Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: πουλανε στα κρεοπωλεια αψητα, ή παιρνεις ενα ξυλο του παιρνας μικρα κομματια χοιρινου ή κοτοπουλου βαζεις οτι αλλο θες και το ψηνεις...
Απάντηση: Οι παπαρδελες ειναι ζυμαρικο. Οριστε και μια συνταγη για να φας νοστιμες παπαρδελες! Συστατικά 1 πακέτο Papardelle Primo Gusto ½ κουταλιά το...
Απάντηση: Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε χλιαρή θερμοκρασία μέσα σε ένα σκεύος. Λιώνουμε τα κρεμμύδια, τα στύβουμε και κρατάμε μόνο το χυμό τους. Τρίβο...
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 300 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 500 γραμμάρια κρεμμυδάκια στιφάδου 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ ...
Απάντηση: Εκλεκτός μεζές για καλοφαγάδες τα σπαράγγια, αλλά και γνωστό φυτό από την αρχαιότητα. Απεικονίσεις του έχουν βρεθεί σε τοιχογραφίες στην αρχαία Αίγ...
Απάντηση: Τα υλικά 500 gr. χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλο 1 ξερό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά 1 πράσινη γλυκιά πιπεριά 100...
Απάντηση: Καθαρίζουμε τη σελινόριζα, την κόβουμε σε κομμάτια και τη βάζουμε σε κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό. Την αφήνουμε να σιγοβράσει, μέχρι να μαλα...
Απάντηση: Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Η βάση είναι νερό και αλεύρι όπου ανακατεύεις, σιγά σιγά το αλεύρι για να μη σβολιάζει, μέχρις ότου το μίγμα δεν είν...
Απάντηση: Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και σοτάρουμε σε μέτρια θερμοκρασία όλα τα λαχανικά μας, εκτός από τις ν...
Απάντηση: Συστατικά 1 με 1,5 κιλό πράσα 1 μεγάλο ματσάκι σέλινο 1 ποτήρι λάδι περίπου 3 με 4 μέτριες ντομάτες ξεφλουδισμένες λίγη σάλτσα pummaro αλάτι ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Κασεροκροκετες βεφας

Απάντηση: ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 500 γρ. τυρί ένταμ 1 αυγό 1 φλιτζανά...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σπέσιαλ συνταγή για μπρόκολο - http://www.sidag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κιλό ψάρια διάφορα για βραστά 2 κρεμμύδια 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στο φουρνο με κρεμα γαλακτος διαρορα τυρια κ μπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα: 250 γρ φασόλια Έγχρω...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το φουρνο τον αναψες;
Απάντηση: Υλικά για 4-6 μερίδες: 500 γραμμάρια γίγ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καθαριζουμε τα σκορδα αφηνουμε το βολβο με περι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: EΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ;
Απάντηση: Υλικά...2 κουταλιές σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Pizzacone το λένε στην Αμερική.Στην Ιταλία απο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσκου βασιλικού ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ένα λίτρο ελαιόλαδο έχει μάζα περίπου 915 γραμμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 - 6 μερίδες: 500 γραμμάρια γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΤΡΙΜΕΝΟ, 2 ΑΥΓΑ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΖΑΜΠΟΝ Ή ΠΑΡΙΖΑ Ή ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ(ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ) 1 ΜΕΓΑΛΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΦΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γρ. τυρί ένταμ 1 αυγό 1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο 1 φλιτζανάκι αλεύρι Λίγο μοσχοκάρυδο Λάδι για το τηγάνισμα Αλάτι Πιπέρι Ετοιμασία 1. Τρίβουμε το ένταμ από την χοντρή μεριά του τρίφτη, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά. 2. Πλάθουμε την ζύμη μας σε μπαστουνάκια (αν κολλάει η ζύμη στα χέρια μας βάζουμε λίγο αλεύρι) και τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά. 3. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και σερβίρουμε αμέσως. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι. Το χοντροκόβουμε και το βάζουμε σε μεγάλο τρυπητό. Το στύβουμε με τα χέρια να “μαραθεί” και να φύγουν τα πολλά υγρά. Κατόπιν, το ρίχνουμε σε φαρδιά λεκάνη και προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον μάραθο, τις καυκαλήθρες, το ελαιόλοδο, τα μυρώνια και το τυρί. Ανακατεύουμε καλά. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μίγμα, μαζί με τον τραχανά. Ανακατεύουμε ξανά να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο Flora Soft μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σπέσιαλ συνταγή για μπρόκολο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CF%81%CF% 8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF% 83%CF%84%CF%8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πουλανε στα κρεοπωλεια αψητα, ή παιρνεις ενα ξυλο του παιρνας μικρα κομματια χοιρινου ή κοτοπουλου βαζεις οτι αλλο θες και το ψηνεις. Διαβάστε περισσότερα...
Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι η "παπαρδελα";
Απάντηση:
Οι παπαρδελες ειναι ζυμαρικο. Οριστε και μια συνταγη για να φας νοστιμες παπαρδελες! Συστατικά 1 πακέτο Papardelle Primo Gusto ½ κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι ½ κουταλιά του γλυκού φρέσκο δενδρολίβανο 2 κουταλιές της σούπας τυρί μετσοβόνε τριμμένο 200 γραμμ. ψιλοκομμένο τοματάκι Primo Gusto 4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος Light 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό 1½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο 3 κουταλιές της σού... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε χλιαρή θερμοκρασία μέσα σε ένα σκεύος. Λιώνουμε τα κρεμμύδια, τα στύβουμε και κρατάμε μόνο το χυμό τους. Τρίβουμε το σκόρδο και το κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε τους 3 διαφορετικούς κιμάδες στον κάδο του μίξερ και με το γάντζο ανακατεύουμε και ζυμώνουμε παράλληλα. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και τελευταίο ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο, ανακατεύοντας έως ότου γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά για 45... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 300 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 500 γραμμάρια κρεμμυδάκια στιφάδου 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκοι μπαχάρι 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός ελαιόλαδο ξίδι αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τους γίγαντες από την προηγούμενη ημέρα. Τους στραγγίζετε και τους βράζετε σε 1 λίτρο νερό χωρίς αλάτι για 1 ώρα. Καθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκλεκτός μεζές για καλοφαγάδες τα σπαράγγια, αλλά και γνωστό φυτό από την αρχαιότητα. Απεικονίσεις του έχουν βρεθεί σε τοιχογραφίες στην αρχαία Αίγυπτο. Με ιστορία λοιπόν πάνω από 4000 χρόνια ήταν γνωστό φάρμακο τον καιρό εκείνο για τον πονόδοντο, τα τσιμπήματα εντόμων αλλά και για προβλήματα καρδιάς. Σήμερα τα σπαράγγια καλλιεργούνται σε χώρες με εύκρατο κλίμα. Υπάρχουν πάνω από 150 είδη αλλά μόνο τα 20 είναι βρώσιμα. Στην Ελλάδα καλλιεργούνται πλέον σχεδόν παντού. Ωφέλιμα για την υγεία, τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα υλικά 500 gr. χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλο 1 ξερό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά 1 πράσινη γλυκιά πιπεριά 100 gr. ρίζες μπαμπού 1 καρότο 3 φέτες ανανά σε κονσέρβα ½ φλυτζάνι σιρόπι από την κονσέρβα ανανά 4 κουταλιές της σούπας σόγια σος 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ 2 κουταλιές της σούπας ρυζόξιδο 2 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο Αλάτι Πιπέρι Επιπλέον θα χρειαστεί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τη σελινόριζα, την κόβουμε σε κομμάτια και τη βάζουμε σε κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό. Την αφήνουμε να σιγοβράσει, μέχρι να μαλακώσει. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και στραγγίζουμε τη σελινόριζα. Μόλις κρυώσει λίγο, την περνάμε από τον μύλο των λαχανικών και την πολτοποιούμε. Τη βάζουμε σε βαθύ μπολ και την αναμιγνύουμε με το Flora λιωμένο, την κρέμα γάλακτος χλιαρή, το μοσχοκάρυδο και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Η βάση είναι νερό και αλεύρι όπου ανακατεύεις, σιγά σιγά το αλεύρι για να μη σβολιάζει, μέχρις ότου το μίγμα δεν είναι ούτε ιδιαίτερα πηχτό ούτε όμως κι εντελώς υδαρές. Αντί για νερό, για να είναι το κουρκούτι σου πιο αφράτο μπορείς να βάλεις γάλα και μετά σιγά σιγά το αλεύρι. Απ εκεί και πέρα αυτοσχεδιάζεις... Μπορεις να βάλεις λίγο ξηρό δυόσμο για μυρωδιά, ξύσμα / ή χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού... Δεν είναι καμιά σπουδάια σοφία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και σοτάρουμε σε μέτρια θερμοκρασία όλα τα λαχανικά μας, εκτός από τις ντομάτες, μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το μπαλσάμικο. Ρίχνουμε τα σοταρισμένα λαχανικά σε ταψάκι, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και τοποθετούμε τις τομάτες πάνω από τα λαχανικά μας. Τρίβουμε τη φέτα πάνω από τις τομάτες και ψήνουμε στο φούρνο στους 180° για 15-20΄. