Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Κατεβασε λιγο την τιμη... κριση εχουμε, τα ενοικια εχουν πεσει παρα πολυ. Για να το βαζεις εδω σημαινει οτι εχεις δοκιμασει στην "χρυση ευκαι...
Απάντηση: Μερίδες 1 Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά Υλικά 100γρ σολομός Χυμός 1 λεμονιού 50γρ (ζυγισμένο ωμό) κουσκούς 80ml (1/3 του φλιτζανιού) βρασ...
Απάντηση: βαλε κρυο απο το ψυγει βηταμ πανω στο σημειο και αστο οσο περισσοτερη ωρα μπορεις... τραβαει το καψιμο με τη φουσκαλα και μαλακωνει το σημειο και δ...
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις τοποθετούμε σε ταψάκι να είναι στριμωγμένες. Ρίχνουμε στο ταψί και το σκόρδο, τη ρίγανη, το...
Απάντηση: Εύκολα.Παίρνετε ένα κουτάκι Coca Cola και το αδειάζετε στην κατσαρόλα.Βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνετε να βράσει για λίγη ώρα το αναψυκτι...
Απάντηση: Αν καεί το φαγητό, καθάρισε τον μαύρο πάτο της κατσαρόλας χρησιμοποιώντας λευκό ξίδι. Αφήνεις το σκεύος να μουλιάσει με ζεστό νερό και μπόλικο ξίδι...
Απάντηση: Απο όσο ξέρω η coca cola βοηθάει.Την βάζετε στην κατσαρόλα και τη βάζετε στη φωτιά να ζεσταθεί.Θα βγάλει το πιο πολύ καμμένο σιρόπι και δεν χρειάζε...
Απάντηση: θες για ρύζι ? το κοτσύφι,πέταξε ... :(...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: μισό κιλό μοσχαράκι 2 λεμόνια αλάτι πιπέρι 1 κρεμμύδι μεγάλο λάδι 4 - 5 πατάτες μέτριες ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ζεματάμε για λίγο το μοσχαράκ...
Απάντηση: γιατι μαυριζουνε απο κατω; μαλλον επειδη καιγονται απο την φλογα γι αυτο μαυριζου\ν...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κατσικακι λεμονατο στην κατσαρολα

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: 11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπορεις να το κανεις λεμονατο-λαδοριγανη που ει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: την γεμιζεις με ζεστο νερο με ξυδι, την αφηνεις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http://www.sid...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν καθαρίζει, την έκαψες την κατσαρόλα! :D
Απάντηση: Νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις λεμόνι ξύδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θα πρεπει να κανεισ μια σως απο μουσταρδα λεμον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 500 γρ. Φασόλια Γίγαντες Ελέφαντε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα: ½ κιλό φασόλια Πλακέ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Αστακοί, καβούρια και λοιπά καρκινοειδή υποφέρουν όταν βράζουν ζωντανά μέσα στην κατσαρόλα. Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας που μελετά το νευρικό σύστημα των ειδών αυτών και δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Experimental Biology. Τα καρκινοειδή και πολλοί ακόμα οργανισμοί διαθέτουν ειδικούς υποδοχείς (αισθητήρες πόνου, αλγοϋποδοχείς) που αντιλαμβάνονται τα επικίνδυνα ερεθίσματα και ενεργοποιούν ένα ταχύτατο ανακλαστικό αποφυγής. Η μελέτη έδειξε πως τα είδη αυτά διαθέτουν μια μ...
