Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο...
Απάντηση: Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%C...
Απάντηση: Συνταγη καλαμαρακια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%...
Απάντηση: βεβαια οχι κονσερβας ομως!οτιδηποτε σε κονσερβα να το αποφευγεις!...
Απάντηση: Σοταρεις τα κομματια του κοτοπουλου μεχρι να παρουν χρωμα,στη συνεχεια ριχνεις τα κρεμμυδια ολοκληρα(απλα να ειναι μικρα πολυ) και τις πατατες και...
Απάντηση: σε 14 λεπτά!...
Απάντηση: Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλαμαρια ολόκληρα καθαρισμένα * 5 μέτριες πατάτες * χυμός από ενα λεμόνι * λίγο αλάτι ...
Απάντηση: Συγνωμη αλλα δεν ξερω να φτιαχνω καλαμαρακια με ντοματα αλλα ξερω μια αλλη συνταγη πολυ καλη με καλαμαρακια.Η συνταγη λεγετε καλαμαρακια με σαλτσα...
Απάντηση: αλευρι, αλατι, μπυρα...
Απάντηση: τα αφήνεις μέσα σε ούζο και λεμόνι 3-4 ώρες πριν τα τηγανίσεις...δεν πρέπει να τα τηγανίσεις πολύ ώρα γιατί σκληραίνουν και το λάδι να είναι όσο πι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Καλαμαρακια στιφαδο

Απάντηση: Βράζουμε το χταπόδι με το μηλόξυδο, τη δάφνη κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 300 γραμμάρια γίγαν...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα 600 γραμ μαυρομάτικα φασόλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά12 καθαρισμένα μέτρια καλαμαράκια 1 κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κιλό ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ( κομμένο σε μερίδες σερβιρίσμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σου έχω δυο πολύ καλές συναγές για τορτελίνια α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ζεσταίνουμε τα 150 γραμμάρια του Flora σε βαθύ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 4-5 μπούτια κοτόπουλου 1 κουτί μανιτάρια ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσκου βασιλικού ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συνταγές μαγειρικής για ψητά μανιτάρια - http:/...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εύκολη συνταγή για λαγάνα - http://www.si...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 4 400 γρ. στήθος γαλοπούλας β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε μια κατ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 2 φύλλα σφολιάτα 500 γρ. φέτα τριμμένη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο βράσιμο του ασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 600 γραμμάρια (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρή...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ντολμαδάκια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%8...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Βράζουμε το χταπόδι με το μηλόξυδο, τη δάφνη και το μπαχάρι έως ότου μαλακώσει και γίνει τρυφερό. Σε ένα άλλο σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και σοτάρουμε σε αυτό τις πέρλες. Όταν το χταπόδι μαλακώσει, το κόβουμε σε κομμάτια, το ρίχνουμε στις πέρλες και σβήνουμε με το κρασί. Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε με τον χυμό της τομάτας, τον πελτέ, το πορτοκάλι και τα μπαχαρικά και προσθέτουμε στο φαγητό μας λίγο καυτό νερό. Σιγομαγειρεύουμε για περίπου 30 λεπτά έως ότ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 300 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 500 γραμμάρια κρεμμυδάκια στιφάδου 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκοι μπαχάρι 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός ελαιόλαδο ξίδι αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τους γίγαντες από την προηγούμενη ημέρα. Τους στραγγίζετε και τους βράζετε σε 1 λίτρο νερό χωρίς αλάτι για 1 ώρα. Καθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα 600 γραμ μαυρομάτικα φασόλια 400 γραμ ξερά κρεμμύδια καθαρισμένα και τριμμένα στον τρίφτη 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 φλιτζ τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 φλιτζ τσαγιού κοτσανάκι σέλινο ψιλοκομμένα 1 νεροπότηρο χυμό ντομάτας 1 κουτ γλυκού πάπρικα Αλάτι, πιπέρι Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε μέσα ταυτόχρονα τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Τα ανακατεύετε και τα σοτάρετε για περίπου 5 λεπτά. Ρίχνετε μέσα τα μα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο κομμένο σε μερίδες 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1 κιλό μικρά κρεμμυδάκια (κοκκάρι) καθαρισμένα 3 σκελίδες σκόρδο 2 φύλλα δάφνη 1 ξυλαράκι κανέλα 1 κουτ κοφτό του γλυκού κανέλα 1 κουτ γλυκού μαυροπίπερο 1 κουτ γλυκού γαρίφαλα 1 κουτ γλυκού μπαχάρι 1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί 1 κρασοπότηρο γλυκό κόκκινο κρασί 1 κουτ σούπας πελτέΑλάτι Σε μια μεγάλη κατσαρόλα αδειάζετε το ελαιόλαδο και το ζεσταίνετε. Ρίχνε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο ουτε πολυ ρευστο..