Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Μπαινει το γαλακτομπουρεκο στην καταψυξη;...
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γ...
Απάντηση: ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Υλικά:  900 gr. Φύλλα Κρούστας  420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό)  1500gr. Γάλα (Αγελαδινό)  115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό)  350 gr...
Απάντηση: μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό) ,ξεσκέπαστο,μέχρι να φαγωθεί εντελώς. (στο ψυγείο,θα παγώσει το σιρόπι και θα κρυτσταλλώσει)...
Απάντηση: Γιατί όχι.Πως αγοράζουμε συσκευασμένα προιόντα όπως λόγου χάρη τη μπογάτσα και την ψήνουμε εμείς?...
Απάντηση: Υλικα: 3 μπουκάλια γάλα (1 1/2 κιλό γάλα) 160 γραμμ. άνθος αραβοσίτου γιώτης 1 γεμάτο νεροπότηρο ζάχαρη 3 κρόκους αυγών 1 κουταλιά μαργαρίνη (...
Απάντηση: Συνήθως πάει σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης των προιόντων που χρησιμοποιείς . Κυρίως του γάλακτος...
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!...
Απάντηση: ναι...
Απάντηση: ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γαλακτομπουρεκο της αργυρως

Απάντηση: http://www.axortagos.gr/iperoxo- galaktompoureko...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/cl/179/%CE%B...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: μπες στο site της argiro.gr
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 900 gr. Φύλλα Κρούστας 420 gr. Βούτυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 1/2 κιλό γάλα 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 340 βούτυρο 420 ζάχαρη λευκή 10 αλάτι 3 αυγά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εχω πιει μεχρι σκασμου και εχω φαει μεχρι σκασμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: υλικά και τρόπος παρασκευής
Απάντηση: Χρώματα ζαχαροπλαστικής, γλάσα, τζελ, ζαχαρόπασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 5 ασπράδι 150 γραμμ. ζάχαρη Σε πολύ καθαρό κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απίστευτο !!!Μόλις μπήκα στο ρώτησε και είδα τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εχει στον Σκλαβενιτη τον μεγαλο στην Χαλκηδονα.
Απάντηση: ειναι σουπερ!!!!!οπως τα γλυκα του κουταλιου γι...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
http://www.axortagos.gr/iperoxo-galaktompoureko- tou-aki.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/cl/179/%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF% 81%CE%B5%CE%BA%CE%BF/?ingminus=366 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφού -κρυώσει- το γλυκό & δέσει ρίχνεις το σιρόπι -ζεστό-. Αλλιώς θα "παπαριάσει". Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπαινει το γαλακτομπουρεκο στην καταψυξη; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Υλικά:  900 gr. Φύλλα Κρούστας  420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό)  1500gr. Γάλα (Αγελαδινό)  115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό)  350 gr. Ζάχαρη  3 Αυγά Υλικά για σιρόπι:  1300 gr. Νερό  1300 gr Ζάχαρη  300 gr. Γλυκόζη  ½ Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία για Κρέμα: Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα και μισή ποσότητα ζάχαρης και τα βράζουμε. Σε μία δεύτερη κατσαρόλα προσθέτουμε τα αυγά, την υπόλοιπη ζάχαρη και το σιμιγδάλι. Μόλις βράσει το μίγμα της πρώτης κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό),ξεσκέπαστο,μέχρι να φαγωθεί εντελώς. (στο ψυγείο,θα παγώσει το σιρόπι και θα κρυτσταλλώσει). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι.Πως αγοράζουμε συσκευασμένα προιόντα όπως λόγου χάρη τη μπογάτσα και την ψήνουμε εμείς? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 3 μπουκάλια γάλα (1 1/2 κιλό γάλα) 160 γραμμ. άνθος αραβοσίτου γιώτης 1 γεμάτο νεροπότηρο ζάχαρη 3 κρόκους αυγών 1 κουταλιά μαργαρίνη (βιτάμ) 1/2 κιλό φύλλο κρούστας φρέσκο βούτυρο για τα φύλλα ΣΙΡΟΠΙ 2 1/2 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια νερό Εκτελεση: Στρώνουμε τα 3/4 των φύλλων στο ταψί βουτυρώνοντας τα ένα ένα εκτός από το τελευταίο φύλλο. Σκεπάζουμε το ταψί με τα φύλλα με μία πετσέτα μέχρι να φτιάξουμε τα υπόλοιπα για να μην ξεραθούν. Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνήθως πάει σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης των προιόντων που χρησιμοποιείς . Κυρίως του γάλακτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε την τυροπιτα κουρου για να την φτιαξω
Απάντηση:
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1 ΑΒΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΥΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ 6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ 800ml ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΖΕΣΤΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΕΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ 2 ΑΒΓΑ ΔΙΑΛΥΜΑ ΑΒΓΟΥ (1 ΑΒΓΟ ΜΕ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ) ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γαλακτομπούρεκο, εκείνο που ξέρω είναι οτι εγω το τρώω σε όποια θέση και αν ψήθηκε. Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια καλή δοκιμασμένη νόστιμη συνταγή για γαλακτομπούρεκο. Αν είναι και εύκολη ακόμα καλύτερα!
