Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!...
Απάντηση: ναι...
Απάντηση: Το δεύτερο...
Απάντηση: Συστατικά 4 με 5 μέτριες πατάτες 3 με 4 μέτρια καρότα 1 ποτήρι λάδι (όχι γεμάτο - κρατάτε 1 με 2 "δάχτυλα") 1,5 κρασοπότηρο περίπου...
Απάντηση: ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜ...
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό απ...
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγι...
Απάντηση: Μέσα σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε καυτό νερό και τον σπιτικό ζωμό βοδινού. Ανακατεύουμε ελαφρά να διαλυθεί και να πάρει μία βράση και κατόπιν προσθέτο...
Απάντηση: Πολυ απλο... Παιρνεις τα κομματια απο το κοτοπουλο, και τα μαριναρεις για να ειναι πιο νοστιμα (περιπου 3-5 ωρες) Μεσα σε ζωμο απο λαχανικα (το βρι...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ νερο,μαγια,αλευρι.εα ν εχετε μηχανημα τα βαζετε ολα μεσα και πιεζετε το κουμπι για να παρει γινει.Εαν δεν εχετε ανακατεψτε τα και καντε τα ζυμ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γιουβαρλακια αργυρως

Απάντηση: Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπες στο site της argiro.gr
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εγώ την φτιάχνω ως εξής: Βάζω σε ενα μπολάκι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τις βαζεις στην καταψυξη
Απάντηση: Διαλύουμε τους κύβους Knorr βοδινό σε 1½ λίτρο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: γδαρμένη...
Απάντηση: στο φουρνο με κρεμα γαλακτος διαρορα τυρια κ μπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βαζεις νερο στην κατσαρολα και αφου βρασει ριχν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπλιαξ!!!
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: (Μερίδες: 6) Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά Για Φασολάκια γιαχνί με σκόρδο 1 κιλό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ζεσταίνουμε 3-4 κουταλιές Flora σε βαθύ τηγάνι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν και οι συνταγές δεν είναι το φόρτε μου, ελπί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 25 γρ βούτυρο 2 μεγάλα κρεμμύδια κόκκινα (400...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βράζουμε το χταπόδι με το μηλόξυδο, τη δάφνη κα...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι, το κρεμμύδι, τα αρωματικά, 1 κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο λιωμένο, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε μικρά κομμάτια από το μίγμα και φτιάχνουμε μπαλάκια. Προσθέτουμε όλα τα υλικά για το ζωμό σε μεγάλη κατσαρόλα καθώς και το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Αφήνουμε τον ζωμό να βράσει για 5 λεπτά περίπου και στη συνέχεια προσθέτουμε τα γιουβαρλάκια. (Αν ο ζωμός δεν τα σκεπάζει, προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά). Ετοιμάζο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα με κρεμμυδακι και ανιθο μονο,αλατακι-πιπερι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
Συστατικά 4 με 5 μέτριες πατάτες 3 με 4 μέτρια καρότα 1 ποτήρι λάδι (όχι γεμάτο - κρατάτε 1 με 2 "δάχτυλα") 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι πιπέρι νερό όσο χρειασθεί Για τα γιουβαρλάκια : 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1 φλυτζανάκι του καφέ και λίγο παραπάνω ρύζι καρολίνα (για γεμιστά) λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο (περίπου 2 κουταλιές της σούπας) λίγο νερό 1.Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καρότα και τις πατάτες και τα κόβουμε, ... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε την τυροπιτα κουρου για να την φτιαξω
Απάντηση:
