Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!...
Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/ recipes...
Απάντηση: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ...
Απάντηση: Το δεύτερο...
Απάντηση: Συστατικά 4 με 5 μέτριες πατάτες 3 με 4 μέτρια καρότα 1 ποτήρι λάδι (όχι γεμάτο - κρατάτε 1 με 2 "δάχτυλα") 1,5 κρασοπότηρο περίπου...
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό απ...
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγι...
Απάντηση: Συνταγή για νόστιμες φακές. http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%...
Απάντηση: http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ tyropitta-me- kantace90fi.html http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ tyropita.html http://www.ma...
Απάντηση: κυριακη με ρυζι δεν νομιζω :)...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γιουβαρλακια μπαρμπαριγου

Απάντηση: Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.g...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 1.5 κιλό πράσα 1 μέτριο κρεμμύδι τρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ουγγαρεζα μονο εβερεστ βρισκεις,αν εισαι απο λα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στην πολη μου αυτο το φαγητο ειναι το παραδοσια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μια πολύ νόστιμη και χορταστική συνταγή. Θερμιδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 500 γρ. γίγαντες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το φρέσκο σπανακι αφού το πλύνεις καλά το ρίχνε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ˚C. Τρίβουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πώς ασπρίζουμε τα αμύδγαλα Η διαδικασία λοιπό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μιά - Μιάμιση σκελίδα σκόρδο είναι αρκετή!
Απάντηση: συνταγή μαγειρικής για την αυθεντική σπεσιαλιτέ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ποια ειναι η συνταγη για γαυρο ξυδατο
Απάντηση: Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 κύβους κότ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια γίγαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και κρατ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι, το κρεμμύδι, τα αρωματικά, 1 κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο λιωμένο, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε μικρά κομμάτια από το μίγμα και φτιάχνουμε μπαλάκια. Προσθέτουμε όλα τα υλικά για το ζωμό σε μεγάλη κατσαρόλα καθώς και το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Αφήνουμε τον ζωμό να βράσει για 5 λεπτά περίπου και στη συνέχεια προσθέτουμε τα γιουβαρλάκια. (Αν ο ζωμός δεν τα σκεπάζει, προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά). Ετοιμάζο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE% B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF% 85?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα με κρεμμυδακι και ανιθο μονο,αλατακι-πιπερι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συστατικά 4 με 5 μέτριες πατάτες 3 με 4 μέτρια καρότα 1 ποτήρι λάδι (όχι γεμάτο - κρατάτε 1 με 2 "δάχτυλα") 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι πιπέρι νερό όσο χρειασθεί Για τα γιουβαρλάκια : 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1 φλυτζανάκι του καφέ και λίγο παραπάνω ρύζι καρολίνα (για γεμιστά) λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο (περίπου 2 κουταλιές της σούπας) λίγο νερό 1.Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καρότα και τις πατάτες και τα κόβουμε, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή για νόστιμες φακές. http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE% AD%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
τυροπιτα με φυλλο κρουστας
Απάντηση:
http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ tyropitta-me-kantace90fi.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ tyropita.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ kantace90fityropita.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/pita- eykolh-me-fyllota-pontiaka.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ kaseropita-eykolh.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κυριακη με ρυζι δεν νομιζω :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1.5 κιλό πράσα 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ 3 καρότα Αλάτι, πιπέρι Χυμός λεμονιού Εκτέλεση : Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι, ρίχνουμε την ντομάτα, την κέτσαπ, το αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν. Πλένουμε και κόβουμε τα πράσα σε μακρόστενα κομμάτια ή ψιλοκομμένα. Τα ρίχνουμε στη σάλτσα που κάναμε και προσθέτουμε τα καρότα και λίγο νερό. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Πριν τα σερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ουγγαρεζα μονο εβερεστ βρισκεις,αν εισαι απο λαρισσα κ πανω, εχουν κ τα σουπερ μαρκετ.συνταγη δε γνωριζω,λογικα μαγιονεζα κετσαπ ζαχαρη ζαμπον αλατοπιπερο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στην πολη μου αυτο το φαγητο ειναι το παραδοσιακο 1 φορα το χρονο 26 ιουλιου .το καλυτερο ψητο γινεται απο χοιρινη πανσετα πολυ απλα.αλατοπιπερωνεις και τυλιγεις με λαδοχαρτο 2 φορες σφιχτα.το τοποθετουμε σε ταψι ,και ψηνουμε σε μετριο φουρνο 3-4 ωρες...αν θελεις την πετσα ξεροψημενη αφαιρεις τη λαδοκολα και συνεχιζεις ακομη λιγο το ψησημο,η καλυτερα στο γκριλ...καλη ορεξη Διαβάστε περισσότερα...