Απάντηση:
10 λόγοι για να μην φάτε αστακούς 1. Οι αστακοί έχουν δικαιώματα Η PETA πιστεύει, ότι πρέπει να σεβόμαστε τα δικαίωματα όλων των ζώων, άσχετα αν τα ζώα έχουν κάποια ωφέλεια στον άνθρωπο ή ισχύουν σαν εκλεκτή τροφή. Οπως ακριβώς και εμείς, και αυτά υποφέρουν και θέλουν να ζήσουν την ζωή τους, μια ελεύθερη και ασφαλή ζωή . Γιαυτό δεν έχουμε το δικαίωμα, να ψαρεύουμε αστακούς προς τροφή, να τους βασανίζουμε και να τους σκοτώνουμε. 2. Το βράσιμο πονάει...ισχύει επίσης και για τους αστακο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μηπως δεν ειναι τοσο γευστικο το βοτυρο; Αν αλλαζες βουτρο; Όσο για το αλ΄΄ατι προσθεσε επιπλεον στον τελος! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι 4 αυγά 2 κουταλάκια μπέικιν ξύσμα δύο λεμονιών 1 φλυντζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα 7 κουταλιές γάλα ΣΙΡΟΠΙ 1 φλυντζάνι ζάχαρη 2 φλυντζάνια νερό χυμό ενός λεμονιού Ετοιμάζετε το σιρόπι. Βράζετε όλα τα υλικά για 5-6 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει. Προθερμένετε το φούρνο στους 160. Βουτηρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί στρογγυλό Νο. 22. Σε ένα μπώλ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έκανες πλύση στομάχου δηλαδή; ;p Μπα, δεν παθαίνεις τίποτα, το πολύ-πολύ να λειτουργήσει σαν καθαρτικό! ;D Μόνο μακροχρόνια κατάποση σαπουνιού μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην πανίδα του πεπτικού συστήματος & να έχεις προβλήματα στην πέψη. Κατά τ άλλα, για την ποσότητα που αναφέρεις, το μόνο κακό είναι η χαλασμένη γεύση του ποπκόρν... ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατεβασε λιγο την τιμη... κριση εχουμε, τα ενοικια εχουν πεσει παρα πολυ. Για να το βαζεις εδω σημαινει οτι εχεις δοκιμασει στην "χρυση ευκαιρια", ισως και αλλου και δεν καταφερες να το νοικιασεις, ο λογος ειναι οτι ειναι ακριβο για την σημερινη εποχη. Δεν ξερω βεβαια σε τι κατασταση ειναι το σπιτι, μπορει να ειναι νεοδμητο, τοτε καλα το νοικιαζεις, αλλα αν οχι κατεβα πιο κατω. Για 2άρι ειναι λιγο ακριβο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες 1 Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά Υλικά 100γρ σολομός Χυμός 1 λεμονιού 50γρ (ζυγισμένο ωμό) κουσκούς 80ml (1/3 του φλιτζανιού) βραστό νερό 60γρ (1 μικρό κρεμμύδι) κομμένο σε λεπτές φέτες 90γρ (1 μέτρια) ώριμη ντομάτα για σάλτσα σε φέτες 1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο ξύδι 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι 30γρ ρόκα Εκτέλεση Τοποθετούμε το σολομό σε ένα σκεύος και τον περιχύνουμε με το μισό χυμό λεμονιού Ψήνουμε το σολομό σε μέτρια θερμοκρασία για 4-... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαλε κρυο απο το ψυγει βηταμ πανω στο σημειο και αστο οσο περισσοτερη ωρα μπορεις... τραβαει το καψιμο με τη φουσκαλα και μαλακωνει το σημειο και δε θα σου αφησει και σημαδι... αλλιως βαλε κρυο γιαουρτι ή παγακια και σε καμια περιπτωση μη σπασεις τη φουσκαλα γιατι θα σε τσουζει πολυ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις τοποθετούμε σε ταψάκι να είναι στριμωγμένες. Ρίχνουμε στο ταψί και το σκόρδο, τη ρίγανη, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά ν’ αναμειχθούν όλα τα υλικά. Συμπληρώνουμε νερό μέχρι τη μέση της πατάτας (περίπου 1 ποτήρι). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις και σε αέρα για 40΄ μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τις σαρδέλες, με μαχαίρι κόβουμε το κεφάλι και τραβ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εύκολα.Παίρνετε ένα κουτάκι Coca Cola και το αδειάζετε στην κατσαρόλα.Βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνετε να βράσει για λίγη ώρα το αναψυκτικό.Στη συνέχεια αδειάζετε το αναψυκτικό και αφήνετε την κατσαρόλα να μουλιάσει με νερό και σαπούνι για να μαλακώσει και το υπόλοιπο καμμένο υπόλειμμα φαγητού που δεν βγήκε και θα καθαρίσει πολύ πιο εύκολα απο ότν αν τρίβατε με τις ώρες.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν καεί το φαγητό, καθάρισε τον μαύρο πάτο της κατσαρόλας χρησιμοποιώντας λευκό ξίδι. Αφήνεις το σκεύος να μουλιάσει με ζεστό νερό και μπόλικο ξίδι όλο το βράδυ, κατόπιν ξύνεις με ξύλινη σπάτουλα για να απομακρυνθούν τα καμένα κομμάτια και τέλος το πλένεις με συνηθισμένο υγρό πιάτων. Πιο γρήγορος τρόπος; Γεμίζεις την κατσαρόλα με ζεστό νερό και ρίχνεις μέσα μια ταμπλέτα απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων. Μόλις διαλυθεί η ταμπλέτα, καθαρίζεις χωρίς κόπο. Μια λύση επίσης για όσους/ες διαθέτουν τζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο όσο ξέρω η coca cola βοηθάει.