λιγο αλατι λιγη ζαχαρη..αφησε το μιγμα κανα μισαωρο και στη συνεχεια βουτηξε μεσα τα καλαμαρακια ενα ενα πριν τα ριξεις στο τηγανι..δε χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα απο κουρκουτι γιατι δε θα ψηθουν καλα.. ριξτα σε καυτο λαδι..μολις αρχισει να παιρνει χρωμα χαμηλωσε λιγο τη φωτια και αφησε τα να ψηθουν κανα 5λεπτο..δε θελουν πολυ ωρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγη καλαμαρακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βεβαια οχι κονσερβας ομως!οτιδηποτε σε κονσερβα να το αποφευγεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοταρεις τα κομματια του κοτοπουλου μεχρι να παρουν χρωμα,στη συνεχεια ριχνεις τα κρεμμυδια ολοκληρα(απλα να ειναι μικρα πολυ) και τις πατατες και παιρνουν χρωμα ολα,σαν να τσιγαριζονται.Ριχνεις νερακι μπολικο,pummaro,δαφνες,μπαχαρι,κανελλα,γαρυφαλλο,α λατι,πιπερι αρκετο και τα αφηνεις και βραζουν.Στο τελος ριχνεις 1 μπουκαλι ξυδι και ειναι ετοιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλαμαρια ολόκληρα καθαρισμένα * 5 μέτριες πατάτες * χυμός από ενα λεμόνι * λίγο αλάτι * πιπέρι * κρεμμυδάκι φρέσκο * μαιντανός * άνιθος * λαδι 1. Πλένουμε και κόβουμε τα καλαμάρια σε κομμάτια οχι απαραίτητα σε λωρίδες 2. Τσιγαρίζουμε στο λάδι, σε ρηχή κατσαρόλα, το κρεμμυδάκι, μαιντανό, άνιθο, μετα το καλαμάρι 3. Το αφήνουμε 5 λεπτά να βρασει-τσιγαριστεί και μετα προσθέτουμε λίγο νεράκι να σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συγνωμη αλλα δεν ξερω να φτιαχνω καλαμαρακια με ντοματα αλλα ξερω μια αλλη συνταγη πολυ καλη με καλαμαρακια.Η συνταγη λεγετε καλαμαρακια με σαλτσα.[ΥΛΙΚΑ]για σαλτσα μαρμελαδα επιλογης σου,σκορδο και μαιντανο.ΥΛΙΚΑ[για καλαμαρακια]αλευρι[εξαρτατε απο την ποσοτητα],καλαμαρακια και λαδι για ψυσιμο.ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σαλτσας Γεμιζουμε το μπολ με μαρμελαδα.Καθαριζουμε τα σκορδα τα τριβουμε και τα βαζουμε στο μπολ.Ψυλοκοβουμε το μαιντανο και το βαζουμε το μπολ ανακατευουμε καλα και το αφυνουμε να κατσει.ΕΚΤΕ... Διαβάστε περισσότερα...
καλαμαρακια με κουρκουτι για τηγανισμα
Απάντηση:
αλευρι, αλατι, μπυρα Διαβάστε περισσότερα...
Τα τηγανιτα καλαμαρακια μου βγαινουν παντα σκληρα.Πως γινονται στη ταβερνα και ειναι αφρατα και μαλακα?
Απάντηση:
τα αφήνεις μέσα σε ούζο και λεμόνι 3-4 ώρες πριν τα τηγανίσεις...δεν πρέπει να τα τηγανίσεις πολύ ώρα γιατί σκληραίνουν και το λάδι να είναι όσο πιο καυτό γίνεται... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά12 καθαρισμένα μέτρια καλαμαράκια 1 κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 σκελίδες σκόρδο 12 κ.γ. ρύζι Καρολίνα 100 ml. λευκό κρασί 1 κουταλιά ταμπάσκο 1 κουταλιά μαιντανό 1 κουταλιά άνηθο 1/2 λίτρο ζωμό λαχανικών 2 κ.σ. πολτό ή μια κονσέρβα έτοιμη σάλτσα Λάδι Αλάτι,πιπέρι Οδηγίες1.Πλύνετε τα καλαμαράκια, χωρίστε το σώμα από τα πλοκάμια και αφήστε το σώμα ολόκληρο. Αφαιρέστε τα πτερύγια. Ψιλοκόψτε τα κρεμμυδάκια,τα πτερύγια,το μαιντανό και τον άνηθο και λιώστε το σκόρδο. 2.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ( κομμένο σε μερίδες σερβιρίσματος ) 1 φλιτζανάκι ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse 1 κουταλάκι ΡΙΓΑΝΗ 1 σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ 1 ΚΥΒΟΙ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ KNORR "ΣΚΟΡΔΟ & ΚΡΕΜΜΥΔΙ" 1 κιλό ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ( μικρά καθαρισμένα ) ½ φλιτζάνι ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΟ Εκτέλεση: 1. Σοτάρετε το κοτόπουλο με 2 κουταλιές από το Βιτάμ Culinesse σε κατσαρόλα. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε το σκόρδο, ρίχνετε 1 ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι και τη ρίγανη. Αφήνετε το κοτόπουλο να σιγο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σου έχω δυο πολύ καλές συναγές για τορτελίνια αλά κρεμ: Συνταγή 1: Τορτελίνια αλα κρεμ με μανιτάρια Υλικά 2 πακέτα τορτελίνια 10 φέτες μπέικον 1 κουτί μανιτάρια κομμένα 1 μεγάλο κουτί κρέμα γάλακτος 200 γρ. ένταμ τριμμένο 200 γρ. γκούντα ή ρεγκάτο τριμμένο 2 κουταλιές βούτυρο Ετοιμασία Βράζουμε τα τορτελίνια και αφού τα στραγγίξουμε τα βάζουμε στο φούρνο σ'ενα πυρέξ. Τσιγαρίζουμε το μπέικον και τα μανιτάρια με το βούτυρο και τα βάζουμε και αυτά στο πυρέξ. Επειτα, ρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε τα 150 γραμμάρια του Flora σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα λαχανικά για 3-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό και τον Ζωμό Βοδινού Knorr «Σπιτικός». Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση με αλατοπίπερο. Αφήνουμε το σκεύος ανοιχτό σε δυνατή φωτιά για να εξατμιστούν εντελώς τα υγρά. Μόλις τα κατεβάσουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα μυρωδικά και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε τον πουρέ ακολουθώντας τις οδηγί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