Πως θα φτιάξω ριζότο στο γουόκ;
Απάντηση:
1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε φέτες 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 250 γρ. χοντροκομμένο λάχανο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού σόγια σος 1/2 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο 2 καλαμαράκια σε ροδέλλες 12 γαρίδες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 1/2 κουταλάκι του γλυκού κρόκο Κοζάνης ή κούρκουμα 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαιντανό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ρύζι μακρύκοκκο Εκτέλεση Σε γουόκ βά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια πολύ νόστιμη και χορταστική συνταγή. Θερμιδικά θα μπορούσε να αποτελέσει από ένα βραδινό μέχρι και πλήρες γεύμα, ανάλογα με την ποσότητα που θα καταναλώσουμε. Υλικά 500 γρ ανάμικτα κίτρινα τυριά χαμηλών λιπαρών (π.χ. Gouda, ρεγγάτο, τσένταρ) 1 μέτριο καρότο 1 πιπεριά φλωρίνης 1 μικρό κρεμμύδι ξερό 3 αυγά 1 γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder 50 γρ μαργαρίνη Εκτέλεση Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και την... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γρ. γίγαντες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σε ροδέλες 4 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες 100 γρ. λάχανο χοντροκομμένο 2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο ½ φλιτζάνι συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 1 κύβο λαχανικών διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι ζεστό νερό Αλάτι πιπέρι 4 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες 1 κουταλάκι ζάχαρη Εκτέλεση Βράζουμε για 30 λεπτά τους γίγαντες και τους στραγγίζουμε. Σοτάρουμε στο λάδι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το φρέσκο σπανακι αφού το πλύνεις καλά το ρίχνεις σε μια κατσαρόλα όπου το νερό κοχλάζει για 2-3λεπτά . Με μια τρυπητή κουτάλα το βγάζεις και το ρίχνεις σε λεκάνη με κρύο νερό μέχρι να κρυώσει.Το στραγγίζεις σε τρυπητό και το βάζεις σε σακουλάκια κατάψυξης και τα βάζεις στην κατάψυξη. Όταν θα το μαγειρέψεις θα το ρίξεις κατευθείαν στην κατσαρόλα παγωμένο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ˚C. Τρίβουμε όλα τα τυριά και ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το μαϊντανό και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε στο μίξερ 400 γρ. Flora Soft με βούτυρο και προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά, το αλάτι, το πιπέρι τις πιπεριές, το ψιλοκομμένο μαϊντανό και το κρεμμύδι. Τα χτυπάμε όλα μαζί με το φτερό του μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα κι έπειτα σε δυνατή, έως ότου ομογενοποιηθούν και αφρατέψουν. Προσθέτουμε το μισό αλεύρι το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το μισό γάλα. Συνεχίζουμε το ανακά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πώς ασπρίζουμε τα αμύδγαλα Η διαδικασία λοιπόν είναι πολύ εύκολη. Βάζουμε τα αμύγδαλα σε μπρίκι ή μικρό κατσαρολάκι με νερό να τα καλύψει. Τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά να βράσουν και μόλις κοχλάσουν είναι έτοιμα. Τα βάζουμε σε κρύο νερό ή τα αφήνουμε να κρυώσουν εάν δεν βιαζόμαστε. Τα στραγγίζουμε καλά και πιάνοντας το αμύγδαλο με τον αντίχειρα και τον δείχτη το πιέζουμε και αμέσως ξεφλουδίζονται. Πώς καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα Για να τα καβουρδίσουμε θα τα βάλουμε σε ταψάκι και σε προ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μιά - Μιάμιση σκελίδα σκόρδο είναι αρκετή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή μαγειρικής για την αυθεντική σπεσιαλιτέ ρεβυθοκεφτέδες σίφνου - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%81%CE%B5%CE%B2%CF% 85%CE%B8%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AD%CE% B4%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE% B1%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%AD-%CF%83%CE%AF%CF%86%CE% BD%CE%BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποια ειναι η συνταγη για γαυρο ξυδατο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 κύβους κότας Knorr σε 1½ λίτρο ζεστό νερό μαζί με το φακελάκι σκόνη από τα στίγματα του κρόκου Κοζάνης και στη συνέχεια το αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με το ελαιόλαδο και τη μισή ποσότητα από το Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασί. Αφήνουμε να βράσει και προσθέτουμε σταδιακά τον αρωματικό ζωμό κότας από τον κρόκο Κοζάνης. Σε περίπτωση που απαιτούνται περισσότερα υγρά, προσθέτουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 2 αβγά 2 φλιτζάνια γαλέτα 1 χούφτα φρέσκο θυμάρι από 1 κουταλιά του γλυκού κύμινο και πάπρικα λάδι για τηγάνισμα αλάτι 1 λεμόνι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τους γίγαντες από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη ημέρα τους βράζετε σε νερό χωρίς αλάτι για 1 ώρα. Οταν μαλακώσουν, τους κατεβάζετε από τη φωτιά και τους στραγγίζετε. Αφήνετε να κρυώσουν πριν τους πανάρετε. Χτυπάτε τα αβγά με το θυμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και κρατάμε λίγο από το νερό. Σοτάρουμε την καπνιστή πανσέτα με το Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την παρμεζάνα και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Ρίχνουμε το σπαγγέτι στο τηγάνι που σοτάραμε την πανσέτα. Προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε, συμπληρώνουμε με τα αυγά που έχουμε ανακατέψει την παρμεζάνα και μαγειρεύουμε αναδεύοντας τα ζυμαρικά έως ότου δέσουν. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 132 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.