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 με 1,5 κιλό πράσα 1 μεγάλο ματσάκι σέλινο 1 ποτήρι λάδι περίπου 3 με 4 μέτριες ντομάτες ξεφλουδισμένες λίγη σάλτσα pummaro αλάτι πιπέρι (νερό όσο χρειασθεί) Για τα κεφτεδάκια: 700 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 300 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο 1 αβγό 3 κουταλιές σούπας λάδι 3 κουταλιές σούπας άσπρο κρασί 3 κουταλιές σούπας γάλα φρέσκο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μανταϊνό λίγο αλάτι Οδηγίες 1. Πλένουμε καλά τα πράσα και το σέλινο και τα κόβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ψάρια διάφορα για βραστά 2 κρεμμύδια 1 μάτσο σέλινο 4 καρότα 2 πράσινες πιπεριές 1 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο 4 πατάτες μέτριες ¼ φλιτζάνι λάδι Αλάτι, πιπέρι ½ φλιτζάνι ρύζι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια. Καθαρίζουμε τα λαχανικά. Βράζουμε σε 1.5 λίτρο νερό τα ψάρια μαζί με τα λαχανικά ολόκληρα, εκτός από τον άνηθο. Όταν βράσουν όλα καλά βγάζουμε τα λαχανικά και τα περνάμε από το μπλέντερ ή από τον μύλο των λαχανικών, εκτός μόνο από τις πιπεριές που τις πετάμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο φουρνο με κρεμα γαλακτος διαρορα τυρια κ μπεικον!ειναι πολυ ευκολο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζόντια φέτα σαν καπάκι από την πάνω πλευρά τους. Αφαιρούμε την ψίχα τους και τα τοποθετούμε σε μεγάλο ταψί. Πετάμε τα σποράκια από την ψίχα που έχουν οι πιπεριές και οι τομάτες (συλλέγοντας τον ζωμό τους σε μπολ). Τρίβουμε την ψίχα των λαχανικών στη χοντρή πλευρά του τρίφτη ή τα πολτοποιούμε στο μύλο των λαχανικών. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον κιμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα: 250 γρ φασόλια Έγχρωμα Γίγαντες Ελέφαντες 400 γρ τόνος 400 γρ καλαμπόκι 300 γρ μαγιονέζα 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες. Τα βράζουμε έως ότου να μαλακώσουν χωρίς να λιώσουν. Τα στραγγίζουμε, τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Ρίχνουμε τον τόνο, το καλαμπόκι και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Στο τέλος ρίχνουμε την μαγιονέζα και ανακατεύουμε όλα τα υλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το φουρνο τον αναψες; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4-6 μερίδες: 500 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Καστοριάς 2 ξερά κρεμμύδια 4 καρότα 3 φλιτζάνια τριμμένες ντομάτες ή ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 200 γραμμάρια καβουρμάς ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Μουσκεύετε από την προηγούμενη ημέρα τους γίγαντες. Την επόμενη ημέρα, τους ξεπλένετε και τους βράζετε για 45 λεπτά σε νερό χωρίς αλάτι. Οταν βράσουν, τους στραγγίζετε χωρίς να τους ξεπλύνετε. Ψιλοκόβετε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαριζουμε τα σκορδα αφηνουμε το βολβο με περιπου δεκα εκατοστα με το μισκο βαζουμε σε μια καττσαρολα νερο αλατι και ξυδι το αφηνουμε να βρασει και δοκιμαζουμε τι γευσι του ποσο ξυνο ειναι βαζουμε τα σκορδα να βρασουν οχι πολυ στη συνεχεια τα βγαζουμε να κρυο σουν τα βαζουμε σε βαζο και επανω βαζουμε λιγο λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
EΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά...2 κουταλιές σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 1 κουταλιά σούπας βούτυρο ανάλατο, 1 κοτόπουλο 1 ½-2 κιλά, σε 6 κομμάτια, ή ολόκληρα μπούτια (χωρισμένα πόδι και μπούτι), αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο, 30-40 σκελίδες σκόρδο, μεγάλες, ½ φλιτζάνι κρασί λευκό, ½ φλιτζάνι ζωμό κότα, 1 φλιτζάνι πράσινες ελιές τσακιστές, με βγαλμένο κουκούτσι, ξεπλυμένες κάτω από τρεχούμενο νερό και στραγγισμένες. Εκτέλεση… Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι και δυνατή φωτιά ζεστάνετε το λάδι, βάλτε στο κοτόπουλο... Διαβάστε περισσότερα...
