Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρο...
Απάντηση: ΝΑΙ...
Απάντηση: Υλικά: 500 γρ. Φασόλια Γίγαντες Ελέφαντες 3 μέτρια ξερά κρεμμύδια 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλη ντομάτα ή 1 φλιτζάν...
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα: ½ κιλό φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 2/3 φλιτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού φρέσκια σ...
Απάντηση: γινετε και ειναι και νοστιμοτατο!!!...
Απάντηση: Θεωρω πως σαν αποτελεσμα ειναι πολυ καλυτερο να φτιαξεις μονος/η την σαλτσα και οχι με ετοιμη κρεμα γαλακτος. Θα χρειαστεις δυο κατσαρολακια, στο ε...
Απάντηση: λουκάνικα με θυμάρι 1/2 κιλά χωριάτικα λουκάνικα 130 γρ. αλεύρι 1 αυγό 1 κούπα γάλα 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο Λίγο θυμάρι Λίγ...
Απάντηση: Η ΑΠΟ ΑΡΑΚΑ Η ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟ...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ: 2 φλιτζάνια κομμένα κρέας ή πουλερικό 2-3 κ.σ ελαιόλαδο 10-12 αυγά 1 μεγάλη ντομάτα σε κυβάκια 1 πιπεριά κέρα...
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κατσικακι ριγανατο

Απάντηση: Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http://www.sid...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: θα πρεπει να κανεισ μια σως απο μουσταρδα λεμον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα σκληρά τυριά που γίνονται από αγελαδινό γάλα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το βιταμ είναι,γιατί είναι μαργαρίνη,με βάση το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μεχρι να μαλακωσουν οχι να λιωσουν ομως γυρω σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αποξηραμενη κοκκινη καυτερη πιπερια αν δεν θελε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ....ΔΡΟΜΟ. ΠΙΤΣΑ ΣΕ....ΚΩΝΟ !!! ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ορίστε μια καλή που φτιάχνω εγώ : http://www.si...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 2 γινωμένες ντομάτες, ξεφλουδισμένε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ομελέτα φούρνου Αμερικάνικη Κουζίνα Ελληνι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ορισμένες τροφές, που τις θεωρούμε απόλυτα γκου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 – 6 άτομα: 350 γρ φασόλια μέ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 6 Συστατικά:3 κιλά γαλοπού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 800 γραμμάρια μοσχα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://antonasnet.blogspot.com/2008/05/blog- po...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/katsikaki-foyrnoy-me- patates-kai-agkinares Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF% 84%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%AF%CF%86%CE%BD%CE% BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα πρεπει να κανεισ μια σως απο μουσταρδα λεμονι λιγο μελι χυμο πορτοκαλι και λαδι να τανακατεψεισ καλα και υστερα να κανεισ επαλλειψη το κρεας αν σαρεσει το σκορδο μπορεισ να τριπησεισ το κρεασ σου και να βαλεισ μερικεσ σκελιδεσ,αλλα να ξερεισ θα χει εντονη γευση... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά: 500 γρ. Φασόλια Γίγαντες Ελέφαντες 3 μέτρια ξερά κρεμμύδια 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλη ντομάτα ή 1 φλιτζάνι φρέσκιας σάλτσας ντομάτα Μαϊντανός Αλάτι, κόκκινο πιπέρι, ρίγανη Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια για 10-12 ώρες. Βράζουμε τα φασόλια μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να λιώσουν για περίπου 1 με 1 ½ ώρα . Στο τέλος φροντίζουμε να μην είναι στεγνά αλλά να κρατάνε τα υγρά τους. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Κόβουμε τα 3 κρεμμύδια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα: ½ κιλό φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 2/3 φλιτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού φρέσκια σάλτσα ντομάτα 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι 2 καρότα 1 μάτσο σέλινο αλάτι, κόκκινο πιπέρι Εκτέλεση: Πλένουμε καλά τα φασόλια και τα αφήνουμε να μουλιάσουνε 8 με 12 ώρες. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα φασόλια με νερό περίπου 1 φασόλια προς 3 νερό. Ρίχνουμε το κρεμμύδι (περασμένο από τον τρίφτη), τα καρότα (κομμένα σε ροδέλες), απ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γινετε και ειναι και νοστιμοτατο!!! Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα την συνταγή σας για μακαρόνια με άσπρη σάλτσα, μανιτάρια και μπέικον
Απάντηση:
Θεωρω πως σαν αποτελεσμα ειναι πολυ καλυτερο να φτιαξεις μονος/η την σαλτσα και οχι με ετοιμη κρεμα γαλακτος. Θα χρειαστεις δυο κατσαρολακια, στο ενα τσιγαρισε το μπεικον και τα μανιταρια ωστε να ειναι σχεδον ετοιμα να φαγωθουν, στο αλλο βαλε αρκετο βουτυρο να λιωσει και μετα ριξε αλευρι να τσιγαριστει ( καλο θα ναι να υπαρχει μια αναλογια 1-1 στο αλευρι με το βουτυρο) ανακατευοντας συνεχως. Οταν δεις πως το αλευρι εχει γινει ενα με το βουτυρο, κατι σαν ζυμη, ριξε αργα αργα χλιαρο φρεσκο γαλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λουκάνικα με θυμάρι 1/2 κιλά χωριάτικα λουκάνικα 130 γρ. αλεύρι 1 αυγό 1 κούπα γάλα 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο Λίγο θυμάρι Λίγο βούτυρο Λίγο αλάτι Σάλτσα μουστάρδας Ετοιμασία 1.Χτυπάμε στο μπλέντερ το αλεύρι, το αυγό, το γάλα και λίγο αλάτι μέχρι να γίνουν ένας λείος χυλός και μετά προσθέτουμε τον μαϊντανό και το θυμάρι. 2.Βουτυρώνουμε ένα ταψί, βάζουμε μέσα τα λουκάνικα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 5 λεπτά περίπου. 3.Ρίχνουμε τον χυλό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ΑΠΟ ΑΡΑΚΑ Η ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟ Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνω ομελετα φουρνου
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ: 2 φλιτζάνια κομμένα κρέας ή πουλερικό 2-3 κ.σ ελαιόλαδο 10-12 αυγά 1 μεγάλη ντομάτα σε κυβάκια 1 πιπεριά κέρατο σε κυβάκια 1 μέτριο ξερό λευκό κρεμμύδι σε κυβάκια 3 φρέσκα κρεμμυδάκια το λευκό και λίγο από το πράσινο μέρος τους 1 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα και κασέρι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 1 μέτρια πατάτα βρασμένη και πατημένη με το πιρούνι Ελάχιστο αλάτι, διότι έχει τα τυριά πιπέρι φρεσκοτριμμένο, κύμινο, μοσχοκάρυδο Σωτάρουμε ελαφρά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα σκληρά τυριά που γίνονται από αγελαδινό γάλα έχουν κίτρινο χρώμα, ενώ εκείνα που γίνονται από άλλα γάλατα, έχουν μάλλον λευκό και δεν κάνουν τόσο καλή φιγούρα και για αυτό πολλοί τυροκόμοι χρωματίζουν τα τυριά αυτά προ πάντων τα βελτιωμένα. Το χρώμα αυτό το ρίχνουν στο γάλα που θα πήξουν και πριν ρίξουν την πυτιά. Στο εμπόριο πουλάνε σε μπουκάλια τέτοια χρώματα επίτηδες για τα τυριά που είναι καμωμένα από ουσίες που δεν βλάπτουν. (:))…. Όταν δεν βρίσκουμε τέτοιο χρώμα στην αγορά, μπο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το βιταμ είναι,γιατί είναι μαργαρίνη,με βάση το λάδι! Οτιδήποτε έχει ζωικο λίπος,δεν είναι νηστισιμο! Α,και το φυστικοβουτυρο είναι νηστισιμο! :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μεχρι να μαλακωσουν οχι να λιωσουν ομως γυρω στη μια ωρα σε κρυο νερο! Διαβάστε περισσότερα...
σε μια συνταγή με τί θα μπορούσαμε να το αντικαταστήσουμε?
