια και τα αλευρώνουμε ελαφρά. Τα τηγανίζουμε για 3΄-4΄. 4. Εν τω μεταξύ σε κατσαρόλα φαρδιά βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και τη βράζουμ...
Απάντηση:
ωραιο φενεται :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.Ρίχνουμε την σάλτσα,το ανάλογο νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.Στην συνέχεια, ρίχνουμε το κριθαράκι.Μόλις "τραβήξει" τα νερά του, σβήνουμε. Υλικά : 700 γραμμάρια κριθαράκι χονδρό 600-700 γραμμάρια μανιτάρια 3-4 κρυμμύδια 4 ποτήρια χυμός ντομάτας μαιντανός σκόρδο λάδι αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορω να το κανω?με μαχαιρι,μιξερ?
Απάντηση:
οχι κανε το με το τριφτη ειναι απλο. πιασε προσεκτικα τα φλουδια και ξυσε τα προσεχε ομως μη τραυματισεις τα δακτυλα σου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολυ απλο... Παιρνεις τα κομματια απο το κοτοπουλο, και τα μαριναρεις για να ειναι πιο νοστιμα (περιπου 3-5 ωρες) Μεσα σε ζωμο απο λαχανικα (το βρισκεις στα σουπερμαρκετ) σε χυμο απο λεμονι, σε ριγανη, αλατι, πιπερι και για εξτρα νοστιμια, βαζεις στο μειγμα λιγο μουσταρδα... Υστερα τα βγαζεις, τους ριχνεις λιγο αλατι και τα ψηνεις σε χαμηλη φωτια στα καρβουνα....Στο τελος μπορεις να φτιαξεις το εξης σως: Ανακατευεις ενα φλιτζανι ξυδι μπαλσαμικο με δυο κουταλιες τις σουπας μελι (και αν θελε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα θερμοκήπια λειτουργούν από τη διαφορετική διαφάνεια του γυαλιού στην ηλιακή και θερμική ακτινοβολία. Το γυαλί είναι διαφανές στα περισσότερα από τα μήκη κύματος της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά είναι παχύ στα πολύ πιό μακροχρόνια (θερμικές υπέρυθρες ακτίνες) μήκη κύματος που απελευθερώνονται από τις εγκαταστάσεις και το χώμα μέσα στο θερμοκήπιο. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι σε θέση να εισαγάγει το θερμοκήπιο, όπου απορροφάται από τις εγκαταστάσεις και τους θερμαίνει επάνω. Τα πιό μακροχρόνια θ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν μιλάμε για χοιρινό Μπάμπω ενώ για κοτόπουλο ωραία είναι η Arroz con pollo 1: http://www.cooklos.gr/syntages/mpampo 2: http://www.cooklos.gr/syntages/arroz-con-pollo- koyvaneziko-kotopoylo-ryzi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πιπερια τουρσι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF% 81%CF%83%CE%AF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά1 κιλό κολοκυθάκια φρυγανιά τριμμένη (όσο πάρει) 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3/4 φλυτζανιού κεφαλοτύρι τριμμένο 1 αυγό αλάτι, πιπέρι, μπόλικο δυόσμο Οδηγίες 1.Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις άκρες από τα κολοκύθια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό να βράσουν 2.Αφού βράσουν αφήνουμε να στραγγίσουν τα πολλά υγρά και να κρυώσουν 3.Στο μεταξύ ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε σε τηγάνι με λάδι (να μην σκουρύνει πάρα πολύ) 4.Βγάζουμε το κρεμμύδι με τρυπητό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν αγοράσαμε τις γαρίδες ολόκληρες τις καθαρίζουμε από το κέλυφος, το κεφάλι και με μία οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι της από τη πίσω πλευρά. Τις πλένουμε και τις στραγγίζουμε. Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν σε κοχλάζον αλατιχμένο νερό για 1 λεπτό λιγότερο απ΄ότι λέει το πακέτο. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σωτάρουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστούν τα πολλά υγρά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 46 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.