Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Προέρχεται από την Ασία, σήμερα όμως καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο. Το καρότο είναι εδώδιμο είδος που καλλιεργείται ως λαχανικό και ανήκει στην ο...
Απάντηση: Είναι δένδρο που μπορεί να ψηλώσει ίσα με 10 μέτρα και ο καρπός του είναι όμορφος την εποχή που ώριμος ξεπροβάλλει απ’ τα φύλλα, εύρωστος και προκλ...
Απάντηση: Η καλούμενη ξυλοκερατιά, χαρουπιά, καρουπιά ή κουντουρουδιά, την οποία οι αρχαίοι ονόμαζαν κερωνία, αιγυπτία συκή ή κερατέα. Ο καρπός της, ο οποίο...
Απάντηση: Η βερικοκιά είναι δέντρο με γρήγορη καρποφορία και σε συνδυασμό με την πρωιμότητα και ωραιότητα του προϊόντος της έχει καταστεί ένα από τα προσφιλέ...
Απάντηση: Είναι δένδρο της Κίνας και της Ιαπωνίας και η καλλιέργειά του δοκιμάστηκε στο τόπο μας εδώ και 40 πάνω-κάτω χρόνια στο Δημόσιο Δενδροκομείο (Βοτανι...
Απάντηση: Η καλλιέργεια της συκιάς (Ficus carica), ανάγεται στους προϊστορικούς χρόνους και η καταγωγή της είναι, πιθανότατα, η Ασία. Απομεινάρια της αρχαιότ...
Απάντηση: Πρώτη από τα καρποφόρα δένδρα η αμυγδαλιά βιάζεται να φέρει την άνοιξη. Και την βλέπουμε μέσα στο χειμώνα, το Γενάρη, να ντύνεται σαν νυφούλα με τα...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170-180 ˚C. Σε ένα σκεύος μαγειρεύουμε τα υλικά έως ότου μαραθούν τα μήλα και τραβήξουν κατά πολύ τα υγρά τους και π...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μία φόρμα μήκους 17 εκατοστών και ύψους 7 εκατοστών και τοποθετο...
Απάντηση: μπορεις να παρεις τηλ στο υπουργειο γεωργιας η ακομα και στα κεπ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Καλλιεργεια σταφιδας

Απάντηση: Το λάχανο είναι φυτό περισσότερο ανθεκτικό στις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το φασόλι ανήκει στο γένος Phaseolus της οικογέ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Καλλιέργεια αχλαδιάς Η αχλαδιά γίνεται στα μέτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η μπάμια είναι γενικά ετήσιο φυτό και μοιάζει μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ειναι και η τσουκνιδα απο τα 40 φυτα που εχουν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το φυτό ευδοκιμεί σε γόνιμα και υγρά εδάφη. Η σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η αμυγδαλιά θεωρείται από τα ανθεκτικότερα στην...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για την καλλιέργεια της τα πιο κατάλληλα εδάφη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ή Βυσσινιά κατάγεται από τον Καύκασο, μεταξύ τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η αχλαδιά ή απιδιά είναι οπωροφόρο δέντρο και α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η σταφιδα γινεται απο ολα τα ειδη σταφυλιου. Α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κάλλος + έργο.
