Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!...
Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/ recipes...
Απάντηση: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ...
Απάντηση: Το δεύτερο...
Απάντηση: Συστατικά 4 με 5 μέτριες πατάτες 3 με 4 μέτρια καρότα 1 ποτήρι λάδι (όχι γεμάτο - κρατάτε 1 με 2 "δάχτυλα") 1,5 κρασοπότηρο περίπου...
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό απ...
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγι...
Απάντηση: Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τους τρεις διαφορετικούς κιμάδες, την μισή ποσότητα Flora Soft, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια...
Απάντηση: Έχω να σου προτείνω μία Αμερικάνικη συνταγή. Αντέγραψε τη ιστοσελίδα που σου στέλνω κ θα την δείς σε βίντεο. http:// www.megatv.com/ proinomou/def...
Απάντηση: Ομελέτα φούρνου Αμερικάνικη Κουζίνα Ελληνική Κουζίνα Ομελέτες 1 λουκάνικο χωριάτικο 1 πιπεριά 1/4 κασέρι 2 πατάτες 8 αυγά 10 λεπτά προε...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γιουβαρλακια μπαρμπαριγου

Απάντηση: Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.g...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τους κύβους Knorr βοδινό σε 1½ λίτρο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ήρθε και παλι αυτή η εποχή του χρόνου που αναρω...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 7 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε ροδέλες ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πατα το στο google ολο και κατι θα σου βγαλει
Απάντηση: Ασε μη φτειαξης δεν κολαει το θεμα. Αν παλι επ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πολυ λιγη, μεχρι να ανοιξουν. Το πολυ μαγειρεμα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η κατάλληλη πυτιά για να πήζουμε το γάλα είναι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.yumyum.gr/apps/gr/recipe/fides- soupa...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παιδιά ξέρετε πως φτιάχνειτη σάλτσα του;
Απάντηση: Μόνο σε γάστρα και σιγανή φωτιά για ώρες με 2-3...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: κατι βραστο μπορεις να κανεις
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Μουλιάζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 6 αυγά - 150 γρ. σπανάκι το οποίο το έχουμε ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δε τις αλευρωνεις ελαφρα πριν τις βαλεις στο ταψι
Απάντηση: Βράζουμε τις ταλιατέλες σε μια κατσαρόλα, τις...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι, το κρεμμύδι, τα αρωματικά, 1 κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο λιωμένο, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε μικρά κομμάτια από το μίγμα και φτιάχνουμε μπαλάκια. Προσθέτουμε όλα τα υλικά για το ζωμό σε μεγάλη κατσαρόλα καθώς και το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Αφήνουμε τον ζωμό να βράσει για 5 λεπτά περίπου και στη συνέχεια προσθέτουμε τα γιουβαρλάκια. (Αν ο ζωμός δεν τα σκεπάζει, προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά). Ετοιμάζο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE% B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF% 85?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα με κρεμμυδακι και ανιθο μονο,αλατακι-πιπερι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συστατικά 4 με 5 μέτριες πατάτες 3 με 4 μέτρια καρότα 1 ποτήρι λάδι (όχι γεμάτο - κρατάτε 1 με 2 "δάχτυλα") 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι πιπέρι νερό όσο χρειασθεί Για τα γιουβαρλάκια : 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1 φλυτζανάκι του καφέ και λίγο παραπάνω ρύζι καρολίνα (για γεμιστά) λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο (περίπου 2 κουταλιές της σούπας) λίγο νερό 1.Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καρότα και τις πατάτες και τα κόβουμε, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τους τρεις διαφορετικούς κιμάδες, την μισή ποσότητα Flora Soft, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας. Πλάθουμε με τα χέρια μας σουτζουκάκια σε μέτριο μέγεθος και τα τοποθετούμε στο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο. Φτιάχνουμε μία σύβραση με το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο, το σκόρδο, τον συμπυκνωμένο χυμό τομάτας και το νερό και σιγομαγειρεύουμε για 15΄. Στη συνέχεια περιχύνουμε τα σουτζουκάκια με την σύβραση και ανακινούμε το ταψί ελαφρά για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχω να σου προτείνω μία Αμερικάνικη συνταγή. Αντέγραψε τη ιστοσελίδα που σου στέλνω κ θα την δείς σε βίντεο. http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=24399#toppage Το έχω φτιάξει κ είναι πολύ ωραίο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ομελέτα φούρνου Αμερικάνικη Κουζίνα Ελληνική Κουζίνα Ομελέτες 1 λουκάνικο χωριάτικο 1 πιπεριά 1/4 κασέρι 2 πατάτες 8 αυγά 10 λεπτά προετοιμασία 20 λεπτά Αυγό Λουκάνικο Πατάτα Τυρί Υλικά συνταγής Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε... 8 αυγά 2 πατάτες 1/4 κασέρι 1 λουκάνικο χωριάτικο 1 πιπεριά Καθαρίζουμε τις πατάτες, και τις κόβουμε για τηγάνισμα. Τις τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν μαλακές. Κόβουμε το λουκάνικο σε μικρά κομματάκια, όσο πιο μικρά γίνεται. Κόβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους κύβους Knorr βοδινό σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Τον κρατάμε στην άκρη για λίγο. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τον μαϊντανό. Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τα μανιτάρια (εξαρτάται από το μέγεθος του μανιταριού). Σοτάρουμε το σκόρδο με το ελαιόλαδο και τη μισή ποσότητα από το Flora σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Αφήνουμε να μαγειρευτεί προσθέτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ήρθε και παλι αυτή η εποχή του χρόνου που αναρωτιέμαι τι να σπείρω. Ψάχνω τους σπόρους που έσωσα πέρσι από δικά μου φυτά, αναζητώ νέες ποικιλίες που θα ήθελα να δοκιμάσω, σπέρνω σπόρους και μαλώνω με τον καιρό γενικότερα. Ναι μαλώνω. Γιατί ενώ έκανα υπομονή σαν καλό κορίτσι όλο το Φεβρουάριο που είχε ανοιξιάτικο καιρό, με το που τόλμησα να φυτέψω τους πρώτους σπόρους μου χιόνισε. Όχι οτι δε το περίμενα αλλά θα προτιμούσα έναν πιο ευνοϊκό καιρό. newtomatoes Τι λαχανικά να σπείρετε το Μάρτιο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 7 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε ροδέλες 6 φέτες μπέικον κομμένες σε κομμάτια 3 αβγά 1 χούφτα τυρί ρεγγάτο ή άλλο τυρί τριμμένο 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος φύλλο κουρού λάδι ή φυτίνη αλάτι, πιπέρι Εκτελεση: Τσιγαρίζουμε το μπέικον και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου 10. Αποσύρουμε από τη φωτιά και, όταν κρυώσουν λιγάκι, προσθέτουμε το τυρί και τα αβγά χτυπημένα με την κρέμα γάλακτος. Στρώνουμε το φύλλο στο ταψί, ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Στη σημερινή εκπομπή του μεγα προσφέρθηκαν μπισκότα κουκις στο πάνελ, από τον Ακη Πετρετζίκη. Θα ήθελα σας παρακαλώ αυτή τη συνταγή
Απάντηση:
