Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Παίρνουμε το χοιρινό μπούτι, ρίχνουμε το πιπέρι, το αλάτι και στη συνέχεια, παίρνουμε το μαχαίρι μας και δημιουργούμε τρύπες για να βάλουμε το σκό...
Απάντηση: Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και...
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια, ρίχνουμ...
Απάντηση: Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι 1 κουταλι...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C. Τοποθετούμε 12 χάρτινες θήκες για muffin σε 12 αλουμινένια φορμάκια, τα οποία προηγουμένως έχουμε αλείψε...
Απάντηση: δεν διευκρίνησες τη αλαγες ??στην φορά που ανοίγουν ?η αν ειναι χτυπημένη και θελη αλαγη !και στα δυο ναι γεινοντε εκτος αν δεν υπάρχουν σαν ανταλ...
Απάντηση: Φίλε δυστυχώς μέσω κρίσης είναι πολύ δύσκολο και δεν είσαι ο μόνος. Το συγκεκριμένο επάγγελμα γνωρίζω πως το έχει χτυπήσει αρκετά η κρίση μέσω απο...
Απάντηση: Υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορούν να σε βοηθήσουν.. Αλλά μην περιμένεις καμιά μεγάλη διαφορά.. Υπάρχουν επίσης κάποια χάπια που θα δεις σίγουρα δ...
Απάντηση: Θα κάνεις την κατασκευή με σίδερα και θα την στεγάσεις με πάνελ. Στην τοιχοποιία θα βάλεις γαλβάνιζε πλέγμα, πυκνό, μόνωση (ότι μόνωση 8ελεις) μετά...
Απάντηση: Πάρε καποιο σιλβερ σαμπουαν.. Ή κάνε ρεφλε (δε μας έχεις πει κ τι χρώμα είναι το μαλλί σου για να σου προτείνω το αντίστοιχο ρεφλε..αν ειναι κασταν...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Ελτα πορτα πορτα

Απάντηση: απο οτι γνωρίζω ειναι πιέσεως και έλξεως και τα...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά το χοιρινό και το αλατοπιπερώνου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ντροπη!!! αλλη φορα να αφηνεις τουλαχιστον 1-2...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οταν αγοραζεις κλειδαρια ασφαλειας, εκτος απο 5...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Πηγαίνουν στην πόρτα του παραλήπτη, αλλά με σκοπό να τα παραλάβει ο ίδιος ή έστω πολύ οικείο/κοντινό του πρόσωπο, υπογράφοντας και σε σχετικό δελτίο παραλαβής. Αν ο παραλήπτης δεν είναι εκεί ο ταχυδρόμος αφήνει ειδοποίηση για να τα παραλαβει από το υποκατάστημα ταχυδρομείου στο οποίο υπάγεται. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο οτι γνωρίζω ειναι πιέσεως και έλξεως και τα δυο τα φοράνε αλλα πιο πολύ τα πιέσεως Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μεγάλες φούντες.Τοποθετούμε στην κατσαρόλα με την φούντα προς τα πάνω.Πλένουμε καλά το πορτοκάλι, το κόβουμε σε λεπτές οριζόντιες φέτες μαζί με τη φλούδα και το σκορπίζουμε ανάμεσα στο κουνουπίδι.Προσθέτουμε το σέλινο και το ένα καρότο κομμένο σε ροδέλες. Ετοιμάζουμε , σε μπωλ ,την σάλτσα.Ριχνουμε τον χυμό ντομάτας, την πατάτα, τα καρότα και το μήλο περασμένα απο το μπλέντερ, λάδι, αλάτι και μισό κουταλάκι ζάχαρη."Λούζουμε" το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά το χοιρινό και το αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύοντας καλά τον χυμό πορτοκαλιού με το μέλι, τα κρασιά, την κανέλα, τα γαρίφαλα, το σκόρδο, το δενδρολίβανο, τη μουστάρδα, το πιπέρι. Βάζουμε το χοιρινό στη μαρινάδα, το σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες. Κατά διαστήματα το γυρίζουμε, ώστε να μαριναριστεί από όλες του τις πλευρές. Την επόμενη μέρα βγάζουμε το χοιρινό από το ψυγείο, το βάζουμε σε μεγάλο ταψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παίρνουμε το χοιρινό μπούτι, ρίχνουμε το πιπέρι, το αλάτι και στη συνέχεια, παίρνουμε το μαχαίρι μας και δημιουργούμε τρύπες για να βάλουμε το σκόρδο. Το χοιρινό μπούτι πρέπει να είναι ξεκοκκαλισμένο. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι στις τρύπες που έχουμε τοποθετήσει το σκόρδο και αλείφουμε το εσωτερικό μέρος του κρέατος με μουστάρδα για να πάρει γεύση. Στο ταψί βάζουμε το χοιρινό μπούτι, σφίγγοντας ελαφρά το κρέας προς τα μέσα για να πάρει ωραίο σχήμα και με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε ευθείες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά να μαλακώσει και ρίχνουμε το σκόρδο. «Σβήνουμε» το φαγητό με τον χυμό λεμονιού, τον χυμό πορτοκαλιού και το νερό ή το ζωμό. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το θυμάρι, περιμένουμε να πάρουν μια βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για λίγο να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μαζί στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και ρίχνουμε το ξύσμα, το χυμό πορτοκαλιού και ένα-ένα τα αυγά εναλλάξ με το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι 1 κουταλιά της σούπας Flora και σοτάρουμε τα μοσχαρίσια οσομπούκο γυρίζοντάς τα προσεκτικά και από τις 2 πλευρές, μέχρι το κρέας τους να αρχίζει να θωρακίζεται. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε μέσα στη γάστρα. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε και τα λαχανικά μας και τα καρυκεύουμε με λίγο πιπέρι και αλάτι. Καθώς τα σοτάρουμε, προσθέτουμε λίγο ακόμα Flora για επιπλέον ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C. Τοποθετούμε 12 χάρτινες θήκες για muffin σε 12 αλουμινένια φορμάκια, τα οποία προηγουμένως έχουμε αλείψει με Flora Soft με βούτυρο. Κοσκινίζουμε και τα δύο αλεύρια μαζί. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, τα αυγά και το Flora Soft με βούτυρο και ανακατεύουμε με το μίξερ έως ότου ομογενοποιηθούν και αφρατέψουν. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το καρότο, το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού και το γάλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν διευκρίνησες τη αλαγες ??στην φορά που ανοίγουν ?η αν ειναι χτυπημένη και θελη αλαγη !και στα δυο ναι γεινοντε εκτος αν δεν υπάρχουν σαν ανταλλάχτηκα ! και σε ορισμένα μοντελα που εχουν πίνακα με κουμπια επανω δεν γυρνάνε [σε λιγα μοντελα ] Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φίλε δυστυχώς μέσω κρίσης είναι πολύ δύσκολο και δεν είσαι ο μόνος. Το συγκεκριμένο επάγγελμα γνωρίζω πως το έχει χτυπήσει αρκετά η κρίση μέσω απο γνωστούς μου που ασχολούνται. Μέχρι να περιμένεις για κάποια απάντηση απο δουλειά, πράγμα που στο εύχομαι σύντομα, μπορείς να βγάλεις μόνος σου μικροπροσφορές σε αγγελίες κλπ. όπως Format με 10€, καθαρισμός λάπτοπ κ.α. τέτοια. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο στην παρούσα φάση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορούν να σε βοηθήσουν.. Αλλά μην περιμένεις καμιά μεγάλη διαφορά.. Υπάρχουν επίσης κάποια χάπια που θα δεις σίγουρα διαφορά αλλά είναι ορμόνες και καλό θα ήταν να τις αποφύγεις, δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα κάνεις την κατασκευή με σίδερα και θα την στεγάσεις με πάνελ. Στην τοιχοποιία θα βάλεις γαλβάνιζε πλέγμα, πυκνό, μόνωση (ότι μόνωση 8ελεις) μετά πάλι πλέγμα και μετά σοβάντισμα. Είναι η ιδέα του προκατ. Είναι οικονομικό και 100% αντισεισμικό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πάρε καποιο σιλβερ σαμπουαν.. Ή κάνε ρεφλε (δε μας έχεις πει κ τι χρώμα είναι το μαλλί σου για να σου προτείνω το αντίστοιχο ρεφλε..αν ειναι καστανό σκούρο πάντως κάνε 10.1 με 20αρι οξυζενέ ρεφλε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχει βγει μια καλη απο οτι ακουγεται... olia της garnier... δεν την εχω δοκιμασει για να σου πω σιγουρα αποτελεσματα.. ρωτα καμια γνωστη σου πρωτα που την εχει δοκιμασει και μετα παρε την πρωτοβουλια... απο οτι εχω ακουσει ομως ειναι αρκετα καλη γιατι δεν εχει πολλες χημικες ουσιες και ειναι φυσικη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η αλίκη στη χώρα των θαυμάτων Διαβάστε περισσότερα...
