Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500 γρ φύλλο κανταΐφι 125 γρ βιταμ λιωμένο 1 κουτί σαντιγί μόρφατ τρούφα ή ξηρούς καρπούς για το γαρνίρι...
Απάντηση: Παχυρευστο ποτο που το αρεωνεις με νερο η το βαζεις μεσα σε πορτοκαλαδα η οπου αλλου θελεις, κατι σαν την βυσσιναδα...
Απάντηση: την συνταγη που σου δινω την κανω πολυ συχνα τελευταια.. ειναι πολυ ευκολη συνταγη. αυτο που πρεπει ομως να προσεξεις ειναι το ψησιμο! αν το ψησεις...
Απάντηση: καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P...
Απάντηση: το βλεπω λιγο δυσκολο στην Ελλαδα...αν εισαι Αυστραλια η Νεα Ζηλανδια τοτε οκ...
Απάντηση: Ρίχνουμε στο μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μ...
Απάντηση: σοκολατακια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%AE%CF%8...
Απάντηση: καλα η προηγουμενη απαντηση ειναι πολυ ακυρη..δεν ειναι δυνατον να προκυψει κουβερτουρα γαλακτος απο την αναμιξη μαυρης κουβερτουρας με γαλα...αυτο...
Απάντηση: Γλυκο κερασι δοκιμασμένο! - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%...
Απάντηση: Με φύλλο?μπλιαξ ακούγεται τρομακτικό,σαν κρουασάν με σοκολάτα θαναι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Εκμεκ καταιφι

Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τι...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: σε εργαστήρια παρασκευής φύλλου - ζύμης ή στα σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: – Sweet Alchemy,By Stelios Parliaros Ηροδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: απίθανες! τέλιες!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση: Στο σουπερ μαρκετ στον τομεα της ζαχαροπλαστικ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό),ξεσκέπασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: με αλεύρι που φουσκωνει μόνο του
Απάντηση: Μυθος ειναι εγω τρελενομαι για κανελα. Απο τα α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναλόγως την όρεξη...
Απάντηση: απο μηλο θες να πεις... Το μηλόξιδο (ξύδι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: •4 1/2 ποτήρια νερού γάλα •6 κοφτές κουταλιές...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θα λιωσεις κρεμα γαλακτος κ λευκη σοκολατα
Απάντηση: Για τους επαγγελματίες υπάρχουν εταιρίες πρώτον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: κατι κανεις λαθος στην ζυμη....
Απάντηση: ΝΑΙ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υπάρχει και το λογοπαίγνιο με το φύλλο και το φίλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε εργαστήρια παρασκευής φύλλου - ζύμης ή στα σούπερ μάρκετ (νωπό ή κατεψυγμένο) και στα συνοικιακά καταστήματα με κατεψυγμένα επίσης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500 γρ φύλλο κανταΐφι 125 γρ βιταμ λιωμένο 1 κουτί σαντιγί μόρφατ τρούφα ή ξηρούς καρπούς για το γαρνίρισμα για το σιρόπι 1 κούπα του νες καφέ νερό 1 κούπα του νες καφέ ζάχαρη 1 φλούδα από 1 λεμόνι για την κρέμα 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού σιμιγδάλι ψιλό 4 κρόκους αβγών 1 βούτυρο Κερκύρας 125 gr. 4 βανίλιες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παχυρευστο ποτο που το αρεωνεις με νερο η το βαζεις μεσα σε πορτοκαλαδα η οπου αλλου θελεις, κατι σαν την βυσσιναδα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
την συνταγη που σου δινω την κανω πολυ συχνα τελευταια.. ειναι πολυ ευκολη συνταγη. αυτο που πρεπει ομως να προσεξεις ειναι το ψησιμο! αν το ψησεις εστω κ λιγο παραπανω θα σ βγει κεικ! για τα υλικα χρειαζεσαι: 400 γρ σοκολατα( οτι σου αρεσει..) 2 κουπες αλευρι που φουσκωνει μονο του, 2 βανιλιες, 4 αυγα, 1κ.γ μπεικ παουντερ, 260 γρ βιταμ 1 κουπα ζαχαρη (οταν το κανω με κουβερτουρες μαυρες μονο βαζω λιγη παρπανω..) λιωνεις το βιταμ με τις σοκολατες(σε μπεν μαρι ή αλλιως σ ενα κατσαρολακι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το βλεπω λιγο δυσκολο στην Ελλαδα...αν εισαι Αυστραλια η Νεα Ζηλανδια τοτε οκ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε στο μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε τα αυγά και τα χτυπάμε για λίγο όλα μαζί. Βάζουμε σε μεγάλο ποτήρι το κονιάκ και διαλύουμε μέσα τη σόδα. Κοσκινίζουμετο αλεύρι και το αναμιγνύουμε με την αμυγδαλόψιχα. Ρίχνουμε στο μίξερ τη διαλυμένη σόδα και λίγο από το αλεύρι. Τα ανακατεύουμε για λίγο και στη συνέχεια βάζουμε τους γάντζους στο μίξερ. Ρίχνουμε σιγά–σιγά το αλε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σοκολατακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE% B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B5%CE%BB%CE%B2%CE%B5%CF% 84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE% BB%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE% B5-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF% 86%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλα η προηγουμενη απαντηση ειναι πολυ ακυρη..δεν ειναι δυνατον να προκυψει κουβερτουρα γαλακτος απο την αναμιξη μαυρης κουβερτουρας με γαλα...αυτο που θα προκυψει ειναι μια ελαφρια γκαναζ.η κουβερτουρα γαλακτος αποτελει βιομηχανοποιημενο προιον δυσκολο να παρασκευαστει στο σπιτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκο κερασι δοκιμασμένο! - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE% BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με φύλλο?μπλιαξ ακούγεται τρομακτικό,σαν κρουασάν με σοκολάτα θαναι. Διαβάστε περισσότερα...
