Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!...
Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/ recipes...
Απάντηση: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ...
Απάντηση: Το δεύτερο...
Απάντηση: Συστατικά 4 με 5 μέτριες πατάτες 3 με 4 μέτρια καρότα 1 ποτήρι λάδι (όχι γεμάτο - κρατάτε 1 με 2 "δάχτυλα") 1,5 κρασοπότηρο περίπου...
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό απ...
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγι...
Απάντηση: http:// www.chefonair.gr/ index.php? option=com_content&v iew=article&id=103: kotopoulobalsamico&c atid=46: theotherchoice&Itemi d=72...
Απάντηση: συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%...
Απάντηση: Υλικά 1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους 750 γρ. τυρί φέτα 4 αυγά 4-5 ώριμες ντομάτες Λάδι για τηγάνισμα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Εκ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γιουβαρλακια μπαρμπαριγου

Απάντηση: Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.g...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμύδι μι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συνταγή για μπιφτέκια σχάρας - http://www.sidag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πλένουμε πολυ καλά το γουρουνόπουλο . καίμε με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε λίγο Flora. Πολτοποιο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΝΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δες στς συνταγες στ σαιτ τ μεγκα
Απάντηση: Με τη σφραγίδα του Ηλία Μαμαλάκη, μία συνταγή γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το Flora, χαμηλώνου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εριγραφή Μια εξαιρετική εναλλακτική στην κλα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα βάζεις έτσι όπως είναι παγωμένα μέσα σε νερό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ορίστε.. : http://www.sintagoulis.gr/tag/%CE%92...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε και καθαρίζουμε τα χορταρικά μας. Βρά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτέλεση Βράζουμε το χταπόδι σε κατσαρόλα με...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι, το κρεμμύδι, τα αρωματικά, 1 κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο λιωμένο, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε μικρά κομμάτια από το μίγμα και φτιάχνουμε μπαλάκια. Προσθέτουμε όλα τα υλικά για το ζωμό σε μεγάλη κατσαρόλα καθώς και το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Αφήνουμε τον ζωμό να βράσει για 5 λεπτά περίπου και στη συνέχεια προσθέτουμε τα γιουβαρλάκια. (Αν ο ζωμός δεν τα σκεπάζει, προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά). Ετοιμάζο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE% B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF% 85?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα με κρεμμυδακι και ανιθο μονο,αλατακι-πιπερι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συστατικά 4 με 5 μέτριες πατάτες 3 με 4 μέτρια καρότα 1 ποτήρι λάδι (όχι γεμάτο - κρατάτε 1 με 2 "δάχτυλα") 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι πιπέρι νερό όσο χρειασθεί Για τα γιουβαρλάκια : 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1 φλυτζανάκι του καφέ και λίγο παραπάνω ρύζι καρολίνα (για γεμιστά) λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο (περίπου 2 κουταλιές της σούπας) λίγο νερό 1.Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καρότα και τις πατάτες και τα κόβουμε, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.chefonair.gr/index.php? option=com_content&view=article&id=103: kotopoulobalsamico&catid=46: theotherchoice&Itemid=72 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%8D%CF% 81%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF% 8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους 750 γρ. τυρί φέτα 4 αυγά 4-5 ώριμες ντομάτες Λάδι για τηγάνισμα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Εκτέλεση Πλένουμε τις πιπεριές, τις ανοίγουμε, βγάζουμε τους σπόρους και τις τηγανίζουμε ελαφρά. Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε σε αυτά το τυρί τριμμένο και τις 3 ντομάτες, αφού τις περάσουμε από το ρεντέ. Γεμίζουμε με το μείγμα τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι η σε ταψάκι. Χύνουμε επάνω τους τις υπόλοιπες ντομάτες ψιλοκομμένες και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμύδι μικρό τριμμένο 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1/2 κ.