Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Αν δεν απατώμαι και από ότι έχω δει από τα όσα αγοράζω ,κάθε μίας εταιρίας έχει μια μικρή διαφορά . Μπορείς να το δεις στην ετικέτα αυτής που θα αγ...
Απάντηση: νοστιμοτατη σαλατα! αφου κρυωσει το βρασμενο σπανακι, το βαζεις στο ψυγειο λιγακι να δροσισει, βγαζεις την ποσοτητα που θες να φας, λαδακι, ξυδακι...
Απάντηση: οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο...
Απάντηση: Βάλε ξύδι,αστον ένα βράδυ και το πρωί τα άλατα θάχουν πάει περίπατο...
Απάντηση: Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%C...
Απάντηση: Θα βαλεις νερο και μπολικο ξυδι και θα το πατησεις να βρασει μεχρι να κλεισει μονο του.Αναλογα θα το κανεις οσες φορες χρειαστει και θα γινει τζαμι.,...
Απάντηση: Συνταγη καλαμαρακια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%...
Απάντηση: βεβαια οχι κονσερβας ομως!οτιδηποτε σε κονσερβα να το αποφευγεις!...
Απάντηση: 2 φέτες βραστή γαλοπούλα. 75 θερμίδες...
Απάντηση: Εχω δοκιμάσει ξύδι, σοδα, αλλα το αποτέλεσμα δεν με ικανοποιούσε πλήρως. Δοκίμασα λοιπόν το λεγόμενο " ξινό". Ειναι σε σκόνη, στα ράφια μ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Καλαμαρακια βραστα

Απάντηση: υπάρχει ένα ειδικό υγρό που το βάζεις, μετά το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Όταν έχεις καλούς φίλους δεν ξέρεις ποτέ πότε θ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ή βάλτε ξύδι αρκετό και με χαρτί κουζίνας τρίψτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διακοσες τριαντα θερμιδες!
Απάντηση: απλή και πετυχημένη συνταγή για φακες βραστες h...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συγνωμη αλλα δεν ξερω να φτιαχνω καλαμαρακια με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αλευρι, αλατι, μπυρα
Απάντηση: τα αφήνεις μέσα σε ούζο και λεμόνι 3-4 ώρες πρι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υπολογισε το 75% της φετας...δλδ αν ειναι 20 γρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά12 καθαρισμένα μέτρια καλαμαράκια 1 κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι, όμως ο κρόκος έχει χοληστερίνη.
Απάντηση: Τον βάζεις να βράσει με λίγο ξύδι.
Απάντηση: για να μην χρειαστει να τον καθαρισεις,παρε ενα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σως μπορντελεζ εχεις δοκιμασει; Υλικά: 1 κι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 82 Θερμιδες, 1.04g Λιπαρά, 2.2g Υδατάνθρακες, 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γύρω στις 90 θερμίδες η καπνιστή με 4% λίπος. Η...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
υπάρχει ένα ειδικό υγρό που το βάζεις, μετά το βράζεις με την καφετιέρα και επαναλαμβάνεις με νερό και καθαρίζει. απο το σουπερ μαρκετ δεν θυμαμαι όμως την μαρκα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του ματιού της κουζίνας και το μέγεθος που θα τις κόψεις και έπειτα το κατά πόσο βρασμένες τις προτιμάς .Επίσης ΜΗΝ βάλεις αλάτι κατά το βράσιμο ,γιατί δεν βράζουν με τίποτα οι άτιμες . Πάντως σε γενικά πλαίσια θέλουν γύρω στην μισή ώρα με τρία τέταρτα περίπου . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ολοκληρες χωρις να τις χαραξεις ψηνεις στο φουρνο να μαλακωσουν,και ας μαυρισει το εξωτερικο..στη συνεχεια ξεφλουδιζεις και αφαιρεις ευκολα τα σπορακια. τοποθετεις σε πυρεξ , ραντιζεις με ελαιολαδο ,και λιγο ξυδι.απο πανω λιγη χοντροτριμενη φετα,ψιλοκομενο μαιντανο,και ψιλοκομ. σκορδο αλατι πιπερι...ετοιμο..σαν ορεκτικο και οχι μονο.καλη επιτυχια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν έχεις καλούς φίλους δεν ξέρεις ποτέ πότε θα τους βγάλει ο δρόμος προς το σπίτι σου. Γίνεται να τους υποδεχτείς χωρίς να έχεις κάτι να τους τρατάρεις; Ακόμα περισσότερο εάν αυτοί οι φίλοι συνοδεύονται και από παιδιά. Δύο εύκολες λύσεις είναι η πίτσα και το hot dog με υλικά που πρέπει να βρίσκονται πάντα στο ψυγείο και στο ντουλάπι σας! Ας ασχοληθούμε πρώτα με το hot dog, όμως, και μετά θα ασχοληθούμε και με την πίτσα. Φυσικά θα χρειαστεί να προμηθευτείτε τα κατάλληλα μακρόστενα ψωμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δεν απατώμαι και από ότι έχω δει από τα όσα αγοράζω ,κάθε μίας εταιρίας έχει μια μικρή διαφορά . Μπορείς να το δεις στην ετικέτα αυτής που θα αγοράσεις . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νοστιμοτατη σαλατα! αφου κρυωσει το βρασμενο σπανακι, το βαζεις στο ψυγειο λιγακι να δροσισει, βγαζεις την ποσοτητα που θες να φας, λαδακι, ξυδακι και καλη ορεξη!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο ουτε πολυ ρευστο..λιγο αλατι λιγη ζαχαρη..αφησε το μιγμα κανα μισαωρο και στη συνεχεια βουτηξε μεσα τα καλαμαρακια ενα ενα πριν τα ριξεις στο τηγανι..δε χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα απο κουρκουτι γιατι δε θα ψηθουν καλα.. ριξτα σε καυτο λαδι..μολις αρχισει να παιρνει χρωμα χαμηλωσε λιγο τη φωτια και αφησε τα να ψηθουν κανα 5λεπτο..δε θελουν πολυ ωρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάλε ξύδι,αστον ένα βράδυ και το πρωί τα άλατα θάχουν πάει περίπατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα βαλεις νερο και μπολικο ξυδι και θα το πατησεις να βρασει μεχρι να κλεισει μονο του.Αναλογα θα το κανεις οσες φορες χρειαστει και θα γινει τζαμι., Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγη καλαμαρακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βεβαια οχι κονσερβας ομως!οτιδηποτε σε κονσερβα να το αποφευγεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 φέτες βραστή γαλοπούλα. 75 θερμίδες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχω δοκιμάσει ξύδι, σοδα, αλλα το αποτέλεσμα δεν με ικανοποιούσε πλήρως. Δοκίμασα λοιπόν το λεγόμενο " ξινό". Ειναι σε σκόνη, στα ράφια με τα ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ( άρα ειναι τροφή και δεν ειναι βλαβερο αν καταποθεί) και στα αγγλικά ειναι γραμμένο ως citric acid, δηλ.κιτρικο οξύ. Δηλ. Ειναι τριμμενο ξηρό λεμόνι! Ειναι θαυματουργό!!! Βάζουμε μισό σακούλακι και νερό στο βραστηρα, ανάβουμε και βραζουμε. Εχει γίνει τέλειος και γυαλιστερός χωρις ίχνος άλατος! Πετάμε αυτο το νερο, ξεπλύνουμε και ει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ή βάλτε ξύδι αρκετό και με χαρτί κουζίνας τρίψτε το ή κόψτε ένα λεμόνι στίψτε το μισό και αυτήν την άδεια λεμονόκουπα κάντε τη να είναι το σφουγγάρι το ίδιο το εσωτερικό της ξεπλύντε με νερό και ο βραστήρας θα καθαρίσει και θα είναι σαν καινούργιος για χρόνια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλαμαρια ολόκληρα καθαρισμένα * 5 μέτριες πατάτες * χυμός από ενα λεμόνι * λίγο αλάτι * πιπέρι * κρεμμυδάκι φρέσκο * μαιντανός * άνιθος * λαδι 1. Πλένουμε και κόβουμε τα καλαμάρια σε κομμάτια οχι απαραίτητα σε λωρίδες 2. Τσιγαρίζουμε στο λάδι, σε ρηχή κατσαρόλα, το κρεμμυδάκι, μαιντανό, άνιθο, μετα το καλαμάρι 3. Το αφήνουμε 5 λεπτά να βρασει-τσιγαριστεί και μετα προσθέτουμε λίγο νεράκι να σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διακοσες τριαντα θερμιδες! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απλή και πετυχημένη συνταγή για φακες βραστες http://www.sidages.gr/syntages/fakes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συγνωμη αλλα δεν ξερω να φτιαχνω καλαμαρακια με ντοματα αλλα ξερω μια αλλη συνταγη πολυ καλη με καλαμαρακια.Η συνταγη λεγετε καλαμαρακια με σαλτσα.[ΥΛΙΚΑ]για σαλτσα μαρμελαδα επιλογης σου,σκορδο και μαιντανο.ΥΛΙΚΑ[για καλαμαρακια]αλευρι[εξαρτατε απο την ποσοτητα],καλαμαρακια και λαδι για ψυσιμο.ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σαλτσας Γεμιζουμε το μπολ με μαρμελαδα.Καθαριζουμε τα σκορδα τα τριβουμε και τα βαζουμε στο μπολ.Ψυλοκοβουμε το μαιντανο και το βαζουμε το μπολ ανακατευουμε καλα και το αφυνουμε να κατσει.ΕΚΤΕ... Διαβάστε περισσότερα...
