Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ναι...
Απάντηση: Το δεύτερο...
Απάντηση: Συστατικά 4 με 5 μέτριες πατάτες 3 με 4 μέτρια καρότα 1 ποτήρι λάδι (όχι γεμάτο - κρατάτε 1 με 2 "δάχτυλα") 1,5 κρασοπότηρο περίπου...
Απάντηση: ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜ...
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό απ...
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγι...
Απάντηση: Πολυ λιγη, μεχρι να ανοιξουν. Το πολυ μαγειρεμα τα μικραινει και τα σκληραινει...
Απάντηση: Υλικά για 4 – 6 άτομα: 500 γρ φασόλια μέτρια Φαρσάλων 2 φλιτζάνια ρύζι νυχάκι Θες/νίκης 250 γρ τόνο κονσέρβα σε νερό 1 κρεμμύ...
Απάντηση: Συνταγή κοκτέιλ μοχιτο - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA...
Απάντηση: Ζαχαροπλαστική, μαγειρική κάνε μια αναζήτηση - http:// www.syntagh.gr...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γιουβαρλακια αργυρως

Απάντηση: μπες στο site της argiro.gr
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοτοπουλο γεμιστο με ρυζι κ πατατες στο φουρνο ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 300 γραμμάρια γίγαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, σε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπορείς, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, να επι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά * 2 κ. γ. ξέρη μαγιά * 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συνταγη απο Βεφα Επτάζυμο λέγεται το ψωμί που...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: λουκάνικα με θυμάρι 1/2 κιλά χωριάτικα λουκά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 500γρ αλευρι, 2 σακουλακια μαγια,λιγο αλατι,ζχα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 2 κούπες αλεύρι, 1 πακέτο βούτυρο σκληρό, 6...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 αυγ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά (για 6 άτομα): * 1 πακέτο μακαρόνι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ορίστε: http://thegastrin.blogspot.gr/2013/07/...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα με κρεμμυδακι και ανιθο μονο,αλατακι-πιπερι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
Συστατικά 4 με 5 μέτριες πατάτες 3 με 4 μέτρια καρότα 1 ποτήρι λάδι (όχι γεμάτο - κρατάτε 1 με 2 "δάχτυλα") 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι πιπέρι νερό όσο χρειασθεί Για τα γιουβαρλάκια : 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1 φλυτζανάκι του καφέ και λίγο παραπάνω ρύζι καρολίνα (για γεμιστά) λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο (περίπου 2 κουταλιές της σούπας) λίγο νερό 1.Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καρότα και τις πατάτες και τα κόβουμε, ... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε την τυροπιτα κουρου για να την φτιαξω
Απάντηση:
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1 ΑΒΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΥΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ 6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ 800ml ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΖΕΣΤΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΕΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ 2 ΑΒΓΑ ΔΙΑΛΥΜΑ ΑΒΓΟΥ (1 ΑΒΓΟ ΜΕ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ) ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολυ λιγη, μεχρι να ανοιξουν. Το πολυ μαγειρεμα τα μικραινει και τα σκληραινει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 – 6 άτομα: 500 γρ φασόλια μέτρια Φαρσάλων 2 φλιτζάνια ρύζι νυχάκι Θες/νίκης 250 γρ τόνο κονσέρβα σε νερό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 ντομάτες ή ½ φλιτζάνι του τσαγιού σάλτσα ντομάτας 3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 5 με 6 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένα αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες. Τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή κοκτέιλ μοχιτο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B1%CE%BC%CE% B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE% B7-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB-%CE%BC%CE% BF%CF%87%CE%B9%CF%84%CE%BF-mojito Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζαχαροπλαστική, μαγειρική κάνε μια αναζήτηση - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοτοπουλο γεμιστο με ρυζι κ πατατες στο φουρνο υλικα ενα κοτοπουλο μεγαλο ,5 μεγαλες πατατες ,ριζι ,ανιθο μαιντανο ,λιγο ταμπασκο δυο κουταλιες μελι, λιγο κουκουναρι ,χυμο απο ενα πορτοκαλι χυμο απο ενα λεμονι, αλατι ,πιπερι ..μισο ποτηρι λαδι ,ενα κυβο λαχανικον ,ριγανη, ξυδι βαλσαμικο ,μια πιπερια κερατο ψιλοκ.ενα μικρο κρεμμυδι ψιλοκομμενο σε μια κατσαρολα ριχνουμε λιγο λαδι ψιλοκοβουμε το κρεμμυδι,την πιπερια , ριχνουμε το ριζι το κουκουναρι .....τα τσιγαριζουμε για λιγο ....