Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: θα πρεπει να κανεισ μια σως απο μουσταρδα λεμονι λιγο μελι χυμο πορτοκαλι και λαδι να τανακατεψεισ καλα και υστερα να κανεισ επαλλειψη το κρεας αν...
Απάντηση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρο...
Απάντηση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρο...
Απάντηση: Σε φυτώρια. Αν μένεις Αθήνα θα βρεις σίγουρα στο Μαρκόπουλο...
Απάντηση: Πολύ καλή ιδέα. Είναι ένα πολύ θρεπτικό και νόστιμο άγριο χόρτο. Μπορείς να το φυτέψεις Φλεβάρη - Μάρτη ή Σεπτέμβριο - Οκτώβριο...
Απάντηση: οι τιμές νομίζω ξεκινάνε από 20 ευρώ. Πρόσεξε αν δεν έχεις ξανακαλλιεργήσει, γιατί είναι δύσκολο http:// www.agrogen.gr/ index.php? option=com_virtu...
Απάντηση: 2 κιλά αρνάκι 1 1/2 κιλό σταμναγκάθι 1 ποτήρι περίπου ελαιόλαδο 2 ντομάτες τριμμένες Αλάτι Πιπέρι...
Απάντηση: συνταγές μαγειρικής - κουνουπίδι κοκκινιστό - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE%...
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βράζουμε 3,5 φλιτζάνια νερό μαζί με το γάλα, τη φυτίνη και το λάδι. Ρίχνουμε τον τραχανά λίγο λίγο,ανακατευόντας.Μ όλις πάρει βράση ,...
Απάντηση: Μερίδες 4 Χρόνος Μαγειρέματος: 25-30 λεπτά Υλικά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι (60γρ) πολύ ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι του...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κατσικακι με σταμναγκαθι

Απάντηση: Σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια στο Flora...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http://www.sid...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το σταμναγκαθι (Cichorium spinosum ) ειναι φυτό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τη ζύμη της τάρτας Προσθέτουμε στο αλεύρι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπορείς να φτιάξεις μακαρονάκι κοφτό με χταπόδι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι
Απάντηση: Μια πολύ νόστιμη και χορταστική συνταγή. Θερμιδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: H ελιά έχει 10 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 4 αραβικές πίτες 4 κρεμμύδια μέτρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ρυζοτο λαχανικων * 4 φλυτζανάκια ρύζι κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό σπανάκι πλυμένο κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λαγανα: Υλικα: 20 γρ. μαγιά νωπή ή 2 κ.γ. μαγ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στο χωριό έτσι μαγείρευαν.Άλλο πράγμα να ψήνεις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: για 4 άτομα • 4 μεγάλες γόπες, καθαρισμένες (ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά (για 6 μερίδες): 600γρ. ωμά νούτολς απ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τον ζωμό λαχανικών σε 1½ λίτρο ζεστό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πες μας ποια συνταγη να σου πουμε...ολες ειναι...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια στο Flora. Στη συνέχεια προσθέτουμε το συκώτι, τον άνηθο, αλάτι, πιπέρι, λίγο ρίγανη και την ψιλοκομμένη τομάτα. Αφήνουμε για 5 λεπτά να πάρουν μια βράση και να μειωθούν λίγο τα υγρά της ντομάτας και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί. Μετά από λίγο ρίχνουμε στο μείγμα το ρύζι και το αφήνουμε να βράσει για περίπου 15 λεπτά (προσέχουμε μήπως χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο νερό). Η γέμιση είναι έτοιμη. Παράλληλα, πλένουμε το κατσίκι και αλατοπιπερώνουμε το εσωτερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/katsikaki-foyrnoy-me- patates-kai-agkinares Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF% 