εβρασα το χταποδι με λαδι κρεμμυδι και λιγο κρασι και αφου εγινε το φαγητο ανακαλυψα οτι εχει πολυ αλατι. Τι μπορω να κανω για ναμην το πεταξω;
Απάντηση:
rixe ligo gala kai h geush tou alatiou tha spasei.epishs vgale to xtapodi apo to zwmo alhpse to me gala meta kseplune me nero kai rixto pali sto zwmo ston opoio tha valeis ligo gala to faghto borei ligo na allaxei xrwma pio aspridero alla oxi h geush.mia xara tha einai oloi auto kanoun kai oi sef.ligo gala kapoies koutalies mono Διαβάστε περισσότερα...
καλαμαρακια με κουρκουτι για τηγανισμα
Απάντηση:
αλευρι, αλατι, μπυρα Διαβάστε περισσότερα...
Τα τηγανιτα καλαμαρακια μου βγαινουν παντα σκληρα.Πως γινονται στη ταβερνα και ειναι αφρατα και μαλακα?
Απάντηση:
τα αφήνεις μέσα σε ούζο και λεμόνι 3-4 ώρες πριν τα τηγανίσεις...δεν πρέπει να τα τηγανίσεις πολύ ώρα γιατί σκληραίνουν και το λάδι να είναι όσο πιο καυτό γίνεται... Διαβάστε περισσότερα...
ποση πρωτεινη εχει μια φετα γαλοπουλα βραστη?
Απάντηση:
Υπολογισε το 75% της φετας...δλδ αν ειναι 20 γρ. η μια φετα τοτε εχει 15 γρ πρωτεινης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά12 καθαρισμένα μέτρια καλαμαράκια 1 κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 σκελίδες σκόρδο 12 κ.γ. ρύζι Καρολίνα 100 ml. λευκό κρασί 1 κουταλιά ταμπάσκο 1 κουταλιά μαιντανό 1 κουταλιά άνηθο 1/2 λίτρο ζωμό λαχανικών 2 κ.σ. πολτό ή μια κονσέρβα έτοιμη σάλτσα Λάδι Αλάτι,πιπέρι Οδηγίες1.Πλύνετε τα καλαμαράκια, χωρίστε το σώμα από τα πλοκάμια και αφήστε το σώμα ολόκληρο. Αφαιρέστε τα πτερύγια. Ψιλοκόψτε τα κρεμμυδάκια,τα πτερύγια,το μαιντανό και τον άνηθο και λιώστε το σκόρδο. 2.... Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΑΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΡΕΠΤΗΚΑ
Απάντηση:
Ναι, όμως ο κρόκος έχει χοληστερίνη. Διαβάστε περισσότερα...
πως καθαριζεις ενα βραστηρα;
Απάντηση:
Τον βάζεις να βράσει με λίγο ξύδι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για να μην χρειαστει να τον καθαρισεις,παρε ενα κοχυλι απο τη θαλασσα αποστειρωσε το (βραστο η κ χλωρινιασε το) κ ριχτο μεσα στον βραστηρα!!!τα αλατα θα κολλησουν πανω στο κοχυλι!οταν γεμισει αλλαξε απλα, κοχυλι...Πιστεψε με λειτουργει αψογα!!!εχω να καθαρισω βραστηρα 1 χρονο τωρα! Διαβάστε περισσότερα...
Μήπως γνωρίζετε καμία σως συνοδευτική για μοσχάρι βραστό με καρότο και πράσσο?
Απάντηση:
Σως μπορντελεζ εχεις δοκιμασει; Υλικά: 1 κιλό φιλέτο ή κιλότο 6 κουταλιές λάδι 2 κουταλιές βούτυρο 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελιδες σκόρδο 1 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Κόβετε σε μερίδες το κρέας και το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνετε το λάδι μαζί με το βούτυρο και σοτάρετε το κρέας από όλες τις πλευρές. Το βγάζετε και το μεταφέρετε σε ταψί. Σοτάρετε στο λάδι τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και το σκόρδο λιωμένο και τα σβήνετε με το κρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
82 Θερμιδες, 1.04g Λιπαρά, 2.2g Υδατάνθρακες, 14.91g Πρωτείνη Διαβάστε περισσότερα...
η φετα γαλοπυλας που βαζουμε στο τοστ
Απάντηση:
Γύρω στις 90 θερμίδες η καπνιστή με 4% λίπος. Η βραστή νομίζω λιγότερες Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 141 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.