Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: η γαριδα ναι τα αλλα δεν ξερω...
Απάντηση: εεε κι εσυ μαθητης 1ης γυμνασιου εεε???τα αγγλικα τους μεσα...
Απάντηση: γιουβετσι = τουρκικη λεξη μπουκαλι=γαλλικη (bouteille) σκακι= ιταλική γιαουρτι= τουρκικη...
Απάντηση: σαντιγί-γαλλική...
Απάντηση: γαλλικα...
Απάντηση: ειναι τουρκικη και ειναι το πηλινο δοχειο...
Απάντηση: Συνταγές μαγειρικής για νόστιμο γιουβέτσι - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9...
Απάντηση: ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΜοσχ άριΣερβίρει6-8 1 κιλό μοσχάρι 2 μεγάλα κρεμμύδια 200 γρ ελαιόλαδο 2 κύβους Αγρόκηπος (για κοκκινιστά) 3...
Απάντηση: μοσχάρι σε μερίδες 1 κιλό (ελιά) κριθαράκι 500 γρ. κρεμμύδι τριμμένο 1 σκόρδο 1 σκ. λευκό κρασί 1 κούπα ντομάτες τριμμένες 2 κούπες φρέσκια ρ...
Απάντηση: 1/2 κιλό κριθαράκι 2-3 πιπεριές (πολύχρωμες ή πράσινες όπως επιθυμείτε) 2-3 καρότα 2 σκελίδες σκόρδο 2 ντομάτες μεσαίες ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γιουβετσι με καραβιδες

Απάντηση: Πλένουμε τις καραβίδες και χωρίζουμε τα κεφάλια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μου...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Μουσκεύουμε το κριθαράκι σε κρύο νερό για 10 λε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μία πολύ εύκολη συνταγή για πεντανόστιμη και αφ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σε μια κλασική κόκκινη ΄σλατσα μπορείς να βαλει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.chefonair.gr/index.php? option=com_c...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μεχρι να μαλακωσουν οχι να λιωσουν ομως γυρω σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΝΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΜΜΜΜΜΜ......................................
Απάντηση: ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά μαλακ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις.... http://mag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 300 γραμμάρια γίγαν...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Πλένουμε τις καραβίδες και χωρίζουμε τα κεφάλια από το σώμα. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα 4 κουταλιές σούπας Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλινο για 2-3 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τα κεφάλια των καραβίδων, αλάτι, πιπέρι, μία κουταλιά αλεύρι και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε το μισό κονιάκ και ανάβουμε με προσοχή φωτιά, να φλαμπαριστούν. Προσθέτουμε την τομάτα, λίγο νερό και βράζουμε για 15 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, περνάμε τη σάλτσα από λεπτή σήτα, πιέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μουσκεύουμε με 2 ποτήρια κρύο νερό για 15 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα αλευρώνουμε. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Σοτάρουμε καλά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές τα κομμάτια του κοτόπουλου. Προσθέτουμε τους σπιτικούς ζωμούς κοτόπουλου μαζί με το καυτό νερό, το ψιλοκομμένο τοματάκι, τον πελτέ και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μουσκεύουμε το κριθαράκι σε κρύο νερό για 10 λεπτά. Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το μουσκεμένο κριθαράκι, το κρεμμύδι, την πιπεριά και τις σουπιές και τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και συμπληρώνουμε κατά διαστήματα με τον σπιτικό ζωμό λαχανικών. Ανακατεύουμε ελαφρά και συνεχόμενα έως ότου χυλώσει το κριθαράκι. Προαιρετικά μπορούμε να σερβίρουμε με λίγη τριμμένη παρμεζάνα. Διαβάστε περισσότερα...
