Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τη φιλεταρισμένη γαλοπούλα, ρίχνουμε ξύσμα από πορτοκάλι, χυμό από πορτοκάλι, προσθέτουμε Knorr έξτρα γεύση ζωμό κό...
Απάντηση: Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τις κουβερτούρες και τις σοκολάτες σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά. Χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά κα...
Απάντηση: Για τη ζύμη της τάρτας Προσθέτουμε στο αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι και κοσκινίζουμε. Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στον κάδο της κουζινομηχανής, προσ...
Απάντηση: Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρε...
Απάντηση: Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε, πρώτα στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες. Σε κατσαρόλα προσθέτουμε το Flora Soft με βούτυρο, το αλεύρι, τα...
Απάντηση: Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα μαζί με τη βανίλια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, να πάρουν βράση. Στο μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη...
Απάντηση: Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Knorr βοδινό σε 1.700 ml νερό, μαζί με το μοσχαράκι, σουρώνουμε και φιλτράρουμε τον ζωμό και...
Απάντηση: Βάζουμε λίγο Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε τα καρότα και τον αρακά. Αλατοπιπερώνουμε και τα...
Απάντηση: Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζουμε. Τα ρίχνουμε σε βαθύ μπολ και τα π...
Απάντηση: Repeter, sil vous plait ...μη με ρωτήσεις για τόνους...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Καλλυντικα με γαλα γαιδουρας

Απάντηση: Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Χτυπάμε το Flora, το μέλι και την ζάχαρη άχνη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε, στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η Ελλάδα είναι μία ώρα μπροστά!
Απάντηση: Δεν εισαι στο σωστό site,έδω δεν ειναι site εύρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αν θες τη γνωμη μου μη βαζεις στο σωμα σου τετο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αυτά είναι και τελείως υποκειμενικά .. Μπορεί ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: βασικα δεν το μαθενεις νομιζω.. απλα οταν σε πλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι γνωρίζω αρκετά καλά θα έλεγα...αν θες να σε...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τη γαλοπούλα. Αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο. Όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο πιο ωραίο θα γίνει. Το ψήνουμε σε γκριλιέρα για 3'- 4' από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα στους 200ºC για 15'. Ετοιμάζουμε την σαλάτα. Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση. Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε το Flora, το μέλι και την ζάχαρη άχνη στο μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τους κρόκους έναν-έναν, το αυγό και στη συνέχεια τη βανίλια και το ρούμι. Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε κορν φλάουρ, αλάτι, αλεύρι και μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο μίγμα με το Flora Soft με βούτυρο. Τα χτυπάμε να γίνουν ένα και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Ανοίγουμε τη ζύμη σε 0,5 εκατοστά πάχος και κόβουμε με κουπ πατ για μπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε, στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά τη γαλοπούλα. Την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε αντικολλητικό σκεύος και όταν κάψει, ρίχνουμε τη γαλοπούλα να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές. Προς το τέλος του σοταρίσματος, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το καρότο και το σκόρδο. Πασπαλίζουμε με το κάρι και σοτάρουμε για 2 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό και τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τη φιλεταρισμένη γαλοπούλα, ρίχνουμε ξύσμα από πορτοκάλι, χυμό από πορτοκάλι, προσθέτουμε Knorr έξτρα γεύση ζωμό κότας και ανακατεύουμε. Μαρινάρουμε για δέκα λεπτά και συνεχίζουμε με τη γέμιση. ΓΕΜΙΣΗ: Λιώνουμε καλά στο τηγάνι το Flora με βούτυρο και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τον κιμά. Βάζουμε έπειτα τα κάστανα, την καπνιστή γαλοπούλα, το ρύζι, το κουκουνάρι, τα κράνμπερις, τα βερίκοκα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε ελαφρά για να σοτα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τις κουβερτούρες και τις σοκολάτες σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά. Χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά και προσθέτουμε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας. Στο τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και τις βανίλιες. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ ή ατομικά φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 15’. Εάν τα βάλουμε σε ατομικά φορμάκια, ψήνουμε για 10’. Αφήνουμε το σουφλέ να παγώσει στη φόρμα. Όταν το κόψουμε, η σοκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη ζύμη της τάρτας Προσθέτουμε στο αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι και κοσκινίζουμε. Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στον κάδο της κουζινομηχανής, προσθέτουμε 125γρ. Flora με βούτυρο και με το ειδικό εργαλείο (γάτζο) αρχίζουμε να ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να αρχίσει να τρίβεται. Στη συνέχεια προσθέτουμε νερό και αυγό και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο και σφιχτό. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, τη βγάζουμε, την δουλεύουμε λίγο με τα χέρια μας, την τυλίγουμε με μεμβράνη και την το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα. Σε όλο αυτό το διάστημα ανακατεύουμε διαρκώς με ξύλινη κουτάλα, για να μη κολλήσει η κρέμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει λίγο. Ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε, πρώτα στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες. Σε κατσαρόλα προσθέτουμε το Flora Soft με βούτυρο, το αλεύρι, τα κρεμμύδια, τους κόκκους πιπεριού, το φύλλο δάφνης και τα φυλλαράκια από το κλωναράκι θυμαριού. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά και ανακατεύουμε για αρκετή ώρα μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα και να αρχίσουν να καραμελώνουν. Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε στα κρεμμύδια τους δύο ζωμούς, ανακατεύουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα μαζί με τη βανίλια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, να πάρουν βράση. Στο μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα με το γάλα από τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο βραστό γάλα στο μίγμα των αυγών. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μίγμα στην κατσαρόλα. Ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να βράσει, ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη σπάτουλα. Μόλις η κρέμα πήξει αποσύρουμε την κατσαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Knorr βοδινό σε 1.700 ml νερό, μαζί με το μοσχαράκι, σουρώνουμε και φιλτράρουμε τον ζωμό και στη συνέχεια τον αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ξεψαχνίζουμε το βρασμένο μοσχαράκι και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη, σε ζεστό περιβάλλον. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ. Το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα από το Flora και το 1/4 από το ξεψαχνισμένο βραστό μοσχαράκι. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε λίγο Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε τα καρότα και τον αρακά. Αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε για λίγα λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες. Τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για μερικά λεπτά, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν, χωρίς να βράσουν. Τις στραγγίσουμε. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα μέτριο ταψί και απλώνουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζουμε. Τα ρίχνουμε σε βαθύ μπολ και τα περιχύνουμε με 2 κουταλιές Flora Soft με βούτυρο. Τα ανακατεύουμε και τα διατηρούμε ζεστά. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και την πιπεριά και ανακατεύουμε, μέχρι να μαραθούν και να βγάλουν τα υγρά τους. Σβήνουμε με το κρασί και σιγοβράζουμε για μερικά λεπτά, να εξατμισθεί το αλκοόλ. Πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Repeter, sil vous plait ...μη με ρωτήσεις για τόνους.. Διαβάστε περισσότερα...
ποσες ωρες εχουμε διαφορα ελλαδα γαλια?