...ρεζίλι έγινα. ούτε ένα ευρώ δεν έχει μέσα. :P
Απάντηση:
ντροπη!!! αλλη φορα να αφηνεις τουλαχιστον 1-2/50€ καλως τον! που χαθηκες εσυ; :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οταν αγοραζεις κλειδαρια ασφαλειας, εκτος απο 5 αντικλειδια σου δινουν και μια καρτα με κωδικο, ειναι η ταυτοτητα της. Μ΄αυτη την καρτα πας σε κλειδαραδικο και σου βγαζουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εγω χρησιμοποιω το PotoScape καλο ειναι, αλλαζεις και χρωμα στα ματια αν θελεις. Κατεβαινει και στα ελληνικα και δωρεαν! http://www.brothersoft.com/download-photoscape- 64064.html http://www.youtube.com/watch?v=ov47N6s2bwo Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
και εμας το παθαινει αλλα δεν βγαζει ηχο, δηλαδη αναβοσβηνει ενα φωτακι που λεει αλαρμ και δεν σε αφηνει να το ανοιξεις για 1 λεπτο απο την στιγμη που θα το κλεισεις γιατι χανετε η θερμοκρασια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζει καλά πορτοκάλια 3-4 χρόνια αφού φυτευτεί σε ένα σημείο. Αν βγάλει καρπούς πιο πριν καλύτερα να τους κόβεις για να ωριμάσει το δέντρο πιο γρήγορα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν έχεις τη δυνατότητα, τράβα το λάστιχο στεγανοποίησης με το δάχτυλο, έτσι ώστε να παίρνει αέρα και να ανοίγει. Διαβάστε περισσότερα...
Χαχαχαχαχαχαχααχ :Ρ
Απάντηση:
χαχαχαχαχαχαχα σαν τον αντρα της ξαδελφης μου ειναι αυτος χαχαχα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι δουλειά έχει το τοπογραφικό με το συμβόλαιο & με το αν είναι εντός σχεδίου; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλο μαλλον υπαρχει κριση στον καλιτεχνικο χωρο και το ριξανε στο εμποριο καλης η κακης διατροφης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγώ θα περίμενα 1-2 εβδομάδες και θα τα περνούσα ένα καστανό αρκετά ανοιχτό και θα έκανα και πολλά φλασάκια :P αλλά είσαι σίγουρη οτι βγήκε τόσο χάλια? πολλές φορές ένα σοκ το παθαίνουμε όταν κάνουμε κάποια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά μας... δε περιμένεις λίγο καιρό μήπως και αλλάξεις γνώμη... άλλωστε το κιτρινο-πορτοκαλί φεύγει με τα πολλά λουσίματα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι. Έχω στείλει 4-5 φορές & ποτέ δεν μου ζητήθηκε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν είμαστε ΚΤΕΛ εδώ για να ξέρουμε... πάρε τηλέφωνο στα ΚΤΕΛ ή σε κανένα πρακτορείο (ό,τι έχετε εκεί) και ρώτα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχω δοκιμασει τρεις σειρες εξισου καλες απλα διαφερουν οι τιμες..ειναι η σειρα syoss colour protect ειναι το BC της schwarzkopf κ η σειρα aussie colour mate Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 141 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.