-Οι αστακοι και οι καραβιδες γλυκου νερου, κυμαινονται αναλογα με το ειδος σε μεγεθη απο 3-30εκ. -Χονδρικα, τα μικροτερα ειδη μπορουν να κρατηθουν σε ενυδρεια 25-30 λιτρων το ελαχιστο, ενω τα μεγαλυτερα ειδη απαιτουν χωρο τουλαχιστον 100Χ40 εκ (πανω απο 120 λιτρα) για ενα ατομο ή ενα ζευγαρι. -Για βυθο, συστηνεται αμμος ή ψιλο χαλικι. Διακοσμηση με πολλες κρυψωνες απο πετρες, ξυλα ακομα και πηλινα, σωληνες κλπ. Θα πρεπει να παρεχουμε περισσοτερες κρυψωνες απο τα ατομα που διατηρουμε κα...
Απάντηση:
Απάντηση:
η γαριδα ναι τα αλλα δεν ξερω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εεε κι εσυ μαθητης 1ης γυμνασιου εεε???τα αγγλικα τους μεσα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιουβετσι = τουρκικη λεξη μπουκαλι=γαλλικη (bouteille) σκακι= ιταλική γιαουρτι= τουρκικη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σαντιγί-γαλλική Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ειναι τουρκικη και ειναι το πηλινο δοχειο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής για νόστιμο γιουβέτσι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF% 85%CE%B2%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE% BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF% 8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF% 84%CE%B6%C... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΜοσχάριΣερβίρει6-8 1 κιλό μοσχάρι 2 μεγάλα κρεμμύδια 200 γρ ελαιόλαδο 2 κύβους Αγρόκηπος (για κοκκινιστά) 3 σκελίδες σκόρδο (στα τέσσερα) Κριθαράκι ή χυλοπίτες 250 γρ κοκκινο κρασί 3 ώριμες ντομάτες 2 κουταλιές πελτέ 2 κουταλιές ζάχαρη φέτα παρμεζάνα Οδηγίες 1.Τσιγαρίζουμε στην χύτρα το μοσχάρι με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και με ένα ποτήρι νερό το βράζουμε για 15 λεπτά (ανάλογα και πόσο μικρά κομμάτια είναι το κρέας). 2.Αδειάζουμε το π... Διαβάστε περισσότερα...
Το μοσχάρι να γίνει πολύ μαλακό
Απάντηση:
μοσχάρι σε μερίδες 1 κιλό (ελιά) κριθαράκι 500 γρ. κρεμμύδι τριμμένο 1 σκόρδο 1 σκ. λευκό κρασί 1 κούπα ντομάτες τριμμένες 2 κούπες φρέσκια ρίγανη μπαχάρι ελαιόλαδο αλατοπίπερο Πλύντε καλά το κρέας και βράστε το για 15 λεπτά. Σουρώστε και στραγγίστε το. Βάλτε το σε γάστρα ή σε ένα πυρέξ. Περιχύστε με το λάδι , το κρασί και καλύψτε το με νερό. Αφήστε το να βράσει καλά στην γάστρα για 40 λεπτά . Κατόπιν βάλτε την ντομάτα , το σκόρδο, το μπαχάρι, την φρέσκια ρίγανη και το κρεμμύδι κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/2 κιλό κριθαράκι 2-3 πιπεριές (πολύχρωμες ή πράσινες όπως επιθυμείτε) 2-3 καρότα 2 σκελίδες σκόρδο 2 ντομάτες μεσαίες Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
δωστε μου μια ευκολη συνταγη για ωραια σοκολατόπιτα
Απάντηση:
Μία πολύ εύκολη συνταγή για πεντανόστιμη και αφράτη σοκολατόπιτα χωρίς αυγά!! Συστατικά 3 φλυτζάνια τσαγιού φαρίνα κόκκινη 1 κουταλάκι γλυκού σόδα 2 βανίλιες 10 κουταλιές σούπας σπορέλαιο 2 κουταλιές σούπας καρύδια ξύσμα από 2 πορτοκάλια χυμό απο δύο πορτοκάλια 2 φλυτζάνια τσαγιού νερό 2 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη 2 κουταλιές σούπας ξύδι 6 κουταλιές σούπας κακάο Κρέμα για την επικάλυψη Οδηγίες 1.Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά. 2.Απλώνουμε το μείγμα σε βουτυρω... Διαβάστε περισσότερα...
