Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτες και τις πιπεριές, ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και τις γυρνάμε ανάποδα για να στραγγίσουν.Το εσωτερικό...
Απάντηση: Υλικά 500 γρ. Ρύζι μπασμάτι 400 γρ. τόνο κονσέρβας σε νερό 20 ελιές διαφόρων ειδών 2 καρδιές μαρουλιού ψιλοκομμένες 2 ντομάτες ψιλοκομμένες...
Απάντηση: Υλικά 250 γρ. φασόλια 250 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σέλινο 4 ώριμες ντομάτες περα...
Απάντηση: Υλικά : 2 κούπες άγριο ρύζι 2 κούπες ψιλοκομμένα μανιτάρια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 6 κούπες νερό 1 κουταλιά της...
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αφαιρούμε τα κοτσανάκια από τους ανθούς, τους πλένουμε και τους αφήνουμε σε τρυπητό για να στραγγίξουν.Τσιγαρίζ ουμε στο λάδι τα κρεμμ...
Απάντηση: Υλικά 8 πιπεριές για γέμισμα 2 ποτήρια ψιλοκομμένα μανιτάρια 2 κουταλιές ρύζι Καρολίνα για κάθε πιπεριά 2 κρεμμύδια ξερά 2 ώριμες ντομάτες ...
Απάντηση: Υλικά : 2 κούπες μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 κούπες ρύζι (κίτρινο, για ρύζι σπυρωτό) 2 κρεμμύδια ξερά 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 ντομάτες ώριμες φρέσκε...
Απάντηση: http://www.vita.gr/ diaita/xaste-varos/ article/ 6118/ksegelaste-thn- peina-sas-trwgontas- nostima/ Εδώ λέει πως οι 3 έχουν 75 θερμίδες,άρα η μία 25!...
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα,...
Απάντηση: Πλένουμε, στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά τη γαλοπούλα. Την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε το Flora soft με βο...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γεμιστα με ρυζι αργυρω

Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βράζουμε το ρύζι με τα λαχανικά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτέλεση Καθαρίζουμε τίς αγκινάρες àπό τά φύ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Υλικά 1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους 750...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε τις πατάτες από την φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε τον κρόκο σε ένα ποτήρι με λίγο βραστό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χρησιμοποιούμε ένα ανοιγμένο μπούτι, το τοποθ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι, βράζοντας όλα τα υ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτέλεση για τις κρέπες: Σε ένα μεγάλο μπολ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις πιπεριές, κόβουμε τα καπάκια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τους τρεις διαφορετικούς...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ετοιμάζουμε το φύλλο της τάρτας, αλείφουμε το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τις γλώσσες: Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: γιατι να μην αγορασεις που υπαρχει κ με γευση σ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βράζουμε το ρύζι με τα λαχανικά και το αλάτι και το σουρώνουμε. Το ξεπλύνουμε με ζεστό ή κρύο νερό , για να φύγει η κόλλα του.Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε κύβους.Κατόπιν το ανακατεύουμε με το ρύζι. Το φαγητό είναι έτοιμο. Αν μας αρέσουν, μπορούμε να προσθέσουμε λίγα μαυρομάτικα φασόλια. ΥΛΙΚΑ : μισό κιλό ρύζι κίτρινο 1 φάκελος με δίαφορα κατεψυγμένα λαχανικά και αρακά άνηθος ή άλλο μυρωδικό της αρεσκείας μας 1-2 αβοκάντο ώριμα 1 φλιτζάνι μαυρομάτικα φασόλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Καθαρίζουμε τίς αγκινάρες àπό τά φύλλα καί κρατάμε τό εσωτερικό τους. Tίς σωτάρουμε καλά μέ ελαιόλαδο στό τηγάνι καί τίς στρώνουμε στό ταψί. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη καί λεμόνι. Bάζουμε στό εσωτερικό τους τήν γέμιση, τήν οποία φτιάχνουμε σωτάροντας τόν σολομό μέ ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαϊντανό καί ντομάτα. Ψήνουμε μέχρι νά ροδίσουν. ΥΛΙΚΑ : 12 αγκινάρες Μισό κιλό σολομός 1 μεγάλο κρεμμύδι Μαϊντανός Ρίγανη Λεμόνι Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους 750 γρ. τυρί φέτα 4 αυγά 4-5 ώριμες ντομάτες Λάδι για τηγάνισμα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Εκτέλεση Πλένουμε τις πιπεριές, τις ανοίγουμε, βγάζουμε τους σπόρους και τις τηγανίζουμε ελαφρά. Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε σε αυτά το τυρί τριμμένο και τις 3 ντομάτες, αφού τις περάσουμε από το ρεντέ. Γεμίζουμε με το μείγμα τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι η σε ταψάκι. Χύνουμε επάνω τους τις υπόλοιπες ντομάτες ψιλοκομμένες και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε τις πατάτες από την φλούδα τους και τις γουβιάζουμε, αφαιρώντας αρκετή απο την ψίχα τους.Τις βράζουμε ελαφρώς για να μαλακώσουν, αλλά με προσοχή μή λιώσουν. Κτυπάμε, σε μπώλ, τα αυγά και ανακατεύουμε με τα τυρια και την κρέμα γάλακτος.Γεμίζουμε τις πατάτες και τις ψήνουμε στον φούρνο, μέχρι να ροδίσουν.Απο πανω μπορειτε να ρίξετε δίαφορα μυρωδικά. Σερβίρονται ζεστές. Υλικά : 8 πατάτες μέτριες στρογγυλές 4 φλιτζάνια διάφορα τυριά τριμμένα 1 φλιτζάνι κρέμα γά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτες και τις πιπεριές, ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και τις γυρνάμε ανάποδα για να στραγγίσουν.Το εσωτερικό απο τις ντομάτες το περνάμε στον τρίφτη.Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκορδο, τη μελιτζάνα και τα κολυκυθάκια.Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, μισό φλυτζάνι νερό, αλάτι, πιπέρι, το μαιντανό, τον άνηθο και το ρύζι.Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μία μόνο βράση,για να μαλακώσει λίγο το ρύζι.Γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές μέχρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γρ. Ρύζι μπασμάτι 400 γρ. τόνο κονσέρβας σε νερό 20 ελιές διαφόρων ειδών 2 καρδιές μαρουλιού ψιλοκομμένες 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κουταλιές άνηθο Τον χυμό από 2 λεμόνια 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο Αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Βράζουμε το ρύζι και το αφήνουμε να κρυώσει. Στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό του και τον ψιλοκόβουμε. Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις βάζουμε με τον τόνο σε σαλατιέρα. Προσθέτουμε ψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 250 γρ. φασόλια 250 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σέλινο 4 ώριμες ντομάτες περασμένες από το ρεντέ 1 πιπεριά 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι Αλάτι Εκτέλεση Βάζουμε τα φασόλια να σταθούν μια νύχτα στο νερό. Την άλλη μέρα τα βράζουμε και τα αλατίζουμε για 1 ώρα περίπου. Στραγγίζουμε τα φασόλια και τα κρατάμε στο νερό τους. Πλένουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι με τις πιπεριές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 2 κούπες άγριο ρύζι 2 κούπες ψιλοκομμένα μανιτάρια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 6 κούπες νερό 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο φυτικό 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι Αλάτι , πιπέρι , λίγο μαϊντανό για το γαρνίρισμα Εκτέλεση : 1)Βάζουμε στην κατσαρόλα μας το λάδι και το βούτυρο να κάψουν λίγο , ρίχνουμε τα κρεμμύδια και σοτάρουμε ελαφρώς , προσθέτουμε τα μανιτάρια και εξακολουθούμε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσουν τα υλικά μας. 2)Στη συνέχεια ρίχνουμε το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αφαιρούμε τα κοτσανάκια από τους ανθούς, τους πλένουμε και τους αφήνουμε σε τρυπητό για να στραγγίξουν.Τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κρεμμυδάκια και μετά ρίχνουμε τον άνηθο, τον μαιντανό, το ρύζι και ανάλογο νερό.Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά για 8 λεπτά.Κατεβάζουμε το ρύζι απο τη φωτιά και ρίχνουμε λεμόνι.Γεμίζουμε τους ανθούς μ'αυτό το μείγμα ως τη μέση και τους κλείνουμε προσεκτικά, διπλώνοντας τις άκρες σταυρωτά. Τους βάζουμε σε ρηχή κατσαρόλα, προσθέτουμε λίγο λάδι, λεμόνι κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 8 πιπεριές για γέμισμα 2 ποτήρια ψιλοκομμένα μανιτάρια 2 κουταλιές ρύζι Καρολίνα για κάθε πιπεριά 2 κρεμμύδια ξερά 2 ώριμες ντομάτες 2 καρότα Μαϊντανό , πιπέρι , αλάτι , λάδι Εκτέλεση 1.Σοτάρουμε τα μανιτάρια με το λάδι καλά. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια , τις ντομάτες , τα καρότα ψιλοκομμένα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. 2.Στη συνέχεια ρίχνουμε το ρύζι και ένα ποτήρι νερό. Βράζουμε το φαγητό μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά. Προσθέτουμε το αλάτι , το πιπέρι και το μαϊντανό. 