Απάντηση: Νομίζω πως ναί! Πρίν μερικούς μήνες αν δεν κάνω...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Το λάχανο είναι φυτό περισσότερο ανθεκτικό στις χαμηλές παρά στις υψηλές θερμοκρασίες. Η άριστη θερμοκρασία για την ανάπτυξή του είναι 15– με 18 βαθμούς Κελσίου. Παρά το γεγονός ότι αντέχει τόσο σε παγετούς όσο και σε θερμοκρασίες μέχρι 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου, σε πολλές ποικιλίες διαταράσσεται ο παραγωγικός κύκλος αν επικρατήσουν για μακρά περίοδο θερμοκρασίες κάτω από 10 βαθμούς Κελσίου ή πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το φασόλι ανήκει στο γένος Phaseolus της οικογένειας Leguminosae. Τα διάφορα καλλιεργούμενα είδη φασολιού, σύμφωνα με τη σπουδαιότητά τους, είναι τα εξής: Phaseolus vulgaris Phaseolus coccineus Phaseolus Lunatus Phaseolus acutifolius var. lutifolius Και τα τέσσερα είδη είναι διπλοειδή με 2x=22 χρωματοσώματα. Είναι φυτό ετήσιο, αν και στην άγρια μορφή του συναντάμε και πολυετείς τύπους. Το φασόλι κατάγεται από την Αμερική, απ' όπου μεταφέρθηκε στην Ευρώπη, ό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλλιέργεια αχλαδιάς Η αχλαδιά γίνεται στα μέτρια κλίματα, δηλαδή ούτε στα πολύ ζεστά ούτε στα πολύ ψυχρά. Προκόβει στις δροσερές θέσεις, στα παράλια και παραποτάμια μέρη, στις ανοιχτές κοιλάδες, στα χαμηλά οροπέδια και στις πλαγιές που έχουν μικρή κλίση. Με άλλα λόγια θέλει υγρό αέρα και δροσερό το καλοκαίρι. Σε θέσεις που δέρνονται από ανέμους δυνατούς, δεν πρέπει να φυτεύοντας αχλαδιές γιατί βλάπτονται. Σχετικά με το χώμα η αχλαδιά έχει απαιτήσεις. Θέλει το χωράφι να είναι ψαχνό, δυνατ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η μπάμια είναι γενικά ετήσιο φυτό και μοιάζει με το βαμβάκι. Ανήκει στην οικογένεια των Μαλαχιδών με 200 περίπου είδη και το όνομα “Μπάμια” είναι αραβικό. Έχει βαθύ ριζικό σύστημα, το φυτό της είναι ημιξυλώδες, ινώδες και φτάνει σε ύψος 0,5- 2 μέτρα. Τα φύλλα της μοιάζουν με παλάμες, στρογγυλά και μεγάλα, καλύπτονται από τρίχες ενώ τα άνθη της είναι κίτρινα με βάση πορφυρή. Ο σπόρος είναι μικρός, στρογγυλός, σκληρός με χρώμα γκρι- μαύρο. Η άνθηση πραγματοποιείται 35-60 ημέρες μετά τη βλάστηση... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προέρχεται από την Ασία, σήμερα όμως καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο. Το καρότο είναι εδώδιμο είδος που καλλιεργείται ως λαχανικό και ανήκει στην οικογένεια Apiaceae ή Umbelliferae ( Carrot or Parsley Family), όπως και ο άνηθος, το σέλινο, ο μαϊντανός, το κύμινο και άλλα. Είναι φυτό διετές, δηλαδή, το πρώτο έτος αναπτύσσονται τα βλαστητικά όργανα, ρίζα και φύλλα ενώ την επόμενη βλαστητική περίοδο σχηματίζεται το ανθοφόρο στέλεχος, μεγάλου ύψους με διακλαδώσεις, που θα καρποφορήσει. Ο σπόρος τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι δένδρο που μπορεί να ψηλώσει ίσα με 10 μέτρα και ο καρπός του είναι όμορφος την εποχή που ώριμος ξεπροβάλλει απ’ τα φύλλα, εύρωστος και προκλητικός. Μα τι τα θέλετε, είναι άθλιος πολύ σκανταλιάρης. Αυτός έβαλε σε πειρασμό τον Αδάμ και την Εύα κι έχασαν τον Παράδεισο και από τότε γεννιόμαστε με το προπατορικό αμάρτημα, σαν να μη έφταναν της ζωής μας τόσες αμαρτίες. Και στον Τρωικό πόλεμο φαίνεται πως έχει την ουρίτσα του. Λέγεται πως αφορμή του πολέμου ήταν το χρυσό μήλο που η Έρις έριξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η καλούμενη ξυλοκερατιά, χαρουπιά, καρουπιά ή κουντουρουδιά, την οποία οι αρχαίοι ονόμαζαν κερωνία, αιγυπτία συκή ή κερατέα. Ο καρπός της, ο οποίος σήμερα ονομάζεται ξυλοκέρατο, χαρούπι, καρούπι, κούτουρο ή κουντουχούδι ονομαζόταν αιγύπτιον σύκον ή κεράτιον. Κάπου αναφέρεται και με το όνομα ξυλόγλυκο. Αυτό το δέντρο είναι γνωστότατο, φαίνεται να κατάγεται από τη Μικρά Ασίας