84%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%AF%CF%86%CE%BD%CE% BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το σταμναγκαθι (Cichorium spinosum ) ειναι φυτό τησ οικογένειας των ραδικιών. Η γεύση του είναι πικρή και καταναλώνετε είτε ωμό είτε μαγειρεμένο. Σαν καλλιέργεια μπορεί να πει κανείς οτι ειναι απαιτητική. Η εγκατάσταση της καλλιέργειας γίνεται με σπορο. Η πιο συχνές εργασίες που γίνονται στο χωράφι ειναι το ξεβοτάνισμα ( η αφαίρεση δηλαδή των ζιζανίων) και η συγκομιδή. Αλλες εργασίες ειναι το καθάρισμα το πλύσιμο και η συσκευασία. Το καθάρισμα απαιτεί χρόνο και πολλά εργατικά χέρια. Γι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα πρεπει να κανεισ μια σως απο μουσταρδα λεμονι λιγο μελι χυμο πορτοκαλι και λαδι να τανακατεψεισ καλα και υστερα να κανεισ επαλλειψη το κρεας αν σαρεσει το σκορδο μπορεισ να τριπησεισ το κρεασ σου και να βαλεισ μερικεσ σκελιδεσ,αλλα να ξερεισ θα χει εντονη γευση... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
πωσ θα καλιεργεισω σταμναγκαθι
Απάντηση:
Σε φυτώρια. Αν μένεις Αθήνα θα βρεις σίγουρα στο Μαρκόπουλο. Διαβάστε περισσότερα...
θέλω να καλλιεργήσω στον κήπο μου σταμναγκάθι ποιά εποχή μπορώ Μαγνησία
Απάντηση:
Πολύ καλή ιδέα. Είναι ένα πολύ θρεπτικό και νόστιμο άγριο χόρτο. Μπορείς να το φυτέψεις Φλεβάρη - Μάρτη ή Σεπτέμβριο - Οκτώβριο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οι τιμές νομίζω ξεκινάνε από 20 ευρώ. Πρόσεξε αν δεν έχεις ξανακαλλιεργήσει, γιατί είναι δύσκολο http://www.agrogen.gr/index.php? option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_cat egory_id=71 Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνεται το αρνάκι με σταμναγκάθι;
Απάντηση:
2 κιλά αρνάκι 1 1/2 κιλό σταμναγκάθι 1 ποτήρι περίπου ελαιόλαδο 2 ντομάτες τριμμένες Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές μαγειρικής - κουνουπίδι κοκκινιστό - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF% 8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βράζουμε 3,5 φλιτζάνια νερό μαζί με το γάλα, τη φυτίνη και το λάδι. Ρίχνουμε τον τραχανά λίγο λίγο,ανακατευόντας.Μόλις πάρει βράση , ρίχνουμε το τυρί. Αφήνουμε τη σούπα να σιγοβράσει για 10 λεπτά. Ρίχνουμε το πιπέρι και κατεβάζουμε από τη φωτιά. ΥΛΙΚΑ : 1 3/4 φλιτζάνι τραχανά 1 φλιτζάνι τυρί φέτα θρυμματισμένη 1/2 φλιτζάνι λάδι 1/2 φλιτζάνι γάλα 1 κουταλιά της σούπας φυτίνη Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες 4 Χρόνος Μαγειρέματος: 25-30 λεπτά Υλικά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι (60γρ) πολύ ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη (κουρκουμάς) 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 250γρ κοντόκοκκο ρύζι 50ml (1/5 του φλιτζανιού) ξηρό λευκό κρασί 2 κουταλάκια του γλυκού κομμένο άνηθο 500ml (2 φλιτζάνια) ζωμό ψαριού 200γρ φιλέτο λευκών ψαριών κομμένα σε μπουκιές 250γρ μύδια καθαρισμένα 80γρ καλαμπόκι 250γρ μαγειρεμένες γαρίδες, καθαρισμένες αλλά χωρίς να... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Για τη ζύμη της τάρτας Προσθέτουμε στο αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι και κοσκινίζουμε. Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στον κάδο της κουζινομηχανής, προσθέτουμε 125γρ. Flora με βούτυρο και με το ειδικό εργαλείο (γάτζο) αρχίζουμε να ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να αρχίσει να τρίβεται. Στη συνέχεια προσθέτουμε νερό και αυγό και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο και σφιχτό. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, τη βγάζουμε, την δουλεύουμε λίγο με τα χέρια μας, την τυλίγουμε με μεμβράνη και την το... Διαβάστε περισσότερα...
