Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Βάζουμε στο μπολ του μίξε...
Απάντηση: Χρησιμοποιούμε ένα ανοιγμένο μπούτι, το τοποθετούμε σε ένα μπολ για να το μαρινάρουμε, με μέλι, ξύσμα λεμονιού, φρέσκο χυμό λεμονιού, τριμμένο σκ...
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τον κιμά, μέχρι να πάρει χρώμα, ανακατεύοντας συχνά για να μην...
Απάντηση: Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας από τη ζάχαρη και ένα φλιτζάνι από το αλεύρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη ζύ...
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι, βράζοντας όλα τα υλικά μαζί σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να γίνει ένα μέτριο σιρόπι. Ετοιμάζουμε τη γέ...
Απάντηση: Εκτέλεση για τις κρέπες: Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και χτυπάμε δυνατά με το μίξερ χειρός ή με το σύρμ...
Απάντηση: Σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα έω...
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο της γέμισης σε φαρδιά κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το καρότο (εάν βάλουμε) και τον κιμά. Ανακατεύου...
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις πιπεριές, κόβουμε τα καπάκια και τα κρατάμε στην άκρη, βγάζουμε τα εσωτερικά σπόρια και τις πλένουμε ξανά. Τις τοποθετούμε όρθιε...
Απάντηση: Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζόντια φέτα σαν καπάκι από την πάνω πλευρά τους. Αφαιρούμε την ψίχα τους και τα τοποθετούμε σε μεγάλο...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γεμιστα με κιμα αργυρω

Απάντηση: Σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια στο Flora...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεπλένουμε το ανοιγμένο αρνίσιο μπούτι καλά και...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις μελιτζάν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ετοιμάζουμε το φύλλο της τάρτας, αλείφουμε το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: κατι εχω ακουσει...ανταυγιες θες να κανεις σωστα ?
Απάντηση: Κάπου μέσα στο 1ο μισό του 19ου αιώνα απ΄ τον K...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα λαχανικά και τα φρούτα του φθινοπώρου και το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια στο Flora. Στη συνέχεια προσθέτουμε το συκώτι, τον άνηθο, αλάτι, πιπέρι, λίγο ρίγανη και την ψιλοκομμένη τομάτα. Αφήνουμε για 5 λεπτά να πάρουν μια βράση και να μειωθούν λίγο τα υγρά της ντομάτας και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί. Μετά από λίγο ρίχνουμε στο μείγμα το ρύζι και το αφήνουμε να βράσει για περίπου 15 λεπτά (προσέχουμε μήπως χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο νερό). Η γέμιση είναι έτοιμη. Παράλληλα, πλένουμε το κατσίκι και αλατοπιπερώνουμε το εσωτερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε το ανοιγμένο αρνίσιο μπούτι καλά και στη συνέχεια το τοποθετούμε μέσα σε ένα ταψί. Το καρυκεύουμε με τα μυρωδικά μας και το αλατοπίπερο και στη συνέχεια το μαρινάρουμε με το χυμό λεμονιού και το κρασί για περίπου 15 λεπτά. Βγάζουμε το αρνάκι από το ταψί μας και το βάζουμε σε καθαρό τραπέζι ή ένα μεγάλο ξύλο μαγειρικής. Το γεμίζουμε κατά μήκος με τη βαρελίσια φέτα, το φυστίκι Αιγίνης και τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Το διπλώνουμε καλά σε ρολό και το δένουμε με σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να «αφρατέψει» το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια και το γάλα και ανακατεύουμε, μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα. Κατεβάζουμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα και αρχίζουμε να ρίχνουμε στο μπολ το αλεύρι. Ανακατεύουμε, μέχρι ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρησιμοποιούμε ένα ανοιγμένο μπούτι, το τοποθετούμε σε ένα μπολ για να το μαρινάρουμε, με μέλι, ξύσμα λεμονιού, φρέσκο χυμό λεμονιού, τριμμένο σκόρδο και knorr εξτρα γεύση ζωμό λαχανικών. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε να μαριναριστεί για δέκα λεπτά. Στον πάγκο της κουζίνας τοποθετούμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και από πάνω ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. Αλείφουμε το αντικολλητικό χαρτί με Flora που έχουμε λιώσει προηγουμένως, προσθέτουμε πιπέρι και λίγο αλάτι, παίρνουμε το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τον κιμά, μέχρι να πάρει χρώμα, ανακατεύοντας συχνά για να μην σβολιάσει. Σβήνουμε με το κρασί και αφού πάρει μια -δυο βράσεις, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέτουμε τα κάστανα, το γιαούρτι, τις σταφίδες, την κρέμα γάλακτος, το ένα αυγό ελαφρά χτυπημένο, τον μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε. Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora soft με βούτυρο και την αλευρώνουμε. Ανοίγουμε τα φύλλα κρούστας στον πάγκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας από τη ζάχαρη και ένα φλιτζάνι από το αλεύρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει στον φούρνο, τον οποίο ρυθμίζουμε στους 50 °C. Στο μεταξύ, χτυπάμε στο μίξερ το Flora με την υπόλοιπη ζάχαρη, μέχρι να φουσκώσει το μείγμα. Προσθέτουμε τη μαστίχα, τον χυμό και το ξύσμα του φρούτου, το μαχλέπι και τα χτυπάμε για λίγο ακόμη. Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε εκεί τη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι, βράζοντας όλα τα υλικά μαζί σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να γίνει ένα μέτριο σιρόπι. Ετοιμάζουμε τη γέμιση, αναμιγνύοντας όλα τα υλικά της μέσα σε μπολ. Ανακατεύουμε με το χέρι μέσα σε μια λεκανίτσα το λάδι μαζί με το Flora Soft με βούτυρο, τη ζάχαρη, τον χυμό πορτοκαλιού και το κονιάκ. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και στη συνέχεια το αλεύρι λίγο-λίγο ώσπου να πετύχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Παίρνουμε μικρές ποσότητες από τη ζύμη και πλάθουμε στην αρχή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση για τις κρέπες: Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και χτυπάμε δυνατά με το μίξερ χειρός ή με το σύρμα, έως ότου ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μισό γάλα και σιγά - σιγά το μισολιωμένο Flora Soft με βούτυρο, συνεχίζοντας το χτύπημα με το σύρμα. Τέλος, προσθέτουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο και το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να αρχίσει το μείγμα να γίνεται παχύρρευστο και ο χυλός να πάρει γυαλιστερή υφή. Αν θέλουμε οι κρέπες μας να έχουν περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα έως ότου αφρατέψουν καλά. Ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με το κακάο στη λεκάνη με τα αυγά και τη ζάχαρη, τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας ή με μία πλαστική σπάτουλα, συμπληρώνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Στη συνέχεια μέσα σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε μέσα το τσέρκι μας. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο της γέμισης σε φαρδιά κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το καρότο (εάν βάλουμε) και τον κιμά. Ανακατεύουμε, μέχρι να αλλάξει χρώμα ο κιμάς. Σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε για λίγο, να εξατμιστεί το αλκοόλ. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε την καννέλα (εάν βάλουμε) και προσθέτουμε το κονκασέ. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τον κιμά να σιγοβράσει, για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να πιει τα υγρά του. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πιπεριές, κόβουμε τα καπάκια και τα κρατάμε στην άκρη, βγάζουμε τα εσωτερικά σπόρια και τις πλένουμε ξανά. Τις τοποθετούμε όρθιες σε απορροφητικό χαρτί με το άνοιγμά τους προς τα κάτω για να στραγγίξουν καλά. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Προσθέτουμε μετά στο τηγάνι το κρεμμύδι και το κοτόπουλο, καρυκεύουμε με τα μπαχαρικά μας (κύμινο – αλατοπίπερο), σβήνουμε με το κρασί και συμπληρώνουμε ενάμιση ποτήρι καυτό νερό στο οπο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζόντια φέτα σαν καπάκι από την πάνω πλευρά τους. Αφαιρούμε την ψίχα τους και τα τοποθετούμε σε μεγάλο ταψί. Πετάμε τα σποράκια από την ψίχα που έχουν οι πιπεριές και οι τομάτες (συλλέγοντας τον ζωμό τους σε μπολ). Τρίβουμε την ψίχα των λαχανικών στη χοντρή πλευρά του τρίφτη ή τα πολτοποιούμε στο μύλο των λαχανικών. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον κιμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές ροδέλες. Τις βάζουμε σε τρυπητό και τις αλατίζουμε. Τις αφήνουμε 1/2 ώρα περίπου, τις ξεπλένουμε με μπόλικο νεράκι και τις στύβουμε. Ρίχνουμε 2-3 κουταλιές Flora σε βαθύ τηγάνι και τις τηγανίζουμε για λίγο, να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές, χωρίς να μαλακώσουν πολύ. Τις βγάζουμε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας και τις αφήνουμε να στραγγίσουν. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα του κιμά: Zεσταίνουμε το υπόλοιπο flora και σοτάρουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε το φύλλο της τάρτας, αλείφουμε το ταψί με Flora Soft με βούτυρο και με τα δάκτυλα απλώνουμε τη ζύμη του φύλλου και την πιέζουμε να προχωρήσει και στα πλάγια. Κατόπιν, απλώνουμε ελάχιστο τυράκι και Flora Soft με βούτυρο και τοποθετούμε το κουνουπίδι. Από επάνω απλώνουμε τη μπεσαμέλ την οποία έχουμε ανακατέψει με τα τυριά, εκτός από λίγη ποσότητα τυριών που κρατάμε ξεχωριστά για να την πασπαλίσουμε από επάνω και να κάνει ρόδινη και μοσχομυριστή την κρούστα. Κατόπιν, ψήνουμε σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λεωφορείο ειναι 5 ευρώ (το μειωμένο 2.5 ευρώ) και το κοντινότερο εξπρές για αεροδρόμιο ειναι μάλλον της δάφνης (Χ97). (βέβαια για να πάρεις το εξπρές της δάφνης θα χρειαστεί να πάρεις από Αργυρουπολη το μετρό προς Δάφνη (άρα +1.4 το εισιτήριο- εκτός αν δικαιούσαι μειωμένο 0.70, οποτε συνολικά παει 6.40 ή 3.20 σε περίπτωση μειωμένου) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι εχω ακουσει...ανταυγιες θες να κανεις σωστα ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοιτα εχω κι εγω πιντσερ το οποιο προσφατα αντιμετωπισε προβλημα με το συκωτι του και γενικα πληροφορηθηκα αρκετα για τη διατροφη τους. γενικα να προσεχεις τι της δινεις, μην εχει πολλα λιπαρα και μην το παρακανεις με την ποσοτητα. μπορεις να την ταισεις που και που με ορισμενα φαγητα που τρως κι εσυ (κρεας, μακαρονια, αυγο,κλπ) αλλα μην το παρκανεις. και προπαντως καθολου γλυκα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υπάρχει και το λογοπαίγνιο με το φύλλο και το φίλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πω!τι μου θυμισες!περυσι στην τριημερη που πηγαμε,την ωρα που κοιμοταν ενας,ειχα την ιδεα να του βαλουμε οδοντοκρεμα στο προσωπο.το κανουμε μια φορα,δεν καταλαβαινει τιποτα.το ξανακανουμε ξυπναει για λιγο και υστερα ξανακοιμαται.για να μην στα πολυλογω αφου το καναμε 4-5 φορες το καταλαβε και αρχισε τα βρισιδια ενω εμεις γελαγαμε και την επομενη μερα ειχε στο μαλλι του ασπρες τριχες! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάπου μέσα στο 1ο μισό του 19ου αιώνα απ΄ τον Karl Wilhelm Friedrich Christian Ludwig (Karl Drais για συντομία). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εμφανισιακα μαρεσει πολυ! Τα τραγουδια του δεν ξερω! Δεν ακουω ελληνικα... Μπορει ομως να εχω ακουσει καποιο τραγουδι του χωρις να ξερω πως ειναι εκεινου και να μου αρεσε. :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ελπιζω να μην αργησα...υπαρχει πανεπιστημιακη σχολη στη Στεμνιτσα, ενα χωριο κοντα στη Τριπολη, ψαξε τη σελιδα της σχολης στο internet, κανουν καλη δουλεια νομιζω εκει, και μετα τα ι.ε.κ. mokume στην Αθηνα. Αν θες κατι πραγματικα καλο, θα πρεπει να πας εξωτερικο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα λαχανικά και τα φρούτα του φθινοπώρου και του χειμώνα περιέχουν: ντομάτες, καρότα, πιπεριές, λάχανα – λευκά και κόκκινα, μπρόκολα, πράσα, μαρούλια, παντζάρια, σπανάκια, αγγουράκια πορτοκάλια, ρόδια, μανταρίνια, μήλα, Είναι πολύ σημαντικό, η καθημερινή μας δίαιτα να περιλαμβάνει φρούτα και λαχανικά αυτή την περίοδο, ώστε να εξασφαλίσουμε την απαιτούμενη πρόσληψη αντιοξειδωτικών ουσιών πριν το χειμώνα. Ορισμένες βιταμίνες και μέταλλα μπορούν εύκολα να χαθούν, αν τα φρούτα και τα λαχανι... Διαβάστε περισσότερα...
Είμαι 43 χρονών,ψήστης με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο,πολύ γρήγορος στο τύλιγμα,γνώστης ψησήματος στα κάρβουνα από κοντοσούβλια,σούπερ συνταγή για γύρο κατόπουλου στα κάρβουνα,από σνίτσελ κοτόπουλο,γεμιστά,απλά,σούπερ συνταγή από σουβλάκι κοτόπουλο εγγιημένα όπου τα έβαλα κάνανε θραύση.Έχω δουλέψει Κρήτη,Κύπρο,Σαντορίνη,Σαμοθράκη.Για σεζόν είμαι φιλότιμος,τυπικότατος στην δουλειά μου,συνεπέστατος,όποιος ενδιαφέρεται πηγαίνω οπουδήποτε στην Ελλάδα και Εξωτερικό. Μόνιμος κάτοικος Αλεξανδρο...
Απάντηση:
Αν θελετε να δουλεψετε σε ελληνικο μαγαζι στο μοναχο γερμανιας καλεστε στο 0049893131373 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 32 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.