αν θελ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 300 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 500 γραμμάρια κρεμμυδάκια στιφάδου 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκοι μπαχάρι 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός ελαιόλαδο ξίδι αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τους γίγαντες από την προηγούμενη ημέρα. Τους στραγγίζετε και τους βράζετε σε 1 λίτρο νερό χωρίς αλάτι για 1 ώρα. Καθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, σε φετάκια, 4 μέτρια καρότα, ξεφλουδισμένα, σε ροδέλες, 1 σκελίδα σκόρδο, σε φετάκια, 1 μέτριο μπρόκολο, τα «μπουκετάκια» του μόνο, φρέσκο ή κατεψυγμένο (½ κιλό μπουκετάκια ή 6-7 φλ. περίπου), 2 φλ. (άπαχο) γάλα, 3 κοφτές κουταλιές αλεύρι, 1 κύβος ζωμού λαχανικών, τριμμένος στα δάχτυλα, ή 1 κουταλιά ζωμός σε σκόνη, 1 λίτρο (4 φλ.) καυτό νερό + επιπλέον 1/4 φλ. κρύο νερό, 1 κουταλιά σόγια σος, Αλάτι, πιπέρι, ταμπάσκο (προαιρετικά). ΕΚΤΕΛ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Μπορείς, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, να επιλέξεις ή ολόκληρο κοτόπουλο, μόνο μπούτι ή στήθος. Πλένεις καλά το κρέας. Κααρίζεις πατάτες. Αν είναι μεγάλες - χοντροκομμένες, αν είναι μικρές, τις βάζεις ολόκληρες. Τα βάζεις σε ταψί. Προσθέτεις: χυμό από 2-3 λεμόνια (κατά προτίμηση), 1 κοφτή κουταλίτσα αλάτι (επειδη έχει λεμόνι), 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα, λάδι (μισό φιλτζάνι), λίγο μαύρο πιπέρι, 1 ποτήριθ νερό. Όλα ανακατεύονται καλά. Ψήνονται μέχρι να ροδίσουν. Δεν βάζω ρίγανη γαι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 2 κ. γ. ξέρη μαγιά * 1 κ.σ λάδι * μια πρέζα ζάχαρη * μια πρέζα αλάτι * 2 ½ φλ. αλεύρι * ½ κύβο knorr σκόρδο * 1 φλ. νερό Οδηγίες 1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί. 2. Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για 20 λεπτά. 3. Μετά την απλώνουμε σε ένα ταψάκι αφού το λαδώσουμε και ψήνουμε στους 170 για περίπου 1 ώρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σαντιγί-γαλλική Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγη απο Βεφα Επτάζυμο λέγεται το ψωμί που έφτιαχναν οι νοικοκυρές με ρεβιθομαγιά και, ως λίγα χρόνια πριν, κατόπιν παραγγελίας μερικοί φούρνοι στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένα άσπρο μυρωδάτο ψωμί. Ευωδίαζε ο τόπος, όταν η μητέρα μου το έφερνε στο σπίτι ζεστό και ροδοψημένο από το φούρνο της γειτονιάς μας. Η μαγιά που γίνεται από τα ρεβίθια δεν πετυχαίνει πάντα. Γι’ αυτό η μητέρα μου έβαζε ρεβίθια σε 3 διαφορετικά βάζα, για να χρησιμοποιήσει αυτά που άφριζαν περισσότερο κι είχαν το χαρακτηριστικ... Διαβάστε περισσότερα...
Η πιο νόστιμη συνταγή για λουκάνικα με θυμάρι;
Απάντηση:
λουκάνικα με θυμάρι 1/2 κιλά χωριάτικα λουκάνικα 130 γρ. αλεύρι 1 αυγό 1 κούπα γάλα 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο Λίγο θυμάρι Λίγο βούτυρο Λίγο αλάτι Σάλτσα μουστάρδας Ετοιμασία 1.Χτυπάμε στο μπλέντερ το αλεύρι, το αυγό, το γάλα και λίγο αλάτι μέχρι να γίνουν ένας λείος χυλός και μετά προσθέτουμε τον μαϊντανό και το θυμάρι. 2.Βουτυρώνουμε ένα ταψί, βάζουμε μέσα τα λουκάνικα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 5 λεπτά περίπου. 3.Ρίχνουμε τον χυλό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500γρ αλευρι, 2 σακουλακια μαγια,λιγο αλατι,ζχαρη,500 μλ νερο και λιγο λαδι Διαβάστε περισσότερα...
θελω να δω το επεισοδιο τησ παρασκευησ 4 -2-2011 κατι ψηνεται στον αλφα
Απάντηση:
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια συνταγή για σπιτική μηλόπιτα!
Απάντηση:
2 κούπες αλεύρι, 1 πακέτο βούτυρο σκληρό, 6 κουταλιές γάλα, 10 μήλα γκόλντεν, ½ κούπα μαύρη ζάχαρη ψημένη στο φούρνο, ½ κούπα λευκή ζάχαρη, ½ κουταλιά κανέλλα, 1 κρόκος αυγού Χτυπάω το αλεύρι με το βούτυρο. Ύστερα προσθέτω λίγο λίγο το γάλα. Έπειτα χωρίζω την ζύμη σε 2 μέρη. Ανοίγω το φύλλο πάχος περίπου 1 πόντο και το στρώνω σ΄ ένα ταψάκι. Ύστερα ανακατεύω τις 2 ζάχαρες και πασπαλίζω το φύλλο. Κόβω τα μήλα σε χοντρές φέτες. Πασπαλίζω με την υπόλοιπη ζάχαρη, την κανέλλα και τοποθετώ και τ... Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή μαγειρικής για κουνουπιδοκεφτέδες;
Απάντηση:
1 κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 αυγά 2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά 1 φλιτζάνια αλεύρι 1/2 φλιτζάνι γάλα Μαιντανό Πιπέρι Αλάτι Ελαιόλαδο για τηγάνισμα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για 6 άτομα): * 1 πακέτο μακαρόνια (Νο 6 ή Νο 7) * ½ φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο * 2 κιλά αστακούς * 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες * 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο * 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες * αλάτι * άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: * Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό. * Παράλληλα, βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε: http://thegastrin.blogspot.gr/2013/07/blog- post_10.html :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 4 κλωναράκια σέλερι 4 καρότα 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 1 φλιτζάνι λευκό κρασί αλάτι πιπέρι Για τον πουρέ φασολιών: 4 φλιτζάνια φασόλια μέτρια Φαρσάλων βρασμένα 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα 1 φλιτζάνι χλιαρός ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου ελαιόλαδο ξίδι αλάτι ψιλοκομμένος μαϊνταν... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 32 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.