Απάντηση:
αποξηραμενη κοκκινη καυτερη πιπερια αν δεν θελεις καυτερο μπορεις να βαλεις γλυκια παπρικα σε σκονη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ....ΔΡΟΜΟ. ΠΙΤΣΑ ΣΕ....ΚΩΝΟ !!! ΄Ολοι αγαπάνε την πίτσα σήμερα.Αλλά ποιός την εφήυρε; Η ιδέα της πίτσας είναι αρχαιότερη από την Ιταλία. Οι Έλληνες είχανε για πρώτη φορά την ιδέα του ψησίματος ψωμιού σε στρογγυλό, επίπεδο σχήμα και προσθέτοντας διάφορα ύλικα από πάνω. Ένας συνδυασμός ελαιόλαδου και ορισμένων μπαχαρικών ήταν ένας από τους καθημερινούς τρόπους κατανάλωσης. Τα φύλλα ήταν τυπικές γαρνιτούρες, μαζί με ορισμένα είδη κρέατος, ακόμη και φρούτα. Είναι σχεδόν βέβαιο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε μια καλή που φτιάχνω εγώ : http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/γαλατόπιτα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά: 2 γινωμένες ντομάτες, ξεφλουδισμένες 2 ντοματίνια τσέρυ, ολόκληρα περίπου 30 φύλλα βασιλικού 1 – 2 σκελίδες σκόρδο Μία χούφτα αμύγδαλα (περίπου 20) ψημένα και αλατισμένα 1 κουταλιά ελαιόλαδο (μπορείτε να βάλετε 2) Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ομελέτα φούρνου Αμερικάνικη Κουζίνα Ελληνική Κουζίνα Ομελέτες 1 λουκάνικο χωριάτικο 1 πιπεριά 1/4 κασέρι 2 πατάτες 8 αυγά 10 λεπτά προετοιμασία 20 λεπτά Αυγό Λουκάνικο Πατάτα Τυρί Υλικά συνταγής Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε... 8 αυγά 2 πατάτες 1/4 κασέρι 1 λουκάνικο χωριάτικο 1 πιπεριά Καθαρίζουμε τις πατάτες, και τις κόβουμε για τηγάνισμα. Τις τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν μαλακές. Κόβουμε το λουκάνικο σε μικρά κομματάκια, όσο πιο μικρά γίνεται. Κόβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορισμένες τροφές, που τις θεωρούμε απόλυτα γκουρμέ σήμερα, συχνά ακριβές, είναι τροφές που έφτιαχναν οι παλιοί, όταν δεν είχαν τρόπο άλλο συντήρησης (παστά ψάρια και κρέατα, λιαστές ντομάτες κλπ). Τα τελευταία χρόνια, η λιαστή ντομάτα έχει γίνει μόδα σε πολλά πιάτα, τόσο για τη νοστιμιά της, αλλά και για την πάρα πολύ μεγάλη περιεκτικότητά της σε λυκοπένιο, αιτία που την συμπεριλαμβάνει στις υγιεινότερες μεσογειακές τροφές. Οι παλιοί λοιπόν, που δεν είχαν τρόπο να συντηρήσουν σε κατάψυξη ντομ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 – 6 άτομα: 350 γρ φασόλια μέτρια Φαρσάλων 6 φύλλα μαρουλιού 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 4 αγγουράκια τουρσί 2 κ.σ. κάπαρη 8 φέτες τσίρο Για το ντρέσινγκ: 1 λεμόνι 2 κ.γ σκόνη μουστάρδα ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες. Τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν. Όταν βράσουν, στραγγίζουμε τα φασόλια και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε το μαρούλι σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 6 Συστατικά:3 κιλά γαλοπούλα ολόκληρηαλάτιμαύρο πιπέρι500 γρ. κάστανα6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1 κούπα λεπτοκομμένο κρεμμύδι1 κούπα λεπτοκομμένο σέληνο4 κούπες θρυμματισμένο ψωμί ή φρυγανιές1 κουταλιά γλυκού ξερό θυμάρι 1 κουταλιά γλυκού ξερή ματζουράνα1 κουταλιά γλυκού μαύρη ζάχαρη 1 κουταλιά γλυκού ξερό δενδρολίβανο Οδηγίες:Βράστε τα κάστανα και αφαιρέστε το περίβλημα τους. Ψιλοκόψτε τον καρπό.Σε αντικολλητικό σκεύος ρίξτε το λάδι και προσθέστε αρχικά το κρεμμύδι κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φλιτζάνια ανάμεικτα λαχανικά τουρσί (καρότο, πράσινες ντομάτες, κουνουπίδι, πιπεριές, λάχανο) ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τα φασόλια από την προηγούμενη ημέρα. Την επόμενη ημέρα τα βάζετε στην κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και τα βράζετε χωρίς αλάτι για 45 λεπτά. Καθαρίζετε και τρίβετε τα κρεμμύδια και τα καρότ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 800 γραμμάρια μοσχαρίσια ουρά με κόκαλο 2 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 1 μεγάλη πατάτα λίγο σέλερι ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζετε τα λαχανικά και τα κόβετε σε μικρότερα κομμάτια. Βάζετε τα κομμάτια του κρέατος στην κατσαρόλα με 1 ½ λίτρο νερό και τα βράζετε χωρίς να τα αλατίσετε για 50 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Μετά ρίχνετε στην κατσαρόλα τα λ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://antonasnet.blogspot.com/2008/05/blog- post.html Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 138 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.