γ. κίμινο τριμμένο αλάτι και πιπέρι λίγο λάδι ελάχιστη φρυγανιά τριμμένη 1/2 πιπεριά πράσινη χοντροκομμένη 3-4 σταγόνες ταμπάσκο (προαιρετικά) 1 κουταλιά κέτσαπ ντομάτα φρεσκοκομμένη ή 2 κουταλιές πελτέ αραιωμένο με 1/2 ποτήρι νερό λίγο ταμπάσκο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ζυμώνουμε καλά τον κιμά με το κρεμύδι,σκόρδο,το κίμινο,το αλάτι-πιπέρι και το λάδι προσθέτουμε στο τέλος λίγη φρυγανιά. Ζυμώνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή για μπιφτέκια σχάρας - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλένουμε πολυ καλά το γουρουνόπουλο . καίμε με φλόγηστρο τις τρίχες σε όλο το σώμα . κάνουμε απο μία μαχαιριά στο μέσα μέρος απο τα μπούτια (με μικρό μαχαίρι επειδή δεν θέλουμε να φύγουν ζουμιά όταν θα ψήνεται) αλατοπιπερώνουμε μέσα το γουρουνόπουλο. προσθέτουμε σκελίδες σκόρδου μέσα στο κουφάρι στον ανοιγμένο λαιμό καθώς και στις μαχαιριές που κάναμε εσωτερικά στα μπούτια. σουβλίζουμε και πρίν δέσουμε με σύρμα τα χέρια , ράβουμε τον ανοιγμένο λαιμό, στην συνέχεια δένουμε με σύρμα διπλό ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε λίγο Flora. Πολτοποιούμε τις πατάτες στον μύλο των λαχανικών ή με το ειδικό εργαλείο και ανακατεύουμε τον πουρέ με το Flora και την κρέμα. Προσθέτουμε το μπέικον, το ζαμπόν, τους κρόκους, τα μανιτάρια, το μοσχοκάρυδο και το μισό τυρί. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Αλείφουμε με λίγο Flora ένα πυρίμαχο σκεύος και αδειάζουμε το μίγμα. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιxτή μαρέγκα και την αναμειγνύουμε απαλά με το υπόλοιπο τυρί. Απλώνουμε πάνω από το μίγμα του πουρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Αραιώνουμε το κορν φλάουρ σε 1 ½ κουτ. σούπας νερό, το προσθέτουμε στο σκεύος και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 3-5 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα. Παράλληλα καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κέλυφος και κρατάμε το κεφάλι και την ουρά τους. Χαράσουμε τη ράχη τους με μία οδοντογλυφίδα και αφαιρούμε το εντεράκι τους. Μαρινάρουμε τις καθαρισμένες γαρίδες για 10 λεπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΝΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΤΑ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μόνο 10 με 12 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες στς συνταγες στ σαιτ τ μεγκα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με τη σφραγίδα του Ηλία Μαμαλάκη, μία συνταγή για 4 έως 5 άτομα. Ετοιμάστε την! Υλικά για 4-5 άτομα 1 κιλό μοσχαράκι από κιλότο κομμένο σε μερίδες 1 νεροπότηρο κυβάκια ανανά από κονσέρβα 1 νεροπότηρο χυμό από τον ανανά της κονσέρβας 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 1 κουτ. σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο τζίντζερ 2 κλαράκια λεμονόχορτο 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο 3 κουτ. σούπας σόγια σος 3 κουτ. σούπας κέτσαπ 1 κουτ. σούπας λευκό ξύδι 1 κοφτή κουτ σούπας κορν φλάουρ Για το ρύζι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το Flora, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα μυρωδικά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε κι αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράζει, για 15 περίπου λεπτά. Στη συνέχεια, την περνάμε από το μπλέντερ και τη σουρώνουμε με λεπτή σήτα. Σε άλλο σκεύος σοτάρουμε με το υπόλοιπο Flora soft με βούτυρο τα λαχανικά, αρχίζοντας από τη μελιτζάνα. Κατεβάζουμε τα σοταρισμένα λαχανικά από τη φωτιά και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα της ντομάτας. Ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εριγραφή Μια εξαιρετική εναλλακτική στην κλασική συνταγή πέστο με βασιλικό. Είναι προτιμότερο να κάνετε αρκετά βάζα, για να έχετε απόθεμα! υλικά (4 Μερίδες) 250 ml ελαιόλαδο 200 γραμμάρια φρέσκο σκόρδο 50 γραμμάρια φρέσκο βασιλικό 100 γραμμάρια τυρί Πεκορίνο 200 γραμμάρια κουκουνάρι αλάτι και πιπέρι προετοιμασία Πλύνετε, στεγνώστε και ψιλοκόψτε το σκόρδο και το βασιλικό. Στη συνέχεια, αναμίξτε με ελαιόλαδο. Τρίψτε το τυρί Πεκορίνο πολύ λεπτά και προσθέστε το στο λάδι. Σε ένα ζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βάζεις έτσι όπως είναι παγωμένα μέσα σε νερό και αφήνεις να βράσει για 2-3 λεπτά. Κλείνεις το μάτι και αφήνεις την κατσαρόλα για κανα 5λεπτο πάνω στο μάτι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε.. : http://www.sintagoulis.gr/tag/%CE%92%CE%AD%CF%86% CE%B1+%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%AC%CE%B4% CE%BF%CF%85 :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα χορταρικά μας. Βράζουμε τις σουπιές για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά. Σε ένα φαρδύ και βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε δυνατή θερμοκρασία και το αφήνουμε να λιώσει. Σοτάρουμε μέσα στο σκεύος τα χορταρικά μας, το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον άνηθο. Όταν τα χορταρικά μας μαζέψουν και μαραθούν σβήνουμε με το κρασί και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τις σουπιές και τον πελτέ της τομάτας μαζί με 3 ½ ποτήρια καυτό νερό και αφήνουμε να βράσουν ό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Βράζουμε το χταπόδι σε κατσαρόλα με ένα φλιτζάνι κρασί λευκό. Δεν προσθέτουμε νερό γιατί θα βγάλει το χταπόδι. Όταν μαλακώσει το καθαρίζουμε από τις βεντούζες και το κόβουμε σε κομμάτια 2 εκατοστών. Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε την τομάτα και τα κομμάτια χταπόδι. Προσθέτουμε 1 κιλό νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Έπειτα τα αδειάζουμε σε ένα πήλινο και ρίχνουμε το κριθαράκι και μια κουταλιά χταποδόζουμο. Ψήνουμε για 15 ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.