Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε- όπως στον μουσακά- λεπτές φέτες και τις απλώνουμε στο ταψί.Χρησιμοποιούμε ταχινέλαιο το οποίο ρίχνουμε στι...
Απάντηση: Υλικά : 2 κούπες άγριο ρύζι 2 κούπες ψιλοκομμένα μανιτάρια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 6 κούπες νερό 1 κουταλιά της...
Απάντηση: Υλικά : 2 κούπες μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 κούπες ρύζι (κίτρινο, για ρύζι σπυρωτό) 2 κρεμμύδια ξερά 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 ντομάτες ώριμες φρέσκε...
Απάντηση: http://www.vita.gr/ diaita/xaste-varos/ article/ 6118/ksegelaste-thn- peina-sas-trwgontas- nostima/ Εδώ λέει πως οι 3 έχουν 75 θερμίδες,άρα η μία 25!...
Απάντηση: Πλένουμε, στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά τη γαλοπούλα. Την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε το Flora soft με βο...
Απάντηση: Βάζουμε τον κρόκο σε ένα ποτήρι με λίγο βραστό νερό και τον αφήνουμε να μουλιάσει. Ζεσταίνουμε σε μεγάλη κατσαρόλα το Flora Soft με βούτυρο και τσ...
Απάντηση: Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τους τρεις διαφορετικούς κιμάδες, την μισή ποσότητα Flora Soft, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια...
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κεφάλι, ουρά, πόδια και τη ράχη της -προσοχή δεν τα πετάμε, θα τα χρειαστούμε αργότερα. Με τη βοήθεια ενός μικρού μα...
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις γαρίδες, κρατάμε την ουρά και το κεφάλι και απομακρύνουμε τις κεραίες τους. Στη συνέχεια καθαρίζουμε το σώμα τους. Με ένα κοφτερό...
Απάντηση: Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Αραιώνουμε το κορν...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γαριδες με ρυζι

Απάντηση: Όχι.Δεν είμαι υπερ της υγιεινής διατροφής αλλά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βράζουμε το ρύζι με τα λαχανικά...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Υλικά 500 γρ. Ρύζι μπασμάτι 400 γρ. τόνο κο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 250 γρ. φασόλια 250 γρ. ρύζι 1 κρεμμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τις γλώσσες: Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πάντως το να υπερασπίζεσαι τα ζώα(θαλάσσης,αέρο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: γιατι να μην αγορασεις που υπαρχει κ με γευση σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στον Σκλαβενιτη στην Χαλκηδονα
Απάντηση: 3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λίγα είναι τα δημητριακά που μπορούν να συγκριθ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά: 160 γρ. πένες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το ρύζι εξαίρετο ως τροφή είναι και φάρμακο Ιδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 1 φλιτζάνι φασόλια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγα...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Όχι.Δεν είμαι υπερ της υγιεινής διατροφής αλλά τέτοια πράγματα είναι τίγκα στα συντηρητικά,τις χρωστικές και τα ενισχυτικά γεύσης που μόνο καλό δεν κάνουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βράζουμε το ρύζι με τα λαχανικά και το αλάτι και το σουρώνουμε. Το ξεπλύνουμε με ζεστό ή κρύο νερό , για να φύγει η κόλλα του.Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε κύβους.Κατόπιν το ανακατεύουμε με το ρύζι. Το φαγητό είναι έτοιμο. Αν μας αρέσουν, μπορούμε να προσθέσουμε λίγα μαυρομάτικα φασόλια. ΥΛΙΚΑ : μισό κιλό ρύζι κίτρινο 1 φάκελος με δίαφορα κατεψυγμένα λαχανικά και αρακά άνηθος ή άλλο μυρωδικό της αρεσκείας μας 1-2 αβοκάντο ώριμα 1 φλιτζάνι μαυρομάτικα φασόλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γρ. Ρύζι μπασμάτι 400 γρ. τόνο κονσέρβας σε νερό 20 ελιές διαφόρων ειδών 2 καρδιές μαρουλιού ψιλοκομμένες 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κουταλιές άνηθο Τον χυμό από 2 λεμόνια 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο Αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Βράζουμε το ρύζι και το αφήνουμε να κρυώσει. Στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό του και τον ψιλοκόβουμε. Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις βάζουμε με τον τόνο σε σαλατιέρα. Προσθέτουμε ψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 250 γρ. φασόλια 250 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σέλινο 4 ώριμες ντομάτες περασμένες από το ρεντέ 1 πιπεριά 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι Αλάτι Εκτέλεση Βάζουμε τα φασόλια να σταθούν μια νύχτα στο νερό. Την άλλη μέρα τα βράζουμε και τα αλατίζουμε για 1 ώρα περίπου. Στραγγίζουμε τα φασόλια και τα κρατάμε στο νερό τους. Πλένουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι με τις πιπεριές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε- όπως στον μουσακά- λεπτές φέτες και τις απλώνουμε στο ταψί.Χρησιμοποιούμε ταχινέλαιο το οποίο ρίχνουμε στι πατάτες,στο ταψί, μαζί με ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ρίγανη, πράσινο πιπέρι και λίγο μουστάρδα. Τα βάζουμε όλα μαζί και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Ρίχνουμε ελάχιστο λεμόνι και βάζουμε το φαγητό σε μέτριο φούρνο να ψηθέι περίπου 50'. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ετοιμάζουμε ροδέλες φέτες από ώριμες ντομάτες και μόλις ψηθεί το φαγητό, το βγά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 2 κούπες άγριο ρύζι 2 κούπες ψιλοκομμένα μανιτάρια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 6 κούπες νερό 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο φυτικό 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι Αλάτι , πιπέρι , λίγο μαϊντανό για το γαρνίρισμα Εκτέλεση : 1)Βάζουμε στην κατσαρόλα μας το λάδι και το βούτυρο να κάψουν λίγο , ρίχνουμε τα κρεμμύδια και σοτάρουμε ελαφρώς , προσθέτουμε τα μανιτάρια και εξακολουθούμε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσουν τα υλικά μας. 2)Στη συνέχεια ρίχνουμε το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 2 κούπες μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 κούπες ρύζι (κίτρινο, για ρύζι σπυρωτό) 2 κρεμμύδια ξερά 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 ντομάτες ώριμες φρέσκες ή ντοματάκια κονσέρβας 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά βούτυρο φυτικό Λάδι, αλάτι, πιπέρι και αν θέλουμε λίγη καυτερή πιπεριά Εκτέλεση : Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το λάδι και ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια. Προσθέτουμε το σκόρδο και στη συνέχεια τις ντομάτες, την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι και δύο κούπες νερό. Βράζουμε τη σάλτσα μέχρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.vita.gr/diaita/xaste-varos/article/ 6118/ksegelaste-thn-peina-sas-trwgontas-nostima/ Εδώ λέει πως οι 3 έχουν 75 θερμίδες,άρα η μία 25! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε, στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά τη γαλοπούλα. Την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε αντικολλητικό σκεύος και όταν κάψει, ρίχνουμε τη γαλοπούλα να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές. Προς το τέλος του σοταρίσματος, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το καρότο και το σκόρδο. Πασπαλίζουμε με το κάρι και σοτάρουμε για 2 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό και τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τον κρόκο σε ένα ποτήρι με λίγο βραστό νερό και τον αφήνουμε να μουλιάσει. Ζεσταίνουμε σε μεγάλη κατσαρόλα το Flora Soft με βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με το ρύζι, μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι και να «γυαλίσει» το ρύζι. Τα «σβήνουμε» με το κρασί, περιμένουμε να εξατμιστεί λίγο το αλκοόλ και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε τον μουλιασμένο κρόκο και το ζεστό νερό ή ζωμό. Καρυκεύουμε και