135γρ βουτυρο, 135γρ φυστικοβουτυρο, 90γρ ζαχαρη, 90γρ μαυρη ζαχαρη, 1αυγο 2γρ αλάτι 180γρ αλεύρι 3γρ μπέικεν πάουντερ, ψυνουμε 170c για 6-7 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πατα το στο google ολο και κατι θα σου βγαλει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ασε μη φτειαξης δεν κολαει το θεμα. Αν παλι επιμενεις,τηγανισε τις μελιτζανες και πριν τελειωσει το τηγανισμα,ριξε χτυπημενα,στυλ ομελετα τα αυγα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολυ λιγη, μεχρι να ανοιξουν. Το πολυ μαγειρεμα τα μικραινει και τα σκληραινει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η κατάλληλη πυτιά για να πήζουμε το γάλα είναι εκείνη πού βγαίνει από τα μικρά ζώα ενόσω τρέφονται μόνον με γάλα. Οι περισσότεροι πρακτικοί τυροκόμοι στην Ελλάδα μεταχειρίζονται το μέσα μέρος της πυτιάς το όποιον λιώνουν σε νερό, κάνουν έναν πολτό και μ' αυτόν πήζουν το γάλα, το έξω μέρος το πετάνε, ενώ σ' αυτό βρίσκεται ή περισσότερη ουσία πού πήζει το γάλα και ή οποία πηγαίνει χαμένη. Σε μερικά μέρη κόβουν την πυτιά ολάκερη, δηλαδή το μέσα και το έξω μέρος μαζί και, αφού τη λιώσου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.yumyum.gr/apps/gr/recipe/fides-soupa/ http://www.homefood.gr/recipes/recipe.asp? id=517&cat=17 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παιδιά ξέρετε πως φτιάχνειτη σάλτσα του; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μόνο σε γάστρα και σιγανή φωτιά για ώρες με 2-3 ποτήρια νερό. Μπορείς αν θέλεις να τη βράσεις πρώτα (1 βράση) και μετά να τη βάλεις στη γάστρα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι βραστο μπορεις να κανεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Μουλιάζουμε τα δαμάσκηνα και τα βερίκοκα στο κρασί. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια. Απλώνουμε το χοιρινό σε έναν πάγκο. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και την κανέλα. Απλώνουμε πάνω του το μπέικον και προσθέτουμε τα μισά ξερά φρούτα, καθώς και τα φουντούκια. Πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά, τυλίγουμε το κρέας σε ρολό και το δένουμε με σπάγκο. Τοποθετούμε το ρολό σε ταψί και γύρω του βάζουμε τα κρεμμύδια, τα ξυλάκια κανέλας σπασμένα στα 2 και τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
6 αυγά - 150 γρ. σπανάκι το οποίο το έχουμε ζεματίσει - 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο - άνηθο ψιλοκομμένο - 1 κούπα τυριά τριμμένα - 200 γρ. βούτυρο - Αλάτι - Πιπέρι Εκτέλεση - Καθαρίζουμε, ζεματάμε, στραγγίζουμε καλά και ψιλοκόβουμε το σπανάκι. - Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1/2 κούπα βούτυρο και σοτάρουμε το σπανάκι. - Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο και μόλις κλείσουμε το μάτι προσθέτουμε το τριμμένο τυρί. - Βάζουμε τα υλικά στην μισή επιφάνεια της ομελέτας και διπλώ... Διαβάστε περισσότερα...
Τις κάνατε ποτέ; Σας βγήκαν καλές; Όσες φορές τις έχω κάνει,κολάνε μεταξύ τους και κολάνε και στο στόμα.Δηλαδή καμμία σχέση με τις τηγανιτές που κάνουν χρουτσου-χρούτσου. Σκέφτομαι να κάνω μια τελευταία προσπάθεια οσωνούπω,αλλά αναρωτιέμαι αν ξέρετε τίποτα παραπάνω. Τι κάνω λάθος;Όπως ακριβώς το έχω βρει εδώ τις κάνω http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiganites- patates-xoris-tipseis.html
Απάντηση:
δε τις αλευρωνεις ελαφρα πριν τις βαλεις στο ταψι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε μια κατσαρόλα, τις σουρώνουμε και κρατάμε ½ ποτήρι του κρασιού, από το νερό. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Προσθέτουμε τα τοματίνια, αλατοπίπερο και το βασιλικό, και μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθούν ελαφρά. Ρίχνουμε το νερό από τις ταλιατέλες και μαγειρεύουμε για 6-7 λεπτά ακόμα, σε μέτρια θερμοκρασία. Ρίχνουμε τις ταλιατέλες πάλι στην κατσαρόλα που τις βράσαμε και μό... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 135 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.