το ζαχαροπλαστειο του παρλιρου
Απάντηση:
– Sweet Alchemy,By Stelios Parliaros Ηροδότου 24, 210 7240.205 Διαβάστε περισσότερα...
http://www.otherside.gr/2010/01/weird-cakes-part- 9/
Απάντηση:
απίθανες! τέλιες!!!!!!!!!!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο σουπερ μαρκετ στον τομεα της ζαχαροπλαστικης και γλυκων Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό),ξεσκέπαστο,μέχρι να φαγωθεί εντελώς. (στο ψυγείο,θα παγώσει το σιρόπι και θα κρυτσταλλώσει). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://asteratikouzina.blogspot.com/2010/07/blog- post_17.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με αλεύρι που φουσκωνει μόνο του Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μυθος ειναι εγω τρελενομαι για κανελα. Απο τα αγαπημενα μου αρωματικα!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναλόγως την όρεξη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο μηλο θες να πεις... Το μηλόξιδο (ξύδι απο μήλο) Το μηλόξιδο (ξύδι απο μήλο) έχει αποδειχθεί εξαιρετικά ευεργετικό για την καλή υγεία του ίππου! Σαν συμπλήρωμα διατροφής, το μηλόξιδο έχει πολλές θεραπευτικές, προληπτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες χωρίς καθόλου αρνητικές παρενέργειες. Τα οφέλη του: Συμβάλει και ενισχύει τους υγιείς συνδέσμους και αρθρώσεις. Βελτιώνει κατά πολύ την υγεία του δέρματος και τριχώματος δίνοντας μια απίστευτη γυαλάδα Ισορροπεί το pH του ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
•4 1/2 ποτήρια νερού γάλα •6 κοφτές κουταλιές σούπας αλεύρι •4 κοφτές κουταλιές σούπας κορν - φλάουρ •1 1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη •6 κρόκους αυγών •1 φακελάκι βανίλια σκόνη •1 κουταλιά γλυκού βούτυρο •250 ml κρέμα γάλακτος Οδηγίες 1.Ζεσταίνετε τα 3 1/2 ποτήρια απο το γάλα. 2.Βάζετε στο μίξερ τη ζάχαρη, το αλεύρι και το κορν - φλάουρ. 3.Χτυπάτε σε αργή ταχύτητα και προσθέτετε λίγο λίγο το κρύο γάλα (1 ποτήρι). 4.Προσθέτε τους κρόκους και αφήνετε το μίγμα να χτυπηθεί για 1 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα λιωσεις κρεμα γαλακτος κ λευκη σοκολατα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τους επαγγελματίες υπάρχουν εταιρίες πρώτον υλών όπου προμηθεύοντες Της ύλες παγωτού , ενδεικτικά χιάζονται γάλα ,ζάχαρη, δεκστρόζη, κρέμα γάλακτος και βάση παγωτού όπου περιέχει πηκτικές ύλες , μετά προσθέτουν της γεύσης που θέλουν να βγάλουν ,αναδεύουν και βάζουν όλο το μίγμα στην παγωτομηχανη και σε 10 λεπτά το παγωτό είναι έτυμο ,τοποθετείτε στης βασκετες και διακοσμούν με της Λεγόμενες ριπλες η βεριεγκατο . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι κανεις λαθος στην ζυμη.... Διαβάστε περισσότερα...
ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011
Απάντηση:
ΝΑΙ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2007 - 2013 ... Ημ/νία Προκήρυξης: 15/07/2010 Ημ/νία Έναρξης Υποβολής Αιτήσεων: 29/07/2010 Ημ/νία Λήξης Προγραμματος: 12/01/2011 Περισσότερες πληροφορίες http://www.bit.com.gr/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τον ζωμό, το καγιέν και αλατοπιπερώνουμε ανάλαγα με τη γεύση μας. Αφήνουμε το κρέας να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει για 45 λεπτά περίπου. Στραγγίζουμε το κρέας, το ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ και κρατάμε τον ζωμό του στην άκρη. Θα πρέπει να είναι περίπου 11/2 (δείκτης) φλιτζάνι, αλλιώς συμπληρώνουμε με νερό. Παράλληλα,... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 135 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.