Έχω πάρει ένα ωραιότατο χταποδάκι και κάνω νηστεία. Καμιά καλή πρόταση για να το μαγειρέψω;
Απάντηση:
Μπορείς να φτιάξεις μακαρονάκι κοφτό με χταπόδι Υλικά που θα χρειαστείς: • 400 γρ. μακαρονάκι κοφτό • 1 κιλό χταπόδι • 2-3 κρεμμύδια • 200 γρ. ελαιόλαδο • 400 γρ. ντομάτες φρέσκες • 2 σκελίδες σκόρδο • 1 φύλλο δάφνης • 1 ξυλάκι κανέλας • 1 ποτήρι κρασί λευκό • αλάτι • πιπέρι 1. Καθαρίζετε το χταπόδι, το πλένετε, το στραγγίζετε και το βράζετε σε σιγανή φωτιά με ελάχιστο νερό 20'. 2. Το βγάζετε από την κατσαρόλα, το αφήνετε να κρυώσει και το κόβετε σε κομματάκια. 3. Στην ίδια κατσαρόλα ρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια πολύ νόστιμη και χορταστική συνταγή. Θερμιδικά θα μπορούσε να αποτελέσει από ένα βραδινό μέχρι και πλήρες γεύμα, ανάλογα με την ποσότητα που θα καταναλώσουμε. Υλικά 500 γρ ανάμικτα κίτρινα τυριά χαμηλών λιπαρών (π.χ. Gouda, ρεγγάτο, τσένταρ) 1 μέτριο καρότο 1 πιπεριά φλωρίνης 1 μικρό κρεμμύδι ξερό 3 αυγά 1 γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder 50 γρ μαργαρίνη Εκτέλεση Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και την... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
H ελιά έχει 10 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από το ελαιόλαδο. Eίναι προτιμότερο, λοιπόν, να τρώτε τις ελιές από τη χωριάτικη σαλάτα παρά να βουτάτε στο λάδι.- Όλες οι ελιές δεν είναι ίδιες. H κάθε ποικιλία ελιάς δεν διαφέρει μόνο σε γεύση, αλλά και σε θερμίδες και θρεπτικά συστατικά (κυρίως σε ποσότητες και δράση αντιοξειδωτικών). - Oι Θρούμπες ελιές Kρήτης έχουν λιγότερη υγρασία, άρα και περισσότερο λίπος. Γενικότερα, οι ελιές δεν απαγορεύονται σε δίαιτες. Eντούτοις, αν το παρακάνετε, σα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 4 αραβικές πίτες 4 κρεμμύδια μέτρια 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ½ φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά Aλάτι & Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
πυζι πως
Απάντηση:
Ρυζοτο λαχανικων * 4 φλυτζανάκια ρύζι κίτρινο * 4-5 κομματάκια σαφράν * 2 πιπεριές πράσινες * 1 πιπεριά κόκκινη * 4 μανιτάρια * 4 καρότα μικρά * τυρί τριμμένο reggato light 1. Βράζουμε το ρύζι μαζί με το σαφράν 2. Βράζουμε τα καρότα 3. Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό (για να μη χρειαστεί να βάλουμε λάδι) βάζουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια όλα κομμένα σε μικρές φέτες και τα ψήνουμε 4. Σε ένα πυρέξ ρίχνουμε το ρύζι τις πιπεριές και τα μαν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/patates- giaxni.html είναι η συνταγή που χρησιμοποιώ και είναι πολύ νόστιμη.η συγκεκριμμένη σελίδα με έχει σώσει καθώς έχει πολύ απλές συνταγές και ευκολα κατανοητές.καλή επιτυχία!