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1 ΑΒΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΥΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ 6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ 800ml ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΖΕΣΤΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΕΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ 2 ΑΒΓΑ ΔΙΑΛΥΜΑ ΑΒΓΟΥ (1 ΑΒΓΟ ΜΕ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ) ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μέσα σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε καυτό νερό και τον σπιτικό ζωμό βοδινού. Ανακατεύουμε ελαφρά να διαλυθεί και να πάρει μία βράση και κατόπιν προσθέτουμε το αρνάκι. Προσθέτουμε μερικούς σπόρους μπαχάρι, πιπέρι μαύρο σε κόκκους, ένα φύλλο δάφνης και ένα κλαράκι δενδρολίβανο, ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να γίνει τρυφερό το κρέας σε σιγανή θερμοκρασία. Παράλληλα, χτυπάμε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος με τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα αφήνουμε στην άκρη. Μόλις βράσει το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολυ απλο... Παιρνεις τα κομματια απο το κοτοπουλο, και τα μαριναρεις για να ειναι πιο νοστιμα (περιπου 3-5 ωρες) Μεσα σε ζωμο απο λαχανικα (το βρισκεις στα σουπερμαρκετ) σε χυμο απο λεμονι, σε ριγανη, αλατι, πιπερι και για εξτρα νοστιμια, βαζεις στο μειγμα λιγο μουσταρδα... Υστερα τα βγαζεις, τους ριχνεις λιγο αλατι και τα ψηνεις σε χαμηλη φωτια στα καρβουνα....Στο τελος μπορεις να φτιαξεις το εξης σως: Ανακατευεις ενα φλιτζανι ξυδι μπαλσαμικο με δυο κουταλιες τις σουπας μελι (και αν θελε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ νερο,μαγια,αλευρι.εαν εχετε μηχανημα τα βαζετε ολα μεσα και πιεζετε το κουμπι για να παρει γινει.Εαν δεν εχετε ανακατεψτε τα και καντε τα ζυμη και το βαζετε στο φουρνο αλλα μπορειτε να φτιαξετε αλλιως δηλαδη μολις κανετε την ζυμη πλαθετε με τα χερια σας εναν μεγαλο κυκλο απο ζυμη και αναβεται καπου φωτια και το ψυνετε πανω της. Διαβάστε περισσότερα...
σαλτσα που ειναι σαν σιροπι και χρησιμοποιηται στις σαλατες
Απάντηση:
Εγώ την φτιάχνω ως εξής: Βάζω σε ενα μπολάκι περίπου 1 κουταλιά του γλυκού μέλι και την ζεσταίνω λίιγο στο μικροκυμάτων-χωρίς να καει-για να ενώνεται καλυτερα, εγω χρισημοποιώ μέλι ελάτης που είναι παχύρευσο γιαυτο. Αν θές το ζεσταίνεις δεν είναι απαραίτητο. Μετα ρίχνω ξύδι μπαλσάμικο (το καλύτερο θεωρώ οτι είναι το Καλαμάτας) περίπου μια κουταλιά του γλυκου, μπορει και λίγο παραπάνω, το βλεπω στην γευση, να μην καλύπτει την γλύκα του μελιού. Ανακατεύοντας με ένα πιρούνι-όπως χτυπάμε τα αυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE% B9%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B1 - μαγιονέζα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τις βαζεις στην καταψυξη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους κύβους Knorr βοδινό σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Τον κρατάμε στην άκρη για λίγο. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τον μαϊντανό. Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τα μανιτάρια (εξαρτάται από το μέγεθος του μανιταριού). Σοτάρουμε το σκόρδο με το ελαιόλαδο και τη μισή ποσότητα από το Flora σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Αφήνουμε να μαγειρευτεί προσθέτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
στο φουρνο με κρεμα γαλακτος διαρορα τυρια κ μπεικον!ειναι πολυ ευκολο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαζεις νερο στην κατσαρολα και αφου βρασει ριχνεις το ρυζι και οταν θα εχει βρασει(μετα απο 15 λεπτα περιπου) το σουρωνεις στο σουρωτηρι,το ξαναβαζεις στην κατσαρολα και ριχνεις βιταμ μαγειρικης για να μην λασπωσει και κολλησει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο.Προσθέτουμε το πιπέρι καγιέν, την πάπρικα και ανακατεύουμε.Στην συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και το τυρί και πάλι ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό και προσθέτουμε τις βρασμένες πέννες.Ανακατεύουμε ελαφρώς και το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Υλικά : 500 γραμμάρια πέννες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα μισό φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 1/2 φλιτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι 2 κεσεδάκια γιαούρτι 1 κουταλάκι μαι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