και ίσως την Κυρηναία, τη σημερινή Βάρκα της Τρίπολης (παράλια της Βόρειας Αφρικής) απ’ όπου, κατά πάσα πιθανότητα μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η βερικοκιά είναι δέντρο με γρήγορη καρποφορία και σε συνδυασμό με την πρωιμότητα και ωραιότητα του προϊόντος της έχει καταστεί ένα από τα προσφιλέστερα οπωροφόρα δέντρα. Κατάγεται από την Κίνα και στην Ελλάδα ήρθε απ την Ιταλία κατά τον πρώτον αιώνα μ. X. και γι αυτήν μιλούν διάφοροι ιστορικοί, όπως ο Πλίνιος, ο Διοσκουρίδης και αργότερα ο Γαληνός (129—201 μ. X.). Η βερικοκιά αντέχει τις χαμηλές θερμοκρασίες στην χώρα μας όπως και τις ψηλές του καλοκαιριού, όμως φοβάται πολύ τις απότομες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι δένδρο της Κίνας και της Ιαπωνίας και η καλλιέργειά του δοκιμάστηκε στο τόπο μας εδώ και 40 πάνω-κάτω χρόνια στο Δημόσιο Δενδροκομείο (Βοτανικό) που ήταν τότε το Τριανταφυλλίδειο Γεωργικό Σχολείο. Ο καρπός του δένδρου αυτού λέγεται ομοίως κακί, έχει δηλαδή το ίδιο όνομα με το δένδρο που τον κάνει. Και είναι κατακόκκινος όταν ωριμάσει και μοιάζει με στρογγυλή σφιχτή ντομάτα. Ωριμάζει Οκτώβριο - Νοέμβριο, τότε βλέπει κανείς σε μερικά μανάβικα της Αθήνας να πουλούν κακί μα με τα άλλα φρούτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η καλλιέργεια της συκιάς (Ficus carica), ανάγεται στους προϊστορικούς χρόνους και η καταγωγή της είναι, πιθανότατα, η Ασία. Απομεινάρια της αρχαιότερης μορφής αγροκαλλιέργειας είναι τα απολιθωμένα και τα, σε πολύ καλή κατάσταση, διατηρημένα σύκα που βρέθηκαν από Αμερικανούς και Ισραηλινούς αρχαιολόγους, στην κοιλάδα του Ιορδάνη. Αριθμός μικρών σύκων και άλλα μικρότερα κομμάτια ηλικίας 11.200 - 11.400 ετών, βρέθηκαν σε σπίτι σε νεολιθικό χωριό στην κοιλάδα του ποταμού Ιορδάνη, στο Ισραήλ. H αν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρώτη από τα καρποφόρα δένδρα η αμυγδαλιά βιάζεται να φέρει την άνοιξη. Και την βλέπουμε μέσα στο χειμώνα, το Γενάρη, να ντύνεται σαν νυφούλα με τα άσπρα και όμορφα λουλούδια της χωρίς να συλλογιστεί πως γύρω τα βουνά είναι χιονισμένα και μπορεί ξάφνου μια όψιμη παγωνιά να της τα ξεράνει και να χάσει τον καρπό της. Η αμυγδαλιά είναι δένδρο της Ασίας (Παλαιστίνης, Συρίας), όμως καλλιεργείται από τους αρχαιοτάτους χρόνους και στην Ευρώπη και στην Αφρική. Στην Ελλάδα φυτρώνει μόνη της και μπο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170-180 ˚C. Σε ένα σκεύος μαγειρεύουμε τα υλικά έως ότου μαραθούν τα μήλα και τραβήξουν κατά πολύ τα υγρά τους και προσθέτουμε το αραιωμένο κορν φλάουρ. Αλείφουμε ένα ταψάκι τάρτας με Flora Soft με βούτυρο, το αλευρώνουμε ελαφρά και τοποθετούμε μέσα τη ζύμη της τάρτας, την οποία τρυπάμε με πιρούνι. Προσθέτουμε το μαγειρεμένο μίγμα των μήλων. Τη ζύμη που μας περισσεύει την πλάθουμε ξανά, ανοίγουμε φύλλο, κλείνουμε τη μηλόπιτα και πιέζουμε τις άκρες της για να μην... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μία φόρμα μήκους 17 εκατοστών και ύψους 7 εκατοστών και τοποθετούμε στον πάτο της μία μακρόστενη λαδόκολλα. Λιώνουμε ελαφρά σε ένα τηγάνι το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και τη μελάσα, ανακατεύουμε το μίγμα σε χαμηλή θερμοκρασία και, όταν λιώσουν τα υλικά τα αφήνουμε στην άκρη. Κοσκινίζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με τη σκόνη του τζίντζερ και τη σόδα. Κάνουμε μία γούβα στη μέση, προσθέτουμε το λι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορεις να παρεις τηλ στο υπουργειο γεωργιας η ακομα και στα κεπ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρωτήστε εδω ισως εξυπηρετηθείτε Οι ενδιαφερόμενοι για αγροτικές επιδοτήσεις, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 210.8818416 (Τμήμα Επιδοτήσεων και νέων αγροτών). Διαβάστε περισσότερα...