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο (ή και κατεψυγμένο) 120 γρ κρεμμύδια ξεφλουδισμένα 4 κουταλιές λάδι ελιάς ή ασπρισμένο βούτυρο (ghee) 1/2-1 φρέσκια πράσινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (βάζω 2-3) 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ 1 κουταλάκι αλάτι περίπου 1/2 κουταλάκι ζάχαρη (ή 1 κουταλάκι σκούρα ζάχαρη) 125 ml νερό 1/2-1 κουταλάκι γκαράμ μασάλα (από ασιατικό εστιατόριο) Εκτέλεση: 1. Κόβουμε το σπανάκι σε λωρίδες του 1 εκ. και ψιλοκόβ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λαγανα: Υλικα: 20 γρ. μαγιά νωπή ή 2 κ.γ. μαγιά σε σκόνη 1/2 φλ. ζεστό νερό (40°) 1 κιλό αλεύρι χωριάτικο ή μαλακό 1 κ.σ. αλάτι 2 κ.σ. λάδι ή βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη λίγο σουσάμι Εκτελεση: Διαλύστε τη μαγιά στο ζεστό νερό, ρίξτε λίγο από το αλεύρι, να γίνει πηχτός χυλός, σκεπάστε τον με πλαστική μεμβράνη κι αφήστε τον σε ζεστό μέρος 12 ώρες. Κοσκινίστε σε λεκανίτσα το αλεύρι με το αλάτι και κάντε στο κέντρο ένα λάκκο. Ρίξτε μέσα τη ζάχαρη, το λάδι, τη μαγιά και 2 κούπες χ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο χωριό έτσι μαγείρευαν.Άλλο πράγμα να ψήνεις λουκάνικα και μπριζόλες και να παίρνουν και άρωμα απο το ξύλο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για 4 άτομα • 4 μεγάλες γόπες, καθαρισμένες (ζητήστε από τον ιχθυοπώλη σας να τις καθαρίσει) • 1 κρεμμύδι ξερό, μεγάλο, ψιλοκομμένο • ½ φλ. κάππαρη • ½ φλ. καππαρόφυλλα • 4 φιλέτα αντζούγιας, ψιλοκομμένα • 3 κ.σ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη • 2 κ.σ. ελαιόλαδο • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το λαδολέμονο: • 6 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο • 3 κ.σ. χυμό λεμόνι • ξύσμα από 1 λεμόνι, ακέρωτο (προαιρετικά) εκτέλεση Προθερμαίνουμε το γκριλ. Σε μικρό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για 6 μερίδες): 600γρ. ωμά νούτολς από αυγό (4 σακουλάκια των 150γρ. ή 3 των 200γρ.) - 680 kcal 750γρ. ωμό χοιρινό ή κοτόπουλο καθαρισμένο από το εμφανές λίπος/δέρμα - 995 kcal 300γρ. κουνουπίδι - 85 kcal 200γρ. καρότα - 50 kcal 6 κουταλάκια γλυκού wok oil - 165 kcal 3 κουταλιές σούπας teriyaki sauce - 50 kcal 4 κουταλιές σούπας dark soya sauce - 10 kcal Σύνολο θερμίδων ανά μερίδα: 340 kcal Οδηγίες παρασκευής: Κόβουμε το κοτόπουλο ή το χοιρινό σε μακρόστεν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τον ζωμό λαχανικών σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Απλώνουμε τα ανάμικτα λαχανικά σε ένα ταψί, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και τον ξερό βασιλικό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 5 λεπτά στους 190 °C. Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο και το μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασί. Αφήνουμε να βράσει προσθέτοντας σταδιακά τον ζωμό λαχανικών. Τον προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πες μας ποια συνταγη να σου πουμε...ολες ειναι δυσκολο να στις βαλω εδω,αλλιως google ,πατα και στο βγαζει αυτοματα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 60 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.