http://www.otherside.gr/2010/06/pizzacone/
Απάντηση:
Pizzacone το λένε στην Αμερική.Στην Ιταλία απο όπου και ξεκίνησε αυτή η ιδέα λέγεται Conopizza. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσκου βασιλικού 2 σκελίδες σκόρδο 1 λίτρο ελαιόλαδ Οδηγίες Παρασκευής Πλένετε 1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσκου βασιλικού και τα σκουπίζετε καλά με μια πετσέτα. Τον βάζετε σε ένα μπουκάλι με 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες με την φλούδα (πλυμένες και αυτές και καλά σκουπισμένες) και ρίχνετε 1 λίτρο ελαιόλαδο. Κλείνετε καλά το μπουκάλι και το φυλάτε σε σκοτεινό και δροσερό μέρος για 3 εβδομάδες, ανακινώντας το πού και πού. Ανοίγετε το μπουκάλι, σουρώνετε το ελαιόλαδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα λίτρο ελαιόλαδο έχει μάζα περίπου 915 γραμμάρια. Διαβάστε περισσότερα...
5 ΚΙΛΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ
Απάντηση:
Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γεια σου,εγωτα βαζω μεσα σε ενα βαθυ τηγανι(η κατσαρολακι) με λιγο λαδι,σαλτσα,πιπεριες και αλατοπιπερο(σαγανακι δλδ)και ελαχιστο νερο και μεσα σε 5 λεπτακια ειναι ετοιμα.ετσι κι αλλιως αυτα ειναι σχεδον προμαγειρεμενα.(αν τα θελεις σκετα,μην βαλεις πολυ νερο γιατι θα γινουν πολυ λαπαδιασμενα και νερουλα.προσεχε γιατι την εχωπατησει κι εγω ετσι).καλη επιτυχια και καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 - 6 μερίδες: 500 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Καστοριάς 2 ξερά κρεμμύδια 2 πράσα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κίτρινες πιπεριές 250 γραμμάρια φρέσκα στρογγυλά μανιτάρια 300 γρ. φρέσκο σπανάκι πλυμένο και κομμένο ½ ματσάκι άνηθος ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Μουσκεύετε από την προηγούμενη ημέρα τους γίγαντες. Την επόμενη ημέρα, τους ξεπλένετε και τους βράζετε για 45 λεπτά σε νερό χωρίς αλάτι. Οταν βράσουν,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ. Το μπιφτέκι είναι γαλοπούλας και άρα χαμηλών λιπαρών, το κατίκι είναι από τα πιο light τυριά, ενώ τα πολλά λαχανικά μιλάνε από μόνα τους. Συστατικά ½ κιλό κιμάς γαλοπούλα (στήθος) ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη 1 κ. σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο ½ κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο 1 ½ κ. σ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο 3 κ. σ. φρυγανιά τριμμένη 2 κ. σ νερό 4 ψωμιά για μπέργκερ 2 κ. σ. Κατίκι Δομοκού 4 μαρουλόφυλλα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 84 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.