Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Θέλω να πω, ρωτάς αν η χελώνα χρειάζεται κάτι παραπάνω ή αν μπορείς να ξεφορτώνεσαι τα αποφάγια του σπιτιού δίνοντάς...
Απάντηση: η γαριδα ναι τα αλλα δεν ξερω...
Απάντηση: 3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζει 1 λίτρο νερό  50 χλ. ξίδι        10 γρ. αλάτι χοντρό    100 γρ.  καρότα   100 γρ. κρεμμύδια...
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά: 160 γρ. πένες βρασμένες ½ κίτρινη ψιλοκομμένη πιπεριά ½ κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά 1 φρέσκο κρεμμύδι (πράσινο) ψ...
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 1 φλιτζάνι φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς βρασμένα 1 φλιτζάνι φακές Καστοριάς βρασμένες 12 γαρίδες Νο 3...
Απάντηση: Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 1 στέλεχος σέλερι ,1 καρότο 1 κρεµµύδι,1 φύλλο δάφνης 3 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι...
Απάντηση: Υλικά για 4 άτοµα: Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 1 στέλεχος σέλερι ,1 καρότο 1 κρεµµύδι,1 φύλλο δάφνης ...
Απάντηση: Αν αγοράσαμε τις γαρίδες ολόκληρες τις καθαρίζουμε από το κέλυφος, το κεφάλι και με μία οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι της από τη πίσω πλευρά...
Απάντηση: Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο και κρατάτε το μίγμα στην άκρη. Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες, αφήνοντας τις ουρίτσες στη θέση τους. Διαλύε...
Απάντηση: λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γαριδες κοκκινιστες

Απάντηση: Πάντως το να υπερασπίζεσαι τα ζώα(θαλάσσης,αέρο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ειμαι 1,63 και 71 κιλα και κανω μια διαιτα 0 θε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δολωνεις απο την ουρα προς το κεφαλικαι η γαριδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: η γαρίδα έχει μέτρια προς άσχημα αποτελέσματα ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Είναι προτιμότερο να του φτιάξετε μια φρουτόκρε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: φτιάξε ! http://sintagoulis.gr/tag/%CE%B3%CE%B...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες?
Απάντηση: Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ναι Σπαγγετι με γαριδες συνταγη τι?
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 6-8 μεγαλες γαρίδες 2 κουταλιες ζωικο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://kouzinoskalismata.blogspot.com/2010/03/...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γαρίδες Σαγανάκι http://www.sidages.gr/%CF%8...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σαλτσα για γαριδες - http://www.sidages.gr/%CF%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σερνεις μια ψιλη αποχη στα φυκια σε μερος που ξ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το αρθρόποδο έχει εύγευστο κρέας, το οποίο είνα...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

δειτε τις εικονες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28228 Μιας και οι γαριδες γλυκου νερου ειναι μια σχετικα νεα εισοδος στο χομπυ, παρακατω εμφανιζεται ενας καταλογος με τα γνωστοτερα ειδη και μορφες που ειναι διαθεσιμα -και ειναι πιθανον να συναντησουμε- για τα ενυδρεια μας: Amano shrimp: Caridina multidentata (japponica) Η πιο κοινη και πιο δημοφιλης γαριδα γλυκου νερου ! Ευπροσαρμοστη και ανεκτικη σε παραμετρους νερου και θερμοκρασιας. θα τη συναντησουμε και με την ονο...
Απάντηση:
Παρα πολυ ωραια! Διαβάστε περισσότερα...
Το αποφασισατε βλεποντας εκεινη την πανεμορφη μικρη γαριδουλα και σκεφθηκατε: "Θα στησω ενα ενυδρειο μονο για γαριδες". Να τι θα χρειαστει να γνωριζετε ωστε να στησετε ενα επιτυχημενο γαριδο-ενυδρειο χωρις απωλειες: -------------------------------------------------- ----------------- - Το ενυδρειο που θα χρειαστειτε θα πρεπει να ειναι το λιγοτερο 24 λιτρα. Οσο μεγαλυτερο τοσο το καλυτερο γιατι παρεχει πιο σταθερες συνθηκες. Αλλα αν ξεκινατε τωρα, θα ειναι πιο ευκολο ενα μικρο...