(Μερίδες: 6) Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά * 8 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες * 3 φλιτζάνια φρέσκια ντομάτα, χωρίς τους σπόρους, σε κομματάκια * 1 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα * 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (προαιρετικό) * φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 250 γραμμάρια ζυμαρικά (όποιο είδος θέλετε) * 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο * 3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη Εκτέλεση 1) Ρίξτε λίγο λάδι σε ένα β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά Για Φασολάκια γιαχνί με σκόρδο 1 κιλό καταψυγμένα στρογγυλά φασολάκια 1 μικρό κρεμμύδι 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 μικρό καρότο 3-4 σκελίδες σκόρδο 1 κύβο λαχανικών λάδι, αλάτι, χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι Για το σερβίρισμα Προετοιμασία Η προετοιμασία: Ετοιμάστε 750 ml ζωμό με τον κύβο. Καθαρίστε το κρεμμύδι χωρίς να το κόψετε. Ξύστε και ψιλοκόψτε το καρότο, ψιλοκόψτε το μαϊντανό και το σκόρδο. Για τα φασολάκια: Ζεματίστε τα ρίχνοντάς τα σε καυτό νερό με το κρεμμύδι. Στρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε 3-4 κουταλιές Flora σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, μαζί με τις αγκινάρες. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τον ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν οι αγκινάρες. Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και το θυμάρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το προσούτο. Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Τα σουρώνουμε και, όσο είναι ακόμη ζεστά, τα αναμιγνύουμε με τη σάλτσα. Αλε... Διαβάστε περισσότερα...
Χρειάζομαι μια νόστιμη συνταγή για χοιρινά κεφτεδάκια με πράσο
Απάντηση:
Αν και οι συνταγές δεν είναι το φόρτε μου, ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω... Θα χρειαστείς: 500 γρ. χοιρινός κιμάς 250 γρ. πράσα 3 αυγά πολύ φρέσκα 3 φέτες μουσκεμένο ψωμί 1 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι πιπέρι 1/2 κουταλάκι κυμινο Λίγη πάπρικα Φρέσκο βούτυρο γάλακτος 1 ποτήρι νερό Το χυμό ενός λεμονιού 1. Ψιλοκόβουμε τα πράσα και ετοιμάζουμε το μείγμα του κιμά μαζί με τα δύο από τα αυγά, το μουσκεμένο και καλά στυμμένο ψωμί και τα μπαχαρικά. 2. Λαδώνουμε κατά προτίμηση ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
25 γρ βούτυρο 2 μεγάλα κρεμμύδια κόκκινα (400 γρ), ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 1 κουταλιά καστανή ζάχαρη 2 κουταλάκια ξύδι βαλσάμικο 1 κουταλιά ζωμός βοδινού 4 λουκάνικα (χοντ- ντογκς) 4 ψωμάκια για χοντ-ντογκς 1/3 φλιτζανιού (80 ml) σάλτσα ντομάτα Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά, χρόνος μαγειρέματος 20 λεπτά. 1. Διαλύετε το βούτυρο σε μέτριο τηγάνι ή σε ψηστιέρα, ψήνετε κρεμύδια και σκόρδο, ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Προσθέτετε ζάχαρη, ξύδι και ζωμό, κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωριατικο κοκκινο κρασι.. το αφηνεις να τραβηξει λιγο και ειναι ετοιμες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε το χταπόδι με το μηλόξυδο, τη δάφνη και το μπαχάρι έως ότου μαλακώσει και γίνει τρυφερό. Σε ένα άλλο σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και σοτάρουμε σε αυτό τις πέρλες. Όταν το χταπόδι μαλακώσει, το κόβουμε σε κομμάτια, το ρίχνουμε στις πέρλες και σβήνουμε με το κρασί. Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε με τον χυμό της τομάτας, τον πελτέ, το πορτοκάλι και τα μπαχαρικά και προσθέτουμε στο φαγητό μας λίγο καυτό νερό. Σιγομαγειρεύουμε για περίπου 30 λεπτά έως ότ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 50 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.