σαλτσες για μακαρονια και πως τις παρασκευαζουμε ή ετοιμες σαλτσες οπως η pesto τι γευση και τι υλικα εχουνε?
Απάντηση:
σε μια κλασική κόκκινη ΄σλατσα μπορείς να βαλεις κομματάκια μήλου και τζίντζερ, αν θες μια γλυκειά κι ελαφρά πικάντικη σαλτσα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://se.gr/syntages/?p=746 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.chefonair.gr/index.php? option=com_content&view=article&id=103: kotopoulobalsamico&catid=46: theotherchoice&Itemid=72 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μεχρι να μαλακωσουν οχι να λιωσουν ομως γυρω στη μια ωρα σε κρυο νερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθευτεις απο σουπερ μαρκετ απο τα μπαχαρικα, και σε 2 εβδομαδες ειναι ετοιμες προς βρωση! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΝΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΤΑ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σούπας λευκό ξηρό κρασί Μυριστικά της αρεσκείας σας: Εμείς συνιστούμε: ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο [από μισό κ. γλυκού το καθένα], μαϊντανό, άνιθο [μια κ.σούπας και τα δυό μαζί] και γλυκειά πάπρικα [μισό κ. γλυκού] Αλάτι και πιπέρι Οδηγίες 1.Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά και στεγνώνουμε σε μια πετσέτα το οψάριον. 2.Το χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι κατά μήκος μέχρι την ουρά, ν ανοίξει ελαφρά. 3.Το τοποθετ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΜΜΜΜΜ...................................... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
8 με 10 λεπτά... χεχε Διαβάστε περισσότερα...
πχ αυτες που εχει βγαλει στην τηλεοραση χωρις να αγορασω καποιο βιβλιο του
Απάντηση:
http://allrecipes.com/ αυτη η ιστοσελιδα ειναι αρκετα καλη, και εγω παιρνω ιδεες απο εδω :) ελπιζω να ξερεις αγγλικα..! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά μαλακό αλεύρι 1 κιλό βούτυρο 300 γρ. ζάχαρη άχνη 300 γρ. αμυγδαλόψιχα 1 ποτηράκι κονιάκ 1 κουταλάκι σόδα Ανθόνερο Εκτέλεση: Ασπρίζουμε το βούτυρο, δουλεύοντας το για περίπου μισή ώρα με το χέρι Ρίχνουμε τη ζάχαρη, το κονιάκ, τα αμύγδαλα καβουρδισμένα και κοπανισμένα και, τέλος, το αλεύρι και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το χέρι τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα Πλάθουμε τους κουραμπιέδες, τους τοποθετούμε σε λαμαρίνα και του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι 1 κουταλιά της σούπας Flora και σοτάρουμε τα μοσχαρίσια οσομπούκο γυρίζοντάς τα προσεκτικά και από τις 2 πλευρές, μέχρι το κρέας τους να αρχίζει να θωρακίζεται. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε μέσα στη γάστρα. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε και τα λαχανικά μας και τα καρυκεύουμε με λίγο πιπέρι και αλάτι. Καθώς τα σοτάρουμε, προσθέτουμε λίγο ακόμα Flora για επιπλέον ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις.... http://mageirikes.blogspot.com/2011/10/pizza- jamie-oliver.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 300 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 500 γραμμάρια κρεμμυδάκια στιφάδου 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκοι μπαχάρι 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός ελαιόλαδο ξίδι αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τους γίγαντες από την προηγούμενη ημέρα. Τους στραγγίζετε και τους βράζετε σε 1 λίτρο νερό χωρίς αλάτι για 1 ώρα. Καθ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 27 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.