Την βάζετε στην κατσαρόλα και τη βάζετε στη φωτιά να ζεσταθεί.Θα βγάλει το πιο πολύ καμμένο σιρόπι και δεν χρειάζεται ξύσιμο.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θες για ρύζι ? το κοτσύφι,πέταξε ... :( Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: μισό κιλό μοσχαράκι 2 λεμόνια αλάτι πιπέρι 1 κρεμμύδι μεγάλο λάδι 4 - 5 πατάτες μέτριες ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ζεματάμε για λίγο το μοσχαράκι. Επειτα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το μοσχαράκι το πιπέρι και το αλάτι . Μετά προσθέτουμε τα λεμόνια τις πατάτες κομμένες και ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν οι πατάτες. Κλείνουμε τη χύτρα και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά. Μετά ανοίγουμε το καπάκι και το αφήνουμε άλλα 5 λεπτά περίπου να δέσει η σάλτσα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι μαυριζουνε απο κατω; μαλλον επειδη καιγονται απο την φλογα γι αυτο μαυριζου\ν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/katsikaki-foyrnoy-me- patates-kai-agkinares Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορεις να το κανεις λεμονατο-λαδοριγανη που ειναι καταπληκτικο με πατατες.Επισηςε κοκκινιστο με μακαρονια ή ρυζι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
την γεμιζεις με ζεστο νερο με ξυδι, την αφηνεις να μουλιασει κ ξεκινας με συρμα...αν δν καθαριζει προσθεσε κ λιγη σοδα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF% 84%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%AF%CF%86%CE%BD%CE% BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν καθαρίζει, την έκαψες την κατσαρόλα! :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις λεμόνι ξύδι και σόδα και πρέπει να το αφήσεις να μουλιάσεις και μετά να το τρίψεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα πρεπει να κανεισ μια σως απο μουσταρδα λεμονι λιγο μελι χυμο πορτοκαλι και λαδι να τανακατεψεισ καλα και υστερα να κανεισ επαλλειψη το κρεας αν σαρεσει το σκορδο μπορεισ να τριπησεισ το κρεασ σου και να βαλεισ μερικεσ σκελιδεσ,αλλα να ξερεισ θα χει εντονη γευση... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλαμαρια ολόκληρα καθαρισμένα * 5 μέτριες πατάτες * χυμός από ενα λεμόνι * λίγο αλάτι * πιπέρι * κρεμμυδάκι φρέσκο * μαιντανός * άνιθος * λαδι 1. Πλένουμε και κόβουμε τα καλαμάρια σε κομμάτια οχι απαραίτητα σε λωρίδες 2. Τσιγαρίζουμε στο λάδι, σε ρηχή κατσαρόλα, το κρεμμυδάκι, μαιντανό, άνιθο, μετα το καλαμάρι 3. Το αφήνουμε 5 λεπτά να βρασει-τσιγαριστεί και μετα προσθέτουμε λίγο νεράκι να σ... Διαβάστε περισσότερα...
που εχει γινει με σπορελαιο οχι με βουτυρο κ χωρις σταφίδες
Απάντηση:
Απάντηση:
1 κοτόπουλο 7 μεγάλες πατάτες αλάτι πιπέρι 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλάκι μουστάρδα ρίγανη 5 σκελίδες σκόρδο χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι Πλένουμε το κοτόπουλο και το αλατοπιπερώνουμε, Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε και τις αλατίζουμε, Σε μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό του λεμονιού, το σκόρδο ψιλοκομμένο, ρίγανη, την μουστάρδα, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι, Προσθέτουμε στο μπολ με τις πατάτες 2-3 κουταλιές από την σάλτσα αυτή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά: 500 γρ. Φασόλια Γίγαντες Ελέφαντες 3 μέτρια ξερά κρεμμύδια 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλη ντομάτα ή 1 φλιτζάνι φρέσκιας σάλτσας ντομάτα Μαϊντανός Αλάτι, κόκκινο πιπέρι, ρίγανη Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια για 10-12 ώρες. Βράζουμε τα φασόλια μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να λιώσουν για περίπου 1 με 1 ½ ώρα . Στο τέλος φροντίζουμε να μην είναι στεγνά αλλά να κρατάνε τα υγρά τους. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Κόβουμε τα 3 κρεμμύδια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα: ½ κιλό φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 2/3 φλιτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού φρέσκια σάλτσα ντομάτα 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι 2 καρότα 1 μάτσο σέλινο αλάτι, κόκκινο πιπέρι Εκτέλεση: Πλένουμε καλά τα φασόλια και τα αφήνουμε να μουλιάσουνε 8 με 12 ώρες. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα φασόλια με νερό περίπου 1 φασόλια προς 3 νερό. Ρίχνουμε το κρεμμύδι (περασμένο από τον τρίφτη), τα καρότα (κομμένα σε ροδέλες), απ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 145 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.