αλατοπιπερώνουμε καλά. Αφήνουμε το ρύζι να σιγοβράσει, μέχρι να μαλακώσει και να α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τους τρεις διαφορετικούς κιμάδες, την μισή ποσότητα Flora Soft, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας. Πλάθουμε με τα χέρια μας σουτζουκάκια σε μέτριο μέγεθος και τα τοποθετούμε στο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο. Φτιάχνουμε μία σύβραση με το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο, το σκόρδο, τον συμπυκνωμένο χυμό τομάτας και το νερό και σιγομαγειρεύουμε για 15΄. Στη συνέχεια περιχύνουμε τα σουτζουκάκια με την σύβραση και ανακινούμε το ταψί ελαφρά για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κεφάλι, ουρά, πόδια και τη ράχη της -προσοχή δεν τα πετάμε, θα τα χρειαστούμε αργότερα. Με τη βοήθεια ενός μικρού μαχαιριού, χαρακώνουμε τη ράχη κάθε γαρίδας ελαφρά, με μια οδοντογλυφίδα, αφαιρούμε το εντεράκι τους και τις κρατάμε στην άκρη. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τα 3/4 της ποσότητας από το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά και να κάψει. Ρίχνουμε τα κεφάλια και όλα τα υπόλοιπα μέρη από τις γαρίδες που έχουμε αφαιρέσει και τα σοτάρουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις γαρίδες, κρατάμε την ουρά και το κεφάλι και απομακρύνουμε τις κεραίες τους. Στη συνέχεια καθαρίζουμε το σώμα τους. Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε τη ράχη τους ελαφρά και, με τη βοήθεια μίας οδοντογλυφίδας, απομακρύνουμε το έντερό τους. Μαρινάρουμε τις γαρίδες με το ξύσμα λεμονιού, λίγο εστραγκόν, πιπέρι, λίγο χυμό λεμονιού και λίγο ούζο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι για δέκα λεπτά. Σε μπεν μαρί με θερμοκρασία χαμηλή προς μετρία στους 45 °C φτιάχνουμε τη σάλτσα ολλαντέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Αραιώνουμε το κορν φλάουρ σε 1 ½ κουτ. σούπας νερό, το προσθέτουμε στο σκεύος και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 3-5 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα. Παράλληλα καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κέλυφος και κρατάμε το κεφάλι και την ουρά τους. Χαράσουμε τη ράχη τους με μία οδοντογλυφίδα και αφαιρούμε το εντεράκι τους. Μαρινάρουμε τις καθαρισμένες γαρίδες για 10 λεπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τις γλώσσες: Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες και στη συνέχεια τις βουλιάζουμε μία - μία στα αυγά που έχουμε χτυπήσει. Στη συνέχεια τις πανάρουμε στην τριμμένη φρυγανιά από τις δύο πλευρές, πιέζοντας καλά για να καλυφθεί όλη η επιφάνεια τους και τις κρατάμε στην άκρη για λίγο. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και περιμένουμε να λιώσει και να ζεσταθεί καλά. Τηγανίζουμε τις γλώσσες σε δυνατή θερμοκρασία και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα και όταν είναι έτο... Διαβάστε περισσότερα...
δειτε τις εικονες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28228 Μιας και οι γαριδες γλυκου νερου ειναι μια σχετικα νεα εισοδος στο χομπυ, παρακατω εμφανιζεται ενας καταλογος με τα γνωστοτερα ειδη και μορφες που ειναι διαθεσιμα -και ειναι πιθανον να συναντησουμε- για τα ενυδρεια μας: Amano shrimp: Caridina multidentata (japponica) Η πιο κοινη και πιο δημοφιλης γαριδα γλυκου νερου ! Ευπροσαρμοστη και ανεκτικη σε παραμετρους νερου και θερμοκρασιας. θα τη συναντησουμε και με την ονο...
Απάντηση:
Παρα πολυ ωραια! Διαβάστε περισσότερα...
Το αποφασισατε βλεποντας εκεινη την πανεμορφη μικρη γαριδουλα και σκεφθηκατε: "Θα στησω ενα ενυδρειο μονο για γαριδες". Να τι θα χρειαστει να γνωριζετε ωστε να στησετε ενα επιτυχημενο γαριδο-ενυδρειο χωρις απωλειες: -------------------------------------------------- ----------------- - Το ενυδρειο που θα χρειαστειτε θα πρεπει να ειναι το λιγοτερο 24 λιτρα. Οσο μεγαλυτερο τοσο το καλυτερο γιατι παρεχει πιο σταθερες συνθηκες. Αλλα αν ξεκινατε τωρα, θα ειναι πιο ευκολο ενα μικρο...