4-5 μπούτια κοτόπουλου 1 κουτί μανιτάρια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουτί ντομάτα με βασιλικό ψιλοκομμένη 2/3 ενός ποτηριού του νερού λάδι Δενδρολίβανο Δάφνη Μπαχάρι Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
5 ΚΙΛΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ
Απάντηση:
Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσκου βασιλικού 2 σκελίδες σκόρδο 1 λίτρο ελαιόλαδ Οδηγίες Παρασκευής Πλένετε 1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσκου βασιλικού και τα σκουπίζετε καλά με μια πετσέτα. Τον βάζετε σε ένα μπουκάλι με 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες με την φλούδα (πλυμένες και αυτές και καλά σκουπισμένες) και ρίχνετε 1 λίτρο ελαιόλαδο. Κλείνετε καλά το μπουκάλι και το φυλάτε σε σκοτεινό και δροσερό μέρος για 3 εβδομάδες, ανακινώντας το πού και πού. Ανοίγετε το μπουκάλι, σουρώνετε το ελαιόλαδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής για ψητά μανιτάρια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE% B9%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF% 84%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CF% 83%CE%AC%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εύκολη συνταγή για λαγάνα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE% AC%CE%BD%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4 400 γρ. στήθος γαλοπούλας βρασμένο1 μικρό αγγούρι1 μέτρια τομάτα3 κούπες πράσινη σαλάτα120 γραμ φέτα light8 ελιέςΒινεγκρέτ σως:2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο (ή 1 κουταλάκι ξερό) βασιλικό½ κουταλιά γλυκού ζάχαρη1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού2 κουταλιές σούπας ξύδι βαλσάμικο2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο ΑλάτιΠιπέριΔιατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα: Μερίδα: ¼ συντα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο, φροντίζοντας να πάρει χρώμα απ΄ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά περίπου. Τα “σβήνουμε” με το κρασί, περιμένουμε 5 λεπτά και προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις φρέσκες τομάτες ψιλοκομμένες ή τα τοματάκια κονκασέ, λίγο ζεστό νερό, το μαϊντανό εάν θέλουμε και αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 2 φύλλα σφολιάτα 500 γρ. φέτα τριμμένη 3 αυγά 1/2 φλ. φρέσκο γάλα πιπέρι 1 αυγό χτυπημένο για άλειμμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε τα 3 αυγά με το γάλα. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και πιπέρι. Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε βουτυρωμένο ταψί. Απλώνουμε τη γέμιση ομοιόμορφα. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Χαράζουμε την πίτα και αλείφουμε με το αυγό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25'. στις 7:16 AM μαγείρεψε η anna Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο βράσιμο του αστακού, όταν αυτός είναι φρέσκος που έχοντας διπλωμένη την ουρά του, μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα τινάζοντας την ουρά του μόλις ριχτεί στη κατσαρόλα με το νερό που βράζει. Για το λόγο αυτό πριν το μαγείρεμά του δένεται η ουρά όπως είναι διπλωμένη στο σώμα του με σπάγκο, καθώς και οι δαγκάνες αν πρόκειται για αστακοκαραβίδα. Σημειώνεται επίσης ότι η κατσαρόλα που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι μεγάλη, το νερό να είναι τόσο ώστε να σκεπάζει τον... Διαβάστε περισσότερα...
λαγανα 2011
Απάντηση:
600 γραμμάρια (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1,5 κουταλάκι ζάχαρη 1,5 κουταλάκι αλάτι 1 φακελάκι ξερή μαγιά σουσάμι Ας δούμε όμως πως γίνονται… Αρχικά βάζουμε σε μια λεκανίτσα τη μαγιά μας με 150 ml χλιαρό νερό και την ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και 100 γραμμάρια αλεύρι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα για να γίνει χυλός. Το σκεπάζουμε με μια πετσέτα και το αφήνουμε κοντά σε θερμό μέρος για να φουσκώσει και να... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ντολμαδάκια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE% BB%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% B3%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AE-%CE% BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CF% 86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 38 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.