Απάντηση:
Πάντως το να υπερασπίζεσαι τα ζώα(θαλάσσης,αέρος,εδάφους) ώστε να μην τρώγονται,για εμένα έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με το ότι δίνεις λύσεις και προτείνεις διάφορα που αφορούν όμως την αιχμαλωσία τους και αυτό είναι χειρότερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φιλε εισαι χορτοφαγος και μπραβο σου που τα καταφερνεις! δεν μπορεις ομως να λες στους αλλους τι να τρωνε ειναι επιλογη τους! ο ανθρωπος ειναι πανφαγος για να επιβιωσει θελει και κρεας και ψαρια και ολα δν λεω να τα καταναλωνει με λαιμεργια αλωστε παν μετρο αριστον... και στη τελικη μην σκεφτεσαι μονο τα νεκρα ζωα σκεψου και τους ανθρωπους που τους εχουν φτασει σε τετοιο σημειο ανέχειας που ενα κομματι κρεας η χταποδι στο πατιο τους το βλεπουν σαν εδεσμα οι περισσοτεροι συναθρωποι μας πλεον δ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειμαι 1,63 και 71 κιλα και κανω μια διαιτα 0 θερμιδωμ , 6 κιλα σε 7 μερες, αλλα δν ημουν και τοσο πιστη.. τι να ακνω για να τα χασω πιο γρηγορα? μεχι 4 αυγουστου παιδια θελω να τα χασω πλζζζ... βοηθηστε ( το ξερω ειμαι ακυρη αλλα δεν μπορω να κανω ερωτηση δεν ξερω γιατι! απαντηστε μου σε μυνημα) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Θέλω να πω, ρωτάς αν η χελώνα χρειάζεται κάτι παραπάνω ή αν μπορείς να ξεφορτώνεσαι τα αποφάγια του σπιτιού δίνοντάς της τα; (Η απάντηση & στα 2 είναι "όχι" πάντως.) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η γαριδα ναι τα αλλα δεν ξερω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζει 1 λίτρο νερό  50 χλ. ξίδι        10 γρ. αλάτι χοντρό    100 γρ.  καρότα   100 γρ. κρεμμύδια   1  φύλλο δάφνης θυμάρι κ.π. 20 γρ. ουρές    μαϊντανού 5 τεμ. πιπέρι κόκκους Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά: 160 γρ. πένες βρασμένες ½ κίτρινη ψιλοκομμένη πιπεριά ½ κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά 1 φρέσκο κρεμμύδι (πράσινο) ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 10 μαύρες ελιές 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 100 γρ. γαρίδες καθαρισμένες βρασμένες 1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα ¼ κούπας low fat fish dressing 1 κουταλιά σούπας μπαλσάμικο ½ κουταλιά γλυκού καφέ ζάχαρη Αλάτι και φρέσκο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα: Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 285 kcal Πρωτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 1 φλιτζάνι φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς βρασμένα 1 φλιτζάνι φακές Καστοριάς βρασμένες 12 γαρίδες Νο 3 2 καρότα 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 κουταλιές του γλυκού τριμμένος ξερός κόλιαντρος 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός 2 λάιμ ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφος και τις αλατίζετε. Τις σοτάρετε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 1 στέλεχος σέλερι ,1 καρότο 1 κρεµµύδι,1 φύλλο δάφνης 3 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, λευκό πιπέρι Για τις γαρίδες και την σως 12 μεγάλες γαρίδες ½ ματσάκι μαϊντανό 1 ντομάτα ή 4 τοματίνια ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες μαζί με την δάφνη, το κομμένο καρότο, το σέλερι και το κρεμμύδι κομμένο στα δύο. Βράζουμε έως ότου μαλακώσουν τα φασόλι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 άτοµα: Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 1 στέλεχος σέλερι ,1 καρότο 1 κρεµµύδι,1 φύλλο δάφνης 3 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, λευκό πιπέρι Για τις γαρίδες και την σως 12 μεγάλες γαρίδες ½ ματσάκι μαϊντανό 1 ντομάτα ή 4 τοματίνια ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες μαζί με την δάφνη, το κομμένο καρότο, το σέλερι και το κρεμμύδι κομμένο στα δύο. Βράζουμε έως ότο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν αγοράσαμε τις γαρίδες ολόκληρες τις καθαρίζουμε από το κέλυφος, το κεφάλι και με μία οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι της από τη πίσω πλευρά. Τις πλένουμε και τις στραγγίζουμε. Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν σε κοχλάζον αλατιχμένο νερό για 1 λεπτό λιγότερο απ΄ότι λέει το πακέτο. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σωτάρουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστούν τα πολλά υγρά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο και κρατάτε το μίγμα στην άκρη. Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες, αφήνοντας τις ουρίτσες στη θέση τους. Διαλύετε το κορν φλάουερ στο νερό σε ένα μπολ και ανακατεύετε μέσα τη σόγια σος, τον κρόκο και το σησαμέλαιο. Προσθέτετε τις γαρίδες και τις ανακατεύετε καλά για να πιάσουν μίγμα πανιού. Ζεσταίνετε μπόλικο λάδι σε ένα καυτό γουόκ (ή μεγάλο βαθύ τηγάνι), βάζετε μέσα τις μισές γαρίδες, τις ψήνετε για 1 λεπτό μέχρι να κουλουριαστούν και να γίνουν ροζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δολωνεις απο την ουρα προς το κεφαλικαι η γαριδα θα κυρτωσει και θα παρει το σχημα του αγκιστριου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η γαρίδα έχει μέτρια προς άσχημα αποτελέσματα στα ποτάμια και λίμνες βάζεις κάτι το οποίο είναι γηγενής δηλαδή γεωσκώληκας και για να είναι καλός πρέπει να είναι μεγάλος και χοντρός δηλαδή dedrobaena http://www.isleofeco.gr/products/%CE%B4%CE%BF%CE% BB%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/108/skouliki- dendrobaena-indianos-detail Διαβάστε περισσότερα...