Απάντηση:
Πάντως το να υπερασπίζεσαι τα ζώα(θαλάσσης,αέρος,εδάφους) ώστε να μην τρώγονται,για εμένα έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με το ότι δίνεις λύσεις και προτείνεις διάφορα που αφορούν όμως την αιχμαλωσία τους και αυτό είναι χειρότερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φιλε εισαι χορτοφαγος και μπραβο σου που τα καταφερνεις! δεν μπορεις ομως να λες στους αλλους τι να τρωνε ειναι επιλογη τους! ο ανθρωπος ειναι πανφαγος για να επιβιωσει θελει και κρεας και ψαρια και ολα δν λεω να τα καταναλωνει με λαιμεργια αλωστε παν μετρο αριστον... και στη τελικη μην σκεφτεσαι μονο τα νεκρα ζωα σκεψου και τους ανθρωπους που τους εχουν φτασει σε τετοιο σημειο ανέχειας που ενα κομματι κρεας η χταποδι στο πατιο τους το βλεπουν σαν εδεσμα οι περισσοτεροι συναθρωποι μας πλεον δ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι να μην αγορασεις που υπαρχει κ με γευση σοκολατας πχ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Θέλω να πω, ρωτάς αν η χελώνα χρειάζεται κάτι παραπάνω ή αν μπορείς να ξεφορτώνεσαι τα αποφάγια του σπιτιού δίνοντάς της τα; (Η απάντηση & στα 2 είναι "όχι" πάντως.) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρωτη φορα ακουω τετοια διαιτα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η γαριδα ναι τα αλλα δεν ξερω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στον Σκλαβενιτη στην Χαλκηδονα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζει 1 λίτρο νερό  50 χλ. ξίδι        10 γρ. αλάτι χοντρό    100 γρ.  καρότα   100 γρ. κρεμμύδια   1  φύλλο δάφνης θυμάρι κ.π. 20 γρ. ουρές    μαϊντανού 5 τεμ. πιπέρι κόκκους Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζι 2.5 νερό σε χαμυλή φωτιά και με λίγο παραπάνω ανακάτεμα γιατί θα σου κολήσει. στο τέλος αφού σωθεί το νερό το τραβάς απο την φωτιά και το σκεπάζεις. Περιμένεις κανένα μισάωρο και αυτό έχει τραβίξει όλα τα υγρά και είναι ετοιμο για σερβίρισμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λίγα είναι τα δημητριακά που μπορούν να συγκριθούν με το ρύζι και τον ρόλο που παίζει στην διατροφή των ανθρώπων παγκοσμίως. Το ρύζι είναι μονοκοτυλήδονοφυτό της οικογένειας των Ποοειδών (Poaceae) ή Αγρωστωδών (Gramineae), μεκαταγωγή από την τροπική και υποτροπική Νότια Ασία και την Αφρική. Συνήθωςαναπτύσσεται σε ύψος 1-1,8 μέτρα, με μακριά λεία φύλλα, 50-100 εκατοστά σεμήκος και 2-2,5 εκατοστά σε πλάτος. Τα μικρά του άνθη βγαίνουν σε κλαδιά 30-50εκατοστών. Ο σπόρος είναι κοκκώδης (caryops... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά: 160 γρ. πένες βρασμένες ½ κίτρινη ψιλοκομμένη πιπεριά ½ κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά 1 φρέσκο κρεμμύδι (πράσινο) ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 10 μαύρες ελιές 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 100 γρ. γαρίδες καθαρισμένες βρασμένες 1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα ¼ κούπας low fat fish dressing 1 κουταλιά σούπας μπαλσάμικο ½ κουταλιά γλυκού καφέ ζάχαρη Αλάτι και φρέσκο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα: Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 285 kcal Πρωτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ρύζι εξαίρετο ως τροφή είναι και φάρμακο Ιδιότητες: Είναι μαλακτικό, αντιφλογιστικό και κατά της διάρροιας. Εσωτερικά καταπραΰνει τις φλογώσεις των εντέρων. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 1 φλιτζάνι φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς βρασμένα 1 φλιτζάνι φακές Καστοριάς βρασμένες 12 γαρίδες Νο 3 2 καρότα 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 κουταλιές του γλυκού τριμμένος ξερός κόλιαντρος 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός 2 λάιμ ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφος και τις αλατίζετε. Τις σοτάρετε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 1 στέλεχος σέλερι ,1 καρότο 1 κρεµµύδι,1 φύλλο δάφνης 3 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, λευκό πιπέρι Για τις γαρίδες και την σως 12 μεγάλες γαρίδες ½ ματσάκι μαϊντανό 1 ντομάτα ή 4 τοματίνια ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες μαζί με την δάφνη, το κομμένο καρότο, το σέλερι και το κρεμμύδι κομμένο στα δύο. Βράζουμε έως ότου μαλακώσουν τα φασόλι... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 30 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.