3.Γεμί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 2 κούπες μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 κούπες ρύζι (κίτρινο, για ρύζι σπυρωτό) 2 κρεμμύδια ξερά 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 ντομάτες ώριμες φρέσκες ή ντοματάκια κονσέρβας 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά βούτυρο φυτικό Λάδι, αλάτι, πιπέρι και αν θέλουμε λίγη καυτερή πιπεριά Εκτέλεση : Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το λάδι και ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια. Προσθέτουμε το σκόρδο και στη συνέχεια τις ντομάτες, την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι και δύο κούπες νερό. Βράζουμε τη σάλτσα μέχρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.vita.gr/diaita/xaste-varos/article/ 6118/ksegelaste-thn-peina-sas-trwgontas-nostima/ Εδώ λέει πως οι 3 έχουν 75 θερμίδες,άρα η μία 25! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε, στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά τη γαλοπούλα. Την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε αντικολλητικό σκεύος και όταν κάψει, ρίχνουμε τη γαλοπούλα να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές. Προς το τέλος του σοταρίσματος, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το καρότο και το σκόρδο. Πασπαλίζουμε με το κάρι και σοτάρουμε για 2 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό και τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τον κρόκο σε ένα ποτήρι με λίγο βραστό νερό και τον αφήνουμε να μουλιάσει. Ζεσταίνουμε σε μεγάλη κατσαρόλα το Flora Soft με βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με το ρύζι, μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι και να «γυαλίσει» το ρύζι. Τα «σβήνουμε» με το κρασί, περιμένουμε να εξατμιστεί λίγο το αλκοόλ και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε τον μουλιασμένο κρόκο και το ζεστό νερό ή ζωμό. Καρυκεύουμε και αλατοπιπερώνουμε καλά. Αφήνουμε το ρύζι να σιγοβράσει, μέχρι να μαλακώσει και να α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να «αφρατέψει» το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια και το γάλα και ανακατεύουμε, μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα. Κατεβάζουμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα και αρχίζουμε να ρίχνουμε στο μπολ το αλεύρι. Ανακατεύουμε, μέχρι ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρησιμοποιούμε ένα ανοιγμένο μπούτι, το τοποθετούμε σε ένα μπολ για να το μαρινάρουμε, με μέλι, ξύσμα λεμονιού, φρέσκο χυμό λεμονιού, τριμμένο σκόρδο και knorr εξτρα γεύση ζωμό λαχανικών. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε να μαριναριστεί για δέκα λεπτά. Στον πάγκο της κουζίνας τοποθετούμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και από πάνω ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. Αλείφουμε το αντικολλητικό χαρτί με Flora που έχουμε λιώσει προηγουμένως, προσθέτουμε πιπέρι και λίγο αλάτι, παίρνουμε το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας από τη ζάχαρη και ένα φλιτζάνι από το αλεύρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει στον φούρνο, τον οποίο ρυθμίζουμε στους 50 °C. Στο μεταξύ, χτυπάμε στο μίξερ το Flora με την υπόλοιπη ζάχαρη, μέχρι να φουσκώσει το μείγμα. Προσθέτουμε τη μαστίχα, τον χυμό και το ξύσμα του φρούτου, το μαχλέπι και τα χτυπάμε για λίγο ακόμη. Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε εκεί τη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι, βράζοντας όλα τα υλικά μαζί σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να γίνει ένα μέτριο σιρόπι. Ετοιμάζουμε τη γέμιση, αναμιγνύοντας όλα τα υλικά της μέσα σε μπολ. Ανακατεύουμε με το χέρι μέσα σε μια λεκανίτσα το λάδι μαζί με το Flora Soft με βούτυρο, τη ζάχαρη, τον χυμό πορτοκαλιού και το κονιάκ. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και στη συνέχεια το αλεύρι λίγο-λίγο ώσπου να πετύχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Παίρνουμε μικρές ποσότητες από τη ζύμη και πλάθουμε στην αρχή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση για τις κρέπες: Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και χτυπάμε δυνατά με το μίξερ χειρός ή με το σύρμα, έως ότου ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μισό γάλα και σιγά - σιγά το μισολιωμένο Flora Soft με βούτυρο, συνεχίζοντας το χτύπημα με το σύρμα. Τέλος, προσθέτουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο και το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να αρχίσει το μείγμα να γίνεται παχύρρευστο και ο χυλός να πάρει γυαλιστερή υφή. Αν θέλουμε οι κρέπες μας να έχουν περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα έως ότου αφρατέψουν καλά. Ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με το κακάο στη λεκάνη με τα αυγά και τη ζάχαρη, τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας ή με μία πλαστική σπάτουλα, συμπληρώνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Στη συνέχεια μέσα σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε μέσα το τσέρκι μας. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πιπεριές, κόβουμε τα καπάκια και τα κρατάμε στην άκρη, βγάζουμε τα εσωτερικά σπόρια και τις πλένουμε ξανά. Τις τοποθετούμε όρθιες σε απορροφητικό χαρτί με το άνοιγμά τους προς τα κάτω για να στραγγίξουν καλά. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Προσθέτουμε μετά στο τηγάνι το κρεμμύδι και το κοτόπουλο, καρυκεύουμε με τα μπαχαρικά μας (κύμινο – αλατοπίπερο), σβήνουμε με το κρασί και συμπληρώνουμε ενάμιση ποτήρι καυτό νερό στο οπο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τους τρεις διαφορετικούς κιμάδες, την μισή ποσότητα Flora Soft, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας. Πλάθουμε με τα χέρια μας σουτζουκάκια σε μέτριο μέγεθος και τα τοποθετούμε στο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο. Φτιάχνουμε μία σύβραση με το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο, το σκόρδο, τον συμπυκνωμένο χυμό τομάτας και το νερό και σιγομαγειρεύουμε για 15΄. Στη συνέχεια περιχύνουμε τα σουτζουκάκια με την σύβραση και ανακινούμε το ταψί ελαφρά για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζόντια φέτα σαν καπάκι από την πάνω πλευρά τους. Αφαιρούμε την ψίχα τους και τα τοποθετούμε σε μεγάλο ταψί. Πετάμε τα σποράκια από την ψίχα που έχουν οι πιπεριές και οι τομάτες (συλλέγοντας τον ζωμό τους σε μπολ). Τρίβουμε την ψίχα των λαχανικών στη χοντρή πλευρά του τρίφτη ή τα πολτοποιούμε στο μύλο των λαχανικών. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον κιμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε το φύλλο της τάρτας, αλείφουμε το ταψί με Flora Soft με βούτυρο και με τα δάκτυλα απλώνουμε τη ζύμη του φύλλου και την πιέζουμε να προχωρήσει και στα πλάγια. Κατόπιν, απλώνουμε ελάχιστο τυράκι και Flora Soft με βούτυρο και τοποθετούμε το κουνουπίδι. Από επάνω απλώνουμε τη μπεσαμέλ την οποία έχουμε ανακατέψει με τα τυριά, εκτός από λίγη ποσότητα τυριών που κρατάμε ξεχωριστά για να την πασπαλίσουμε από επάνω και να κάνει ρόδινη και μοσχομυριστή την κρούστα. Κατόπιν, ψήνουμε σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τις γλώσσες: Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες και στη συνέχεια τις βουλιάζουμε μία - μία στα αυγά που έχουμε χτυπήσει. Στη συνέχεια τις πανάρουμε στην τριμμένη φρυγανιά από τις δύο πλευρές, πιέζοντας καλά για να καλυφθεί όλη η επιφάνεια τους και τις κρατάμε στην άκρη για λίγο. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και περιμένουμε να λιώσει και να ζεσταθεί καλά. Τηγανίζουμε τις γλώσσες σε δυνατή θερμοκρασία και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα και όταν είναι έτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λεωφορείο ειναι 5 ευρώ (το μειωμένο 2.5 ευρώ) και το κοντινότερο εξπρές για αεροδρόμιο ειναι μάλλον της δάφνης (Χ97). (βέβαια για να πάρεις το εξπρές της δάφνης θα χρειαστεί να πάρεις από Αργυρουπολη το μετρό προς Δάφνη (άρα +1.4 το εισιτήριο- εκτός αν δικαιούσαι μειωμένο 0.70, οποτε συνολικά παει 6.40 ή 3.20 σε περίπτωση μειωμένου) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι να μην αγορασεις που υπαρχει κ με γευση σοκολατας πχ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
πρωτη φορα ακουω τετοια διαιτα.. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 135 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.