Πειραζει να τρωει το μωρο μου γαριδακια καθε μερα γιατι του αρεσουν;;ειναι 15 μηνον κ τα μιραντα παπαδοπουλου του αρεσουν αλα φοβαμε μην πνιχτει γιατι ειναι σκλιρα να του δωσω...
Απάντηση:
Είναι προτιμότερο να του φτιάξετε μια φρουτόκρεμα με όσα περισσότερο φρούτα μπορείτε και να του βάλετε μέσα και μπισκότα που το αρέσουν, παρά να τρώει κάθε μέρα γαριδάκια... Τα φρούτα είναι πολύ πιο υγιεινά από το να τρώει σε καθημερινή βάση τέτοια τυποποιημένα προϊόντα με υδρογονομένα λίπη που έχουν ως συνέπεια να είναι πιο ευάλωτο το παιδί σε ιώσεις κ.λπ.. Αν τρώει απο τώρα που είναι 15 μηνών τέτοια πράγματα, σκέψου τι θα γίνει αν μεγαλώσει κι άλλο... Αυτά πρέπει να αποφεύγονται απο εμάς, π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φτιάξε ! http://sintagoulis.gr/tag/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE% BF%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B1?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για 6 άτομα): Για το ριζότο: 300 γρ. ρύζι για ριζότο (καρολίνα ή αρμπόριο) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. τσαγιού γλυκό σαμιώτικο κρασί 1½ lt ζωμός ψαριού 1 κουτ. γλυκού κοφτό μείγμα μπαχαρικών ραζ ελ χανούτ (ras el hanout - στα καλά μπαχαράδικα, όπως για παράδειγμα: το Μπαχάρ, ο Αρκευθος, το Ελιξίριον) ή 1 κουτ. γλυκού από λίγο κύμινο, κόλιανδρο και μπαχάρι σε σκόνη αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι Σπαγγετι με γαριδες συνταγη τι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 6-8 μεγαλες γαρίδες 2 κουταλιες ζωικο βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμενη 1 κουπα μανιτάρια ψιλοκομμενα 2 κουταλιες μαιντανό ψιλοκομμενο λιγο κοκκινο πιπέρι καγιεν (καυτερο) αλάτι 1 κουπα κρέμα γάλακτος λιγη ρίγανη ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαριζουμε τις γαριδες αφαιρωντας τα κεφαλια (εαν θελετε τις καθαριζετε ολοκληρες) Σωταρουμε με μια κουταλια βουτυρο το λιωμενο σκορδο και τα μανιταρια (ελαφρια) Προσθετουμε τις γαριδες και λιγο αλατι. Σωταρουμε για αλλα 3 λεπτα... Στραγγιζουμε, σκου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/psaria/solomos-sto-foyrno- me-pikantiki-saltsa-lemonioy http://www.sintagespareas.gr/sintages/solomos-sto- fourno-norbigika-ftiagmenos.html http://www.yumyum.gr/apps/gr/recipe/solomos-sto- fourno/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://kouzinoskalismata.blogspot.com/2010/03/ blog-post_31.html http://sintagoulis.gr/tag/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE% BF%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B1?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo- kokkinisto.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γαρίδες Σαγανάκι http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%B1%CE% BD%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82 http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%C... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλτσα για γαριδες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE% BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σερνεις μια ψιλη αποχη στα φυκια σε μερος που ξερεις πως κραταει γαριδες! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο τηγανι αν ειναι γαμπαρη που τρωγετε με το κελυφος ή ψητη αν ειναι μεγαλη. με μπολικο λεμονι θα σου δωσουν ολο το αρωμα και υπεροχη γευση! (ψαρας γαρ και καλοφαγας) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το αρθρόποδο έχει εύγευστο κρέας, το οποίο είναι περιζήτητο και πλούσιο σε ασβέστιο και πρωτεΐνη, ενώ αποτελεί και πηγή χοληστερόλης.[2] Τρώγονται βραστές και το κρέας τους γίνεται κόκκινο όταν ψηθεί. Υπάρχουν διάφορες συνταγές με γαρίδες, με συνηθέστερο το απλό βράσιμο που σερβίρονται με λαδολέμονο ή μαγιονέζα. Από το ζωμό των γαρίδων μπορεί επίσης και να παρασκευαστεί εξαιρετικό πιλάφι. Σε πολλά εστιατόρια σερβίρεται και γαριδοσαλάτα. Στις ασιατικές χώρες τρώγεται ως σούπα. Η ομοιότητα στο ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 38 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.