Μπορεί η τσουκνίδα να καλλιεργηθεί και με ποιο τρόπο;
Απάντηση:
Ειναι και η τσουκνιδα απο τα 40 φυτα που εχουν παρε εγκριση απ την ευρωπαικη ενωση για καλλιεργεια ειναι υψιστης φαρμακευτικης σημασιας και υψηλου ενδιαφεροντος προιον ξερουμε οτι ευρισκεται αυτοφυες στην φυση αλλα δεν γνωριζουμε αν καποιοι το καλλιεργουν με αδεια η χωρις δεδομενου οτι δεν ξερουμε καποιον φορεα που να μπορει να μας ενημερωσει για αυτες τις καλλεργειες επ ακριβως . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δυσκολο ετσι να απαντησει κανεις θα επρεπε να γινει καποια εξεταδη των πλακων απο γεωπονο κατα την γνωμη μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ενας ανθρωπος που δεν εχει νιωσει την αγαπη σιγουρα εχει εγκαταστησει την μοναξια στο πετσι του για τα καλα και θα ειναι παρα πολυ δυσκολο να την αντικαταστησει με την αγαπη που θα του φαινεται και κατι αγνωστο, ποσο μαλλον να πρεπει και να την προσφερει κιολας σε καποιον αλλον. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το φυτό ευδοκιμεί σε γόνιμα και υγρά εδάφη. Η σπορά του φυτού γίνεται κατά την άνοιξη και η συγκομιδή στα μέσα Οκτωβρίου. Σήμερα το ακτινίδιο καλλιεργείται και στην Ευρώπη (Γαλλία, Ιταλία). Το ακτινίδιο, για να ευδοκιμήσει χρειάζεται περιοχές με ήπιο χειμώνα και θερμό και υγρό καλοκαίρι. Για το λόγο αυτό, στον ελληνικό χώρο καλλιεργείται στην Πιερία, όπου έχει κατοχυρωθεί με ονομασία προέλευσης (ΠΓΕ) από το 2002, στην περιοχή του ποταμού Σπερχειού στη Φθιώτιδα όπου έχει κατοχυρωθεί με πιστοπο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η αμυγδαλιά θεωρείται από τα ανθεκτικότερα στην ξηρασία καρποφόρα δένδρα. Υπάρχουν όμως ποικιλίες λίγο και άλλες πολύ ανθεκτικές (όπως η ποικιλία Ρέτσου). Οι ευνοϊκοί τύποι εδαφών είναι ανάλογοι με το είδος τού υποκειμένου επάνω στο οποίο εμβολιάζεται η Αμυγδαλιά. Γενικά όμως η αμυγδαλιά κάνει σχεδόν σε όλα τα είδη εδαφών , ακόμη και σε πετρώδη και με μεγάλη κλίση εδάφη. Οι ιδανικότερες κλιματολογικές συνθήκες για την καλλιέργεια της αμυγδαλιάς είναι οι μεσογειακές με τις ακόλουθες ιδιομορφίε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για την καλλιέργεια της τα πιο κατάλληλα εδάφη είναι αυτά με μία μέση σύσταση και λεπτή υφή. Όταν υπάρχει δυνατό και ξαφνικό κρύο ή παγετός τότε οι ανθοί καταστρέφονται, αν και τα δέντρα είναι ανθεκτικά και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Υψηλές θερμοκρασίες επίσης προκαλούν αλλοιώσεις στον καρπό. Τα δέντρα χρειάζονται καλό πότισμα τη περίοδο της ανθοφορίας τους. Κάτω από καλές συνθήκες μία βερικοκιά μπορεί να ζήσει και πάνω από 100 χρόνια. Οι κυριότερες Ελληνικές ποικιλίες είναι: Πρώιμη Τίρυνθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ή Βυσσινιά κατάγεται από τον Καύκασο, μεταξύ της Κασπίας θάλασσας και του Εύξεινου Πόντου. Σήμερα, αυτοφύεται κυρίως στη Δυτική Ασία και σποραδικά σε άλλες χώρες. Στην Ελλάδα δεν απαντά αυτοφυής, αλλά πολύ σπάνια και συμπτωματικά σαν ημιαυτοφυής, από σπόρους καλλιεργούμενων ποικιλιών. Βοτανική ταξινόμηση Επιστημονικό όνομα Cerasus acidia ή C.caproniana ή C.vulgaris. Ανήκει στο γένος Prunus της οικογένειας Rocaceae. Βοτανικοί χαρακτήρες Δέντρο φυλλοβόλο, μέτριας ανάπτυξης (5-6 μ. μέχρι 8 μ.). ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η αχλαδιά ή απιδιά είναι οπωροφόρο δέντρο και ανήκει στην τάξη Ροδώδη και στην οικογένεια των Ροδοειδών και καλλιεργείται δε σε όλες τις εύκρατες χώρες. Κατάγεται από τις περιοχές γύρω από την Κασπία θάλασσα και βρέθηκε στην Ελλάδα από τα αρχαία χρόνια. Στην Ευρώπη καλλιεργείται από το 17ο αιώνα. Η αχλαδιά έχει άνθη λευκόχρωμα ή είναι απαλού ρόδινου χρώματος και μοιάζουν με αυτά της μηλιάς. Οι καλλιεργούμενες αχλαδιές πολλαπλασιάζονται με σπόρο και στη συνέχεια με εμβολιασμό. Από 4 μέχρι 7 χρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορεις να κανεις ενα ουρανοξυστη Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ,ΧΡΟΝΟΣ ΣΠΟΡΑΣ,ΘΕΡΙΣΜΟΥ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ.