Απάντηση:
Η Ελλάδα είναι μία ώρα μπροστά! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν εισαι στο σωστό site,έδω δεν ειναι site εύρεσης εργασίας,αν θες να δουλέψεις ως πωλήτρια πήγαινε στο prison.gr και δες το αντίστοιχο portal. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εξαρτάται τα καλλυντικά και τον τόπο προορισμού σου. Γενικά στα αεροδρόμια παίζουνε πολλά. Από που θα φύγεις, που θα πας.. Τέτοια. Π.χ. Όταν ταξίδευα για Μόσχα, τα καλλυντικά μου της Yves Saint-germain με βάση το αγγούρι δεν επετράπησαν να "ταξιδέψουν" μαζί μου στη χειραποσκευή, οπότε και μου τα πέταξαν. (Υποθέτω αυτό έγινε για να μην τους απελάσει το καθεστώς). Από την άλλη, όταν ταξίδευα για Ταϊτή, τα απαραίτητα καλλυντικά μου, που ήταν προφανώς αντιηλιακά από τη θυγατρική τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κωδικός Δ.Ο.Υ. 1114 ΟΝΟΜΑ Δ.Ο.Υ. ΙΔ ΑΘΗΝΩΝ Διεύθυνση Κουρτίδου 184 T.K. 111 43. ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ Κ ΜΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΔΕΚΟ Η΄ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν θες τη γνωμη μου μη βαζεις στο σωμα σου τετοια πραγματα ειναι αχρηστα και καρκινογονα γεματο χημικα μπορεις να παρεις αιθεριο ελαιο κεδρου και να ριξεις λιγες σταγονες στο νερο στο μπάνιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτό πρέπει να λες http://www.youtube.com/watch?v=I8acxpIeJXQ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτά είναι και τελείως υποκειμενικά .. Μπορεί να επιλέξω π.χ την πρώτη κατηγορία και αύριο να βγω στον δρόμο , να γνωρίσω μια κοπέλα της δεύτερης και να την ερωτευτώ παράφορα . Έτσι και αλλιώς , η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι το παν . Πάντως , θα επέλεγα το δεύτερο , γιατί αυτά είναι χαρακτηριστικά της μεσογειακής ομορφιάς ( για να το παίξουμε και λίγο εθνικιστές :ρ )… Διαβάστε περισσότερα...
μην πειτε τιποτα για την κατηγορια δεν μπορουσα να πατησω την καταλληλη
Απάντηση:
Νομίζω ότι εξαρτάται απο το τσάι το αν θα είναι ωραίο η όχι.Για παράδειγμα είχα βάλει σε τσάι του βουνού γάλα και ήταν σκέτη αηδία! :p Αλλά στο λιπτον με γεύση καραμέλα-βανίλια είναι τέλειο <3 :p Και στο τσάι κανέλα. Υποτίθεται ότι βάζεις λίγο αν βάλεις πολύ δεν είναι ωραίο. Διαβάστε περισσότερα...
Μπορείτε να μου απαντήσετε παρακαλώ;
Απάντηση:
βασικα δεν το μαθενεις νομιζω.. απλα οταν σε πλισιασει ασε τον εαυτο σου ελευθερο και εγω νομιζα οτι πρπει να το μαθω αλλα δεν είναι ετσι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φέτος έχει 6.595 μόρια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Γιατι δεν εισαι συγουρος οτι θα τα καταφερεις? Χρονος,Πειθαρχεια και Υπομονη!Οι τρεις μεγαλοι κανονες :) Διαβάστε περισσότερα...
1)πρεπει ν μετατραπουν σ πλυθηντικο:1 ll a un livre et un cahier 2 je parle francais 3 tu aimes le vetement rose? 4 ii est roux, gros et tres gentil 2) πρεπει ν μετατραπουν στν ενικο 1) ll est nouveau et il est tres gentil 2)lls sont mignons 3) ll est brun et tres beau 4)ll est vieux et souriant 5) lls sont petits et gros 6 lls sont violets et bancs...ειμαι ασχετη απο αυτα...
Απάντηση:
1) Ils ont des livres et des cahiers 2) Nous parlons francais 3) Vous aimez les vetements rose 4) Ils sont roux, gros et gentil 1)Ils sont nouveaux et ils sont tres gentil 2)Il est mignon 3) Ils sont bruns et tres beaux 4) Ils sont vieux et souriants 5) Il est petit et gros 6) Il est violet et blanc Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
je mange tu manges il/elle/on mange nous mangeons vous mangez ils/elles mangent Ετσι ειναι :) (το εχω κλινει κι εγω στο σχολειο μονο γαλλικα,μαθηματικα κανω -_-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι γνωρίζω αρκετά καλά θα έλεγα...αν θες να σε βοηθήσω σε κάτι πες μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν δεν σε πειραζει και εφ οσον αισθανεσαι να σου κανεικαι καλο συνεχισε το... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.