Απάντηση:
Υλικά: 900 gr. Φύλλα Κρούστας 420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 1500gr. Γάλα (Αγελαδινό) 115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό) 230 gr. Ζάχαρη 3 Αυγά Υλικά για σιρόπι: 1300 gr. Νερό 1300 gr Ζάχαρη 300 gr. Γλυκόζη 1/2 Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία για Κρέμα: Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα και μισή ποσότητα ζάχαρης και τα βράζουμε. Σε μία δεύτερη κατσαρόλα προσθέτουμε τα αυγά, την υπόλοιπη ζάχαρη και το σιμιγδάλι. Μόλις βράσει το μίγμα της πρώτης κατσαρόλας, το προσθέτουμε στην ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 1/2 κιλό γάλα 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδάλι 1 ποτήρι κρασιού ζάχαρη 3 αυγά και 2 κροκάδια 125 γρ. βούτυρο φρέσκο 1/2 κιλό φύλλο Αρωμα βανίλιας ή λεμονιού ή πορτοκαλιού Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγη για μπισκότα λευκής σοκολάτας εύκολη και γρήγορη
Απάντηση:
340 βούτυρο 420 ζάχαρη λευκή 10 αλάτι 3 αυγά 520 αλευρι 270 καρύδια ψιλοκομμένα 400 δακρυα λευκής σοκολάτας Χτυπαμε βούτυρο και αλάτι. Προσθέτουμε ζάχαρη και χτυπάμε μεχρι να αφρατεψουν. Προσθέτουμε αυγό. Βγάζουμε τον κάδο απο το μίξερ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα με μια κουτάλα. Διαβάστε περισσότερα...
αν δεν το έχετε κάνει θα θέλατε να το κάνετε ποτέ και τί θα τρώγατε?
Απάντηση:
Εχω πιει μεχρι σκασμου και εχω φαει μεχρι σκασμου και μετα επισκεπτομουνα ολο το βραδυ την τουαλετα.Αστο καλη μου....δεν θελω αλλο....:P:P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικά και τρόπος παρασκευής Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρώματα ζαχαροπλαστικής, γλάσα, τζελ, ζαχαρόπαστα, θα βρείτε στο VEFAS HOUSE Νέας Σμύρνης, Κοραή 4, 210-9354525 . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
5 ασπράδι 150 γραμμ. ζάχαρη Σε πολύ καθαρό και στεγνό μίξερ βάζουμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη και στη μεσαία ταχύτητα αφήνουμε τη μαρέγκα να κάνει απαλές κορυφές. Είναι προτιμότερο να χτυπάμε τη μαρέγκα για πολλή ώρα σε μέτρια ταχύτητα γιατί διατηρεί τον όγκο της καλύτερα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απίστευτο !!!Μόλις μπήκα στο ρώτησε και είδα την ερώτησή σου και εξεπλάγην γιατί πριν λίγα λεπτά σκεφτόμουν να πάω σε ΙΕΚ σε τμήμα ζαχαροπλαστικής !!!Ουάουυυυ !!! Γιατί μάλλον ταιριάζουν με τη γλύκα του αληθινού έρωτα ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχει στον Σκλαβενιτη τον μεγαλο στην Χαλκηδονα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
έχει στα μεγάλα super market στα ράφια με τα είδη ζαχαροπλαστικής! (δεν γνωρίζω όμως κατά πόσο είναι υγιεινά!) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι σουπερ!!!!!οπως τα γλυκα του κουταλιου γινεται.απλα μετριασε την ζαχαρη Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 50 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.