Απάντηση:
Μεγάλη κουβέντα φίλε ανοιξες τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολούμαι ενεργά με τη γεωργία. τα τελευταία δύο χρόνια έχω παρακολουθήσει τουλάχιστον εφτά σεμινάρια σχετικά με το φυτό Ζέα. αν θες τη γνώμη μου υπάρχει μεγάλη απάτη γύρω από το θέμα. σε ενα από τα σεμινάρια που πήγα υπήρχαν δύο "παραγωγοί" οι οποίοι ο καθένας για τον εαυτό του έλεγε ότι είχε σπόρους Ζέας. Οι σπόροι τους όμως ήταν διαφορετικοί, και οι τιμές τους ξεκινούσαν από 10 ευρώ το κιλό (για το στάρι θες περίπου 20-25... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
είναι είδος βακτηρίου μέλος του γένους (Ψευδομονάδων). Είναι η πιο συχνή αιτία λοιμώξεων από ψευδομονάδα στον άνθρωπο. Ευθύνεται επιπλέον για ασθένειες στα ζώα και τα φυτά. Απαντάται σε διάφορες τοποθεσίες του φυσικού περιβάλλοντος, στο έδαφος και στο νερό. Το 10% των ανθρώπων την φέρει ως μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου. Μπορεί να επιβιώσει κάτω από δυσμενείς συνθήκες για τους περισσότερους οργανισμούς και αντιστέκεται στην φαγοκυττάρωση και είναι ανθεκτικό στα περισσότερα αντιβ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν γινεται γιατι τα αποτελεσματα θα βγουν λαθος.θα πρεπει να εχεις σταματησει την αντιβιωση καμια δεκαρια μερες για να βγει σωστη η καλλλιεργεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η σταφιδα γινεται απο ολα τα ειδη σταφυλιου. Αν ειναι απο σταφιλη τυπου Σουλτανα η Σουλταλινη, Η Σουλτανα δεν εχει κουκουτσια, ειναι ξανθη και ειναι αυτη που χρησιμοποιειται στην ζαχαροπλαστικη. Στα χωρια ομως οταν καποια σταφυλια μενουν αδιαθετα, αυτα τα κανουν σταφιδα, κυριως για οικογενειακη καταναλωση,και αυτη η σταφιδα γινεται απο τα συνηθισμενα σταφυλια. Δεν εχω ακουσει ποτε να αφαιρουν τα κουκουτσια απο τις σταφιδες, αλλα μπορει να γινεται και αυτο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Νομίζω πως ναί! Πρίν μερικούς μήνες αν δεν κάνω λάθος διάβασα σε κάποια κυριακάτικη εφημρίδα ένα άρθρο που έλεγε για τις επιδοτήσεις αυτής της εκτροφής. Πάντως σκέφεται σωστά...όντως η εκτροφή μεταξοσκώληκα είναι αρκετά προσοδοφόρα αν σκεφτεί κανείς ότι τον μεγαλώνεις δινοντάς του μόνο μουρεόφυλλα!!! Είναι το αποκλειστικό σνάκ του. Συνιστώ να μπείς στην ιστοσελίδα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και να το τσεκάρεις. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 36 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.